QUOTE(dzordzikas @ 2008 01 30, 13:47)
Tai turbūt pas "Kačiukus" eisite
Mes lankome nuo spalio
Mes taip pat norėjome užsirašyti į šį darželį...Deja...nepavyko...
o ir vedėja paliko ne geriausią įspūdį Nesiteikė su manimi susitikiti (nors nebuvo užimta, o sėdėjo virtuvėje ir ... nežinau ką ji ten darė....) dėl tos priežasties,kad darželyje pasirodžiau ne priėmimo valandomis...Tebūnie,tai jos valia, tik ar tokie dalykai nėra žaidimas su ugnimi? Buvau dar ne vienam darželyje ir visiškai priešingai buvau sutikta ir priimta(toms vedėjoms atskirai parašysiu padėką jų darželių temose), manau,kad mamai prižiūrinčiai vaiką yra sudėtingiau ištaikyti "vėdėjos priėmimo valandas".... be to,jau vien tik atidariusi durusi,nežinau kokias pareigas užimanti moteris,pradėjo verkti,kad vietų nėra...oi, taip taip pažįstamas sakinys iki skausmo Manau,kad asmuo yra vertinamas ir gerbiamas ne dėl jo einamų pareigų, bet lietuvių tauta,jau taip pat "bręsta" ir vertina visai kitokius dalykus... Sėkmės
O gal žinote kada yra lankymo valandos šiame darželyje?
QUOTE(Druskyte @ 2008 04 24, 11:26) ka tik skambinau direktorei. Priemimo valandos pirmadieni 9-12, treciadieni 15-17. Bet pati direktore gero isipudzio tikrai nepadare.. ji pasake, kad net nesivargintumem ir neitumem pas ja, nes ji vistiek i eile nerasys, nes eile labai didele. O be to jai neidomu, kad mes pagal adresa priklausom siam darzeliui.. Jos atsakymas - kas pirmas, tas pirmas. Mano nuomone, taip savivaliaut tikrai negalima. Uzrasyti ji privalo, ir tuo labiau, priklausancius siam darzeliui pagal adresa. Aisku, stipriai pasigincijus ar pamokejus itariu, viskas imanoma, bet kazkaip tai po nekokiu atsiliepimu sioj temoj ir dar po tokio direktores poziurio tikrai nesinori vesti vaiko i toki darzeli
mažylė prieš porą metų lankė šį darželį, dabar vėl sugrįš rudenį
direktorė nei anksčiau, nei dabar nepasorodė nemaloni
Na bet mastant logiskai tai sities, jei vaikiuku pilna grupe, tai is kur direktore tu vietu ras? Zinoma, priimti prasyma ji turetu ir i eile uzrasyti turetu, taciau nuo to juk vietu nepadauges, ar ne
Lopselinuku grupes jau pilnos, darzelinuku net perplildytos, taip kad situacija tokia, kokia direktore ir nupasakojo - vietu ner... QUOTE(Bijunelis @ 2008 04 29, 09:59) ka tik skambinau direktorei. Priemimo valandos pirmadieni 9-12, treciadieni 15-17. Bet pati direktore gero isipudzio tikrai nepadare.. ji pasake, kad net nesivargintumem ir neitumem pas ja, nes ji vistiek i eile nerasys, nes eile labai didele. O be to jai neidomu, kad mes pagal adresa priklausom siam darzeliui.. Jos atsakymas - kas pirmas, tas pirmas. Mano nuomone, taip savivaliaut tikrai negalima. Uzrasyti ji privalo, ir tuo labiau, priklausancius siam darzeliui pagal adresa. Aisku, stipriai pasigincijus ar pamokejus itariu, viskas imanoma, bet kazkaip tai po nekokiu atsiliepimu sioj temoj ir dar po tokio direktores poziurio tikrai nesinori vesti vaiko i toki darzeli Net nesiteikėt nueiti iki darželio.. Kas gi telefonu užregistruos? QUOTE(Bohema @ 2008 05 01, 22:03) As neprasiau uzregistruoti telefonu, tik klausiau, kada yra priemimo valandos, kad galetumem ateiti uzsirasyti. Tada ir gavau atsakyma, kad net nesivargintumem, nes vistiek nerasys. As isivaizduoju, kad nuejus ir pakelus triuksma uzrasytu i eile, bet po to jau vistiek nenoreciau vesti savo vaiko i toki darzeli QUOTE(Bijunelis @ 2008 05 02, 21:14) As neprasiau uzregistruoti telefonu, tik klausiau, kada yra priemimo valandos, kad galetumem ateiti uzsirasyti. Tada ir gavau atsakyma, kad net nesivargintumem, nes vistiek nerasys. As isivaizduoju, kad nuejus ir pakelus triuksma uzrasytu i eile, bet po to jau vistiek nenoreciau vesti savo vaiko i toki darzeli Aš kai darželio ieškojau, tai vieną kartą tik išgirdau, kad darželyje pilna vietų, nes netyčia pataikiau į rusakalbių darželį.. O visur kitur... bešansų. Bet rugpjūtį užsirašėm į 2 darželius ir rugsėjį jau galėjom nors į abu eiti...
"Vietų nėra . vietų nėra...kaip vietų nėra, taip vietų nėra..." O Lietuvos demografinė padėtis kaip bloga taip, kaip lygi nuliui, taip aukščiau vis nepakyla....
Tai kaip taip gali būti? Šiaip jau visoms mamytėms rekomenduoju pasiskambinti į Svaivaldybę arba Švietimo ministeriją ir pasiteirauti
Nenesiau jokiu pakisu, nereikia cia skleisti ereziju...
QUOTE(Bohema @ 2008 05 05, 21:55) Aš kai darželio ieškojau, tai vieną kartą tik išgirdau, kad darželyje pilna vietų, nes netyčia pataikiau į rusakalbių darželį.. O visur kitur... bešansų. Bet rugpjūtį užsirašėm į 2 darželius ir rugsėjį jau galėjom nors į abu eiti... VAt būtent.Labai dažnai mamos savo vaikiukus užrašo ne į vieną, o į kelis darželius, tačiau,savaime suprantamas dalykas, lankyti pasirenka tik vieną darželį. Ir kituose darželiuose automatiškai atsiranda vieta Taigi,pagal prašymų skaičius direktorė neturi teisės teigti,kad vietų nėra (man jau negera nuo šių žodžių),juk labai daug ir labai daug tų prašymų atsisijoja... Manau, viskas išlenda į viršų.Taip kaip vaikų namų tragedija "iškilo",taip ir vaikų darželio burbulai, manau, anksčiau ar vėliau - sprogs viešai.... QUOTE(eja @ 2008 05 08, 14:59) Nesusireikšmink rekomenduoju neblogą straipsnį http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/H...php?id=17113049 QUOTE(ilmantina @ 2008 05 22, 11:52) Nesusireikšmink rekomenduoju neblogą straipsnį http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_women/H...php?id=17113049 Nenurodinėk man cia ka ir kaip O Kauno sistema gal ir pasiteisintu, jei ir centralizuotai teikiant prasymus nepradetu reikalauti dovanu...
nenurodinėju
kurioj vietoj čia "nurodymas"?nei tu man įdomi, nei kitiems... O dabar, rekomenduoju, pabrėžiu, REKOMENDUOJU peržvelk savo loginę minčių esmę Pradžioje prieštarauji, o po to pati <O Kauno sistema gal ir pasiteisintu, jei ir centralizuotai teikiant prasymus nepradetu reikalauti dovanu> deklaruoji tai apie ką prieštaravai.... Geros dienos
Tai manai, kad jau taviskes rekomendacijos ir pasisakymai idomus, o jau kiti SM dalyviai neidomus? gana iskreiptas poziuris...is kur zinai, kad as neidomi kitiems , ar esi igaliota uz kitus pasisakyti?
Parasiau, kad asmeniskai is manes nebuvo nieko reikalauta butent siame darzelyje, kitos mamos sioje temoje taip pat rase, kad pakisu nenese, o kas dedasi kituose darzeliuose, esu girdejusi, todel ir pritariu Kauno sistemai. Sekmes ieskant vietu
Na, dėl vietų tai nebesuprantu, kaip čia yra. Gal eilės tik į naujai formuojamas grupes? Pvz., mano vaiko grupėje tikrai dar yra laisvų vietų. Kažkada klausiau auklėtojos, tai sakė, kad lopšelyje į vieną grupę telpa 20 vaikų (nors man tai sunkiai suvokiama), o darželio grupėje gali būti iki 25 vaikų. Tai mūsų grupėje tikrai tiek dar nėra.
QUOTE(Bijunelis @ 2008 04 29, 10:59) ka tik skambinau direktorei. Priemimo valandos pirmadieni 9-12, treciadieni 15-17. Bet pati direktore gero isipudzio tikrai nepadare.. ji pasake, kad net nesivargintumem ir neitumem pas ja, nes ji vistiek i eile nerasys, nes eile labai didele. O be to jai neidomu, kad mes pagal adresa priklausom siam darzeliui.. Jos atsakymas - kas pirmas, tas pirmas. Mano nuomone, taip savivaliaut tikrai negalima. Uzrasyti ji privalo, ir tuo labiau, priklausancius siam darzeliui pagal adresa. Aisku, stipriai pasigincijus ar pamokejus itariu, viskas imanoma, bet kazkaip tai po nekokiu atsiliepimu sioj temoj ir dar po tokio direktores poziurio tikrai nesinori vesti vaiko i toki darzeli Yra dar ir švietimo skyrius... O auklėtojos tikrai ten puikios, mielos, kūrybiškos, rūpestingos ir darbščios. Didelė padėka auklėtojoms RAMUNEI ir DALIAI. Papildyta: QUOTE(Otra @ 2008 01 11, 20:32) Mes labai patenkiti aukletoja Ramune
Mes irgi neseniai pradejome lankyti si darzeli. Tiksliau kelios dienos, bandom adaptuotis. Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie aukletojas Valerija ir Regina, noreciau suzinot, gal kieno vaikuciai pas jas lanke?
Mes pradejom lankyti si darzeli.
Labai as patenkinta juo. Ir dukra eina noriai. Vaiku daug lopselineje grupeje - sarase virs 20, lankanciu 16. Sunku su jais, nes visi mazuliai. Bet labai kantri ir maloni aukletoja Rima, super pagalbininke Margarita, ir kita aukletoja Jolanta. Nezinau kaip bus toliau, kolkas beveik viskas tenkina.
Sveikos
Gal kuri pasakysit, ar nuo dviejų metų jau darželinėn grupėn pakliūtume? Ar yra realu patekti į šį darželį nuo kitų metų vasario, jei tik dabar kreipsimės? QUOTE(Vi777 @ 2008 11 06, 13:16) Mes irgi neseniai pradejome lankyti si darzeli. Tiksliau kelios dienos, bandom adaptuotis. Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie aukletojas Valerija ir Regina, noreciau suzinot, gal kieno vaikuciai pas jas lanke? QUOTE(Ikulia @ 2008 11 06, 14:07) Mes pradejom lankyti si darzeli. Labai as patenkinta juo. Ir dukra eina noriai. Vaiku daug lopselineje grupeje - sarase virs 20, lankanciu 16. Sunku su jais, nes visi mazuliai. Bet labai kantri ir maloni aukletoja Rima, super pagalbininke Margarita, ir kita aukletoja Jolanta. Nezinau kaip bus toliau, kolkas beveik viskas tenkina. Mergaitės, o jūs pagal gyvenamą vietą priėmė ar tiesiog jums patogiau ten vesti..
Mus prieme pagal darbo vieta, nors is pradziu sakem, kad ir gyvenam Ciurlionio g., nes ten ir dabar vyro gimines gyvena, bet paskui pati direktore, sake, kad geriau sakytume tiesa - jog dabar cia negyvenam
Na ir mes bandysim ten patekti
QUOTE(Ikulia @ 2008 11 21, 21:33) Nunešėm ir einam nuo sausio 5 dienos QUOTE(Jusma @ 2008 12 04, 22:55) Bandykit Mes kai pasiprašėm parodyti grupę kurią lankysim tai buvo tik penki vaikučiai su dviem auklėtojom
Jusma Agu nu geras
mes irgi einam nuo sausio 15d
Mes nuo lapkričio lankome šį darželį, esu patenkinta ir auklėtojom Valerija ir Regina, šeimininke Kristina ir pačiu darželiu. Gaila tik vaiko imunitetas silpnas tai daugiau sergam negu vaikštom į darželį
QUOTE(Amareto @ 2009 01 10, 14:07) Mes nuo lapkričio lankome šį darželį, esu patenkinta ir auklėtojom Valerija ir Regina, šeimininke Kristina ir pačiu darželiu. Gaila tik vaiko imunitetas silpnas tai daugiau sergam negu vaikštom į darželį Mes irgi jau atvaikščiojom pirmąją savaitę, pratinamės Vaikučiai grupei tiesiog visi auksiniai Papildyta: QUOTE(Dalytė @ 2009 01 05, 11:28) Lauksime prisijungiant
Maniske lanko nuo lapkricio pradzios. Sirgo per ta laikotarpi nedaug. Ir jai ir man viskas labai patinka.
Laba. Na va ir mes užrašėm savo zuikį į šį daželį. Nuo vasario pradžios negavom vietos, nes teko garbingai mergaitei užleisti, bet pažadėjo vasario mėnesį priimti.
QUOTE(Jusma @ 2009 01 28, 09:19) Laba. Na va ir mes užrašėm savo zuikį į šį daželį. Nuo vasario pradžios negavom vietos, nes teko garbingai mergaitei užleisti, bet pažadėjo vasario mėnesį priimti. Labai fainas darzelis- sveikinu
Sveikos, mamos,
pasidalinkite savo įspūdžiais, kaip sekasi lankyti darželį, ar lengvaio vaikučiai adaptavosi? Mano kažkodėl paskutiniu metu nenoriai eina į darželį, nors jau buvo pripratęs ir lengvai atsisveikindavo. QUOTE(Amareto @ 2009 03 25, 16:51) Sveikos, mamos, pasidalinkite savo įspūdžiais, kaip sekasi lankyti darželį, ar lengvaio vaikučiai adaptavosi? Mano kažkodėl paskutiniu metu nenoriai eina į darželį, nors jau buvo pripratęs ir lengvai atsisveikindavo. Sveika. Maniske eina noriai. Buna visko. Ir mes-suaugusieji nevisada vienodai jauciames kai reikia darban ar dar kur eit Mes lankom irgi nuo lapkricio.
Sveikutes mamytes
labai noriu paprasyti pagalbos QUOTE(raketa @ 2009 04 09, 22:19) Sveikutes mamytes labai noriu paprasyti pagalbos Mes rudenį eisime į paruošiamąją grupę šiame darželyje
Anksciau gal ir budavo mazai vaiku siame darzely, bet dabar perpildyta. Bent jau musu grupe i lopseli visai nepanasi pagal vaiku skaiciu
Na va nuo pirmadienio pradėsim pratintis prie grupės ir darželio. Tikiuos, kad viskas vyks gan lengvai.
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 16, 09:26) Anksciau gal ir budavo mazai vaiku siame darzely, bet dabar perpildyta. Bent jau musu grupe i lopseli visai nepanasi pagal vaiku skaiciu Tikrai, kad vaikų bus daugiau, Šiandien pati direktorė tai minėjo. O ką daryti, kai vaikų daug, o darželių mažai. Matyt, savivaldybė liepė prastintis.
Jo, su darzeliais tai problema
na ką, mes ja trečia diena pratinamės prie darželio, tai kiekvieną dieną vis po vaiką suserga
Maniske po buvimo patalpoje, kur 14-16 silumos buvo, serga jau 2 savaites...
Mums zada, kad kitais metais bus ne maziau kaip 27 vaikai grupeje |