laba diena, ieskau orbit vezimelio pirkimui, tai jei kas parduodat laukiu pasiulymu i AZ
dar norejau paklaust,koks lopsio ilgis?
Tai, kad su sio vezimeliu vazineja holivudines zvaigzdes tikrai ne rodiklis, kad vezimelis tinka Lietuvoje
QUOTE(Ksesanko @ 2010 08 31, 13:24) Tai, kad su sio vezimeliu vazineja holivudines zvaigzdes tikrai ne rodiklis, kad vezimelis tinka Lietuvoje Deja, turiu su Jumis visiskai nesutikti. Matau, kad neskaitet senesniu postu. As gyvenu uzmiestyje, kur tikrai ne visi keliai asfalto dangom dengti, o prie musu paciu ivaziavimo stambi skalda pilta. Pravaziuojam. Ko nepasakyciau apie triracius, tokius kaip buzz. ir per dumbla pravaziuojam, ir per pusnis, ir patizusi sniega. Aisku, akropolyje ir dego prospekte tai is vis pasaaaakaaaa! bet ten su bet kuriuo vezimu paaaasakaaa. O siaip kas liecia "bekeles", tai bukim biedni, bet teisingi, kaip ir dviraciai, masinos, taip ir vezimai - yra dzipai ir yra parketiniai dzipai, yra vidutinio pravazumo masinos ir yra 100% miesto masinytes. As orbita priskirciau tai vidutinei kategorijai. Aisku, ratu negalima lyginti su emaljungom ar tuciais, kur visi keturi dideliausi ir pripuciami, kaip ir kokio citroeno picaso su mitsubishi pajero
Gal kas turit pardavime Orbit vežimėlį. Rašykit až
Nebeturim savo Orbito
Na va "ka as tau sakiau"
Man tai jis atrodo tobulas bent jau iš foto ir aprašymų. Buvau radusi du skelbimus kad parduoda ir abu jau parduoti, nors gal tai to pačio žmogaus
QUOTE(archeologe @ 2010 09 15, 09:24) Man tai jis atrodo tobulas bent jau iš foto ir aprašymų. Buvau radusi du skelbimus kad parduoda ir abu jau parduoti, nors gal tai to pačio žmogaus ten matyt maniskiai abu skelbimai buvo del ratu - as irgi is pradziu labai suabejojau, bet naudojime ne karto tai nesutrukde. Pvz. triratis qvynis jei nelygus kelias, tai nevaziuos neuzfiksuotu priekiniu ratu, o sitie matyt del dydzio savo tai normaliai vaziuoja. Aisku, jei vaziuojate nuo saligatvio, tai vezima reikia nuleidinet ne priekiniais ratais (vaika statant zemyn galva), o galiniais ratais - pakelaint i ora priekinius ir nuleidziant palei bordiura galiniais. tada nebuna kad nuleidau priekinius, stumiu ir nevaziuoja
svajoniu vezimas
O tai tylu pas Orbitukus.....
Gal kas turi parduoti Orbit Baby vezima? Jei taip rasykite i AZ. Temos neseku...
Oho,koks idomus vezimelis!
Situ vezimeliu galima ir Lenkijoj nusipirkti. Paziurekit tam paciam Orbit Baby tinklapyje platintojus Europoje ir rasite
|