Kristtute
2008 02 26, 10:52
QUOTE(Čita @ 2008 02 25, 21:47) Preke tai lietuviska ir naujoje kolekcijoje stengsimes kuo daugiau lietuvisku uzrasu deti. Bet tuo paciu preke parduodama ne tik Lietuvoje, taigi lietuviski uzrasai kazkam gali pasirodyti pauksciu kalba, deja diferencijuoti lietuviskai rinkai ir eksportui dar negalime, dar turime smarkiai plestis ir didinti kiekius. Smagu, kad plečiatės... Nes šiuo metu, tai pasirinkimas skurdokas. Gal kažką daugiau pasiūlysit iš apatinių? Įvairesnių spalvų, kažką su piešinukais.. Nes tarkim šiandien buvau bazėse Kaune jūsų skyrelyje... Tikėjausi nupirkt apatinių maikyčių, bet taip ir nenupirkau  Nu nekilo ranka man pirkt tų žydrų maikyčių, nes jau taip pabodus ta žydra spalva berniukams  O ir ne vienos maikytės juk reik... O 10 vnt tokių pačių nesinori Pačiupinėjus prekes, tai pirmas įspūdis dvejopas.. Dauguma rūbelių gražiau atrodo realiai, nei foto tinklapyje, trikotažas toks nieko pasirodė, bet tikrai ne visų gaminių  Spalvos vistik neviliojančios ir modeliai šiaip sau. Padariau išvadą, kad apatinį trikotažą vistik pirkčiau, jeigu asortimentas prasiplės... Bet viršutiniai rūbeliai manęs nesužavėjo  Nebent kokį golfuką darželyje nešiot QUOTE(says @ 2008 02 26, 10:06) Labai nepatiko tai, kad kepuryte (rausva su rudom juostelem) išskalbus pagal instrukciją susidažė  ir tai kad smėlinuko spaudė iškrito pirmą dieną  . Tai gal vistik ne tokia ir superinė ta kokybė
QUOTE(says @ 2008 02 26, 10:06) Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie oxox rubelius: patiko tai, kad rūbelius turėjau namuose kitą dieną po apmokėjimo; rūbelių audinys tikrai kokybiškas - trikotažas neskystas; ir patys rūbeliai tokie smagūs ir tikrai kitokie. Labai nepatiko tai, kad kepuryte (rausva su rudom juostelem) išskalbus pagal instrukciją susidažė  ir tai kad smėlinuko spaudė iškrito pirmą dieną  . Kaip nešiojasi komentuoti negaliu - tik vakar pabandėme dėvėti. Na man atrodo neimanoma, kad rausva kepuryte nusidazytu. Nebent tu ja su kazkokiais ryskesniais rubas idejai ir butent jie spalva paleido. As pati savo mergaitei turiu ir marskinelius ir pizama, suknyte, kepure. Plauta gal simta kartu ir net aukstesneje temperaturoje, ir tikrai nedazo O del spaudes - juk visko pasitaiko. Grazink bodziuka ir sutvarkysime.
Žinote, esu maloniai nustebinta: smėlinuką vakar atvežė ir pakeitė Miela OXOX atstove, vaiko rūbelius (ypač naujus) skalbiu atsargiai: skalbiau tik tuos dryžuotus rausvus iš oxox ir smėlio spalvos rankšluostį. Kepurytės susidažymas atrodo taip: palei rudas juosteles matosi rusvi pabėgę šešėliai. Kiti rausvi dryžuoti rūbeliai nesusidažė. O dėl nevisai, kaip man pasirodė, draugiško Jūsų tono,  tai šios temos pavadinimas nėra "girkime oxox rūbelius išsijuosę". Tai ir dalinuose savo nuomone, kuri gali būti ir ne absoliučiai teigiama.
QUOTE(says @ 2008 02 28, 09:42) Žinote, esu maloniai nustebinta: smėlinuką vakar atvežė ir pakeitė Miela OXOX atstove, vaiko rūbelius (ypač naujus) skalbiu atsargiai: skalbiau tik tuos dryžuotus rausvus iš oxox ir smėlio spalvos rankšluostį. Kepurytės susidažymas atrodo taip: palei rudas juosteles matosi rusvi pabėgę šešėliai. Kiti rausvi dryžuoti rūbeliai nesusidažė. O dėl nevisai, kaip man pasirodė, draugiško Jūsų tono,  tai šios temos pavadinimas nėra "girkime oxox rūbelius išsijuosę". Tai ir dalinuose savo nuomone, kuri gali būti ir ne absoliučiai teigiama.  Mano tonas, gal buvo nustebes... bet tikrai draugiskas Priimame visa kritika, is jos juk galima pasimokyti
Aš norėčiau septynmetei dukrai kai ka užakyti,o kaip su dydžiais gal kas žinot?  Ar imti tikslų,ar didelesni? Gal kas atsakytų,luktelsiu dieną kitą
Buvau šian bazei ir užmačiau šią krautuvėlę  nu man labai patiko,,,, tik jau buvau išsileidus pinigėlius, tad kitą kartelį tikrai į ją kulniuosiu. Bodžiukai labai patiko  ypač tie su kaukolytėmis  tik gaila jau mūsų reikiamo dydžio nebus, aplamai sakė jau su kaukkolytėm nebus Daug mamyčių šitoje temelėje buvo labai priešiškos, bet nesuprantu kodėl  juk jei nepatinka nepirk  žinoma savo nuomonę pareikšti galima ir aš reiškiu, kad man prie širdies šitie rūbeliai. Bet va kaip išbandysim jų kokybę tada pasakysiu kaip  bet pačiupinėjus man paliko įspūdį, nes kur perku lenkiškus coccodrillo jie skystoki. Čia kalbu tik apie apatinį trikotąžą  Bet, kad pasirinkimas menkas tai taip  bet savus pirkėjus turės
QUOTE(wikonda @ 2008 03 21, 16:43) Buvau šian bazei ir užmačiau šią krautuvėlę  nu man labai patiko,,,, tik jau buvau išsileidus pinigėlius, tad kitą kartelį tikrai į ją kulniuosiu. Bodžiukai labai patiko  ypač tie su kaukolytėmis  tik gaila jau mūsų reikiamo dydžio nebus, aplamai sakė jau su kaukkolytėm nebus Daug mamyčių šitoje temelėje buvo labai priešiškos, bet nesuprantu kodėl  juk jei nepatinka nepirk  žinoma savo nuomonę pareikšti galima ir aš reiškiu, kad man prie širdies šitie rūbeliai. Bet va kaip išbandysim jų kokybę tada pasakysiu kaip  bet pačiupinėjus man paliko įspūdį, nes kur perku lenkiškus coccodrillo jie skystoki. Čia kalbu tik apie apatinį trikotąžą  Bet, kad pasirinkimas menkas tai taip  bet savus pirkėjus turės  TIKRAI SUPER DRABUŽĖLIAI Jau kaip mėgzta visi kritikoti kitus.. o ar kuri nors bandė Lietuvoje savo versla įkurt??? Ką Jus čia lyginant su Next HirM ir tt. visi jie siuvami Kinijoje, o dauguma tu "pigiu" maikučiu užtenka 2-3 skelbimams (kalbu apie tas pigesnias). OXOX yra superiniai drabužėliai ir butent jie skirti kasdieniniam nėšiojimui - į darželį, į lauką ir tt. Pirkau kelnytės ir maikutė -kokybė gera, storas trikotažas, spalvos nenublunka. o ir kaina nedidelė 40-50Lt kostiumėlis
vasarėja
2008 03 31, 14:51
QUOTE(deika @ 2008 03 15, 15:00) Aš norėčiau septynmetei dukrai kai ka užakyti,o kaip su dydžiais gal kas žinot?  Ar imti tikslų,ar didelesni? Gal kas atsakytų,luktelsiu dieną kitą  sakyciau didesnio reik as dukrai emiau treninga ir suknele, viskas labai patiko, tik vat skalbiant treninga (o skalbiu daznai, po kiekvienos teniso treniruotes), tai pasteejau kad siules kiseniu atbrizgo
Kristtute
2008 03 31, 20:34
QUOTE(Ditka @ 2008 03 31, 12:11) Jau kaip mėgzta visi kritikoti kitus.. o ar kuri nors bandė Lietuvoje savo versla įkurt??? Ką Jus čia lyginant su Next HirM ir tt. visi jie siuvami Kinijoje, o dauguma tu "pigiu" maikučiu užtenka 2-3 skelbimams (kalbu apie tas pigesnias). o ir kaina nedidelė 40-50Lt kostiumėlis O kuo kritika yra blogai? Manau atvirkščiai. Kuo daugiau žinos firmos darbuotojai, ko nori dauguma pirkėjų, tuo geriau... Gamindami tai, kas turės gerą paklausą ir pelną gaus didesnį Be to ši tema, tam ir buvo sukurta, kad nuomones išsakyt, kas patiko, kas nepatiko ir kodėl... Negi visi tik turi aikčiot "oi kaip gražu", vien tam kad pagirt.. Nors iš tiesų taip negalvoja... O dėl kainų tai už 40-50 lt to paties Nexto galima nusipirkt irgi puikių kokybiškų trikotažinių komplektukų. O kainos pas OXOX tikrai nėra jau tokios žemos  Apatinės kelnaitės OXOX - 9.90 Lt, Čipoline taip pat lietuviškos "Loritos" gamybos (kokybė beja superinė, išbandėm)- 8.00 Lt. ir dar -8 proc. su kortele , kurią visos mamos beveik turi  Maikytės ilgom rankovėm OXOX - 15 Lt., lenkiškos "Janka" (kokybę vertinant sakyčiau 8, nes pasitraukia šiek tiek, nors šiaip minkštutės, labai malonios prie kūno) - 11 Lt. ir dar -8 proc. su nuolaidų kortele .... taip kad... Beja, dar apie naujus apatinius... Na asortimentas prasiplėtė šiek tiek, jau nebe vien tik ružavi ir žydri, sveikintina. Piešinukai gražūs, ten tos boružėlės, kirmėlytės  Bet ant margo pagrindo nesižiūri  Ir dar spalvos violetinė ir kažkokia murzinai geltona  Žymiai gražiau būtų ant vienspalvio audinio
vyyšnia
2008 04 02, 14:28
QUOTE(Karolytė @ 2008 02 17, 01:35) Norėjau pirkti OXOX treningines kelnytes didesniam pažįstamam vaikui. Ant kelnyčių užrašas little devil, pasižiūrėjau žodyne, ogi dvi reikšmės: tikras velnias arba velniūkštis. Kažkaip praėjo noras pirkti. Jau geriau lietuviškai ką nors gražaus parašytų. Nelabai norisi, kad vaikas vaikščiotų su tokiais užrašais.  O mane visi tie užrašai labai "veža"  Mano trimetis turi nuo "aš esu tikra bėda" iki "jei galvoji, kad aš kietas - tau reikia pamatyti mano tėtį"  Tik gaila, kad lietuviškais užrašais beveik nieko nerasi. Na dabar oxox atsirado, po truputį įsivažiavus, gal bus ir daugiau O šiaip turim tik keletą oxox rūbelių, bet kokybė tikrai gera. Aišku gal dar truksta pasirinkimo, bet jau matyti pažanga, modeliukai tikrai įvairesni ir įdomesni, nei buvo pradžioje
Perfect
2008 04 02, 14:38
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 31, 21:34) Beja, dar apie naujus apatinius... Na asortimentas prasiplėtė šiek tiek, jau nebe vien tik ružavi ir žydri, sveikintina. Piešinukai gražūs, ten tos boružėlės, kirmėlytės Va va, apie apatinius...Asortimentas skurdokas, o ir kaina aukštoka, kaip leliukam - 9-11litų...  Gal atpiginkit
QUOTE(Perfect @ 2008 04 02, 14:38) Va va, apie apatinius...Asortimentas skurdokas, o ir kaina aukštoka, kaip leliukam - 9-11litų...  Gal atpiginkit  Abejoju ar taip bus
Perfect
2008 04 02, 17:09
QUOTE(wikonda @ 2008 04 02, 15:53) Abejoju ar taip bus  Aš irgi abejoju... Hmmmm, visi vaikai "pampersiniai" šiais laikais, tai apatinių kelnaičių mažiukams rasti sunkoka... Bet kai randi, pamatai kainą ir......šilta pasidaro....
QUOTE(Perfect @ 2008 04 02, 17:09) Aš irgi abejoju... Hmmmm, visi vaikai "pampersiniai" šiais laikais, tai apatinių kelnaičių mažiukams rasti sunkoka... Bet kai randi, pamatai kainą ir......šilta pasidaro....  Aš iš pc Rimi tokias gražias kelnaites sunyčiui pirkus  akcija buvo  o kokybė taipogi nebloga, nu žinoma nelyginu su tais firminiais  nors turim ir tokių tik iš antrų rankų  bet nešiojasi puikiai
QUOTE(Perfect @ 2008 04 02, 14:38) Va va, apie apatinius...Asortimentas skurdokas, o ir kaina aukštoka, kaip leliukam - 9-11litų...  Gal atpiginkit  QUOTE(wikonda @ 2008 04 02, 14:53) Abejoju ar taip bus  Su mielu noru atpigintume, bet jau ir taip tik centus ant kelnaiciu uzdirbam. Ju net gaminti nepasimoka... Atrodo gaminukas mazas, bet pasiuti ji kainuoja vos ne tiek pat kiek marskinelius. O dar jeigu nori koki paveiksliuka uzdeti, tai dar 3-4lt prisideda. Paprasti skaiciavimai ir viskas susiveda i galutine kaina.
Perfect
2008 04 03, 10:04
QUOTE(Čita @ 2008 04 03, 10:34) Su mielu noru atpigintume, bet jau ir taip tik centus ant kelnaiciu uzdirbam. Ju net gaminti nepasimoka... Atrodo gaminukas mazas, bet pasiuti ji kainuoja vos ne tiek pat kiek marskinelius. O dar jeigu nori koki paveiksliuka uzdeti, tai dar 3-4lt prisideda. Paprasti skaiciavimai ir viskas susiveda i galutine kaina.  Suprantama... Bet šiaip kai pasidairai leliukų drabužių parduotuvėse, susidaro įspūdis, kad jau kas kas, o vaikiški drabužėliai tai "grynas pinigas" prekybininkams... Kainos  Tiesą sakant perku vaikams drabužius per išpardavimus užsienyje. Na nežinau, turiu du vaikiukus, tačiau mano (ir vyro) piniginė neišvežtų pirkti lietuviškose parduotuvėse. O dar turint galvoje ir kokybę tų drabužių  - tai spraudė išlėkė, tai "apsibumbulavo", tai trikotažo gaminio "akys nubėgo". Moki baisius pinigus o gauni špygą, o ne kokybę. (Kalbu iš karčios patirties, savo pirmagimiui visus drabužius pirkdavom visokiuose čipolinuose, vaikų miestuose ir kotrynose. Dabar jau pasimokiau - verčiau pakentėti, nepirkti niekalų, o pataupius pirkti gerą daiktą.) Va jums ir pirk prekę lietuvišką Jau pasikartosiu, oxox asortimentas turėtų būti platesnis (suknelės siūlomos 2, ilgarankoviai marškinėliai berniukams irgi niekuo neįpatingi). Tiek jau to, vaikams negaila, supločiau už glaudes ir tuos 11 litų, bet kad būtų iš ko rinktis - ir spalviniu požiūriu, ir modeliai turėtų būti patrauklūs... Lietuvis, nors ir neturintis stooooooros piniginės, yra išrankus klientas, manau, pastebėjot Atsiprašau, gal labai išsiplėčiau
drugutis
2008 04 14, 14:33
QUOTE(Čita @ 2008 01 15, 10:44) Ar yra pirkusiu drabuzeliu vaikams is www.oxox.lt. Sitoje parduotuveje prekiaujama lietuviskais trikotaziniais drabuzeliais. Pasidalinkite ispudziais Kainos atrodo nesikandzioja, modeliai originalus. Ar patiko kokybe? man asmeniskai patinka spalvos, ypatingai druozuotos maikes, pizamos. Grazus, kokybiski, spalvingi rubeliai  Mano vaikas mielai nesioja siuos rubelius
Man taip pat patiko  ,ir ypač kad išskalbus skalbimo mašinoj neisitampė,nepakeitė spalvos,taip pat ir dukra džiaugias nes patogu ir gražu
Gal asortimentas ir nera didelis, ir kainos kai kam atrodo aukstokos. Bet as perku, kai yra nuolaidos, per ispardavima, tai visai gerakaina buna. O siaip esiu labai patenkinta kokybe. Siais laikais retenybe, kad iskalbus drabuzeli nesusitrauktu, o cia neui traukiasi, nei isitampo - kokybiskas trikotazas  Ir piesinukai nenusiplauna nors skalbiu tai daznai.
Eglioske
2008 05 07, 15:45
Mano vyras pirko mažiui treningą, susigundė nedidele kaina  . Naujas atrodė puikiai, ryški žalia spalva..., bet po pirmo plovimo vaizdelis tapo nekoks. Visas susivėlė. Žodžiu labai prasta kokybė.
3 metu dukrai tai p pat perku daug OXOX drabuziu. Ir esu patenkinta kokybe. Gal plovet ne taip kaip nurodyta ant drabuzio???
o be to yra parduotuve priesais Silainiu maxina.....(mosedzio g. berods) , ten galima rasti lietuvisku prekiu. Ir oxox, ir protekstiles ir t.t. Drabuziai is vilnos, medvilnes, silko ir bambuko. Ir kainos padorios.
Sveiki, Vakar radau oxox parduotuvę  . Man asmeniškai labai patiko rūbeliai, na juk kiekvienas turim skirtingą skonį ir tai normalu. Todėl šiek tiek nustebino ganėtinai priešiškas kai kurių SM dalyvių pasisakymas temos pradžioje  Na bet skaitant toliau šiek tiek daugiau pakantumo matosi atsirado O šiaip norėčiau pagirti ir ačiū pasakyti pardavėjai (URME), labai šauni, maloni, mandagi. Ir kantrybės su mumim turėjo, ir su vaikais matosi moka dirbti, bei išmano savo darbą Pirkom treningą ir kepurytę. Patiko, tai kad rudos spalvos ir su šviesiom siūlėm, pakankamai mergaitiškas, bet tuo pačiu ne teplus, lakstyti po kiemą bus Tai pat lb patiko kelnyčių modelis, na taip stilingai atrodo Beje kainos neatitinka internetiniame psl. ir parduotuvėje (pastarojoje brangiau)  Norėtųsi, kad nebūtų taip, juk tikrai bus apmaudu nusipirkus daiktą, pamatyti, kad jis kainuoja mažiau nei sumokėjai O šiaip kūrėjams linkime sėkmės. Manau tikrai rasite savo pirkėją. Dėl kokybės komentarai bus po pirmo skalbimo
QUOTE(saigma5 @ 2008 06 13, 11:44) Beje kainos neatitinka internetiniame psl. ir parduotuvėje (pastarojoje brangiau)  Norėtųsi, kad nebūtų taip, juk tikrai bus apmaudu nusipirkus daiktą, pamatyti, kad jis kainuoja mažiau nei sumokėjai Dekui uz grazus palinkejimus O del kainos, tai taip - parduotuveje siek tiek brangiau, juk ir parduotuve ir personala islaikyti reikia... Pratiname pirkejus pirkti internetu:)
As radau OXOX prekyciu naujai atsidariusioje parduotuveje pries Silainiu MAXIMA pakankamai didelis pasirinkimas ir kainos nesikandzioja
azuolas
2008 06 17, 19:01
Jei kas nežinote OXOX rūbelių nusipirkti Kaune Šilainiuose galima Mosėdžio 7 priešais MAXIMA. Ten netik OXOX yra ir kitokių grąžių ir kokybiškų drabužėlių jusų vaikučiui.pati buvau tai negalėjau išeiti kažko neįsigijus o planavau tik apsižvalgyti.Tai mamytės apsilankykit ir Jūs.
Noriuks
2008 06 18, 22:14
QUOTE(azuolas @ 2008 06 17, 20:01) Jei kas nežinote OXOX rūbelių nusipirkti Kaune Šilainiuose galima Mosėdžio 7 priešais MAXIMA. Ten netik OXOX yra ir kitokių grąžių ir kokybiškų drabužėlių jusų vaikučiui.pati buvau tai negalėjau išeiti kažko neįsigijus o planavau tik apsižvalgyti.Tai mamytės apsilankykit ir Jūs. Reklama forume kiek žinau draudžiama, o Jūsų reklaminių žinučių apie šitą parduotuvę pilna jau keliose temose
man gal koks vienas ir patiko, bet siaip noretusi tikrai be tu kaukoliu ir t.t. nes ypac mergaitems tai nemanau, kad tai grazu ir kieta... ir dar man net puslapio antivirusas nedave normaliai atidaryti -raso kad labai pavojingas, virusu pilnas
QUOTE(sagaa @ 2008 06 24, 15:33) man gal koks vienas ir patiko, bet siaip noretusi tikrai be tu kaukoliu ir t.t. nes ypac mergaitems tai nemanau, kad tai grazu ir kieta... ir dar man net puslapio antivirusas nedave normaliai atidaryti -raso kad labai pavojingas, virusu pilnas  matyt, nenorėjo, kad pamatyttum, tai prigąsdino
Matyt...
Alincia
2008 06 28, 11:14
Sveikutes. Mano septynmetis turi oxox marskinelius su kaukolem ir ilgom ir trumpom rankovem ir dar kepure zalia su kaukole  Toks patenkintas ir spalvos ryskios ir skalbiau n kartu, tai nenubluko  O neseniai gavom zalia maikute su automobiliu, koks patenkintas  Man labai patinka
happymama
2008 07 01, 11:44
man labai patiko oxox gaminukai, neissitaso skalbiami ir nenubluksta , kaip kiti lietuviski gaminiai
Na nežinau, man jų kokybė nepatiko  Nenusivyliau tik apatinėmis kelnaitėmis berniukams. Maikutėms ir sportinėms kelnėms, iširo siūlės po pirmo skalbimo (beje kainavo nepigiai ). Sportinio kostiumo spalva nusiplove jau po antro plovimo.  Daugiau jų produkcijos nebeperku. Tiesa naktinėm kelnytėm, guma išvis prisiūta nekokybiškai. Nu vienu žodžiu...
QUOTE(Drum @ 2008 07 24, 23:44) Na nežinau, man jų kokybė nepatiko  Nenusivyliau tik apatinėmis kelnaitėmis berniukams. Maikutėms ir sportinėms kelnėms, iširo siūlės po pirmo skalbimo (beje kainavo nepigiai ). Sportinio kostiumo spalva nusiplove jau po antro plovimo.  Daugiau jų produkcijos nebeperku. Tiesa naktinėm kelnytėm, guma išvis prisiūta nekokybiškai. Nu vienu žodžiu... Visko buna, juk masine gamyba... Ir kazkas gali buti praziureta... Jei jau taip atsitinka, isyra siules vos tik nusipirkus gamini, drasiai galite kreiptis. Pataisysime.
QUOTE(Drum @ 2008 07 25, 01:44) Na nežinau, man jų kokybė nepatiko  Nenusivyliau tik apatinėmis kelnaitėmis berniukams. Maikutėms ir sportinėms kelnėms, iširo siūlės po pirmo skalbimo (beje kainavo nepigiai ). Sportinio kostiumo spalva nusiplove jau po antro plovimo.  Daugiau jų produkcijos nebeperku. Tiesa naktinėm kelnytėm, guma išvis prisiūta nekokybiškai. Nu vienu žodžiu... Gal tikrai pasitaike brokas koks, nes kokybe esu labai patenkinta, dukrai pirkom tamsiai rudos spalvos treninga ir sijona tokios pat spalvos, isskalbus atrodo, kaip nauji
Na pagal vaizdą, kainą ir kokybę tie drabužiai tik į sodą arba prie ežerų, negaila ju ,kad sunešios per vieną kartą, ir išmest..
O mums OXOX patinka. Turime kostiumeli, pyzama, smelinukus, skareliu, kepure. Mums labai gerai nesiojasi. Ypac super smelinukas su gobtuvu. Daugiau niekur analogisko nemaciau. Sekmingai nesiojome pavasari, vasara ir dar rudeniui liko
raganele
2008 09 22, 12:31
man irgi šitie rūbiukai labai patinka  turim jau krūvą, ypač fainos pižamytės  mergytei skarelė ir suknelė su kapišoniuku vasarą labai einami buvo, sūneliui ryškūs marškinėliai, bliuzoniukai irgi labai gerai nešiojasi. Kažkaip "užsikabliavau" ant oxox rūbelių - bent aišku, kad kokybo gera, neišsitampo, nenublunka Va, galiu ir pailiustruot rytiniu mūsų oxox'iniu vaizdeliu  (tiesą sakant visai netyčia abu panašiom pižamom sulipo pas mus į lovą):
a.k.i.s.
2008 09 22, 13:19
na, tos kepures su kaukolem tai man nelabai.. bet smelinukai, maikutes ir pizamos yra  labai gerai nesiojasi, skalbiasi, ir kaina labai prieinama
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 09 22, 14:19) na, tos kepures su kaukolem tai man nelabai.. bet smelinukai, maikutes ir pizamos yra  labai gerai nesiojasi, skalbiasi, ir kaina labai prieinama  kaukoliu motyvas ir man nepatinka. Savo zuikiui tokiu nepirkau ir nepirksiu. Bet yra kam tinka ir patinka.
Klaipeda
2008 11 15, 19:20
Esu nupirkusi sūneliui dvi maikutes, tai jų kokybe po skalbimo negaliu skųstis  , bet nupirkau tokį mėlyną golfiuką aukštu kakliuku, tai po pirmo skalbimo visas ištįso Rūbelių gan mažas pasirinkimas, nes su tais kaukuoliukais tai nepatinka
^Braškytė^
2008 11 16, 10:44
o kur jus perkate tuos rubelius sios firmos? Papildyta: cia kaip supratau internetine parduotuve?
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 16, 10:44) o kur jus perkate tuos rubelius sios firmos? Papildyta:cia kaip supratau internetine parduotuve? Taip internetinė,bet jau mačiau yra ir parduotuvėse šių drabužėlių
^Braškytė^
2008 11 17, 21:05
QUOTE(deika @ 2008 11 16, 10:49) Taip internetinė,bet jau mačiau yra ir parduotuvėse šių drabužėlių  perziurejau internetine tai nieko grazaus nemaciau
Šių rūbų mačiau Kauno Akropolyje (parduotuvėje "Mada vaikams"), bazėse ir parduotuvėlėje priešais Šilainių Maximą. Na, užmuškit mane  , vis nusiteikiu, kad jau pirksiu, ir vis tiek ten nieko nerandu savo pupsei.
Subjektyvi
2008 11 22, 18:32
Nežinau merginos, ką jūs ten perkat ir ką randat, bet šiandien apžiūrėjau parodoje - baisu. Pigūs ir baisūs skudurai, tragiškų murzinų spalvų. Jokio vaikiško gyvenimo džiaugsmo, primityvūs sovietinio palikimo fasonai ir spalvinė "gama". Treningai ir tiek. Trinti po gamtą ar lauką gal ir nieko, bet ne daugiau. Dabar, kai toks geras pasirinkimas ir yra iš ko rinktis, ši parduotuvė su savo asortimentu - nebent už dyką ir tai pagalvočiau, ar imti. Bet čia mano asmeninė nuomonė ir su jūsų gali nesutapti, tad neįsižeiskite
visko juodai ir iš eilės, aš ten tikrai nepirkčiau. Bet va apatiniai rūbeliai labai geri, neišsitampo, nenusiskalbia. Va turim UT gamybos, prasikeikiau, nebeperku. Kainos tai nėra jau tokios mažos  viršutinių rūbelių asortimento tai tikrai trūksta, panašūs visi vieni į kitus...
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 22, 19:32) Nežinau merginos, ką jūs ten perkat ir ką randat, bet šiandien apžiūrėjau parodoje - baisu. Pigūs ir baisūs skudurai, tragiškų murzinų spalvų. Jokio vaikiško gyvenimo džiaugsmo, primityvūs sovietinio palikimo fasonai ir spalvinė "gama". Treningai ir tiek. Trinti po gamtą ar lauką gal ir nieko, bet ne daugiau. Dabar, kai toks geras pasirinkimas ir yra iš ko rinktis, ši parduotuvė su savo asortimentu - nebent už dyką ir tai pagalvočiau, ar imti. Bet čia mano asmeninė nuomonė ir su jūsų gali nesutapti, tad neįsižeiskite  O OXOX niekad ir neteige, kad gamina balinius drabuziukus. Ju drabuziukai ir yra skirti trinti namuose, kieme, gamtoje darzelyje. Mes sius drabuziukus vertiname uz ju kokybe, o ir spalvine gama mus tenkina. Tiesiog nekenciu barbiniu spalvu, tad sios man glosto aki Ir kazkaip nepamenu, kad sovietmeciu tokia spalvine gama butu. Mums drabuziukai liuks - lauksime sausio men, kuomet internetineje parduotuveje pasirodys nauja kolekcija Papildyta:...ir dar  , jeigu man duotu veltui, tai tikrai imciau ir daug
QUOTE(lairam @ 2008 11 22, 21:36) O OXOX niekad ir neteige, kad gamina balinius drabuziukus. Ju drabuziukai ir yra skirti trinti namuose, kieme, gamtoje darzelyje. Mes sius drabuziukus vertiname uz ju kokybe, o ir spalvine gama mus tenkina. Tiesiog nekenciu barbiniu spalvu, tad sios man glosto aki Ir kazkaip nepamenu, kad sovietmeciu tokia spalvine gama butu. Mums drabuziukai liuks - lauksime sausio men, kuomet internetineje parduotuveje pasirodys nauja kolekcija Papildyta:...ir dar  , jeigu man duotu veltui, tai tikrai imciau ir daug  na, aš irgi imčiau  Kalėdoms pirkiau bliuskutę su besmegeniu. man aptiko - neperkrauta, ne per saldu. Pavasarinės kolekcijos irgi laukiu.
QUOTE(Isila @ 2008 11 23, 01:05) na, aš irgi imčiau  Kalėdoms pirkiau bliuskutę su besmegeniu. man aptiko - neperkrauta, ne per saldu. Pavasarinės kolekcijos irgi laukiu.
Subjektyvi
2008 11 23, 00:27
lairam, saviškiams "balinių" ar su kvarbatkėlėm barbinių taip pat neperku, dažniausiai stilingus ir spalvingus arba jei spalvos paprastos, tai fasonas įdomesnis. Ir žinoma, man labai svarbi medžiagos kokybė. Tokių kaip oxox asortimento rūbų - pilnos maximos ar rimi ar norfos, bet ir ten galima atrasti kažką įdomesnio. Kam ko reikia. Bet aš savo vaikų a la skuduriniais treningais niekada nerengsiu, ir nepasakyčiau, kad kaina adekvati. Visas asortimentas kažkoks vienpusis ir atrodo pigiai, blankiai. Tiesiog šiandien buvo proga Vaikų šalyje apžiūrėti iš arčiau. Ne jie vieni tokie, netoliese prekiavo moterims skirtais "skudurėliais - skarmalėliais" už normalių kainą. Baisu žiūrėti. Nežinau, kokiose parduotuvėse lankosi tos parduotuvės vadovė, bet parduoda totalų šlamštą. Pigios "skarmalinės" medžiagos, murzinos spalvos
|
|