gal kas turi susideje namuos kamstine grindu danga-parasykit ar esat patenkinti,as ja labai susiviliojus
QUOTE(verbus @ 2008 01 13, 17:57) gal kas turi susideje namuos kamstine grindu danga-parasykit ar esat patenkinti,as ja labai susiviliojus Mes sudėjom miegamajam ir planuojam dėti vaikų kambary. Labai jauku, šilta kojoms, tik danga neatspari įbrėžimams - pastūmėm lovą ir liko žymės QUOTE(dalionska @ 2008 01 13, 18:06) Mes sudėjom miegamajam ir planuojam dėti vaikų kambary. Labai jauku, šilta kojoms, tik danga neatspari įbrėžimams - pastūmėm lovą ir liko žymės o meistrus suklot ieskojot ar patys dejot(siaip man atrodo ji kitaip dedas nei laminatas)ir kaip ar lieka idumimas ir ar jis atsistato,jei pav,perstumi sunkesni balda i kita vieta,ar jus l.brangia dejot,ir ar sudejus ja dar kuo nors denget. aciu uz atsakyma
Jei gyvenat Vilniuje, uzsukit i parduotuve ,,Kamstinis namas", ten jums viska isaiskins.Planuoju ir as susideti kamsti ir jau buvau pas juos padaryti uzsakymo.Danga ten visai kitokia nei siulo pvz. ,,Senukai".Yra visokio atsparumo, kai kurios labai tvirtos, nesimatytu jokiu ibrezimu. Sekmes!
QUOTE(verbus @ 2008 01 13, 18:23) o meistrus suklot ieskojot ar patys dejot(siaip man atrodo ji kitaip dedas nei laminatas)ir kaip ar lieka idumimas ir ar jis atsistato,jei pav,perstumi sunkesni balda i kita vieta,ar jus l.brangia dejot,ir ar sudejus ja dar kuo nors denget. aciu uz atsakyma Mes dėjom patys - labai nesunkiai dedasi Įdubimas liko pastūmus lovą į kitą vietą ir neatsistatė Kamštis minkštas ir lieka žymės nuo baldų stumdymo Mes dėjom nebrangią, kur skaitosi nekondicinė. Bet paviršius jų visų panašus - nekondicinė ji skaitosi todėl, kad kai kur pasitaiko dėmelės ir yra aplūžusių "špuntų", kur lentutės susijungia. Dengti niekuo nereikia - tam ir yra kamštis, kad jis natūralus Yra trūkumų, bet didžiausias privalumas - šiltos ir jaukios grindys, be to netraukia dulkių taip, kaip laminatas
Mes prieš 3 metus susidėjom kamštį vonioj
Dabar susidėjau kamšines ir virtuvėj, tai irgi džiaugiuos ir valyt lengva ir kojom šilta ir indai taip nedūžta Žodžiu, vienareikšmiškai - šia medžiaga esu be galo patenkinta QUOTE(Gandi @ 2008 01 13, 19:37) Jei gyvenat Vilniuje, uzsukit i parduotuve ,,Kamstinis namas", ten jums viska isaiskins.Planuoju ir as susideti kamsti ir jau buvau pas juos padaryti uzsakymo.Danga ten visai kitokia nei siulo pvz. ,,Senukai".Yra visokio atsparumo, kai kurios labai tvirtos, nesimatytu jokiu ibrezimu. Sekmes!
mes visame name susidėjome kamštį, išskyrus vonias ir tambūrą. ir esame labai patenkinti. tiesa dėjome gana brangų iš Ferimpex. pirmam aukšte sudėjome komercinės paskirties, antrame - buitinės.
dėl braižymosi - jei lovas stumdysit ant laminato ar natūralaus parketo, irgi susibraižys. QUOTE(reg @ 2008 01 16, 21:21) labas,as Kaune esu tai ziurejau "geros grindys"parduotuvej kur patiko tai virs 100lt,dabar tik visu ko ismanau teiraujuos del klojimo-nuomones renku.jei pas mane dabar plokste medzio,ar galiu jas tiesiai kloti,be jokio pakloto.ir dar -jei pavirsius jau lakuotas kamstines dangos-ar ja dar reikia suklojus kazkuo pereiti(kokia priemone),man dar parduotuvej minejo,kad klojant reikia apeiti kiekvienos lenteles krastus su spec priemone,kuri apsaugo krastelius nuo dregmes-neatsilaupo.aisku cia ne bobos darbas,bet kai vyrisko patarimo nera-tai ir rasau. lauksiu tavo nuomoneles apie tai labai ACIU QUOTE(verbus @ 2008 01 17, 15:17) ldabar tik visu ko ismanau teiraujuos del klojimo-nuomones renku.jei pas mane dabar plokste medzio,ar galiu jas tiesiai kloti,be jokio pakloto.ir dar -jei pavirsius jau lakuotas kamstines dangos-ar ja dar reikia suklojus kazkuo pereiti(kokia priemone),man dar parduotuvej minejo,kad klojant reikia apeiti kiekvienos lenteles krastus su spec priemone,kuri apsaugo krastelius nuo dregmes-neatsilaupo.aisku cia ne bobos darbas,bet kai vyrisko patarimo nera-tai ir rasau. lauksiu tavo nuomoneles apie tai labai ACIU Mes klijavom patys - vyras per iseigines suklijavo. Pas mus buvo medzio drozliu plokste, tai kijavom tiesiai ant jos. Niekuo netepem - mums dave instukcija kaip klijuoti, klijus pirkom irgi "Kamstiniam name". Jos ne tai kad nulakuotos, o ten kazkaip mandriau vadinasi tas apsauginis sluoksnis, lyg ir vinilinis, tai ju lakuoti papildomai nereikia. Tas lentutem tai tuo labiau ant plokstes galima deti Kiek ieskojau tai Kaune "Feripex" tokiom prekiauja (Wikanders ) Va tokios http://www.ferimpex.lt/index.php?p=kams&am...&m=wica2000 as dejau sampanines spalvos
susidejau-dejau brangia-kvadratas gal 109lt,tiksliai nepamenu-"isimylejau"as jas-siltos,mielos,tik deja matosi idubimai,ir jai desi kazka atresniais krastais ar stumsi(lyg breziant,liks nubrozdinimai,net nusiima pats virsutinis sluokstis,visiskai kaip atitrupa vyno kamstis)-vnz reikia saugoti.
Sveiki,
mes susidejome kamstines grindis virtuves zonoje
Įdomu, ar naudojant kamštinę dangą kas nors turi nusiskundimų?
Mane ji labai domina, bet kažkaip įtartina QUOTE(Will @ 2009 12 01, 12:44) Įdomu, ar naudojant kamštinę dangą kas nors turi nusiskundimų? Mane ji labai domina, bet kažkaip įtartina Mes naudojam. Mėtom žaislus, piešiam su nuo brolio nukniauktais flomasteriais- kolkas jokių žymių. Mane labiausia džiugina, kad nesimato jokių trupinukų, gėrimo nutiškimų, dulkių. Minkštos, mielos, patogios, lengva priežiūra. Pas mus alyvuotos. Svarbiausia, jei kartais rastųsi pažeidimas- greit jį užtaisyti, nes drėgmė skverbsis gilyn ir tolyn, plėsdamasi ir gadindama dangą.
ta kamshine ir mane domina. galvoju al 2 a visdelto ja deti ir tapkes jau palikineti 1 a. . shiaip kiek supratau daug perskaicisu apie ja ir visokiu nuomoniu yra. mano nuomone ne ilgaamze ji kaip sakant kaip pvz lentos kurios visa givenima atitarnautu. bet kojom tai malonu turetu buti ant jos
Papildyta: tie pagadinimai mane ir atbaido tiesa sakant, nes mazi vaikai jeigu ka sunkaus numestu gali ja idreksti ir bandyti palupti. o kazin ja toj vietoj imanoma visa lapa pakeisti? QUOTE(glinglingas @ 2009 12 01, 12:58) ta kamshine ir mane domina. galvoju al 2 a visdelto ja deti ir tapkes jau palikineti 1 a. . shiaip kiek supratau daug perskaicisu apie ja ir visokiu nuomoniu yra. mano nuomone ne ilgaamze ji kaip sakant kaip pvz lentos kurios visa givenima atitarnautu. bet kojom tai malonu turetu buti ant jos Papildyta: tie pagadinimai mane ir atbaido tiesa sakant, nes mazi vaikai jeigu ka sunkaus numestu gali ja idreksti ir bandyti palupti. o kazin ja toj vietoj imanoma visa lapa pakeisti? Lentos visą gyvenimą netarnaus. Turėjom pušinių lentų grindis. Tiesiog norėjom natūralumo, bet finansai brangesnių pirkti neleido. Ką galiu pasakyti- jau po 3 metų naudojimo buvo gausu duobelių, rėžimų, tarpelių. Medinių lentų grindis reikės kas keli metai vis šlifuoti, perlakuoti ir t.t.. Pats šlifavimo procesas gyvenamosiose patalpose sukelia daug vargo, nes kad ir su surinkimo maišeliu, dulkių vistiek visur prilenda, prilimpa, net ant lubų. Numestas daiktas medinėse grindyse įdubimą padaro greičiau nei kamštinėje dangoje. Tie patys žaislai krenta ir ant kamštinės dangos ir svetainėje ant kietmedžio Merbau grindų. Deja, sakau iš patirties, kamštinė danga smūgius atlaiko geriau. Ar maži vaikai dažnai kažką labai sunkaus numeta, kad net išdrėks kamštines grindis?? Geros, kokybiškos kamštinės grindys klojasi click sistema. aš atvirai sakant truputį gailiuosi kad 2 aukšte tik vaikų kambariuose suklojau kamštinę. Reikėjo ir miegamuosiuose tokia kloti, nes ji malonesnė nei trisluoksnė prkatlentė. Gal tik paprasčiau- prasčiau atrodo- bet čia jau skonio dalykas.
mes net virtuveje ja dejome,esu
Mes irgi neseniai vietoje plytelių virtuvėje susidėjom kamštinę dangą iš "Geros grindys". Mokėjom po 110 Lt už kvadratą. Susidėjom patys nesunkiai, nes klojasi kaip laminatas. Jeigu neklystu, jis yra alyvuotas. (būna ir lakuotas pavirius). Kol kas esam labi patenkinti. Žiūrėsim kaip dėvėsis ir jei viskas ok, susidėsim visuos kambariuos.
Šiaip Lietuvoje nepopuliarus daiktas ir Kaune vos keletas firmų prekiauja, kurios vietoje turi vos po pora rūšių. Geresnių dekorų reikia užsakinėti ir apie mėn. laukti. QUOTE(Linike77 @ 2010 02 03, 22:04) Mes irgi neseniai vietoje plytelių virtuvėje susidėjom kamštinę dangą iš "Geros grindys". Mokėjom po 110 Lt už kvadratą. Susidėjom patys nesunkiai, nes klojasi kaip laminatas. Jeigu neklystu, jis yra alyvuotas. (būna ir lakuotas pavirius). Kol kas esam labi patenkinti. Žiūrėsim kaip dėvėsis ir jei viskas ok, susidėsim visuos kambariuos. Šiaip Lietuvoje nepopuliarus daiktas ir Kaune vos keletas firmų prekiauja, kurios vietoje turi vos po pora rūšių. Geresnių dekorų reikia užsakinėti ir apie mėn. laukti. grindimis esu labai patenkinta,tik ispaudimai atsirade nuo stalo koju ar kitu sunkiu daiktau deja neatsistato,kvadrato kaina 110,gal truputi daugiau gerai nepamenu:( QUOTE(verbus @ 2010 02 07, 16:14) jos jau padengtos kazkuom,as tik specialia piemone kaip ir nuvaskavau jas.ir viskas ,o su slapiu valymu nepersistengti-valyti tik labai gerai isgrestu skuduru,vos dregnu. Kaip suprantu tas specialus padengimas - t.y. aliejavimas. Na mūsiškių grindų vidurinis sluoksnis yra žalias, vadinasi atsparus drėgmei, taip kad plovimo kaip ir neturėtų bijoti. Tokį turim vokišką laminatą, tai be baimės šlapiai ir dažnai plaunam. Girdėjau, kad šitas kamštines grindis galima nulakuoti, užsilakuoja tarpai tarp lentelių, o tada jau tikrai nebijo drėgmės. Akivaizdus šių grindų privalumas - antistatika - nesimato jokių dulkių, trupinių ir t.t. QUOTE(Linike77 @ 2010 02 07, 23:08) Kaip suprantu tas specialus padengimas - t.y. aliejavimas. Na mūsiškių grindų vidurinis sluoksnis yra žalias, vadinasi atsparus drėgmei, taip kad plovimo kaip ir neturėtų bijoti. Tokį turim vokišką laminatą, tai be baimės šlapiai ir dažnai plaunam. Girdėjau, kad šitas kamštines grindis galima nulakuoti, užsilakuoja tarpai tarp lentelių, o tada jau tikrai nebijo drėgmės. Akivaizdus šių grindų privalumas - antistatika - nesimato jokių dulkių, trupinių ir t.t. tai tikrai tiesa,kad jos netraukia visko kaip laminatas.
mes pries 5 metus susidejom kamsti savo miegamajam, o kadangi labai patiko, tai veliau ir vaiku kambary isklojom. tik piesinys skiriasi. dejom ant plokstes. kamstiniu dangu grindims pasirinkimas anksciau buvo nedidelis (dabar gal daugiau jau yra). vienos klijuojamos, kitos susegamos laminato principu. susegamos mazdaug dvigubai brangesnes, jos atsparios dregmei, impregnuotos, lakuotos. kai pirkom, tai konsultantas sake, kad lakuot reikia mazdaug kas 5-7 metus. jau praejo 5 metai, bet miegamajam vaikstom mazai, pareinam tik miegot, tai nesimato nusidevejimo, o vaiku kambary, nors deta veliau, jau yra pabraizymu (suo padraskes ir siaip zaidimu pasekmiu matosi).
kamstis - tikrai nuostabus pasirinkimas
Mes irgi vaikų kambaryje sudėjom kamštines grindis. Labai "šilta" medžiaga, netraukia dulkių, bet įspaudos nuo sunkesnio daikto lieka
Gal galėtumėte pasakyti su kuo konkrečiai valote ? Nes internete radau tik tokį valiklį nuoroda
QUOTE(verbus @ 2010 02 07, 15:14) jos jau padengtos kazkuom,as tik specialia piemone kaip ir nuvaskavau jas.ir viskas ,o su slapiu valymu nepersistengti-valyti tik labai gerai isgrestu skuduru,vos dregnu. QUOTE(unicum @ 2010 05 26, 22:05) Pas mus visame name kamstis. Tiesa dar neseniai sudeta. Tik puse metu. Valymas labai paprastas - vandenyje paslapintu skuduru. Ir siaip is patirties - kuo su slapesniu valai, tuo maziau dryziu lieka kai isdziuna
Sveiki,
norejau paklausti gal kartais kas esat susideje kamstines grindis ant vandeniu sildomu grindu? Ar iskilo kazkokiu problemu? Ar gerai prealeidzia siluma? pagal gamintoju skleidziama informacija viskas taip ir graziai skamba, noretusi suzinot kaip praktikoje tarnauja sis derinys. QUOTE(Eroni @ 2011 03 14, 00:37) Sveiki, norejau paklausti gal kartais kas esat susideje kamstines grindis ant vandeniu sildomu grindu? Ar iskilo kazkokiu problemu? Ar gerai prealeidzia siluma? pagal gamintoju skleidziama informacija viskas taip ir graziai skamba, noretusi suzinot kaip praktikoje tarnauja sis derinys. Man teko buti sveciuose, kur irengtas grindinins sildymas (vandeniu kaip jus sakot)..tai name visas pirmas aukstas sildomas grindimis ir visur sudeta kamstine danga..tai malonumas vaiksciot is vis nerealus..zmones labai patenkinti..jos siaip malonios vaiksciojimui, o dar kai sildomos tai is vis malonumas neispasakytas..na tiesa namas naujas, ir nera puses metu dar kai viskas tarnauja, tai siai dienai viskas labai puiku...
Sveikos,
Mes visam II aukšte klijavom 4 mm storio kamštines grindis ant vandeniu šildomų betoninių grindų. Eksploatavom šį šildymo sezoną. Žiema buvo ne iš šiltųjų, bet jokių problemų nebuvo, šilumos netrūko. Paduodamo vandens temperatūros kažin ar buvo pakelta aukščiau kaip 25 laipsniai, o pagal instrukcijas rašo, kad galima kelti iki 29 laipsnių paduodamą vandenį.
Grindis lakavom patys 3 kartus, nes klijavom neapdirbtas. Lakas paprasčiausias iš senukų. Stambių gyvūnų namuos neturim. Žiurkėnas labai tas grindis mėgsta pakapstyti, bet jo bandymai negučiais jas prakasti nepalieka jokių pėdsakų
Gal vistik yra kas nors,yra kas turetu didesniu gyvunu ir sias grindis?
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 22, 19:55) Gal vistik yra kas nors,yra kas turetu didesniu gyvunu ir sias grindis? Turim kamstines grindis (kol kas tik vienam kambary), ir turim suni (maziukas jis, 2kg) Nesu pastebejus, kad butu pakenkta grindims kazkuo.. Seniau kitam bute kai gyvenom, tai buvo paprastas laminatas sudetas, tai toje vietoje kur pc stalas buvo, issimyne labai grindys.. Tai kai cia susidejom kamsti, prie pc stalo pasiklot nusipirkom specialu kilimeli.. MB megejas grindis bruzint kai sedi prie pc, tai va sitaip apsaugom jas QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 22, 18:55) Gal vistik yra kas nors,yra kas turetu didesniu gyvunu ir sias grindis? Mes turime katiną Garfildo dydžio
sveikos,
o i vonia kurios tinka? plaukiojancios ar tik klijuojamos?
į vonią bei virtuvę bent kaip man aiškino geriau klijuojamos aš ir už kamštį puikus pasirinkimas
Laba diena,mes susidomeja kamstine danga,bet turime du augintinius/sunis ar jie nesubraizys dangos?
Ieskau grindu i virtuve. Paskaiciau tema ir sudomino kamstine danga.
Kaip geriau? klijuojama ar susegama? ar visada reikia nulakuoti? Gal yra atsparumo klasiu kaip laminate? QUOTE(ra2ga @ 2011 09 17, 23:40) Ieskau grindu i virtuve. Paskaiciau tema ir sudomino kamstine danga. Kaip geriau? klijuojama ar susegama? ar visada reikia nulakuoti? Gal yra atsparumo klasiu kaip laminate? Į virtuvę ir vonią, kur pasitaiko daugiau drėgmės, labiau rekomenduoja klijuojamą. Suneriamų tikrai būna jau paruoštų, kur sudėjus lakuoti nereikia. Dė klijuojamų nesu tikra, gal irgi būna lakuotų. Mes sau darėm iš klijuojamų niekuo nepadengtų, tai suklijavus lakavom tris kartus. Apie atsparumo klases nesu girdėjusi ar susidūrusi. QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 04 22, 19:55) Gal vistik yra kas nors,yra kas turetu didesniu gyvunu ir sias grindis? Pas mus suo su naguciais siek tiek apdraske grindukes. Bet mes pritingim jai juos karpyt, o ji megsta su prakasais palakstyt Mes pirmam buste suklijavom tik vonioje, pagyvenom su tom grindim 3m ir naujai isigytam bute visur suklijavom kamsti. Gyvenam jau 5m, suo, 2 mazi vaikai... Kai kur suns apgadinta (bet patys kalti, dazniau kirpt nagus reikia), kai kur baldininkai py-y-yp pagadino. Bet manau, bet kokia danga nukentetu tokiu atveju. Bet jei teks vel keist busta, tai tik kamstis.
Laba diena,
Gal kas neperseniausiai klijavosi grindinę kamštinę dangą ir galėtų pasakyti, kokios šiuo metu darbų ir medžiagų kainos (Vilniuje)? Mane domina, kiek kainuoja pats klijavimas ir kiek pinigų išeina klijams ir lakui. Iš anksto dėkuju atsakiusiems
Pasisakysiu ir cia
Vaziavom siandien pirkti i virtuve kamstine danga, o nusipirkom... azuolo parketlentes Jos 220ilgiox20plocio, kaip laminatas susisega, nulakuotos, kaina 75Lt/m2. Manau, kad bus liuks. Pardavejas atkalbejo nuo kamscio. Jie priekiauja ir kamsciu ir laminatu ir parketlentem. Tiesiog paklausiau, kad zinau visus pliusus, man sakykit minusus, ir ar sau detumet? Tai pasake, kad siuo metu sudeta ir dabar jau nedes, nes per 3 metus nusidevejo, apsitryne. Man tiek uzteko
pas mus vienam kabary kamstines grindinys, labai patenkinta jomis
Panos, kas kamštines grindis dėjotės, gal galit įmesti meistrų kontaktus. Vilniuje.
Jei apytikrę kainą išduotumėt, tai išvis būtų liuks. Ačiū QUOTE(Y2K @ 2011 10 29, 20:28) Panos, kas kamštines grindis dėjotės, gal galit įmesti meistrų kontaktus. Vilniuje. Jei apytikrę kainą išduotumėt, tai išvis būtų liuks. Ačiū Kamstine danga dedasi kaipir bet kuris laminatas ar parketlentes, nieko ten stebuklingo,taigi deda tie patys meistrai kas grindis deda Pas mus visam antram aukste bus kamstine, kita savaite jau dedam Jei patiks ateity ir pirmam aukste susidesim |