Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vargas dėl vardo/pavardės :/
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
neblonde
QUOTE(muminukas @ 2008 08 24, 09:59)
vadinkit jums patinkančiu vardu ir nekreipkit dėmesio į tą pavardę  mirksiukas.gif yra daug blogesnių pavardžių. na, pvz., ką daryti Kopūstui ar Dauniui?  doh.gif
jei ne paslaptis, kokius turite variantus?
*

Man asmeniškai yra gražus Kristupas, Dominykas bet bėda, tėveliui jie visai nepatinka, tai dar kol kas ir nepriėjom vieningos nuomonės .....
mano mama sako, nepergyvenk, sako kartais užtenka pamatyt savo ka tik gimusi spurdulį ir jau žinai su kokiu vardu jis yra atėjęs į gyvenimą... man dažnai taip yra pasitaikę, kad va pamačiau ir bum iškart mintis į galvą šauna ir paprastai ji būna teisinga, tai labai to tikiuosi ir kai gims mūsų mažius biggrin.gif sakiau vyrui tada jokie velniai man nepadės persigalvot, bus taip kaip aš nuspręsiu g.gif bigsmile.gif
Upokšnis
QUOTE(l'eau @ 2008 08 21, 22:06)
nes ragaišis ir yra pyragas
*

Žinau, bet vistiek juokingai skamba. Nors pripratau ir dėmesio nekreipiu.

QUOTE(muminukas @ 2008 08 24, 09:59)
vadinkit jums patinkančiu vardu ir nekreipkit dėmesio į tą pavardę  mirksiukas.gif yra daug blogesnių pavardžių. na, pvz., ką daryti Kopūstui ar Dauniui?  doh.gif
jei ne paslaptis, kokius turite variantus?
*

Kursiokas buvo tokia pavarde, bet nieko blogo nematau unsure.gif
žiog(ien)ė
na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė doh.gif biggrin.gif

o mergina Daunikė, britki merga vienok, maniau kad visi specialiai taip vadina, kol supratau, kad vardas blink.gif

ir neseniai susidūriau Dionizas Zyzas cool.gif čia kaip Narcizas Rožė beveik smile.gif
Šelmė
Draugės mama pasakojo, kad į jos darbovietę atėjo Narcizas Vamzdis lotuliukas.gif Ji dirbo banke ir tais laikais dar nebuvo kompiuterių, tai nebuvo, kur pasislėpt, kad sulaikytų juoką 4u.gif
mairyte
Mūsų pavardė irgi ne "saldainiukas". Kai susituokėm, labai kompleksavau dėl pavardės, na nėra ji labai jau juokinga, bet į tą pusę. Vyras pasakojo, kad mokykloj iš juokdavos. Tai pergyvenau, kad ir iš sūnaus šaipysis. Bet gal dabar kitokie laikai, nežinau, bet dėl pavardės sūnus jokių problemų mokykloj neturi. Netgi pats iš vieno mokytojo pavardės pasijuokė, aš sakau, ko juokies, tavo irgi ne ką geresnė.
maybe24
Musu kaimynas buvo Kraulaidys.Dar visas toks didelis ir apzeles visada vaiksciodavo,tai mums vaikams nemazai baimes ivarydavo smile.gif
JUODA_KAVA
QUOTE(žmogiukas @ 2008 09 04, 11:23)
na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė  doh.gif  biggrin.gif

Geras,nu rimtai Arm in ass biggrin.gif
As dar maciau toki varda Arestida- tai anglams tik viena reiksme butu -arestuotas doh.gif

Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber bigsmile.gif
muminukas
žinau žmogų, pavarde Žudys doh.gif
bela
Studijuojant teko susidurti su: Rūtavilė Vilimaitė ir Jurga Jurgaitytė. Pirmas tai dar su cinkeliu, o antras, tai... doh.gif
Mokiausi vienoje klasėje su Saulius Lukas. tada atrodė viskas normalu, nes vardas Lukas išvis nebuvo populiarus, o dabar keista ir tiek. Kaime pažinojau gaisrininką pavarde Saulius, vardas Mindaugas, berods.
O dėl įdomesnių pavardžių - per televiziją girdėjau apie menininkus, pavarde Stanikai
O kaip jums derinukas Kunigunda Puskunigytė? g.gif Ačiū dievui, proto tėvams pakako, tai mergaitei davė paprastesnį vardą biggrin.gif
Silvy
Mamos drauge dirba kalnieciu poliklinikoj Kaune,tai sake turejo mazulyte pacientuke,kurios vardas Šanelė...O taip va doh.gif
Elba
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 01 19, 00:10)

Man pavyzdziui keisciausias sutiktas vardas buvo Izda  doh.gif atspekit ,kokia raide pridedavo prie sio vardo kiti  lotuliukas.gif

*

O tai visdelto teko sutikti Izda doh.gif nes as tai tik girdejau, kad kazkas girdejo ar tai kazkieno pazistami taip vaika pavadino. blink.gif

QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2008 01 19, 16:03)
Na kai mokiausi, mokykloje turėjome vaikinuką pavarde Papas blink.gif . nebuvo jis iš drausmingųjų, o tuo metu buvo madoje visuotiniai mokyklos susirinkimai aktų salėje. galima tik įsivaizduoti kas darydavosi kai pradėdavo linksniuoti jo pavardę lotuliukas.gif
*

O mes klaseje turejom Papinigi ir Pipira smile.gif bet nieks niekada nekibo prie ju del to.

QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 18, 18:15)

Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber  bigsmile.gif
*

Kiek zinojau Ausru anglijoj, ne viena nenorejo vadintis anglisku variantu, nors irgi visai grazus vardas butu - Dawn.
tauromama
skaiciau kazkur kad tevai savo dvynukus norejo pavadint Fish & Chips doh.gif Bet valdzia jiems neleido biggrin.gif
sena niekšė
QUOTE(bela @ 2008 09 21, 23:56)
Mokiausi vienoje klasėje su Saulius Lukas. tada atrodė viskas normalu, nes vardas Lukas išvis nebuvo populiarus, o dabar keista ir tiek. Kaime pažinojau gaisrininką pavarde Saulius, vardas Mindaugas, berods.
*

Lietuvoj tokie deriniai skambėjo gal ir juokingai, bet dabar tai kažkaip pasidarė įprasta. Thomas, Lucas, netgi mano vaiko vardas Marvin, pasitaiko ne tokios jau retos pavardės. o va vardai būna Jackson, McKenzie, O'Riley, dar kiti vadinasi tik inicialais. tai tikrai žmogus pasimeti kartais.
dinute
sveiki,
na jau jeigu apie linksmuma,tai su manim mokykloj mokes 2 drauges,na jos buvo neisskiriamos: Keksyte ir Cielkauskaite.
o jei norit isvis pasijuokti,tai susije su manimi.mano mergautine pavarde- Žąsinaitė(taip taip su ą),o dabartine mano pavarde Guseva. thumbup.gif
muminukas
QUOTE(dinute @ 2008 10 05, 18:56)

o jei norit isvis pasijuokti,tai susije su manimi.mano mergautine pavarde- Žąsinaitė(taip taip su ą),o dabartine mano pavarde Guseva.  thumbup.gif
*

thumbup.gif gali kaip anekdotą pasakoti, ne visi ir patikėtų thumbup.gif
dinute
tai daug kas netokejo,tai specialiai savo sena pasa pasilikau.manes net daznai klausdavo ar vyro pagal telefonu knyga ieskojau... biggrin.gif
mamos drauge pasakojo,kad pas juos kaime mergina buvo Kiaulaityte,o istekejus tapo Parseliene. irgi neblogai.
viduciux
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 18, 16:15)
Geras,nu rimtai Arm in ass  biggrin.gif
As dar maciau toki varda Arestida- tai anglams tik viena reiksme butu -arestuotas doh.gif

Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber  bigsmile.gif
*

arba Armandas - Arm And Ass... doh.gif
teko mokytis su Puteliu ir Šarikovu, kurie buvo geriausi draugai lotuliukas.gif
ferari
Tikrai vienam kaime Parseliunaite istekejo uz Kiauleviciaus ir cia ne is anekdoto,nuo pavardes ar likimo nepabego doh.gif
Zlata
Pažįstu Pimpį doh.gif O mokiausi kartu su Kiekšyte (tos IE visi sąmoningai ar nesąmoningai neištardavo)...Graži mergiotė, tikiuosi ištekėjo ir pavardę pasikeitė tongue.gif
Florisita
mokykloj buvo toks Žydrūnas Gaidys doh.gif
univere Plepytė- kuri 100% pateisino savo pavarde.
JUODA_KAVA
Prisiminiau viena zinoma mano mieste veikeja ,kuri daznai tv ekranuose smezuoja , jos pavarde Vagyte doh.gif
Ramunita
QUOTE(žmogiukas @ 2008 09 04, 09:23)
na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė  doh.gif  biggrin.gif
*

tai vargšai ir Justinai toj Anglijoj doh.gif
juk Just - in - as doh.gif doh.gif doh.gif
gluosnis
turejau direktoriu pavarde Plepys... bet visiskai netiko jam tokia pavarde, labai sunkiai kalbejo...vis pries sakini eeee... sakydavo doh.gif
kai atejau i nauja darba irgi kazusa turejau..vieno viesbucio administratore dirbo Puodziulaitiene, o jos drauge su kuria as dirbau ja tik Kastriulkina vadino, na viena karta telefonu taip zmogui ir pasakiau... kaip ta Kastriulkina supyko lotuliukas.gif tikrai net nepagalvojau , kad cia netikra jos pavarde doh.gif
o dar man idomios pavardes, visi mano bendradarbiai blush2.gif
Putys
Slizys
Genys
Kvaksys
Kruopa
Blankas
Bumbul
cool.gif
LACERTA
O man tai buvo labai juokinga, kai Repcenkaite uz Bledzio istekejo ir tapo Blediene.
As tokiu atveju rinkciausi vyriska pavardes varianta ir visai neblogai skambetu. Violeta Bledis tikrai geriau skamba lotuliukas.gif
selena_888
Zinau pavardes juokingas: Blynas,Kiausiniene,Salter(druskine)
Papildyta:
Gaidys
MrsRAT
Žinau Klaipėdoje gyveno (telefonų knygoje buvo įrašyta) keleta rusų kilmės žmonių su pavardėmis I ir O, būtent pavardės iš vienos raidės. Manau tikrai jų ne kartą prašydavo "Įrašykite pilną pavardę, o ne tik pirmą raidę" smile.gif
muminukas
pažįstu Šernienę, kuri ištekėjo už vokiečio ir tapo Hasenbein (na, nesu tikra dėl rašybos). tai reiškia Kiškio kojelė/pėdelė ar pan. biggrin.gif bent jau taip ji sako, aš vokiečių nemoku ax.gif

o dar yra toks aktorius, pavarde Gaidys. jo žmona - Gaidienė, o buvusi Gaigalaitė thumbup.gif (Kas yra kas Lietuvoje tokią info teikia).
katydid
As tai pažystu vieną žmogų pavarde Vėžys, o dirba jis onkologu. Kažin ar kaip pasijaučia pacientai pas jį eidami g.gif
Irina-i
QUOTE(katydid @ 2008 12 26, 14:00)
As tai pažystu vieną žmogų pavarde Vėžys, o dirba jis onkologu. Kažin ar kaip pasijaučia pacientai pas jį eidami  g.gif
*

normaliai pasijaucia,einat pas daktara,ar pas super puper pavarde?
Retisa
graži pilnai pateisinta pavardė - Ilgakojis. dvi dukras turi, abi netoli dviejų metrų smile.gif

teko mokytis su Dzikaite smile.gif
pažįstu brolį su sese - Makštys ir Makštytė. patikėkit, mokykloj jiems nesaldu...
LokiTana
biggrin.gif
Pepe_Ilgakojine
turiu grupiokę, kurios pavardė Putytė ax.gif doh.gif
nu žiauru..gaila man jos. greičiau tekėt reikia g.gif
QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 05, 19:58)
O man tai buvo labai juokinga, kai Repcenkaite uz Bledzio istekejo ir tapo Blediene.
As tokiu atveju rinkciausi vyriska pavardes varianta ir visai neblogai skambetu. Violeta Bledis tikrai geriau skamba lotuliukas.gif
*

Bledė thumbup.gif
nesekme
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 24, 17:25)
turiu grupiokę, kurios pavardė Putytė ax.gif  doh.gif
nu žiauru..gaila man jos. greičiau tekėt reikia g.gif
*

as klasioke turejau tokia pat pavarde.
mocha
Giminėj turiu Niekį pavarde. Visada šypseną kelia smile.gif
Jeigu turėčiau kokią žiaurią pavardę, kaip įmanoma greičiau keisčiausi. Kažkaip nejauku. Kaip per tv neseniai mačiau kalbant moteriškę pavarde Netikštienė. Tai ką, vyras vargšas Netikša doh.gif eina sau unsure.gif
Irina-i
QUOTE(mocha @ 2009 02 24, 21:35)
Giminėj turiu Niekį pavarde. Visada šypseną kelia smile.gif
Jeigu turėčiau kokią žiaurią pavardę, kaip įmanoma greičiau keisčiausi. Kažkaip nejauku. Kaip per tv neseniai mačiau kalbant moteriškę pavarde Netikštienė. Tai ką, vyras vargšas Netikša doh.gif  eina sau unsure.gif
*

o kaip keistum? blush2.gif isteketum kuo greiciau? biggrin.gif nesvarbu uz ka,tik kad pavarde butu grazi biggrin.gif
astrada
Sveikos mergaites smile.gif ...su didziausiu susidomejimu paskaiciau shia tema..oho kokia minciu lavina uzliejo mane...kadangi kaip suprantu nuomones cia liejasi laisvai, tai pareikshiu ir savo..visu pirma, tai nezinau kodel, bet manes neima shypsena, o dar blogiau juokas, kai ishgirstu "kitokia" pavarde ar varda..pirma mintis kuri shauna i galva, o dieve kaip tam zmogui sunku...apima gailestis..gailestis del to, kad zmones, o blogiausia vaikai yra ziaurus ir kad tam zmogui be galo sunku pastoviai apgynti save..ir kas blogiausia, kad besiginantis galbut yra tukstanti kartu pranashesnis uz ta besijuokianti..Patiko vienos dalyves pasisakymas, jog pasake berods savo sunui, kad ko juokies ish tokiu dalyku...pasiziurek i savo pavarde..jei visi taip sudrausmintu savo vaikus, tai butu shaunu..juk nei viena mama nenoretu, kad saipytusi ish jos vaiko...kodel nepabandzius atsidurti kito vaidmenyje...tada manau visiems geriau ir lengviau butu..taip ...pasijuokti ish kito yra lengviausiai...bet gal galima ir kitaip..?Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..(na zinote kaip buna,kai dar neverki,bet sudreksta akytes, tarsi stikliukas uzsideda)ishkart uzbegdama uz akiu toms mamytems, kurios pavadino taip savo atzalas noriu nuo shirdies pasakyti, kad nieko asmenishkai neturiu ir pyktis neketinu ir nenoriu..tik ash i shia situacija ziuriu per vaiko prizme...jam tikrai bus sunku sushiktoje musu visuomeneje gyventi...kartojuos, bet tiek vaikai tiek suauge yra ziaurus...ir ne kiekvienas vaikas gali atlaikyti ta juoko lavina,apgynti save ir toliau be traumu gyventi...manau nuolatines pashaipos palieka didesnius ar mazesniu randus,kurie gali paveikti vaiko gyvenima iki tiek, kad net nepagalvotume...ishskirtinumo norime kiekvienas, bet kai pagalvoji, kad gali uzdeti savo vaikui kryzeli, tai vercia susimastyti..del manes tai mano vaikas kad ir koks Spuogas,juk jokio skyrtumo koks tas vardas,kaip visi sako, svarbu kad sveikas...paskaicius shia tema tik truputi pasigedau uzuojautos ir supratimo tokiems dalykams..Dar karta atleiskite, jei ka netycia asmenishkai palieciau....
astrada
Ir dar pora zodziu nezinau Poniai ar Panelei Juoda kava..PAGAL Jusu ishreikshtas mintis shioje temoje atrodo ,jog "esate kieta bobike" ,paleidusi i pasauli kokius tris nuostabius vaikus, maciusi tiek shilto tiek shalto (galvoju,kad taip nera) ir atrodo zinote posakio: Po kiek shuniui dehsra reikshme..(o gal net negirdejote tokio).Ir zavejausi Jumis ir stebejausi...na kalbos,ne, argumentuotos kalbos Jums netruksta..kaip ir netruksta jumoro, samojo... uz save pastoveti...ojojoi kaip mokate...Jauciu jei kas kreipiasi teisyngo patarimo, tai visada jo sulaukia,o su Jumis bendrauti ne tokioje aplinkoje yra vienas malonumas....kazkuria Jusu zavesio dali noreciau tureti ir ash..bet ish kitos puses, atrodo ,jog kazkur esate kazko negavusi ar labai kazkuo nusivylusi...ir del to jums paciai nepastebejus kazkas tarsi pavoge ish Jusu moterishka dalele...shvelnuma...supratinguma...kazka neapchciuopiamo ..Gink dieve nenoriu Jusu uzgauti ar izeisti...taciau neimanoma Jusu nepastebeti......jei mokechiau, sia zinute nusiuschiau Jums asmenishkai...deja esu neseniai prisiregistravusi ir dar iki galo neishsiaishkinau visu plonybiu ar kitaip sakant sudetingai atrodanciu paprastumu...sekmes Jums...mes visi tik paprasti mirtingieji...jonvabaliai uzgese ryte...protingi kritika priema ir pagalvoje arba atmeta arba pasilieka,o neprotingi ishkart atmeta...kaip geriau, niekas nezino g.gif rolleyes.gif 000189.gif smile.gif
Lady Dy
QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 05, 19:58)
*

Ne Bledienė o Blėdienė,truputį apsirikai brangute
GiedrėM
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 14:27)
Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode
*

Aišku, gaila berniuko. Bet turbūt nėra vardo, kuris apsaugotų vaiką nuo patyčių. Ar tas berniukas būtų Andrius, ar Tomas, ar dar koks unsure.gif
l'eau
manau perdėjo dėl jono irnesakyk.gif
*Liepa18*
O Aš nuėjusi į vieną įstaigą pamačiau tris moteriškes, kurių pavardės: Gulbinienė, Katinienė ir Gaidienė... biggrin.gif
muminukas
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 13:27)
Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif kiek tau metų? mano vaikas Jonas, man 30 metų ir paralelinėje klasėje buvo 3 Jonai, Antanas, Mykolas. mano draugių tėvai, kuriems per 50, yra Jonai, mano senelis buvo Jonas... tai ką reiškia DABARTINIS?
pasikartosiu su istorija: mano močiutė prieš II pasaulinį karą, t.y. maždaug 1939 metais su drauge labai pavydėjo draugei naujoviško tėčio vardo - Stasys... o jos ir kitos draugės tėčiai buvo senoviniais vardais - Martynas ir Andrius.
aš ilgai negalėjau suprasti, kaip galima ŠIAIS LAIKAIS mergaitę Agne ar Emilija pavadinti, taigi senų bobų vardai.
----------
vaiko grupėje yra Ieva, Karolis, Kamilė - senoviniai vardai, kaip man gaila tų vaikų cray.gif mano teta, 85 m., Ieva, prosenelis, 130 m. būtų, - Karolis, Kamilė - teta, 79 m. kaip galima taip nemylėti savo vaikų cray.gif
Ramunita
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 13:27)
Sveikos mergaites  smile.gif ...su didziausiu susidomejimu paskaiciau shia tema..oho kokia minciu lavina uzliejo mane...kadangi kaip suprantu nuomones cia liejasi laisvai, tai pareikshiu ir savo..visu pirma, tai nezinau kodel, bet manes neima shypsena, o dar blogiau juokas, kai ishgirstu "kitokia"  pavarde ar varda..pirma mintis kuri shauna i galva, o dieve kaip tam zmogui sunku...apima gailestis..gailestis del to, kad zmones, o blogiausia vaikai yra ziaurus ir kad tam zmogui be galo sunku pastoviai apgynti save..ir kas blogiausia, kad besiginantis galbut yra tukstanti kartu pranashesnis uz ta besijuokianti..Patiko vienos dalyves pasisakymas, jog pasake berods savo sunui, kad ko juokies ish tokiu dalyku...pasiziurek i savo pavarde..jei visi taip sudrausmintu savo vaikus, tai butu shaunu..juk nei viena mama nenoretu, kad saipytusi ish jos vaiko...kodel nepabandzius atsidurti kito vaidmenyje...tada manau visiems geriau ir lengviau butu..taip ...pasijuokti ish kito yra lengviausiai...bet gal galima ir kitaip..?Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..(na zinote kaip buna,kai dar neverki,bet sudreksta akytes, tarsi stikliukas uzsideda)ishkart uzbegdama uz akiu toms mamytems, kurios pavadino taip savo atzalas noriu nuo shirdies pasakyti, kad nieko asmenishkai neturiu ir pyktis neketinu ir nenoriu..tik ash i shia situacija ziuriu per vaiko prizme...jam tikrai  bus sunku sushiktoje musu visuomeneje gyventi...kartojuos, bet tiek vaikai tiek suauge yra ziaurus...ir ne kiekvienas vaikas gali atlaikyti ta juoko lavina,apgynti save ir toliau be traumu gyventi...manau nuolatines pashaipos palieka didesnius ar mazesniu randus,kurie gali paveikti vaiko gyvenima iki tiek, kad net nepagalvotume...ishskirtinumo norime kiekvienas, bet kai pagalvoji, kad gali uzdeti savo vaikui kryzeli, tai vercia susimastyti..del manes tai mano vaikas kad ir koks Spuogas,juk jokio skyrtumo koks tas vardas,kaip visi sako, svarbu kad sveikas...paskaicius shia tema tik truputi pasigedau uzuojautos ir supratimo tokiems dalykams..Dar karta atleiskite, jei ka netycia asmenishkai palieciau....
*

nu...aš pažįstų įvairaus amžiaus Antanų ir Jonų-kažkaip g.gif niekas iš jų nesityčiojo g.gif Nemanau,kad vardas,kuris buvo daugiau populiarus anksčiau sukelia problemų rolleyes.gif
Jei žmogus silpnas-jam joks vardas nepadės.
l'eau
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 13:08)
vaiko grupėje yra Ieva, Karolis, Kamilė - senoviniai vardai, kaip man gaila tų vaikų cray.gif mano teta, 85 m., Ieva, prosenelis, 130 m. būtų, - Karolis, Kamilė - teta, 79 m. kaip galima taip nemylėti savo vaikų cray.gif
*

taiklu biggrin.gif
Darmin
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 26, 12:55)
O Aš nuėjusi į vieną įstaigą pamačiau tris moteriškes, kurių pavardės: Gulbinienė, Katinienė ir Gaidienė...  biggrin.gif
*

Mano brolio pradines mokyklos direktore buvo Gaidiene.. kazkaip sypsena sukele pirma karta isgirdus,bet kazkaip paskui jokiu emociju.. ax.gif
muminukas
QUOTE(Darmin @ 2009 02 28, 16:03)
Mano brolio pradines mokyklos direktore buvo Gaidiene.. kazkaip sypsena sukele pirma karta isgirdus,bet kazkaip paskui jokiu emociju..  ax.gif
*

per Telebimbam kažkada rodė vieną Dzūkijos kaimą, tik jo pavadinimo nepamenu, tai ten labai daug Gaidžių šeimų gyvena smile.gif gražiai gieda giesmes smile.gif
Leksa
Buvau gavusi dokumentus su Deimantes Blogytes pavarde ir... ir vis svarstau... jos tevo pavarde Blogis scare.gif scare.gif scare.gif
Taip ir isivaizduoju, ieeina zmogelis ir taria: AS ESU BLOGIS!!! doh.gif blink.gif
Pjaf
linksma tema
prisiminaiu destytoja, kurio pavarde Navikas
*Liepa18*
Aš dar prisiminiau vieną savo klasioką iš pradinės mokyklos, kurio pavardė Glušenkovas... Ir jis kaip tyčia vis ko nors nenugirsdavo. Vieną kartą mokytoja neapsikentusi pareplikavo, kad ne veltui tokia jo pavardė.. doh.gif Aišku klasė leipo juokais, bet pačiam to juoko kaltininkui nelabai malonu buvo... rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.