Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Šnekutis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
J@lanta
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 08, 21:42)
Mamytės, o seniai vaikučius užrašėte į šį darželį prieš vedant?
*

vasaros pradžioje mirksiukas.gif

tik šiandien atsiėmiau savo mažiukę ir šio darželio, nes netikėtai ryte sulaukiau skambučio iš darželio ( kuris yra praktiškai už namo per mažyčiukę gatvelę p.s. ir beje užrašiau tik vasaros pradžioje ), kad priima, nesitikėjau kad pakliūsim į jį - bet dabar viskas ok thumbup.gif ramiai jau ryt į jį keliausim
nereiks dabar vežioti į Šnekutį, nes bus galima pėstute per minutę nueiti
Bozinda
QUOTE(J@lanta @ 2010 09 08, 21:49)
vasaros pradžioje  mirksiukas.gif

tik šiandien atsiėmiau savo mažiukę ir šio darželio, nes netikėtai ryte sulaukiau skambučio iš darželio ( kuris yra praktiškai už namo per mažyčiukę gatvelę  p.s. ir beje užrašiau tik vasaros pradžioje ), kad priima, nesitikėjau kad pakliūsim į jį - bet dabar viskas ok  thumbup.gif ramiai jau ryt į jį keliausim
nereiks dabar vežioti į Šnekutį, nes bus galima pėstute per minutę nueiti
*

kaip tik man sake, kad siandie atsisake, tai gal jus turejo omeny g.gif
Sekmes jums mirksiukas.gif
vaidyte
Aš ir tikiuosi,kad pirmas mano įspūdis blink.gif blink.gif ir darželio stovis doh.gif doh.gif niekaip neįtakos mūsų mažylių ugdymo... drinks_cheers.gif
Bozinda
QUOTE(vaidyte @ 2010 09 08, 21:53)
Aš ir tikiuosi,kad pirmas mano įspūdis  blink.gif  blink.gif ir darželio stovis  doh.gif  doh.gif niekaip neįtakos mūsų mažylių ugdymo... drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif
vilioke16
mano dukra lanko jau 3 metus, eina labai norei.Sako man ten patinka labai. nereikia ziuret i isore,o i vidu. cool.gif
Bozinda
QUOTE(vilioke16 @ 2010 09 09, 09:31)
mano dukra lanko jau 3 metus, eina labai norei.Sako man ten patinka labai. nereikia ziuret i isore,o i vidu. cool.gif
*

thumbup.gif
gal kas zino Meskuciu grupes aukletojos telefono numeri?
Aciu
Bozinda
QUOTE(Bozinda @ 2010 09 09, 09:37)
thumbup.gif
gal kas zino Meskuciu grupes aukletojos telefono numeri?
Aciu
*

Aciu jau turiu thumbup.gif
Bozinda
Ant kiek dziaugiaus, kad atsirado supratingas darzelis ir prieme mano pupa, galvijau aplinka nekokia, bet tai yra nesvarbiausia, o pasirodo blink.gif
rasau trumpai, pasirodo esat sekamos darzelio aukletoju ar valdzio ir i darzeli priimami, pagal tai kokius tu atsiliepimus parasysi doh.gif
vilioke16
O is kur tos zinios, kad stebimas portalo puslapis. Ir pagal atsiliepimus yra ++ ? g.gif

Bozinda
QUOTE(vilioke16 @ 2010 09 13, 09:40)
O is kur tos zinios, kad stebimas portalo puslapis. Ir pagal atsiliepimus yra ++ ? g.gif
*

Siandie visa tai patiriau savo kaliliu, nes parasiau, kad pirmas ispudis apie darzeli nekoks SM, ir siadie turejom eiti i ji, paskambinau, kad veliau ateisim,
o jie man sako, taigi jus neeisit i musu darzeli , nes atsiliepet nekaip apie mus doh.gif , sakau, kad sekti irgi negrazu yra, o jie man pradejo aiskinti, kad pries jus 30 vaiku uzrasyta ir t.t.
nU vienu zodziu viskas aisku apie si darzely ir su vyru dziaugiames, kad neeis musu vaikas ten, nes neduok dieve vaikas nuo to nukentu, kad mamai pirmas ispudis apie darzeli nekoks doh.gif , nors dazniausiai pirmas ispudis buna klaidingas ir ne aplinka svarbiausia, o svarbiausia, kad su musu brangiausiai stebukleliais grazei elgtusi ir rupintusi smile.gif
slapukas 33
QUOTE(Bozinda @ 2010 09 13, 11:55)
Siandie visa tai patiriau savo kaliliu, nes parasiau, kad pirmas ispudis apie darzeli nekoks SM, ir siadie turejom eiti i ji, paskambinau, kad veliau ateisim,
o jie man sako, taigi jus neeisit i musu darzeli , nes atsiliepet nekaip apie mus doh.gif , sakau, kad sekti irgi negrazu yra, o jie man pradejo aiskinti, kad pries jus 30 vaiku uzrasyta ir t.t.
nU vienu zodziu viskas aisku apie si darzely ir su vyru dziaugiames, kad neeis musu vaikas ten, nes neduok dieve vaikas nuo to nukentu, kad mamai pirmas ispudis apie darzeli nekoks doh.gif , nors dazniausiai pirmas ispudis buna klaidingas ir ne aplinka svarbiausia, o svarbiausia, kad su musu brangiausiai stebukleliais grazei elgtusi ir rupintusi smile.gif
*

Bozinda nesijaudink, tegu skaito seka susirasinejimus tos darbuotojos ir vedeja , tegu susimasto kodel ju darzelyja nera supyniu vaikams, kiemas kaip po karo, vis alkoholikas kazkoks vaiksto kieme, kodel grupes netvarkingos kur pinigai remontui . Visus darzelius aprupina savivaldybe pinigais,o cia sakau matyt nukialiauna ne ten kur reik . Bekit is to darzelio , yra kitu geresniu , uzsirasykit i eile ir sulauksit eiles .... 4u.gif Kaip paskaitau cia atsiliepimus siaubas , o ne darzelis g.gif
Papildyta:
rasot ,kad vaikui patinka sitame darzelyja, ka tas vaikas supranta , jam duota lova miegot ,jis miega , duota pavalgyt , nors neskaniai jis pavalgo . Jus esat mamytes ir viska matot kokia aplinka, o vaikui bent kur gali patikti , jis neziuri gi i aplinka ..... smile.gif
Bozinda
QUOTE(slapukas 33 @ 2010 10 02, 09:26)
Bozinda nesijaudink, tegu skaito  seka susirasinejimus tos  darbuotojos ir vedeja ,
*

Tegu drinks_cheers.gif , radom zymei geresni darzeli, kur tikrai laukiam vaikai ir priziurimi smile.gif
slapukas 33
Saunuoliai thumbup.gif , tegu pasirupina darzelio tvarka , o neliezuvauja kas ka raso , va ir sitaip praranda darzelio lankytojus biggrin.gif greit neliks ten vaiku visi pabegs biggrin.gif
Akville
Mamos, nuleiskit garą truputį.
Neinet į šį darželį, tai valio, neikit, išsakėt savo nuomonę - kam kartotis? g.gif

Yra einančių ir bus jų. Žinoma, aplinka, tvarka, darželio būklė nėra patys geriausi. Taip, yra geresnių. Taip, reikia naujų žaislų, įrangos, sūpynių ir gražesnio kiemo. Bet kalbėt apie šį darželį kaip apie apskritai blogį - nereikia.

Darželyje dirba nuotabios auklėtojos (bent jau mūsų buvo mažųjų grupėj puiki auklytė ir dabar nuostabi). Puiki pedagogė, vaikų draugė ir šiltas bei rūpestingas žmogus.
O pasak čia pasisakiusios mamytės, kad "ką tas vaikas supranta... yra lova...duoda valgyt ir gerai" - absoliuti nesąmonė. Vaikai ne šuniukai, viską supranta ir jaučia.
Aš manau, vaikui svarbiausia yra gera psichologinė aplinka. Ir mes ją ten turim.
-Lilė-
Pritariu tau Akville - auklėtojos tikrai fainos ir jų dėmesys vaikučiams - išskirtinis. Aš ir toliau gražiai atsiliepsiu apie atmosferą darželyje ir pedagodus bei auklėtojas, sumaniai organizuojamus Kalėdinius ir kt. renginukus.

vilioke16
As ir prie jusu mamytes graziu zodziu prisidedu, per 3m pakolkas nenusivyliau. O kas nepatinka galima: pasakyti arba paprasyti mirksiukas.gif Visoms viskas negali but gerai, jugi visos mamytes ir ju vaikuciai yra skirtingi ir tie patys darzeliai skirtingi. Tad kekviena mamyte turi teisia pagal save pasirinkti kur jei ar jos vaikuciui patinka. bigsmile.gif Kekvienam darzelio portale rasime ; graziu pasisakymu ir nemaloniu pasisakymu blush2.gif
CiaRuta
Sveikos, mamytės, atsikraustėm gyventi mes į T. Ševčenkos gatvę, mano dukrytei sueis 2 pavasarį 4u.gif . Žiūrinėju kokie darželiai priklausytų pagal gyvenamąją vietą. Sakykit, iš kur jūs sužinojot kurie pagal vietą? Nes prasiknisau internete, radau tik "laisvas" vietas. "Šnekutis" visai šalia smile.gif.
Taip pat gal kas žinot kokius dokumentus reikia pristatyti be gimimo liudijimo kopijos ir gyvenamosios vietos deklaracijos?
Ką daryti tokiu atveju jei esi nuomininkas, o registruotos esam gimtąjame mieste? blush2.gif
-Lilė-
Reikia gimimo liudijimo kopijos ir pažymos iš gydytojos, kad vaikas sveikas ir gali lankyti darželį.
Dėl to, kad nuomininkai, nemanau, kad būtų problemos...
Nueikite į darželį, pasidomėkite, pasišnekėkite su vėdėja, ten mielos moterys, tikrai Jums papasakos smile.gif
vilioke16
:ax: Noriu mamyciu paklausti, o i kokia mokykla,ruosiates leisti savo atzaleles, po sio darzelio lankymo?Kuri tam kraste geriause-padoriause.?
Filomena S
QUOTE(-Lilė- @ 2011 01 10, 23:06)
Reikia gimimo liudijimo kopijos ir pažymos iš gydytojos, kad vaikas sveikas ir gali lankyti darželį.
Dėl to, kad nuomininkai, nemanau, kad būtų problemos...
Nueikite į darželį, pasidomėkite, pasišnekėkite su vėdėja, ten mielos moterys, tikrai Jums papasakos smile.gif
*

Mes neseniai buvome. Nueini, parašai prašymą su vaiko gimimo liudijimo kopija. Jei turėtumėte kokių nuolaidų: studentai, ar gaunate pašalpas, tai jas irgi reiktų atnešti. Tuomet būtų nuolaidų ir privilegijų.
Prašyme įrašote nuo kada norite leisti vaiką į darželį. O pažyma galioja kelias dienas kiek žinau. Prieš einant į darželį, nueisit pas gydytoją, o jau su ta pažyma keliausit į darželį.
Papildyta:
QUOTE(-Lilė- @ 2010 10 05, 19:55)
Pritariu tau Akville - auklėtojos tikrai fainos ir jų dėmesys vaikučiams - išskirtinis. Aš ir toliau gražiai atsiliepsiu apie atmosferą darželyje ir pedagodus bei auklėtojas, sumaniai organizuojamus Kalėdinius ir kt. renginukus.
*

Nėra ką lyginti kaip paprasta ir malonu bendrauti, vien tik paskambinus. Teko ne su viena kalbėti, tai čia ryšys užsimezga iš karto.
Kaip mano vyras pasakė. Šnekutė ta vedėja ir "Šnekučio darželio"
Agne T.
QUOTE(CiaRuta @ 2011 01 10, 01:57)
Sveikos, mamytės, atsikraustėm gyventi mes į T. Ševčenkos gatvę, mano dukrytei sueis 2 pavasarį  4u.gif . Žiūrinėju kokie darželiai priklausytų pagal gyvenamąją vietą. Sakykit, iš kur jūs sužinojot kurie pagal vietą? Nes prasiknisau internete, radau tik "laisvas" vietas. "Šnekutis" visai šalia smile.gif.
Taip pat gal kas žinot kokius dokumentus reikia pristatyti be gimimo liudijimo kopijos ir gyvenamosios vietos deklaracijos?
Ką daryti tokiu atveju jei esi nuomininkas, o registruotos esam gimtąjame mieste?  blush2.gif
*

Jums gali priklausyti ir Geniuku kalve smile.gif jis randasi muitines g. salia pedagoginio universiteto smile.gif
agnig
[quote=CiaRuta,2011 01 10, 01:57]
Sveikos, mamytės, atsikraustėm gyventi mes į T. Ševčenkos gatvę, mano dukrytei sueis 2 pavasarį 4u.gif . Žiūrinėju kokie darželiai priklausytų pagal gyvenamąją vietą. Sakykit, iš kur jūs sužinojot kurie pagal vietą? Nes prasiknisau internete, radau tik "laisvas" vietas. "Šnekutis" visai šalia smile.gif.

Visa informacija apie darželius ir jų paskirstymą pagal teritoriją:
http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index....1/?itemID=89435

žr. exl failą
matuke
[quote=agnig,2011 05 20, 17:35]
[quote=CiaRuta,2011 01 10, 01:57]

Visa informacija apie darželius ir jų paskirstymą pagal teritoriją:
http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/index....1/?itemID=89435

žr. exl failą
*

[/quote]
aciu uz nuoroda, kaip tik prireike 4u.gif
matuke
ar yra besruosianciu lankyti darziuka nuo rugsejo 4u.gif
in vino
Mes kaip ir planuojam nuo rugsejo eiti ax.gif
matuke
QUOTE(in vino @ 2011 07 13, 13:14)
Mes kaip ir planuojam nuo rugsejo eiti  ax.gif
*

o, kaip faina bigsmile.gif
jus i lopsiuka ar vyresni ?
in vino
mes vyresni, mums jau bus 3 metukai smile.gif
matuke
QUOTE(in vino @ 2011 07 15, 16:13)
mes vyresni, mums jau bus 3 metukai smile.gif
*

tai sekmes darziuke, mes 2metiniai 4u.gif
matuke
mamos, tai ar yra kas vesit dvimecius buo rugsejo cool.gif
in vino
Sveikute, tai as dabar galvoju,kad ir mes busim dvimetiniu grupeje, nes mums tik spalio men bus 3 g.gif Kazin kaip jungia tas grupes...
matuke
QUOTE(in vino @ 2011 07 23, 10:42)
Sveikute, tai as dabar galvoju,kad ir mes busim dvimetiniu grupeje, nes mums tik spalio men bus 3  g.gif  Kazin kaip jungia tas grupes...
*

na, gali buti ir taip g.gif
o pas jus berniukas ar mergyte smile.gif
matuke
kotais sio rAjono mamytes neaktyvios g.gif
Iewuzze
Sveikos 4u.gif
QUOTE(in vino @ 2011 07 23, 10:42)
Sveikute, tai as dabar galvoju,kad ir mes busim dvimetiniu grupeje, nes mums tik spalio men bus 3  g.gif  Kazin kaip jungia tas grupes...
*

man atrodo, kad eisit i vyresniu grupe, nes maniskei bus gruodi 3 metukai, tai sake, kad visi 2008 metu vaikuciai eis i vyresniu 4u.gif
in vino
Sveikutes. Na pagaliau mus prieme i darzeli !!! eisim jei gerai pamenu i kiskuciu grupe (bet gal ir klystu...) Rugseji startuosim, tikiuos viskas bus gerai. dar reikia pazyma pasiimt is gydytojos ir viskas.
Iewuzze
QUOTE(in vino @ 2011 08 17, 14:57)
Sveikutes. Na pagaliau mus prieme i darzeli !!!  eisim jei gerai pamenu i kiskuciu grupe (bet gal ir klystu...) Rugseji startuosim, tikiuos viskas bus gerai. dar reikia pazyma pasiimt is gydytojos ir viskas.
*

vadinas eisit i vyresniu, nes patys maziausi vadinas meskuciai biggrin.gif sekmes pradedant lankyti darziuka 4u.gif
matuke
tai mes turbut Meskuciiai busim bigsmile.gif
bet kaip suprantu daugiau meskuciu cia nerasime doh.gif
Riste
mes su dukryte dar laukiam, nors užrašėm tik gimusią, ir sūnus lanko, tačiau eilėje n'ta verysad.gif
matuke
QUOTE(Riste @ 2011 08 25, 21:09)
mes su dukryte dar laukiam, nors užrašėm tik gimusią, ir sūnus lanko, tačiau eilėje n'ta verysad.gif
*

ar gavot vieta? musu grupeje yra Saule ax.gif bet kiek zinau tai ji berods sesute vyresne turi rolleyes.gif
Riste
Taip, jau einam pas Viščiukus:) Grupėje dvi Saules smile.gif
linoosikas
laba vakara 4u.gif
esame uzsirase i "Snekuti" nuo rugsejo menesio, bet noretume leisti suneli anksciau (aisku, jeigu bus vietos ir noro direktorei mus priimti), nes namuose jau maza erdves ir bendravimo jam. Kokia nuomone, mamytes, susidarete apie si darzeli, kuriu vaikuciai jau ten lankosi? Ar nera prasoma/reikalauja moketi uz tai, kas nepriklauso? kaip priziurimi vaikuciai? busiu dekinga uz nors kokia nuomone blush2.gif 4u.gif
vaidyte
QUOTE(linoosikas @ 2012 01 02, 23:42)
laba vakara 4u.gif
esame uzsirase i "Snekuti" nuo rugsejo menesio, bet noretume leisti suneli anksciau (aisku, jeigu bus vietos ir noro direktorei mus priimti), nes namuose jau maza erdves ir bendravimo jam.  Kokia nuomone, mamytes, susidarete apie si darzeli, kuriu vaikuciai jau ten lankosi? Ar nera prasoma/reikalauja moketi uz tai, kas nepriklauso? kaip priziurimi vaikuciai? busiu dekinga uz nors kokia nuomone blush2.gif  4u.gif
*

Čia Jums niekas neparašys blogų atsiliepimų, tik gerus, nes darželio vadovybė seka ir skaito puslapį, paskui aiškinasi ,,akis į akį" kodėl taip ar anaip parašei. Kalbu iš savos patirties. Sėkmės Jums
Akville
QUOTE(linoosikas @ 2012 01 03, 00:42)
laba vakara 4u.gif
esame uzsirase i "Snekuti" nuo rugsejo menesio, bet noretume leisti suneli anksciau (aisku, jeigu bus vietos ir noro direktorei mus priimti), nes namuose jau maza erdves ir bendravimo jam.  Kokia nuomone, mamytes, susidarete apie si darzeli, kuriu vaikuciai jau ten lankosi? Ar nera prasoma/reikalauja moketi uz tai, kas nepriklauso? kaip priziurimi vaikuciai? busiu dekinga uz nors kokia nuomone blush2.gif  4u.gif
*

Sveika,
manoji į šį darželį eina jau nuo 1m.4mėn. ir viskas puikiai klojasi. Aš manau, kad viskas priklauso nuo auklėtojos. Mes turim puikią auklėtoją ir šeimininkutę, taigi vaikas noriai eina į darželį. Kaip ir visuose darželiuose, atsiranda visokių nesklandumų, pvz.mums buvo vasarą su pakaitine aukle, bet direktorė šitą klausimą greit išsprendė. O dėl to, kad vadovybė skaito šitą temą - liuks, tai bent jau parodo, kad domisi mūsų nuomone. O tas "akis į akį" - jei nerašėt netiesos, ko bijoti atsakyti? Aš pati nesu iš tyliausiųjų, keletą kartų ėjau kalbėtis - pokalbiai malonūs ir rezultatyvus. O dėl rinkliavų - papildomai tėvai nėra gręžiami. Surenkam kanceliarinėms prekėms ir pirmą kartą per 3 metus - po 50lt žaislams. Kai pasiklausau, kokias sumas tėveliai kituose daržuose neša - kraupu darosi. Bet vėlgi, tikriausiai viskas nuo grupės ir auklėtojos priklauso. O mūsiškė - super, pilna idėjų, siurprizų ir minčių. thumbup.gif
UpeJura
Darzelyje absoliuti betvarke, ypac maziuku grupese. Manau, kad jei reikalai nesikeis - reiks kreiptis i istaiga, priziurincia ikimokyklinio ugdymo istaigas. O kas konkreciai ne taip nenoriu rasyti cia, nes vadovybe tikrai skaito. Kad skaito gal ir nieko, bet kad paskui i vaika zvilgsnis kreivas - va ko nesinori. Neveskite maziuku i sita darzeli jei tik galite.
Iewuzze
QUOTE(UpeJura @ 2012 03 20, 13:34)
Darzelyje absoliuti betvarke, ypac maziuku grupese. Manau, kad jei reikalai nesikeis - reiks kreiptis i istaiga, priziurincia ikimokyklinio ugdymo istaigas. O kas konkreciai ne taip nenoriu rasyti cia, nes vadovybe tikrai skaito. Kad skaito gal ir nieko, bet kad paskui i vaika zvilgsnis kreivas - va ko nesinori. Neveskite maziuku i sita darzeli jei tik galite.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.