Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Šnekutis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
luokė
manoji kol kas lyg ir patenkinta. šiek tiek ryte pazirzia, bet šiandien tik trečia diena, ir manau, kad viskas bus ok.
auklėtojos kol kas patiko. tikiuos, nenusivilsiu.

bet... didelis bet... pirmadienį atėjom į darželį, ieškojom direktorės, kad pasakytų, kur mums eiti. o direktorė... virtuvėj sėdėjo ir rūkė. pamačius mano galvą tarpdury cigaretę paslėpė, bet spėjau pamatyt, ir kvapas aiškiai visam pirmam aukšte jaučias... kažkaip labai jau ne prie širdies man tas dalykas

o šiaip darželis tikrai skurdokai atrodo, ir viduj ne super, bet grupėj švaru, tvarkinga.
tarp kitko, valgiaraštį mūsų grupėj radau wink.gif
uliana
QUOTE(Natalija* @ 2007 11 09, 21:26)
Sveikinu, tikiuosi jums bus viskas gerai 4u.gif
O pas mus viena aukletoja pampersu nekeicia g.gif Nors maniske jau gali eiti ant puoduko, bet tiek to jau, jei aukletojos laiko neturi, tai tegu vaiksto su pampersu. Bet kad visai nekeisti pampersu, tai jau viršunė : siandien koki pampersa uzdejau vaikui 6 val ryte, su tuo paciu ir radau ja vakare doh.gif Uzpakaliukas aisku issuto verysad.gif
Jau antra savaite lankome darzeli, bet dar nei karto nemaciau vaiku valgiaraščio g.gif  Kai uzklausiau aukletojos, tai atsakė, kad šiandien pamiršo pakabinti meniu, bet paprastai atseit pakabina. Vistiek nei karto jo nemačiau schmoll.gif
O dar įtariu, kad maniškė nieko nevalgo, nes ji šiaip yra nevalgiukė, o grįžus iš darželio buna tokia alkana, kad valgo tokius maisto produktus, kurios anksčiau visai vengė unsure.gif O dar grįžus iš darželio nesišlapina 12-14 valandų. Kaip tokio amžiaus vaikui, sakyciau yra labai negerai unsure.gif
Nežinau, kas ten darosi darželyje, prašiau aukletoju, kad duotu jai pagerti, atseit duoda, bet kodėl vaikas grįžęs namo yra labai alkanas ir ištroškęs g.gif Gal tik leidžia atsigerti per pietus, pusryčius ir vakarienę g.gif
Labai bijau, kad nesusirgtų ji, nes organizmas tai silpsta, kai nevalgoma verysad.gif
*

atrodo, musu dukrytes lanko ta pacia grupe.. net gal ir atsimenu ja, bet neesu tikra. ar auklyte jusu Vida? aukletoja Jurgita?
siaip mano vaikas visad pakeistu pamperiu, pavalgius, atsigerus(gert mums ideda net einant namo) ir linksma. atrodo mylima(aisku, kiek galima myleti svetima vaikuti wub.gif ), visad papasakoja ka veike per diena, kaip soko, kaip arkliuku jojo biggrin.gif ir tt.
gal Tavo mergaite labai stresuoja g.gif jautri? nenusimink, manau, pasitaisys padetis..
valgiarascio ir as is pradziu klausdavau, tai buvo pakabine pora dienu, bet paskui vel dingo unsure.gif tai tiesiog klausiu.. tikiu kad tiesa sako.. 4u.gif

o del rukalu, tai buvo pora kartu ,kai uzuodziau.. ir sitas tai man nelabai patinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(luokė @ 2007 11 14, 11:05)

o šiaip darželis tikrai skurdokai atrodo, ir viduj ne super, bet grupėj švaru, tvarkinga.
tarp kitko, valgiaraštį mūsų grupėj radau wink.gif
*

vaikams skurdumas nerupi 4u.gif cia tevialiams labiau uzkliuna.. svarbiausia manau,pagarba vaikui, kaip asmenybei..
zaisliuku , bent jau pas mus, tikrai daug.. dar is pradziu, siuliau is kito darzo zaislu atvesti, bet matau, kad ju ten tikrai netruksta 4u.gif
Natalija*
Uliana, kaip smagu rasti grupiokę smile.gif Taip mūsų auklėtoja Jurgita, o auklytės vardo nežinau blush2.gif Šiap mano dukrytė nelabai stresuoja, jau lyg ir apsiprato. Dėl maisto, tai auklėtojos sako, kad ji valgo košę, bet aš to nelabai tikiu,nes ji gyvenime košės nenorėjo valgyti schmoll.gif Mes visalaika ateiname į grupę pirmi, ir auklėtojos žino apie tai. Jau pora kartų neradus auklėtojos is ryto grupėje , ejome jos ieškoti ir rasdavome rūkančia unsure.gif o dėl meniu, man sakė, kad jis atsiras, kai dietistė griš iš atostogų g.gif Uliana, o kiek laiko jus jau lankote ši darželį? Nuo kada nėra meniu? Šiuo metų grupę lanko sergantis berniukas blink.gif Ir kodėl auklėtojos priima tokius vaikučius. unsure.gif Bijau, kad ir maniškė dabar nesusirgtų unsure.gif
uliana
QUOTE(Natalija* @ 2007 11 15, 20:50)
Uliana, kaip smagu rasti grupiokę smile.gif Taip mūsų auklėtoja Jurgita, o auklytės vardo nežinau blush2.gif Šiap mano dukrytė nelabai stresuoja, jau lyg ir apsiprato. Dėl maisto, tai auklėtojos sako, kad ji valgo košę, bet aš to nelabai tikiu,nes ji gyvenime košės nenorėjo valgyti schmoll.gif Mes visalaika ateiname į grupę pirmi, ir auklėtojos žino apie tai. Jau pora kartų neradus auklėtojos is ryto grupėje , ejome jos ieškoti ir rasdavome rūkančia unsure.gif o dėl meniu, man sakė, kad jis atsiras, kai dietistė griš iš atostogų g.gif  Uliana, o kiek laiko jus jau lankote ši darželį? Nuo kada nėra meniu? Šiuo metų grupę lanko sergantis berniukas blink.gif Ir kodėl auklėtojos priima tokius vaikučius. unsure.gif  Bijau, kad ir maniškė dabar nesusirgtų  unsure.gif
*

man taip pat labai smagu 4u.gif darzeli mes lankom nuo rugsejo pirmosios..
Dabar grizom po ligos, o gi radom pasikeitusia auklyte..su ja per tris lankymo dienas dar nesusidraugavom, ji nelinkus kalbet apie vaikus.. ko negaletum pasakyti apie Vida .. ji visad papasakodavo apie diena, kiek soko, kiek dainavo kiek miegojo.. gal Jus jos ir nemate, jei neseniai lankot..
del valgiarascio, tai jis kabejo pora dienu, per visa laika, as pati klausdavau, sake pakabins.. bet taip ir nepakabino.. kartais pati paklausiu ka valge.. g.gif
Del kosytes, tai gali buti, kad mergyte mato valgancius draugus ir pati uzsinori.. tik jei sakot, kad ji gryzta alkana.. visko gali buti..negali 100proc garantuoti uz kitus zmones, na asmeniskai mano vaikas visad pavalges gryzta.. net nz ka ir sakyti..
O del serganciu vaikuciu.. na cia manau ne aukletojas, o tevelius reiketu kaltinti..
aukletoja juk neisvarys vaiko.. cia tiesiog tevu sazines reikalas..
tarkim mes, iskart grupes virusa pasigaunam unsure.gif jau tris k sirgom, spejom ir antibiotiku paragauti,nors pries darza nebuvom apskritai sirge..
na as manau niekur nuo to nepabegsi.. Uz tai stengiames visais budais stiprinti organizma, (beje mes dar turime ir elergine sloga verysad.gif )tikimes susidraugauti su visais virusais ir igauti imuniteta mirksiukas.gif o Jums linkiu is vis nesirgti 4u.gif
luokė
QUOTE(Natalija* @ 2007 11 15, 20:50)
sako, kad ji valgo košę, bet aš to nelabai tikiu,nes ji gyvenime košės nenorėjo valgyti schmoll.gif

radai ko jaudintis biggrin.gif manoji namie irgi nei košės, nei panašaus maisto nevalgė. tik išėjo į darželį, ir pati pradėjo prašyt, kad košės išvirčiau. daržely išmoksta daug ko wink.gif

dėl sirgimo- to niekaip neišvengsi, kad ir kaip gaila būtų. o dar tiek trumpai lankant darželį, nesistebėkit visokiom slogom ir pan.

o mum kol kas normaliai. lyg ir patenkinta, ir soti grįžta, namie lengvai ko nors užkanda.
Natalija*
Per tris menesius darzeli isviso lankeme 4 savaites, visa laika prasirgome verysad.gif O aukletojos zodziai man iki šiol galvoje stovi" jei jusu vaikas jautrus ligoms, tai geriau dabar neveskite, nes šiou metu grupeje yra labai sergantis berniukas" blink.gif Tai atsiprasau, tai darzelis gi ne ligoninė, o sveikų vaikų ugdymo įstaiga. Kaip tik tada mano dukra užsikretė ir papuolėme į ligoninę, kurioje pragulėjome apie 2 savaites , su lašelinėmis ir kateteriais, 4 antibiotikų kursais... ir turėjau menesiui imti biliutenį...o auklėtojos naglai sako, nebeveskite vaiko, nes šiuo metu serga kitas.. truksta žodžių doh.gif
Kalėdinės šventės diena buvome darželyje, tai parsivežusi dukra namo pastebėjau, kad ant kojytės yra didelis įbrėžimas matomai padarytas aštriu daiktu blink.gif
luokė
na ką, mums rytoj čia paskutinė diena. žinot, ir ačiū dievui...
nežinau, gal kitom labiau pasisekė, ar reikalavimai mažesni...
dėl auklėtojų aš beveik patenkinta. Jurgita (3-4 metų grupėj) labai maloni, su ja kažkaip daugiau teko bendraut. kitos auklėtojos vardo nepamenu ax.gif

pliusas vienas- auklėtoja mano vaikui patiko. bet tik tiek. daugiau pliusų nėr... o gaila. vis laukiau, gal pamatysiu, sužinosiu ką nors, kas mano nuomonę apie darželį pakeis, bet nesulaukiau. ir praeitą savaitę nusivyliau- ateinam į darželį, o grupėj auklėtojų nėr, vaikus saugo valytoja doh.gif darželio seselė vieną dieną vienoj mažiukų grupėj, kitą dieną- kitoj. vaizdelis- aš tarpdury kalbu su sesele, o tuo tarpu grupėj ant kaži kokio stalo vienas vaikis užsėdęs kitą, sugriebęs už plaukų tąso. seselė nesiteikė tinkamai sureaguot. baisu pagalvot, kaip to vaikio galva galėjo būt sutrenkta doh.gif

gaila, kad darželio vadovė (ir prieš ją buvusios) nesugeba tinkamai atlikti savo darbo ir prikelti darželio. nes eisim į "mažylį" (visai šalia šnekučio). išplanavimas, statybos metai tie patys, bet atrodo... šilta, gražu, jauku, šviesu ir t.t. direktorė švelniai nureketavo, pavardino, kas per praeitus metus atlikta, nupirkta, ką planuoja keisti, pirkti, tvarkyti ir pan.

gaila, kad įspūdžius anaiptol ne geriausius išsinešiu (mažoji paskutinį mėnesį į darželį eina labai sunkiai, verkia ir prašo kito, bijo valytojos, nenori į budinčią grupę). bet tikiuos, kad tos, kurių vaikai ten eina, neliks nepatenkintos kaip aš. gal pasisekė geriau... 4u.gif
Natalija*
Mes irgi jau lankome kitą darželį. Mūsų auklėtoja Jurgita, nezinau ar cia apie ta pačia šnekame, irgi labai gera ir rūpestinga buvo 4u.gif Vaikučių dienos meniu niekada nemačiau, nezinia ka valgė vaikai g.gif Naujame darželyje man atrodo dukrytei labiau patinka, beto patiko tas, kad sergančių vaikučių griežtai nepriima, o Šnekutyje net sakė " jei reikia atneškite vaistukus- sugirdisime" unsure.gif doh.gif
luokė
QUOTE(mutantė @ 2008 01 14, 14:40)
Pasirodo ne viena aš nežinojau, tai klitoriuko skyliutė per kuria sysiu darom  lotuliukas.gif
Papildyta:
Prigalvoja žmonės nesamonių  doh.gif
*

ta auklėtoja Jurgita buvo, kaip supratau, ne vienai grupei- buvo ir pas mus, didesnius, ir pas jus, lopšelinėj grupėj. taip kad tvarka tokia... pirmąkart mačiau, kad viena auklėtoja- kelioms grupėms.
-Lilė-
Mūsų dukrytė lanko šį darželį nuo metukų laiko, priėmė mus iš karto, be jokių eilių.
Tiesa, kad darželis skurdokas, bet man patinka kad su vaikais užsiimama, dažnai daro visokius darbelius, piešia, klijuoja, lipdo. Šiais metais dukrytė pradėjo lankyti muzikos pamokėles - dainuoja ir šoka. Išmoko daug eilėraštukų, dainelių, per Kalėdinį renginį buvo surengtas vaidinimas.
Manau, kad ir yra svarbiausia, kad lavintų vaikus, o ne kaip atrodo sienos - nudažytos jos ar ne.

Musų auklėtojos Jurga ir Onutė yra tikrai labai malonios, paslaugios thumbup.gif
Mums patinka ir dukrytė mielai eina mirksiukas.gif
luokė
nieko nesakau, gal ir užsiima.
bet dabartiniam daržely man patinka kur kas labiau...
kaip esu minėjus, prieš buvusias auklėtojas nieko prieš kaip ir neturiu- geros jos, patiko maniškei.
bet faktas, kad dabar visa šeimyna jaučiamės geriau.
Tatli
sveiki,ir as uzrasiau vaika i lopseli nuo geguzes men,butu malonu isgirsti nuomones kiek mokat uz darzeli?
Tatli
ax.gif
Tatli
kur gi dingo visos mamos? g.gif
Lyja28
Sveikos mamytes smile.gif
Galiu pasidalinti menka, bet galbut naudinga patirtimi apie si darzeli, tikriau apie jo vedeja smile.gif paciame darzelyje nebuvau, bet teko skambinti pasiteirauti ar yra vietu maziukams nuo metu. Vedeja pasirode labai maloni moteris, trumpai papasakojo apie darzeli, pasake, kad bus keiciami langai ir formuojama nauja lopsiuku grupe, tad vietu turetu atsirasti smile.gif bet smagiausia, kad mus uzrase telefonu!!! buvau trumpam netekus zado smile.gif kituose darzeliuose reikia atejus maldauti, kad leistu prasyma parasyti, o cia - telefonu bigsmile.gif
Viena smulkmenyte smile.gif Vaikutis eidamas i si darziuka turi pats vaikscioti, jei ne, vedeja apgilestavo, kad tada galimybiu lankyti sio darzelio nebus mirksiukas.gif

Artimiausiu metu zadu nuvaziuoti apziureti, butinai parasysiu kaip sekesi, bet su tokia katastrofiska situacija del darzeliu, manau, mes ji jamsim , o po to ziuresim kaip bus rolleyes.gif
Beje, darziukas ne pagal gyvenama vieta, o dirbu netoliese, tai vedeja atsake, kad galima ir taip thumbup.gif
Tatli
Taip ten priima visus man atrodo be jokiu problemu, mes lankom jau men pakol kas viskas gerai
Kamėja
Mamytes, gal zinote kada yra lankymo valandos siame darzelyje? 4u.gif O gal galima nueiti parasyti prasyma bet kuriuo metu? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatli @ 2008 06 06, 10:25)
Taip ten priima visus man atrodo be jokiu problemu, mes lankom jau men pakol kas viskas gerai
*

Gal galite daugiau papasakoti? Kokia darzelio aplinka? kaip aukletojos? kiek vaikuciu lopselinuku grupeje? Buciau labai dekinga 4u.gif
Tatli
Prasyma priims tikrai bet kada, siaip jo rasyti net nereikia tiesiog uzraso i sasuvyni ir viskas, mum buvo taip g.gif
Aukletojos ir aukles normalios, dabar kaip atostogu metas tai keiciasi pastoviai bet gi poilsio visiem reikia mirksiukas.gif
Aplynka sutvarkyta bet nieko ypatingo tikrai nera ax.gif grupese zaislu pakanka, siaip mano vaikas eina noriai is pat pradziu, net buvau nustebusi nei vienos dienos nebuvo nei vienos asareles thumbup.gif eina i grupe laisvai net neapsisuka biggrin.gif
Šarė
aš irgi nustebau, kaip vakar nuėjome užsirašyti ten, ir pasiūlė eiti jau nuo rugsėjo, kai kiti darželiai išsidirbinėja, net neregistruoja..(o beje, gal kas žinote, ar darželio vedėja turi teisę net neužrašyti vaiko, pagal gyvenamąją vietą? nes susidūriau su tokiu darželių vedėjų chamiškumu doh.gif )
Vedėja labai maloni, darželis šiuo metu remontuojamas, taigi, rugsėjį vesiu savo mažulę, tiksliau pratinsiu po truputį, tada ir matysim, kokios auklėtojos ir pan. Turėsiu laiko, parašysiu įspūdžius smile.gif
Babe
Perskaicius atsiliepimus susidare nuomone kad darzelis nelabai geras. Kai tik ejau uzsirasyti vaika i si darzeli pamaciau rukancia aukletoja ir kazkoki keista vyra salia jos, panashu i alkogolika , tai jau nelabai patiko tas schmoll.gif
Šarė
QUOTE(Inesssija @ 2008 08 26, 14:56)
Perskaicius atsiliepimus susidare nuomone kad darzelis nelabai geras. Kai tik ejau uzsirasyti vaika i si darzeli pamaciau rukancia aukletoja ir kazkoki keista vyra salia jos, panashu i alkogolika ,  tai jau nelabai patiko tas  schmoll.gif
*

dabar ten remontuoja darželį, tai gal darbininkas koks buvo alc.gif
Babe
QUOTE(sare @ 2008 08 26, 23:26)
dabar ten remontuoja darželį, tai gal darbininkas koks buvo  alc.gif
*

NA Tikiuos kad ne aukletojas biggrin.gif
Tatli
JO yra ten, jisai aplinka tvarko ir man jisai i alkogolika panasus kiekviena ryta ji sutiksit:)
O aukletojos siaip ten neruko o isena vedeja,virejos,valytoja tai jos ten daznokai stovi man taip pat nepatinka tai bet..... g.gif
Šarė
Na, va, šiandien nuvedžiau savo mažylę pirmą kartą į šį darželį 4u.gif
Ir kol kas nieko negaliu pasakyti, nei gero, nei blogo, gal paskui išlys niuansai.
Aišku, užkliuvo, kad grupė taip skurdokai atrodė, bet vedėja sakė, dar nespėjo susitvarkyt. Kol kas man svarbiausia, kad vaikui ten gerai būtų, auklėtoja (gaila, vardo nepaklausiau, labiau nervinaus už vaiką smile.gif ), labai maloni pasirodė, tai kol kas tiek žinių. mirksiukas.gif
Tatli
QUOTE(sare @ 2008 09 01, 16:08)
Na, va, šiandien nuvedžiau savo mažylę pirmą kartą į šį darželį  4u.gif
Ir kol kas nieko negaliu pasakyti, nei gero, nei blogo, gal paskui išlys niuansai.
Aišku, užkliuvo, kad grupė taip skurdokai atrodė, bet vedėja sakė, dar nespėjo susitvarkyt. Kol kas man svarbiausia, kad vaikui ten gerai būtų, auklėtoja (gaila, vardo nepaklausiau, labiau nervinaus už vaiką smile.gif ), labai maloni pasirodė, tai kol kas tiek žinių.  mirksiukas.gif
*

O tai kokioj jus grupej?Kokia aukletoja ir aukle buvo?
Šarė
QUOTE(Tatli @ 2008 09 01, 17:13)
O tai kokioj jus grupej?Kokia aukletoja ir aukle buvo?

auklėtoja Justina, miela tokia. O kokia grupė ir nežinau blush2.gif
O tu į kokią vedi?
Tatli
QUOTE(sare @ 2008 09 02, 14:58)
auklėtoja Justina, miela tokia. O kokia grupė ir nežinau  blush2.gif
O tu į kokią vedi?
*

Taip musu grupe Aukletoja tokia jaunute sviesiais plaukais Justina ir aukle labai faina moteriske tamsiais plaukais. Vienu zodziu mes jau vaikstom puse metu ir jais esu labai patenkinta.Kartais atnesiau jom saldainiu tai sakau net neeme,vos neisezeide doh.gif tai kazkaip daugiau nenesu,nu labai mielos jos mirksiukas.gif
Šarė
QUOTE(Tatli @ 2008 09 03, 09:34)
Taip musu grupe Aukletoja tokia jaunute sviesiais plaukais Justina ir aukle labai faina moteriske tamsiais plaukais. Vienu zodziu mes jau vaikstom puse metu ir jais esu labai patenkinta.Kartais atnesiau jom saldainiu tai sakau net neeme,vos neisezeide doh.gif tai kazkaip daugiau nenesu,nu labai mielos jos mirksiukas.gif
*

tai jūs labai "jauni" pradėjot vaikščiot 4u.gif
Aš maniau, kad ten visi naujokiukai, tai jūs jau miegat ten pietų? nes man liepia pasiimt 11.30, o važinėju iš fabijoniškių, tai labai nepatogu. reiks kitą savaitę paklaust, kada jau galima pratint pietų miego.
O meniu kada nors matei iškabintą?

O daugiau nėra šito darželio vaikų mamų???
Tatli
QUOTE(sare @ 2008 09 03, 17:12)
tai jūs labai "jauni" pradėjot vaikščiot  4u.gif
Aš maniau, kad ten visi naujokiukai, tai jūs jau miegat ten pietų? nes man liepia pasiimt 11.30, o važinėju iš fabijoniškių, tai labai nepatogu. reiks kitą savaitę paklaust, kada jau galima pratint pietų miego.
O meniu kada nors matei iškabintą?
O daugiau nėra šito darželio vaikų mamų???
*

ne as nepalieku pietu miego nes gyvenam salia ir i darba dar nesiruosiu iseiti mirksiukas.gif o vedu tik tam kad su vaikais pazaistu ax.gif
Jo ir as visada 11 jau darzeli laukiu pa kol pavalgo ir einam namo(dabar savaite jau sergam)tai namuose
Ziurint kiek jum amziaus, nes as jau tu vaiku verkianciu ir nenorinciu miegoti tiek macius doh.gif mes su aukletoja kaip pakalbejome tai mano situacijoje kaip as namuose sedziu jinai sako aisku vaikui ir ramiau ir jaukiau namuose bet jei nera kitos iseities tai ka daryti.
Darzeli tvarkos tai truksta, meniu niekad nera del to kas ryt klausiu, ir aplamai ten skurdoka, bet maniskis eina i grupe noriai patinka tongue.gif
Šarė
QUOTE(Tatli @ 2008 09 03, 20:00)
Ziurint kiek jum amziaus, nes as jau tu vaiku verkianciu ir nenorinciu miegoti tiek macius doh.gif  mes su aukletoja kaip pakalbejome tai mano situacijoje kaip as namuose sedziu jinai sako aisku vaikui ir ramiau ir jaukiau namuose bet jei nera kitos iseities tai ka daryti.

Ką reiškia, nėra kitos išeities, tai kam skirti darželiai? blink.gif TAi aišku, kad vaikui jaukiau namie, bet vedam į darželį, kai nėra kur vaiko dėti, ir dirbti reikia mirksiukas.gif
O jei vaiką ištisus mėnesius vesti iki pietų, jam paskui bus labai nesuprantama, kodėl jis čia turi miegoti. Nesakau, kad nuo pirmos dienos, bet...

O tu žinai, koks grupės pavadinimas? kažkaip nei užrašyta nėra, su auklėtoja niekaip neišeina pakalbėt, nes daug mažiukų...

Tatli
Manau kiekvienos mamos teise rinktis ka ir kaip jos vaikui geriausia
Šarė
na va, nauja savaitė, jau gal ir tvarka bus. Šiandien jau meniu buvo iškabintas smile.gif
Vis pamirštu paklausti, kaip grupė pypliukų vadinasi, šiandien palikau savo mažulę pirmą kartą miegelio, auklėtoja sakė, nebuvo jokių problemų, miegojo beveik 3 val thumbup.gif
NA štai, savaitę jau atlankėm 4u.gif
Bagyrute
Sveikutes mamytes,
Nuo rytdienos pradesiu vest savo visiska pypliuka smile.gif Dar nezinau nei grupes nei aukletojos, bet busim prie paciu lopsiskiausiu smile.gif (mums penktadieni metukai).
Gal yra jau lankanciu tokiu mazyliu mamyciu?
Šarė
oi, kokie jus maziukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mano mazylei 1m 8 mėn., lankom jau antrą savaitę, panašu, kad pripranta mirksiukas.gif
Sėkmės ir jums. Ten yra dvi mažiukų grupės: drugeliai ir nežinau kokia, tai mes toje nežinau kokioje lotuliukas.gif
Bagyrute
QUOTE(sare @ 2008 09 09, 16:18)
oi, kokie jus maziukai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
mano mazylei 1m 8 mėn., lankom jau antrą savaitę, panašu, kad pripranta  mirksiukas.gif
Sėkmės ir jums. Ten yra dvi mažiukų grupės: drugeliai ir nežinau kokia, tai mes toje nežinau kokioje  lotuliukas.gif
*

Malonu susipazint smile.gif Beje, mes irgi is Fabijoniskiu 4u.gif Tik per mazi dar Fabijoniskiu darzeliams biggrin.gif
Tai va ir uzsiresm i "Snekuti", kur prieme be problemu, o ir nuo musu su vyru darbu netoli smile.gif Ziuresim, kaip seksis, kol kas "kates ant dusios draskosi", baisu, mamyciukas jis pas mane...
Tatli
Jus busite lopsiuku grupeje tai jinai viena nuo metuku iki 2, o kita grupe nuo 2 iki3(bet toj kur nuo 2 tai ir 1,8priima:))
Lopsiuku grupej labai miela seimininke mano vaikas pas ja net begdavo tokia jau silta matosi iskart tongue.gif ir grupe ten labai faina.Tai sekmes jum mirksiukas.gif
Šarė
QUOTE(Bagyrute @ 2008 09 09, 18:30)
Malonu susipazint smile.gif Beje, mes irgi is Fabijoniskiu  4u.gif  Tik per mazi dar Fabijoniskiu darzeliams  biggrin.gif 
Tai va ir uzsiresm i "Snekuti", kur prieme be problemu, o ir nuo musu su vyru darbu netoli smile.gif Ziuresim, kaip seksis, kol kas "kates ant dusios draskosi", baisu, mamyciukas jis pas mane...

O mes ne tik per maži Fabijoniškių daržams, bet tiesiog ten nėra vietų sad.gif
O ir į Šnekutį norėjom eit nuo 2 metų, bet mum pasiūlė eit nuo rugsėjo ir taip užsitikrint darželyje vietą, sakė, gruodį nežinia, ar bus vieta doh.gif
Man irgi darbas bus arti, gal jau nuo spalio eisiu į darbą. Bet dabar neturiu mašinos, tai jau labai nepatogu, bet pripratom smile.gif

O ta baimė, manau, pas visas mamas yra. Ir dabar dar jaučiuosi, tarsi palikdama vaiką. Mes visos turim tą pereiti, sėkmės .
Bagyrute
QUOTE(Tatli @ 2008 09 09, 18:10)
Jus busite lopsiuku grupeje tai jinai viena nuo metuku iki 2, o kita grupe nuo 2 iki3(bet toj kur nuo 2 tai ir 1,8priima:))
Lopsiuku grupej labai miela seimininke mano vaikas pas ja net begdavo tokia jau silta matosi iskart tongue.gif  ir grupe ten labai faina.Tai sekmes jum mirksiukas.gif
*

QUOTE(sare @ 2008 09 09, 18:20)
O mes ne tik per maži Fabijoniškių daržams, bet tiesiog ten nėra vietų sad.gif
O ir į Šnekutį norėjom eit nuo 2 metų, bet mum pasiūlė eit nuo rugsėjo ir taip užsitikrint darželyje vietą, sakė, gruodį nežinia, ar bus vieta  doh.gif
Man irgi darbas bus arti, gal jau nuo spalio eisiu į darbą. Bet dabar neturiu mašinos, tai jau labai nepatogu, bet pripratom smile.gif

O ta baimė, manau, pas visas mamas yra. Ir dabar dar jaučiuosi, tarsi palikdama vaiką. Mes visos turim tą pereiti, sėkmės .
*

Aciu, mielosios, uz padrasinimus 4u.gif
Savo ruoztu pazadu pasidalint, kaip mums seksis smile.gif

Agne T.
labas vakaras mamytes 4u.gif

norejau pasiteirauti nuo keliu metuku galima i si darzeli vesti vaikucius ir pries kiek laiko uzsirasyti?
kam taiko pirmenybe?
Agate
Sveikos, mamos.
Kaip manote, ar dabar galėtų priimti mano pyplę? Jai metai ir aštuoni mėnesiai. Skambinau prieš dvi savaites vedėjai, sakė kol kas yra vietų. Net nežinau ar apsimoka nuvažiuoti... g.gif
Agate
Buvau šiandiena pas vedėją.
Galiu pasakyti taip - as apėjau gal 6 ar 7 darželius (Justiniškėse, Šeškinėje, Pašilaičiuose ir t.t.). Ir kiekvienos vedėjos turėjau maldauti kad bent jau į eilę užrašytų - užrašė tik viena, nes buvo pagal gyvenąmą vietą ir neturėjo kur dėtis, bet ir ten pažadėjo tik nuo 3 metų priimt geriausiu atvėju.
Tai kad Šnekučio vedėja pasirodė tikra "savekė" ir nereali moteris wub.gif
Ji tik paklausė nuo kada mes norime lankyti, ir ar tėtis kartais ne satybose dirba biggrin.gif . Sakė pas juos vyksta remontas ir reikia pagalbos. Bet tai normalu.
Aišku, po įspūdingai atrodančiu pvz Justiniko vedėjos kabineto baldų, Šnekučio vedėjos kabinetas ir visas darželis atrodo tikrai nekaip, bet manau, ne tai svarbu.
Pradėsim lankyti po savaites ar panašiai - kol pasidarysime pažymą. Pratinsiu po truputi - vesiu pusdieniui, žiurėsiu kaip dukrai patiks tongue.gif .
Turėtų gal priprasti per kelis mėnesius, vasarį tada galėsiu grįžti į darbą ramiai.
Gaila tik kad užrašė į lopšio grupę, jau galėtume ir su vyresniais eiti - labai jau savarankiška mano mažoji dama smile.gif . Gal galite kuri pasakyti, kiek vaikučių grupėje nuo 2 metų?
Bagyrute
Niu ka smile.gif Mes "Drugeliai" smile.gif
Pavaiksciojom nepilnas dvi savaites (per gimtadienius ir pan. net nebuvom pietu miego palike nei vienos dienos). Susirgom...
2 savaites namie.
Nuo siandien vel darzeli strurmuojam beveik is naujo tongue.gif

Patiko siltas auklyciu poziuris, labai miela seimininkele. Tik gaila, kad auklytes keitesi, tai vaikuciui sunkiau priprast... Bet tikrai kol kas neturiu priekaistu personalui - mano mamyciuka zirzaliuka verksniuka cackina, ko gero kantriau uz mane pacia biggrin.gif Bent jau apie tai byloja vaiko elgesys - paliekam su asarom - pasiimam besisypsanti.
Valgiuku metu visus pyplius maitina atskirai, todel net mano neapsiprates baugstukas lieka pamaitintas.

Del remonto - matem, kad pradetas tvarkyt musu grupes spinteliu koridoriukas. Butu saunu, jei atsirastu dar sios grupes mamyciu - galetume susitart del talkos ar bent jau budu kaip apie ja suzinoti - bandytume ir mes prisideti.

Kol kas tiek. Visoms po 4u.gif ir linkejimai nuo musu su suneliu 4u.gif
agni_rena
[quote=Agate,2008 10 06, 20:34]

Lopšiukų grupėjė 12, bet lanko toli gražu ne visi. Maniškis irgi dar tik pusei dienos eina, jau spėjom 2 sykius susirgti. Na gal po pirmojo gerai nepasveikom, dėl to ir antrasis kartas nutiko. Bet gydytoja pažyma tik savaitei davė tai todėl ir ėjom. O šiaip esam iš "meškučių" grupės. Maniškis jau baigia priprasti, gera auklėtoja Justina ir šeimininkutė faina moterėlė. Na žodžiu viskas neblogai, tik toli mums važinėti, per visus kamščius.
Šarė
Mes į šitą darželį ėjom tik rugsėjį, bet mums iš fabijoniškių važinėt - tragedija, ačiū dievui, radau truputį arčiau namų, tai iš Šnekučio pabėgom. Me s irgi lankėm Meškučių grupę, man patiko ir auklėtojos, ypač Justina, ie šeimininkė thumbup.gif kartais pro langą paciokindavau, kaip jie ten žaidžia, viskas buvo thumbup.gif
vilioke16
Sveikos mamyte mes lankome jau antrus metus. Pasikeite aukletoja , nes isejo i dekreta pirmoji. Vistiek esu atenkinta ir mano mazoji taip pat. Tik pas ana aukletoja buvo daugiau konkretumo tevam. O pas sita klausti reikia, bet tai nieko. Svarbiause vaikai priziureti, patenkinti ir lavinami. Uztai sakau aaaaaaaaaaacccccccciiiiiiiiiiuuuuuuuuu 4u.gif smile.gif victory.gif Musu aukletojai Jolantai.
Pinavija Nuostabioji
gal yra būsimų lopšelinukų mamyčių? bigsmile.gif
VLG
Mum tik 1,6 m. bet bandysim eiti i 2...3 m. grupe nuo vasario vidurio, jei napsirgsim 4u.gif Gal neskriaus musu smile.gif
Riste
Sveikos, užrašiau savo berniukėlį nuo kovo 2 d. Apsidairyti ateisim kitą savaitę.
Ameya
as uzrasiau, bet atsauksiu. nepatiko man sis darzelis. labai pavarges.
Ingulka22
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 21, 13:04)
gal yra būsimų lopšelinukų mamyčių?  bigsmile.gif
*

mes nuo kovo planuojam eiti pas lopselinius 4u.gif aplinka gal ir nera pati geriausia,bet man patiko tai,kaip aukletoja ziuri vaikucius,trumpai pakalbejom su ja,tai lb maloni,jaunute buvo bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.