Pasimetes2
2008 01 11, 09:01
Labas diena, Atsiprasau, kad lendu i jusu foruma-mamu  As nesu mama, o tik pasimetes vienos merginos vaikinas. Noreciau kad man padetumet suprasti kas gali buti, nes ji nieko nepaaiskina. Tai va papasakosiu kaip yra: As su ja gyvenau du menesiu ir tikrai tarm musu buvo daugiau negu tik siaip kazkas, bet buvo taip, kad teko issiskirti sventems, nes gyvename toli vienas nuo kito. Kai jau buvo namuose elgesi keistai, neparasydavo neskambindavo. Lyg jei tai nerupetu. Ir jau nuo pat pradziu ji pradejo elgtis kitaip negu kai buvo su manim. Susipykom kelis kartus snekedami per skype. Ji vakar grizo ir pradejo elgtis kaip su svetimu zmogum. Pareiske kad nori gyventi atskirai, eiti i kita kambari. Kad manes jau nebemyli. Nors kai paklausiau, tai kas buvo pries menesi - ji atsake tai buvo kazkas tokio kaip ir meile. Sio zodzio mes stengdavome nevartoti per daznai:) labai jau pigus paskui pasidaro  . Tai va ji pasake, kad manes jau nebemyli nors mylejo , tai ar gali "pamirsti" meile per pora savaiciu? Gal ji bijo kazko? Beje, ji buvo labai susijaudinusi, nes velavo( zinot apie ka as). Ji to labai bijo, kad gali pa.... Ji bijo ir savo mamos, taip pat minejo grizus, kad mamai nepatiku, kad ji su manim. Tai va dar galeciau daugiau parasyti bet bus perdaug skaitymo, klauskit, o as atsakysiu Papildyta:Beje, pamirsau pasakyti, kad mane veda isproto ir as tampu ne tokiu koki ji mane pazinojo(blogu). esu pasimetes ir piktas nes ji nieko nesako tik tyli ir sako kad manes nemyli:)
QUOTE(Pasimetes2 @ 2008 01 11, 10:01) Labas diena, Atsiprasau, kad lendu i jusu foruma-mamu  As nesu mama, o tik pasimetes vienos merginos vaikinas. Noreciau kad man padetumet suprasti kas gali buti, nes ji nieko nepaaiskina. Tai va papasakosiu kaip yra: As su ja gyvenau du menesiu ir tikrai tarm musu buvo daugiau negu tik siaip kazkas, bet buvo taip, kad teko issiskirti sventems, nes gyvename toli vienas nuo kito. Kai jau buvo namuose elgesi keistai, neparasydavo neskambindavo. Lyg jei tai nerupetu. Ir jau nuo pat pradziu ji pradejo elgtis kitaip negu kai buvo su manim. Susipykom kelis kartus snekedami per skype. Ji vakar grizo ir pradejo elgtis kaip su svetimu zmogum. Pareiske kad nori gyventi atskirai, eiti i kita kambari. Kad manes jau nebemyli. Nors kai paklausiau, tai kas buvo pries menesi - ji atsake tai buvo kazkas tokio kaip ir meile. Sio zodzio mes stengdavome nevartoti per daznai:) labai jau pigus paskui pasidaro  . Tai va ji pasake, kad manes jau nebemyli nors mylejo , tai ar gali "pamirsti" meile per pora savaiciu? Gal ji bijo kazko? Beje, ji buvo labai susijaudinusi, nes velavo( zinot apie ka as). Ji to labai bijo, kad gali pa.... Ji bijo ir savo mamos, taip pat minejo grizus, kad mamai nepatiku, kad ji su manim. Tai va dar galeciau daugiau parasyti bet bus perdaug skaitymo, klauskit, o as atsakysiu Papildyta:Beje, pamirsau pasakyti, kad mane veda isproto ir as tampu ne tokiu koki ji mane pazinojo(blogu). esu pasimetes ir piktas nes ji nieko nesako tik tyli ir sako kad manes nemyli:) as tai manau kad ji kita susirado tos keliones metu...o kiek jus laiko bendraujat?ir man nesuprantama jai ji tave myli kodel nenori supazindint su savo tevais?
Pasimetes2
2008 01 11, 12:13
as ja pazystu gana trumpai, nuo rugsejo 2007. o del tevu, tai paaiskino man ji, kad atvaziavo mokytis ir tevai nepritartu jokioms draugystems, tarkim bijo ar nenori tik del to.
QUOTE(Pasimetes2 @ 2008 01 11, 13:13) as ja pazystu gana trumpai, nuo rugsejo 2007. o del tevu, tai paaiskino man ji, kad atvaziavo mokytis ir tevai nepritartu jokioms draugystems, tarkim bijo ar nenori tik del to. nu ka zinau as tai tau patarciau su ja issiskirt matosi kad tu jai visiskai nerupi,arba ji ten pas save turi vaikina...
Karinga
2008 01 11, 13:01
jeigu pana nebenori, ir sako nemyli, tai kam tu ja laikai prie saves  Gal ji tikrai jau kita susirado  Nes jei ji jau didele, tai tikrai tevai vargu ar kistusi Kaip suprantu, esat dar jauni  ir meile greitai praeina jauniems, o gal tai buvo tik susizavejimas Paleisk ja, jei nores, ji pati sugris
O AŠ MANYČIAU TU TURĖTUSM LABAI PRIE JOS ŠVELNIAI PRIEITI IR PAKAMANTINĖTI APIE PASTOJIMĄ APIE NĖŠTUMĄ, gal ji bijo tapti nėščia gal ji bijo nuo taves tureti vaikeli, gal ji galvoja kad tu nesubrendęs, gal jai del to dabar reikia labai pagalbos.
Pasimetes2
2008 01 11, 13:57
del pastojimo tai mes abu labai pergyvenom, ir as ja palaikiau dar ir kaip ten bebutu. neperseniausiai kalbejau su ja , ji aiskino taip kad jauciasi per jauna kazkam rimtesnio ir nori tureti tiplna laisve ir buti nevarzoma.
Pasimetes2
2008 01 11, 14:26
man 22 o jai 19 gime. gime abu gruodi keturiu dienu skirtumas, prakeikti sauliai
QUOTE(Pasimetes2 @ 2008 01 11, 15:26) man 22 o jai 19 gime. gime abu gruodi keturiu dienu skirtumas, prakeikti sauliai  manau is siu pasiskatymu teisinga nuomone priimsi...viskas aiskiai aisku na bent man...
Pasimetes2
2008 01 11, 14:31
nu tiesiog nusiminiau, bet teks gyventi toliau ir viska palikti praeityje, gal bus taip geriausia
na tada jeigu kalba apie savo jaunyste - tai matyt jei reikia issilakstyti ir tikriausiai jau turi numaciusi su kuo pasilakstys, nors galetum pabandyti savaitgaliais pasitampyti po klubus po vakarelius gal jai to reikia?
Pasimetes2
2008 01 11, 22:53
aciu jums uz jusu nuomone, tikrai padejo
prašom. stiprybės ir kantrybės, gal dar ji apsigalvos??
|
|