![]()
![]() ![]() ![]() ![]()
QUOTE(X-iuke @ 2008 01 12, 14:03) QUOTE(akvilyte @ 2008 01 12, 18:42) tik specialiais teisingai akvilyte parase, specialiais klijais veidrodziui iklijuoti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
akvilyte, maziulele - ačiū už atsakymus
o dabar pasiguosiu sudėjo šia savaite mum plyteles vonioj,(mes turim dvi vonias, viena priklauso butui kita butui priklausančiam svečiu kambariui, kuris yra kitame aukšte , jei kas iš vis suprato apie ką aš čia taigi, sudėjo į tą mažytę vonią plyteles, atrodo viskas gerai, apžiurėjom nieko blogo nematėm, o šiandien atėjo santechnikai dėt kriauklę, klozetą ir dušo kabiną tai išbrokijo juodai tą plytelių klojėja, sakė klozeto negali normaliai padėt nes plyteles nelygiai suklotos MB labiausiai įpykes, sake visus meistrus vis lauk, vyt tai vyt, bet kas apatinėj vonioj sudės plyteles? nesąmonė už plyteles, ju klojima moket didelius pinigus, kai rezultatas baisus.. mažojoj voniot tai netaip baisu, kad brokuotai sudėta, nes neinvestuojam čia daug, tik būtų pamanoma praustis, o didžiojoj norim viska kuo geriau... gal kam gerai, lygiai sudėjo plyteles ir galėtu parekomenduot Kaune? ![]() ![]() ![]() QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 12:20) ir koks vaizdelis uz lango QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 12:40) jei nori, galiu duot savo meistro kontaktus, jis man klijavo vonia ir virtuves plyteles kadangi apsigyvenau naujo pastymo name, tai jis beveik visus butus cia apklijavo
Sveikuites,
reikia patarimo ! dabar kaip darau vonioj remonta. Mano vonia mazute Nors daug kur uzsienio zurnaluose taip padaryta. Ir cia kazkas idejo tokios svelniai zalsvos vonios foto- Laaabai grazi, bet nemoku nukopijuot Kaip del to praktishkumo ? Reikia apsispresti labai greitai- iki rytdienos , o as vis dar dvejoju Gal kas zinot kaip ten buna
Mes irgi taip darysim, plyteles tik ten kur dušo kabina dėsim ir virš kriauklės
Pas draugus taip padaryta, laabai gražiai atrodo mažoje vonioje
Tokių variantų lyg ir nebuvo...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gal kuri patars kur galima įsigyti dušo kabiną?
Nestandartines duso kabinas gamina UAB"Baltijos Brasta"
Susiradau pagaliau dazus atsparius vandeniui ir garams - Dulux firmos.
Konsultantas man garantavo, kad galima, net ir visa vonia jais dazyt- tipo labai atsparus ir geri Ir kaina man nepasirode didele. Na, kadangi plyteles jau nusipirkau, tai pasidarysiu prie vonios plyteles, o kitur - dazais . Ziuresim kaip cia bus. Kad tik meistriukai nesugadintu mano svajoniu Papildyta: Na ir dar viena klausimuka turiu- del vonios apsvietimo- Cia kazkas idejo grazia vonia su dar grazesniu kabanciu sviestuvu As irgi noriu kazko tokio tipo- na kad lempa nebutu apgaubta gaubto. Ir vel man visi aishkina, kad i vonia tokios netinka del dregmes ir garu, kad turi buti kazkokie skaiciai rodantys atsparuma ir t.t. Kai paklausiu- tai kaip kabina kristolinius sviestuvus vonioj- tai neturi atsakymo. Na o tos lempos tinkancios voniai, visai netinka pagal vaizda mano svajoniu voniai ir man tai labai labai nepatinka Ar turit kas vonioj koki atvira sviestuva ? Ar neperdegineja lemputes ? QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 13, 13:10) Sveikuites, reikia patarimo ! dabar kaip darau vonioj remonta. Mano vonia mazute Nors daug kur uzsienio zurnaluose taip padaryta. Ir cia kazkas idejo tokios svelniai zalsvos vonios foto- Laaabai grazi, bet nemoku nukopijuot Kaip del to praktishkumo ? Reikia apsispresti labai greitai- iki rytdienos , o as vis dar dvejoju Gal kas zinot kaip ten buna Aš apsisprendžiau daryt taip pat. Čia, UK, beveik visi taip daro QUOTE(X-iuke @ 2008 01 13, 11:40) taigi, sudėjo į tą mažytę vonią plyteles, atrodo viskas gerai, apžiurėjom nieko blogo nematėm, o šiandien atėjo santechnikai dėt kriauklę, klozetą ir dušo kabiną tai išbrokijo juodai tą plytelių klojėja, sakė klozeto negali normaliai padėt nes plyteles nelygiai suklotos MB labiausiai įpykes, sake visus meistrus vis lauk, vyt tai vyt, bet kas apatinėj vonioj sudės plyteles? nesąmonė už plyteles, ju klojima moket didelius pinigus, kai rezultatas baisus.. mažojoj voniot tai netaip baisu, kad brokuotai sudėta, nes neinvestuojam čia daug, tik būtų pamanoma praustis, o didžiojoj norim viska kuo geriau... gal kam gerai, lygiai sudėjo plyteles ir galėtu parekomenduot Kaune? as tai manau kad jus maziausiai pergyvenkite del to ko patys net nematet. meistru jau tokia natura, visi jie ateje peikia pries tai dirbusiuosius, murininkai aiskina kad pamatai blogai sudeti, stigdengiai kad sienos blogai ismurytos ir t.t. QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 01 14, 22:25) Susiradau pagaliau dazus atsparius vandeniui ir garams - Dulux firmos. Konsultantas man garantavo, kad galima, net ir visa vonia jais dazyt- tipo labai atsparus ir geri Ir kaina man nepasirode didele. Na, kadangi plyteles jau nusipirkau, tai pasidarysiu prie vonios plyteles, o kitur - dazais . Ziuresim kaip cia bus. Kad tik meistriukai nesugadintu mano svajoniu Mes visą butą dažėm Dulux dažais, o vonią ir virtuvę - drėgmę atspariais. Jie padengia tokia kaip plėvele sieną. Jei pastoviai ta siena nešlaps, tai manau, tikrai nieko jiems nenutiks. O šie dažai man labai labai QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 09:53) as tai manau kad jus maziausiai pergyvenkite del to ko patys net nematet. meistru jau tokia natura, visi jie ateje peikia pries tai dirbusiuosius, murininkai aiskina kad pamatai blogai sudeti, stigdengiai kad sienos blogai ismurytos ir t.t.
ar grazu ? (cia ne mano ir dar kaip suprantu nepabaigta idealiai
![]() ![]() QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:01) klausiau dukterėčios, ar sunku tokią prižiūrėti?sako, ne visai nedaug priežiūros reikia, ryte ir vakare su sausu skudurėliu praeini ir švaru O dėl grožio, tai tikrai gražiai atrodo, jų vonia juodom plytelėm, o grindys baltos, tai dar gražiau, nei čia su rudom. QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 12:01) Bomba, zinai kaip yra, del skonio nesigincyjama Ir siaip paziurejau tas praustuvas su juoda spintele toks 'issisokantis' visame vaizde, labiau tiktu kokie nors su rudais atspalviais, lengvesni ![]() ![]() ![]()
Kaip jum? :
![]() Cia is temos, kaip viskas turi but suderinta JUODA VONIA ![]() ![]() ![]() ![]()
O sitie tai lediniai
![]() ![]() ![]() ![]()
o tamsiai melynu sikpopieriu buna ? man prie vonios tiktu labai
Nu tikrai lediniai
Na va, žvengiau, žvengiau praeitoj temoj, kad tulike telefoną pakabintą mačiau, o vakar žiūriu namus, kur milijonus kainuoja, ogi ten lygiai tas pats
Vat ir tundra pasirodo aš esu
Tuoj sikanu paorganizuosiu, viena jau zinau kuri idesiu
Dabar prie plyteliu persimeciau Kadangi esu macius labai daug voniu, tai galiu pasakyt, kad jos ziauriai svarbios kuriant vonios interjera: ![]() ![]()
ŠIKANAI
Sitas gali buti statomas vidury kambario, bakelis viduj yra ![]() Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis ![]() Sitas mano megstamiausias ![]() ![]() Praeitais metais buvo labai populiarus su pakabinamu bakeliu: ![]() ![]() QUOTE(akvilyte @ 2008 01 15, 12:42) tikrai įspūdinga, ir maišytuvas grįžtant prie "chalturnų" meistrų, tai kadangi su $ nefontanai, tai nusprendė MB laikinai keisti profesiją ir sudėti plyteles. Pradžioj bijojau, kaip gausis, bet kadangi neesu perfekcionistė ir nesikabinėju prie smulkmenų, tai leidau QUOTE Šikanas su distanciniu valdymu, nuplauna ir nudziovina, sildomas dangtis Kaina 15 000Lt A kaip čia daba suprast?
martini
girdėjau, kad jų pigesnių yra - tik už kelis tūkstančius
Papildyta: QUOTE(Bomba @ 2008 01 15, 13:01) martini QUOTE(oregano @ 2008 01 15, 14:01) Papildyta: QUOTE(cameja @ 2008 01 15, 14:05) man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau QUOTE(Cobrytė @ 2008 01 15, 12:30) Na va, žvengiau, žvengiau praeitoj temoj, kad tulike telefoną pakabintą mačiau, o vakar žiūriu namus, kur milijonus kainuoja, ogi ten lygiai tas pats Vat ir tundra pasirodo aš esu nesusilaikiau nepakomentavus, įdomu pašnekovui kitam (pvz. pažystamui) patiktų į klausimą ką veiki išgirsti atsakymą: kakoju QUOTE(_pasikeitusi_ @ 2008 01 15, 13:18) man visa laika buvo idomu, nes tokios nebandziau del patogumo nezinau ,neteko tokioje maudydis ![]()
Cameja - nereali paskutinioji nuotrauka
|