o mano atveju - siauresnis ratas tų "kažkokių kažkur" nes ieškau lopšelio. iš sekančio mano posto, galima buvo suprasti ko aš nenoriu
tikrai nenorėjau pašiepti. tik pagalvojau, kad jei norim viena kitos pagalbos, tai gal galime ir parašyti
o mano atveju - siauresnis ratas tų "kažkokių kažkur" nes ieškau lopšelio. iš sekančio mano posto, galima buvo suprasti ko aš nenoriu
pasirodo nieko ten nesideda. gavau dabar barti nuo direktorės, kad mol erezijas skleidžiu, kad jei kas nors nepatinka, tai pirmiausia turėjau eiti pas ją aiškintis ir t.t.
išsiprašiau ir gavom vietą 1 grupėj QUOTE(krika @ 2009 08 31, 14:14) pasirodo nieko ten nesideda. gavau dabar barti nuo direktorės, kad mol erezijas skleidžiu, kad jei kas nors nepatinka, tai pirmiausia turėjau eiti pas ją aiškintis ir t.t. išsiprašiau ir gavom vietą 1 grupėj Kas jau kas bet ta direktorė man tokia nepatikima atrodo,viena diena kalba vienaip kita kitaip.O tai dėl ko buvo kiles tas samyšis jei nepaslaptis?
aš galiu kalbėti tik iš savo pusės. man auklėtojos sakė kad vaikas verkdavo tik 5 max minutes, kol būdavo išsiskyrimas su manimi, paskui užsižaisdavo ir viskas gerai. o iš dveijų mamų girdėjau kitus atsiliepimus. viena sakė, kad vaikas verkė iki pietų (nes ji savo berniuką pratino, patiko auklėtojos tas ar ne), o kita mama, girdėjo kaip auklėtoja rėkė ant mano vaiko, kad ko ji verkia ištisai. net ir po tokių atgarsių klausiau ar viskas gerai? sakė ko puikiausiai
QUOTE(krika @ 2009 08 31, 15:17) aš galiu kalbėti tik iš savo pusės. man auklėtojos sakė kad vaikas verkdavo tik 5 max minutes, kol būdavo išsiskyrimas su manimi, paskui užsižaisdavo ir viskas gerai. o iš dveijų mamų girdėjau kitus atsiliepimus. viena sakė, kad vaikas verkė iki pietų (nes ji savo berniuką pratino, patiko auklėtojos tas ar ne), o kita mama, girdėjo kaip auklėtoja rėkė ant mano vaiko, kad ko ji verkia ištisai. net ir po tokių atgarsių klausiau ar viskas gerai? sakė ko puikiausiai Tai jau man reiks atkreipt dėmesį - mano vaikas biški toks prie jautruolių nervininkų,bet kuo daugiau šauki tuo labiau nervuojasi ir verkia. Pamiršau paklaust kiek auklėtojų yra viena ar dvi,ar auklytė visą dieną būna? QUOTE(fibi @ 2009 08 31, 15:30) Tai jau man reiks atkreipt dėmesį - mano vaikas biški toks prie jautruolių nervininkų,bet kuo daugiau šauki tuo labiau nervuojasi ir verkia. Pamiršau paklaust kiek auklėtojų yra viena ar dvi,ar auklytė visą dieną būna? dvi auklėtojos ir auklytė. suguldžiusi pietų vaikus kažkuri išeina, bet pareina. net ir auklytė šiurpą kelia kai ją matau QUOTE(krika @ 2009 08 31, 15:40) dvi auklėtojos ir auklytė. suguldžiusi pietų vaikus kažkuri išeina, bet pareina. net ir auklytė šiurpą kelia kai ją matau Auklytė ta aukšta stambi kaip suprantu,tai dar neturiu nuomonės.Auklėtoja mačiau tą smulkia mažą pagyvenusi,visada galvodavau kad tik nepkliūtume pas ją,nu pažiūrėsim.Kitos nemačiau.
nenoriu labai apkalbėti, bet dukros (vyresniosios) grupiokės mama, kai ėjo apžiūrėti lopšelio grupės, pamačius tas auklėtojas atsisakė ir dar metus pralaikė vaiką namie. o ir auklytė mano akimis pastoviai pasipūtųsi, arogantiška....
QUOTE(krika @ 2009 08 31, 15:48) nenoriu labai apkalbėti, bet dukros (vyresniosios) grupiokės mama, kai ėjo apžiūrėti lopšelio grupės, pamačius tas auklėtojas atsisakė ir dar metus pralaikė vaiką namie. o ir auklytė mano akimis pastoviai pasipūtųsi, arogantiška.... jei man kas užklius pareikalausiu kitos grupės.Kažin kiek šiemet sudarė tris kaip buvo žadėję ar dvi grupes? QUOTE(fibi @ 2009 08 31, 15:52) jei man kas užklius pareikalausiu kitos grupės.Kažin kiek šiemet sudarė tris kaip buvo žadėję ar dvi grupes? tris antram aukšte kaip supratau mažyliai kuriems virš 2 metukų. taip kad, kai pir norėjau ten nepakliuvom. bet direktorė sakė, kai sueis 2 metai ir jei bus noro, perkels. bet manau kad nereikės QUOTE(krika @ 2009 08 31, 15:58) tris antram aukšte kaip supratau mažyliai kuriems virš 2 metukų. taip kad, kai pir norėjau ten nepakliuvom. bet direktorė sakė, kai sueis 2 metai ir jei bus noro, perkels. bet manau kad nereikės o tai pirmoj grupėj kokio amžiaus? Tikiuosi ,kad laukely vaikščios kur nors šalia po langais tai galėsiu pasmalsauti ką veikia
nežinau tiksliai. bet kad turim 1 metų ir 3 mėnesių pyplį tai tikrai.
QUOTE(krika @ 2009 08 31, 16:16) nežinau tiksliai. bet kad turim 1 metų ir 3 mėnesių pyplį tai tikrai. Nu maniškio kitų vaikų verksmas šiaip negraudindavo jei jo tai neliesdavo,bet negali žinot kaip elgsis išgirdęs visą chorą.Kaip supratau ten ant puodelio tokio kaip pratinimo nėra,tris kartus pasodino ir viskas nenori nereikia.Maniškis vakar jau kelis kart pats prašėsi nors ir su pampiu buvo.
mes namuose irgi prašomės ant puodo, auklėtoja sakė, kad vaikai iš strioko dažniausiai nesiprašys, tad įdėti pampersų, drėgnų servėtėlių.
puikiai. išsiskyrėm be ašarų. nuėjau 10 val pasiimti, bet pasiėmiau tik 12,30
o kaip jums? QUOTE(krika @ 2009 09 01, 14:08) puikiai. išsiskyrėm be ašarų. nuėjau 10 val pasiimti, bet pasiėmiau tik 12,30 o kaip jums? o kelintą nuvedei?Mes tik nuo trečio eisim,planuoju gal pabūt su juo iki pat pietų pažiūrėt kaip ten kas. QUOTE(fibi @ 2009 09 01, 14:10) o kelintą nuvedei?Mes tik nuo trečio eisim,planuoju gal pabūt su juo iki pat pietų pažiūrėt kaip ten kas. kaip įdomiai nuvedžiau kaip priklauso prieš 8 val. QUOTE(krika @ 2009 09 01, 14:14) kaip įdomiai nuvedžiau kaip priklauso prieš 8 val. mum direktorė liepė ateit trečioj ,kad visų vienu metu nesuvestu naujų,kituose darželiuose leidžia draugė va pati būna po pusdienį QUOTE(krika @ 2009 09 01, 14:30) aš sakau jinai viena diena šneka taip kita jau kitaip,pati pamiršta ką sakius.Sutarty jei gerai pamenu yra parašyta ,kad mama gali grupėj būt tiek dienų kiek prireiks vaikui adaptuotis.Maniškis neduoda šiaip rankos svetimom tetom,labai retai.Vakar ta smulkioji bandė pasisveikint pakybint,tai net ant kitos kėdės nuėjo atsisėst , kad tik nelystų į akis.Gaila kad vyriškių nėra auklėtojų - su visais draugaujam svetimas ar savas vienodai
nepatikėsi
tik viena ir būtent ta kuri dabar buvo. nors dabar pripažino kad mano abi dukros labai skirtingos. mažiukė nei ašaros neišleido palyginus su didžiaja
apvali.
gan gerai, tik gal nelabai norėjo paleisti mane kokią minutę QUOTE(krika @ 2009 09 02, 18:50) apvali. gan gerai, tik gal nelabai norėjo paleisti mane kokią minutę šiandien buvom kokia pusantros valandos,neklauso auklėtųjų visai,pietų nevalgė tik kompotą išgėrė.Ir pakėlė isteriją,kad išsinešiau namo nes dar norėjo pažaisti.
Sveikos, mamytes!
Ir mes i sita darziuka eisim kitamet Tai noriu paklausti: ar lopselyje dirba vienos, o darzelyje kitos aukletojos? Ar jau kai paima nuo mazulio, tai ir turi iki mokyklos? Kaip yra? Aciu uz atsakymus QUOTE(krika @ 2009 10 11, 21:09) bent jau musu lopsio grupej yra keli vaikai is pernai,kiti isejo i darzelio grupe pas kitas aukletojas.
nu reiškia lopšis yra lopšis
Tai lopsiukas iki +/- 3 metu? Ar kaip juos perveda i kitas grupes? Kasmet perskirsto?
mano dukrytė lopšeliukė šiais metais pradėjo eiti į darželį. o jos grupėj jau 2 vaikai antrus metus toje pačioje grupėje. nežinau kodėl juos paliko, kodėl kitus perkėlė? gal čia irgi dėl to, kad gal kiti labiau mokėjo ką nors?
aciu !
labukas,
pernai ir siemet musu mazius lanke lopsiuka. Tai bent jau tuo metu buvo taip: i darziuko grupes pervesdavo vaikus du kartus per metus - pavasari ir rudeni. Tai as taip suprantu - kam iki vasaros sueina 3 metukai, tai tas po nauju metu pavasariop bus pervestas i darziuko grupe. Kam 3 metukai sueina antroje metu puseje (iki gruodzio galo, tai tas i darziuka eis nuo rugsejo). Kadangi musishkiui 3 suejo ka tik, tai mes i darziuka ishejom nuo rugsejo 1-os, t.y. i lopselio grupe rugseji jau nebegrizom, nors 3 metuku dar ir nebuvo. Gal kartais kam nors ir ne taip buvo, bet cia sitaip man aiskino viena aukletoja + musu vaikuti butent pagal toki skaiciavima pervede.
Tik dabar uztikau Jusu pasisakyma, bet vistiek aciu!
Sveuikos mamos, mes pereiname is pagranduko darzelio ipumpureli nes cia yra prailginta grupe, dar nezinau i kokia grupe papulsim, mum virs 2m. Noreciau suzinoti ar yra kazkokiu ypatybiu tame darzelyje, Kaip ten su seilinukais ar reiki anesti ir po to parsinesus issiplauti ?
QUOTE(salduscukrus @ 2010 02 05, 13:46) Sveuikos mamos, mes pereiname is pagranduko darzelio ipumpureli nes cia yra prailginta grupe, dar nezinau i kokia grupe papulsim, mum virs 2m. Noreciau suzinoti ar yra kazkokiu ypatybiu tame darzelyje, Kaip ten su seilinukais ar reiki anesti ir po to parsinesus issiplauti ? mes nupirkom ir nesinešiojam. plauna vietoj auklytė bet reikia to neperšlampamo su kišenėle QUOTE(krika @ 2010 02 05, 15:56) papuolem i pirma grupe, man ji is pirmo zvilgnsio nejaukiai pasirode, nedaug zaislu, pagranduke kai lankem kazkaip ten daugiau visko buvo
Sveikos mamulytes
a vo čia aš jau nepasisakysiu, nes nežinau
Senokai jau cia kas besilanke
QUOTE(astalavista @ 2010 12 02, 11:13) Sveikos mamytes ar is tikruju taip salta yra siame darzelyje? Nes as savo maziuka vesiu nuo balandzio men i lopselio grupe
senas straipnis. nėr taip šalta
Sveikutės,
Gal yra 6 gr. lankančių? mano dukrai už savaitės bus 4 m. ją perkėlė į 6 gr (anksčiau lankė pas vyresnius), bet, kad 6 gr. daug ką iš lopšio perkėlė, tai daugelis vaikų žiūriu neaiškiai kalba ir šiaip tokie mažiukai pasirodė, tai labai nusiminiau, kad mano keturmetė būdama pas vyresnius visada pasitemdavo, pati rengiasi, aiškiai kalba, bijau, kad pradės nebesistengti ir visa kita. o ir jai pačiai nepatinka, sako nesuprantu, ką vaikai kalba. nors paklausus auklėtojos, sako, kad visi yra 2007 m. gimimo toje grupėje, bet man taip neatrodo. gal kas seniau šią grupę lankot ir galit ką daugiau papasakoti? nežinau, kokio amžiaus vaikai lanko 9 gr. gal ši mums labiau tiktų pagal amžių QUOTE(astalavista @ 2011 04 19, 11:11) Sveikutės, Gal yra 6 gr. lankančių? mano dukrai už savaitės bus 4 m. ją perkėlė į 6 gr (anksčiau lankė pas vyresnius), bet, kad 6 gr. daug ką iš lopšio perkėlė, tai daugelis vaikų žiūriu neaiškiai kalba ir šiaip tokie mažiukai pasirodė, tai labai nusiminiau, kad mano keturmetė būdama pas vyresnius visada pasitemdavo, pati rengiasi, aiškiai kalba, bijau, kad pradės nebesistengti ir visa kita. o ir jai pačiai nepatinka, sako nesuprantu, ką vaikai kalba. nors paklausus auklėtojos, sako, kad visi yra 2007 m. gimimo toje grupėje, bet man taip neatrodo. gal kas seniau šią grupę lankot ir galit ką daugiau papasakoti? nežinau, kokio amžiaus vaikai lanko 9 gr. gal ši mums labiau tiktų pagal amžių žinau atvejį, kai iš 1 grupės vaikas buvo perkeltas į 6-ą grupę. grynai dėl to, kad buvo savo sugebėjimais "didesnė". eikit prašykitės į kitą grupę. o kad nebūtų aklas ėjimas iš grupės į grupę. gal apžiūrėkit 9 grupę. mano dukra 9 lanko. nieko blogo negaliu pasakyti
krika, matau jūsų mažoji irgi 2007 m. gimimo, tik rudenį, tai reiškia, kad ir 9 gr. lanko 2007 m. gimimo vaikiukai. o gal žinot kiti jūsų grupės vaikai vyresni už jūsų mergaitę ar jaunesni? ta prasme visi gimę labiau 2007 m gale ar tų metų pradžioje?ar yra visokių?
tai kad nelabai gal gilinuosi. va žinau viena mergaitė jau 4 metukus atšventė. paskui dar kažkokie gimtadieniai buvo. tai irgi 4, o ne 3 metai.
nežinau kaip kitoj grupėj, bet kiekvieną dieną randu lentoj iškabintus naujus darbelius, tai paklijkuota, tai nupiešta, tai nulipinta. neturiu priekaištų |