Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: OXOX drabužėliai vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
♠♠Ernesta♠b
ups soriukas tikrai kazkaip apie panikes net nepagalvojau blush2.gif joms tai tikrai niekada netruko oxox groziu wub.gif
Isila
tikiuosi gražesnių rūbelių benriukams šį kartą, nes pastaroji kolekcija labai nuvylė.
dinaraop
turim bodziuku,golfuku,maikuciu kokybe thumbup.gif spalvos visiskai nenusiskalbia,kokie pirma diena,tokie ir po ilgo naudojimo,ryskus,mikstuciai,malonus wub.gif na mums tai labai labai wub.gif
g-a-b-r-i-e-l-e
Mes taip pat turime nemazai OXOX rubeliu. Cia nesuprasi turejom viena golfyte, kelis kartus isskalbus spalvos nenubluko, bet issitampe, suknytes spalvytes pabluko, bet neissitampe. Siaip, tai as esu patenkinta kokybe, aisku uz sijona moketi 54Lt tikrai nesamone doh.gif , bet su nuolaidele thumbup.gif
erikiuxxx
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 03 07, 15:13)
Mes taip  pat turime nemazai OXOX rubeliu. Cia nesuprasi turejom viena golfyte, kelis kartus isskalbus spalvos nenubluko, bet issitampe, suknytes spalvytes pabluko, bet neissitampe. Siaip, tai as esu patenkinta kokybe, aisku uz sijona moketi 54Lt tikrai nesamone doh.gif , bet su nuolaidele thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif

vieni rubi issitampo,kiti pasiskalbia
bet perku,nes patinka man ju stiliukas smile.gif ypac su LT uzrasais rolleyes.gif
mamka25
Pirkom treningines kelnes ir džemperiuka berniukui, kokybe nenuvylė. Dar turim kepuryte ir skarele ant kaklo, super thumbup.gif
zapukė
Aš kažkaip nesiryžtu iš jų nieko pirkt, kažkaip pačiupinėjus nemieli man jie. O ir kainos nedžiugina...
raganiukė78
nezinau kaip naujesnes kolekcijos, bet is senesniu kokybe superine, po 3 metus vaikas atitampo ir dar atiduodam vos ne kaip naujus
asedita
Labai megstam siuos rubelius wub.gif Kokybe superine thumbup.gif va ir dabar prisipirkom kruva, negaliu atsispirti doh.gif Rodomes ir reklamuojam... lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
pukepuke
Asedita, labai grazu wub.gif Net pamasciau kad ir musm reiktu tokio sijono, bet prisiminiau kad is CP labai panasaus laukiam biggrin.gif
*Lyra*
Man patinka Oxox drabužėliai, kokybiški, skylučių neatsirado, neišsitampė,tačiau kainos kandžiojasi doh.gif Perku tik kai būna su nuolaida smile.gif
InSimone
is tikruju kokybe skirtingu daiktu skiriasi. kai kurie drabuzeliai ilgai islaiko savo spalva ir forma, o kiti nusiskalbia praktiskai po pirmo skalbimo. vis delto, manau, kad kaina kokybes neatitinka schmoll.gif
Isila
gal kas pirko tuos krepsinio marškinėlius? Kaip kokybė?
Karvytė Mū
kokybė nesužavėjo, be to, tos maikutės, kurios man GAL ir patiktų, nėra reikiamo dydžio, t.y. per didelės rolleyes.gif
Luna888
Kaži kaip pižamyčių kokybė?
asedita
QUOTE(Luna888 @ 2011 10 03, 23:16)
Kaži kaip pižamyčių kokybė?
*

Mes devim pizamyte dabar, esu labai patenkinta kokybe, neblunka, nesitraukia, neapsiburbuliavo thumbup.gif
U_gutė
Turėjom ar turim maikyčių, džemperiukų, pižamų, apatinių rūbelių, kepurytę, šalikėlį. Nusivylėm tik vieną kartą džemperiu, kuris labai nubluko jau po pirmo skalbimo schmoll.gif
rasajura
labai idomu, kiek supratau, tai lietuviska preke!!!!!!!!!
orchidejaa
Mums patinka oxox thumbup.gif , šį kart labai graži rudeninė kolekcija, nešiojam džinsines timpas, sarafaną, kol kas viskas thumbup.gif prieš tai turėjom medvilninį sarafaną kuris greit nuo skalbimo nubluko. Jei oxox rūbelių kainos būtų mažesnės pirktume daugiau smile.gif
Pingvinukas
QUOTE(rasajura @ 2011 10 20, 10:29)
labai idomu, kiek supratau, tai lietuviska preke!!!!!!!!!
*

Taip, lietuviška 4u.gif

Man irgi labai patinka rūbeliai. O jei dar truputį pigesni būtų ax.gif Per nuolaidas nuperku vaikams wub.gif
mrude
QUOTE(*Lyra* @ 2011 07 14, 15:41)
Man patinka Oxox drabužėliai, kokybiški, skylučių neatsirado, neišsitampė,tačiau kainos kandžiojasi  doh.gif Perku tik kai būna su nuolaida  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Patinka ir mums Oxox drabuzeliai ir ju kokybe thumbup.gif ,mes taip pat visada perkam kai buna nuolaidos,nes kainos tikrai nemazos.
Bonce
Dalinuosi gera žinia, gal kam pravers:) galite gauti 20Lt nuolaida
nuolaidos kodas: oxoxpavasaris
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.