Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Sadutė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
PULA
Patarkit darzeli Vilniuje Konarskio rajone. Ar nera eiliu.
Bohema
o manishkis eina i "Sadute" sierakausko gatweje..del eiliu irgi nezhinau..mes laukeme apie 2 savaites..smile.gif

As tai labai patenkinta "Sadute". Kiekvienos amziaus grupes yra tik po viena grupe. Darzelis maziukas. Aukletojos abi nuostabios. Rinkliava buvo tik viena karta. Is jos pirko magnetofona, vaikams kaledines dovanas (rinko po 50 lt). smile.gif
Coca - cola
gaila kad tik viena nuomone, ax.gif bet labai gerai, kad ji gera thumbup.gif nes mes irgi ten ruosiames eiti kada nors ax.gif
Natalija.it
QUOTE(zdurela.com @ 2005 03 31, 23:10)
gaila kad tik viena nuomone,  ax.gif  bet labai gerai, kad ji gera  thumbup.gif  nes mes irgi ten ruosiames eiti kada nors  ax.gif
*

Aš prie pat Sadutės gyvenu, bet savo vaiko ten nevedžiau. Ne vien geros nuomonės apie jį sklando. Bet aišku, viskas priklauso nuo auklėtojos. Jei į gerą grupę papulsi, reiškia tau pasisekė.

P. S. man pačiai atrodo, kad ten žiemą labai šalta.
Coca - cola
na as tai isvis nieko nezinau apie ta darza, net nemaciau jo is arti.... g.gif galetu kas nors parasyti ka zino..
Bohema
Įdomu būtų sužinoti kokios tos prastos nuomonės g.gif
O dėl šaltumo.. Mano mažiukas gerai peržiemojo. Tik viena kita slogele pasirgo. Aš minusų tame darželyje nematau....Na, bet ir neturiu su kuo palyginti blink.gif biggrin.gif
Coca - cola
na ka gi, taip niekas daugiau apie sita darza nieko neparaso g.gif
pavasare
Nežinau, kaip dėl visų aukletojų, bet mano mažiui Sadutėje nepasisekė... Kai sūnui buvo 2 metukai, nuvedžiau jį į lopšelinę grupę, pas tokia aukletoją Rimą mad.gif Labiausiai nepatiko šie dalykai:
1. Nors grupėje buvo tik 3 (!!!) vaikai, aukletoja liepė tėvams niekur neeiti, o likti darželyje su savo atžalą blink.gif (tol kol vaikas įpras). Vaizdelis maždaug toks - prie pusryčių stalo sėdi kelios mamos, laiko ant rankų vaikus ir maitina koše blink.gif doh.gif
2. Aukletojos priekaištas - atseit, kodėl jūsų vaikas nepasėdi vietoje, o vis laksto? blink.gif (primenu, kad vaikui tik 2 metukai)
3. Širšių lizdas tualete blink.gif
4. Akivaizdus reikalavimas kyšio mad.gif
5. Absoliutus judresnių vaikų ignoravimas mad.gif Aukletoja užsiiminėjo tik su viena tyliuke mergaite, kuri išklausydavo sekamą pasaką blink.gif
Po tokio daržo lankymo savaitės, nusprendžiau vaiką palikti vieną grupėje kelioms valandoms, grįžusi radau apsibliovusį, užtinusiu veidu savo klecką, šlapiom kelnėm, kurias net nesiteikė aukletoja pakeisti... Ir išgirdau pasiūlymą palankyti kartu su vaiku darželį kokį mėnesį, kol įpras blink.gif blink.gif blink.gif Susinervinau ir vaiką atsiėmiau... Pamatyčiau dar tą Rimą mad.gif gun_bandana.gif
Dabar lankom Mažylį, darželis ir aukletojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Coca - cola
nu blyn, sakes doh.gif
Skirma
Na ir susinervijau po tokios pavasarės žinutės cry.gif Mums šitas darželis priklauso pagal gyvenamąją vietą, taigi planavot kitą savaitę eiti užsirašyti blink.gif Tai dabar net nežinau, ką daryt g.gif
iCute
cry.gif cry.gif cry.gif O aš šiandien užrašiau savo mažių į šitą daržą, bus pas Rimą cry.gif cry.gif cry.gif Bet dar iki galo neapsisprendžiau, vaizdelis ten ištikro nekoks, tualetą kai pamačiau pakraupau........... g.gif Gal į šitą ir ne vesiu, bandisiu ieškoti kitur, dar manę nustebino, kad vietų dar yra.
Ikulia
Turiu 3 sunenus ir jie visi lanke ir lanko si darzeli. Sesuo labai patenkinta, vaikai irgi. As laukiuosi 3 vaikelio ir jau galvoju,kad atiduosiu ji irgi i Sadute. Kiek zmoniu - tiek nuomoniu... Visiems niekad neitiksi.
Skirma
QUOTE(Ikulia @ 2005 09 12, 11:36)
Turiu 3 sunenus ir jie visi lanke ir lanko si darzeli. Sesuo labai patenkinta, vaikai irgi. As laukiuosi 3 vaikelio ir jau galvoju,kad atiduosiu ji irgi i Sadute. Kiek zmoniu - tiek nuomoniu... Visiems niekad neitiksi.
*

O pas kokią auklėtoją jie buvo? Pas tą Rimą ar pas kitą?
Savo bendraamžių skyrelyje pasiguodžiau, kad apie Sadutę nekokie atsiliepimai, tai net pora mamyčių parašė girdėjusios gerų atsiliepimų thumbup.gif Taigi eisim apsižiūrėti, o jei nepatiks, ieškosim kito darželio...
Ikulia
Zinau, kad vienas buvo pas ta Dalia, kuri dabar direktore. Pati su ja bendravau-malonus zmogus ir vaikus myli. Dar buvo kita Dalia. Sigute, Ramune ir, regis, Diana.
Bohema
QUOTE(Ikulia @ 2005 09 16, 17:28)
Zinau, kad vienas buvo pas ta Dalia, kuri dabar direktore. Pati su ja bendravau-malonus zmogus ir vaikus myli. Dar buvo kita Dalia. Sigute, Ramune ir, regis, Diana.
*

Mano vaikelio aukletoja Sigute.. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gera, atsidavusi savo darbui aukletoja.. wub.gif
-Radė
mums sis darzelis pagal gyvenama vieta priklauso, direktore isties maloni, o kaip su aukletojom bus - pamatysim.nuo spalio 3 mazoji zygiuos. tik man neramu kaip ten jai seksis, kaip reikalai su tualetu? nes kolkas ji su sauskelnem ir visai nezavi jos mintis ju atsisakyti blush2.gif
Bohema
QUOTE(airara* @ 2005 09 22, 15:16)
mums sis darzelis pagal gyvenama vieta priklauso,  direktore isties maloni, o kaip su aukletojom bus - pamatysim.nuo spalio 3 mazoji zygiuos. tik man neramu kaip ten jai seksis, kaip reikalai su tualetu? nes kolkas ji su sauskelnem ir visai nezavi jos mintis ju atsisakyti blush2.gif
*

Aukletojos pakeicia pampersus be problemu.. ir ant puoduku sodina beabejo..gal prie kompanijos greiciau isauga is tu pampersu.. smile.gif
-Radė
sveikutės,
buvom mes šiandiena darželyje - mažei visai patiko thumbup.gif . Buvo auklėtoja Rima, bet ji tik pusė etato dirba, pagrindinė mūsų auklėtoja bus Dalia. Na aplinka, kai sakant ne šiuolaikiškai suremontuota, bet švaru. Manau vaikui tai ne pats svarbiausias dalykas, svarbu, kad būtu šiltas bendravimas.
vat paskaičiau čia, kad Rima bash.gif tai baubas ir kai žinojom, kad bus ji buvo nedrąsu, bet visai ji ne baubas. mes buvom tik iki pietų miego, nes adaptacinis periodas turi kazkoks būti, tai per visa tą laiką viena mergytė cry.gif cry.gif ir auklėtojos balse negirdėjau nei susierzinimo , nei nepasitenkinimo; nesiojo, guodė tą mergytę, o kai ir kitos pradėjo bruzdėt ir joms buvo skirta dėmesio.
vat jei dukrytei tiks, lengvai apsipras su aplinka as būsiu rami thumbup.gif
Skirma
QUOTE(airara* @ 2005 10 03, 22:12)
vat jei dukrytei tiks, lengvai apsipras su aplinka as būsiu rami thumbup.gif
*

Na ir kokie atsiliepimai? g.gif
Įtariu, kad eisim į tą pačią grupę, nes ten grupės suskirstytos pagal gimimo metus ax.gif Tik man truputį keista, pvz, maniškiui tik rudenį sueis dveji, o kitiems vaikams po porors mėnesių jau bus treji g.gif Ar ne per didelis amžiaus skirtumas toje pačioje grupėje? unsure.gif
Mes užsirašę nuo balandžio, bet perkėlėm terminą rugsėjo 1-ai, nes tėtis dar leidžia mamai nedirbt ir vaikelį namie augint rolleyes.gif
ziopa
Labas mamytes, as irgi labai bijojau del darzelio, nes kadangi dirbam centre, o gyvenam fabuose. Tad teko ieskoti cente darzelio. Ir vaika uzraseme vos suejo metukai, o pradejom leisti 2 metu ir 4 men,rugseji ir buvo pats tas.
Aisku baimiu buvo, bet dabar jau beveik metai lankom ir laaabai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Sadude labai geras darzelis, bent jau mano vaiko grupe sauni, aukletojos nuostabios, labai daug demesio vaikams skiria. Vaikus netingi i lauka issivesti, ir visada paziures ar nesalta, ar nesukaite. Mano mazyle labai daug visko ismoko thumbup.gif . Ir as net pasiryzus iki mokyklos ja vesti i Sadute.
Nes kaimyne fabijoniskese jau du darzelius pakeite, o musu vaikai vieno amziaus. Tad nusprendem, kad musu pasirinkimas geras.
Tad linkiu sekmes pradedant lankyti Sadute 4u.gif .

Maniske net kai suserga, meluoja, kad neskauda pvz. gerklytes, nes zino, kad neleisiu i darzeli. O jei tai trauma, kad neis. biggrin.gif

p.s. mes lankom pas aukletoja Sigute
Coca - cola
gal pasakytumete, po kiek vaiku trimeciu grupese 4u.gif
ziopa
QUOTE(Coca - cola @ 2006 04 11, 23:06)
gal pasakytumete, po kiek vaiku trimeciu grupese  4u.gif
*

Mano Mazylei bus geguzes 7 d. treti 4u.gif .O grupeje uzsirase 19 vaikuciu, bet visada buna 11 arba 13 nu daugiausiai 15 pabiruciu, net per sventes nevisa grupe susirenka, bet auklytes puikiai suspeja su visais susitvarkyti. Labai daug darbeliu daro, piesia, i sale zygiuoja daineles mokintis, ir pajudeti. Po pietu miegelio daugiau zaidzia, bet niekad nemaciau kad auklyte sedetu ir nieko neveiktu. thumbup.gif .
Skirma
Na, nuo rytojaus ir mes pradedam žygiuoti į Sadutę rolleyes.gif Įdomu, kaip seksis mano bernužėliui cool.gif Laukite tęsinio biggrin.gif
Otra
Skirma: tai kaip jums sekasi tam darzely?

Mamytes, o gal zinot, kokio amziaus patys maziausieji tam darzelyje? Ir kiek tokioj grupei vaikuciu, bei kas ju aukletoja? g.gif

Buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Bohema
Otra, ar jau užsirašėt į darželį? ax.gif
Otra
QUOTE(Bohema @ 2006 11 24, 11:36)
Otra, ar jau užsirašėt į darželį?  ax.gif
*

Taip, o ka? g.gif
Bohema
Ir kaip? Patinka? Priprato? ax.gif
Otra
QUOTE(Bohema @ 2006 12 01, 10:32)
Ir kaip? Patinka? Priprato?  ax.gif
*

Uzrasiau nuo vasario 5 d. bet dar nevesiu...vis tik noriu, kad tas imunitetas labiau sustipretu - nes tai kosti, tai snarglys g.gif
Skirma
QUOTE(Otra @ 2006 11 09, 15:03)
Skirma: tai kaip jums sekasi tam darzely?
*

Senokai nesilankiau čia blush2.gif Istorija mūsų tokia. Pradėjom eiti rugsėjį, ketvirtą dieną susirgo sloga, o savaitgalį su plaučiu uždegimu atsidūrėm ligoninėj doh.gif Bet čia ne darželis kaltas, o vaiko imunitetas. Taigi, sirgom ir reabilitavomės ilgai ir vėl į darželį sugrįžom tik lapkritį. Per tą laiką ačiūdiev, rimtesnių ligų nebuvo, tik sloga. Adaptacija buvo ilga ir sunki, tiksliau, ji ir dabar tebesitęsia, nes tik nuo šios savaitės pradėjome palikinėti pietų miego, anksčiau priešpiet močiutė pasiimdavo. Šiaip valgyt duoda skaniai (pati ragavau ax.gif ), auklėtoja pagrindinė mūsų yra Dalia, o kita - Rima. Kaip suprantu, čia apie ją buvo prirašyta negerų atsiliepimų, tačiau mano mamos įspūdis apie ją geresnis, nei apie Dalią smile.gif Rima ir su vaikais keliais po grupę ropoja ir šiaip visokių žaidimų prisigalvoja, be to, vaikai jos labiau klauso, nei Dalios. Bet sakau, čia mano mamos įspūdis (ji kokias dvi savaites su mano vaiku kartu būdavo darželyje). Šiaip, darželis kaip darželis, normalus, nieko išskirtino. Na, o trūkumus išskirčiau tokius:
1. Nešildymo sezonu ten labai šalta blink.gif Mano vaiko grupės langai yra į pietus ir vakarus, tačiau beveik visą saulę užstoja medžiai ir namai, todėl prieš pat šildymo sezono pradžią grupė buvo panaši į šaldytuvą...
2. Turbūt kaip ir visur, tėvai veda sergančius, iki galo nepasveikusius ir sloguojančius vaikus. Todėl labai greitai vienas nuo kito pasigauna bacilas. Džiaugiuosi, kad turiu sąlygas vaikui susirgus neimti biuletenio, nes labai padeda močiutė ax.gif
3. Čia ne trūkumas, bet šiaip pastebėjimas. Rinkliavos. Visi tėvai sumetė po 50 Lt grupės fondui, iš kurio buvo perkami indai, valymo ir higienos priemonės, taip pat priemonės vaikų lavinimui. Neseniai buvome paprašyti atnešti po pakuotę tualetinio popieriaus ir muilo, jau nekalbant apie vienkartines servetėles ir t.t. ir pan.
Nežinau, kaip būna kituose darželiuose, bet šitas yra mažas (iš viso tik šešios grupės, 2 lopšelinės ir 4 darželinės), todėl turbūt ir finansavimas nedidelis (remonto nematęs turbūt jau 20 metų, kai kituose ir langai plastikiniai sudėti ir šiuolaikiškas remontas padarytas), bet nemanau, kad tėvai turi viską supirkti, o juk lavinimui mokame po 50 ct per dieną, tai per mėnesį susidaro apie 10 Lt nuo vieno vaiko, mūsų grupėje dabar 13 pabiručių, tai 130 lt, tarkim, kažkas serga ir nemoka, bet vis tiek apie 100 per mėnesį susidaro. Ką už juos nuperka, aš nežinau ir nemačiau cool.gif

Tai tiek pastebėjimų rolleyes.gif
Otra
Skirma: dekui uz issamu pasisakyma 4u.gif

O mes vis tik eisim i darzeli nuo vasario 5...taip aplinkybes susikloste. unsure.gif

Oi kaip neramu man del visokiu ligu...
Bohema
QUOTE(Skirma @ 2007 01 18, 16:28)
3. Čia ne trūkumas, bet šiaip pastebėjimas. Rinkliavos. Visi tėvai sumetė po 50 Lt grupės fondui, iš kurio buvo perkami indai, valymo ir higienos priemonės, taip pat priemonės vaikų lavinimui. Neseniai buvome paprašyti atnešti po pakuotę tualetinio popieriaus ir muilo, jau nekalbant apie vienkartines servetėles ir t.t. ir pan.
Nežinau, kaip būna kituose darželiuose, bet šitas yra mažas (iš viso tik šešios grupės, 2 lopšelinės ir 4 darželinės), todėl turbūt ir finansavimas nedidelis (remonto nematęs turbūt jau 20 metų, kai kituose ir langai plastikiniai sudėti ir šiuolaikiškas remontas padarytas), bet nemanau, kad tėvai turi viską supirkti, o juk lavinimui mokame po 50 ct per dieną, tai per mėnesį susidaro apie 10 Lt nuo vieno vaiko, mūsų grupėje dabar 13 pabiručių, tai 130 lt, tarkim, kažkas serga ir nemoka, bet vis tiek apie 100 per mėnesį susidaro. Ką už juos nuperka, aš nežinau ir nemačiau cool.gif

Tai tiek pastebėjimų rolleyes.gif
*

Na, nereikia čia visam darželiui pripaišyti.. biggrin.gif Mūsų grupėje auklėtojos viską, ką perka, kruopščiai registruoja. Paprašykite čekių! O be to, kas tad 10 Lt per menesį už lavinimą? Grynas juokas! Knygutės plyšta, žaisliukai lūžta ir panašiai.. smile.gif
Otra
Bohema: tu įsivaizduoji nors vieną mamytę prašančią čekio? biggrin.gif Kad paskui ant tavo vaiko užsisėstų per įkyrią ir nedraugišką mamytę...Aš tai tikrai neprašyčiau, kad ir kaip man įtartina būtų irnesakyk.gif Aš dar planuoju auklėtojai ir į kišenę įkišt pinigėlį...kad tik mano mažiuką rūpestingai prižiūrėtų blush2.gif Nors nežinau ar man pavyks, nes labai nemoku ir nemėgstu tokius dalykus daryt... biggrin.gif
Bohema
QUOTE(Otra @ 2007 01 26, 16:20)
Bohema: tu įsivaizduoji nors vieną mamytę prašančią čekio?  biggrin.gif  Kad paskui ant tavo vaiko užsisėstų per įkyrią ir nedraugišką mamytę...Aš tai tikrai neprašyčiau, kad ir kaip man įtartina būtų  irnesakyk.gif Aš dar planuoju auklėtojai ir į kišenę įkišt pinigėlį...kad tik mano mažiuką rūpestingai prižiūrėtų  blush2.gif Nors nežinau ar man pavyks, nes labai nemoku ir nemėgstu tokius dalykus daryt... biggrin.gif
*

Galima gi neprašyt individualiai.. Tėvų komitetas yra.. Galima tiesiog sutarti kokia forma sužinoti išlaidas bigsmile.gif
Duoti pinigų ir aš nemoku, ir nemanau, kad kas nors ims daržely iš tavęs į kišenę tongue.gif
Otra
Skirma jau norejau klaust, kurio tu ten kleckiuko mamyte...bet pamaciau, kad tavo vaikas vyresnis. Tai i kita grupe greiciausiai einat mirksiukas.gif Nors musu pagrindine aukletoja irgi Dalia. Atrodo visai miela ir vaikai labai ja myli. Tik musu su Mykolu adaptacinis periodas sunkokas. Vaikas neatlimpa nuo manes. Tris dienas palankem ir apsirgom. Kazkur pasigavo virusa, bet nemanau, kad darzely.

Siaip labai patinka, kad ne daug grupei vaikuciu. Mano vaikas ketvirtas belankantis. Nes tokiems maziukams dar labai reikia demesio...

Tai tokie musu ispudziai 4u.gif
Liudmila Graciova
Sveiki, musu dukrite lanko "Sadute" ir mes labai patenkinti biggrin.gif Musu aukletoja Valerija labai gera. Man patinka kaip ji uzsiimineja su vaikais. Turiu su kuo palyginti, viresni vaikai ejo i "Lazdyneli" , darzelis labai grazus ir geras, bet viskas priklauso nuo aukletoju. Tai kad su Valerija mums labai pasiseke thumbup.gif
matika
QUOTE(Skirma @ 2007 01 18, 17:28)
Nežinau, kaip būna kituose darželiuose, bet šitas yra mažas (iš viso tik šešios grupės, 2 lopšelinės ir 4 darželinės), todėl turbūt ir finansavimas nedidelis (remonto nematęs turbūt jau 20 metų, kai kituose ir langai plastikiniai sudėti ir šiuolaikiškas remontas padarytas), bet nemanau, kad tėvai turi viską supirkti,
*

lankėm šį darželį 5 metus, auklėtoja -Rima. Nepalyginamai geresnė už Dalią(tą su akiniais, nes jos ten yra 3). Tik nesuprantu vieno, mes irgi metėmės pinigus indams pirkti , darėm remontus- pirkom kilimus, remontavom spinteles, langus, pirkom muzikinius centrus(prieš metus), išeidami į mokyklą viską palikom. Kur visa tai dingo? Mamoms siūlau paklausti auklėtojų arba direktorės. Beje, auginu dar du mažiukus, į šitą darželį jų tikrai neleisiu. Pagr. minusai- muštras ale karinė disciplina, visi ant puodo sėdat ir tylėt; į lauką išvedė vaikus, o maniškė nori sisiuku, vienai į grupę nubėgt neleidžia, bet nėra kam palydėti, nes negali palikti kitų vaikų vienų(finale šlapios kelnės), vasarą +30 C vaikai raudoni laksto su bliuzonais- paaiškino, "su tokiais drabužėliais atvedėt", krito į akis švečių organizavimas-taip nori geriau tėveliams pasirodyti(auklėtojos), kad renginio metu vaikus stumdo, komanduoja, kartu su vaiku deklamuoja(atseit pagreitintą tempą laiko)juk visus nesklandumus galima juokais nuleisti...Skatina savarankiškumą, patys maunasi batus(ne ant tų kojų,) prasegtom striukėm žiemą lauke, patys rišasi šalikus?, ir stengiausi negalvot, kas būna kai žiemą lauke prisisioja į kelnytes(kai dar buvo mažytė)...
Pinkus
Mano dukra lanke si darzeli gana senai, pas aukletoja Rima ir Dalia (su akinukais). Grupeje buvo gera, silta atmosfera. Dukra noriai ejo i darzeli, nes jaute, kad sios aukletojos myli ir gerbia ja.
Aukletojos buvo kurybingos ir darbscios. Neisskirciau nei vienos aukletojos, nes tik jos abi papilde viena kita, grupeje vyravo darni, harmoninga visuma.
Vaikas ismoko savarankiskai mastyti, kurybingumo, darbstumo, nuoseklumo. Manau tik del siu aukletoju dukra ateiti susiejo su choreografija.
Jau minetosios sventes, rytmeciai, budavo sudetingi, vaikai mokesi daug eilerasciu, zaidimu, daineliu, sokiu. Imponavo, kad jose buvo daug tautiniu elementu, tautosakos.
Darzeli lanko ivairus vaikai is skirtingu seimu. Teveliai yra skirtingu issilavinimu, nevienoda ju finansine padetis. Manau, kad darzeliui butina finansine teveliu parama.
Aukletojoms norisi palinketi sekmes ir sviesiu ateities akimirku.
Aciu, kad sutikome tokius nuostabus zmones ! smile.gif
Liudmila Graciova
Musu darzelio vaikuciai puikiai pasosko "Pabiruciu festivali" , kuris vyko Vilniuje balandzio 28 diena. Labai ACIU sokiu mokytojai Juratei, aukletojai Dianai, muzikos mokytojai Paulai ir darzelio direktoriai, uz tai kad taip gerai parose vaikucius! Jie atrode nuostabiai, buvo tikri artistai thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image
Amareto
Sveiki,

gal galit patarti ar pas direktorę reikia eiti su kokia dovanėle??? blush2.gif
Ziuziu
jei eisi tik uzrasyti, tai tikrai nieko nenesk bigsmile.gif
bet jei nori jau dabar greitai vesti, tada.... nors as ejau ir nieko nenesiau, bet prieme lotuliukas.gif
Ziu Ziu
sveikos 4u.gif
na mums priklauso sitas darzas pagal gyvenamaja vieta, eisim dar tik 2010 metais, bet ziuriu daugiau blogu atsiliepimu, nei geru unsure.gif verysad.gif
Ziuziu
bet galit uzsirasyt ir i kitus ne pagal gyvenamaja vieta:)
Bohema
QUOTE(Dalytė @ 2007 09 20, 10:43)
sveikos 4u.gif
na mums priklauso sitas darzas pagal gyvenamaja vieta, eisim dar tik 2010 metais, bet ziuriu daugiau blogu atsiliepimu, nei geru unsure.gif  verysad.gif
*

Kad tų atsiliepimų čia beveik nėra blink.gif
ziopa
QUOTE(Bohema @ 2007 11 25, 22:56)
Kad tų atsiliepimų čia beveik nėra  blink.gif
*

Labukas mamytes,
mes irgi lankom sadute mirksiukas.gif
Viskas labai patinka, aukletojos tikrai nuostabios.
BET verysad.gif noreciau ir "pabumbeti"
nepatinka tai, kad musu vaikai moka labai mazai daineliu, ir girdi tik sintetine muzika is CD grotuvo.
Tada kyla klausimas kam reikalinga muzikos vadove isvis.
Beto kiek renginiu yra vyke muzika grodavo laaaaaaaaaabai garsiai.
Cia juk vaiku darzelis, o ne naktinis klubas. doh.gif

Vat g.gif
Bohema
QUOTE(ziopa @ 2007 12 05, 18:02)
Labukas mamytes,
mes irgi lankom sadute  mirksiukas.gif
Viskas labai patinka, aukletojos tikrai nuostabios.
BET  verysad.gif noreciau ir "pabumbeti"
nepatinka tai, kad musu vaikai moka labai mazai daineliu, ir girdi tik sintetine muzika is CD grotuvo.
Tada kyla klausimas kam reikalinga muzikos vadove isvis.
Beto kiek renginiu yra vyke muzika grodavo laaaaaaaaaabai garsiai.
Cia juk vaiku darzelis, o ne naktinis klubas.  doh.gif

Vat    g.gif
*

Dainelių tai moko švenčių proga. smile.gif O šiaip juk įvairi veikla vyksta.. Mes tai namie prisidainuojam bigsmile.gif
O va dėl garsios muzikos švenčių metu tai pritariu.. Žiauru..
vestule
sveikos mamytes,
kazkaip su nuoskaida skaitau komentarus apie si darzeli verysad.gif mano sunus si darzeli lanke nuo 3 metuku iki mokyklos. siuo metu jis antrokas. bet dar iki siol jis nepamirso nei aukletojos rimutes (apie ja ir man islyko tik geri prisiminimai ir kiek pamenu dauguma musu teveliu buvo laimingi, kad ju vaikucius globoja tokia nuostabi aukletoja), nei vedejos, nei savo darzelio smile.gif. labai norejau savo mazaja vesti i si darzeli, bet gaila neatsirado vietos verysad.gif
ziopa
Laba,

Tikrai labai gaila, kad ne visi vaikuciai patenka i si darzeli.
Mes i si darzeli uzsiraseme dar metuku nebuvo dukrytei, nes irgi labai bijojome del vietos. Kadangi esame is fabijoniskiu, o dirbame centre.

Sekmes, aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Tikimes, kad yra ir daugiau geru darzeliu Vilniuje mirksiukas.gif
Otra
Mes labai patenkiti aukletoja Ramune wub.gif o kaledine svente praejo labai graziai, gyvai grojant pioninu ir vaikuciams su aukletoja dainuojant wub.gif gal cia vyresniems leidzia garsiai muzika, kaip naktiniame klube? g.gif
grafas
4u.gif Labas. Mano dukra irgi lankė šį darželį.Mums pagal gyvenamą vietą priklausė kitas darželis(kitame Vilniaus rajone),bet mes nutarėme leisti į šį darželį,nes girdėjome labai gerų atsiliepimų apie jį(ne iš interneto o iš žmonių lūpų) ir buvo netoli mano darbo.Mūsų auklėtojos buvo Vitalija ,Jolanta ir Reginutė.Esu labai dekinga šioms moterims už gerą,profesionalų jų darbą,kurios negailėdamos savo jėgų ir sveikatos ,visą šilumą,meilę ir dėmesį atiduodavo ir skirdavo grupės vaikams.Liko gražūs prisiminimai apie darželyje vykusias šventes bei pramogas(švenčių nuotaikos atsispindėdavo visur:ir grupėse,ir salėje,ir rūbinėlėse)darbelių bei piešinių parodėlėse.Ačiū visoms auklėtojoms ir muz.vadovei už kūrybiškumą,administracijai ir kitam aptarnaujančiam personalui. wub.gif
Užbaigti norėčiau šiais I.Bumblauskienės palinkėjimais:

Tebūna kasdienybė panaši į duoną,
Soti ir pilnavertė su kvapnia pluta.
Dosniai dalink žinių aruodą,
Kurį pasės tavo globojama karta.
O kai,pavargęs nuo nedėkingumo,
Norėsi viską mesti,prisimink žodžius:
Dėl tikslo daug turi iškęst sunkumų,
O tavo tikslas-augantis žmogus.

P.S -Dukrai mokykloje sekasi puikiai.Tris klases baigė su pagyrimo raštu už gerą mokymąsį.Manau tai ir darželio nuopelnas. thumbup.gif
dzordzikas
Labas mamytes,
mes irgi uzsirasem i si darzeli ir nuo pavasario pradesim ji lankyti.
Uzsirasem nelabai seniai, bet vedeja geranoriskai prieme mus. Jokiu kysiu nenesem, nors kai pradesim ji lankyti tikrai kaskokia dovanele nesim ir vedejai ir aukletojom.
Labai tikimes, kad mazajam sis darzelis patiks biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.