Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atšvaitai - Kur jų įsigyt?i
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Grem
Sveiki,
kadangi pats pradejau vairuoti, supratau, kiek svarbus yra atsvaitai. Todel visiem noriu pakartoti - nesiokites juos patys ir jusu vaikai, seneliai ar anukai! smile.gif

O pats noriu paklausti - kur galima isigyti atsvaitu suagusiems, kurie uzsideda ant kojos arba rankos ? Gal kas patartu. Dekoju.
juoduke
QUOTE(Grem @ 2008 01 15, 15:19)
Sveiki,
kadangi pats pradejau vairuoti, supratau, kiek svarbus yra atsvaitai. Todel visiem noriu pakartoti - nesiokites juos patys ir jusu vaikai, seneliai ar anukai! smile.gif

O pats noriu paklausti - kur galima isigyti atsvaitu suagusiems, kurie uzsideda ant kojos arba rankos ? Gal kas patartu. Dekoju.
*

esu mačiusi degalinėj ir auto dalių padruotuvėj
Raideles
Senukuose ir Maximoje radau prie automobilinių prekių. Bet toks mizernas pasirinkimas verysad.gif
Cindarella
Manau turetu buti bet kuriame prekybos centre pirkti,tik reikia rasti. O siaip, mokyklose tai dalina ivairiausius uz dyka keliu ivairios tarnybos.Tai tiek... O siaip manau senukuose ar didesneje kokioje maximoje tikrai galima rasti.
justina_r
as ir maximoj maciau tokios kaip apyrankes prie kasu buna g.gif
shara
Maximose tikrai yra smile.gif pati tai pirkau degalineje,komplekte buvo ir suaugusiems ir vaikuciams atsvaitai mirksiukas.gif
Kotre
dar buna maximoj kanceliariniu prekiu skyriuj smile.gif
(bent jau akropolio maximoj ten pirkau)
boruzzze
ti apsirupinote atsvaitais? rolleyes.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Marija_Barselona
berods maciau spaudos kioske
rasras
Didesniuose prekybos centruose jų tikrai įvairių būna. smile.gif 4u.gif
Vaivoraa
spaudos kioske maciau
Vike
pirkau atšvaitų rinkinį "viskas už vieną eurą" parduotuvėje gruodžio mėn.
lekstina
Esu mačiusi gražių mergaitiškų atšvaitų - gėlyčių įsisegti. Tik nežinau, kur tokių būna...
nerlei
mes tai iš Bitės salono gavom apyrankę,tai mažius,nebeina į lauką be jos
Renatele J
Zaismingu galima isigyti Thomas Philips parduotuveje. Mes tai pirkome labai grazias karvytes, tai labai patinka mazyliui, noriai sega. 4u.gif
burbuliukas:)
Pačių paprasčiausių atšvaitų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose. mirksiukas.gif
mumute
Ju galima nusipirkti maxsimose ir spaudos kioskuose
*caffe macchiato*
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 03 27, 15:07)
Pačių paprasčiausių atšvaitų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif pirkome sypseneles ant vaikisko vezimelio smile.gif
pukuotukas
maciau cipoline graziu vakisku 4u.gif
Aime
Na tikrai ne deficitas toks dalykas mirksiukas.gif
Lolija
Kal kas patars kur Kaune ieškoti vaikiškų atšvaitinių liemenių? blush2.gif
Truzka
degalinese, vaiku parduotuvese smile.gif
Lolija
QUOTE(Truzka @ 2009 10 16, 12:35)
degalinese, vaiku parduotuvese smile.gif
*

jau nupirkau. Maximoj bigsmile.gif
ziedute
Jų pilna visur- spaudos kioskose, parduotuvėse...
vasara04.
Paciu paprasciausiu maximoj yra.
cikariux
Senukuose galima.
Velma
spaudos kioskuose
Pilkvilk
Pašte mačiau buvo ax.gif
Pingvinukas
Gal žinote kur Vilniuje ieškoti liemenių su atšvaitais? Reikia vaikiškų 4u.gif

Panašias vaikai turėjo, bet jau išaugo ax.gif

user posted image
rasajura
Pagrinde visur juostos, o kur nusipirkti koki zaisliuka, kad prisikabinti butu galima. Kazkaip nieko idomesnio nesugalvoja
Pingvinukas
QUOTE(rasajura @ 2012 01 03, 15:03)
Pagrinde visur juostos, o kur nusipirkti koki zaisliuka, kad prisikabinti butu galima. Kazkaip nieko idomesnio nesugalvoja
*

Tikrai yra tokių mirksiukas.gif Visokių meškiukų ir paršiukų pavidalo. Maniškiai turėjo, bet labai jau greitai jie nutrūksta ir pasimeta ax.gif TOKIE Yra jų vaikų prekių parduotuvėse ir didžiuosiuose PC esu mačiusi.
zujkytia1985
geriausia atsvaitus pirkti uzsienyje, kokybe zymiai geresne..
Pingvinukas
liemenės 2-7 METŲ VAIKAMS 4u.gif
tuticiukas
zaisliuku atsvaitiniu maciau maximoi prie kanceleriniu prekiu, didelis pasirinkimas cipoline visokiu idomiu buvo
ejau_pro_sali
QUOTE(rasajura @ 2012 01 03, 15:03)
*

mes zaisliukus atsvaitus pirkome Oze, knygyne 4u.gif
menasmyleti
užmačiau VERUS parduotuvėje atšvaitų kurie klijuojasi ant batų ar drabužių, man pasirodė visai gražūs, ten su zuikiu, gėlytėm.. Konsultantė sake, kad estų gamybos.
Vike
Aš atšvaitus (minkštus pakabinamus žaisliukus) pirkau Maximoje, prie kanceliarinių prekių. Man ten ir pasirinkimas ir kaina buvo geriausia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.