Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar norėtumėte gyventi su kita vieniša mama?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3
agnmama
Esu vienisa mama is Kauno. Planuoju nomuotis buta (kolkas pas mama apsistojusi)
Esu tvarking, atsakinga, auginu 2 metuku dukryte.
Jei atsirastu mamyte norinti nomuotis buta kartu , parasykite man i AZ . Zinoma pradzioj reiktu pabendrauti, susitikti ir jei abieju bus panasus poziuris i tam tikrus dalykus, galesime ieskotis naujos gyvenamosios vietos smile.gif
besika
labas,ieskau mamytes,kuri noretu gyventi kartu,ne lietuvoj,o olandijoj,nuo balandzio arba birzelio men.Rotterdam mieste,3k.bute.vaiko amziusv nuo 5iki 12metu.padeciau su pasalpom,darbais,kt.dokumentu sutvarkymu.siuo metu esu lt.esu buvusi ir dirbusi olandijoj 1,5metu.dbr.noriu emigruoti su vaiku.mano sunui 8,5metu.su kalba-ne problema-uztenka pusetinos anglu k.rasyti i a/z pradziai
bonasera
yra siokios tokios racijos,butu neblogai,bet gal ne lt , o jei gyvenciau uzsienyje
Savannaa
nuomuociausi didesni buta ar nama netoli Hamburgo su vienisa tvarkinga neturincia jokiu zalingu iprociu mama. vaiko amzius 4-8 metai. Padeciau susirasti darba, sutvarkyt dokumentus vaiko pinigam gauti.
egidija08
QUOTE(Savannaa @ 2012 02 22, 19:42)
nuomuociausi didesni buta ar nama netoli Hamburgo su vienisa tvarkinga neturincia jokiu zalingu iprociu mama. vaiko amzius 4-8 metai. Padeciau susirasti darba, sutvarkyt dokumentus vaiko pinigam gauti.
*

labas, Savannaa, esu vienisa mama, auginu 5m sunu, mane domintu busto nuoma kartu Hamburge ar netoli jo. zalingu iprociu neturiu, esu tvarkinga ir paprasta, jei dar neradote nieko, butu idomu su jumis toliau susirasyti. mano el pastas skaistux10@gmail.com mirksiukas.gif
Fuerte
Na ar yra kokia draugiska mamyte, kuri noretu kartu nuomotis butuka smile.gif i az wink.gif
Silvaja
Sveikos,tenka ir man cia parasyti...
gal atsirastu mamyte kuri noretu kartu nuomotis 2kambariu buta,baltupiuose ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.