Papasakokiyt daugiau apie sia pulmonologe
Na mes nebuvom su ja susidūrę, bet atsiliepimus apie ją nekokius girdėjau...
QUOTE(audiga @ 2008 01 20, 10:43) Na mes nebuvom su ja susidūrę, bet atsiliepimus apie ją nekokius girdėjau... tAI MES IRGI PAS Kacinska lankomes QUOTE(audiga @ 2008 01 20, 11:43) Na mes nebuvom su ja susidūrę, bet atsiliepimus apie ją nekokius girdėjau... O konkrečiau, kas su ja negerai tai niekas neparašė QUOTE(laukinukė @ 2008 09 29, 11:30) O konkrečiau, kas su ja negerai tai niekas neparašė pas mane situacija tokia pati, koseja istisai, dar naktim dusta. rytoi eisim pas daktare hansted ziuresiu ka pasakis.
siandien buvom pas daktare E.Hansted, pasirode labai maloni, padare visus tyrimus kuriu reikejo dabar lauksim atsakymu. tikrai daktare liuks tikiuosi mano nuomone nepasikeis.
mes nuolatos lankomes pas sia daktare. nusiskundimu kol kas tikrai neturime (nors i kisene ir neduodam). pirma kart kai atejome- padare visus reikiamus tyrimus, normaliai isaiskino kokia liga maziuke serga, ko tiketis ateityje. ir kas man labiausiai patiko- kad paskyre gydyma hormonais (nes kitaip jau mums nebebuvo kaip gydytis) zymiai mazesnemis dozemis nei kad kiti daktarai su kuriais konsultavomes. taip kad vaikas greit atsigavo, o ir maziau tu bjaurybiu gavo
mes vis dar lankomes pas sia pulmonologe ir tikrai vaikui jauciasi pagerejimas, reikalui esant pirmiausiai padaro visus tyrimus o tik po to paskiria vaistus.
buvom pas ją tik vieną kartą, bet paliko malonų įspūdį. dėl profesionalumo negaliu sakyti, nes tiesiog siuntimą parašė, ir tiek, atliko formalumą. tai nei į kišenę nemokėjom. bet kaip žmogus tikrai maloni pasirodė. jauna, dar nesugadinta.
Mes einam ryt pas Kačinską
mes irgi lankemes pas ja pora kartu, tikrai nieko blogo negaleciau pasakyti.
QUOTE(vasara12 @ 2008 10 24, 14:23) mes nuolatos lankomes pas sia daktare. nusiskundimu kol kas tikrai neturime (nors i kisene ir neduodam). pirma kart kai atejome- padare visus reikiamus tyrimus, normaliai isaiskino kokia liga maziuke serga, ko tiketis ateityje. ir kas man labiausiai patiko- kad paskyre gydyma hormonais (nes kitaip jau mums nebebuvo kaip gydytis) zymiai mazesnemis dozemis nei kad kiti daktarai su kuriais konsultavomes. taip kad vaikas greit atsigavo, o ir maziau tu bjaurybiu gavo Na, gydymas hormonais, kiek girdėjau iš homeopatų, yra ypač mažam vaikui yra BOMBA. Hormonai - pats blogiausias gydymas.
lankemes pas sia daktare..
labai maloni,gerai vaikiuka apziurejo,padare reikiamus tyrimus,sulaukem tyrimu rezultatu ir vel susitikom.. paskyre vaistu,db vaikiukas pamirses apie toki kaip bronchita,nors pries tai sirgo 3kartus... jei vel kartosis bronchitai,vel keliausim pas ja.... tada reikes dar pora tyrimuku atlikt,sake paskirs... i "kisene" nedejom nei lito ir viskas labai puikiai.. |