Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: OXOX drabužėliai vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Čita
Ar yra pirkusiu drabuzeliu vaikams is www.oxox.lt.
Sitoje parduotuveje prekiaujama lietuviskais trikotaziniais drabuzeliais.

Pasidalinkite ispudziais 4u.gif
Kainos atrodo nesikandzioja, modeliai originalus.
Ar patiko kokybe?
Kristtute
QUOTE(Čita @ 2008 01 15, 15:01)
Ne gi nei viena dar neisbande g.gif

Reikia gi populiarinti lietuviska produkcija biggrin.gif
*

Būtų geras daiktas, tai nereiktų ir populiarint tongue.gif
Šiaip nepatiko man niekas, nieko neišsirinkau. Pasirinkimas mažas, modeliai labai vienodi, spalvos šiaip sau...
Čita
QUOTE(Kristtute @ 2008 01 15, 19:17)
Būtų geras daiktas, tai nereiktų ir populiarint  tongue.gif
Šiaip nepatiko man niekas, nieko neišsirinkau. Pasirinkimas mažas, modeliai labai vienodi, spalvos šiaip sau...
*

O tu cia internete ziurejai, ar parduotuveje buvai?
Nes man paciai tai patinka, vaikams daug nupirkau. Stilinga ir nesaldu, kaip kad uzsienietiskose pardese...

Na bet kievienam pagal skoni biggrin.gif
Agnele
populiarinam lietuviska preke biggrin.gif
turim bliuskyte su leginsais, ciotkas trikotazas, standus, tamprus
mums patiko wub.gif
http://www.oxox.lt/components/com_virtuema...00&fileout=
o bliuskytes jau neradau kuria pirkom...
Perfect
QUOTE(Kristtute @ 2008 01 15, 20:17)
Būtų geras daiktas, tai nereiktų ir populiarint  tongue.gif
*

O jau tos KAUKUOLĖS doh.gif Kažkas baisaus, daugiau nieko. Nenoriu, kad mano dvimetis nešiotų tokias baisybes... Ką ten dvimetis, mačiau ir šliaužtai su kaukuolėm... wacko.gif Fu.
Va jums ir "rinkis prekę lietuvišką" verysad.gif Nėra ten į ką žiūrėt.
Pukė
QUOTE(Perfect @ 2008 01 17, 15:09)
Nėra ten į ką žiūrėt.
*

drinks_cheers.gif pritariu pilnai smile.gif uzmeciau aki - nykus rubeliai, nykios spalvos, mazas pasirinkimas... jei reiktu rinktis tik preke lietuviska, turbut mano vaikas nuogas vaiksciotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Murmur333
Turim vieną smėlinuką - patinka ir medžiagytė ir pasiuvimas thumbup.gif
Be priekaištų mirksiukas.gif
Čita
QUOTE(Pukė @ 2008 01 17, 15:30)
drinks_cheers.gif pritariu pilnai smile.gif uzmeciau aki - nykus rubeliai, nykios spalvos, mazas pasirinkimas... jei reiktu rinktis tik preke lietuviska, turbut mano vaikas nuogas vaiksciotu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

As vat niekaip nesuprantu ka reiskia nykus rubeliai, nykios spalvos. Ar kad blizguciu nera..? g.gif
Su blizguciais pilna visur, barbisku rubeliu irgi.
As pavyzdziui noriu, kad mano vaikas butu "kietas".
O tos kaukoles labai mielai atrodo lotuliukas.gif
user posted image
*rutuliukas*
QUOTE(Čita @ 2008 01 18, 17:28)
As vat niekaip nesuprantu ka reiskia nykus rubeliai, nykios spalvos. Ar kad blizguciu nera..? g.gif
user posted image
*

mergaite grazi thumbup.gif
na bet mamyte nepykit, man nekiltu ranka tokiai mazai mergaitei rengti rubeliu su kaukuolem
tokiom mazom pupom yra tokiu grozybiu wub.gif wub.gif
Perfect
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 18, 17:10)
na bet mamyte nepykit,  man nekiltu ranka tokiai mazai mergaitei rengti rubeliu su kaukuolem
tokiom mazom pupom yra tokiu grozybiu wub.gif  wub.gif
*

Pritariu. O "kietai" galima ir be kaukuolių atrodyti. Na, blizgučių ir aš nemegstu, tarp kitko. Kaukuolių-irgi ne lotuliukas.gif
Pukė
QUOTE(Čita @ 2008 01 18, 15:28)
*

megstu kokybe, visu pirma biggrin.gif blizguciai ir barbiski rubai man nepatinka, tokiu pilna musu kauno bazese, negaliu tokiu pakesti blush2.gif megstu grazias spalvas, ryskias mazai mergytei, spalvingas aplikacijas, linksmus uzrasus smile.gif be kaukoliu doh.gif manoji megsta kaciukus, suniukus, gelytes, saulutes ant savo rubeliu, vat jie tai man atrodo mielai smile.gif o kai paklaustu "kas cia" ant kaukoles, net netureciau ka atsakyt biggrin.gif

zodziu, reiktu keist asortimenta, daryt ivairesni, spalvingesni - gal tada pritrauktu pirkeju smile.gif

zodziu, esu mama, islepinta JAV, UK parduotuviu pasiula, kokybes ir kainos santykiu thumbup.gif
Lince J
kokybe gal ir gera bet spalvos tai vaikams manau netinkamos ,kainos paliginti aukstos ,o ir asortimentas mazas .lietuviska preke bet ne tas ko reikia daugumai pirkeju ,cia mano nuomone. g.gif
*Lina*
tikrai labai mažas pasirinkimas ir nieko gero nematau schmoll.gif spalvos tokiems mažiems vaikas galėtų būti ryškesnės, žaismingesnės

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 18, 16:10)
na bet mamyte nepykit,  man nekiltu ranka tokiai mazai mergaitei rengti rubeliu su kaukuolem
tokiom mazom pupom yra tokiu grozybiu wub.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
nedėčiau savo dukrytei tokios suknytės su kaukolėm, net po namus trinti schmoll.gif ta suknytė tikrai gražiau atrodytų jei būtų kad ir su paprasčiausiais taškučiais,arba išvis be nieko.
Man kaip ir Pukei patinka, vaikiškesni paveiksliukai ant rūbelių, jie tokie mieli wub.gif kada dar su tokiais rengsi jei ne dabar..
Kristtute
Na šiaip aš nieko prieš kaukuoliukus, bet čia man jie nesižiūri.. Nežinau ar kad perdaug jų, ar nupiešti grubiai g.gif Nu trūksta tuose rūbeliuose kažko ax.gif Matosi tik paprastas audinys su "štampovkėm"... Jokių įdomesnių detalių, jokių aplikacijų...
migliux
Iš esmės nelabai patiko išskyrus vieną kitą rūbelį. Kokybės nežinau, nebandžiau pirkti
Zana4
QUOTE(migliux @ 2008 01 19, 12:53)
Iš esmės nelabai patiko išskyrus vieną kitą rūbelį. Kokybės nežinau, nebandžiau pirkti
*

drinks_cheers.gif man ir nelabai ukliuvo, beje uz tokia kaina galima kur kas grazesnius rubelius nupirkti , spalvyngesius thumbup.gif
Lince J
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 19, 13:20)
drinks_cheers.gif  man ir nelabai ukliuvo, beje uz tokia kaina galima kur kas grazesnius rubelius nupirkti , spalvyngesius  thumbup.gif
*

pritariu uz tokia kaina galima nusipirkti tikrai labai graziu spalvu ir kokybisku rubeliu .
Čita
Kazkaip visos ant kaukoliu uzkliuvo g.gif Bet gi ne jose esme ir ne visi rubai su kaukolem.
As pati irgi daug rubu is Amerikos gaunu, anyta pasistengia. Lietuvoje nedaug perku, bet kai kazko prireikia, tai nieko gero nerandu...
Amerikoje, Anglijoje tikrai rubeliai grazus. Ir kainos geros, bet galim tokiu tik internetu parsisiuti. Laiko nemazai uztrunka...
Musu parduotuvese tikrai nera perpildyta kokybisko trikotazo.

O kas del kaukoliu, tai as ju vaikams po viena rubeli turiu. Megsta mergaite ir svelnesnius paveikslelius, bet jei duotum rinktis, manau kaukoles pasirinktu. Na ji siek tiek kitokia... Nezaidzia su lelem, o tik su masinom. Ziuri filmus apie dinozaurus(cia jau brolio itaka), masinas, Karibu piratai su visom pabaisom abieju vaiku megstamiausi filmai doh.gif
Tiesiog kartais patinka sokiruoti ir issiskirti is minios tongue.gif

Papildyta:
Ai dar pastebejau, kad visos mamytes kurios pasisake turi mazus vaikucius.
Idomu butu isgirsti nuomone mamu, kuriu vaikuciai jau i mokykla eina.
Jiems turbut saulyciu, meskuciu jau nebereikia g.gif

Mano berniukas dabar 5,5metu. Tai geriausi paveiksleliai kaukoles, kirmeles, gyvates , dinozaurai ir visokios bjaurybes.
Ziauriai turbut skamba, bet mano vaikai alpsta del tokiu dalyku.

Praso sunus marskineliu kur is bato kirmelytes lenda. Vis dar nenupirkau, bet teks turbut nupirkti tongue.gif

Isila
o aš saviškiui nupirkau maikutė su kaukolėm ir triusikėlius. Žvengiau visą vakarą, nes gerai atrodė. Mergaitei kaukolių irgi nenorėčiau vilkti, a vat bernas pas mane, tai tegu. Kokybė man tikrai aptiko. Dar pirkau su ranka bliuskutę, bet paėmiau gerokai per didelę. Ai, ir šituos nupirkau

user posted image

labai patiko.
Svajukele
Nu del kaukoliu tai galim ir nesigincyti, nes visaiem niekada neitiksi.... g.gif
bet negaliu sutikt kad labai mazas asortimentas, tikrai imanoma issirink ir graziu drabuzeliu ir nebutinai su kaukolem smile.gif
Labai patogios yra pasiltintos kelnytes raudonos.....
ir turiu dar viena pastebejima, kad kompiuteryje gal nevisai matosi spalvos. jos tikrai yra ryskios ir malonios vaikui.......
Mano pupa labai megsta apatini trikotaza..... su katinukais... visa laika juos atsinesa is stalciaus.... o ir golfyciu asorimentas padidejes....
tad issirinkti tikrai yra ka... smile.gif
Svajukele
O beje kaunietes gali apziureti drabuzelius Urme, nes yra parduotuve.... ir tikrai nemanau kad ten nera ka isisrinkt... lotuliukas.gif
Čita
QUOTE(Pukė @ 2008 01 30, 21:58)
lotuliukas.gif nera ka issirinkt lotuliukas.gif  tongue.gif

negruskit mum tos parduotuves doh.gif atkreipkit demesi i pastabas, gal tada padetis pasikeis mirksiukas.gif

*

kokios jus mamos idomios g.gif
jei tik kazkas pagiria iskart reklama ir kisimas pirkti per prievarta.
nepatinka, nepirkit.

pirks, tas kam patinka.
uzvedziau sia tema, nes buvo idomu suzinoti nuomones.

mano vaikams toks stilius patinka, nors jis netoks kaip uzsienietiskose parduotuvese.
ten zinoma drabuzeliai labai grazus, kainos irgi geros. tik kad tai ne Lietuvoje.

As linkiu oxox sekmes. Man jie patinka ir tikrai manau atras sava pirkeja 4u.gif
Baltike
O mes - Lietuvos patriotai. Ir argumentas "Pirk prekę lietuvišką" vienas iš svarbesnių renkantis bet kokį pirkinį. Tenka pabuvoti užsieniuose, atvežu vaikams drabužėlių ir iš ten, tačiau negaliu pasakyti, kad jie kažkuo būtų ypatingai pranašesni prieš lietuviškus. Internetinėmis parduotuvėmis nesinaudojau, nes prieš pirkdama noriu drabužėlį pačiupinėti ir džiaugiuosi, kad Oxox tokią galimybę suteikia.

Už Oxox drabužėlių užkliūvau ieškodama alternatyvos dingusiam vaikiškam "Utenos trikotažui". Ir kol kas nenusiviliau. Man patiko jų apatinis trikotažas, pižamytės. O "kaukoliukai" šiuo atveju į mano akiratį irgi pakliuvo labai laiku ir itin pradžiugino mano mažuosius piratus. Į tą savo sūnelių "piratų periodą" aš reaguoju visiškai ramiai - tiesą sakant, man būtų keista, jei berniukai augtų nežaisdami karo, piratų ir indėnų.
Tuka
QUOTE(Isila @ 2008 01 31, 21:59)
Kaune UT yra Laisvėj prie netoli Soboro.
*

Buvau neseniai. Toks vaizdas, kad like tik likuciai. Didesniems vaikams dydziu nerasta schmoll.gif .
O apie OXOX, tai sunui pirkau marskinelius su kaukuolytem. Jam labai patiko.
KreKre
Mes irgi turime keleta dalykeliu is oxox. Labai gerai nesiojasi triusikeliai, turim pora suknyciu ir timpu. Viena suknyte su kaukolem, na bet jos labai graziai ziurisi ir nematau nieko baisaus. Kam patinka katinukai, kam barbes kam dar kas, manau mes skirtingi ir nieko cia smerktino nematau tose kaukolese.
Migration
faktiskai griuk plyname lauke kai kuriu mamu pasisakymus pasiskaicius g.gif ir nespalvoti, ir kaukuolingi, ir kaina tiesiog zudo doh.gif

na apsvieskit mane kur jus galit nete uz 10 euru nusipirkt kokybiskos medvilnes drabuzeli vaikui? cia toms, kas vaitoja nuo nepakeliamu oxox kainu.

ir dar parodykit, prasau, nors viena vaikiska ruba kuo nors idomesni, isskirtini? cia toms, kurios myli aplikacijas - disnejaus filmu? teletabiu? ir spalvas - be roziniu aisku.

galiausiai - mes gyvenam uzsienyje, vakaru europoje, jei tiksliau, senokai, tad parduotuves vaikams zinau puikiai, kainas taip pat, kokybe - dar geriau doh.gif isbandziau pirkima internetu, parduotuvese daznai lankausi.. ir - koks netiketumas - vaikui rubus pirkau is lietuviskos oxox lotuliukas.gif ir kai isaugs situos, be jokios abejones, pirksiu dar. sudetinga su atsigabenimu, bet imanomas pratimas. atperka butent isskirtinumas, kokybe ir kaina.

tiesa, musu vaikas lanko tarptautini darzeli, tai reguliariai atsakineju i klausimus, kur perku rubus. tevai idomaujas, nes nei mexx, nei next, nei tuo labiau visokios zaros ar laredutai ispudzio niekam nedaro-nuobodu.
Skraiduole
Mes turime oxox drabuzeliu, ir esu labai labai patenkinta. Nera ko lyginti su 3 sezonais - ten kokybe tikrai daug daug prastesne buvo. Beja, dukrai pirktas benettono golfukas (uz kurio kaina buciau nusipirkusi keleta oxox daikteliu) nusiburbuliavo jau po pirmo skalbimo. Tuo tarpu oxox neturi nei vieno burbulo. Sudetis analogiska.
Kainos man normalios, nei kiek ne brangesni uz lenkiska trikotaza, kurio pilna visose LT parduotuvese. kai kurios prekes netgi zymiai pigesnes. Tai kam pirkti lenkiska, kai gali nupirkti lietuviska drinks_cheers.gif
naitas
prajuokino pagyrimai tai pardei.. bet kiekvienam savo... nematau tuose drabužėliuose nieko gražaus, tik gumos kleckus ant pilvo...
medvilnė - gerai, bet aš savo vaikų į svečius eidama, į gatvę, treningais nerengiu, o kam jiems sporto salėj pašiltintos kelnės?
Reviv
Na namie, darzelyje manau patogiausia rubai kurie nevarzo judesiu
nepatinka ir man kaukoles, isigijau kitokiu splavu, patiko kokybe thumbup.gif:
o dukra aprengta su trikotazine suknyte ir i gatve issivest galiu, labai puosniai atrodo
Kristtute
Eilinį kart juokina mamos, turinčios vos po porą žinučių ir giriančios oxox produkciją lotuliukas.gif Toks vaizdas, kad įlindo tik šią parduotuvę pagirt... Juk pilna įdomesnių temų yra pasireikšt. O kad oxox savininkė aktyvi SM narė, tai čia niekam ne paslaptis biggrin.gif

Kokybės nekomentuosiu, nes nepirkau ten ir nesiruošiu pirkt. Bet išvaizda rūbelių g.gif

Tarkim čia:
user posted image

Nu primena eilinius turginius kostiumėlius "made in china" doh.gif

Kelnės biggrin.gif :

Tokios trijų spalvų....

Tokios dviejų spalvų....

Tokios juodos g.gif

Nu ir timpos 4 spalvų doh.gif

Nu nerandu ką rinktis....

O dėl kainų lygio g.gif Nu visų šitų oxox kelnių kainos nuo 22 iki 45 lt..... Kaip ir tokių:

user posted imageuser posted image

happy

na perziurejau visa asortimenta ir patiko man tik apatiniai baltinukai ir kelnaites,
visa kita man nelabai grazu,truksta spalvu ir nuobodu... Bet keliu kelnaiciu man neapsimoka siustis ir i Baze ju vaziuot neapsimoka.. todel ir po senovei pirksiu internetinese pardese kartu su kitais rubais. Ir dar kas uzkliuvo-reklamuojat,kaip preke lietuviska o sulietuvint normaliai puslapio negalit doh.gif
Pukė
QUOTE(Migration @ 2008 02 01, 21:00)
faktiskai griuk plyname lauke kai kuriu mamu pasisakymus pasiskaicius g.gif ir nespalvoti, ir kaukuolingi, ir kaina tiesiog zudo doh.gif

na apsvieskit mane kur jus galit nete uz 10 euru nusipirkt kokybiskos medvilnes drabuzeli vaikui? cia toms, kas vaitoja nuo nepakeliamu oxox kainu.

ir dar parodykit, prasau, nors viena vaikiska ruba kuo nors idomesni, isskirtini? cia toms, kurios myli aplikacijas - disnejaus filmu? teletabiu? ir spalvas - be roziniu aisku.
*

jau pasisakymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vat jums uz 30 kelis litus kokybiskos medvilnes kelnaites mazai mergytei, spalvingos, grazios wub.gif vienetas gaunasi nepilnai 7lt.

user posted image

yra ir su gelytem ir su parsiukais thumbup.gif

o kas neminetam psl lotuliukas.gif trys kelnaites nyyyyyykios po 10 lt vienetas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aisku, ka rinktis doh.gif cool.gif

matosi, kad internetini pasipirkima matete, kaip savo ausis be veidrodzio, jei klausiat, kur galima rasti graziu rubeliu, idomesniu, ir isskirtiniu lotuliukas.gif

nedesiu daugiau nuorodu, nes neturiu tiek laiko doh.gif bet skirtumas akivaizdus biggrin.gif

Kristtute
Beja, dar apie reklamą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Manau, kad aiškiau nebūna lotuliukas.gif

Užtenka vien tik į reklamines fotosesijos nuotraukas pažiūrėt, kur puošia puslapį internetinį ir galeriją kur tipo pirkėjų vaikai biggrin.gif Nugi tie patys vaikai visur sudėti doh.gif
Martyna
Mano vaikų tarp psl. nuotraukų nepulkit ieškot, nerasit, bet man visai patinka oxox prekių kokybė ax.gif
Maniškiai abu nešioja tokius apatinius marškinėlius ir nei susitraukė, nei nubluko, nėra prie ko prikibt biggrin.gif
Tik galiu pasakyt, kad nuotraukų kokybė nekokia, realiai jos man gražiau atrodo mirksiukas.gif
Dar mažei esu pirkus 2 spalvų dryžuotas timpas ir tunikas, tai irgi patenkinta, jei kam bus įdomu galėsiu ir nufotkint ax.gif
Migration
as matau, kad nuo to seno laiko, kai forume aktyviai dalyvaudavau, cia niekas nepasikeite, pirma, reikia turet tukstancius zinuciu, pagirt atseit vipus ar ju vaikus kazkurioj temoj ir siaip nereiksti savo nuomones, jei ji nesutampa su daugumos doh.gif i akis nesoku, nuomone savo sakau, nors turiu keleta zinuciu, ar nuo to mano teises sumazejusios?

dabar prie reikalo -

vaiko mano tam psl nera, bet gal reiktu, tiesiog kaip gero pvz kaip rubas gali pasikeist ant kuno, kartu butu galima pademonstruoti kaip netinis grozis tampa slamstu po pirmo skalbimo g.gif

visu rubu nepirkciau is oxox, yra netinkanciu

kalbejau apie medvilninius rubus, ka idejot lyginti - maziausiai dalis susijusi su 100 procentine medvilne, taip kad dar laukiu. neturincioms laiko siulau nesivarginti, o ta laika taupyti 4u.gif visgi daug laiko sukramto originalumo paieskos netinese pardese rolleyes.gif

ir niekaip nesuprantu, kaip galima kritikuoti tai, ko nesi nei macius realybej, nei ciupinejus, o galiausiai nei naudojus? temos autore [idomus posukis, kad susijusi su parde, bet nuo to idomiau, vadinas rupinas zmogus, klausineja nuomones, netipiskai lietuviskai] klause nuomones. kazi ar ja galima gaut Sm?
Daisy

! 
Baikit įžeidinėt vieni kitus, nes už tokį elgesį yra skiriamos nuobaudos forume. Žinutės neatitikusios temos, buvo pašalintos.  

Grįžtant prie temos:
Šios firmos rūbų turiu nemažai, net bandžiau suskaičiuot mintyse tikrai ne mažiau 20, dauguma yra senesnių sezonų ir jų nėra dabartiniame puslapyje. Vien tik komplimentai ir tik komplimentai kokybei, nešiojasi nuostabiai, nesivelia, nesitampo, spalvos neblunka, malonūs prie kūno, gerai skalbiasi nei vieno rūbo su dėmė, ir štai po dažno nešiojimo per mažus rūbelius atidavėm mažesniam lėliukui ir nebuvo gėda atiduot, nes rūbai nesusinešioję.

tutifruti
QUOTE(Migration @ 2008 02 01, 22:00)

galiausiai - mes gyvenam uzsienyje, vakaru europoje, jei tiksliau, senokai, tad parduotuves vaikams zinau puikiai, kainas taip pat, kokybe - dar geriau doh.gif isbandziau pirkima internetu, parduotuvese daznai lankausi.. ir - koks netiketumas - vaikui rubus pirkau is lietuviskos oxox lotuliukas.gif ir kai isaugs  situos, be jokios abejones, pirksiu dar. sudetinga su atsigabenimu, bet imanomas pratimas. atperka butent isskirtinumas, kokybe ir kaina.

tiesa, musu vaikas lanko tarptautini darzeli, tai reguliariai atsakineju i klausimus, kur perku rubus. tevai idomaujas, nes nei mexx, nei next, nei tuo labiau visokios zaros ar laredutai ispudzio niekam nedaro-nuobodu.
*

tikrai yra ir net pigiau nei uz 10euru H&M ir kokybe superine visur gera kokibiska medvilne dar su elastanu nu super rubukai ir pasirinkimas didelis spalvu paveiksliuku atzvelgiu ir kainos tikrai ne brangiau 10 euru mirksiukas.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image]My Webpage[/URL]
user posted image]My Webpage[/URL]
cia tik maza maza dalis ju rubu vat net stiukyte net 10
euru nekainavo 9.90 euro o kokibe thumbup.gif
user posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
tiesa h&m yra daug ir su kaukolytem ir dinozaurais,drezais,bet spalvu,modeliu labai pasirinkimas geras ne taip kai oxox mirksiukas.gif
Kosta
Sveikutės 4u.gif

Turiu keletą oxox drabužėlių, taigi, galiu ir įvertinti biggrin.gif
Manau, visos girdėjome posakį "Dėl skonio nesiginčijama".... Todėl taip skiriasi kačiukų barbyčių ir tttt poreikis. Man svarbu, kad vaikui būtų patogu, kad drabužiai, dažnai skalbiami, nenubluktų ir neprarastų formos, dar labai svarbu, kad nebūtų prisiūtų aplikacijų, kai iš vidaus įdedamas plastikas ar siūlai griaužia.

Man labai patiko sportinės kelnės ir marškinėliai. Sūnus nuolat jais vilki ir man labai gražu ir jam labai patogu. Beja, tik su sportinėm kelnėm einam į lauką (kai nešalta) - vaikui turi būti PATOGU.
Dukra nuliūdusi, kad jos dydžių nebėra.... Jai labai patiko keletas modelių...
Tikiuosi ir paaugliams pasiūlys ką nors mirksiukas.gif

O dėl žinučių skaičiaus... tai manau, kad kuo daugiau pykčio turi ir nori jį išlieti, tai ir susirenki labai daug žinučių....
Čita
Sveikos mamos smile.gif
Na ir šaršalynas čia užvirė blink.gif
[quote=Kristtute,2008 02 02, 11:24
Kad oxox savininkė aktyvi SM narė, tai čia niekam ne paslaptis biggrin.gif

Kokybės nekomentuosiu, nes nepirkau ten ir nesiruošiu pirkt
[/quote]

Kadangi jau dabar mane sutapatino su oxox savininke, tai pakomentuosiu...

Pirmiausia as tikrai nesu oxox savininke ir tikroji oxox savininke nre sm nare ir isvis niekada i ta puslapi ilindusi nebuvo...

Jus mamos labai lengvai isvaizduojate toki darba kaip sukurti ir pasiuti drabuzi ir pristatyti ji pardavimui... Juk cia ne vieno zmogaus, o dideles komandos darbas.
As esu viena is ju, esu susijusi su oxox, bet nuo to, kad cia jusu nuomone situos rubus reklamuosiu, man atlyginimas nepadides.
Visu pirma as pati esu situ rubu gerbeja. Antra paskelbdama sita tema, norejau suzinoti nuomones ir komentarus. Juk esame cia pat, todel ir reaquoti galime.

Del idetu prekiu palyginimui. Drabuziai grazus, tikiu, kad ir kainos geros, bet ne toki asortimena lyginate. Yra didziulis skirtumas tarp rubu is audinio ir trikotazo.
oxox nera iseiginiai rubai. tai kasdieniniai rubai vaikui i darzeli, i kiema. kuriuos reikia daznai skalbti, kurie turi buti patogus.

[quote=happy,2008 02 02, 13:21]
na perziurejau visa asortimenta ir patiko man tik apatiniai baltinukai ir kelnaites,
visa kita man nelabai grazu,truksta spalvu ir nuobodu... Bet keliu kelnaiciu man neapsimoka siustis ir i Baze ju vaziuot neapsimoka.. todel ir po senovei pirksiu internetinese pardese kartu su kitais rubais. Ir dar kas uzkliuvo-reklamuojat,kaip preke lietuviska o sulietuvint normaliai puslapio negalit doh.gif
[/quote]

cia jau turbut bus kaip reklama, bet galiu is sirdies pasakyti, kad "gyvi" rubai tikrai netrodo nykus ir nuobodus. Internetineje parduotuveje nuotraukos nera pacios kokybiskiausios, darytos namu salygomis su paprastu fotoaparatu.

Ir dar nesupratau pasakymo, kad negalime sulietuvinti puslapio. g.gif
Na jis absoliuciai lietuviskais, o jei kazkas nelietuvisko matosi, tai turbut kompiuteryje kazkokie kalbos nustatymai uzdeti.

[quote=tutifruti,2008 02 04, 14:07]
tikrai yra ir net pigiau nei uz 10euru H&M ir kokybe superine visur gera kokibiska medvilne dar su elastanu nu super rubukai ir pasirinkimas didelis spalvu paveiksliuku atzvelgiu ir kainos tikrai ne brangiau 10 euru mirksiukas.gif

[/quote]

oxox gyvuoja dar tik keli menesiai, o jus lyginate su pasauliniais brandais , kaip kad next, gap, mexx, h&m ir t.t. Juk ten tukstantiniai kiekiai sukasi, dirba simtai zmoniu...
Leiskite bent isivaziuoti...

Tikrai grazus h&m parodyti rubai. bet jei h&m tokius daro, todel oxox ir nedaro...
jei pastebejote, oxox sukis - buk kitoks! todel ir drabuziai, tikrai ne kiekvieno skoniui... ne tokie, kokiu pilnos parduotuves.
tiesiog reikia atsirinkti.

o kam nepatinka, pasakote savo nuomone ir aisku... nereikia piktzodziauti ir kelis kartus ta pati kartoti.
yra visokiu nuomoniu, yra zmoniu kuriems patinka ir jie perka.
yra kurie turi marias laiko ir gali ieskoti rubu uzsienietiskose parduotuvese ir siustis rubus per tarpininkus. ieskoti geru kainu ir imantriu variantu...
Kazkada ir as tai dariau, kai namie su vaiku sedejau.
Dabar deja tokiam malonumui laiko neturiu. Dirbti reikia smile.gif Po darbo dienos dar varvinti akis internete ir ieskoti kur cia koki ruba parsisiuntus, tiesiog jegu tam nera.
Jei kazko prireikia, tai greitai. Ir ruba noriu gauti tuoj pat. Todel belieka tik lietuviskos parduotuves.

Dar vienas pastebejimas. oxox darbuzeliai yra ne kudikiams. o cia kaip pastebejau daugiausia pasisako mazuliuku mamos - iki 2metuku.
oxox vaikas - tai 3-7m vaikas. darzelinukas ir pradinukas. o kudikeliams salia siulomas toks pats drabuzelis vien tik tam, kad mazuliukas galetu buti toks pats, kaip vyresnis brolis ar sese.

tokie komentarai.
nenoreciau, kad tai butu traktuojama kaip reklama. tegu tai bus diskusija.
neigami komentarai yra nemalonus, bet jie padeda issiaiskinti pirkeju skoni.

taigi nesipykim ir toliau kritikuokim. 4u.gif
o gal ir pagirkim... tongue.gif
flight
QUOTE(Čita @ 2008 02 04, 19:01)
oxox vaikas - tai 3-7m vaikas. darzelinukas ir pradinukas. o
*

Neteko pirkti, bet manau, kaip darželinio amžiaus vaikui, koncepcija labai gera. Nevaržantys judesių, patogūs, jaukūs, medvilniniai rūbai kasdienai, ir - norėčiau tikėti mamomis kurios rašo - kokybiški.
Gal pasirinkimas dar mažokas, modeliukai vienodoki, bet manau, su laiku tai išsispręs.
Turiu metukų dukrą, kuri kol kas labai elegantiškai atsargiai vaikšto, o valgančią apsaugau seilinukais, tai ją rengiu visais įmanomais saldumais rausvumais - kadagi, jei ne dabar biggrin.gif O štai penkiamečiui, kurio pilna visur ir kurio rūbus jau po valandos dėvėjimo kartais tenka kišti į skalbyklę, Oxox turėtų būti kaip tik - nes svarbiausia patogumas ir tai, kad rūbas po -n skalbimų kuo ilgiau tarnautų.

Sėkmės atrandant savo klientą smile.gif
Noriuks
Norėjau pirkti OXOX treningines kelnytes didesniam pažįstamam vaikui. Ant kelnyčių užrašas little devil, pasižiūrėjau žodyne, ogi dvi reikšmės: tikras velnias arba velniūkštis. Kažkaip praėjo noras pirkti. Jau geriau lietuviškai ką nors gražaus parašytų. Nelabai norisi, kad vaikas vaikščiotų su tokiais užrašais. verysad.gif
Antarė
neturiu sios firmos rubeliu, neissirenku, taciau tik sveikinu pagaliau lietuviska clap.gif clap.gif clap.gif firma gaminancia vaikams rubelius, nepeikit, mamos, manau jie tikrai atsirinks, kas klientams patinka, pasitobulins ir pasius graziu drabuzeliu.
As turiu tik viena pastaba - maziems vaikams, mano nuomone, netinka stambus dryziai, jiems reikia smulkesniu paveiksliuku.
violla
O man tai patinka ju produkcija, originali, nenuvalkiota ir kokybe gera. Nes man jau per gerkle lenda kai mergaitem visi drabuzeliai su blizguciais,kaspineliais, viskas rozine...
As savakjai pirkau 2 bliuskytes - viena tokia su delnuiuku ir dryzuotom rankovem, o kita zalia su kaukole. Man tai visai patinka tos kaukolytes, gaila nespejau raudonos suknytes nupirkt su kaukolem, nes kol prisiruosiau uzsisakyt jau visos buvo isparduotos.
Beje uzsienyje dabar bumas vaikisku drabuzeliu su kaukolem - sio sezono mada ax.gif
minimaus
Man tai visai simpatiskos tos dryzuotos kepurytes mirksiukas.gif
bsgess
Sakyciau, daugiau tolerancijos is kai kuriu mirksiukas.gif

Juokinga lyginti paprasta maikute su Kempinuku ir siulyti lygiuotis i tokia produkcija - nieko cia originalaus, o gaminti toki reikia sutikimo is Kempinuko kureju. Tas kainuoja, o ar ir verta lietuviu prekes gaminti su uzsienio filmuku veikejais g.gif Man atrodo, ne.

Per klaida dar pernai is VS nusipirkau pizama su kaukolytem, o dabar ir Nexte tokiu rubeliu yra. Pati nesu linkusi i toki stiliu, bet nekritikuoju juk ir spalvu, kurios ta diena ne prie sirdies.

Juokingiausia, kai arsiausia kritika is nebandziusiu.

Sekmes ir toliau kuriant lietuviu produkcija 4u.gif

Gerbera
mes turim pizamyte ir esam ja labai patenkinti. opykti ir purkstauti tai tikrai ner cia ko smile.gif diskutuokim ramiai smile.gif ir gyenkime draugiskai taip sakant
Isila
QUOTE(Karolytė @ 2008 02 17, 00:35)
Norėjau pirkti OXOX treningines kelnytes didesniam pažįstamam vaikui. Ant kelnyčių užrašas little devil, pasižiūrėjau žodyne, ogi dvi reikšmės: tikras velnias arba velniūkštis. Kažkaip praėjo noras pirkti. Jau geriau lietuviškai ką nors gražaus parašytų. Nelabai norisi, kad vaikas vaikščiotų su tokiais užrašais.  verysad.gif
*

o man kaip tik juokinga wink.gif kažkodėl nenorėčiau, kad vaikščiotų su užarašu aukselis..Gal gražuoliukas ir tiktų... O velniūkštis fainai. Turiu ne iveną us panašiu užrašu wink.gif
flight
QUOTE(Isila @ 2008 02 20, 23:18)
o man kaip tik juokinga wink.gif kažkodėl nenorėčiau, kad vaikščiotų su užarašu aukselis..Gal gražuoliukas ir tiktų... O velniūkštis fainai.
*

Tik siūlyčiau "little devil" užrašą pakeisti į "mažas kišpiukas", juk prekė lietuviška mirksiukas.gif
Čita
QUOTE(flight @ 2008 02 25, 12:03)
Tik siūlyčiau "little devil" užrašą pakeisti į "mažas kišpiukas", juk prekė lietuviška  mirksiukas.gif
*

Preke tai lietuviska ir naujoje kolekcijoje stengsimes kuo daugiau lietuvisku uzrasu deti. 4u.gif
Bet tuo paciu preke parduodama ne tik Lietuvoje, taigi lietuviski uzrasai kazkam gali pasirodyti pauksciu kalba, deja diferencijuoti lietuviskai rinkai ir eksportui dar negalime, dar turime smarkiai plestis ir didinti kiekius.
says
Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie oxox rubelius:
patiko tai, kad rūbelius turėjau namuose kitą dieną po apmokėjimo;
rūbelių audinys tikrai kokybiškas - trikotažas neskystas; ir patys rūbeliai tokie smagūs ir tikrai kitokie.

Labai nepatiko tai, kad kepuryte (rausva su rudom juostelem) išskalbus pagal instrukciją susidažė blink.gif ir tai kad smėlinuko spaudė iškrito pirmą dieną g.gif.

Kaip nešiojasi komentuoti negaliu - tik vakar pabandėme dėvėti.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.