QUOTE(dilidin @ 2008 02 19, 12:24)
bet ir ilgai šį kartą su konkursu užtrukot, turbūt dar tokios ilgos pertraukos nėra buvę
Mes irgi jau seniai laukiame kokio konkursėlio... Nuotraukyčių gražių jau seniai prisikaupė, būtų proga jomis pasidalinti
Siūlome temytę "Mano smagiausia šventė vaikų darželyje".
Toks vaizdas susidaro, kad konkursų jau iš viso nebebus
Na, spėju, kad gal čia sulėtėję procesai kažkaip susiję ir su SuperMamos šeimynėlės pagausėjimu
aš tai siūlau sulaukti kovo mėnesio
ir padaryti pavasarinių vaizdelių konkursą - panašiai, kaip rudens vaizdai buvo. ir gražu, ir linksma buvo, ir nuotykių visokių, ir nubaustų dalyvių....
Galėtų būti Aš ir mano augintinis
o as noreciau kokio su vaikuciais, nes jau seniai kada buvo su jais
Artėja pavasaris
Juk tikrai meluoju!
Ir nieks negali paprieštarauti: nors dar vaizdas už lango dažnai ir primena žiemą, tačiau kalendorius rodo, jog pavasaris jau beveik atėjo. Tikiuosi kad saulutė atsikels, šildys mus ir duos daug šiltų spindulių Siūlau konkursą "Pavasario pasaka"
Greit bus naujas fotokonkursas
derinamos detalės
Ryt bus naujas
ir su vaikučiais ir su mamytėm ir be jų oi fainas, nesakysiu apie ką, telieka siurprizas
Ar as kazka praleidau, ar rytojus dar neatejo???
Siūlau konkursą - vaikiukas-rankinukas
kaip mamytės savo mažutėlius nešioja, priemonės tam, įdomios situacijos ir pan. Jei toks jau buvo siūlytas - atsiprašau
Sveikos
zinot....o as va sugalvojau toki konkurseli Sunaitelis ,nutaikes proga,kai teveliai buvo uzsieme svetukais,pridare labai idomiu kadru Kaip manot???
Dar vieną sugalvojau
Mažylių madų šou mamyčių padarytais rūbeliais Konkursas auksarankėms mamytėms pademonstruoti savo sugebėjimus. Nuotraukose mažyliai aprengti mamų pasiūtais, numegztais, nunertais,nuveltais ir t.t. rūbeliais, nebūtinai visas nuo galvos iki kojų, gali būti kepurė, pirštinės, švarkelis, kiek tik fantazija leidžia
Nežinau ar buvo toks konkursas"Vienas namuose"(ką linksmo nuveikia vaikučiai,kai mamytės ar tėveliai būna supermamose).Arba dar galėtų vadintis "Vaikučių iškrėstos šunybės"?
QUOTE(shanet @ 2008 03 10, 01:00) Sveikos zinot....o as va sugalvojau toki konkurseli Sunaitelis ,nutaikes proga,kai teveliai buvo uzsieme svetukais,pridare labai idomiu kadru Kaip manot??? o kaip garantuot,kad ten tikrai vaiko daryta foto?
siūlau tema -plačiausia šypsena-
ideja nr.1
ideja nr.2 "Taip as padedu mamytei" -uzfiksuoti tuos momentus,kai vaikas padeda,tarkim,plauti indus,siurbti kambarius,valyti dulkes,kaip plauna savo zaisliukus,sodyboj renka lapus ir pan-zodziu-dalyvauja talkoj. ideja nr.3 "Juokingiausias valgytojas" ideja nr "Mazasis isdaigininkas" . QUOTE(xskix @ 2008 03 10, 22:10) Dar vieną sugalvojau Mažylių madų šou mamyčių padarytais rūbeliais Konkursas auksarankėms mamytėms pademonstruoti savo sugebėjimus. Nuotraukose mažyliai aprengti mamų pasiūtais, numegztais, nunertais,nuveltais ir t.t. rūbeliais, nebūtinai visas nuo galvos iki kojų, gali būti kepurė, pirštinės, švarkelis, kiek tik fantazija leidžia Man patinka sita ideja idomu ar jau buvo kas nors panasaus QUOTE(July @ 2008 03 17, 23:51) tikrai ne gal jums paranojikė pasirodysiu,bet...pamenu,kaip buvo su rudens konkurseliu... mamos susikibo pakankamai rimtai...visgi buvo tokių,kas fotkes dėjo iš neto...po šito prikolo labai apretėjo konkursai
tai gali būti tiesiog "Mažieji stileivos", ne vien tik aprengti mamų rankų darbo rūbais, bet ir pirktiniais...
Vos baigėsi vienas, jau laukiam kito konkursėlio
Ruste a-uuuuuuuuuuuu
gal ziniu kokiu turi? pailset mums, ania? QUOTE(shanet @ 2008 03 13, 13:43) .....nu net nezinau ![]() ![]() ![]() ![]() nesupyk , bet man tai toks atrodytų be ryšio.....belekokios nesąmoningos foto kur nei temos normalesnės nei ką... *** šiaip, bet turbūt ir sunku suorganizuot, ir darbo dar moderatorei, bet būtų tiesiog be prizų, be rėmėjų,m na medalius užkabint gali, gi tas nekainuoja nieko manau, tiesiog kad būtų konkursas. vis kažkokia atrakcija QUOTE(grange @ 2008 03 19, 23:32) *** šiaip, bet turbūt ir sunku suorganizuot, ir darbo dar moderatorei, bet būtų tiesiog be prizų, be rėmėjų,m na medalius užkabint gali, gi tas nekainuoja nieko manau, tiesiog kad būtų konkursas. vis kažkokia atrakcija bet kazkada ejo kalba, kad jiems net tas 100 foto ikelimas ir saugojimas $ kainuoja tai gal tada nereiktu archyve laikyti visu foto, praejus kokiems metams po konkurso, tiesiog palikt nugaletojas ir tiek
kadangi arteja Velykos,siulyciau graziausias margutis
Siulyciau temą: "Tas saldus saldus miegelis..." , nes vaikuciai tokie buna grazuciai ir nekaltuciai kai miega, manau butu saunu net iskirti i dvi grupes : Kudikiu iki 1 metų ir vyresniųjų
Tema galėtų būti: Mano mažylio pasaulėlis.
Dar niekas nieko apie konkursą naują
??
O kada nors yra buves nestukiu konkursas? dauguma mamyciu turi savo nesciuju fotosesijas, gal ir cia noretu pasirodyti
|