Girdejau, kad neblogas darzelis "Želmenėlis". Mano drauges dukryte ejo, tai ir jai patiko ir jos teveliams. As irgi zadu eiti trytoj ten savo suneli uzrasyti. Bet as zadu leisti i lopseli tik kai sukaks 2 metukai.
Tai ar užrašei? Labai geras darželis. Mano vaikas irgi nuo dvejų ten. Gal ir nėra superprabangus, bet šiltas ir jaukus. Vaikui ten patinka, lanko visokius būrelius, spektaklius. Ugdo vaikus nuoširdžiai. Pati esu darželio taryboje, tai dalyvauju auklėtojų atestacijose, vidiniuose susirinkimuose, etc. Viskas gerai su tuo darželiu, ir jei tik priima (pastaruoju metu, kiek žinau, darželyje nebuvo vietų), tai tikrai jokių problemų vaikas neturėtų turėti.
O kaip dėl incindenti, kuomet buvo pakeista darželio direktorė? Nebevyksta panašūs dalykai? Ir kaip nauja direktorė?
Mano draugė ten vedė savo vaiką, tai buvo pasipiktinusi, kad lopšelyje jam nedavė valgyti su šakute. Dabar tas vaikas jau šito darželio nebelanko
Teisybė - buvo toks negražus incidentas. Tiesa, ir auklėtojos, kurios inicijavo direktorės pakeitimą, nebedirba. Savo noru. Gera buvo ir ankstesnė vadovė, ir dabartinė. O kad lopšelinukai nemaitinami šakutėmis - nieko nuostabaus. Maniškė irgi lopšelyje valgė šaukštu, bet tai jai nesutrukdė namuose valgyti šakute.
AusraM norejau paklausti, o kiek kartu tame darzeli maitinimas?
Ir girdejau kad lopselio grupese labai reikalingas remontas, nes yra isimetes pelesis, kuris kaip zinau nelabai gerai vaiku sveikatai? QUOTE(puss @ 2005 06 23, 14:47) Na, jei vaikas dar nežino, ką reikia prie stalo su šakute daryti Tai gal išvis pasodinti vaiką į lovytę ir visą dieną laikyti - daugiau saugumo QUOTE(AusraM @ 2005 04 19, 12:03) O kad lopšelinukai nemaitinami šakutėmis - nieko nuostabaus. Maniškė irgi lopšelyje valgė šaukštu, bet tai jai nesutrukdė namuose valgyti šakute. Visiškai pritariu AusraiM, mano pyplys namie irgi valgo su šakute, bet aš "vėjo nekelčiau", jei lopšely vaikai ir su šaukštais kabintų. Ne visi gi tokie įgudę, o kai prie stalo 10 ar daugiau sėdi, o auklėtojos tik dvi... Ai, nepatenkintų mamų buvo, yra ir bus, žinau tokių, kurios ir dėl išpurvintų kelnių ar striukių nepatenkintos purkštauna... tiek to, palikim jas ramybėj... O dabar, apie patį darželį. Visai pašalinės mamos nuomonė: Mano vaikai tai jo nelankė ir nelankys, mat kitam Vilniaus krašte gyvenam, bet yra tekę ne kartą savo darželinuką vežt į šitą darželį koncertuot. Taigi, kaip supratau, ten vyksta koncertukai, į kuriuos sukviečiami ir kitų Vilniaus darželių vaikų kolaktyvai. Vadinasi, darželio kolektyvas- veiklus, kūrybingas. Tai privalumas. Iš kitos Vilniaus pusės žiūrint- GYVAS darželis. QUOTE(gri36 @ 2005 06 29, 15:07) O dabar, apie patį darželį. Visai pašalinės mamos nuomonė: Mano vaikai tai jo nelankė ir nelankys, mat kitam Vilniaus krašte gyvenam, bet yra tekę ne kartą savo darželinuką vežt į šitą darželį koncertuot. Taigi, kaip supratau, ten vyksta koncertukai, į kuriuos sukviečiami ir kitų Vilniaus darželių vaikų kolaktyvai. Vadinasi, darželio kolektyvas- veiklus, kūrybingas. Tai privalumas. Iš kitos Vilniaus pusės žiūrint- GYVAS darželis. Koncertukai tikrai vyksta, mano pyplė jau nuo ketverių visur dalyvauja. Kai pamačiau pirmąkart savo keturmetę su berniuku šokant valsą, tai net apsižliumbiau. Dabar lanko ir kitus būrelius, važinėja koncertuoti, vaidinti - kas dėl lavinimo, esu labai patenkinta. Pati neturėčiau tiek laiko visur vežioti ir vedžioti, o čia belieka tik susimokėti
Sveiki. o niekam is vaiku siais metais kai nuo rugsejo pradejo vaiksciot kaip sakant nepasidare blogiau darzelije , tipo niekas nemikcioja ?
QUOTE(Katiunia @ 2006 12 14, 06:49) Sveiki. o niekam is vaiku siais metais kai nuo rugsejo pradejo vaiksciot kaip sakant nepasidare blogiau darzelije , tipo niekas nemikcioja ? O i kokia grupe einat? Kiek vaikams metu? Mano dukra pradejo lankyti nuo rugsejo. Darzeliu patenkinta ir dukra ir as. Priekaistu aukletojoms neturim jokiu. Tik va maistas tai yra prastas.
as savo sunuti leisiui i si darzeli
QUOTE(jolancukas @ 2007 01 27, 00:58) as savo sunuti leisiui i si darzeli Oi bet jums dar labai mazai laiko. Jei leisi i lopseli, tai labai gera grupe Laseliai. Sia grupe lanko mano dvieju draugiu vaikai ir nesiskundzia, aukletojos labai geros, ypac Ramute. O maniske jau lanko darzelio grupe. As irgi esu patenkinta aukletojom, ir man patinka tas , kad jau su sita grupe busim iki pat mokyklos, nes aukletojos turi ta issilavinima, kur gali jau vaikus parengti mokyklai. O uzsiemimai yra visokie: dainavimas, teatras, anglu, daile, sokiai, dziudo. Bet cia jau didesniems vaikams nuo 3-4 metu. Lopselyje zaidzia miega ir valgo QUOTE(ausrap @ 2007 01 31, 08:55) Oi bet jums dar labai mazai laiko. Jei leisi i lopseli, tai labai gera grupe Laseliai. Sia grupe lanko mano dvieju draugiu vaikai ir nesiskundzia, aukletojos labai geros, ypac Ramute. O maniske jau lanko darzelio grupe. As irgi esu patenkinta aukletojom, ir man patinka tas , kad jau su sita grupe busim iki pat mokyklos, nes aukletojos turi ta issilavinima, kur gali jau vaikus parengti mokyklai. O uzsiemimai yra visokie: dainavimas, teatras, anglu, daile, sokiai, dziudo. Bet cia jau didesniems vaikams nuo 3-4 metu. Lopselyje zaidzia miega ir valgo labai aciu uz informacija
As pakraupusi, nors mes ir neiname i si darzeli, bet negaliu but abejinga.Ar imanoma sitaip...As tai manau, kad tikrai gali but taip, nebereikalo rodo...
Papildyta: Suklydau, tai rode apie kita darzeli
Mamytes,
papasakokit, kaip dabar tas darzelis??? Svarbaiausia., ka nest direktorei mkysio, kad mus priimtu? mes norim lankyt lopseli nuo sio rudenio. Kaip ten su ligom?? QUOTE(Linute82 @ 2007 06 14, 11:57) Mamytes, papasakokit, kaip dabar tas darzelis??? Svarbaiausia., ka nest direktorei mkysio, kad mus priimtu? mes norim lankyt lopseli nuo sio rudenio. Kaip ten su ligom?? Dabartine vedeja sio darzelio kysio neima. Tau reikia kuo greiciau eiti ir rasyti prasyma, kad nori lankyti darzeli nuo rudens. O su ligom, tai turbut taip kaip ir visuose. Maniske sirgo per metus 4 kartus. Manau kad priklauso nuo vaiko imuniteto. QUOTE(ausrap @ 2007 07 06, 21:20) Dabartine vedeja sio darzelio kysio neima. Tau reikia kuo greiciau eiti ir rasyti prasyma, kad nori lankyti darzeli nuo rudens. O su ligom, tai turbut taip kaip ir visuose. Maniske sirgo per metus 4 kartus. Manau kad priklauso nuo vaiko imuniteto. rimtai, neima
tai va, buvom darzeli, mus nepriime
QUOTE(ausrap @ 2007 07 11, 10:44) Gyvenam Naujininkuose pareiskima rasem anksciau (kai vaikui buvo 6men.), mus priims tik nuo lapkricio men. o tai dar gali mus ir nepriimti, kai ateis musu eile QUOTE(jolancukas @ 2007 07 11, 20:57) pareiskima rasem anksciau (kai vaikui buvo 6men.), mus priims tik nuo lapkricio men. o tai dar gali mus ir nepriimti, kai ateis musu eile Jei sake kad nuo lapkricio priims tai tikrai priims, bet verta nueiti ir rugsejo vidury, nes buna kad daug vaikuciu buna uzrasytu nuo rugsejo, bet taip ir nepradeda lankyti.
Sveikos
Mes irgi nuo rudens eisim(tikiuos) i sita darzeli///... Mes irgi papildomoj grupeje..Idomu ar yra sansu pakliuti? Gal kokios mamos irgi buvo papildomoj pereitais metais o veliau nuo kokio spalio pakliuvo??? Beje, gal cia jau ne toks ir geras darzelis??? Noriu gero. Gyvenam Naujininkuos ir kad butu salia...o ne kokioj jeruzalej... Blemba, ka daryt??? Sakot kysio neima??? Is dalies gerai, irs dalies ne. O jau ruosiausi nest!!!
Sveikos.
As savo mazaja vasaros pradzioje uzrasiau ir iskart pasake kad jokiu sansu patekti (ilga eile), tik kitamet. Didysis i paruosiama iskart keliauja, jokios problemos. KA PADARYSI
geras darzelis.mano vaikutis eina i anciuku grupe.labai gera aukletoja ir auklyte. rupinasi vaikais.nebaisu palikti nors ir dar maziukas
Jolanciuk.
Kur dingai? kaip tentau pasiseke su darzeliu juk jau lapkritis. Ar prieme jus? QUOTE(ruzilona @ 2007 11 27, 13:05) mus itrauke i sarasa
O i kuria gupe ar minejo? Zadu ir as gal pavasari jau vest nes jau LABAI reikia darbo. Zesim ka pasakys direktore.
Gal ateity busim "grupiokes"
As irgi savo mazulka uzrasiau i sita darzeli
Sveikos, mamytes,
Mes jau antrus metus lankom "Zelmenelius". Pirmais metais ejom i "Nykstuku" grupe. (Suneliui buvo 2 metukai ir 2 menesiai, kai pradejo lankyti lopseli). Man aukletoja nepatiko. I akis visko gali prisneketi ir stengiasi itikti, o siaip gana grubi moteriske. Anyta mate, kaip mano vaika apstumde, nors tada dar tikrai ramus, nedrasus ir paklusnus buvo. (Dabar jau isdrasejo ir susitarti sunkiau, bet vistiek geras vaikis). Vaikas sirgo be perstojo. Viena arba dvi dienos darze ir ligonis. Issigydyavome, dar pabudavome namuose. Taip gavosi, kad lankeme labai mazai. Gydytoja rekomendavo keisti gupe, nes itare, kad vaikas yra "skriaudzamas". (Nepriziurimas, specialiai susaldomas ar dar kas nors?) Nuo sio rudens pradejome lankyti "Kaciuku" grupe. Sioms aukletojoms as priekaistu neturiu. (Beje viena aukletoja is "Lasiuku" grupes, taip kad ten jau pasikeite aukletojos arba viena is ju). Bet yra kita problema, kuria bandome spresti, tai, kad teveliai veda segancius vaikus...Kaip siems teveliams proto ikresti? Gal turite jus kokiu minciu?
As irgi zadu vesti savo vaikuti i si darzeli...manau, kad irgi susidursim su sia problema.Tikiuosi, kad bus tevu susirinkimai ir galesim tai aptart,,,,,
QUOTE(Neminda @ 2007 12 08, 15:54) Sveikos, mamytes, Mes jau antrus metus lankom "Zelmenelius". Pirmais metais ejom i "Nykstuku" grupe. (Suneliui buvo 2 metukai ir 2 menesiai, kai pradejo lankyti lopseli). Man aukletoja nepatiko. I akis visko gali prisneketi ir stengiasi itikti, o siaip gana grubi moteriske. Anyta mate, kaip mano vaika apstumde, nors tada dar tikrai ramus, nedrasus ir paklusnus buvo. (Dabar jau isdrasejo ir susitarti sunkiau, bet vistiek geras vaikis). Vaikas sirgo be perstojo. Viena arba dvi dienos darze ir ligonis. Issigydyavome, dar pabudavome namuose. Taip gavosi, kad lankeme labai mazai. Gydytoja rekomendavo keisti gupe, nes itare, kad vaikas yra "skriaudzamas". (Nepriziurimas, specialiai susaldomas ar dar kas nors?) Nuo sio rudens pradejome lankyti "Kaciuku" grupe. Sioms aukletojoms as priekaistu neturiu. (Beje viena aukletoja is "Lasiuku" grupes, taip kad ten jau pasikeite aukletojos arba viena is ju). Bet yra kita problema, kuria bandome spresti, tai, kad teveliai veda segancius vaikus...Kaip siems teveliams proto ikresti? Gal turite jus kokiu minciu? Va sitas ir mane nervina, bet turbut ka nors padaryti yra be sansu Kadangi auginu namie maziuka tai stengiuosi kuo reciau ziema vest, bet dukra labai nori, jai patinka ir aukletojos ir dailes burelis.
Mano vaikai irgi vaiksto i darzeli ,mane besina tas dalikas kad grupeje yra aukletoja kuri net labai geru oru tingi iseit i lauka su vaikais , ir daznokai buvo kvapelis ypac rudeni . net nezinau kokie gali but sventes kas antra diena ypac kada akletojos dirba popiet . as tikios jus suprantat koks kvapelis. net ta diena netnepastebejo kaip aikaidusino viena kta ,asskaitau kad cia nenormalu, bet nepagautas ne vagis.
vat koki idomu dalyka pastebejau sianden ypac siandien superinisoras buvo ir abi dvi grupes pukotuku ir boruweliu neejo i lauka, nu kur ir ka cia galima sakyt ,net gi vasara jie normaliai neiveda ,kada kada superiis oras ,negaliu ,as taip pikstu , vaikai kaip kambarines geles.
vaikas sake vat aukletojos susiedo su seimeninkem ir pradejo kavite gert ,snekuciotis ,o mes zaidem o paskui pamatem vaikus pro langa ir sake vos neverkem ,nes jie lauke zaidzia ,saulute sviete o mes sedejom grupei. vat pagalvoju ir mokam dabar brangiau ir vis vien vaikus neziuri nei grupei,net i lauka nevea, na kur teisibe .
Nu mes voveriuku grupes aukletojom esam patenkinti. Del lauko tai kaip tik stengias isvesti kiekviena diena.
Man tik nelabai patinka matinimas, ypac pastovus 10 val. pienas, juk jo labai daug vaiku negeria. Geriau galetu bent du kart duot po koki obuoli ar jogurta.
jusu grupei kiek as zinau visada aukletojai vianai geras oras ,o kitai auklietojai beveik visada blogas oras. mane baisiai nervina kad barbe zmones padaugina ,juk jie su vaikais dirba ,vaikai gi kvailiukai ,ten ar sian ilis ,reik ziuret ,reik auklet , o jie patis sau auklejosi. ir tesiog kas paskui bus atsakingas uz ta ka jie ten isdarinieja ,as api vaikus ,aukletoja nepamato ir paskui vercia tipo vaikas is namu toks atejo. o del pieno ,jiem duoda kad skisciu daugiau vartotu ir tipo kalcis. o mandarina karta per savaite sake duoda ,tipo gi mokestis pasikele tai ir mandarinas atsirado meniu
ausrap, o jūs ne bitučių ar boružėlių (atmintis paveda
mano simonas praitais metais ten ėjo Tai ten man rodos, kaip Katiunia raso, vienai auklėtojai daznai prastas oras būdavo...
Mes pernai lankem bituciu, o siemet voveriuku. Perejom todel, kad sitoj grupej yra mano dukros ir pusbrolis ir pussesere ir drauges mergaite lanko, o ir aukletojos man labiau patinka. Nors tikrai neblogos buvo ir bitutese.
Lankė mano sūnus šitą darželį. Grupių pavadinimų neprisimenu, bet auklėtojų vardus gerai įsiminiau. Labai nepatiko vienoje grupėje (į ją iš pradžių ir papuolėm) dirbančios auklėtojos Onutė ir Jolanta
Šiandien išsivedusi dukriuką į lauką persimečiau keliais žodeliais su auklėtoja Nijole (ji, pasirodo, Pelėdžiukų grupėj dirba). Sužinojau blogą naujiena, kad auklėtoją Vitą, kuri anksčiau dirbo kartu su Nijole, iškraustė į kitą gr., o pas Nijole parkraustė vieną auklėtoją iš Boružių gr.
O Onutė ir Jolanta dirba Bitučių gr. Nekokie prisiminimai..... Beje, kažkam iš esančių papildomam sąrašiuke labai pasiseks - nusprendžiau dukrytės dar šiais metais nevest į darželį, todėl vietą atlaisvinsim QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 04 15, 13:04) .. O Onutė ir Jolanta dirba Bitučių gr. Nekokie prisiminimai..... ... O as girdejau kad nebloga Jolanta Idomu cia Aisku, cia jau kaip kam. Na mes irgi pradesim lankyti si darzely. QUOTE(ruzilona @ 2008 04 25, 12:33) O as girdejau kad nebloga Jolanta Idomu cia Aisku, cia jau kaip kam. Na mes irgi pradesim lankyti si darzely. Juk nėra žmogaus, kuris visiems be išimties tiktų bei patiktų. Mūsų sūnui tos auklėtojos nebuvo tinkamos ir mums patiems jos nepatiko, galima sakyt - biolaukai nesutapo QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 04 15, 12:04) Šiandien išsivedusi dukriuką į lauką persimečiau keliais žodeliais su auklėtoja Nijole (ji, pasirodo, Pelėdžiukų grupėj dirba). Sužinojau blogą naujiena, kad auklėtoją Vitą, kuri anksčiau dirbo kartu su Nijole, iškraustė į kitą gr., o pas Nijole parkraustė vieną auklėtoją iš Boružių gr. O Onutė ir Jolanta dirba Bitučių gr. Nekokie prisiminimai..... Musu dabar aukletoja Vita, nu labai jau faina, bet irgi dirba su nelabai man patinkancia Aldona. Mes dabar voveriuku grupej. O dukra aukletoja Vita tiesiog dievina.
Sveiki...
Keliu temele auksciau...gal kas ka naujo galetu papasakoti apie sita darzeli??? mano dukra nuo rudens lankys darzelinuku grupe...Gal kas dar prades lankyt??? |