Stengsimės atsižvelgti į jūsų nuomonę kurdami fotokonkursus
Čia galite surašyti visus savo pageidavimus ir pamąstymus
Stengsimės atsižvelgti į jūsų nuomonę kurdami fotokonkursus
Tiems kas tingi peržiūrinėti kokie konkurai jau yra buvę, tai surašiau į sąrašėlį
Fotokonkursai su mažaisiais: Mažųjų kūryba Žemuogytės ir žirniukai! Tėvystė veža! Gražiausios laukimosi akimirkos! Margos mūsų Velykos! MAMA, AŠ AUGU! Būk mano Valentinas! Kaukių puota! Eglučių paradas! Kelias į žvaigždes Pupuliukų maudynės! Grybų karalystėje Mažieji mokinukai Gražiausios vasaros akimirkos! Nusišypsok Tėčio kopija! Prie krikšto šaltinio... Diena su mama Belaukiant gandrų Spėkit, kuo būsiu užaugęs? Žiemos pramogos! Mes nulipdėm Sniego Senį! Smagi akimirka su MAXIMA! Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos! Mažieji stebukliukai Tu mano širdyje Rudens lobiai Mažo žmogaus - maži rūpestėliai Labas, mokykla! Tortadienis! Man jūra iki kelių! Atostogos Rūgpienių kaime Žiedai tarp žiedų Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! Aš - tėvelio vaikas! Kai užklumpa Dėdė Miegas... Kai laukiau tavęs... Kol mama nemato... Man smagiausia su mamyte! Veidrodėli, pasakyk. Linksmieji šeimos pietūs Mamyte, tu man skaniausia! Fotokonkursai be vaikų: Kasdien atrodykite puikiai Auksaspalvis ruduo Išsvajotos atostogos! Vasaros peizažai Plaukai - mano puošmena Vanduo mano stichija! Kai aš mažas buvau (supermamų ir supertėčių vaikystės nuotraukų konkursas) Abi širdelės pusės... (vestuvinių nuotraukų konkursas) Įvairūs: Vandens grožybės (tema - vanduo) Kalėdinė pasaka (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Mano valentinukas (spec. programa sukurtas atvirukas Šv. Valentino dienos tema) Šventinis atvirukas (spec. programa sukurtas atvirukas Žiemos švenčių tema) Nupiešk Sterimar delfiną! (piešinių konkursas)
Buvusioje temoje buvo siūlytos tokios naujos temos:
Su seneliais (labiausisi laukiamas ir prašomas konkursas) Mimikų konkursas "Mano graži šeimynėlė" "Šeima tarp rudens šiltų spalvų" Halloweenas! "Pirmą kartą pamačiau vaivorykštę" Mažieji sportininkai Mažųjų šukuosenos "Ko gi liūdi tos mažos akelės?" "Aš įsivaizduoju žiema štai taip" nufotografuoti vaikiučių darbeliai - piešiniai, lipdiniai,karpiniai ir pan. "Mūsų rankdarbiai mažiesiems" "Valgysiu jau pats "Kaip du vandens lašai" "Asarų pakalnė " Akiniukus nešiojantiem vaikiukam. Mūsų fotoalbumo gražiausia nuotrauka "Pagrandukas" - apie patį mažiausią šeimos narį, kai visi kiti - jau arba beveik suaugę. Nuotraukoje turėtų būti ir didysis brolis/sesuo. lietutis "Supermamų susitikimai" ''Kai vėjaraupiai užklupo...'' "Beždžioniukai" Tik nesakykit, kad jūsų vaikai po medžius nesikarsto? mano pirmieji zingsneliai Mažųjų ligoniukų konkursas "Sėdžiu ant puoduko" "Mažieji šeimininkai" , na kur vaikučiai ūkyje ir buityje padeda "Mažieji kulinarai" "Aš su makiažu ir be" būtu gražu pažiūret, kokios mes esam, kaip mokam save padaryt gražias arba ne "Kaip aš pasikeičiau" idet savo mažos nuotrauka ir kokia aš jau dabar Darėm darėm ir padarėm" kur tėveliai su vaikais kokius darbelius kartu padarė Mėgstu skaityti" Kaip "prižiūrimi" paukšteliai, žvėreliai žiemą ar pan. (lesinu ir t.t.) "Saldi porelė" fantazijai lietis tai begalo be krasto vietos:) "Mano mėgstamiausias žaislas" "Buities prietaisas, be kurio negaliu gyventi" mamoms. "Kaip sutramdyti nenuoramą" "Va, kokį žaislą sumeistravau savo vaikui" "Melagių- nuotraukyčių montuotojų konkursas". Kur nuotraukytese butu linksmos, netiketos, gražios , bet realybėje neišsipildziusios fotografės fantazijos, įgyvendintos fotomontažo dėka. "Gamta pro padidinamąjį stiklą" "Mano pirmieji dantukai" "Sėjau rūtą, sėjau mėtą, ...." ar "Jaunasis sodininkas" "Velykinis atvirukas" "Kelionė su šeima" "Paskūbėjau ateiti" (neišnešiotukų nuotraukos, kokie gimė ir kaip auga) "Paglostyti vėjo". Tai būtų gamta ir vaikai, ir tai ką leidžia fantazijos. Vėjas žaidžia vaikučių plaukais, rūbeliais...Mažyliai ir vėjo draikomos medžių šakos, vėjo bangos rugiuose ir pan. "Žalia,žalia kur dairais" "Dovana mamytei", čia galėtų mamytės nufoktinti ir įdėti savo vaikų dovanėles joms. "Graziausios mamos foto rinkimai" Nužudyk mane žvilgsniu mūsų kerintis/gundantis/žudantis žvilgsnis "Juokingiausia mano foto" "Ekstremaliausia mano išgyventa akimirka" (gimdymas netinka) "Linksmosios pėdutės" "Ir pasaka atgyja...." ar panašiai. Kur mūsų nuotraukomis būtų iliustruota pasaka, frazė iš jos, ar kažkas panašaus... Reiktų nurodyti iš kokios pasakos ištrauka "Originaliausios vestuvės" "Linksmiausia/kurioziškiausia vestuvių akimirka" "Mano batai buvo du" - kas avi du batukus, kas viena, kas mamos, kas tecio, o kas batuku ir paragauja... "Mažasis turistas" KARTOS Mažiausiai 3 kartos (pvz. močiutė, mama, anūkas). ''Miegu kur papuola'' "Maisto makro pasaulis" "Žiemos peizažas" "Kalėdinis natiurmortas" (ėglutės papuošalai, žvekės, ėglutė, bet kokie šventiniai atributai) Pas močiutę kaime "Gyvūnų kalba kokiose nors pozose ar situacijose (su šeimininkais/vieni/su vaikais/be vaikų...) užfiksuoti gyvūnai, pageidautina - keistesnėse, gali būti - ir įdomiai surežisuotose, o nuotraukos paraše bandoma "iššifruoti", ką tas gyvūnas sako. Gal netyčia kokią temą ir pražiūrėjau
Na Valerija ir pasidarbavo, sakyciau
QUOTE(Valerija @ 2008 01 14, 16:25) Valerija medalis tau einu įdėsiu tavo postą Supermamai, gal pajudėl ledai dėl fotokonkurso. P.S. iš praėjusiojo konkurso laimėtųjų buvo susižinoti kontaktai, ir rėmėjai apdovanos jas
Dėkui dėkui
Kad tik naudinga ir patogu būtų
vaiku fotokonkursui siulau tokia tema: pirmasis didysis ivykis. cia galima siusti foto, kaip pvz. pirma karta uzfiksuoji vaiko sypsena, ar atsistojima, ar pirma karta paeme sauksteli i rankas ir t.t
QUOTE(-edita- @ 2008 01 17, 00:00) vaiku fotokonkursui siulau tokia tema: pirmasis didysis ivykis. cia galima siusti foto, kaip pvz. pirma karta uzfiksuoji vaiko sypsena, ar atsistojima, ar pirma karta paeme sauksteli i rankas ir t.t vienam pirmas didysis įvykis - pirmoji šypsena, kitam - pirmoji klasė QUOTE(*Rita* @ 2008 01 17, 12:38) dar kitam vestuves QUOTE(Valerija @ 2008 01 14, 10:25) "Kaip aš pasikeičiau" idet savo mažos nuotrauka ir kokia aš jau dabar "Maisto makro pasaulis"
O man atrodo įdomi tema (iš sąrašo):
"Saldi porelė". Fantazijai lietis tai begalo be krasto vietos:) Artėja Valentino diena, tai manau čia visai tiktų Ir dar graži tema (mano manymu): "Paglostyti vėjo". Tai būtų gamta ir vaikai, ir tai ką leidžia fantazijos. Vėjas žaidžia vaikučių plaukais, rūbeliais...Mažyliai ir vėjo draikomos medžių šakos, vėjo bangos rugiuose ir pan.
O kaip jums "Zyzalų supirktuvė" ?
Seniai sukosi galvoje tokia mintele, kad butu idomu paziureti nuotraukeles ko nors prasanciu, nepatenkintu, tiesiogine to zodzio prasme zyzianciu vaiku
o mums gaila, kad jokio Kaledinio konkurselio taip ir nebuvo... turime tiek gražių nuotraukyčių su besidžiaugiančiu dovanomis mūsų pypliuku, mielai sudalyvautume
...kaip pasiilgau konkursu...
QUOTE(baltė @ 2008 01 22, 14:25) O man atrodo įdomi tema (iš sąrašo): "Saldi porelė". Fantazijai lietis tai begalo be krasto vietos:) Artėja Valentino diena, tai manau čia visai tiktų pritariu, nebuvo šventinio tai gal valentininis bus
Konkursas bus
yra rėmėjai, kurie norėtų paremti konkursą, manau šiuo metu vyksta derinimai, ir greitu laiku, tikiuosi, sulauksim naujo konkurso apie ką bus nenutuokiu
Valio
Tikiuosi, kad bus su vaikučiais
Laukiam konkurso labai
oo geros zinios, kad bus konkursas
Ir mes laukiame konkurselio, noretusi kad jis butu Valentino dienos temele, bet ir su vaikiukais
Na jau labai ilgai čia tie konkursai organizuojami
matyt su remejais vis dar derimasi
Labutis visiems...pasiulysiu ir as savo temeles konkursams
1. Greit Sv.Valentino, tai palaikau tuos, kurie siulo ir konkursa su tuo susieti...Juk musu pupuliukai kaip mazi kupdonai 2. Na neuzilgo ir pavasaris, o seip ir dabar jau daug kur galima sutikti pavasarisku spalvu. Tai ir konkursa siulyciau "Pavasaris ziema" 3. O Velykom siulyciau ka nors panasaus i "Kas issirideno?" arba "Kas ten vidui" tema plati...ir busimos mamytes ir vaikuciai su kiausiniais ir t.t.
Žinot, net man keista, kad dar nėra naujo konkursėlio
ar dabar vyksta koks konkursas nematau
per du menesius manau ir prizeli koki is remeju jau tikrai galejo issideret
ne viskas taip parasta kaip atrodo.
Supermama žino, kad laukiate konkurso, surašiau visas pageidautinas temas. be jos aš nieko nesprendžiu, aš tik prižiūriu konkursą. kantrybė - dorybė
Kam reikia prizų tas tegul ir laukia mėnesių mėnesius konkursų, o mums, etatinėms dalyvėms, prizų nereikia ir geriausias prizas yra įvertinimas, na dar ir medalis prisegtas pamalonina
QUOTE(Valerija @ 2008 02 04, 20:24) Kam reikia prizų tas tegul ir laukia mėnesių mėnesius konkursų, o mums, etatinėms dalyvėms, prizų nereikia ir geriausias prizas yra įvertinimas, na dar ir medalis prisegtas pamalonina aš irgi vis tikrinu ar koks naujas konkursėlis nepaskelbtas. gi taip sakoma, gražiausios metų šventės praėjo, konkurso nebuvo. dabar jau galėjo ir kitas užgavienių- kaukių tema būti, bet.... apsileidimas QUOTE(Senoji Lakūdra @ 2008 02 05, 11:08) aš irgi vis tikrinu ar koks naujas konkursėlis nepaskelbtas. gi taip sakoma, gražiausios metų šventės praėjo, konkurso nebuvo. dabar jau galėjo ir kitas užgavienių- kaukių tema būti, bet.... apsileidimas nevarykit cia ant moderatoriu QUOTE(mama22 @ 2008 02 05, 14:37) nevarykit cia ant moderatoriu niekas ant moderatorių ir nevaro. pasidžiaugt gažiom foto visada smagu, juolab, kad daugeliui iš mūsų tai ir yra SM konkurse svarbiausia, o ne kažkoks laimėjimas
As irgi noriu pasiulyti konkursu temas, man atrodo butu idomu:
Mamos padejejas, As ir draugas, Gimtadienio sveikinimai.
o as siulau tema apie gausias seimas - nugi labai grazu vieoj vietoj daug vaikiuku
tikrai
nes pavasaris toks ilgas - žiemos gi nėra
o gal mažylio plačiausia šypsena, ar nuostabaus juoko konkursėlį būtų smagu pažiūrėti į besišypsančius angeliukus
Siulau mazyliu konkursa: as ka tik prabudau
Juk kokios foto ypatingos buna
matyt jau moderatoriam jėgų pritrūko tuos konkursus prižiūrėt ir jų rietenas...
o gal prizų ir rėmėjų pritrūko? Siūlyčiau rengti net be prizų - vien už medalį SMe dalyvaučiau. Iš vaikų-mamyčių konkursų SM konkursai bene profesionaliausi, niekur kitur dalyvauti net nesinori.
Mergaitės, temų yra, viskas Supermamai surašyta.
Rėmėjų irgi turim, bet be jos palaiminimo aš nieko negaliu nei spręsti nei daryti. Tad kantrybės ir viskas tikrai bus tada kada ir turi būti. |