Sitoje parduotuveje prekiaujama lietuviskais trikotaziniais drabuzeliais.
Pasidalinkite ispudziais
Kainos atrodo nesikandzioja, modeliai originalus.
Ar patiko kokybe?
Ar yra pirkusiu drabuzeliu vaikams is www.oxox.lt.
Sitoje parduotuveje prekiaujama lietuviskais trikotaziniais drabuzeliais. Pasidalinkite ispudziais Kainos atrodo nesikandzioja, modeliai originalus. Ar patiko kokybe? QUOTE(Kristtute @ 2008 01 15, 19:17) Būtų geras daiktas, tai nereiktų ir populiarint Šiaip nepatiko man niekas, nieko neišsirinkau. Pasirinkimas mažas, modeliai labai vienodi, spalvos šiaip sau... O tu cia internete ziurejai, ar parduotuveje buvai? Nes man paciai tai patinka, vaikams daug nupirkau. Stilinga ir nesaldu, kaip kad uzsienietiskose pardese... Na bet kievienam pagal skoni
populiarinam lietuviska preke
turim bliuskyte su leginsais, ciotkas trikotazas, standus, tamprus mums patiko http://www.oxox.lt/components/com_virtuema...00&fileout= o bliuskytes jau neradau kuria pirkom... QUOTE(Kristtute @ 2008 01 15, 20:17) Būtų geras daiktas, tai nereiktų ir populiarint Šiaip nepatiko man niekas, nieko neišsirinkau. Pasirinkimas mažas, modeliai labai vienodi, spalvos šiaip sau... O jau tos KAUKUOLĖS Va jums ir "rinkis prekę lietuvišką"
Turim vieną smėlinuką - patinka ir medžiagytė ir pasiuvimas
Be priekaištų QUOTE(Pukė @ 2008 01 17, 15:30) As vat niekaip nesuprantu ka reiskia nykus rubeliai, nykios spalvos. Ar kad blizguciu nera..? Su blizguciais pilna visur, barbisku rubeliu irgi. As pavyzdziui noriu, kad mano vaikas butu "kietas". O tos kaukoles labai mielai atrodo
QUOTE(Čita @ 2008 01 18, 17:28) As vat niekaip nesuprantu ka reiskia nykus rubeliai, nykios spalvos. Ar kad blizguciu nera..? Su blizguciais pilna visur, barbisku rubeliu irgi. As pavyzdziui noriu, kad mano vaikas butu "kietas". O tos kaukoles labai mielai atrodo ![]() mergaite grazi na bet mamyte nepykit, man nekiltu ranka tokiai mazai mergaitei rengti rubeliu su kaukuolem tokiom mazom pupom yra tokiu grozybiu QUOTE(Čita @ 2008 01 18, 15:28) As vat niekaip nesuprantu ka reiskia nykus rubeliai, nykios spalvos. Ar kad blizguciu nera..? Su blizguciais pilna visur, barbisku rubeliu irgi. As pavyzdziui noriu, kad mano vaikas butu "kietas". O tos kaukoles labai mielai atrodo megstu kokybe, visu pirma zodziu, reiktu keist asortimenta, daryt ivairesni, spalvingesni - gal tada pritrauktu pirkeju zodziu, esu mama, islepinta JAV, UK parduotuviu pasiula, kokybes ir kainos santykiu
kokybe gal ir gera bet spalvos tai vaikams manau netinkamos ,kainos paliginti aukstos ,o ir asortimentas mazas .lietuviska preke bet ne tas ko reikia daugumai pirkeju ,cia mano nuomone.
tikrai labai mažas pasirinkimas ir nieko gero nematau
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 18, 16:10) mergaite grazi na bet mamyte nepykit, man nekiltu ranka tokiai mazai mergaitei rengti rubeliu su kaukuolem tokiom mazom pupom yra tokiu grozybiu nedėčiau savo dukrytei tokios suknytės su kaukolėm, net po namus trinti Man kaip ir Pukei patinka, vaikiškesni paveiksliukai ant rūbelių, jie tokie mieli
Na šiaip aš nieko prieš kaukuoliukus, bet čia man jie nesižiūri.. Nežinau ar kad perdaug jų, ar nupiešti grubiai
Iš esmės nelabai patiko išskyrus vieną kitą rūbelį. Kokybės nežinau, nebandžiau pirkti
Kazkaip visos ant kaukoliu uzkliuvo
As pati irgi daug rubu is Amerikos gaunu, anyta pasistengia. Lietuvoje nedaug perku, bet kai kazko prireikia, tai nieko gero nerandu... Amerikoje, Anglijoje tikrai rubeliai grazus. Ir kainos geros, bet galim tokiu tik internetu parsisiuti. Laiko nemazai uztrunka... Musu parduotuvese tikrai nera perpildyta kokybisko trikotazo. O kas del kaukoliu, tai as ju vaikams po viena rubeli turiu. Megsta mergaite ir svelnesnius paveikslelius, bet jei duotum rinktis, manau kaukoles pasirinktu. Na ji siek tiek kitokia... Nezaidzia su lelem, o tik su masinom. Ziuri filmus apie dinozaurus(cia jau brolio itaka), masinas, Karibu piratai su visom pabaisom abieju vaiku megstamiausi filmai Tiesiog kartais patinka sokiruoti ir issiskirti is minios Papildyta: Ai dar pastebejau, kad visos mamytes kurios pasisake turi mazus vaikucius. Idomu butu isgirsti nuomone mamu, kuriu vaikuciai jau i mokykla eina. Jiems turbut saulyciu, meskuciu jau nebereikia Mano berniukas dabar 5,5metu. Tai geriausi paveiksleliai kaukoles, kirmeles, gyvates , dinozaurai ir visokios bjaurybes. Ziauriai turbut skamba, bet mano vaikai alpsta del tokiu dalyku. Praso sunus marskineliu kur is bato kirmelytes lenda. Vis dar nenupirkau, bet teks turbut nupirkti
o aš saviškiui nupirkau maikutė su kaukolėm ir triusikėlius. Žvengiau visą vakarą, nes gerai atrodė. Mergaitei kaukolių irgi nenorėčiau vilkti, a vat bernas pas mane, tai tegu. Kokybė man tikrai aptiko. Dar pirkau su ranka bliuskutę, bet paėmiau gerokai per didelę. Ai, ir šituos nupirkau
![]() labai patiko.
Nu del kaukoliu tai galim ir nesigincyti, nes visaiem niekada neitiksi....
bet negaliu sutikt kad labai mazas asortimentas, tikrai imanoma issirink ir graziu drabuzeliu ir nebutinai su kaukolem Labai patogios yra pasiltintos kelnytes raudonos..... ir turiu dar viena pastebejima, kad kompiuteryje gal nevisai matosi spalvos. jos tikrai yra ryskios ir malonios vaikui....... Mano pupa labai megsta apatini trikotaza..... su katinukais... visa laika juos atsinesa is stalciaus.... o ir golfyciu asorimentas padidejes.... tad issirinkti tikrai yra ka...
O beje kaunietes gali apziureti drabuzelius Urme, nes yra parduotuve.... ir tikrai nemanau kad ten nera ka isisrinkt...
QUOTE(Pukė @ 2008 01 30, 21:58) negruskit mum tos parduotuves kokios jus mamos idomios jei tik kazkas pagiria iskart reklama ir kisimas pirkti per prievarta. nepatinka, nepirkit. pirks, tas kam patinka. uzvedziau sia tema, nes buvo idomu suzinoti nuomones. mano vaikams toks stilius patinka, nors jis netoks kaip uzsienietiskose parduotuvese. ten zinoma drabuzeliai labai grazus, kainos irgi geros. tik kad tai ne Lietuvoje. As linkiu oxox sekmes. Man jie patinka ir tikrai manau atras sava pirkeja
O mes - Lietuvos patriotai. Ir argumentas "Pirk prekę lietuvišką" vienas iš svarbesnių renkantis bet kokį pirkinį. Tenka pabuvoti užsieniuose, atvežu vaikams drabužėlių ir iš ten, tačiau negaliu pasakyti, kad jie kažkuo būtų ypatingai pranašesni prieš lietuviškus. Internetinėmis parduotuvėmis nesinaudojau, nes prieš pirkdama noriu drabužėlį pačiupinėti ir džiaugiuosi, kad Oxox tokią galimybę suteikia.
Už Oxox drabužėlių užkliūvau ieškodama alternatyvos dingusiam vaikiškam "Utenos trikotažui". Ir kol kas nenusiviliau. Man patiko jų apatinis trikotažas, pižamytės. O "kaukoliukai" šiuo atveju į mano akiratį irgi pakliuvo labai laiku ir itin pradžiugino mano mažuosius piratus. Į tą savo sūnelių "piratų periodą" aš reaguoju visiškai ramiai - tiesą sakant, man būtų keista, jei berniukai augtų nežaisdami karo, piratų ir indėnų.
Mes irgi turime keleta dalykeliu is oxox. Labai gerai nesiojasi triusikeliai, turim pora suknyciu ir timpu. Viena suknyte su kaukolem, na bet jos labai graziai ziurisi ir nematau nieko baisaus. Kam patinka katinukai, kam barbes kam dar kas, manau mes skirtingi ir nieko cia smerktino nematau tose kaukolese.
faktiskai griuk plyname lauke kai kuriu mamu pasisakymus pasiskaicius
na apsvieskit mane kur jus galit nete uz 10 euru nusipirkt kokybiskos medvilnes drabuzeli vaikui? cia toms, kas vaitoja nuo nepakeliamu oxox kainu. ir dar parodykit, prasau, nors viena vaikiska ruba kuo nors idomesni, isskirtini? cia toms, kurios myli aplikacijas - disnejaus filmu? teletabiu? ir spalvas - be roziniu aisku. galiausiai - mes gyvenam uzsienyje, vakaru europoje, jei tiksliau, senokai, tad parduotuves vaikams zinau puikiai, kainas taip pat, kokybe - dar geriau tiesa, musu vaikas lanko tarptautini darzeli, tai reguliariai atsakineju i klausimus, kur perku rubus. tevai idomaujas, nes nei mexx, nei next, nei tuo labiau visokios zaros ar laredutai ispudzio niekam nedaro-nuobodu.
Mes turime oxox drabuzeliu, ir esu labai labai patenkinta. Nera ko lyginti su 3 sezonais - ten kokybe tikrai daug daug prastesne buvo. Beja, dukrai pirktas benettono golfukas (uz kurio kaina buciau nusipirkusi keleta oxox daikteliu) nusiburbuliavo jau po pirmo skalbimo. Tuo tarpu oxox neturi nei vieno burbulo. Sudetis analogiska.
Kainos man normalios, nei kiek ne brangesni uz lenkiska trikotaza, kurio pilna visose LT parduotuvese. kai kurios prekes netgi zymiai pigesnes. Tai kam pirkti lenkiska, kai gali nupirkti lietuviska
prajuokino pagyrimai tai pardei.. bet kiekvienam savo... nematau tuose drabužėliuose nieko gražaus, tik gumos kleckus ant pilvo...
medvilnė - gerai, bet aš savo vaikų į svečius eidama, į gatvę, treningais nerengiu, o kam jiems sporto salėj pašiltintos kelnės?
Na namie, darzelyje manau patogiausia rubai kurie nevarzo judesiu
nepatinka ir man kaukoles, isigijau kitokiu splavu, patiko kokybe o dukra aprengta su trikotazine suknyte ir i gatve issivest galiu, labai puosniai atrodo
Eilinį kart juokina mamos, turinčios vos po porą žinučių ir giriančios oxox produkciją
Kokybės nekomentuosiu, nes nepirkau ten ir nesiruošiu pirkt. Bet išvaizda rūbelių Tarkim čia: ![]() Nu primena eilinius turginius kostiumėlius "made in china" Kelnės http://www.oxox.lt/components/com_virtuema...00&fileout= Tokios trijų spalvų.... http://www.oxox.lt/components/com_virtuema...00&fileout= Tokios dviejų spalvų.... http://www.oxox.lt/components/com_virtuema...00&fileout= Tokios juodos Nu ir timpos 4 spalvų Nu nerandu ką rinktis.... O dėl kainų lygio ![]() ![]() ![]() ![]() na perziurejau visa asortimenta ir patiko man tik apatiniai baltinukai ir kelnaites, visa kita man nelabai grazu,truksta spalvu ir nuobodu... Bet keliu kelnaiciu man neapsimoka siustis ir i Baze ju vaziuot neapsimoka.. todel ir po senovei pirksiu internetinese pardese kartu su kitais rubais. Ir dar kas uzkliuvo-reklamuojat,kaip preke lietuviska o sulietuvint normaliai puslapio negalit QUOTE(Migration @ 2008 02 01, 21:00) faktiskai griuk plyname lauke kai kuriu mamu pasisakymus pasiskaicius na apsvieskit mane kur jus galit nete uz 10 euru nusipirkt kokybiskos medvilnes drabuzeli vaikui? cia toms, kas vaitoja nuo nepakeliamu oxox kainu. ir dar parodykit, prasau, nors viena vaikiska ruba kuo nors idomesni, isskirtini? cia toms, kurios myli aplikacijas - disnejaus filmu? teletabiu? ir spalvas - be roziniu aisku. jau pasisakymas vat jums uz 30 kelis litus kokybiskos medvilnes kelnaites mazai mergytei, spalvingos, grazios ![]() yra ir su gelytem ir su parsiukais o kas neminetam psl aisku, ka rinktis matosi, kad internetini pasipirkima matete, kaip savo ausis be veidrodzio, jei klausiat, kur galima rasti graziu rubeliu, idomesniu, ir isskirtiniu nedesiu daugiau nuorodu, nes neturiu tiek laiko
Beja, dar apie reklamą
![]() ![]() Užtenka vien tik į reklamines fotosesijos nuotraukas pažiūrėt, kur puošia puslapį internetinį ir galeriją kur tipo pirkėjų vaikai
Mano vaikų tarp psl. nuotraukų nepulkit ieškot, nerasit, bet man visai patinka oxox prekių kokybė
Maniškiai abu nešioja tokius apatinius marškinėlius ir nei susitraukė, nei nubluko, nėra prie ko prikibt ![]() ![]() Tik galiu pasakyt, kad nuotraukų kokybė nekokia, realiai jos man gražiau atrodo Dar mažei esu pirkus 2 spalvų dryžuotas timpas ir tunikas, tai irgi patenkinta, jei kam bus įdomu galėsiu ir nufotkint
as matau, kad nuo to seno laiko, kai forume aktyviai dalyvaudavau, cia niekas nepasikeite, pirma, reikia turet tukstancius zinuciu, pagirt atseit vipus ar ju vaikus kazkurioj temoj ir siaip nereiksti savo nuomones, jei ji nesutampa su daugumos
dabar prie reikalo - vaiko mano tam psl nera, bet gal reiktu, tiesiog kaip gero pvz kaip rubas gali pasikeist ant kuno, kartu butu galima pademonstruoti kaip netinis grozis tampa slamstu po pirmo skalbimo visu rubu nepirkciau is oxox, yra netinkanciu kalbejau apie medvilninius rubus, ka idejot lyginti - maziausiai dalis susijusi su 100 procentine medvilne, taip kad dar laukiu. neturincioms laiko siulau nesivarginti, o ta laika taupyti ir niekaip nesuprantu, kaip galima kritikuoti tai, ko nesi nei macius realybej, nei ciupinejus, o galiausiai nei naudojus? temos autore [idomus posukis, kad susijusi su parde, bet nuo to idomiau, vadinas rupinas zmogus, klausineja nuomones, netipiskai lietuviskai] klause nuomones. kazi ar ja galima gaut Sm?
Grįžtant prie temos: Šios firmos rūbų turiu nemažai, net bandžiau suskaičiuot mintyse tikrai ne mažiau 20, dauguma yra senesnių sezonų ir jų nėra dabartiniame puslapyje. Vien tik komplimentai ir tik komplimentai kokybei, nešiojasi nuostabiai, nesivelia, nesitampo, spalvos neblunka, malonūs prie kūno, gerai skalbiasi nei vieno rūbo su dėmė, ir štai po dažno nešiojimo per mažus rūbelius atidavėm mažesniam lėliukui ir nebuvo gėda atiduot, nes rūbai nesusinešioję. QUOTE(Migration @ 2008 02 01, 22:00) faktiskai griuk plyname lauke kai kuriu mamu pasisakymus pasiskaicius na apsvieskit mane kur jus galit nete uz 10 euru nusipirkt kokybiskos medvilnes drabuzeli vaikui? cia toms, kas vaitoja nuo nepakeliamu oxox kainu. ir dar parodykit, prasau, nors viena vaikiska ruba kuo nors idomesni, isskirtini? cia toms, kurios myli aplikacijas - disnejaus filmu? teletabiu? ir spalvas - be roziniu aisku. galiausiai - mes gyvenam uzsienyje, vakaru europoje, jei tiksliau, senokai, tad parduotuves vaikams zinau puikiai, kainas taip pat, kokybe - dar geriau tiesa, musu vaikas lanko tarptautini darzeli, tai reguliariai atsakineju i klausimus, kur perku rubus. tevai idomaujas, nes nei mexx, nei next, nei tuo labiau visokios zaros ar laredutai ispudzio niekam nedaro-nuobodu. tikrai yra ir net pigiau nei uz 10euru H&M ir kokybe superine visur gera kokibiska medvilne dar su elastanu nu super rubukai ir pasirinkimas didelis spalvu paveiksliuku atzvelgiu ir kainos tikrai ne brangiau 10 euru ]My Webpage[/URL] ]My Webpage[/URL]cia tik maza maza dalis ju rubu vat net stiukyte net 10 euru nekainavo 9.90 euro o kokibe ]My Webpage[/URL]Papildyta: tiesa h&m yra daug ir su kaukolytem ir dinozaurais,drezais,bet spalvu,modeliu labai pasirinkimas geras ne taip kai oxox
Sveikutės
Turiu keletą oxox drabužėlių, taigi, galiu ir įvertinti Manau, visos girdėjome posakį "Dėl skonio nesiginčijama".... Todėl taip skiriasi kačiukų barbyčių ir tttt poreikis. Man svarbu, kad vaikui būtų patogu, kad drabužiai, dažnai skalbiami, nenubluktų ir neprarastų formos, dar labai svarbu, kad nebūtų prisiūtų aplikacijų, kai iš vidaus įdedamas plastikas ar siūlai griaužia. Man labai patiko sportinės kelnės ir marškinėliai. Sūnus nuolat jais vilki ir man labai gražu ir jam labai patogu. Beja, tik su sportinėm kelnėm einam į lauką (kai nešalta) - vaikui turi būti PATOGU. Dukra nuliūdusi, kad jos dydžių nebėra.... Jai labai patiko keletas modelių... Tikiuosi ir paaugliams pasiūlys ką nors O dėl žinučių skaičiaus... tai manau, kad kuo daugiau pykčio turi ir nori jį išlieti, tai ir susirenki labai daug žinučių....
Sveikos mamos
Na ir šaršalynas čia užvirė [quote=Kristtute,2008 02 02, 11:24 Kad oxox savininkė aktyvi SM narė, tai čia niekam ne paslaptis Kokybės nekomentuosiu, nes nepirkau ten ir nesiruošiu pirkt [/quote] Kadangi jau dabar mane sutapatino su oxox savininke, tai pakomentuosiu... Pirmiausia as tikrai nesu oxox savininke ir tikroji oxox savininke nre sm nare ir isvis niekada i ta puslapi ilindusi nebuvo... Jus mamos labai lengvai isvaizduojate toki darba kaip sukurti ir pasiuti drabuzi ir pristatyti ji pardavimui... Juk cia ne vieno zmogaus, o dideles komandos darbas. As esu viena is ju, esu susijusi su oxox, bet nuo to, kad cia jusu nuomone situos rubus reklamuosiu, man atlyginimas nepadides. Visu pirma as pati esu situ rubu gerbeja. Antra paskelbdama sita tema, norejau suzinoti nuomones ir komentarus. Juk esame cia pat, todel ir reaquoti galime. Del idetu prekiu palyginimui. Drabuziai grazus, tikiu, kad ir kainos geros, bet ne toki asortimena lyginate. Yra didziulis skirtumas tarp rubu is audinio ir trikotazo. oxox nera iseiginiai rubai. tai kasdieniniai rubai vaikui i darzeli, i kiema. kuriuos reikia daznai skalbti, kurie turi buti patogus. [quote=happy,2008 02 02, 13:21] na perziurejau visa asortimenta ir patiko man tik apatiniai baltinukai ir kelnaites, visa kita man nelabai grazu,truksta spalvu ir nuobodu... Bet keliu kelnaiciu man neapsimoka siustis ir i Baze ju vaziuot neapsimoka.. todel ir po senovei pirksiu internetinese pardese kartu su kitais rubais. Ir dar kas uzkliuvo-reklamuojat,kaip preke lietuviska o sulietuvint normaliai puslapio negalit [/quote] cia jau turbut bus kaip reklama, bet galiu is sirdies pasakyti, kad "gyvi" rubai tikrai netrodo nykus ir nuobodus. Internetineje parduotuveje nuotraukos nera pacios kokybiskiausios, darytos namu salygomis su paprastu fotoaparatu. Ir dar nesupratau pasakymo, kad negalime sulietuvinti puslapio. Na jis absoliuciai lietuviskais, o jei kazkas nelietuvisko matosi, tai turbut kompiuteryje kazkokie kalbos nustatymai uzdeti. [quote=tutifruti,2008 02 04, 14:07] tikrai yra ir net pigiau nei uz 10euru H&M ir kokybe superine visur gera kokibiska medvilne dar su elastanu nu super rubukai ir pasirinkimas didelis spalvu paveiksliuku atzvelgiu ir kainos tikrai ne brangiau 10 euru [/quote] oxox gyvuoja dar tik keli menesiai, o jus lyginate su pasauliniais brandais , kaip kad next, gap, mexx, h&m ir t.t. Juk ten tukstantiniai kiekiai sukasi, dirba simtai zmoniu... Leiskite bent isivaziuoti... Tikrai grazus h&m parodyti rubai. bet jei h&m tokius daro, todel oxox ir nedaro... jei pastebejote, oxox sukis - buk kitoks! todel ir drabuziai, tikrai ne kiekvieno skoniui... ne tokie, kokiu pilnos parduotuves. tiesiog reikia atsirinkti. o kam nepatinka, pasakote savo nuomone ir aisku... nereikia piktzodziauti ir kelis kartus ta pati kartoti. yra visokiu nuomoniu, yra zmoniu kuriems patinka ir jie perka. yra kurie turi marias laiko ir gali ieskoti rubu uzsienietiskose parduotuvese ir siustis rubus per tarpininkus. ieskoti geru kainu ir imantriu variantu... Kazkada ir as tai dariau, kai namie su vaiku sedejau. Dabar deja tokiam malonumui laiko neturiu. Dirbti reikia Jei kazko prireikia, tai greitai. Ir ruba noriu gauti tuoj pat. Todel belieka tik lietuviskos parduotuves. Dar vienas pastebejimas. oxox darbuzeliai yra ne kudikiams. o cia kaip pastebejau daugiausia pasisako mazuliuku mamos - iki 2metuku. oxox vaikas - tai 3-7m vaikas. darzelinukas ir pradinukas. o kudikeliams salia siulomas toks pats drabuzelis vien tik tam, kad mazuliukas galetu buti toks pats, kaip vyresnis brolis ar sese. tokie komentarai. nenoreciau, kad tai butu traktuojama kaip reklama. tegu tai bus diskusija. neigami komentarai yra nemalonus, bet jie padeda issiaiskinti pirkeju skoni. taigi nesipykim ir toliau kritikuokim. o gal ir pagirkim... QUOTE(Čita @ 2008 02 04, 19:01) Neteko pirkti, bet manau, kaip darželinio amžiaus vaikui, koncepcija labai gera. Nevaržantys judesių, patogūs, jaukūs, medvilniniai rūbai kasdienai, ir - norėčiau tikėti mamomis kurios rašo - kokybiški. Gal pasirinkimas dar mažokas, modeliukai vienodoki, bet manau, su laiku tai išsispręs. Turiu metukų dukrą, kuri kol kas labai elegantiškai atsargiai vaikšto, o valgančią apsaugau seilinukais, tai ją rengiu visais įmanomais saldumais rausvumais - kadagi, jei ne dabar Sėkmės atrandant savo klientą
Norėjau pirkti OXOX treningines kelnytes didesniam pažįstamam vaikui. Ant kelnyčių užrašas little devil, pasižiūrėjau žodyne, ogi dvi reikšmės: tikras velnias arba velniūkštis. Kažkaip praėjo noras pirkti. Jau geriau lietuviškai ką nors gražaus parašytų. Nelabai norisi, kad vaikas vaikščiotų su tokiais užrašais.
neturiu sios firmos rubeliu, neissirenku, taciau tik sveikinu pagaliau lietuviska
As turiu tik viena pastaba - maziems vaikams, mano nuomone, netinka stambus dryziai, jiems reikia smulkesniu paveiksliuku.
O man tai patinka ju produkcija, originali, nenuvalkiota ir kokybe gera. Nes man jau per gerkle lenda kai mergaitem visi drabuzeliai su blizguciais,kaspineliais, viskas rozine...
As savakjai pirkau 2 bliuskytes - viena tokia su delnuiuku ir dryzuotom rankovem, o kita zalia su kaukole. Man tai visai patinka tos kaukolytes, gaila nespejau raudonos suknytes nupirkt su kaukolem, nes kol prisiruosiau uzsisakyt jau visos buvo isparduotos. Beje uzsienyje dabar bumas vaikisku drabuzeliu su kaukolem - sio sezono mada
Man tai visai simpatiskos tos dryzuotos kepurytes
Sakyciau, daugiau tolerancijos is kai kuriu
Juokinga lyginti paprasta maikute su Kempinuku ir siulyti lygiuotis i tokia produkcija - nieko cia originalaus, o gaminti toki reikia sutikimo is Kempinuko kureju. Tas kainuoja, o ar ir verta lietuviu prekes gaminti su uzsienio filmuku veikejais Per klaida dar pernai is VS nusipirkau pizama su kaukolytem, o dabar ir Nexte tokiu rubeliu yra. Pati nesu linkusi i toki stiliu, bet nekritikuoju juk ir spalvu, kurios ta diena ne prie sirdies. Juokingiausia, kai arsiausia kritika is nebandziusiu. Sekmes ir toliau kuriant lietuviu produkcija
mes turim pizamyte ir esam ja labai patenkinti. opykti ir purkstauti tai tikrai ner cia ko
QUOTE(Karolytė @ 2008 02 17, 00:35) Norėjau pirkti OXOX treningines kelnytes didesniam pažįstamam vaikui. Ant kelnyčių užrašas little devil, pasižiūrėjau žodyne, ogi dvi reikšmės: tikras velnias arba velniūkštis. Kažkaip praėjo noras pirkti. Jau geriau lietuviškai ką nors gražaus parašytų. Nelabai norisi, kad vaikas vaikščiotų su tokiais užrašais. o man kaip tik juokinga QUOTE(flight @ 2008 02 25, 12:03) Preke tai lietuviska ir naujoje kolekcijoje stengsimes kuo daugiau lietuvisku uzrasu deti. Bet tuo paciu preke parduodama ne tik Lietuvoje, taigi lietuviski uzrasai kazkam gali pasirodyti pauksciu kalba, deja diferencijuoti lietuviskai rinkai ir eksportui dar negalime, dar turime smarkiai plestis ir didinti kiekius.
Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie oxox rubelius:
patiko tai, kad rūbelius turėjau namuose kitą dieną po apmokėjimo; rūbelių audinys tikrai kokybiškas - trikotažas neskystas; ir patys rūbeliai tokie smagūs ir tikrai kitokie. Labai nepatiko tai, kad kepuryte (rausva su rudom juostelem) išskalbus pagal instrukciją susidažė Kaip nešiojasi komentuoti negaliu - tik vakar pabandėme dėvėti. |