Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda, l/d Radastėlė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
pliushine
Na va matai, viskas susitvarkys, beje jiems manau apskritai kol kas draugu dar nelabai reikia smile.gif O Daniele jau kalba? Ar savo kalba vis ciauska? smile.gif Na ka tevu komitete busim? Ech o maniau gal vel praslysiu tongue.gif.... bet kur jau tau...
Ilgakoja
Sveikutes mamytes smile.gif Pries daug metu pati lankiau si darzeli ir neturiu jokiu blogu prisiminimu thumbup.gif Siuo metu kraustomes is Palangos i Klaipeda ir sis darzelis mums vos ne kieme, tai galvoju pasiklausinesiu mamyciu kaS ten besidaro ax.gif Darzelio kieme kai pasivaiksciojau tai nelabai gera ispudi paliko unsure.gif Ypac po dabartinio palangos darzelio man buvo toks lengvas sokas doh.gif Bet ne kiemaS svarbiausi. Maniskis 5 metu, judrus, lengvai bendraujantis greitai adaptuojasi naujoje aplinkoje, tai nelabai pergyvenu del to. Tik norejau paklausti ar ten vyksta kokie uzsiemimai, pvz. sokiai? Maniskiui reiktu issikrauti rolleyes.gif Ar darzelyje atvaiziuja (ar jie patys eina) i kokius spektakliukus? Kaip ten viduje darzelis? Tikiuosi atrestoruotas nuo tu laiku kai as langiau? lotuliukas.gif Kaip ten su tom paruosiamom grupem? Ar uzimti vaikai? Laukiu atsakymu 4u.gif
kalaliene
QUOTE(pliushine @ 2009 10 21, 10:18)
Na va matai, viskas susitvarkys, beje jiems manau apskritai kol kas draugu dar nelabai reikia smile.gif  O Daniele jau kalba? Ar savo kalba vis ciauska? smile.gif  Na ka tevu komitete busim? Ech o maniau gal vel praslysiu tongue.gif....  bet kur jau tau...
*

Burbuliuoja savo kalba, bet jau po truputi ijungia ir aiskesnius zodzius, pvz, siandien yiurejo pro langa ir sako: "Ei, babauziai!" biggrin.gif taip juokingai.. lotuliukas.gif o Meta? sneka?
O ka darysit tam komitete? man tai visai idomiai skamba.. smile.gif
pliushine
Ilgakoja, manau kad reiktu nueit pas vedeja ir i visus ji tau klausimus atsakys, mano didzioji mergaite eina i darzeli, tai as patenkinta viskuom ir dar daugiau, ir spektakliai vyksta ir i muziejus jau ruosiasi eiti (ten sake ne siaip po ekspozicijos sales vaikscios, bet veiklos kazkokios tures), sventes ivairiausios vyksta, zodziu yra visko!!! Bet velgi, viskas priklauso nuo zmogaus, man asmeniskai pakanka visko!!!

KALALIENE ui mes taip aiskiai nekalbame dar, bet karts nuo karto kas issprusta, kaip zodziai neinam, kas reiskia einam biggrin.gif, nenoriu, dar, ir pan. mano didzioji jau tokio amziaus du gaidelius plesdavo, o va mazike tai kazkaip nekalbi smile.gif ateis laikas ir prabils, as tai nesijaudinu smile.gif
Ilgakoja
[quote=pliushine,2009 10 22, 08:45]
Ilgakoja, manau kad reiktu nueit pas vedeja ir i visus ji tau klausimus atsakys, mano didzioji mergaite eina i darzeli, tai as patenkinta viskuom ir dar daugiau, ir spektakliai vyksta ir i muziejus jau ruosiasi eiti (ten sake ne siaip po ekspozicijos sales vaikscios, bet veiklos kazkokios tures), sventes ivairiausios vyksta, zodziu yra visko!!! Bet velgi, viskas priklauso nuo zmogaus, man asmeniskai pakanka visko!!!

Aciu uz ats. 4u.gif Pirmadieni planuoju nueiti i darzeli apsidairyti cool.gif
sofi 05
Sveikos drupiokes 4u.gif

As Edvarduko mamyte (kai kas mane zino kai ryzio mamyte) hihihi.gif

As taip pat komitete ir turiu dabar toki klausimeli rupesteli ax.gif Ar pradedam rinkti pinigelius bendriems buitiniams pirkiniams? Ir kaip reiketu visus tevelius informuoti ir sulaukti ju nuomones? g.gif Naujoke siame reikale ir nezinau kaip viskas vyksta blink.gif
kalaliene
Jei as teisingai supratau, kad turim sunesti buitines prekes patys (po indu ploviklio buteliuka, seveteliu: slapiu, sausu), tualetinio popieriaus, muiliuka, kazka dar.. g.gif blush2.gif o tie dienos 0.5 Lt keliauja i sventes fonda.. mirksiukas.gif na, as taip manau, jei ka, taisykit mane.. ax.gif bet turbut teks dar mestis, nes neuzteks, jei noresim kokiu zaisliuku i grupe pirkt.. g.gif
sofi 05
Kalaliene teisingai supratai. Tie 0.5 aplamai skirti zaisliukams, aukletoja juos pati nupirks.
O buitinius dalykus perkam patys. Bet as manau kad nesamone kiekvienam nesti po tuoletinio popieriaus ruloniuka ar ploviklio buteliuka. Paskui susimaisys kas ka nese, ko nors pritruks ir galvok ar mano eile nesti, o gal kas kitas atnes, arba buna kad pamirsti atnesti ir t.t. Man atrodo kad geriausiai butu kad vienas zmogus surenka tarkim po 5 lt per men ir superka ko reikia. Kita men paziurim ko truksta ir daperkam. Ir jokiu nesusipratimu, visi lygus.
Papildyta:
O jei atlieka pinigu, tai irgi nebeda, yra smulkiu lavinamu dalyku tokiu kaip vaikisku dainu kompaktai ir pan, Isleisti tikrai rasim kur tik kaip riekia susitarti surinkti g.gif
pliushine
sveikos mergaites, as siuo metu ne Lietuvoje, sakau gal kai grisiu koki mini tevu susirinkimuka pasidarome???
As uz kad rinktume po tuos 5 litus kas menesi, klausiau keletos teveliu, jie buvo nieko pries. Hmmm... del tu visu priemoniu, gal kaip tik tegul perkasi uz tuos 0,5 cnt, o jei pritruktu is fondo pasiimtu???? Taip manau daugiau liktu ivairioms kitoms priemonems ir zaisliukams???
sofi 05
Reikia susirinkimuko, tada visi issakysim savo nuomone ir bendrai nuspresim mirksiukas.gif
Pliushine kada grisi?
pliushine
na as jau pirmadieniu tureciau Lietuvoje buti, i darzeli jauciu kad tik antradieni ateisim wink.gif
braskelina
4u.gif Iš nepatvirtinto šaltinio sužinojau,kad lopšelio grupėse yra laisvos 3 vietos ax.gif Ar gali taip būti g.gif Na man taip keista,nes vis buvo skalambijama,kad Klaipėdos darželiuose nėra vietų g.gif Nors va ir per balticum žinias rodė,kad yra atsiradę daug laisvų vietų Klaipėdos darželiuose mirksiukas.gif Atsieit krizės padarinys unsure.gif Kaži ar tai gali būti tiesa g.gif
hondera
QUOTE(braskelina @ 2009 11 07, 22:36)
4u.gif Iš nepatvirtinto šaltinio sužinojau,kad lopšelio grupėse yra laisvos 3 vietos ax.gif Ar gali taip būti g.gif Na man taip keista,nes vis buvo skalambijama,kad Klaipėdos darželiuose nėra vietų g.gif Nors va ir per balticum žinias rodė,kad yra atsiradę daug laisvų vietų Klaipėdos darželiuose mirksiukas.gif Atsieit krizės padarinys unsure.gif Kaži ar tai gali būti tiesa g.gif
*

Žinoma,kad gali
Įeikit į www.klaipeda.lt puslapį ten švietimo skiltyje ir skelbiamos visos laisvos vietos kurios yra darželiuose
braskelina
4u.gif Na va,parašiau prašymą,kad priimtų ir mus į šį darželį mirksiukas.gif Tai direktorė sakė,jog nuo gruodžio 1 dienos jau kaip ir galėtumėm pradėt lankyti ax.gif Buvau nuėjus ir į "Vėrinėlį",tai ten lopšiuko grupė tik viena ir ji visiškai pilna doh.gif Tai va teks dabar lankyt "Radastėlę" mirksiukas.gif Tikiuos šis darželis nėra blogas g.gif Bet va išorinis vaizdelis nekoks doh.gif Pačių grupių nemačiau schmoll.gif Kažin kaip ten g.gif Čia pasiskaičius radau visokių pasisakymų,ir gerų ir blogų unsure.gif Dar galvoju nueit pasidomėt į "Putinėlį" g.gif Ten taip pat kiek žinau atsirastų vietos.Nors ten skaitosi ir rusų darželis,bet kiek girdėjau lopšiuko grupėj iš 15 vaikų tik 3 rusakalbiai rolleyes.gif Ai pasimetus esu visai doh.gif Kai per didelis pasirinkas,sunku ir išsirinkt lotuliukas.gif Gal kas esatę lankę "Putinėlį" ir perėję į "Radastėlę" arba atvirkščiai mirksiukas.gif O,kad žinočiau kuris geresnis g.gif "Putinėlis" arčiau namų,bet jis skaitosi rusų darželis,"Radastėlė" toliau nuo namų,bet jį lanko vien lietuviškai kalbantys vaikučiai unsure.gif Tai va ir susisuko galva unsure.gif doh.gif
sofi 05
Sveika,
As manau, kad vaikas dabar kalbeti mokosi ir jam gal persudetinga butu ir lietuviskai ir rusiskai pradei kalbeti. Seip tai labai patenkinta esu musu aukletoja ir auklye superine, tik viena aukletoja pavaduojanti ateina tai man nepatiko. bet nemanau kad cia beda, ji su musu vaikais pastoviai nebuna. Nors gal tik taip pasirode, maciau ja tik 2 kartus ir tik po kelias minutes.

Kol kas mes patenkinti Radastele mirksiukas.gif
pliushine
Sofi kas Edvardukui, kur prapuolet???
kyska513
QUOTE(pliushine @ 2009 10 15, 19:45)
SVEIKI SVEIKI jau ir Kipra maciau (ui saldainiukas tikras) biggrin.gif
ir Daniele, taip pat laaaabai daili mergyte. Gal siandiena nevede i lauka, nes aukletoja viena buvo tai....
Ziuriu musu grupeje labai greitai vaikai adaptavosi, tai manau parodo jog aukletojos labai fainos (auklyte tai man is vis superine)
kaip jusu maziukai adaptuojasi, ar noriai eina, aip pasilieka?
*

Niu tai sveikos mamos,ziuriu daug praleidau cia ax.gif
vakas vel serga 2savaites sirgo,paejo i darza 2dienas,o dabar vel........ doh.gif
tai per tiek laiko ir atpras vel eiti g.gif
Ir susirinkima ziuriu praleidau,kazkoks buvo cia kazkada,net nezinau ka gero ten kalbejot,bet kaip suprantu reiks pinigelius rinkt biggrin.gif
Tai jei kokiu reikalu bus,ar ko reiks,gal susirasom cia?vistiek daznai cia visos uzsukam.
Ai dar pamirsau paklasut doh.gif kas ten grupeje gero?kas naujo?ar jusu vaikuciai neserga?ir kazin kiek ju dabar grupe yra lankanciu bigsmile.gif
pliushine
sveika, jei pavyks ateik kita savaite, treciadieni (16.30), i susirikima, na toks ten tas ir susirinkimas bus, tiesiog pasikalbesim apie grupes fonda, gal dar apie pirmaja musu klecku kaledine svente pakalbetume ir viskas wink.gif Nagi reikia kazkaip del musu mazuju pasistenkt smile.gif
O siaip grupej viskas tvarkoj, sake vakar vaiku jau 9 buvo, truko berods vos triju, dziugu, kad maziukai taip sauniai priprato smile.gif
MAMYTES tegu sveiksta jusu mazuliai kuo greiciau!!!! smile.gif
kyska513
[quote=pliushine,2009 11 12, 12:41]
sveika, jei pavyks ateik kita savaite, treciadieni (16.30), i susirikima, na toks ten tas ir susirinkimas bus, tiesiog pasikalbesim apie grupes fonda, gal dar apie pirmaja musu klecku kaledine svente pakalbetume ir viskas wink.gif Nagi reikia kazkaip del musu mazuju pasistenkt smile.gif
O siaip grupej viskas tvarkoj, sake vakar vaiku jau 9 buvo, truko berods vos triju, dziugu, kad maziukai taip sauniai priprato smile.gif
MAMYTES tegu sveiksta jusu mazuliai kuo greiciau!!!! smile.gif
*

[/quote
Supratau bigsmile.gif jei iseis ir vaikas pasveiks tai butinai ateisiu,jei ne, tai manau perduosit naujienas,siame forume ax.gif
Bet tai kiek daug vaiskuciu eina i darza,smagu kad nors ne visi serga,o tai aukletoja neturetu ka veikt biggrin.gif
sofi 05
Apsirges buvo mano Edvardoskis, nu tokios ten ligos sloga ir tiek. Bet uzleidau truputi doh.gif TAi buvom namuciuos beveik 2 sav. Sian pirma diena, Galvojau kad vel adaptacija bus, bet nieko, pats kelia zinojo iki grupes, su auklyte uz rankuciu susikibe i grupe nuzinksniavo ir viskas blink.gif Visa diena sauniai atbuvo thumbup.gif
pliushine
WOW visa diena jau isbuvot, saunuoliukas Edvardukas!!!
Kyska tikiuosi kad sudalyvausi wink.gif sveikit
kyska513
QUOTE(pliushine @ 2009 11 12, 20:55)
WOW visa diena jau isbuvot, saunuoliukas Edvardukas!!!
Kyska tikiuosi kad sudalyvausi wink.gif sveikit
*

Aciu ax.gif pas daktarus varom tik antradieni,tai gal jau treciad.galesim i darza,gal baigsis tas kosejimas baisinis doh.gif
Ilgakoja
Na mes nuo Gruodzio 1 taip pat soliuosime i sita darzeli...wink.gif))) Kaip keista buvo ten vaikscioti pod arzeli...primine vaikyste, beveik niekas nepasikeite..sad.gif((( Ir mano aukletoja dar ten dirba... bigsmile.gif thumbup.gif
braskelina
4u.gif Na va,pradėjom ir mes lankyt šį darželį ax.gif Patekom į "Pagrandukų" grupę mirksiukas.gif Lankom dar tik antrą dieną smile.gif Palikinėju po valandikę,bet tą valandikę beveik visą praverkia doh.gif Per kiek laiko adaptavosi Jūsų mažyliai g.gif
pliushine
QUOTE(braskelina @ 2009 12 07, 20:21)
4u.gif Na va,pradėjom ir mes lankyt šį darželį ax.gif Patekom į "Pagrandukų" grupę mirksiukas.gif Lankom dar tik antrą dieną smile.gif Palikinėju po valandikę,bet tą valandikę beveik visą praverkia doh.gif Per kiek laiko adaptavosi Jūsų mažyliai g.gif
*

sveika atvykus mirksiukas.gif 4u.gif Jusu ryte nepastebejau, bet gal susipazinsim veliau bigsmile.gif Na mano asmeniskai, o kaip ir pastebejau kitu vaikuciai butent sitoj grupej gana greitai ir labai lengvai adaptavosi, kuom labai dziaugiames 4u.gif
braskelina
4u.gif O jūs taip pat "pagrandukuose" mirksiukas.gif Na šiandien verkė labai kai palikau,bet kai atėjau po valandos pasiimti,tai stovėjo prie auklėtojos kažkuo susidomėjus biggrin.gif Auklėtoja sakė,kad šiandien jau geriau,verkė tik pradžioj,o paskui jau net ir žaidė ax.gif Tai jau šiokia tokia pažanga rolleyes.gif Ryt bandysiu ilgint laiką unsure.gif Šiandien klausiau kaip ten dėl Kalėdų šventės g.gif Tai sakė,kad jau susirinkimas darytas.Minėjo,kad seneliui renkama po 10 lt,o tėveliai dar renka po 40 lt mirksiukas.gif O kas pas mus atsakingas už tuos visus reikalus,kaip man įsijungti g.gif
Piranija
Sveikos, merginos 4u.gif

Aš su tokiu klausimu ax.gif ar padidino mokestį už darželį Jūsų mieste, kaip žadėjo valdžia- miesto vaikams 400 Lt, rajono 600 Lt?
Ačiū 4u.gif
pliushine
QUOTE(braskelina @ 2009 12 08, 21:46)
4u.gif O jūs taip pat "pagrandukuose" mirksiukas.gif Na šiandien verkė labai kai palikau,bet kai atėjau po valandos pasiimti,tai stovėjo prie auklėtojos kažkuo susidomėjus biggrin.gif Auklėtoja sakė,kad šiandien jau geriau,verkė tik pradžioj,o paskui jau net ir žaidė ax.gif Tai jau šiokia tokia pažanga rolleyes.gif Ryt bandysiu ilgint laiką unsure.gif Šiandien klausiau kaip ten dėl Kalėdų šventės g.gif Tai sakė,kad jau susirinkimas darytas.Minėjo,kad seneliui renkama po 10 lt,o tėveliai dar renka po 40 lt mirksiukas.gif O kas pas mus atsakingas už tuos visus reikalus,kaip man įsijungti g.gif
*

paprasykit aukletojos Amelijos tevelio telefono ir jis viska jums paaiskins mirksiukas.gif
Labai dziugu kad jums sekasi vis geriau, mes tik kita savaite ateisim, sloga uzpuole doh.gif

QUOTE(Piranija @ 2009 12 09, 11:27)
Sveikos, merginos 4u.gif

Aš su tokiu klausimu ax.gif ar padidino mokestį už darželį Jūsų mieste, kaip žadėjo valdžia- miesto vaikams 400 Lt, rajono 600 Lt?
Ačiū 4u.gif
*

Kol kas niekas nepasikeite ir apie tai dar niekas nieko nekalbejo schmoll.gif tikiuosi ir nekalbes unsure.gif
Piranija
QUOTE(pliushine @ 2009 12 09, 11:52)

Kol kas niekas nepasikeite ir apie tai dar niekas nieko nekalbejo  schmoll.gif  tikiuosi ir nekalbes  unsure.gif
*

aciuks.gif
kyska513
O ar jus vedat vaikucius i darza kai jie yra sergantys?nu pvz.sloga?jei ne ,tai kaip ziurit i tas mamas,kurios atveda sergancius vaikus ir nepaiso aukletojos prasymu,tokiu nevest?
pliushine
QUOTE(kyska513 @ 2010 01 08, 13:08)
O ar jus vedat vaikucius i darza kai jie yra sergantys?nu pvz.sloga?jei ne ,tai kaip ziurit i tas mamas,kurios atveda sergancius vaikus ir nepaiso aukletojos prasymu,tokiu nevest?
*

Sveika, na liudna galiu pasakyti, nes zinau ka turi omeny unsure.gif Mes dabar ligoninej su plauciu uzdegimu gulim ir esu visu 100% isitikinusi nuo ko !!!!!!! Teiravausi gyditoju, papasakojau visa istorija (nes mes grizom i darzeli po ligos, pasveike, aisku imunitetas siek tiek dar pasilpes po antibijotiku, bet va tiek tereikejo) ir jie patikino mane, kad taip galejo ir buti! unsure.gif

Aisku sloga slogai nelygi, jei sloga yra nuo sauso oro, vaikas neciaudeja, tai gal ir nieko baisaus, bet kai vaikas ciaudeja taip kad visi snargliai i sonus taskosi ir po to pirmiausia iskrenta(suserga) tie kurie sedejo salia tai jau yra virs visko!!!!

Nezinau ka daryti, bet taip palikti nezadu, zadu kelti bangas, jei ta mama nieko ir toliau nesiruosia daryti!!!!!!!!!!!!!!!!
kyska513
QUOTE(pliushine @ 2010 01 13, 00:23)
Sveika, na liudna galiu pasakyti, nes zinau ka turi omeny  unsure.gif  Mes dabar ligoninej su plauciu uzdegimu gulim ir esu visu 100% isitikinusi nuo ko !!!!!!! Teiravausi gyditoju, papasakojau visa istorija (nes mes grizom i darzeli po ligos, pasveike, aisku imunitetas siek tiek dar pasilpes po antibijotiku, bet va tiek tereikejo) ir jie patikino mane, kad taip galejo ir buti! unsure.gif

Aisku sloga slogai nelygi, jei sloga yra nuo sauso oro, vaikas neciaudeja, tai gal ir nieko baisaus, bet kai vaikas ciaudeja taip kad visi snargliai i sonus taskosi ir po to pirmiausia iskrenta(suserga) tie kurie sedejo salia tai jau yra virs visko!!!!

Nezinau ka daryti, bet taip palikti nezadu, zadu kelti bangas, jei ta mama nieko ir toliau nesiruosia daryti!!!!!!!!!!!!!!!!
*

O siaubas!nu vargsiukai jus verysad.gif
Isivaizduokit mes ir ziauriai sergam,bet dabar nezinau ka cia kaltin!ar pati persaldziau vaika ar taip sutapo,kad darze uzkrete doh.gif kostom ziauriai,net nebezinau ka griebtis,daktare israse antibiotikus jau pirmadieni,o serganti vaika jau kaip supratau vede i darza ir treciadieni ir ketvirtadieni,bet as tik ketvirtadieni ir pamaciau ir aukletoja pasake,kad toki baisiai serganti veda.Tai paskui ketvirtad.stengiaus anksciau pasiimt is darzo,o penktad.visai nebevedziau,bet nepadejo.....tai suprast kaip nori g.gif g.gif bet kazkiek tikrai ir esu linkus kaltint ta mama,kuri vede serganti vaika,nes vaikas mano buvo po ligos,specialiai ilgai nevedziau i darza,kad jau gerai pasveiktu,o cia....va kad nori doh.gif tik atejom ir vel sergam,gal ir mums tik tiek ir truko uzsikrest?
Nu mes penktad.vel pas daktarus,tai papasakosiu ta istorija ir as,jei sakys kad galejo uzsikresti,tai blyn....as jau ir netylesiu,cia bardaku nedarys viena boba!!!!mes visi vaikus vedam sveikus,o jei tik ciut kosti tai sedim namie,o cia.....toki vargsiuka ir taip serganti.....
O kaip jums tas plauciu uzdegimas?kuom pasireiske?ar turit temperaturos?parasykit prasau,gal ir manajam kas negerai,tik zioplavota daktare nesupranta,tiek kostim,bet negali nusiust net kraujo tyrimui,nu penktad.jau prasysiuos pati.
pliushine
Na ka skambinau aukletojai tai sake vienintelis berniukas (tas pats nuo kurio visi kiti uzsikrete) visoj grupej, visi serga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vat cia tai idijotizmas kazkoks!!!! Ir pikta ir liudna, ziauriai!!!
Na mums ketvirtadieni 40 temperatura sukilo, tokiu skaiciu nesu termometre macius, issikvietem greitaja, tai ji atvaziavusi numuso, isveze i ligonine, o cia mus atgal issiunte (idijotai, ne kitaip), aisku mes kita diena vel su tokia tempa atsidurem ligoninej, tik si syki kraujo tyrimus padare, ir issiziojo pamate tragiskus parodymus.
Butinai issireikalauk kraujo ir slapimo tyrima, net jei ir nenores daryti, grieztai!!!!!!!!!!!
kyska513
QUOTE(pliushine @ 2010 01 13, 23:51)
Na ka skambinau aukletojai tai sake vienintelis berniukas (tas pats nuo kurio visi kiti uzsikrete) visoj grupej, visi serga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vat cia tai idijotizmas kazkoks!!!! Ir pikta ir liudna, ziauriai!!!
Na mums ketvirtadieni 40 temperatura sukilo, tokiu skaiciu nesu termometre macius, issikvietem greitaja, tai ji atvaziavusi numuso, isveze i ligonine, o cia mus atgal issiunte (idijotai, ne kitaip), aisku mes kita diena vel su tokia tempa atsidurem ligoninej, tik si syki kraujo tyrimus padare, ir issiziojo pamate tragiskus parodymus.
Butinai issireikalauk kraujo ir slapimo tyrima, net jei ir nenores daryti, grieztai!!!!!!!!!!!
*

Bet koks bardakas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aukletoja sake,kad eis pasikalbet su direktore del sio vaiko,tai kaip supratau nieko ir nenusprende,jis sekmingai eina toliau i darza doh.gif
Tai idomu ka mums dabar tevams reikes daryti?kaip kalbetis ir sprest sia problema,jei taisyklese aiskiai parasyta,kad serganciu vaiku negalima vest i darza,tai kaip cia iseina?patys sau priestarauja?ir nieko nesiima,kai toks bardakas vyksta!kai susirgo tiek vaiku......nu man sokas!!!!!!!!!!!!!
Ilgakoja
Na mamytes perskaicius jusu komentarus, siurpas per nugara nuejo!! Apsurdas!! Kaip tokius sergancius vaikus gali ileisti i darzeli??!!!!! Tos mamos apie kitus vaikus tai 100% negalvoja, bet ir savu vaiku negaila, tokius sergancius palikti visai dienai darzelyje doh.gif Aukletojos tokius vaikus turetu issiusti namo iskarto mad.gif
pliushine
matai ne tame esme nuo ko apsikrete ar pan. esme tame kad ignoruojami aukletoju prasymai ir pastabos!!! niekas nieko nebekaltina, tiesiog kai vaikas smarkiai serga emocijos liejasi per krastus, prikalbi visko, bet esme viso sito yra viena, kad gal visdelto susiprotes tevai ir serganciu vaiku neves, vardant tu paciu kitu, sveiku vaikuciu ir savo vaiko, kuris turi teise buti gydomas!!!!!!!! Skaudi pamoka ateiciai, kad tik ji butu naudinga smile.gif
sofi 05
Labas grupiokes 4u.gif

AS galvojau kad cia tik mano Edvardoskis toks slabakelis vel susirgo, temp virs 39, slogos nedaug, bet kosejo stipriai, o cia pasirodo visa musus grupe vargsiukai. Nepagalvojau cia pasiskaitineti, o tik vakar susirinkime viska suzinojau. Nu vienu zo, per susirinkima toks jausmas kad dirike nieko negirdi ir kaltina viskuom tik aukletoja, kad ji NEMOKEJO PRIE TOS MAMOS TEISINGAI PRIEITI IR PAAISKINTI KAD VAIKAS SERGA APSURDAStai ar mazi mes vaikai kad prie kiekvieno tevo dar specealaus priejimo reikia iekoti ,,kaip cia dabar pasakius kad tavo vaikas serga ir tu sprastum" apsurdas. Ten buvo priestaravimas vieni kitiems(valdzia turiu omeny) Dirike sako kad aukletoja kalta , kad is ryto prieme vaika, sesele ir pavaduotoja ugdymui sake, kad buvo atejusios paziureti ta vaika ir jis atrode sveikas. Visas puolimas ant aukletojos, o kaip ji elgtis turejo, taip ir neaisku, priimti is paziuros sveika vaika ar ne,
Nedasiprotejau pasakyti, kad vaikas vaikui nelygu. Pvz maniskui is ryto buvo 39 temp, daviau 1 paracetamolio zvakute ir temp nukrito iki 37,5. Va toki buciau i darza atvedus tai niekas net nebutu suprates kad jis serga, nes jis laksto, zaidzia ir kamuolius spardo. kaip sesute kelias minutes paziurejusi galejo nuspresti kad tas vaikas sveikas?????

Dabar ta mama susigalvojo pazima atnesti, kai jau viskas baigiasi.

Va ir as isliejau savo nepasitenkinima. Niekas tos mamos nebutu kaltines jei is kart ji butu savo apsigynimui pazima atnesus kad vaikas sveikas ir nesikabinekit.
braskelina
4u.gif O Dieve,paskaičiau ir vos nenugriuvau nuo tokių naujienų doh.gif unsure.gif O čia kalba eina apie "Pagrandukų" grupę?Jetau kaip man gaila tų mažiukų kurie užsikrėtė ir susirgo verysad.gif verysad.gif verysad.gif Na mes nuo gruodžio 24 d.nelankėme darželio,nes mūsų auklėtoja nedirbo ir lopšiukai buvo sujungti mirksiukas.gif Sausio 4 d.grįžome,bet kitą diena vėl nebevedžiau,nes užpuolė kosuliukas,kuris perėjo į laringitą,o nuo laringito komplikavosi į plaučių uždegimą verysad.gif Buvo visai liūdni reikalai,vos beišsikapstėm verysad.gif Mažę tiek nukankino plaučių uždegimas,kad net nebepavaikščiojo verysad.gif Dabar jau mėnuo kaip neinam i daržą unsure.gif Jau kaip ir pasveikom,dar truputį pasistiprinsim ir manau vėl grįšim į darželį biggrin.gif Tik va dabar siutas ima kai pagalvoju,jog į grupę atvedami sergantys vaikai unsure.gif Niekaip nesuprantu,tai kaip dabar saugotis sveikiems,kad neužsikrėst doh.gif Man protas neišneša kaip galima atvest į grupę sergantį savo vaiką doh.gif Gi tokiu atveju rizikuoji savo ir kitų vaikų sveikata unsure.gif Va tokią mamą kuri negirdi ar nenori girdėti,jog sergančių vaikų negalima vest į darželį,reiktų šalint lauk unsure.gif Dabar jau bijosim grįžt į darželį,kad ten tokie reikalai verysad.gif Šitaip saugai ir investuoji į vaiko sveikatą,o pasirodo pats lengviausias būdas susirgti,tai užsikrėst nuo sergančių vaikų darželyje verysad.gif Aš už tai,kad sergantis vaikas turi gydytis namie ir net negali būti kalbų apie darželį rolleyes.gif
rutased
sveikos, mes nuo kito menesio ruosiames pradet lankyti darzeli, gal papasakotumet apie aukletoja 1-os grupes ka nors...??
p.s. jei teisingai supratau, tas "sergantis" vaikas perejo i kita grupe?......
Helene
Sveikos mamos 4u.gif Girdejom geru atsiliepimu apie "Radasteles" aukletoja Vilma Satkauskiene, sakykit gal kazkas savo vaikucius leidzia i jos grupe? gal galite pasidalinti nuomone...Turiu uzrasiusi vaika i kita darzeli nuo rudens, bet galvojam perrasyti i Radastele g.gif
sofi 05
QUOTE(rutased @ 2010 02 11, 19:13)
sveikos, mes nuo kito menesio ruosiames pradet lankyti darzeli, gal papasakotumet apie aukletoja 1-os grupes ka nors...??
p.s. jei teisingai supratau, tas "sergantis" vaikas perejo i kita grupe?......
*

Mes einam i 1 grupe. Aukletoja tikrai sauni ir auklyte super. Maniskis apsiprato ir ant akiu pradejo tobuleti. Nepaisant visu sirgimu tikrai dziaugiuosi kad mano mazylis eina i darzeli. O jo tobulejimas rodo kad aukletoja su auklyte daug uzsiima su jais thumbup.gif
rutased
QUOTE(sofi 05 @ 2010 02 12, 15:17)
Mes einam i 1 grupe. Aukletoja tikrai sauni ir auklyte super. Maniskis apsiprato ir ant akiu pradejo tobuleti. Nepaisant visu sirgimu tikrai dziaugiuosi kad mano mazylis eina i darzeli. O jo tobulejimas rodo kad aukletoja su auklyte daug uzsiima su jais thumbup.gif
*

tai aciu, nuraminot, nes galvojom gal i 2 grupe bandyt, bet ten didesni 2007 m. vaikiukai, bet aukletoja Aurelija is tos grupes pirmaja mano auklejo... ax.gif tikrai sauni. Aukletoja minejo, kad labai lengvai adaptuojasi vaikuciai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Helene @ 2010 02 12, 00:20)
Sveikos mamos 4u.gif Girdejom geru atsiliepimu apie "Radasteles" aukletoja Vilma Satkauskiene, sakykit gal kazkas savo vaikucius leidzia i jos grupe? gal galite pasidalinti nuomone...Turiu uzrasiusi vaika i kita darzeli nuo rudens, bet galvojam perrasyti i Radastele  g.gif
*

pasirinkimo Jus nelabai ir turesit, nes pagal amziu i kokia grupe papuola vaikas, pas ta aukletoja ir busit. O darzelis tikrai saunus, labai daug uzsiemimu su vaikais, mano didzioji jau pirmoke, bet pasiruosimas mokyklai buvo puikus, priesmokyklines grupes aukletojos puikios, o darzelis turi geras etniniu svenciu tradicijas, pvz. pusiauziemio svente, rudens sventes, kiemo svente pavasari ir t.t. Galvokit greiciau, nes mes pries dvi savaites uzsirasem nuo kovo eit, tai po musu jau bene 8 vaikus irase.... g.gif
Helene
QUOTE(rutased @ 2010 02 13, 16:36)
pasirinkimo Jus nelabai ir turesit, nes pagal amziu i kokia grupe papuola vaikas, pas ta aukletoja ir busit. O darzelis tikrai saunus, labai daug uzsiemimu su vaikais, mano didzioji jau pirmoke, bet pasiruosimas mokyklai buvo puikus, priesmokyklines grupes aukletojos puikios, o darzelis turi geras etniniu svenciu tradicijas, pvz. pusiauziemio svente, rudens sventes, kiemo svente pavasari ir t.t. Galvokit greiciau, nes mes pries dvi savaites uzsirasem nuo kovo eit, tai po musu jau bene 8 vaikus irase.... g.gif
*

aciu 4u.gif
gudrius
mamytes, padekit,
labai noreciau savo sunu pervesti i nauja darzeli. daugmaz pakeliui butu sis darziukas. bet manasis yra priesmokyklinio amziaus. gal kas ka zinot, kaip paruosia vaikus, ka ismoko? del to dabar taip sugalvojau, kad musu darzely tai net raidziu nemokina, jau nebekalbu, kad skaityti taip pat ne. gal kas ka zinote?
Ilgakoja
QUOTE(gudrius @ 2010 10 14, 12:25)
mamytes, padekit,
labai noreciau savo sunu pervesti i nauja darzeli. daugmaz pakeliui butu sis darziukas. bet manasis yra priesmokyklinio amziaus. gal kas ka zinot, kaip paruosia vaikus, ka ismoko? del to dabar taip sugalvojau, kad musu darzely tai net raidziu nemokina, jau nebekalbu, kad skaityti taip pat ne. gal kas ka zinote?
*

Sveikute. Mano sunus eina i paruosiama, prase nusipirkti knygutes, mokina skaicius, raideles. Viskas kaip priklauso paruosiamai. thumbup.gif
rutased
QUOTE(gudrius @ 2010 10 14, 17:25)
mamytes, padekit,
*

mano pirmoji panele jau 2-je klaseje, o i mokykla isejo jau mokedama skaityti (is visos priesmokyklines grupes viso rodos 7 mokejo). paruosimas tikrai geras, mokytoja draugiska ir mokymosi procesas idomiai pateikiamas. mokinosi ne tik raidziu, skaitymo, bet ir skaicius pazino, 1-je klaseje beveik nebuvo ka veikt thumbup.gif
gudrius
aciu jums 4u.gif
Laurintta
QUOTE(gudrius @ 2010 10 15, 14:07)
aciu jums  4u.gif
*

Sveikos mamytes, ar galite svieziai papasakoti savo nuomone apie si darzeli, kokie geri ir kokie nelabai geri dalykai:)
Aciu
rutased
QUOTE(Laurintta @ 2010 10 19, 19:47)
Sveikos mamytes, ar galite svieziai papasakoti savo nuomone apie si darzeli, kokie geri ir kokie nelabai geri dalykai:)
Aciu
*

Didziausias darzelio trukumas - kad neturi lauko zaidimu jokiuuuuu... blink.gif taigi vienintelis uzsiemeimas vaikams smelio deze, ir tai tik sezono metu... o siaip nera cia kazkokiu blogybiu, apie kurias butu verta sneketi, aisku kiekviena aukletoja ar auklyte turi savo isskirtiniu savybiu, bet cia jau nepasirinksi per daug. svarbiausia, kad vaikais deramai rupinamasi, turi idomios veiklos, etnografiniu svenciu. bigsmile.gif
braskelina
4u.gif Mes lankėme šio darželio lopšiuko grupę mirksiukas.gif Atsiliepimai tik patys geriausi biggrin.gif Apie kitas auklėtojas nieko negaliu paskyt,bet mūsų buvo thumbup.gif (mes lankėme 1 lopšiuko grupę).Ir direktorė kiek teko susidurt,labai maloni moteris biggrin.gif Na dėl aplikos lauke,manyčiau plikoka unsure.gif Bet jei auklėtojos išradingos,tikrai vaikučiai ras ką veikt lauke ax.gif Mes persikėlėme gyvent kitur,tad teko pakeist ir daržiuką rolleyes.gif Mūsų darželio aplinka lauke taip pat nėra superinė,bet pupa vis pasakoja,kad lauke veikė tą arba aną ax.gif Tad manau,kad lauko aplinka nėra eminis dalykas schmoll.gif Svarbu,kad auklėtojos būtų thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.