Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar norėtumėte gyventi su kita vieniša mama?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3
agusia
mielosios!
ka tik isiskyriau su vyru ir pagalvojau kad galeciau mielai gyventi su jauna mamyte kokiam nuomojam bute.mano sunuj 5menesiai,gal atsirastu panasi mamyte.nes gyvenimas su vyrais yra tragedija.rasau ne is savo kompo tad jei az rasysit tai rasykit i jurga99 arba tel.nr 860464241. esu vilniete
mamulia
Vienareikšmiškai NE. Ir dar kartą NE.
Langoza
QUOTE(mamulia @ 2009 04 25, 07:58)
Vienareikšmiškai NE. Ir dar kartą NE.
*

o kodel taip grieztai? bigsmile.gif
mamulia
QUOTE(Langoza @ 2009 04 26, 10:30)
o kodel taip grieztai?  bigsmile.gif
*

žinai kaip gyvenime kartais nutinka lotuliukas.gif
Tavo_Mano
QUOTE(mamulia @ 2009 04 26, 15:36)
žinai kaip gyvenime kartais nutinka  lotuliukas.gif
*

kaip? bigsmile.gif
VisadaNiekada
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 29, 11:34)
kaip? bigsmile.gif
*

ir man idomu bigsmile.gif
saulytej
O as manau cia visai nebloga ideja ax.gif
ssiimmaa
bute nenoreciau, bet va jei perpus nuomotis nama kodel gi ne. jei dar su atskirais iejimais isvis thumbup.gif gyvenimai atsikri, taciau visada po ranka butu supratinga tokio paties likimo kaimynka smile.gif
~MILENA~
Nu nezinau...gal NE blush2.gif
bet dabar galvoju jegu gyvenime reikes galvuoti apie tai, nezinau ka ir atsakyciau....manau kad NE ax.gif
Dien@
Šiuo metu galėčiau pasiūlyti 1 kambarį 2 kambarių bute vienišai mamai su vaiku Vilniuje. Mano situacija tokia pati. ax.gif
Jei kam reikia tiksliau prašom į až 4u.gif
nigma
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 03, 15:47)
bute nenoreciau, bet va jei perpus nuomotis nama kodel gi ne. jei dar su atskirais iejimais isvis  thumbup.gif gyvenimai atsikri, taciau visada po ranka butu supratinga tokio paties likimo kaimynka smile.gif
*

va taip tai pritariu drinks_cheers.gif
jurga99
nuomociau 2ju kambariu buta su tokia pat vienisa mama.rytoj mano sunaus gimtadienis o namie alkoholizmas doh.gif turiu begti is cia pragaras kazkoks.rasykit sms taip bus greiciau nes iseinu laikinai pagyventi pas drauge mano nr 860464241 esu vilniete 31metu.nerukau negeriu,noriu dziaugtis gyvenimu o ne kenteti!
saulyte1985
o ne geriau butu susirasti koki faina baxuriuka kuris myletu ir tave ir tavo vaikucius o negyventi su drauge.juk visa gyvenima negyvensite kartu. 4u.gif
raimukas84
QUOTE(saulyte1985 @ 2009 12 10, 02:15)
o ne geriau butu susirasti koki faina baxuriuka kuris myletu ir tave ir tavo vaikucius o negyventi su drauge.juk visa gyvenima negyvensite kartu. 4u.gif
*

na kol toky rimta surasi doh.gif kad ir vaikas nemaisytu ir dar apsigyvent kartu noretu, tai daug vandens gali nuteketi doh.gif taip, visa gyvenima negyvens su drauge (o ir neorivalo seip) bet vis geriau su kokia drauge nei su mazu vaiku tarp alkoholiku doh.gif
vienpaneles
As norėčiau su vienišu daugu apsigyventi. Mylinčiu vaikus, šeiminkaujančiu ir šaiaip puikiu draugu ax.gif
kristyyynyte
o as noreciau susirasti vienisa teveli su mazu vaiku , bet tokiu LT vienetai ax.gif
blondinas Nr.198
QUOTE(saulyte1985 @ 2009 12 10, 01:15)
*

o kodel su drauge jau gyvent negalima visa gyvenima.
Gal cia toks likimas, kad su drauge jautiesi laiminga, o su vyrais ne.
Kam gyventi taip kaip visi...
Ir is vis...kam jums tie vyrai?
Jei del pinigu, tai nerasykit, kad reikia mylincio vaikus bachuriuko.
Jei del sekso, tai irgi nerasykit, kad reikia mylincio vaikus bachuriuko.
O jei todel, kad siaip draugo truksta, tai jisai nebutinai turi buti vyras..jis gali buti moteris, suo, katiniukas...
egluchiukas
as irgi esu vienisa mama! Auginu nuostabia dukryte 1.5 metu. Labai noreciau issinuomuot koki butuka per puse. Butu zymiai linksmiau ir nebutu taip vienisa!

Jei ka sudomino rasykit i az:)

vienpaneles
QUOTE(egluchiukas @ 2010 01 04, 22:57)
as irgi esu vienisa mama! Auginu nuostabia dukryte 1.5 metu. Labai noreciau issinuomuot koki butuka per puse. Butu zymiai linksmiau ir nebutu taip vienisa!

Jei ka sudomino rasykit i az:)
*

Kokiame mieste?
O kaip del triuksmo, pvz...paguldei savo vaika o manisekes laksto , nes grafikas nesutampa???
ninoo
Man kilo tokia mintis, o kodel ne visam laikui gyventi o siaip "atostogom" savaitelei kitai pasisveciuoti viena pas kita. Pigesnis poilsis ir idomesnis gyvenimas butu... Kadangi gyvenu Vln tai visai su malonumu nuvaziuociau i svecius kur atostogu pas drauge, o pas save galeciau pakviesti sesijos ar siaip kokiu reikalu ar ivairovei atvykusia. Ka jau sneket apie tautietes, kurios tesiog neturi kur apsistoti LT...
jei ka sudomino mintis- rasykit.
Auksyte
Bet tam kad nebut vienisai, nebutina gyvent su kita vienisa mama... Galima gyvent su vienisu vyru blush2.gif
Dien@
QUOTE(Auksyte @ 2010 01 11, 12:57)
Bet tam kad nebut vienisai, nebutina gyvent su kita vienisa mama... Galima gyvent su vienisu vyru  blush2.gif
*

Tai čia kol susirasi tą vienišą vyrą gali pagyventi ir su vieniša mama, ir linksmiau ir idomiau ir patogiau, gali viena kitos vaikus paziureti ir siaip padeti kai reikia pagalbos.

Siuo metu pati nuomuojuos Vilniuj 2 kamb buta ir visai priimciau kita vienisa mama. Jei ka sudomins rasykit, ar skambinkit tel.nr 868375385
meganka
as irgi uz toki trumpalaika akimirka....ne visam laikui, bet galima....vienai nuomotis labai sunku ir finansiskai ir moraliskai, ir fiziskai. ...o taip ir linksmiau, ir lengviau...aisku, proto ribose viska turi buti .
Constansa
QUOTE(saulyte1985 @ 2009 12 10, 01:15)
*

zinoma kad butu geriau. ir dar geriau, jei parasytumet kur tokiu rasti bigsmile.gif

QUOTE(vienpaneles @ 2009 12 20, 11:47)
As norėčiau su vienišu daugu apsigyventi. Mylinčiu vaikus, šeiminkaujančiu ir šaiaip puikiu draugu ax.gif
*

va va. o galima dar reikalavimu sarasa pratesti, na tarkim, kad butu aukstas, isvaizdus ir t.t.
siaip geras, mylintis vaikus, seimininkaujantis buna pasitaiko ne tos krypties ir orentacijos. tai velgi neabai gerai.

QUOTE(kristyyynyte @ 2009 12 20, 15:38)
o as noreciau susirasti vienisa teveli su mazu vaiku , bet tokiu LT vienetai  ax.gif
*

ir ne tik LT vienetai. bet kartais pasitaiko. netgi sitame forume prisimenu buvo vienas vyrukas kuris vienas augino vaikuti.
lelijabalta1
QUOTE(meganka @ 2010 02 01, 23:13)
as irgi uz toki trumpalaika akimirka....ne visam laikui, bet galima....vienai nuomotis labai sunku ir finansiskai ir moraliskai, ir fiziskai. ...o taip ir linksmiau, ir lengviau...aisku, proto ribose viska turi buti .
*

Sveika,
čia kas kaip jau supras tą proto ribą. Žinau gal kokį mėnesį būtų normalu, vėliau pradės nesutarti vaikai, tai kokį žaislą paims, tai vienas vaikas ką valgys, kitas irgi norės, prasidės piktumai, kiekviena mama palaikys savo vaiką, o čia jau vėl prasidės pykčiai tarp mamų (na panašiai taip: pasižiūrėk į savo vaiką, o tu žiūrėk savo, ką daro, o aną dieną buvo tas ir tas....), tai bendrus plotus nevalys kas nors, tai indais naudosis ir "pamirš" išplauti, , greit pasibaigiančios dantų pastos, skalbimo milteliai, tai pinigų laiku neturės nuomai, tai draugų lankymasis užknis........ ir taip toliau. Žinai su artimu negali gi sutarti, o čia kaip bebūtų svetimi... Sakoma, kad žmonės susipyksta dažniausiai ne dėl rimtų dalykų, o dėl smulkmenų, o bendroje buityje tai tų smulkmenų apstu......
tabiss
g.gif laba, manau, kai nera kitos iseities tikrai galima pabandyti,,,vienai su vaiku ant ranku be niekienos pagalbos ziauriai sunku.beveik neimanoma surast darba iki 17 val , kad paciai speti vaika is darzelio pasiimt.2. kai vaikas sirgs kas paziures? vel gal???pades priziuret kaimyne 3. net kartais pas gydytoja negali iseiti, nes vel nera kam vaikuti priziureti tikrai ax.gif yra pliusu..
Liorka
Galiu po poros metu papasakoti istorijos tesini - grizau tada i LT, issinuomavau triju kambariu buteli be jokiu kambariokiu smile.gif Taciau netycia taip nutiko, kad po keliu menesiu vienu pazistamu studente ieskojo buto nuomai, tai pasiuliau kambariuka, kuris pas mus nuolat laisvas buvo smile.gif Emiau is jos simbolini mokesti, ir dar uz aukliavimo paslaugas nemazai pridedavau. Pragyvenom keleta menesiu, ir tikrai gana neblogai smile.gif Nors aukles is jos nesigavo, jai truko laiko mokslams, greitu metu susiradau pastovia aukle, taciau vistiek budavo ramu del "extra" atveju. Man kartais kliudavo, kad jos draugas velai iseidavo, jai - betvarke virtuveje po vaiku valgymo ax.gif taciau viska derinom, kalbejom, sprendem, pykciu jokiu nebuvo smile.gif Tad tikrai siulau nebijoti nesutarti, viskas imanoma smile.gif Aisku, tai nuo zmoniu daug priklauso, bet bendra nelaime siaip ar taip suvienija ir palengvina iseiciu ieskojima smile.gif

Nors as irgi isivaizduoju tai dugiau kaip laikina varianta, nebent tikrai visiskai atskirose namo dalyse gyventi, kotedzuose, ir tureti tik kaip super patogia kaimyne smile.gif Taciau skyrybu pradzioje, kai reikia stabilizuoti savo gyvenima, toks variantas manau idealus smile.gif

Dar del susiradimo kitu vyriskiu, nesvarbu su vaikais ar ne, tai man atrodo izeidziantis toks poziuris, kad vienisa mama neturi jokios kitos iseities, tik susirasti koki veikeja, ir vos ne pirma pasitaikiusi. Ne, dekui, mano asmeniska nuomone, viena karta nudegus, antra karta turetum daug daug daug atidziau rinktis, juolab kad ir ivertinti reikia daug papildomu faktoriu del vaiku/itevio suderinamumo ir etc. Ne, geriau pagyventi su kokia likimo drauge, susitvarkyti gyvenima, susikurti pagrinda po koju, ir tik tada dairytis to, ko truksta gyvenime smile.gif

VIsoms linkiu sekmes smile.gif
Ingulka22
QUOTE(Liorka @ 2010 04 02, 23:59)
Tad tikrai siulau nebijoti nesutarti, viskas imanoma smile.gif Aisku, tai nuo zmoniu daug priklauso, bet bendra nelaime siaip ar taip suvienija ir palengvina iseiciu ieskojima smile.gif

Nors as irgi isivaizduoju tai dugiau kaip laikina varianta, nebent tikrai visiskai atskirose namo dalyse gyventi, kotedzuose, ir tureti tik kaip super patogia kaimyne smile.gif Taciau skyrybu pradzioje, kai reikia stabilizuoti savo gyvenima, toks variantas manau idealus smile.gif

Dar del susiradimo kitu vyriskiu, nesvarbu su vaikais ar ne, tai man atrodo izeidziantis toks poziuris, kad vienisa mama neturi jokios kitos iseities, tik susirasti koki veikeja, ir vos ne pirma pasitaikiusi. Ne, dekui, mano asmeniska nuomone, viena karta nudegus, antra karta turetum daug daug daug atidziau rinktis, juolab kad ir ivertinti reikia daug papildomu faktoriu del vaiku/itevio suderinamumo ir etc. Ne, geriau pagyventi su kokia likimo drauge, susitvarkyti gyvenima, susikurti pagrinda po koju, ir tik tada dairytis to, ko truksta gyvenime smile.gif

VIsoms linkiu sekmes smile.gif
*

as pritariu, manau, visai nebloga ideja. ir linksmiau, ir rupesciu maziau. tik reikia atidzia rinktis kaimyne drinks_cheers.gif
Ylarija
savaite, dvi, pagyvent gal butu ir neblogai rolleyes.gif , bet ilgiau ar visa gyvenima tai ne schmoll.gif
vesta:6
o man is dalies visai nieko mintys,bet velgi susirast "nebloga" kaimyne gan sunku.. smile.gif g.gif
Spindi*
As nenoreciau jokiu budu schmoll.gif
puuupi
Tikrai nenoreciau ir negaleciau net...savaite maximum istempciau doh.gif esu toks zmogus...
smilyte
manau mintis tikrai sauni,kaip smagu kartu atlikti namu ruosos darbus,o vakare kai vaikuciai uzmiega dar ir paplepeti prie arbatos puodelio ax.gif bet jei kuri nors is jusu susiras antra pusele unsure.gif kas tada? g.gif
vesta:6
QUOTE(smilyte @ 2010 05 18, 19:13)
manau mintis tikrai sauni,kaip smagu kartu atlikti namu ruosos darbus,o vakare kai vaikuciai uzmiega dar ir paplepeti prie arbatos puodelio ax.gif bet jei kuri nors is jusu susiras antra pusele unsure.gif kas tada? g.gif
*

siaip drinks_cheers.gif tik aisku,yra ir pliusu ir minusu bendram tokiam gyvenime,nors kaip ir visame kitame:)
jurgitaal
Manau nenoreciau
*Versacci*
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 02 18, 17:26)
Sveika,
čia kas kaip jau supras tą proto ribą. Žinau gal kokį mėnesį būtų normalu, vėliau pradės nesutarti vaikai, tai kokį žaislą paims, tai vienas vaikas ką valgys, kitas irgi norės, prasidės piktumai, kiekviena mama palaikys savo vaiką, o čia jau vėl prasidės pykčiai tarp mamų (na panašiai taip: pasižiūrėk į savo vaiką, o tu žiūrėk savo, ką daro, o aną dieną buvo tas ir tas....), tai bendrus plotus nevalys kas nors, tai indais naudosis ir "pamirš" išplauti, , greit pasibaigiančios dantų pastos, skalbimo milteliai, tai pinigų laiku neturės nuomai, tai draugų lankymasis užknis........ ir taip toliau. Žinai su artimu negali gi sutarti, o čia kaip bebūtų svetimi... Sakoma, kad žmonės susipyksta dažniausiai ne dėl rimtų dalykų, o dėl smulkmenų, o bendroje buityje tai tų smulkmenų apstu......
*

pritariu 4u.gif

QUOTE(Ylarija @ 2010 04 06, 11:51)
savaite, dvi, pagyvent gal butu ir neblogai rolleyes.gif , bet ilgiau ar visa gyvenima tai ne  schmoll.gif
*

tai jau tikrai, jau tarkim su sese kai gyvenau budavo visokiu kivircu tai lekste ne ten padeta tai dar kas nors o cia su nepazystamu o dar ir su vaikais... pas mano sese buvo 2 vaikai o as viena tai oi kaip jie mane uzknisdavo doh.gif

QUOTE(vesta:6 @ 2010 04 06, 17:42)
o man is dalies visai nieko mintys,bet velgi susirast "nebloga" kaimyne gan sunku.. smile.gif  g.gif
*

o dar garantuok kad ne kokia ilgapirste ta ''kaimyne'' g.gif ar dar kokios idos neislystu...

smile.gif+2010 04 09, 15:58-->
QUOTE(Mazyle smile.gif @ 2010 04 09, 15:58)
As nenoreciau jokiu budu  schmoll.gif
*

as ir nenoreciau

QUOTE(puuupi @ 2010 05 17, 18:44)
Tikrai nenoreciau ir negaleciau net...savaite maximum istempciau  doh.gif esu toks zmogus...
*

pas mane irgi charakteris ojojoj.. megstu pati sau seimininke but thumbup.gif

QUOTE(smilyte @ 2010 05 18, 18:13)
manau mintis tikrai sauni,kaip smagu kartu atlikti namu ruosos darbus,o vakare kai vaikuciai uzmiega dar ir paplepeti prie arbatos puodelio ax.gif
*

aha manau tokia idile max menesi galetu trukt tongue.gif nebent jau tokios dvi tyleniukes susieitu i kruva smile.gif

QUOTE(jurgitaal @ 2010 07 23, 17:47)
Manau nenoreciau
*

thumbup.gif
besika
noreciau,bet tik ne Lietuvoj,o ozsieni.o kodel gi ne?juk vienai patemt uzsieni-dar su vaiku- doh.gif ,o dviese-ir namo nuoma,ir vaiku prieziura,kad ir viena -dirba,kita-vaikus priziuri,juk aukle-labai brangus malonumas,o kur detis vienisai mamai?manau,ideja gera -ziurint toliau i ateiti,o ne tik kad gyvent ,ir viskas.visa gyvenima juk negyvensi taip, mirksiukas.gif ,pageres padetis,adaptuosis,o tada-ir atskirai galima kurti savo tolesne ateiti.aisku,lietuvoje-tai nera priimtina... schmoll.gif tik is bedos gal...
bet ,jeigu esi vienisa,dar su vaiku,nematai ateities lietuvoje,kodel gi ne?/?
siuo metu esu olandijoj,vaikas-lietuvoj,turiu cia darba,dirbu,dokum.darbui ir gyven.jau susitvarkiau,o apie lietuva-nenoriu net pagalvot,tik va-vaikas...kaip jau ir emigrante as cia rolleyes.gif kol kas nera galimybiu ji cia pasiimti... g.gif o ideja-tikrai nebloga.
.....Aira.....
as jau 4metai kaip gyvenu su kazkuo tai, nu aisku ne lietuvoj...nu nezianu, dauguma kelia buities tvarkymo problemas, pas mumis tai yra sutarta viena savaite vieni tvarka priziuri kita savaite kiti, ir nera buve jokiu problemu...aisku kiekvienas savo lekstes isiplauna ir neprikrauna pilnos kriaukles, kiekvienas po saves susitvarko, virei valgyt isivalai dujne, nu nezinau, nekyla jokiu problemu
as tai uz thumbup.gif
*Versacci*
man tai toks gyvenimas panasiau i bendrabuti,,,, visgi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, as pries g.gif
besika
ax.gif mamos-mamomis,bet su vaikais jeigu dar doh.gif ,kaip bendrabuti...
nebent su viena mama su vaiku-nuomuojantis nama su dviem miegamaisiais.
g.gif ,bet,brangoka-juk vienai-dirbant-kitai-vaikus priziurint.bet ne...bent jau triju reiketu,kaip kad uzsieni unsure.gif
nuomuojantis nama-kad ir trim mamom su vaikais,turint atskirus miegamuosius-tai jau nebebutu kaip bendrabutis.
kaip kad mes gyvvenom-4-ios vienam kambary,o name-is viso gyveno 10zmoniu doh.gif doh.gif
na,be vaiku,aisku,bet visi su savais niuansais doh.gif
o vieno likimo-vienisom mamom-nuomuotis ir kabintis uzsieny-visai manau ,kitaip,nes tikslas-bendras-isitvirtint ir kurti ateiti. drinks_cheers.gif
be tikslo,kad tik gyventi su kita vienisa mama- g.gif nzn...gal,jei sunku uz buta susimoketi,o ploto(kambariu)daug...t.o .lietuvoj-jei...
.....Aira.....
nu mes negyvenam 4 vienam kambary biggrin.gif tryse gyvenam as vyras ir kudikelis, ir dar du jaunuoliai turi kiekvienas po kambary, svetaine yra visu bendra ten kaip vaiko kambarys visi jo uzsiemimai...
ziurint su kokiais zmonem gyvent g.gif pas mus ramus broliai buvo(nes vienas pries savaite zuvo tai dabar likom tryse gyvent nu ir leliukas) nei draugai renkasi, nei balavoja nu ramu gyvent, vakarais susitinkam virtuvej pakalbam, nu nezinau man gerai...tik mamom su vaikais jauciu butu sunkiau unsure.gif
Bumblebee11
Mano nuomone taip pat yra daug pliusu, bet ir minusu. rolleyes.gif Laikinai kazkuri meta gerai pagyventi, bigsmile.gif bet dar geresne mintis sveciuotis thumbup.gif - savaitei ar kiek priimti. O idealiausia- turet gera kaimyne. wub.gif Tik cia daznai buna faktiskai neimanoma doh.gif
ievutee29
manau pradeti nauja gyvenima su kita vienisa mama tikrai nera pats blogiausias sprendimas. as ta mielai sutikciau daryti smile.gif
jurga99
kas sutiktu gyventi su vienisa mamyte,as mielai sutikciau vilniuje
rasykit i az arba sms 860464241
<imelda>
Kai gyvenau londone tai nuomavausi kambari pas kitus zmones,gyvenom 4 kambariu name 6 zmones. Na bet tada as nebuvau dar nei mama,nei vienisa schmoll.gif Manau,kad su kita vienisa mama gyventi nenoreciau.
jurga99
Sveikos mamytes
gal kuri noretu nuomotis kambari 3iu kambariu bute 1kambari,kartu su manimi,esu taip pat nuomininke sio buto.auginu 2m.suneli,tai gal kuri taip pat yra su vaikeliu tai musu vaikuciams butu visai linksma
bicycle.gif
butas randasi vilniuje,seskineje,2a is 5
kambarys kuri nuomoju yra balkonas
bute yra skalbimo masina,pravestas internetas ir kabeline.yra rusiukas.salia labai geras turgelis,iki,maxima,marceliukes kletis,taip pat yra darzelis prie pat namo iki Senuku 7min kelio.
TIKRAI PIGIAU NUOMOTIS KARTU IR MOKETI UZ VISKA PER PUSE NEI NUOMOTIS VISA BUTA VIENAI! mirksiukas.gif
rasykiti az arba skambinkit 860124630

draugaukim,as taip pat vienisa mamyte soske.gif
modeina
sveikos, o Kaune tokiu mamyciu yra? 4u.gif
qutspoken
SVEIKos, mielai nuomociaus buta kartu su vienisa mamyte, arba kambari pas miela seimininke, pageidautina justiniskese, turiu dveju metuku dukra
rasa1975
Labas visoms mamytems.Siuo metu dar gyvenu su draugu,bet musu gyvenimas kartu darosi nebepakenciamas,jis visada ignoruoja mano vaika(jis is pirmosios santuokos).Nebegaliu i tai ziureti ramiai,mano sunus net pavalgyti nebegali ramiai,nes mano drauga tai erzina,o neduok dieve nukris koks trupinelis,tai isdirbs visokiais zodeliais(negraziais).Turime ir bendra vaika,todel vis dar kentejau,maniau viskas susidelios i savas vezias,bet deja kuo toliau tuo baisiau.Tad zadu ieskotis nuomotis buta,gal atsiras bendra minciu vienisu mamu.Esu nuo Panevezio puses.
rasa1975
Labutis visoms mamytems.Pakolkas gyvenu su draugu jo namuose,turime bendra vaikeli,as turiu sunu is pirmos santuokos(jam 12metu).Su draugu musu santikiai paslyjo,nes matau,kad drauga erzinti pradejo mano pirmos santuokos sunus.Mano akimis,net mano sunaus buvimas salia drauga supygdo,jis netgi uzgaulioti mano sunu pradejo.As aisku visada stoju uz savo vaika ir pas mus iskyla didziulis barnis.Ir aisku mane jis izeidineja.Stengiausi is pradziu i tai nekreipti demesio,nes auginu ir jo vaika,tikejausi kad viskas susidelio i savo vezias,bet deja kuo tolyn,tuo blogyn.Del tokiu santykiu nebejauciu savo draugui jokiu jausmu ir noriu su juo issiskirti.Aisku bus pradzia labai sunki,bet tikiu,kad viskas iseis i gera.Gyvenu Panevezio puseje,aisku buto ieskosiu issinuomoti Panevezyje.Tad gal kokia vienisa mamyte,turi tokia pat beda?Galetume susibegti pabendrauti,o gal musu poziuris i gyvenima sutaptu,aisku visa tai butu laikina smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.