Buvom siandien su vyru lopselyje Bildukas (Mindaugo g. 7), rusiskas. Darzelis kaip tarybinis, bet tvarkingas, papuostas rakdarbiai, paveiksliukais, kompozicijom, bet matosi, kad neskesta piniguose  . Vedejos nebuvo, bet labai maloniai meno vadove prieme ir viska aprode.  galiu pasidalinti gautomis ziniomis Priima vaikucius nuo 11 men. Yra keleta grupiu: "zuikuciai" - nuo 11 men iki 2,5 m, ir sita grupe skaitosi savaitine. kita grupe savaitiniu yra nuo 2,5m. Dienines grupes nuo 2m. Tai sake, jei atvesit metuku laiko mazyli, tai jis is pradziu bus savaitineje grupe, o kai jam bus 2 m, galima bus pervesti i dienine grupe. Atvesti ir pasiimti galima bet kada. Zaidimo kambariai dideli, miegojimo kambariai atskirai. vaikus priima is bet kurio rajono ir jokiu eiliu nera. uzsirasem, o ten ziuresim, gal eisim pagal gyvenama vieta
SuperBaba
2005 03 28, 16:14
QUOTE(Liuduk @ 2005 03 25, 20:45) Buvom siandien su vyru lopselyje Bildukas (Mindaugo g. 7), rusiskas. Darzelis kaip tarybinis, bet tvarkingas, papuostas rakdarbiai, paveiksliukais, kompozicijom, bet matosi, kad neskesta piniguose  . Vedejos nebuvo, bet labai maloniai meno vadove prieme ir viska aprode.  galiu pasidalinti gautomis ziniomis Priima vaikucius nuo 11 men. Yra keleta grupiu: "zuikuciai" - nuo 11 men iki 2,5 m, ir sita grupe skaitosi savaitine. kita grupe savaitiniu yra nuo 2,5m. Dienines grupes nuo 2m. Tai sake, jei atvesit metuku laiko mazyli, tai jis is pradziu bus savaitineje grupe, o kai jam bus 2 m, galima bus pervesti i dienine grupe. Atvesti ir pasiimti galima bet kada. Zaidimo kambariai dideli, miegojimo kambariai atskirai. vaikus priima is bet kurio rajono ir jokiu eiliu nera. uzsirasem, o ten ziuresim, gal eisim pagal gyvenama vieta  O cia tas darzelis prie sankryzos?
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 28, 16:15) O cia tas darzelis prie sankryzos? Prie kokios?  Jeigu eini nuo Snoro banko Vivulkios g. link Mindaugo g., tai ten toks "tupikas", nepravaziuosi, ir po desine bus uzrasas "Bildukas", atidarai vartus, patenki i kiema, ir tik tada gali patekt i pastata. Is Mindaugo g. su masina tikrai neprivaziuosi, tik is Vivulskio.
Anakonda
2005 12 22, 11:58
Mano abu du vaika lanko si darzeli. Dukra ji lanko nuo 1,2 metu, jai dabar beveik 4, sunus jau 3 men kaip eina, jam dabar 1,4m. Esu labai labai patenkinta net zodziu neturiu. Vaikus ten labai myli kaip savus. Aukletojos puikios ir vaikus priziuri gerai. Maistas geras, skanus (ragavau) ir porcijos geros, o jei vaikas daug valgo, kaip maniskis, tai ir daugiau duoda.
Coca - cola
2005 12 23, 23:03
saket, kad rusiskas sitas darzas, bet gal ir lietuviuku yra ir aukletojos moka lietuviskai? ar tik grieztai viskas rusiskai?
SuperBaba
2006 01 03, 14:03
QUOTE(zdurela.com @ 2005 12 24, 00:03) saket, kad rusiskas sitas darzas, bet gal ir lietuviuku yra ir aukletojos moka lietuviskai? ar tik grieztai viskas rusiskai? Mane taip pat domina ar yra lietuviuku O nuo kada formuojamos grupes cia? Nors jei savaitinis, tai gal bet kada priima O kaip su kiemu? Ar yra kiemas vaikams>?
Coca - cola
2006 04 08, 21:00
na, atsakykite kas nors
SuperBaba
2006 04 11, 20:12
Buvau as daugiau nei pries menesi. Susitikau aukletoja kolidoriuje ir paklausiau ar yra lietuviu grupiu-man pasake , kad nera. Aplinka nepatiko, o taip pat girdejau kaip aukletoja stauge ant vaiku.
saldainia
2006 10 02, 10:07
o gal visdėlto yra lietuvių grupių, keip mūsų forumietės leidžia į šį darželį?
litavkasam
2007 09 05, 16:58
Ar einat kas nors čia? Na negali būti, kad neinat
litavkasam
2007 09 24, 08:58
Na va, mūsų mažutė jau savaitę darželin keliauja  kadangi tikrutėlė lietuvaitė (kaad ir 2 metų nėr) labai bijojau, kad adaptacija bus sunkesnė dėl kalbos, bet kad žiūriu viskas gerai  auklėtojos patinka, direktorė. Bentkol kas tai mes patenkinti. Visai mielas daržiukas
Coccinela
2007 09 29, 14:13
o kaip su vietom šiame darželyje? mums verkiant skubiai reikia lopšelio ne visai dienai gi, kad nors porą valandų per mano laboratorinius ir seminarus priimtų, o visi vis veja, kad grupės seniai suformuotos..
litavkasam
2007 09 29, 14:21
QUOTE(Coccinela @ 2007 09 29, 16:13) o kaip su vietom šiame darželyje? mums verkiant skubiai reikia lopšelio ne visai dienai gi, kad nors porą valandų per mano laboratorinius ir seminarus priimtų, o visi vis veja, kad grupės seniai suformuotos..  Jei ir yra, taigal kokia vieta pas mus grupėj
Coccinela
2007 09 29, 15:51
Bandysiu pirmadienį šiaip ar taip
Gal kas šviežesnių naujienų galėtų pasakyti apie šį darželį, ypač lopšelį?  ar geros auklėtojos, vaikams patinka? ir gal galit pasakyti kaip sekasi vaikams lietuviukams šiame daržely? ar bendraujama tik rusiškai ar pagal galimybę su lietuviukais šnekama lietuviškai?
raganiuxs
2008 06 10, 14:37
man irgi idomi nuomone apie sita darzeli, kadangi prie pat darbo
Vavidvake
2009 07 15, 09:46
mes nuo geguzes einam i si darzeli, is pradziu as labai skeptiskai buvau nusiteikus, bet kuo ilgiau tuo labiau patinka. savo suneli taip pat vesiu ten, kai sueis metukai i lopseli. patalpos labai erdvios, taip, nera euroremonto, bet visur svaru ir su vaikais tikrai uzsiima. tikrai rekomenduoju. mamytems lietuvems - grupese labai daug lietuviu vaikuciu. mano grazuole namuose su manimi pradejo sneketi lietuviu kalba. beje, nuostabi direktore ten!!!
lenusia
2009 08 06, 07:52
Sveikos! Mano sesute baige si darzeli, dukra lanko jau 2 metus, ir tikrai neturiu ne vieno priekaisto siam darzeliui. Skaniai maitina vaikucius, priziuri, aukleja. Yra ir uzdaras kiemas vaikams, sale. Jei kam reiks info, tai rasykit man i az, nes sios temos neseku... O del remonto- jei valstybe nefinansuoja tai is kur darzelis paims pinigu  Dabar jie bent jau langus pakeite, lenoleuma nauja uztiese, siaip tvarkosi po biski kaip isgali... Aukletojos superines  , o direktore - tai is vis geras zmogus!
Labai nuostabus vaiku darzelis yra Bildukas, musu seima yra lietuviai taciau, kai mazylei teko pradeti lankyti lopseli, mes labai pergyvenome, taciau jau antra diena supratome, kad mazyle yra puikiose rankose, grupes dideles - erdvios, kiemas uzdaras, lauko terasoje vaikuciai gali zaisti lyjant lietuj ar sningant sniegui. O pedagogai labai nuostabus. siunciu nuoruoda, kur galite pamatyti kokioje aplinkoje buna mazyliai: http://www.rolandromas.eu/sis-bei-tas
Raselelyte
2009 10 27, 22:41
Mielos mamytes, gal galite man paaiskinti, ar sis darzelis nera rusakalbiu vaikuciu darzelis??  noriu i ji uzrasyti maze savo....  gal galite papasakoti kas nors???
prekestolen
2010 07 15, 20:55
Mūsų darželį vasarai uždarė- ir geruolis Bildukas priėmė mūsų daržo vaikučius mėnesiui. Taigi- pirmą kartą įėjus į šio darželio pastatą nustebino ..kvapas. toks senas senas. Einu tamsiu koridoriumi toliau..randu didelę erdvią grupę, kampe pasirodo virtuvėlė įrengta. Lovos išsilanksto iš spintų- taigi miega ten pat vienoje erdvėje kur valgo, kur žaidžia..Toliau- einu ieškoti lauko žaidimų aikštelės- lipu aukštokais laiptais ir galvoju- o kaip vaikai žiemą čia tais laiptukais siaurais užsilipa- nes žaidimų kiemas lygiu aukščiau nei įėjimo kiemas. Žaidimu kiemas skendi žalumoje, bet už tvoros judri gatvė kuria nuolat zuja mašinos. Nepeikiu šio darželio jokiu būdu..tiesiog senas pastatas ir jam reikia total renovacijos viskam. matosi, kad tvarkosi, rankdarbiais puošiasi, kad tik jaukiau visiems būtų. apie kolektyvą negaliu pasakyti- nes dirba dabar auklėtojos iš mūsų daržo, taigi su šio darželio kolektyvu bendrauti neteko. Bet labai laukiu kada grįšime į savo darželį ir supratau, kad gražuolis jis pas mus  (atskiri miegamieji, šeiminikėlei atskira virtuvėlė ir t.t.)..o dar pabambam dėl vienos kitos smulkmenos. Beje dukryte irgi su ašaromis eina į Bilduką, ir kai pravažiuojam pro savojo darželio pastatą- prašo vežti "Į MANO darzeli"
Lakhraama
2010 08 06, 14:47
Labas merginos.BEKIT is to darzelio.Ten vaikus musa,neduoda valgyt.Galiu daug papasakoti.Nes ten dirba pazistama Papildyta: kam idomu rasikit i e-maila glee@inbox.lt
liana135
2010 08 31, 20:12
Gerb. Lakhraama, nezinau kokie jusu pazistami dirba darzelyje, taciau jusu zodziai tikrai neatitinka realybes. Mano vaikas lanko ir antra ketinu vest tik i si darzeli, taigi is patirties galiu pasakyti,kad darzelis nuostabus!!!!!!!!Maistas skanus ir kaip jau minejo viena mamyte,jeigu vaikas nori dar valgyti,jam didesne porcija ir duos.Aukletojos rupinasi,kad vaikai butu sotus ir patenkinti,taip pat matosi,kad vaikais uzsiima.Labai draugiska ir gera atmosfera.Mano vaikas su malonumu kiekviena diena eina i darzeli.
Crusher
2010 09 05, 22:14
paskaičiau ką čia apie lopšelį-darželį "Bildukas" rašoma  kokią nesamonę parašė Lakhraama. Labai geras darželis  atmosfera - naminė, o apie maitinimą geriau vaikus paklausinėkite jie pasakys, kad yra skanu, kaip namie. Mano dukra labai patenkinta. Vyriasnisis vaikas jau lanko mokyklą, bet labai dažnai kalba apie šį darželį, ir apgailėstauja, kad užaugo, nes jam labai buvo gera darželyje "Bildukas". Net rugsėjo pirmąją po mokyklos paprašė vėl nuvesti į darželį, kad galėtų ir auklėtoją kaip anksčiau pasveikinti ir padovanoti gėlių. Jam "Bildukas" tapo antrais namas, net dabar jis atėjęs buvo priimtas kaip savas
Sutinku su liana135 ir Crusher, darželis "Bildukas" nuostabus! Tai ką parašė Lakhraama man sukėlė šoką. Nieks vaikų tikrai nemuša, maistas skanus, jei vaikas nori, duoda papildomą porciją, auklėtojos nuoširdžios, malonios, užsiima su vaikais , rūpinasi, taip pat nuostabi darželio direktorė! Į lauko aikštelę yra ir papildomas įėjimas iš antro aukšto (iš vidaus). Mes lankėme šį darželį pusė metų, bet per šį laiką jis mums tapo labai artimas ir paliko mums tik gerus įspūdžius, ir visada prisiminsime su malonumu apie šio darželio lankymą. Perėjom į kitą tik dėl to, kad labai toli važiuoti reikėjo ir dėl patogumo, nes vyresnioji dukra dabar eina į pirmą klasę, o mažiukas ten pat, t.y. darželyje-mokykloje, į darželį. Džiaugiuosi, kad kitame darželyje mums irgi labai patinka, kaip ir "Bilduke" ir vaikas gerai adaptavosi. Geriausi linkėjimai "Bildukui"!!!
|
|