Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
cameja
Sena tema

user posted image
cameja
user posted image

user posted image
_pasikeitusi_
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
maziulele
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 12, 14:03)
o gal pameni kuom klijavo?  g.gif  spec klijais ar tais pachiais  kaip ir plyteles?  rolleyes.gif
*

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 12, 18:42)
tik specialiais  mirksiukas.gif  seniuose paklauskit..pasakys... nedaug kainuoja jie ten.. tem tokia kaip silikono bonkute  mirksiukas.gif
*

teisingai akvilyte parase, specialiais klijais veidrodziui iklijuoti mirksiukas.gif ten tokia pailga bonkute su ilgu snapeliu, ir lygtais parasyta bespalviai klijai tinkantys klijuoti veidrodziui 4u.gif
X-iuke
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 13, 11:09)
user posted image

*

wub.gif labai miela ir jauki vonia
_pasikeitusi_
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

X-iuke
akvilyte, maziulele - ačiū už atsakymus aciuks.gif

o dabar pasiguosiu verysad.gif

sudėjo šia savaite mum plyteles vonioj,(mes turim dvi vonias, viena priklauso butui kita butui priklausančiam svečiu kambariui, kuris yra kitame aukšte , jei kas iš vis suprato apie ką aš čia doh.gif ) tai va tame kambaryje mes dabar gyvenam, kol bute remontai vyksta...
taigi, sudėjo į tą mažytę vonią plyteles, atrodo viskas gerai, apžiurėjom nieko blogo nematėm, o šiandien atėjo santechnikai dėt kriauklę, klozetą ir dušo kabiną tai išbrokijo juodai tą plytelių klojėja, sakė klozeto negali normaliai padėt nes plyteles nelygiai suklotos doh.gif ateinu pažiūrėt, ir kai su pirštu parodė tada matosi tie visi nelygumai (meistrų akys vis tik geresnės, juolab kai jie žino kaip turi būt)...

MB labiausiai įpykes, sake visus meistrus vis lauk, vyt tai vyt, bet kas apatinėj vonioj sudės plyteles? nesąmonė už plyteles, ju klojima moket didelius pinigus, kai rezultatas baisus.. mažojoj voniot tai netaip baisu, kad brokuotai sudėta, nes neinvestuojam čia daug, tik būtų pamanoma praustis, o didžiojoj norim viska kuo geriau... unsure.gif
gal kam gerai, lygiai sudėjo plyteles ir galėtu parekomenduot Kaune? 4u.gif help.gif
_pasikeitusi_
user posted image

user posted image

user posted image

maziulele
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 12:20)
wub.gif  labai miela ir jauki vonia
*

ir koks vaizdelis uz lango wub.gif

QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 12:40)
o dabar pasiguosiu  verysad.gif
*

jei nori, galiu duot savo meistro kontaktus, jis man klijavo vonia ir virtuves plyteles mirksiukas.gif

kadangi apsigyvenau naujo pastymo name, tai jis beveik visus butus cia apklijavo thumbup.gif
HARAJUKU
Sveikuites,
reikia patarimo !
dabar kaip darau vonioj remonta. Mano vonia mazute verysad.gif ir as visai nenoriu jos visos ishkloti plytelemis. Plyteles sugalvojau deti tik aplink vonia- kur daugiausia vandens, o kitur tik dazyti spec dazais. Bet kam tik pasakau- visi pradeda man aiskint, kad tai nesamone, nepraktishka ir t.t. g.gif
Nors daug kur uzsienio zurnaluose taip padaryta. Ir cia kazkas idejo tokios svelniai zalsvos vonios foto- Laaabai grazi, bet nemoku nukopijuot blush2.gif ir noriu paklausti- gal kas nors taip daret- ne viska klojot plytelem ?
Kaip del to praktishkumo ?
Reikia apsispresti labai greitai- iki rytdienos , o as vis dar dvejoju

Gal kas zinot kaip ten buna
Pause
Mes irgi taip darysim, plyteles tik ten kur dušo kabina dėsim ir virš kriauklės drinks_cheers.gif
Pas draugus taip padaryta, laabai gražiai atrodo mažoje vonioje wub.gif Pas mus irgi mažytė, jau nusižiūrėjom gražią dažų spalvą. Dabar gi yra tų dažų atsparių vandeniui ir drėgmei, todėl ten kur vanduo ant sienų nuolat netyška tai nemanau, kad atšoks tie dažai g.gif
ore|gano
Tokių variantų lyg ir nebuvo... g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pause
Gal kuri patars kur galima įsigyti dušo kabiną? 4u.gif Mums reikia 80x110 kabinos, bet tokių matmenų nerandam doh.gif
mafi
Nestandartines duso kabinas gamina UAB"Baltijos Brasta"
cameja
user posted image
HARAJUKU
Susiradau pagaliau dazus atsparius vandeniui ir garams - Dulux firmos.
Konsultantas man garantavo, kad galima, net ir visa vonia jais dazyt- tipo labai atsparus ir geri biggrin.gif .
Ir kaina man nepasirode didele. Na, kadangi plyteles jau nusipirkau, tai pasidarysiu prie vonios plyteles, o kitur - dazais .
Ziuresim kaip cia bus. Kad tik meistriukai nesugadintu mano svajoniu g.gif

Papildyta:
Na ir dar viena klausimuka turiu- del vonios apsvietimo-
Cia kazkas idejo grazia vonia su dar grazesniu kabanciu sviestuvu thumbup.gif .
As irgi noriu kazko tokio tipo- na kad lempa nebutu apgaubta gaubto. Ir vel man visi aishkina, kad i vonia tokios netinka del dregmes ir garu, kad turi buti kazkokie skaiciai rodantys atsparuma ir t.t.
Kai paklausiu- tai kaip kabina kristolinius sviestuvus vonioj- tai neturi atsakymo.

Na o tos lempos tinkancios voniai, visai netinka pagal vaizda mano svajoniu voniai ir man tai labai labai nepatinka smile.gif

Ar turit kas vonioj koki atvira sviestuva ? Ar neperdegineja lemputes ?
Brooke
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 13, 13:10)
Sveikuites,
reikia patarimo !
dabar kaip darau vonioj remonta. Mano vonia mazute  verysad.gif ir as visai nenoriu jos visos ishkloti plytelemis. Plyteles sugalvojau deti tik aplink vonia- kur daugiausia vandens, o kitur tik dazyti spec dazais. Bet kam tik pasakau- visi pradeda man aiskint, kad tai nesamone, nepraktishka ir t.t.  g.gif
Nors daug kur uzsienio zurnaluose taip padaryta. Ir cia kazkas idejo tokios svelniai zalsvos vonios foto- Laaabai grazi, bet nemoku nukopijuot  blush2.gif  ir noriu paklausti- gal kas nors taip daret-  ne viska klojot plytelem ?
Kaip del to praktishkumo ?
Reikia apsispresti labai greitai- iki rytdienos  , o as vis dar dvejoju

Gal kas zinot kaip ten buna
*

Aš apsisprendžiau daryt taip pat. Čia, UK, beveik visi taip daro irnesakyk.gif Jei dažai geri tai viskas bus tvarkoj wink.gif
Bomba
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 11:40)
doh.gif ) tai va tame kambaryje mes dabar gyvenam, kol bute remontai vyksta...
taigi, sudėjo į tą mažytę vonią plyteles, atrodo viskas gerai, apžiurėjom nieko blogo nematėm, o šiandien atėjo santechnikai dėt kriauklę, klozetą ir dušo kabiną tai išbrokijo juodai tą plytelių klojėja, sakė klozeto negali normaliai padėt nes plyteles nelygiai suklotos  doh.gif  ateinu pažiūrėt, ir kai su pirštu parodė tada matosi tie visi nelygumai (meistrų akys vis tik geresnės, juolab kai jie žino kaip turi būt)...

MB labiausiai įpykes, sake visus meistrus vis lauk, vyt tai vyt, bet kas apatinėj vonioj sudės plyteles? nesąmonė už plyteles, ju klojima moket didelius pinigus, kai rezultatas baisus.. mažojoj voniot tai netaip baisu, kad brokuotai sudėta, nes neinvestuojam čia daug, tik būtų pamanoma praustis, o didžiojoj norim viska kuo geriau... unsure.gif
gal kam gerai, lygiai sudėjo plyteles ir galėtu parekomenduot Kaune?  4u.gif  help.gif
*

as tai manau kad jus maziausiai pergyvenkite del to ko patys net nematet. meistru jau tokia natura, visi jie ateje peikia pries tai dirbusiuosius, murininkai aiskina kad pamatai blogai sudeti, stigdengiai kad sienos blogai ismurytos ir t.t. doh.gif nesakau kad gerai kad nelabai lygiai plyteles isklojo, tik jei jus patys nematet tai manau ir jusu sveciai to nepastebes 4u.gif
Susiena
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 14, 22:25)
Susiradau pagaliau dazus atsparius vandeniui ir garams - Dulux firmos.
Konsultantas man garantavo, kad galima, net ir visa vonia jais dazyt- tipo labai atsparus ir geri  biggrin.gif .
Ir kaina man nepasirode didele. Na, kadangi plyteles jau nusipirkau, tai pasidarysiu prie vonios plyteles, o kitur - dazais .
Ziuresim kaip cia bus. Kad tik meistriukai nesugadintu mano svajoniu  g.gif
*

Mes visą butą dažėm Dulux dažais, o vonią ir virtuvę - drėgmę atspariais. Jie padengia tokia kaip plėvele sieną. Jei pastoviai ta siena nešlaps, tai manau, tikrai nieko jiems nenutiks. O šie dažai man labai labai wub.gif . Tik perspėju, kad plauti galima tokiais dažais nudažytą sieną tik su vėsiu vandeniu, jokiu būdu ne su karštu, nes nusilups ta plėvelė. O plaunasi tikrai gerai - man jokių problemų. thumbup.gif
Nerutė
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 09:53)
as tai manau kad jus maziausiai pergyvenkite del to ko patys net nematet. meistru jau tokia natura, visi jie ateje peikia pries tai dirbusiuosius, murininkai aiskina kad pamatai blogai sudeti, stigdengiai kad  sienos blogai ismurytos ir t.t.  doh.gif nesakau kad gerai kad nelabai lygiai plyteles isklojo, tik jei jus patys nematet tai manau ir jusu sveciai to nepastebes  4u.gif
*

drinks_cheers.gif aha meistru tikrai tokia natura - kalti visi kas pries juos dirbo 4u.gif
Bomba
ar grazu ? (cia ne mano ir dar kaip suprantu nepabaigta idealiai blush2.gif )

user posted image

user posted image

_pasikeitusi_
QUOTE(cameja @ 2008 01 14, 20:23)
user posted image
*

Kameja, ar matei ta vonia gyvai? blush2.gif doh.gif Tokia siaura ir nepatogi unsure.gif Sake Morenoj Vilniuj jau keli metai stovi, nei vienos nera pardave doh.gif
linnn
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 11:01)
ar grazu ? (cia ne mano ir dar kaip suprantu nepabaigta idealiai  blush2.gif )

*

man laaabai kriauklė nepatinka
_pasikeitusi_
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 14, 23:25)
Ar turit kas vonioj koki atvira sviestuva ?  Ar neperdegineja lemputes ?
*

Paziuresiu, tikrai maciau tu sviestuvu pakabintu mirksiukas.gif
Cobre
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:01)

user posted image

user posted image
*

klausiau dukterėčios, ar sunku tokią prižiūrėti?sako, ne visai nedaug priežiūros reikia, ryte ir vakare su sausu skudurėliu praeini ir švaru biggrin.gif gyvena dviese, o kadangi vyras pastoviai komandiruotėse, tai galima sakyti, kad gyvena viena biggrin.gif .
O dėl grožio, tai tikrai gražiai atrodo, jų vonia juodom plytelėm, o grindys baltos, tai dar gražiau, nei čia su rudom.
_pasikeitusi_
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 12:01)

user posted image

user posted image
*

Bomba, zinai kaip yra, del skonio nesigincyjama mirksiukas.gif Tokio praustuvo nedeciau, nes nelabai praktiskas, arba labai priziureti reikia, sausai sluotyti, nesubraizyti rolleyes.gif Plyteliu biski per daug spalvu, man patiko ta mozaika kur wc kabo drinks_cheers.gif
Ir siaip paziurejau tas praustuvas su juoda spintele toks 'issisokantis' visame vaizde, labiau tiktu kokie nors su rudais atspalviais, lengvesni ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Užsispyrusi
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 12:01)

user posted image

user posted image
*

Man spalvos grazios, o kriaukle tai ne mano skonio ax.gif
_pasikeitusi_
Kaip jum? :

user posted image

Cia is temos, kaip viskas turi but suderinta doh.gif mirksiukas.gif

JUODA VONIA

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Cobre
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 13:28)
Kaip jum? :
Cia is temos, kaip viskas turi but suderinta  doh.gif  mirksiukas.gif
*

Man normaliai, o tau ne?
jei yra norai ir galimybės, tai kodėl nederinti mirksiukas.gif
_pasikeitusi_
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 12:32)
Man normaliai, o tau ne?
jei yra norai ir galimybės, tai kodėl nederinti mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ' u bagatych svajy privichki' bigsmile.gif

siaip grazu, tik liabai brangu doh.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ritavi
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 12:39)
siaip grazu, tik liabai brangu  doh.gif
*

Gražu... bigsmile.gif
_pasikeitusi_
O sitie tai lediniai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Bomba
o tamsiai melynu sikpopieriu buna ? man prie vonios tiktu labai bigsmile.gif lotuliukas.gif
_pasikeitusi_
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:02)
o tamsiai melynu sikpopieriu buna ? man prie vonios tiktu labai  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

Nu pakalbam apie sikpopieri lotuliukas.gif As ji perku Thomas Philips, ir visiem rekomenduoju - geras kainos ir kokybes santykis mirksiukas.gif Daug spalvotu ir visokiu kitokiu grozybiu lotuliukas.gif
Papildyta:
LABAI PATIKO:

user posted image

user posted image

user posted image

ore|gano
Nu tikrai lediniai doh.gif ... Pasikeitusi, gal dar turi tokio stiliaus šikanų fotkių? biggrin.gif Atsisėdi ant tokio ir pradaryt iš susižavėjimo negali lotuliukas.gif
Cobre
Na va, žvengiau, žvengiau praeitoj temoj, kad tulike telefoną pakabintą mačiau, o vakar žiūriu namus, kur milijonus kainuoja, ogi ten lygiai tas pats doh.gif , o NT pardavimo agentės tik galvom linkčioja, tipo privalumas neišpasakytas bigsmile.gif
Vat ir tundra pasirodo aš esu doh.gif biggrin.gif
_pasikeitusi_
Tuoj sikanu paorganizuosiu, viena jau zinau kuri idesiu lotuliukas.gif doh.gif

Dabar prie plyteliu persimeciau doh.gif blush2.gif Pritersiu jum cia eteri rolleyes.gif nepykit bigsmile.gif gal kam kokiu ideju kils paziurejus blush2.gif

Kadangi esu macius labai daug voniu, tai galiu pasakyt, kad jos ziauriai svarbios kuriant vonios interjera:

user posted image

user posted image

user posted image
akvilyte
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 12:00)
user posted image
*

wow bigsmile.gif tokios ir as bais noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
_pasikeitusi_
ŠIKANAI lotuliukas.gif :

Sitas gali buti statomas vidury kambario, bakelis viduj yra

user posted image

Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis lotuliukas.gif Kaina 15 000Lt drinks_cheers.gif

user posted image

Sitas mano megstamiausias wub.gif Azzurra, italiskas

user posted image

user posted image

Praeitais metais buvo labai populiarus su pakabinamu bakeliu:

user posted image

user posted image

Martini
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 15, 12:42)
wow  bigsmile.gif  tokios ir as bais noreciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

tikrai įspūdinga, ir maišytuvas thumbup.gif

grįžtant prie "chalturnų" meistrų, tai kadangi su $ nefontanai, tai nusprendė MB laikinai keisti profesiją ir sudėti plyteles. Pradžioj bijojau, kaip gausis, bet kadangi neesu perfekcionistė ir nesikabinėju prie smulkmenų, tai leidau cool.gif ir ką - rezultatas pranoko lūkesčius bigsmile.gif : labai neblogai, net sakyčiau GERAI sudėjo thumbup.gif belieka sutvarkyti tarpus glaistu ir greičiau jungti santechniką biggrin.gif
ore|gano
Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis  Kaina 15 000Lt 

A kaip čia daba suprast? g.gif Nuplauna ir nudžiovina sėdinčiojo ant šikano minkštąją?.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar pašildo... karsta.gif nenulipčiau... rolleyes.gif lotuliukas.gif
_pasikeitusi_
QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 13:55)
A kaip čia daba suprast?  g.gif  Nuplauna ir nudžiovina sėdinčiojo ant šikano minkštąją?..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir dar pašildo...  karsta.gif nenulipčiau...  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
*

Taip taip, teisingai supratai 4u.gif
Bomba
martini thumbup.gif mums MB irgi vonia klijavo, visai graziai, tiesa, kol dar tarpeliu nenuglaistet- tai zinok dar rezultato nematot galutinio blush2.gif nes tarpuku glaistymas labai visus brokelius isryskina doh.gif
ore|gano
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 12:58)
Taip taip, teisingai supratai  4u.gif
*

blink.gif Wow.. biggrin.gif su distanciniu pasireguliuoji plovimo intensyvumo stipruma... lotuliukas.gif ale kiek ant šikpopieriaus sutaupai bigsmile.gif
Martini
girdėjau, kad jų pigesnių yra - tik už kelis tūkstančius mirksiukas.gif DiArcci magijos teatro tas magas prieš metus ar du pradėjo jų verslą - sakė, kad labai paklausios prekės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:01)
martini  thumbup.gif mums MB irgi vonia klijavo, visai graziai, tiesa, kol dar tarpeliu nenuglaistet- tai zinok dar rezultato nematot galutinio  blush2.gif nes tarpuku glaistymas labai visus brokelius isryskina  doh.gif
*

irnesakyk.gif kažkaip nebijau - maža vonia, daug užsistatys (kabina, spintelė, skalbiankė), o jei ir matysis, tai man dzin - kam nepatinka, tegul nežiūri tongue.gif lotuliukas.gif
cameja
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 11:08)
Kameja, ar matei ta vonia gyvai?  blush2.gif  doh.gif  Tokia siaura ir nepatogi  unsure.gif  Sake Morenoj Vilniuj jau keli metai stovi, nei vienos nera pardave  doh.gif
*

maciau pas kaimyne bigsmile.gif man taip pat pasirode mazoka unsure.gif bet,sake,kad pilnai uztenka tokios rolleyes.gif
_pasikeitusi_
QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 14:01)
blink.gif Wow..  biggrin.gif  su distanciniu pasireguliuoji plovimo intensyvumo stipruma...  lotuliukas.gif ale kiek ant šikpopieriaus sutaupai  bigsmile.gif
*

thumbup.gif taip taip ir intensyvuma ir siluma cool.gif
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 14:05)
maciau  pas kaimyne bigsmile.gif man  taip pat pasirode mazoka  unsure.gif  bet,sake,kad pilnai uztenka tokios  rolleyes.gif
*

man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau ax.gif juk ji ir siaura ir trumpa, vadinasi nugara remiasi i ta atlosa didejanti, o juk ten vandens neprisileisi iki virsaus, tai sala nugara kai maudais ax.gif nu gal ir ne, bet bet kokiu atveju toks idomus produktas, labai grazus ir elegantiskas wub.gif
linnn
QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 12:30)
Na va, žvengiau, žvengiau praeitoj temoj, kad tulike telefoną pakabintą mačiau, o vakar žiūriu namus, kur milijonus kainuoja, ogi ten lygiai tas pats doh.gif , o NT pardavimo agentės tik galvom linkčioja, tipo privalumas neišpasakytas bigsmile.gif
Vat ir tundra pasirodo aš esu doh.gif biggrin.gif
*

nesusilaikiau nepakomentavus, įdomu pašnekovui kitam (pvz. pažystamui) patiktų į klausimą ką veiki išgirsti atsakymą: kakoju lotuliukas.gif . Arba kalbant pasikeičia balso intonacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cameja
QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 13:18)
man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau  ax.gif juk ji ir siaura ir trumpa, vadinasi nugara remiasi i ta atlosa didejanti, o juk ten vandens neprisileisi iki virsaus, tai sala nugara kai maudais  ax.gif  nu gal ir ne, bet bet kokiu atveju toks idomus produktas, labai grazus ir elegantiskas  wub.gif
*

del patogumo nezinau ,neteko tokioje maudydis tongue.gif ,bet atrodo,tai is ties labai graziai wub.gif

user posted image
_pasikeitusi_
Cameja - nereali paskutinioji nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.