neblonde
2008 08 24, 12:30
QUOTE(muminukas @ 2008 08 24, 09:59) vadinkit jums patinkančiu vardu ir nekreipkit dėmesio į tą pavardę  yra daug blogesnių pavardžių. na, pvz., ką daryti Kopūstui ar Dauniui? jei ne paslaptis, kokius turite variantus? Man asmeniškai yra gražus Kristupas, Dominykas bet bėda, tėveliui jie visai nepatinka, tai dar kol kas ir nepriėjom vieningos nuomonės ..... mano mama sako, nepergyvenk, sako kartais užtenka pamatyt savo ka tik gimusi spurdulį ir jau žinai su kokiu vardu jis yra atėjęs į gyvenimą... man dažnai taip yra pasitaikę, kad va pamačiau ir bum iškart mintis į galvą šauna ir paprastai ji būna teisinga, tai labai to tikiuosi ir kai gims mūsų mažius  sakiau vyrui tada jokie velniai man nepadės persigalvot, bus taip kaip aš nuspręsiu
Upokšnis
2008 08 24, 12:52
QUOTE(l'eau @ 2008 08 21, 22:06) nes ragaišis ir yra pyragas Žinau, bet vistiek juokingai skamba. Nors pripratau ir dėmesio nekreipiu. QUOTE(muminukas @ 2008 08 24, 09:59) vadinkit jums patinkančiu vardu ir nekreipkit dėmesio į tą pavardę  yra daug blogesnių pavardžių. na, pvz., ką daryti Kopūstui ar Dauniui? jei ne paslaptis, kokius turite variantus? Kursiokas buvo tokia pavarde, bet nieko blogo nematau
žiog(ien)ė
2008 09 04, 09:23
na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė o mergina Daunikė, britki merga vienok, maniau kad visi specialiai taip vadina, kol supratau, kad vardas ir neseniai susidūriau Dionizas Zyzas  čia kaip Narcizas Rožė beveik
Draugės mama pasakojo, kad į jos darbovietę atėjo Narcizas Vamzdis  Ji dirbo banke ir tais laikais dar nebuvo kompiuterių, tai nebuvo, kur pasislėpt, kad sulaikytų juoką
mairyte
2008 09 08, 11:09
Mūsų pavardė irgi ne "saldainiukas". Kai susituokėm, labai kompleksavau dėl pavardės, na nėra ji labai jau juokinga, bet į tą pusę. Vyras pasakojo, kad mokykloj iš juokdavos. Tai pergyvenau, kad ir iš sūnaus šaipysis. Bet gal dabar kitokie laikai, nežinau, bet dėl pavardės sūnus jokių problemų mokykloj neturi. Netgi pats iš vieno mokytojo pavardės pasijuokė, aš sakau, ko juokies, tavo irgi ne ką geresnė.
maybe24
2008 09 08, 12:57
Musu kaimynas buvo Kraulaidys.Dar visas toks didelis ir apzeles visada vaiksciodavo,tai mums vaikams nemazai baimes ivarydavo
JUODA_KAVA
2008 09 18, 17:15
QUOTE(žmogiukas @ 2008 09 04, 11:23) na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė Geras,nu rimtai Arm in ass As dar maciau toki varda Arestida- tai anglams tik viena reiksme butu -arestuotas Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber
muminukas
2008 09 18, 17:32
žinau žmogų, pavarde Žudys
Studijuojant teko susidurti su: Rūtavilė Vilimaitė ir Jurga Jurgaitytė. Pirmas tai dar su cinkeliu, o antras, tai... Mokiausi vienoje klasėje su Saulius Lukas. tada atrodė viskas normalu, nes vardas Lukas išvis nebuvo populiarus, o dabar keista ir tiek. Kaime pažinojau gaisrininką pavarde Saulius, vardas Mindaugas, berods. O dėl įdomesnių pavardžių - per televiziją girdėjau apie menininkus, pavarde Stanikai O kaip jums derinukas Kunigunda Puskunigytė?  Ačiū dievui, proto tėvams pakako, tai mergaitei davė paprastesnį vardą
Mamos drauge dirba kalnieciu poliklinikoj Kaune,tai sake turejo mazulyte pacientuke,kurios vardas Šanelė...O taip va
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 01 19, 00:10) Man pavyzdziui keisciausias sutiktas vardas buvo Izda  atspekit ,kokia raide pridedavo prie sio vardo kiti O tai visdelto teko sutikti Izda  nes as tai tik girdejau, kad kazkas girdejo ar tai kazkieno pazistami taip vaika pavadino. QUOTE(*Vasaros lietus* @ 2008 01 19, 16:03) Na kai mokiausi, mokykloje turėjome vaikinuką pavarde Papas  . nebuvo jis iš drausmingųjų, o tuo metu buvo madoje visuotiniai mokyklos susirinkimai aktų salėje. galima tik įsivaizduoti kas darydavosi kai pradėdavo linksniuoti jo pavardę  O mes klaseje turejom Papinigi ir Pipira  bet nieks niekada nekibo prie ju del to. QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 18, 18:15) Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber  Kiek zinojau Ausru anglijoj, ne viena nenorejo vadintis anglisku variantu, nors irgi visai grazus vardas butu - Dawn.
tauromama
2008 09 26, 22:43
skaiciau kazkur kad tevai savo dvynukus norejo pavadint Fish & Chips  Bet valdzia jiems neleido
sena niekšė
2008 09 27, 01:41
QUOTE(bela @ 2008 09 21, 23:56) Mokiausi vienoje klasėje su Saulius Lukas. tada atrodė viskas normalu, nes vardas Lukas išvis nebuvo populiarus, o dabar keista ir tiek. Kaime pažinojau gaisrininką pavarde Saulius, vardas Mindaugas, berods. Lietuvoj tokie deriniai skambėjo gal ir juokingai, bet dabar tai kažkaip pasidarė įprasta. Thomas, Lucas, netgi mano vaiko vardas Marvin, pasitaiko ne tokios jau retos pavardės. o va vardai būna Jackson, McKenzie, O'Riley, dar kiti vadinasi tik inicialais. tai tikrai žmogus pasimeti kartais.
sveiki, na jau jeigu apie linksmuma,tai su manim mokykloj mokes 2 drauges,na jos buvo neisskiriamos: Keksyte ir Cielkauskaite. o jei norit isvis pasijuokti,tai susije su manimi.mano mergautine pavarde- Žąsinaitė(taip taip su ą),o dabartine mano pavarde Guseva.
muminukas
2008 10 05, 19:17
QUOTE(dinute @ 2008 10 05, 18:56) o jei norit isvis pasijuokti,tai susije su manimi.mano mergautine pavarde- Žąsinaitė(taip taip su ą),o dabartine mano pavarde Guseva.   gali kaip anekdotą pasakoti, ne visi ir patikėtų
tai daug kas netokejo,tai specialiai savo sena pasa pasilikau.manes net daznai klausdavo ar vyro pagal telefonu knyga ieskojau... mamos drauge pasakojo,kad pas juos kaime mergina buvo Kiaulaityte,o istekejus tapo Parseliene. irgi neblogai.
viduciux
2008 10 14, 12:28
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2008 09 18, 16:15) Geras,nu rimtai Arm in ass As dar maciau toki varda Arestida- tai anglams tik viena reiksme butu -arestuotas Man asmeniskai pasiseke ,nes Lietuvoj viena varda turiu -anglijoj kita, nes mano lietuviskasis verciasi i angliska ,o pastarasis man patinka -Amber  arba Armandas - Arm And Ass... teko mokytis su Puteliu ir Šarikovu, kurie buvo geriausi draugai
Tikrai vienam kaime Parseliunaite istekejo uz Kiauleviciaus ir cia ne is anekdoto,nuo pavardes ar likimo nepabego
Pažįstu Pimpį  O mokiausi kartu su Kiekšyte (tos IE visi sąmoningai ar nesąmoningai neištardavo)...Graži mergiotė, tikiuosi ištekėjo ir pavardę pasikeitė
Florisita
2008 11 23, 22:01
mokykloj buvo toks Žydrūnas Gaidys univere Plepytė- kuri 100% pateisino savo pavarde.
JUODA_KAVA
2008 11 24, 13:26
Prisiminiau viena zinoma mano mieste veikeja ,kuri daznai tv ekranuose smezuoja , jos pavarde Vagyte
Ramunita
2008 11 28, 22:57
QUOTE(žmogiukas @ 2008 09 04, 09:23) na pavyzdžiui iš pažiūros normalus lietuviškas vardas Arminas, vardas kaip vardas atrodo. o kiek tas bičiukas problemų Anglijoj turėjo, ir juokėsi ir šaipėsi ir niekaip nesuprato, kaip tėvai vaikui vardą Arm in Ass davė tai vargšai ir Justinai toj Anglijoj juk Just - in - as
gluosnis
2008 12 05, 08:24
turejau direktoriu pavarde Plepys... bet visiskai netiko jam tokia pavarde, labai sunkiai kalbejo...vis pries sakini eeee... sakydavo kai atejau i nauja darba irgi kazusa turejau..vieno viesbucio administratore dirbo Puodziulaitiene, o jos drauge su kuria as dirbau ja tik Kastriulkina vadino, na viena karta telefonu taip zmogui ir pasakiau... kaip ta Kastriulkina supyko  tikrai net nepagalvojau , kad cia netikra jos pavarde o dar man idomios pavardes, visi mano bendradarbiai Putys Slizys Genys Kvaksys Kruopa Blankas Bumbul
LACERTA
2008 12 05, 19:58
O man tai buvo labai juokinga, kai Repcenkaite uz Bledzio istekejo ir tapo Blediene. As tokiu atveju rinkciausi vyriska pavardes varianta ir visai neblogai skambetu. Violeta Bledis tikrai geriau skamba
selena_888
2008 12 05, 22:38
Zinau pavardes juokingas: Blynas,Kiausiniene,Salter(druskine) Papildyta: Gaidys
Žinau Klaipėdoje gyveno (telefonų knygoje buvo įrašyta) keleta rusų kilmės žmonių su pavardėmis I ir O, būtent pavardės iš vienos raidės. Manau tikrai jų ne kartą prašydavo "Įrašykite pilną pavardę, o ne tik pirmą raidę"
muminukas
2008 12 26, 11:21
pažįstu Šernienę, kuri ištekėjo už vokiečio ir tapo Hasenbein (na, nesu tikra dėl rašybos). tai reiškia Kiškio kojelė/pėdelė ar pan.  bent jau taip ji sako, aš vokiečių nemoku o dar yra toks aktorius, pavarde Gaidys. jo žmona - Gaidienė, o buvusi Gaigalaitė  (Kas yra kas Lietuvoje tokią info teikia).
katydid
2008 12 26, 13:00
As tai pažystu vieną žmogų pavarde Vėžys, o dirba jis onkologu. Kažin ar kaip pasijaučia pacientai pas jį eidami
Irina-i
2008 12 26, 14:25
QUOTE(katydid @ 2008 12 26, 14:00) As tai pažystu vieną žmogų pavarde Vėžys, o dirba jis onkologu. Kažin ar kaip pasijaučia pacientai pas jį eidami  normaliai pasijaucia,einat pas daktara,ar pas super puper pavarde?
graži pilnai pateisinta pavardė - Ilgakojis. dvi dukras turi, abi netoli dviejų metrų  teko mokytis su Dzikaite  pažįstu brolį su sese - Makštys ir Makštytė. patikėkit, mokykloj jiems nesaldu...
LokiTana
2008 12 29, 00:50
Pepe_Ilgakojine
2009 02 24, 15:25
turiu grupiokę, kurios pavardė Putytė nu žiauru..gaila man jos. greičiau tekėt reikia
QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 05, 19:58) O man tai buvo labai juokinga, kai Repcenkaite uz Bledzio istekejo ir tapo Blediene. As tokiu atveju rinkciausi vyriska pavardes varianta ir visai neblogai skambetu. Violeta Bledis tikrai geriau skamba  Bledė
nesekme
2009 02 24, 20:34
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2009 02 24, 17:25) turiu grupiokę, kurios pavardė Putytė nu žiauru..gaila man jos. greičiau tekėt reikia  as klasioke turejau tokia pat pavarde.
Giminėj turiu Niekį pavarde. Visada šypseną kelia  Jeigu turėčiau kokią žiaurią pavardę, kaip įmanoma greičiau keisčiausi. Kažkaip nejauku. Kaip per tv neseniai mačiau kalbant moteriškę pavarde Netikštienė. Tai ką, vyras vargšas Netikša  eina sau
Irina-i
2009 02 25, 12:30
QUOTE(mocha @ 2009 02 24, 21:35) Giminėj turiu Niekį pavarde. Visada šypseną kelia  Jeigu turėčiau kokią žiaurią pavardę, kaip įmanoma greičiau keisčiausi. Kažkaip nejauku. Kaip per tv neseniai mačiau kalbant moteriškę pavarde Netikštienė. Tai ką, vyras vargšas Netikša  eina sau  o kaip keistum?  isteketum kuo greiciau?  nesvarbu uz ka,tik kad pavarde butu grazi
astrada
2009 02 25, 13:27
Sveikos mergaites  ...su didziausiu susidomejimu paskaiciau shia tema..oho kokia minciu lavina uzliejo mane...kadangi kaip suprantu nuomones cia liejasi laisvai, tai pareikshiu ir savo..visu pirma, tai nezinau kodel, bet manes neima shypsena, o dar blogiau juokas, kai ishgirstu "kitokia" pavarde ar varda..pirma mintis kuri shauna i galva, o dieve kaip tam zmogui sunku...apima gailestis..gailestis del to, kad zmones, o blogiausia vaikai yra ziaurus ir kad tam zmogui be galo sunku pastoviai apgynti save..ir kas blogiausia, kad besiginantis galbut yra tukstanti kartu pranashesnis uz ta besijuokianti..Patiko vienos dalyves pasisakymas, jog pasake berods savo sunui, kad ko juokies ish tokiu dalyku...pasiziurek i savo pavarde..jei visi taip sudrausmintu savo vaikus, tai butu shaunu..juk nei viena mama nenoretu, kad saipytusi ish jos vaiko...kodel nepabandzius atsidurti kito vaidmenyje...tada manau visiems geriau ir lengviau butu..taip ...pasijuokti ish kito yra lengviausiai...bet gal galima ir kitaip..?Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..(na zinote kaip buna,kai dar neverki,bet sudreksta akytes, tarsi stikliukas uzsideda)ishkart uzbegdama uz akiu toms mamytems, kurios pavadino taip savo atzalas noriu nuo shirdies pasakyti, kad nieko asmenishkai neturiu ir pyktis neketinu ir nenoriu..tik ash i shia situacija ziuriu per vaiko prizme...jam tikrai bus sunku sushiktoje musu visuomeneje gyventi...kartojuos, bet tiek vaikai tiek suauge yra ziaurus...ir ne kiekvienas vaikas gali atlaikyti ta juoko lavina,apgynti save ir toliau be traumu gyventi...manau nuolatines pashaipos palieka didesnius ar mazesniu randus,kurie gali paveikti vaiko gyvenima iki tiek, kad net nepagalvotume...ishskirtinumo norime kiekvienas, bet kai pagalvoji, kad gali uzdeti savo vaikui kryzeli, tai vercia susimastyti..del manes tai mano vaikas kad ir koks Spuogas,juk jokio skyrtumo koks tas vardas,kaip visi sako, svarbu kad sveikas...paskaicius shia tema tik truputi pasigedau uzuojautos ir supratimo tokiems dalykams..Dar karta atleiskite, jei ka netycia asmenishkai palieciau....
astrada
2009 02 25, 14:13
Ir dar pora zodziu nezinau Poniai ar Panelei Juoda kava..PAGAL Jusu ishreikshtas mintis shioje temoje atrodo ,jog "esate kieta bobike" ,paleidusi i pasauli kokius tris nuostabius vaikus, maciusi tiek shilto tiek shalto (galvoju,kad taip nera) ir atrodo zinote posakio: Po kiek shuniui dehsra reikshme..(o gal net negirdejote tokio).Ir zavejausi Jumis ir stebejausi...na kalbos,ne, argumentuotos kalbos Jums netruksta..kaip ir netruksta jumoro, samojo... uz save pastoveti...ojojoi kaip mokate...Jauciu jei kas kreipiasi teisyngo patarimo, tai visada jo sulaukia,o su Jumis bendrauti ne tokioje aplinkoje yra vienas malonumas....kazkuria Jusu zavesio dali noreciau tureti ir ash..bet ish kitos puses, atrodo ,jog kazkur esate kazko negavusi ar labai kazkuo nusivylusi...ir del to jums paciai nepastebejus kazkas tarsi pavoge ish Jusu moterishka dalele...shvelnuma...supratinguma...kazka neapchciuopiamo ..Gink dieve nenoriu Jusu uzgauti ar izeisti...taciau neimanoma Jusu nepastebeti......jei mokechiau, sia zinute nusiuschiau Jums asmenishkai...deja esu neseniai prisiregistravusi ir dar iki galo neishsiaishkinau visu plonybiu ar kitaip sakant sudetingai atrodanciu paprastumu...sekmes Jums...mes visi tik paprasti mirtingieji...jonvabaliai uzgese ryte...protingi kritika priema ir pagalvoje arba atmeta arba pasilieka,o neprotingi ishkart atmeta...kaip geriau, niekas nezino
Lady Dy
2009 02 25, 14:19
QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 05, 19:58) O man tai buvo labai juokinga, kai Repcenkaite uz Bledzio istekejo ir tapo Blediene. As tokiu atveju rinkciausi vyriska pavardes varianta ir visai neblogai skambetu. Violeta Bledis tikrai geriau skamba  Ne Bledienė o Blėdienė,truputį apsirikai brangute
GiedrėM
2009 02 25, 19:53
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 14:27) Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode Aišku, gaila berniuko. Bet turbūt nėra vardo, kuris apsaugotų vaiką nuo patyčių. Ar tas berniukas būtų Andrius, ar Tomas, ar dar koks
manau perdėjo dėl jono
*Liepa18*
2009 02 26, 12:55
O Aš nuėjusi į vieną įstaigą pamačiau tris moteriškes, kurių pavardės: Gulbinienė, Katinienė ir Gaidienė...
muminukas
2009 02 26, 13:08
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 13:27) Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..  kiek tau metų? mano vaikas Jonas, man 30 metų ir paralelinėje klasėje buvo 3 Jonai, Antanas, Mykolas. mano draugių tėvai, kuriems per 50, yra Jonai, mano senelis buvo Jonas... tai ką reiškia DABARTINIS? pasikartosiu su istorija: mano močiutė prieš II pasaulinį karą, t.y. maždaug 1939 metais su drauge labai pavydėjo draugei naujoviško tėčio vardo - Stasys... o jos ir kitos draugės tėčiai buvo senoviniais vardais - Martynas ir Andrius. aš ilgai negalėjau suprasti, kaip galima ŠIAIS LAIKAIS mergaitę Agne ar Emilija pavadinti, taigi senų bobų vardai. ---------- vaiko grupėje yra Ieva, Karolis, Kamilė - senoviniai vardai, kaip man gaila tų vaikų  mano teta, 85 m., Ieva, prosenelis, 130 m. būtų, - Karolis, Kamilė - teta, 79 m. kaip galima taip nemylėti savo vaikų
Ramunita
2009 02 26, 23:47
QUOTE(astrada @ 2009 02 25, 13:27) Sveikos mergaites  ...su didziausiu susidomejimu paskaiciau shia tema..oho kokia minciu lavina uzliejo mane...kadangi kaip suprantu nuomones cia liejasi laisvai, tai pareikshiu ir savo..visu pirma, tai nezinau kodel, bet manes neima shypsena, o dar blogiau juokas, kai ishgirstu "kitokia" pavarde ar varda..pirma mintis kuri shauna i galva, o dieve kaip tam zmogui sunku...apima gailestis..gailestis del to, kad zmones, o blogiausia vaikai yra ziaurus ir kad tam zmogui be galo sunku pastoviai apgynti save..ir kas blogiausia, kad besiginantis galbut yra tukstanti kartu pranashesnis uz ta besijuokianti..Patiko vienos dalyves pasisakymas, jog pasake berods savo sunui, kad ko juokies ish tokiu dalyku...pasiziurek i savo pavarde..jei visi taip sudrausmintu savo vaikus, tai butu shaunu..juk nei viena mama nenoretu, kad saipytusi ish jos vaiko...kodel nepabandzius atsidurti kito vaidmenyje...tada manau visiems geriau ir lengviau butu..taip ...pasijuokti ish kito yra lengviausiai...bet gal galima ir kitaip..?Ash galbut nesuprantu tu mamu, kurios dabartiniams vaikams duoda tokius vardus kaip Jonukas ar Antanelis...bet tai man nesukelia juoko.. maciau situacija, kai berniuko vardas buvo Jonas, nereliai nuoshirdziu akyciu!!! ir kiti vaikai net nespejus jam ishsizioti juokdamiesi atsake Tylet Joooonai...pamatytumete, kaip tas vaikiukas uzgeso...o akytes uzsivilko asharu paklode..(na zinote kaip buna,kai dar neverki,bet sudreksta akytes, tarsi stikliukas uzsideda)ishkart uzbegdama uz akiu toms mamytems, kurios pavadino taip savo atzalas noriu nuo shirdies pasakyti, kad nieko asmenishkai neturiu ir pyktis neketinu ir nenoriu..tik ash i shia situacija ziuriu per vaiko prizme...jam tikrai bus sunku sushiktoje musu visuomeneje gyventi...kartojuos, bet tiek vaikai tiek suauge yra ziaurus...ir ne kiekvienas vaikas gali atlaikyti ta juoko lavina,apgynti save ir toliau be traumu gyventi...manau nuolatines pashaipos palieka didesnius ar mazesniu randus,kurie gali paveikti vaiko gyvenima iki tiek, kad net nepagalvotume...ishskirtinumo norime kiekvienas, bet kai pagalvoji, kad gali uzdeti savo vaikui kryzeli, tai vercia susimastyti..del manes tai mano vaikas kad ir koks Spuogas,juk jokio skyrtumo koks tas vardas,kaip visi sako, svarbu kad sveikas...paskaicius shia tema tik truputi pasigedau uzuojautos ir supratimo tokiems dalykams..Dar karta atleiskite, jei ka netycia asmenishkai palieciau....  nu...aš pažįstų įvairaus amžiaus Antanų ir Jonų-kažkaip  niekas iš jų nesityčiojo  Nemanau,kad vardas,kuris buvo daugiau populiarus anksčiau sukelia problemų Jei žmogus silpnas-jam joks vardas nepadės.
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 13:08) vaiko grupėje yra Ieva, Karolis, Kamilė - senoviniai vardai, kaip man gaila tų vaikų  mano teta, 85 m., Ieva, prosenelis, 130 m. būtų, - Karolis, Kamilė - teta, 79 m. kaip galima taip nemylėti savo vaikų  taiklu
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 02 26, 12:55) O Aš nuėjusi į vieną įstaigą pamačiau tris moteriškes, kurių pavardės: Gulbinienė, Katinienė ir Gaidienė...  Mano brolio pradines mokyklos direktore buvo Gaidiene.. kazkaip sypsena sukele pirma karta isgirdus,bet kazkaip paskui jokiu emociju..
muminukas
2009 02 28, 16:04
QUOTE(Darmin @ 2009 02 28, 16:03) Mano brolio pradines mokyklos direktore buvo Gaidiene.. kazkaip sypsena sukele pirma karta isgirdus,bet kazkaip paskui jokiu emociju..  per Telebimbam kažkada rodė vieną Dzūkijos kaimą, tik jo pavadinimo nepamenu, tai ten labai daug Gaidžių šeimų gyvena  gražiai gieda giesmes
linksma tema prisiminaiu destytoja, kurio pavarde Navikas
*Liepa18*
2009 02 28, 19:32
Aš dar prisiminiau vieną savo klasioką iš pradinės mokyklos, kurio pavardė Glušenkovas... Ir jis kaip tyčia vis ko nors nenugirsdavo. Vieną kartą mokytoja neapsikentusi pareplikavo, kad ne veltui tokia jo pavardė..  Aišku klasė leipo juokais, bet pačiam to juoko kaltininkui nelabai malonu buvo...
|
|