Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Šnekutis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Minga
O gal kas nors girdėjot apie darželį "Šnekutis", berods Vytenio g.41 (priešais Statybų panoramą)? man būtų visai šalia darbo, tai kaip ir pliusas lyginant su Drevinuku ar Beržynėliu, nors kaip ir nebūtų problemų prasukti ir pro vieną iš tų darželių... bet jei "Šnekutis" visai normalus, tai patogiau visgi būtų kuo arčiau darbo.
astaria
Mes gyvenam algirdo g, lankom (t.y. lankėm) lopšelį darželį ŠNEKUTIS. Jis yra vytenio g, priešais rubikoną.
Priėmė mus iškart, tik gydytojos pažymos reikėjo. Net nešnekėjau su vedėja, jos nebuvo. Susitariau su lopšelio auklėtoja, ir viskas. Prašymą reikėjo atnešt, vedėjai adresuotą.
Mano 2.gif nemokėjo nieko. Buvo ką tik pradėjęs vaikščiot, gėrė iš buteliuko, šaukštu, aišku, nesinaudojo.
Auklėtojos cielos 3, kaip ir kada jos keičiasi, taip ir nesupratau. Dvi iš jų man patiko, malonios tokios. Trečia nelabai, bet ją kažkaip retai sutikdavau.

Teko girdėti, kad čia didžiausios rinkliavos. Bet aš to nepajaučiau. Vienose grupėse gal renka po daugiau, kitose po mažiau. Bet kol mes lankėm lopšelį, 2 mėn. niekas nieko neprašė.

Upsiukas
Būtų malonu paskaityt ir kitų mamų, vedančių į šį daržą savo vaikus, nuomonę. Mat savo vaiką užrašiau į "Beržinėlį", bet dėl viso pikto noriu užrašyt ir į "Šnekutį", jei ten nepriimtų.
Upsiukas
Tai ką, niekas nepasidalint patirtim? nepapasakos kaip ir kas tam darželyje?
Naujoke25
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 14, 15:46)
Būtų malonu paskaityt ir kitų mamų, vedančių į šį daržą savo vaikus, nuomonę. Mat savo vaiką užrašiau į "Beržinėlį", bet dėl viso pikto noriu užrašyt ir į "Šnekutį", jei ten nepriimtų.
*

gal gali pakomentuot, kodėl rašeisi į beržynėlį, o ne drevinuką? blush2.gif
Upsiukas
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 06 16, 13:01)
gal gali pakomentuot, kodėl rašeisi į beržynėlį, o ne drevinuką? blush2.gif
*

Į drevinuką nepriima nuo vaikų nuo metų. O ir šiaip, esu girdėjus, kad ten klesti baisi korupcija ir reikia mokėti tam, kad priimtų į darželį. Ko aš daryti tikrai nesiruošiu schmoll.gif
Naujoke25
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 17, 08:28)
Į drevinuką nepriima nuo vaikų nuo metų. O ir šiaip, esu girdėjus, kad ten klesti baisi korupcija ir reikia mokėti tam, kad priimtų į darželį. Ko aš daryti tikrai nesiruošiu schmoll.gif
*

blink.gif nu aš neseniai užsirašiau "drevinuke" ten sakė jauniausiam 1m. 4 mėn.
o kada ta korupcija pasireiškia? blush2.gif biggrin.gif ar užsirašant ar prieš ateinant blush2.gif ? būtų gerai susipažint su įvairiom nuomonėm 4u.gif
ten tik viena lopšelinukų grupė, o auklėtoja fainulka tokia thumbup.gif
o gal žinai kiek beržynėlyje vaikučių grupelių (mažulių) ir po kiek vienoje ?
Upsiukas
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 06 17, 11:56)
blink.gif nu aš neseniai užsirašiau "drevinuke" ten sakė jauniausiam 1m. 4 mėn.
o kada ta korupcija pasireiškia? blush2.gif  biggrin.gif  ar užsirašant ar prieš ateinant blush2.gif ? būtų gerai susipažint su įvairiom nuomonėm 4u.gif
ten tik viena lopšelinukų grupė, o auklėtoja fainulka tokia  thumbup.gif 
o gal žinai kiek beržynėlyje vaikučių grupelių (mažulių) ir po kiek vienoje ?
*

Na aš daug apie drevinuką nežinau, tiesiog pasiklausiau nuomonių ir ėjau tiesiai į beržynėlį. O smulkiau apie jį gali pasiskaityt Čia
linksmesne*
Gal dar kas nors veda i sio darzelio lopselio grupe?Noreciau vest ten savo metinuka sad.gif bet labai nerimauju.
Lellija
Sveikos mamytes, gal kuri zinot ka nors apie vaiku darzeli "Snekutis" kuris yra Vytenio g.? Nes jis beveik musu kieme yra. Noreciau suzinoti ar geras tas darzelis, ir aukletojos?
Isvis gal kuri patarsit koks Naujamiesty darzelis geriausias?
Mano mazei tuoj 2 metai jau noriu leist i darzeli. Pasidalinkit info pliz:))
Upsiukas
Aš užrašiau vaiką į šnekutį tam atvejui, jei metų nevaikščios, jei vaikščios - vesiu kitan. Buvau mažųjų gruoėje, tai prabangos ten nerasta, tiksliau aplinka gan skurdi, mačiau grupėje ~3 metų vaikų ir visai leliukų. Daugiau neturiu ką apie šį daržą pasakyt
Lellija
taisakai aplinka ten ne kokia? Maniskei 2 metai bet kur atiduoti nesinori. O isvis yra Vilniuje geru gal ir brangiu bet geru vaiku darzeliu?
linksmesne*
QUOTE(Upsiukas @ 2005 08 23, 14:08)
Aš užrašiau vaiką į šnekutį tam atvejui, jei metų nevaikščios, jei vaikščios - vesiu kitan. Buvau mažųjų gruoėje, tai prabangos ten nerasta, tiksliau aplinka gan skurdi, mačiau grupėje ~3 metų vaikų ir visai leliukų. Daugiau neturiu ką apie šį daržą pasakyt
*

Ogi ziuriu turim bendraamzi:)Manasis irgi gime sta pacia diena , kaip ir tavo mazylis. Nuo spalio 1 dienos uzrasiau i Snekuti Vytenio gatvej. Irgi labai noretus suzinot kaip ten viskas, bet atrodo niekas negali patart.

Upsiukas, jei ne paslaptis kur vesi savo mazyli? kur dar priima metinukus, centre?
linksmesne*
na kas norsatsiliepkit , jei ka zinot? ar patenkinti lopseliu, kaip ten viskas?
Naujoke25
QUOTE(Upsiukas @ 2005 06 17, 08:28)
*

nėra korupcijos drevinuke.

Linksmesne, kai pradėsit lankyt darželį, aprašyk pirmus įspūdžius.. 4u.gif
linksmesne*
Siandien pirma dien apalikom pusei dienos savo maziu lopseli. Negaliu sirdis plysta cry.gif Vaidelis liudnas cry.gif
darzelis skurdus, bet tai man maziausiai kliuva:( Ir aukletojos kiek susiduriau atrodo nieko, bet liudniausia tai kad is grupeje buvusiu 5 vaiku visi sergantys verysad.gif Visi kaip varniukai krenksi ir taip negraziai:(

Nezinau nezinau ar mano sirdele islaikys. Manasis niekuo dar nesirgo o cia se kad nori:(Ir sako nebuna taip kad nei viena snesirgtu, dazniausiai buna visi sergantys cry.gif
Visa dbuvau uz darzeli, bet dabar abejoju.Gal bandysiu paieskot kito unsure.gif
Naujoke25
ir aš ieškau kito, bet jaučiu taip nebūna, kad sergančių vaikų daržely nebūtų..
linksmesne*
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 10 11, 09:37)
ir aš ieškau kito, bet jaučiu taip nebūna, kad sergančių vaikų daržely nebūtų..
*

O jus irgi si darzeli lankot? Kaip paieskos kito?Bet nejau visuose darzeliuose grupese tiek serganciu vaiku?

Siandien antra diena , palikau visai dienai, nors vyras stengsis kuo anksciau paimt.Pradedu galvot, ar verta vaika tampyt po kelis darzelius.Kiek aukletojos sako neverkia, bet siaip jis visa dgera sir smalsus vaikas budavo , neverksniukas, tik su juo uzsiimt reikia tai jis 4u.gif
Naujoke25
ne šiam daržely nebuvom, bet jis irgi man maždaug darbo-namų zonoj smile.gif mes buvom drevinuke ten beveik visi snargaliuti vaikai, dvi dienas pabuvom ir vaikas slogą pasigavo, dvi savaites namie su sloga buvo, nematau prasmės ten daugiau vest, kad po dviejų dienų veėl dvi savaites namie sloguotą laikyt schmoll.gif
neapsimoka keist darželio tik tuo atveju jei jis tau arčiausiai ir patogiausiai namų ir daugmaž auklėtojos patinka. Man tai į ne prie pat namų ir vistiek snargliuotis neapsimokėjo vest.
linksmesne*
Si darzeli pasirinkau todel , kad jis buvo arciausiai darbo, taciau netiketai pakeiciau darbo ir darzelio reikejo staiga, o kadangi i si buvom uzsirase tai cia ir vedem, nors dabar dirbu gan tolokai, paciame centre, tai galvoju gal pasizvalgyt kazkur arciau Traku g., Vokieciu g. Lydos.g. bet irgi ne visur tokius maziukus priima.
Kazkaip vos ne laukiu kada jis susirgs, nes atrodo nerealu, kad nesirgs.
Matysiu jei pasirodys bent maziausia sloga visdelto dar menesiuka laikysiu namie, o per ta laika ieskosim darzelio kito ir gal galu gale persikelsim gyvent kitur ir ten ziuresim pagal situacija aukle ar darzelis.

Beje man dar siek tiek nepatiko tai kad maiziems tokiems duodamos labai saldus kompotai ir pertepti vafliai.As stengdavaus maitint kuo sveikiau.Na bet nesitikiu, kad darzeli bus maitinama pagal mane:)
Naujoke25
aš ir centre dirbu, tik važinėju be mašinos sad.gif man gudrutis trakų gatvėj patrauklai atrodo, ir krivūlė nieko, bet ten pašalinių ir mažiukų nepriima.
linksmesne*
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 10 11, 11:54)
aš ir centre dirbu, tik važinėju be mašinos sad.gif  man gudrutis trakų gatvėj patrauklai atrodo, ir krivūlė nieko, bet ten pašalinių ir mažiukų nepriima.
*

Kiap tai pasaliniu rolleyes.gif

O i "Gudruti" nuo metuku + priima?
Coca - cola
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 10 11, 10:54)
aš ir centre dirbu, tik važinėju be mašinos sad.gif  man gudrutis trakų gatvėj patrauklai atrodo, ir krivūlė nieko, bet ten pašalinių ir mažiukų nepriima.
*

o kas tas KRIVULE? 4u.gif
SuperBaba
Sakykit, o nuo kada formuojamos grupes sitam darzelyje? Pagal musu gyvenamaja vieta formuojamos tik nuo rugsejo unsure.gif o mes pavasari jau noretume darzan eiti.
SuperBaba
Buvau tik ka sitam darzeli. Is isores jau issigandau pamacius, viduje irgi brrrrr blink.gif Tikrai skurdus darzelis, kvapelis nemalonus schmoll.gif siaip vedeja uzsimine, kad cia dar mamos ir vaiko pensionatas yra g.gif Nuo pavasario mus priims, bet kazin ar as ten ji vesiu verysad.gif
nebijau
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 04, 15:03)
Buvau tik ka sitam darzeli. Is isores jau issigandau pamacius, viduje irgi brrrrr blink.gif  Tikrai skurdus darzelis, kvapelis nemalonus schmoll.gif  siaip vedeja uzsimine, kad cia dar mamos ir vaiko pensionatas yra g.gif  Nuo pavasario mus priims, bet kazin ar as ten ji vesiu verysad.gif
*

O aš labai patenkinta. Mano vyresnysis ten lankė nuo 1,5m ir jaunesnysis sūnus vežiojamas ten, nes kitur nepriima neužsirašiusių nuo gimimo biggrin.gif Taip, darželis skurdokas, tačiau auklėtojos pasiruošusios širdį už vaikučius atiduoti. Patinka ir tai, kad su vaikais užsiimama, jie deklamuoja, šoka, augina gyvūnėlius, tvarkosi, ko namuose nedaro schmoll.gif Sutinku, kad suserga ten tie vaikeliai, teko matyti ne vieną sloguojantį ar bekosintį, tačiau visuose darželiuose tas pats. Palieki vaistų, paprašai, kad tokiu laiku suduotų- suduoda, pasaugo, kad neperšaltų, neveda į lauką, jei paprašau. Patinka ir tas, kad atvažiuoja dažnai spektakliukai, vaikai pasigroži, juk pati nebegaliu su jais po teatrus lakstyti, nes per du darbus plėšausi. bigsmile.gif O žaisliukų namuose panaudotų ir jau atsibodusių nunešu- kaip džiaugiasi visi vaikai, net maniškiui jie kaip nauji pasirodo tongue.gif
SuperBaba
Nezinau kokia jusu aukletoja, bet maciau kelias ir tikrai nepasirode, kad jos sirdi atiduotu schmoll.gif

Kiekvienam savo, jums patinka, o as net neturedama kur vest-ten saviskio nepalikciau, sorry...

O dar girdejau tokiu atsiliepimu is zmoniu, kad aukletojos ruko pro langa ant palangiu kojas susikrovusios...

Musu irgi niekur neprieme, nes neuzsirase, bet laksciau, ieskojau, prasiau...Mus prieme i Geniuku Kalve thumbup.gif aciu vyr aukletojai, o galiausiai ir direktorei smile.gif
Šilingė
Mano du vaikai lanko Šnekutį, ir neturiu jokių skundų. Man gal nekyla problemų, nes abu jau ne lopšeliukai, gal dėl to ir serga ne taip jau dažnai. O kad išmoksta daug, kad myli auklėtojas ir lanko noriai, tai tikrai tiesa. Auklėtojos kiek galėdamos stengiasi. Čia dėl skurdumo kas pasakyta, tai ko gera mažo darželio finansavimo problema. Stengiasi, daug ką ir su tėvelių pagalba paremontuoja, ir nebūtinai finansine pagalba. Kaip gražiai šiemet paremontavo rūbinėles mūsų grupėse thumbup.gif .Ir daržoves ant lango augina, ir gėles, ir gyvūnėlių esama wub.gif
Jeigu ir ne visi žaislai paskutinės mados, tai atperkama išradingumu ir kūryba, kas irgi nėra blogai. Man thumbup.gif thumbup.gif
Kinga
Sveikos, kaip Šnekučio lopšelinukų grupėje, gal kas lankot, pasidalinkit įspudžiais, noriu pradėt vest, bet nežinau ar verta? Kaip ten auklėtojos, kaip kontingentas? Grupe mačiau, pasirodė standartinė, prabanga nepasižymi.
Ingakalnis
sveikos,as taip pat ziurineju apie si darbzeli tiek mazai nuomuoniu unsure.gif ir ne kokios daugumoj g.gif noreciau savo mazaji i lopselinukus palesiti bet nzn kaip cia bus,ka daryt,mazas dar labai o planuoju 1.1m isleisti nes reik idarba unsure.gif
Upsiukas
Nu aš džiaugiuosi, kad nevedžiau savo berno į Šnekutį, su kaimynais pakalbėjau, dauguma savo vaikus iš Šnekučio Geniukų kalvėn pervedė, nes Šnekutyje baisiai sirgdavo ir šiaip, nelabai geri atsiliepimai apie šį daržą.
O į Krivūlę paskambinus pasakė, kad gali priimti tik 2008 metais, tai mane suėmė nerealus juokas tai išgirdus. Geniukų kalvę be problemų priėmė ir man ten tikrai patiko thumbup.gif
oxygen
Sveikos, mes lankome Šnekuti, mažiausiujų grupę. Šeip nesu labai patenkinta, bet kadangi darželis prie pat namo, o pati nevairuoju, tai tenka.... verysad.gif
priima be problemu, ir be kyšiu. vedėjos taip ir nemačiau... bet atėjus, paprašė 25 Lt, ir dar davė sąrašiuką nupirkti įv. popieriaus, dažų, servetėlių ir popieriaus užpakaliukui valyti.
Slaugytės keitėsi labai dažnai, ir tik neseniai jau kurį laika ta pati yra, visai maloni. o auklė saldoka...bet esu girdėjus kaip rėkė, bet cia jau seniai...
Blogai, kad per pietus visi maitinami iš vieno bliudelio ir vienu šaukšteliu doh.gif doh.gif doh.gif tai įsivaizduokit doh.gif kaip paprasta toms baciloms vaikščioti doh.gif Bet joms neįsakysi... nes jei po viena maitinti, tai visa diena praeis.
girdėjau kad Geniukų kalvė neblogas darželis. Aišku toliau, bet ateity planuoju ten leisti.
Atsiliepkit kas lanko lopšelinukų grupę 4u.gif
oxygen
O jus gal kur netoli Šnekučio gyvenat? aš tai prie pat, 10zingsniu biggrin.gif
vilioke 16
4u.gif Laba mamytes, gal kas vedate savo atzaleles i lopseli darzeli Snekutis? Noreciau suzinoti jusu nuomones apie ji. Ketinu savo mazaja vesti.
uliana
labadiena,
Mes zygiuojam i sita darzeli..Girdejau as visko apie ji, ir deja, ne pacius geriausius atsiliepimus.. bet cia turbut indviduliai nuo grupes, bei aukletoju priklauso.. einam jau antras menuo ir nieko blogo nepastebejau.. Vaikas linksmas, pavalges, priziurimas.. ko daugiau reikia bigsmile.gif
Girdejau, kad ir rinkliavos nemazos.. ir mes gavome lapeli, su surasytu sarasiuku, bei pinigu suma, kuria reikia atnesti i grupes fonda, bet 50lt- ne tokia didele suma, juk kalbame apie visus metams mirksiukas.gif

beje, kazkur yra temele apie si darzeli 4u.gif paieskokit, gal ir rasit kazkur pabaigoje, nes nelabai kas ten kalba ax.gif
freilina
TAip ir as zadu ten uzrasyti savo pupa, vien delto, kad ten priima, nes niekur kitur, juolab savam rajone nesikalba net, prasymo nepriima...bet, kad jau niekas taip apie "Snekuti" nekalba, tai net itarimas kyla g.gif
vilioke 16
Aciu mamytes,kad atsakete. Na pavesim pamatysim. cool.gif Zadu eiti nuo pirmadienio jai nesusirks.
Ir as del to vedu, kad kitur vietu nera.Ir salimais vyro darbas.
freilina
Ir maniskio darbas salia, del to dar renkames ta darzeli. Gal jusu vyras Euroelektronikoj dirba? smile.gif Oi tai parasykit kaip jums sekasi tame darzelyje ax.gif
Nicola
Įdomu skaityti mamyčių atsiliepimus, kurios jau nuo metų nori vesti į lopšelį, o dar reikalavimai: reikia gražios aplinkos (ko gero, puikaus remonto), jos vaiką mylinčių svetimų žmonių, pagerinto maitinimo (sutepti vafliai ar kompotas ,,per saldus" netinka). Žodžiu, reikalavimai ohoo, moka už dieną 5 litus. Mielosios, nereikia dėtis tuo, kuo nesate. Jeigu Jūs norite nuo metukų lopšelio, tai, reikia suprasti, kad ir Jūsų materialinė padėtis yra tokia, kaip ir eilinio darželio, kuris Jums ir skurdus, ie nekvapnus ir ... Nebūna geriausių darželių nuo 1 metų. Mamos pačios turi auginti vaikus.
zajka
Nu lankom ir mes šį darželį, nes kitur mus balandžio mėn. nepriėmė. Šiaip arti mano ir vyro darbo, tai visai patogu. Bet lankėme iš pusmečio tik apie 3 mėn, nes arba vaikas serga, arba atostogos. ax.gif
Šiaip iš tikrųjų ten daug sergančių vaikučių ateina, bet kur jų nėra. Auklės tai man labai visos patinka, pretenzijų joms jokių neturiu, ypač miela lopšelinukų auklė, tokia jauna mergaitė (šiaip mums jau 2,5 metų, bet vasarą mes lankėme lopšelio grupę).
Kas iš tikrųjų nervina, tai labai prastos buitinės sąlygos - pavyzdžiui lopšelinųjų grupėje iš čiaupo bėga iš pradžių šaltas, paskui iškart karštas vanduo, kartą teko vaiką apiprausts, tai vos nenudeginau. O auklės sako kad nieks neateina taisyt.
Šiaip manau kad darželio ekonomines problemas galėtų padėti spręsti ir patys tievai, ar tai pavyzdžiui mielai aukočiau kažkiek pinigų kas mėnesį (ne mokestis už darželį juokingas) tam, kad būtų padarytas šioks toks remontas ar nauji žaisliukai nupirkti ar dar kasnors. 4u.gif
ptytukas
Mano vyresnysis lankė šį darželį nuo 1,5 mėn, ir niekuo niekuomet nesirgo dėl darželio kaltės. Turėjom sunkų laringitą dvejų metų, su daugybe komplikacijų, bet užsikrėtėm deja, namie - nuo mylimų pusbrolių pas močiutę. Darželį su vaikais labai užsiima, vaikai ten eina noriai, nors darželis skurdus, bet tai pataisoma - mes ir popieriaus piešimui, ir žaislų visokių nunešam.
dabar į tą patį darželį, nors gyvenam Karoliniškėse, vežiojam savo mažylę - ir esulabai patenkinta. Mano pusantrų - dvejų metų mažė turi visą storą papkę darbelių! Kiek mano draugės turi vaikų ir veda net į prestižinius darželiys - ten net penkiamečiai tiek nedirba. O mano mažylė tik prabudus kiekvieną dieną, net savaitgalį klausia - ar eisim pas vaikus, aš Vidos ir Jurgos pasiilgau. Vida - lopšelio šeiminikėlė, o Jurga - auklėtoja. Personalas vaikais rūpinasi -plauna užpakalius, keičia pampersus, maitina, vaistus sugirdo, jei kas ne taip - tuoj skambina, kad vaikas sublogavo ar pan. mano abu mėgėjai pamiegot, tai jiems leidžia ilgiau pagulėt, žadina, kai maistas ant stalo, kad neatauštų... Man darželis super - biednas, bet teisingas. Ir jei reiks vėl, tai tikrai vesiu čia. Nors mano finansinės galimybės leidžia rinktis prestižinį.

Papildyta:
Ir dar - del sergančių vaikų - ar ne patys tėvai yra kiaulės, kad veda į darželį sergančius vaikus. Dažnai nei nosies į grupę neįkiša, atveda vaiką, įgrūda pro duris ir palieka, tipo, turiu dirbti. Tai auklėtojos gi vaikų į gatvę neišgrūs, pačios vaikam ir medaus iš namų atneša, ir didesniem česnako duoda. Mano sūnaus grupėj buvo mamytė, kuri apskritai sugebėjo vaiką parai darželyje pamiršti, tai auklėtoja vaiką pas save namo vedėsi nakvoti, jam ir kaukę karnavalui suruošė, ir dovaną nupirko, nes mamytei dzin buvo. Taip kad beširdiškumu neapkaltinsit auklėtojų.

Beje, niekam niekada jokių kyšių nedaviau.

O kritikuoti lengva, bet tereikėtų pasikeisti vietomis bent dienai - įdomu , ar lengva kritikėms būtų smirdančius svetimų vaikų užpakalius plauti ?
Natalija*
Mes irgi užsirašėme į šį darželį nuo gruodžio mėnesio, nes kitur mus nepriemė. verysad.gif Gruodį mums bus 1,4 metai. O nuo kokio amžiaus priima į šį darželį, g.gif nes noriu, kad mano pupą ten priimtų anksčiau blush2.gif
Gal kas daugiau atsiliepimų parašytų apie šį darželį mirksiukas.gif
Natalija*
Pradėsime lankyti šį darželį nuo pirmadienio. Pats darželis aisku baisokas, kaip ir anksčiau čia kaž kas rašė, bet manau ne tai svarbiausia mirksiukas.gif direktorė visai paprastas žmogus, galima lengvai susitarti thumbup.gif Mus ji sutiko priimti i darželį truputi anksciau nei buvome užsirašę be jokių užuominų ar kyšių thumbup.gif Mūsų auklytė jauna maloni, vardu Jurgita smile.gif
Gal yra čia mamyčių, kurių vaikučiai lanko šį darželį? g.gif
Nicola
Jeigu jau nutarėt vesti vaiką į darželį, tai, pirmiausiai, turite juo pasitikėti, žmonėmis, o ne akcentuoti skurdžios aplinkos, lyg ne Lietuvoj gyventumėte. Jei yra darželių su puikesne aplinka, tai rinkliavų dėka. Žodžiu, pamačiau, kad vandens čiaupas sugedęs, nuperku ir atvežu naują arba organizuoju tėvų paramą, ir tada parašau. Tada jau matysis, kad savo vaiku rūpinatės. Nebūna gražios aplinkos be tėvų paramos.
luokė
taip jau gavos, kad skubiai reikia vilniuj darželio. šiandien bandysim kalbėti šitam. labai sudėtinga rinktis, kai pati nemačius, o kalbos ne itin geros... bet labai tikiuos, kad vis tik mums pasiseks ir priims, ir kad gera auklėtoja paklius...
tikrai, kas lankot- papasakokit, kaip čia gyvenimas einas- man taip reikia nuraminimo... verysad.gif
vilioke 16
Sveikos mamytes. mirksiukas.gif Mano mazoji lanko si darzeli menesi laiko. As patenkinta,z vaika pasiimu zvalu. Aukletojos malonios. O ta skurdzia aplinka galime ir patys pakeisti.Duodami [pasiulymu. Dabar vaikams nupirktos naujos kedutes, ateiti ir stalai bus nauji, ruosiasi vaikams nauja kilima nupirkti. Man svarbiause,kad su vaikais uzsiima. Maniske, sokti pradejo, dainuoti.
Natalija*
QUOTE(vilioke 16 @ 2007 10 31, 11:12)
Sveikos mamytes.  mirksiukas.gif Mano mazoji lanko si darzeli menesi laiko. As patenkinta,z vaika pasiimu zvalu. Aukletojos malonios. O ta skurdzia aplinka galime ir patys pakeisti.Duodami [pasiulymu. Dabar vaikams nupirktos naujos kedutes, ateiti ir stalai bus nauji, ruosiasi  vaikams nauja kilima nupirkti. Man svarbiause,kad su vaikais uzsiima. Maniske, sokti pradejo, dainuoti.
*

Sveika, ką manai apie maitinimą darželyje? g.gif Mes tik 3 dienas buvome po puse dienos, bet maniškė darželio maisto nevalgė, nieko negėrė verysad.gif Tai nešu savo maistą iš namų.. absurdas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(luokė @ 2007 10 31, 10:25)
taip jau gavos, kad skubiai reikia vilniuj darželio. šiandien bandysim kalbėti šitam. labai sudėtinga rinktis, kai pati nemačius, o kalbos ne itin geros... bet labai tikiuos, kad vis tik mums pasiseks ir priims, ir kad gera auklėtoja paklius...
tikrai, kas lankot- papasakokit, kaip čia gyvenimas einas- man taip reikia nuraminimo...  verysad.gif
*

O kokio amžiaus vaikas?
luokė
mano jau didelė- ne už kalnų keturi metai. iš dalies dėl to dar labiau jaudinuos- sunkiau gali būt priprast, nes keičiasi viskas iškart- ir miestas, ir darželis doh.gif

dėl maisto- gal tiesiog stresiukas, dėl to ir nevalgo? nes maži vaikai gi dar neturi supratimo apie maistą, kas skanu, o kas ne- kaip įpras, tą ir valgys. gal aplamai mažiau pradėjo valgyt, o paskui įpras, nusiramins ir viskas bus ok
luokė
užrašiau savąją į šį darželį. nuo pirmadienio pradėsim lankyt.
jaudinuos, net neįsivaizduoju, kaip seksis...

net nustebau, kai nekilo jokių problemų dėl užrašymo- juk mažiau nei savaitė iki lankymo pradžios.

darželis, aišku, su mūsų lankytu lyginant, atrodo skurdokas, bet... tikiuos, kad bus normaliai. svarbiausia, kad vaikas gerai reaguotų ir adaptuotųs
Natalija*
QUOTE(luokė @ 2007 11 07, 23:06)
užrašiau savąją į šį darželį. nuo pirmadienio pradėsim lankyt.
jaudinuos, net neįsivaizduoju, kaip seksis...

net nustebau, kai nekilo jokių problemų dėl užrašymo- juk mažiau nei savaitė iki lankymo pradžios.

darželis, aišku, su mūsų lankytu lyginant, atrodo skurdokas, bet... tikiuos, kad bus normaliai. svarbiausia, kad vaikas gerai reaguotų ir adaptuotųs
*

Sveikinu, tikiuosi jums bus viskas gerai 4u.gif
O pas mus viena aukletoja pampersu nekeicia g.gif Nors maniske jau gali eiti ant puoduko, bet tiek to jau, jei aukletojos laiko neturi, tai tegu vaiksto su pampersu. Bet kad visai nekeisti pampersu, tai jau viršunė : siandien koki pampersa uzdejau vaikui 6 val ryte, su tuo paciu ir radau ja vakare doh.gif Uzpakaliukas aisku issuto verysad.gif
Jau antra savaite lankome darzeli, bet dar nei karto nemaciau vaiku valgiaraščio g.gif Kai uzklausiau aukletojos, tai atsakė, kad šiandien pamiršo pakabinti meniu, bet paprastai atseit pakabina. Vistiek nei karto jo nemačiau schmoll.gif
O dar įtariu, kad maniškė nieko nevalgo, nes ji šiaip yra nevalgiukė, o grįžus iš darželio buna tokia alkana, kad valgo tokius maisto produktus, kurios anksčiau visai vengė unsure.gif O dar grįžus iš darželio nesišlapina 12-14 valandų. Kaip tokio amžiaus vaikui, sakyciau yra labai negerai unsure.gif
Nežinau, kas ten darosi darželyje, prašiau aukletoju, kad duotu jai pagerti, atseit duoda, bet kodėl vaikas grįžęs namo yra labai alkanas ir ištroškęs g.gif Gal tik leidžia atsigerti per pietus, pusryčius ir vakarienę g.gif
Labai bijau, kad nesusirgtų ji, nes organizmas tai silpsta, kai nevalgoma verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.