Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ne vakaras, o vakarai:)P
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
bazuk@
na man buvo ne vienas romantiskiausias vakaras tongue.gif o buvo tas pries du metus kai tik susipazinau su savo berniuku..kzkaip taip buvo kad na susitikinedavom tik vakarais , nes diena jis dirbdavo..ir pastoviau prabudavom kur nors masinoje daugiau nei puse nakties, na o romatiskiausia man tas kad tarp musu nebuvo jokio sexo, iskyrus nekaltus bucinukus, prisilietimus wub.gif ir taip po truputi isliliepsono ir musu meile smile.gif na vat, gal kam pasirodys kad tai visai neromantiska, taciau man tai buvo pacios nuostabiausios akimirkos patirtos su juo
wub.gif
zhirnius
smagiausios tokios akimirkos... kai virpi is jaudulio.... angel.gif paskui, po kurio laiko, taip smagu prisimint tas nekaltas akimirskas... smile.gif flirt.gif
jurrrge
4u.gif
Emerencija
Taigi visos ta patyrėme, visoms taip buna tongue.gif
FLAY
Mums irgi panašei buvo ax.gif . Nors ir labai myliu savo vyrą, bet nebėra to jauduliuko, drugelio skaraidančio viduje wub.gif
a4jolka
QUOTE(FLAY @ 2008 09 05, 00:09)
Mums irgi panašei buvo ax.gif . Nors ir labai myliu savo vyrą, bet nebėra to jauduliuko, drugelio skaraidančio viduje wub.gif
*

negali būti,kad nebėra to jausmo...Ar tikrai nebėra to jauduliuko?Gal skubėk ir vėl pasikviesk tą drugelį? rolleyes.gif sėkmužės...
portobella
Turbut visoms taip buna draugystes pradzioje,stoja sirdis,ima trukti oro,ir drugeliai pilve kutena wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.