Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar taupote elektrą, ar mokote to vaikus?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2
ddijana
Taupom,bandom mokint ir gan neblogai.Jau zino ir isjungia sviesa jei nebuna kambari,tv jei neziuri ir t.t smile.gif
Hellė
Man paciai problema didziule taupyti elektra, nes kai bunu namie visur kazkaip sviesas uzsidegu doh.gif iprotis pas mane jau susiformaves blush2.gif tai siuo metu su vaikais kartu mokomes sviesu nepalikinet ir taupyt ax.gif 4u.gif
eglelapas
As ne is tu zmoniu, kur sedi patamsiais susikuite ir taupo kiekviena vandens lasa ar bijo sviesa normalia isijungti ir akis gadina. Jei skaitau, sveisos reikia daug, jei vaikstau po visa nama pirmyn atgal, pas mane sveisos visur dega, o televizorius ar radijas pas mus ijungti pastoviai, vien del fono. Tai apie ka kalbeti tada, kai vaikai mato toki pavyzdi, zinoma ir jie netaupo.
Tai dabar mazajai atejo toks metas, kai ismoko sviesa isjungti, o ijungti tai nebeiseina, tai juokiames, sakom elektra taupo lotuliukas.gif
Jolirta
Vaikas moko mane, paskui eidamas visada isjungia elektra.
Briliantas
mes irgi prie tų, kurie stengiasi taupyti... indaplovė, skalbiankė, duonkepė dažniausiai dirba naktimis.... šviesa stengiuosi, kad šviestų ten kur reikia..... kiek įmanoma, dalinamės vienu teliku, bet jei kriminalas - jungiam DU biggrin.gif
o jei rimtai, stengiamės taupyt 4u.gif Nes tada galima išleisti kitur biggrin.gif
Velma
QUOTE(ddijana @ 2010 05 19, 16:11)
Taupom,bandom mokint ir gan neblogai.Jau zino ir isjungia sviesa jei nebuna kambari,tv jei neziuri ir t.t smile.gif
*

pritariu
Gyvse
Mes irgi taupom, kad nepliekstu sviesa ten, kur niekas nebuna. Bet kazkaip pas mus visada taip buvo, tai nera sunku, vienas kita pakontroliuojam ir vel thumbup.gif
Lizdeika
Kadangi mūsų mama yra begalinė šviesos mėgėja, tai taupyti sekasi sunkiai:))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.