As naudoju Dzidzius skystą skalbimo priemonę nuo gimimo
Aš irgi iki mėnesio lyginau
Nezinau ar yra LT, bet mes perkame NEUTRAL skalbimo miltelius ir minkstikli - labai gerai isskalbia ir svarbiausiai nealergizuoja
Aš skalbiu milteliais Surcare sensitive. Jie skirti vaikiškiems rūbeliams. Irgi skalbiu tik mažiuko drabužėlius, atskirai nuo kitų, taip pat nelyginu, nes irgi sakė, kad tada drabužėliai kvėpuoja.
paprasta Arieli, tik minkstikli sensetive naudoju. Pirma menesi skalbiau su bobu, o dabar nematau jokio skirtumo
pirmomis savaitemis - rankomis su vaikisku muilu, veliau - atskirai nuo kitu skalbiniu su antialerginiais milteliai, o dabar jau 4 menesiai mazylei - skalbiu kartu su kitais rubais (tik nededu labiau ispurvintu suaugusiuju rubu), o miltelius maisau antialerginius su iprastais, kad vaikas pamazu priprastu, visas gyvenimas gi nebus sterilus
o del lyginimo... lyginu viska, ne tik vaiko drabuzelius, pirmiausia del to, kad lyginant dingsta dalis namu dulkiu erkuciu, o as pati esu alergiska namu dulkems...
Nuo pat gimimo skalbiu su skalbimo milteliais Bobas. Viskas
QUOTE(-edita- @ 2008 01 26, 18:52) as taip pat skalbiu
Nieko nesuprantu kas gali atsitikti jei vaiko drabuziukus skalbiu su savo?Gali alergizuoti,ar kas cia?Na,bent pas mane nuo pradzios saklbiu viska kartu ir jokiu problemu
as ir skakbiu kartu su savo drabuziais tik vikiskais skalbimo milteliais
as skalbiu atskirai nuo pat gimimo skalbimo masinoj 60laipsniu temperaturoj su vaikiskais milteleis
Mes skalbiam kartu su savo drabuziais,Ariel milteliais.
Kartais parusiuoju,jei daug drabuzeliu maziaus,tai atskirai skalbiu.bet jokiu specialiu milteliu neturiu.
Skalbiu masinoj su Bobas
Pirma menesi skalbiau su Bobas, bet dabar skalbiu kartu su visos seimynos su Tide ir minkstiklio pilu.
Kai tik tik gimė- skalbiau su Neutral skystu skalbikliu- skystas geriau išsiskalauja- ir uždėdavau papildomą skalavimo funkciją. Aišku skalbdavau skalbimo mašinoje. O dabar kai mažiukei suėjo 7 mėnesiukai nupirkau Neutral skalbimo miltelių... na ką galiu pasakyti- nelabai man- pripratusi, kad skystas ir geriau išskalbia ir išsiskalauja... O dėl minkštiklio- na naudodavau Neutral... Bet po to juk papildomai skalaudavau- kol galiausiai pamačiau- o koks skirtumas? juk minkštiklį išskalauju? na ir jokio nedėjau. ir normalūs tie rūbeliai- vis tiek juk lyginu,...
Ir dar dėl tų minkštiklių- atsargiai merginos- gali toookia alergiją iššaukt kad paskui nei nuo ko neaišku nei kas sukelia...Pvz: aš savo patalynę išskalavau su nauju minkštikliu- mažylę išbėrė- o aš nežinojau nuo ko... tada pasižiūriu- nakti gi mažoji iš savo lovytės atsivarto į manąją (pas mus nukeltas lovytėsd šonas- kur nori mažoji ten eina Tai pasirodo tiek užteko- paryčiais poros valandėlių miegelio šalia mamos
kazkur iki menesio skalbiau su Bobas, dabar skalbiu su iprastais milteliais, kaip ir savo drabuzius, tik atskirai ir nustatau papildoma skalavima.
Aš pirkau Neutral skalbiklį ir žadu išskalbti drabužėlius savo būsimam leliukui su juo. O paskui bandysiu skalbti kartu su 4metų dukros drabužiais su vaikiškais skalbikliais. Manau tikrai nieko neasitiks. Taip pat labai patinka FROSH skystas skalbiklis (su varle).
Skalbimo rankomis neįsivaizduoju, nesąmonė visiška, juk galima drožles naudoti, papildomai perskalauti, jei kūdikis alergiškas. Taip pat dėl skalbimo kartu - kažkaip nelabai man atrodo kūdikio dabužiai kartu su vyro kojinėmis, bet maždaug nuo metų viską skalbiau kartu, tik naudojau švelnius vaikiškus skalbiklius (kad nereiktų atskirai dviejų pirkti)
skalbiu su BOBAS,ir atskirai
skalbiu kudikiu drabuzeliu skalbimo priemonemis, isbandziau ivairius miltelius, alergijos nepastebeta
Neutral kol kas
Bobas milteliais. Ir dar minkštiklį kokį Sensitive naudoju
QUOTE(linxmute @ 2008 01 26, 19:42) Aš iki kokių 6 mėnesiukų skalbiau su ūkišku muilu, skirtu kūdikių drabužėliams skalbti ir dar rankomis as tai lyginau tik pirma menesi, ir tai tik tuos rubelius kurie prie pat kunelio
ziuriu daugiausia minimi Bobas ir Neutral milteliai... dar neblogi ir Surcare, yra Surcare ir minkstiklis jautriai odai
o visai neseniai atradau Tide sensitive, irgi be visu tu zaliu ir melynu grudeliu ir su tokiu vos juntamu svelniu kvapu - kompromisinis variantas toms kurios nori, kad butu ir svelnu, ir siek tiek gaivu
Bobas milteliais skalbiam.
Comfort alergiskiems vaikams, skysti
o as skalbiu su specialiai kudikiams skirtais milteliais. amerikieciu firmos Amway- dermatologu ir pediatru patikrinti milteliai-specialiai kudikiams. ju parduotuvese pirkti nera reikia uzsisakyti is katalogo. esu patenkinta.salina demes. gerai issiskaluja- nelieka jokiu oda galinciu erzint likuciu. taip pat naudoju tos pacios firmos skalbiniu minkstikli.
Nu o as tai skailbimo masinoj skalbiu su Persil gold
Nu o jei rankomis skalbiu tai tada ar paprastu ukisku muilu ar su Bobas, ar kazkokiais kitais vaikisakis, bet pavadinimo nepamenu
Skalbiu Neutral skalbimo milteliais. Jokiu reakciju nepastebejau
As skalbiu Sonnet ekologisku skalbimo skysciu, demes isimu su skystu tulzies muilu irgi Sonett.
Skalbiu su Bobas, bet gal neužilgo reiks skalbti su paparastais milteliais, juk jau didelė dukrytė
Na mat ne visiems vaikuciams tinka tie Ariel.
Iki gimdymo viska kaip iprastai skalbiau Arieliu. Vaikucio drabuzeliams nusipirkau specialaus kazkokio brangaus svedisko, dabar Neutral naudoju visiems drabuziams (pirmasis labai brangus buvo, o ir pirkti neberandu). Pastebejau, kad uztenka vaika priglausti prie krutines - ir ziurek sonas visas isbertas. Tik paguldziau vaika ant savo lovos - ziurek jau ir kitas sonas isbertas - uztenka keliu minuteliu. Taip ir supratau, kad - nuo skalbimo milteliu. Tai dabar ir saugau vaika, kol viso savo ir vyro garderobo neperskalbsiu - juk neaisku kur dar tas vaikas prisilies.
as naudoju Neutral skysta skalbikli ir esu patenkinta-bekvapiai,svarus rubai
Vaikiskais BOBO milteliais
mes skalbiam kolkas tik neutral skalbimo milteliais, reakciju kolkas nebuvo..tikekimes,kad taip ir toliau
mes visada perkam Bobas
Aš skalbiu su "Persil non-bio", naudoju kūdikiams skirta minkštiklį "Comfort". Jokios elergijos nėra šioms skalbimo priemonėms.
Skalbiu su Bobas skalbimo milteliais ir jei reikia perplaunu su minkstikliu supline su kudikiu
Kolkas skalbiau su BOBOs, bet šiandien išskalbiau su Bonux
skalbiu ''babos'' milteliais, kol kas jokia alergija nepasireiske
jei ka nedaug paskalbt reikia, tai su vaikisku muilu tindi rindi praskalbiu
Nuo pat gimimo drabuzelius skalbiu kartu su savais bonux milteliais ir pilu minkstiklius sensitive skin. kadangi mazoji nealergiska tai taip ir toliau skalbsim
as irgi "Bobas" naudoju ir su skelbenke, kad geriau isskalautu
As kaip ir daugelis mamyciu skalbiu "Ringuva", o dabar nusipirkau "Bobos", nes nebuvo pirmojo. Taip pat pabandziau ipilti lenor sensitiv minkstiklio, tai nepastebejau alergijos, o drabuziukai skaniai kvepia.
As skalbiu sunelio ir musu drabuzius neutral arba minirisk skalbimo milteliais. Kai vyresnioji dukrele buvo maza, ji buvo labai alergiska, bere visa kuneli. Todel pradejome naudoti neutral arba, kai sio nebuna, perkame minirisk priemones. Kai kas sako, kad sie milteliai brangus, bet is tikruju jie ekonomiski. Kadangi yra koncentruoti, vienam skalbimui reikia nedidelio kiekio, ir dezutes gana ilgam uztenka
Iš pradžių skalbiau Ringuvos muilo drožlėm skalbimo mašinoje, bet pastebėjau, kad kai kurių dėmių neišskalbia, tad muilą iškeičiau į vaikiškus skalbimo miltelius Bobas ir esu patenkinta.
Aš taip pat Bobas miltelius naudoju, esu patenkinta
Mes naudojam JELP FRESH miltelius,kol kas viskas gerai ir jokiu bedeliu nepastebejom, o minstiklio nenaudoju apskritai
pirmais menesiais skalbiau su "Bobas" o dabar naudoju "Persil sensitive"
As skalbiu su Bobas, bet neisima visu demiu, nors ir ijungiu visas mirkymo programas. o kas keisciausia, kad neissiplauna gerai ir su ukisku muilu...
|