Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltupiai: Gintarėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamunia
Mes gyvename Baltupiu-Jeruzales saloje(taip vadinasi) ir savo vyresniaja dukryte pradejome vesti i Gintareli, nes arciausiai namu. Atsiliepimai apie Gintareli nekokie: dvasiskai skurdus darzelis, metodines priemones nusiurusios, aplinka "tarybine", aukletojos aptingusios, su vaikais neuzsiima, girdejome kad dirba be pedagoginio issilavinimo, zodziu - darzelyje vyrauja tiktai elementari prieziura. Girdejome, kad lopselinuku aukletoja yra gera (vardas Vanda).
Ieskome darzelio kito savo dukrytei. wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1100531595[/mergetime]
Apie Vaidilute girdejome labai geru atsiliepimu(pazistama ten veda savo mergaite).Planuojame nueiti pasiziureti ten. biggrin.gif
Kenga
O mano didzioji lanke "Gintareli". gavom nusiaubta grupe, ja susiremontavom, todel del salygu tikrai negalejau skustis. Aukletoja buvo puiki (Danute), tikrai gerai priziuredavo vaikucius. Salia darzelio yra parkas, vaikai kasdien eidavo po ji pasivaikscioti.
darzelio vedeja tai tokia lape dry.gif Bet apie kitka nieko blogo negaliu pasakyti.
julai

"gintarelyje" jau vien pradedant pazintimi su direktore - ispudis nekoks: su manimi visai nekalbejo, o kai po keliu dienu nuejo vyras - tai kalba buvo tokia, kad jei labai noresit, tai vieta rasim... na, bet mums ten jau nebesinorejo.
i "sesmuksnele" nuejau kartu su vaiku: tik iejus vaizdas niurokas, o sunus iskart pasake: - i sita siukslyna - neisiu. pokalbis su direktore krypo ta pacia linkme: jei..., tai...
sutikciau "susimoketi", bet kad butu uz ka. o ten man pasirode labai nemaloni aplinka.
susiradome pasilaiciuose labai saunu darzeli. nereikejo jokiu papildomu mokesciu. aisku toloka vaziuoti, bet ka daryti
Aziza
as ne i ta tema buvau parasiusi,bet pakartosiu ir cia, ka draugei reikejo patirti gintarelio darzelyje. Tai ojojoj, nervavosi jinai vienoj tokioj grupej,aukletojos ir maista vogdavo pvz. priklauso vaikui du blynai ar sumustiniai o duoda po viena, pati matydavo,kad vaikai gauna po viena [ ir ne tik blynai] kad einant namo is darzelio visuomet vaikas nori valgyti, o meniu darzelyje nepakabintas nors turetu buti [aisku kam zinoti] schmoll.gif po to vaikui valgant nukrito duona tai aukletoja sako dabar turi pabuciuoti [prie visu vaiku, isivaizduokit kaip vaikui turetu but nemalonu juk jis nesupranta,kad duona skaitosi ''sventa''] viena karta prisiusiojo i lova, tai pradejo tasyt uz rankos [tai pasake viena mergaite, o tai isgirdes berniukas liepe nieko nesakyti,nes taip liepe aukletoja matyt buvo visiems pasakyta, nes jos vaikas visuomet grizes mamai nieko nepasakodavo nes akivaizdziai matesi kad bijo, reikdavo is jo tai isgauti arba netycia prasitardavo] o vedejai sakyt tai butu tas pats kaip galva dauzyt i siena fool.gif nes ji susedusi su tom paciom aukletojom kava gerdavo [nebent nunestum kisi,ir tai ne garantija].O viena karta atejo vaikas po atostogu ir nepasisveikino su aukletoja [ gal pamirso ] tai ji visa diena uzdraude vaikams su juo bendrauti, o vaikas labai jautrus tai negalejo asaru sulaikyt kai atejo mama pasiimt. Issvis labai tramuojami ir grieztai auklejami vaikai, o aukletojos yra Neringa ir Erika eziuku [ sesiameciu ] grupeje,niekam nelinkeciau tenai papult schmoll.gif o jei jau papuolet,tai atidziai stebekite savo vaikucius mirksiukas.gif
Ugne
QUOTE(aziza @ 2005 08 28, 20:06)
aukletojos yra Neringa ir Erika eziuku [ sesiameciu ] grupeje,niekam nelinkeciau tenai papult  schmoll.gif  o jei jau papuolet,tai atidziai stebekite savo vaikucius  mirksiukas.gif
*

Mano vaikutis buvo priimtas į boružėlių grupę, o ten dirba auklėtoja Erika... blink.gif Ar čia ta pati Erika? blink.gif Gal ji dirba ir su ežiukais, ir su boružėlėm..? blink.gif blink.gif blink.gif
Aziza
o net nezinau g.gif gal ne viena yra aukletoja tokiu vardu schmoll.gif [ tikesimes ] man jos matyti neteko tai nieko daugiau nezinau,nei pavardziu nieko tik,kad eziuku grupeje buvo .
brivir
Sveikos rolleyes.gif Vedžiau ir aš savo mieliausiąjį į šį darželį, bet galų gale trūko kantrybė ir pervedžiau į kitą. Į darželį vaiką pradėjau vesti nuo 2 metų. Gaila, kad nežinau vardų tų auklėtojų, kurios vaiką žiūrėjo pirmas savaites (buvo vasara ir auklėtojos buvo pakaitinės), tačiau vaikas ėjo su malonumu ir neturėjau tokių problemų, kokių turi daugelis tėvelių, pradėję vesti savo vaikus į darželį biggrin.gif Tačiau, kai pasirodė pastoviosios auklėtojos, prasidėjo ašarėlės verysad.gif Norėjau jau tada pervesti vaiką į kitą darželį (būčiau gerai padariusi)...
Norėčiau duoti patarimą Ugnei, kad persivestų savo vaikutį į kitą grupę, tačiau nežinau kokios auklėtojos kitur. Mano vaikui Boružėlių grupėje nepatiko nei viena iš pastoviųjų auklėtojų. Auklėtojos vaikų visiškai nežiūri, jie "užsiima" patys...Po tokių "užsiėmimų" būna su mėlynėm, praskeltom lūpom, įkandimų žymėm...Daugeliui iš tėvų nepatiko Laima, ji savotiška, bet didelių nesusipratimų su ja man nebuvo, o vat su kita- Siga, tai turėjau problemų daug, buvau net pas direktorę nuėjus...Dabar, kai vaikas eina į kitą darželį, tai man pasakė, kad jį auklėtoja Sigutė mušdavo verysad.gif
Galvojau, kad gal kai perves į kitą grupę, bus geresnės auklėtojos, bet kai vieną mėnesį pabuvo Asta, o kitą atėjo Erika, pagalvojau, kad gal laukti neverta...
Erika šitoj grupėj turėjo būti tik rugpjūtį. Ir ji buvo jau paskutiniu lašu mano kantrybei, kai atėjau paimti vaiką ir po akim buvo didžiulė mėlynė, o Erika tepasakė: "atsiprašau, buvau užsiėmusi su kitais vaikais ir net nepamačiau, kaip mergaitė trenkė jam su bliūdu per veidą"...O bliūdas buvo geležinis ir ganėtinai nemažas, ir kodėl prieinamas visiems vaikams? Nežinau g.gif
Todėl staigiai apsisprendžiau ir pervedžiau į kitą darželį 4u.gif Dabar viskas labai gerai thumbup.gif
Ugne
QUOTE(brivir @ 2005 09 14, 20:52)
Norėčiau duoti patarimą Ugnei, kad persivestų savo vaikutį į kitą grupę, tačiau nežinau kokios auklėtojos kitur.

Ačiū už rūpestėlį, už patarimus. smile.gif Gintarėlio ir mes jau nebelankom... schmoll.gif
Akmeja
QUOTE(brivir @ 2005 09 14, 19:52)
Erika šitoj grupėj turėjo būti tik rugpjūtį. Ir ji buvo jau paskutiniu lašu mano kantrybei, kai atėjau paimti vaiką ir po akim buvo didžiulė mėlynė, o Erika tepasakė: "atsiprašau, buvau užsiėmusi su kitais vaikais ir net nepamačiau, kaip mergaitė trenkė jam su bliūdu per veidą"...O bliūdas buvo geležinis ir ganėtinai nemažas, ir kodėl prieinamas visiems vaikams? Nežinau g.gif
Todėl staigiai apsisprendžiau ir pervedžiau į kitą darželį 4u.gif Dabar viskas labai gerai thumbup.gif
*

Skaitau, mieloji mamyte, tamstos pasisakymus ir negaliu patiketi... Baigiau magistartūrą VPU ir teko atlikti kai kuriuos tyrimus šiame darželyje. Darželis gal ir nėra super, turi daug minusų, mano nuomone, ka ten teko matyti. Tačiau nemažai laiko praleidau būtent su Jūsų taip koneveikiama auklėtoja Erika ir teko stebėti jos darbą su vaikais... Tai jau nesupykite, bet man peršasi nuomonė, kad tamsta ko gero visiškai nieko nenusimanote apie vaikų ugdymą darželyje. Jūs priklausote tai kategorijai tėvų, kurie neįsivaizduoja, kas vyksta su jų vaikais darželyje. Daugelis iš jų mano: atvedžiau vaiką į draželį ir tegu jau tos auklėtojos su juo užsiima , tegu auklėja, tai jau ne mano riekalas... Bet pamirštamas labai elementarus dalykas: darželyje vaikai yra prižiūrimi ir UGDOMI. O auklėjimo pagrindai formuojais ŠEIMOJE. Vaikas atsineša į bendruomenę didelę dalį to, ką jis įgijo augdamas šeimoje dar iki darželio. Taigi vaiko auklėjimu PIRMIAUSIAI turi rūpintis tėveliai. Tik deja, nuo tos atsakomybės dažnai nusisukama. Dažnas tėvelis sako- tai auklėtojų pareiga... O kur tada bendradarbiavimas? Vaikui reikia visapusiškos ugdomosios, auklėjamosios aplinkos. Jei vien tik draželis rūpinsis vaiko gerove, o šeimoje nieko nebus daroma, tai vaikas išaugs nepilnaverte asmenybe. Man labai gaila, bet daugeliui tėvelių neprošalį būtų pasidomėti , pavartyti bent kelias pedagogines, psichologines knygas arba nepraleisti pro akis publikuojamų straipsnių.
Jei kalbėti apie mamytės aprašomą situaciją, tai reikėtų mamytei priminti , kad darželio grupėse būna po 15 , kai kur net po 20 vaikų, ir vargu ar įmanoma numatyti spontaniškus vaiko poelgius. Ir šioje situacijoje aš beveik įsitikinusi, kad jųsų berniukas gavo atsaką į gal būt negatyvius veiksmus kito vaiko atžvilgiu...
Pagal tai spręsti apie grupės auklėtoją ir jos darbą su vaikais, tiesiog neetiška.
Beje, aš manau, kad auklėtoja Erika LABAI puikiai moka dirbti su vaikais. Tai jauna, neseniai baigusi universitetą ,perspektyvi pedagogė, kupina šiuolaikškų idėjų. Moka bendrauti su vaikais, kiekviena diena grupėje neprailgsta. Visada atras kokį naują žaidimą, įdomią veiklą kiekvienam, atsižvelgs į individualius vaiko poreikius. JOs grupėje yra įvairaus amžiaus vaikų, ir kiekvienam ji dėmesinga.
Mamytės, jei abejojate kuria nors savo vaikelio auklėtoja , apsilankykite dažleyje, pastebėkite iš šalies, pakalbėkite su kitais grupės tėveliais. Ir nepamirškite, kad tokių aprašomų situacijų kasdieniame daržeio gyvenime labai daug. Jei į tai žvelgsime su tokiu pykčiu ir priešiškumu vargu ar išmoksime atleisti vienas kitam už bet kokią smulkmeną. Galų gale viskas glūdi tik mumyse...
domile
Sveikos mamos,
man keista isgirsti tokią neigiamą nuomonę apie "ežiukų"grupę. Aš savo vaiką vedžiau pas auklėtoją Eriką. Ištiesų auklėtojos darbu buvau patenkinta, vaikas mielai pradėjo lankyti darželį, ko seniau niekada nebuvo. Ji puikiai moka dirbti su vaikais....Nesuprantu prie ko čia kažkokie blynai ar bliūdai....Esmė: vaiko ugdymas. Tai keli tik atvejai, o teigiama nuomonė būna l.retai išsakoma. Į teigiamus dalykus nesigilinam irnet nevertinam,tik šaukiam kaip bepročiai kas nepatiko ir tai perdedam arba sureikšminam.
Per kelis mėnėsius pamačiau pažanga vaiko ugdyme, vaikas puikiai buvo ruošiamas mokyklai. Kitų auklėtojų "Ežiukų" grupėje puikiai neteko pažinti,todėl daug patarti negaliu, bet auklėtojos Erikos darbu nenusivyliau: ji kiekvieną dieną informavo kaip vaikui sekasi,kokios problemos yra,puikiai dirba su vaikais ir jais susitvarko. Išoriškai atrodo,kad ji atiduoda visą save dirbdama grupėje.
Darželis ištiesų skurdus, bet tokia jau yra realybė- tai valstybinė įstaiga, ne privati, mūsų valstybė yra skurdi.
Ačiū už pasisakymą.smile.gif
san
QUOTE(domile @ 2005 10 13, 11:28)
Per kelis mėnėsius pamačiau pažanga  vaiko  ugdyme, vaikas puikiai buvo  ruošiamas mokyklai. Kitų  auklėtojų "Ežiukų"  grupėje puikiai neteko pažinti,todėl 
*

cia jusu vaikas jau mokyklai ruosiamas blink.gif
ir apskritai, abi paskutines zinute "viena ranka" parasytos - nesuprantu, ka norite apgauti g.gif
BITUTIS
Tai ir nesuprantu kokia ten ištikro padėtis tam Gintarėlyje g.gif doh.gif
Akmeja
QUOTE(san @ 2005 10 13, 11:35)
cia jusu vaikas jau mokyklai ruosiamas blink.gif
ir apskritai, abi paskutines zinute "viena ranka" parasytos - nesuprantu, ka norite apgauti g.gif
*

Nevarykit dievo į medį su savo "išsišokimais" - " viena ranka" ir pan.. Kiekvienam šiame formume duota teisė išsisakyti ir nebūtinai tai turi sutapti su Jūsų nuomone schmoll.gif . Pasaulis nėra vien tik tamsiom spalvom nudažytas. Visada būna ir kita obuolio pusė.
Ikimokyklinio ugdymo institucijoje vaikas mokyklai ruošiamas nuo pat pirmųjų jame buvimo dienų. Kiekvieną dieną po laiptelį aukštyn. Darželiuose dažnai būna mišraus amžiaus vaikų grupių ir mokyklai vaikas ruošiamas nebūtinai tik priešmokyklinėje grupėje. rolleyes.gif (kurios ,kaip žinia, atsirado visai neseniai, vos prieš kelis metus). Nereikėtų šito pamiršti, o kas nežino-pasidomėti.. mirksiukas.gif
Beje, toks užsispyrimas įtikinti visus jūsų žodžių teisingumu atrodo juokingas smile.gif gossip.gif
san
QUOTE(Akmeja @ 2005 10 25, 22:44)

Beje,  toks užsispyrimas įtikinti visus jūsų žodžių teisingumu atrodo juokingas smile.gif  gossip.gif
*

ar pastebejote mano zinuteje, kokius nors teiginius apie si darzeli bei aptariama aukletoja?
tai gal domile tegu papasakoja, kaip jos nepilnu dvieju metu vaikelyje atsispindejo "puikaus ruosimas mokyklai" rezultatai. visiems bus nauda, maziau neaiskumu, ir aukletojai pliusas bus uzdetas.
Akmeja
tai gal domile tegu papasakoja, kaip jos nepilnu dvieju metu vaikelyje atsispindejo "puikaus ruosimas mokyklai" rezultatai. visiems bus nauda, maziau neaiskumu, ir aukletojai pliusas bus uzdetas.
*

[/quote]

g.gif Tiesą sakant, ir man būtų įdomu sužinoti tokio ugdymo ypatumus... ax.gif
Matyt auklėtoja Erika turi ne tik priešų, bet ir draugų... console.gif
O tai jau nėra bolgai. rolleyes.gif
brivir
Sveiki,
Pasiskaičiau pasisakymus ir norėčiau atsakyti. Nežinau, kokia iš tiesų yra Erika kaip pedagogė, nes, kaip minėjau, vaikas darželyje tuo metu buvo neilgai, nes pervedžiau į kitą. Ir nesu nusistačius vien prieš ją. Tačiau, manau, kad stebint kažkam auklėtojos stengiasi labiau nei dirbdamos kasdien. O apie vaikų skriaudimą šiame darželyje girdėjau ne iš vienos mamos, todėl ir suskubau pervesti į kitą darželį, nes atėjus vasarai mėlynės ant vaiko kūno pasidarė kasdienybė. O ir pats vaikas į darželį jau nenorėjo eiti, o tai, aš manau, jau daug ką reiškia.
Dabar apie auklėjimą šeimoje, tai galiu pasakyti, kad nusimanau pakankamai, kad išauginčiau ir išauklėčiau savo vaiką. Taipogi, suprantu, kad auklėtojoms sunku dirbti su 15-20 vaikų, bet tam jos ir mokosi universitete, kad mokėtų sudominti vaikus, juos mokyti ir ne kiekviena turi tą "gyslelę"...Už tai aš ir nesu auklėtoja, nes žinau, kad tokio darbo dirbti nesugebėčiau.

[QUOTE]Akmeja
Jūs priklausote tai kategorijai tėvų, kurie neįsivaizduoja, kas vyksta su jų vaikais darželyje. Daugelis iš jų mano: atvedžiau vaiką į draželį ir tegu jau tos auklėtojos su juo užsiima , tegu auklėja, tai jau ne mano riekalas... Bet pamirštamas labai elementarus dalykas: darželyje vaikai yra prižiūrimi ir UGDOMI. [QUOTE]

Tikrai neįsivaizduoju, kas vyksta darželyje, kai pamatau su sumušimo , mušimo (turiu net ekspertizės pažymą) ar įkandimo žymėm...O, kad auklėtojos mano vaiką auklėtų tikrai nenoriu. Manau, tai mano darbas. Man tereikia, kad jos per dieną pažiūrėtų, pabendrautų su vaiku, kažko pamokytų...
Ir pabaigai, mano vaikas jau 3 mėn. kitam daržely. Jau po savaitės noriai pradėjo eiti į darželį, deklamavo naujų eilėraštukų, dainelių...Per šį laikotarpį nebuvo nei vienos mėlynės. Ir dabar peršasi toks klausimėlis: "tai kam reikia pasiskaityti pedagogines, psichologines knygeles ar straipsnius?"
Ir tai tik mano nuomonė, nes turėjau galimybę palyginti 2 darželius. Ir labai džiaugiuosi priėmusi sprendimą pakeisti darželį.
BITUTIS
[quote=brivir,2005 11 14, 15:22]
Sveiki,
Pasiskaičiau pasisakymus ir norėčiau atsakyti. Nežinau, kokia iš tiesų yra Erika kaip pedagogė, nes, kaip minėjau, vaikas darželyje tuo metu buvo neilgai, nes pervedžiau į kitą. Ir nesu nusistačius vien prieš ją. Tačiau, manau, kad stebint kažkam auklėtojos stengiasi labiau nei dirbdamos kasdien. O apie vaikų skriaudimą šiame darželyje girdėjau ne iš vienos mamos, todėl ir suskubau pervesti į kitą darželį, nes atėjus vasarai mėlynės ant vaiko kūno pasidarė kasdienybė. O ir pats vaikas į darželį jau nenorėjo eiti, o tai, aš manau, jau daug ką reiškia.
Dabar apie auklėjimą šeimoje, tai galiu pasakyti, kad nusimanau pakankamai, kad išauginčiau ir išauklėčiau savo vaiką. Taipogi, suprantu, kad auklėtojoms sunku dirbti su 15-20 vaikų, bet tam jos ir mokosi universitete, kad mokėtų sudominti vaikus, juos mokyti ir ne kiekviena turi tą "gyslelę"...Už tai aš ir nesu auklėtoja, nes žinau, kad tokio darbo dirbti nesugebėčiau.

[QUOTE]Akmeja
Jūs priklausote tai kategorijai tėvų, kurie neįsivaizduoja, kas vyksta su jų vaikais darželyje. Daugelis iš jų mano: atvedžiau vaiką į draželį ir tegu jau tos auklėtojos su juo užsiima , tegu auklėja, tai jau ne mano riekalas... Bet pamirštamas labai elementarus dalykas: darželyje vaikai yra prižiūrimi ir UGDOMI. [QUOTE]

Tikrai neįsivaizduoju, kas vyksta darželyje, kai pamatau su sumušimo , mušimo (turiu net ekspertizės pažymą) ar įkandimo žymėm...O, kad auklėtojos mano vaiką auklėtų tikrai nenoriu. Manau, tai mano darbas. Man tereikia, kad jos per dieną pažiūrėtų, pabendrautų su vaiku, kažko pamokytų...
Ir pabaigai, mano vaikas jau 3 mėn. kitam daržely. Jau po savaitės noriai pradėjo eiti į darželį, deklamavo naujų eilėraštukų, dainelių...Per šį laikotarpį nebuvo nei vienos mėlynės. Ir dabar peršasi toks klausimėlis: "tai kam reikia pasiskaityti pedagogines, psichologines knygeles ar straipsnius?"
Ir tai tik mano nuomonė, nes turėjau galimybę palyginti 2 darželius. Ir labai džiaugiuosi priėmusi sprendimą pakeisti darželį.
*

[/quote]

Jei nepaslaptis kokį lankote darželį? ax.gif
brivir
Šeškinėje "Papartis" thumbup.gif
Reina
Labas,

Labai jau negraziu atsiliepimu prisiskaiciau apie si darza, bet jis arciausiai namu mums, tai bandysiu saviski pavedziot ir jei nepatiks, pervesim i kita. Kadangi aukle is musu staigiai isejo, reikia greitai pradet lankyt darza. Nuejau pas vedeja (man ji i bufetava labiau panasi, nei i darzelio vedeja), ji pasake, kad priims, bet niekaip nerodo nei grupes nei aukletojos - viska pamatysim tik tada, kai atvesim vaika. Nieko nesuprantu, ar cia tokia jau didele paslaptis?

Eidama is darzelio, jo kieme susitikau jauna moteri ir uzkalbinau - pasirodo, darzelyje ji dirba. Grupes yra daugiausiai misrios ir tik priesmokyklinuku grupe yra atskira.

Kaip suprantu, tas darzelis yra labai prikimstas, tai gal atsiras daugiau tevu, kurie dar ka nors pridurs prie jau issakytu nuomoniu...
RiMi
Na ir prisiskaičiau visokių siaubų apie darželį, kurį mano vaikas lanko jau penkti metai. Nedėjau vilčių, kad vaikui darželyje bus taip faina, kaip namie. Gal todėl ramiai reguoju į pinigų rinkliavas (amžinai visko trūksta: nuo hig.priemonių iki dulkių siurblio), vedėjos elgesį (teisingai pastebėta - tikra lapė ir su tėveliais mieliau bendrauja, nei su mamytėm), auklėtojų pabarimus (sutikit, ne "aukso gabalus" atvedam). Auklėtojų yra įvairių, kaip ir vaikų jų grupėse (apie mamas net nerašau). Nei už ką nepatikėsiu, kad vaikas gali užaugti be mėlynių, susimušimų ir pan. Kieme ir savo vieno nespėji nusaugoti, kad nenugriūtų kur, o darželio grupėj vaikų daug. Tokiom mamom, kurios nori išskirtinių sąlygų savo vaikams, galiu pasiūlyti pasisamdyti auklę. Bet į mokyklą turbūt teks vesti, nes dar nieko negirdėjau apie individualų mokymą. Kituose darželiuose irgi ne pyragai, nes apie kokį beskaičiau šiame forume, vis kas nors ten negerai.
Na o, jei yra kas nors labai gero "Gintarėlyje", tai tik auklėtoja Erika. Dabar ji dirba tik Boružėlių grupėje. Labai draugiška, myli vaikus, daug su jais bendrauja. Nors mano vaiko grupėj ji dirbo tik pusmetį, bet iš vaiko girdėjau tik labai gerus atsiliepimus. Ir, aišku, buvo labai nuliūdęs, kai ji išėjo pas Boružiukus.
*Svajone*
Iš tiesų apie šį darželį labai blogai visos rašot g.gif norėčiau paklausti ar tame darželyje dirba su vaikais logopedė mano vaikui beveik keturi metai ir jis labai blogai šneka,kadangi šis darželis prie pat namų tai būtų gerai į šį darželį eiti g.gif mūsų poliklinikos logopedė siunčia mus tik į logopedinį darželį kuris randasi Karoliniškėse unsure.gif bet mums jis taip toli iš Baltupių doh.gif parašykit mamos gal žinote kur artimiausias mums būtų darželis kur veiktų kokia nors logopedinė grupė,negi tiktai vienas toks darželis Vilniuje g.gif Ačiū
safary
Jo-o-o, na ir aistros cia pas Jus mamytes verda lotuliukas.gif
As LABAI PRITARIU RiMi pasisakymui. Kai pervedziau saviski i si darzeli, buvau sokiruota. Tvarkele cia padek Dieve.
Bet vienas kas man istrigo, tai Jusu visu linksniuojama aukletoja Erika. Pas sunu grupeje ji dirbo irgi tik laikinai, bet tiek as tiek jis buvom labai patenkinti.Maniskis niekuomet atejes namo nesigirdavo ka sitam darzeli yra ismokes,o pabuves pas sia aukletoja, net mane pradejo ismoktu zaidimu ar kokiu nors misliu mokyti. Kazkaip tos mamytes, kuri bando irodineti, kad jos vaikas tariamai del aukletojos kaltes su melynem buvo ir jau po savaites naujam darzelyje eilerascius deklamavo ir dainas dainavo...atleiskit, skamba keistai. g.gif
Juk vaikai ir yra vaikai, jie barasi, taikosi, musasi, o ir galu gale patys neretai uzsigauna smile.gif , kur gerbiamosios manymu vienas zmogus gali suziureti 15 ar 24 vaikus? To tiesiog neisvengsi, cia juk ne privatus darzelis, kuriame vienai aukletojai po 5 vaikucius tenka, o ir is ju neretai vaikai su ivairiais nubrozdinimais grista box.gif
Tiesiog manau, buna, jog zmogus tau nepatinka ir tiek...greiciausia siuo atveju taip ir yra...ir dar, o ar pacios vaikas toks jau angelelis buvo ir nei vieno grupes draugo neskriaude...tikriausiai pats kibo ir gavo atkirti...toks jau gyvenimas cool.gif
Noreciau patarti toms mamytems, kuriu vaikai pagal amziu tinka, prasytis pas aukletoja Erika, ji tikrai toli grazu ne tokia baisune, kokia ja bando cia nupiesti.Labai gerai vaikus uzima, su jais zaidzia, dainuoja, mokosi ir pan. Tikrai gera savo srities zinove clap_1.gif
linada
mum Gintarėlis priklauso pagal gyvenamą vietą...pasiskambinau. vedėja kažkaip kai susakė tai išsižiojau - atseit rašo tik nuo metų - sueis metai ir ateikit. juk žinau kad kitur vos gimusius užrašinėja. pažadėt ji mat nieko negali nes "skirtos priežiūros vaikui iki 3 metų prižiūrėti". puikiai įstatymus išmano biggrin.gif
o šiaip manau apie kiekvieną darželį bus visokių nuomonių ir tai ne visad priklauso nuo aklėtojų wink.gif čia kaip kam pasiseka. tik va išsirink kad gudras iš gausybės daržų, kuriam gi bus geriau tavo vaikui doh.gif
Arwena
Norint patekti į Gintarėlį reikia duoti $ bigsmile.gif , kiek žinau viena "galva"- 50lt. Ir tuomet vietą greitai suras, teko ir man buvoti šiame daržely: taip jis skurdus ir net labai,maistas.... Geriau vaikui įdėti iš namų: nei skanus, nei įvairus.
Auklėtoja Loreta irgi yra gera, o apie Vandutę visi yra girdėję "puikių" atsiliepimų, tačiau man akis į akį su ja susidūrus tokia mintis nešovė į galvą. Vaikams ir jų tėveliams ji yra visai kitokia ir savom akim mačiau kaip ši moteris persimaino išvydusi auklėtinio tėtuką. Šiai moteriai randu tik vieną žodį: veidmainė.... doh.gif
Savo vaiko jai nepalikčiau schmoll.gif , nemėgstu falšyvų žmonių.
vaidaz511
Na va kaip tik ta tema kuri mane seniai domino, mes si darzeli lankome trecius metus, sunui seip labai patinka is pradziu turejome daug nesklandumu nes i ta pacia grupe ejo berniukas kurio mama dirba seiminike tai kosmaras ta mama su juo nesusitvarko tokia zopla varna o tas vaikas visus kandziojo ir muse bet paskui perejo i kita grupe ir viskas ok, seip aukletojos super geros Violeta ir Sigute buvo siemet sigute gavo antra grupe pilnai tai jei kas vesite savo atzala ziurekite kad pakliutumete pas ja nuostabi aukletoja o violeta liko sestoje grupeje pas maniski Violeta labai gera aukletoja tiesiog gera visada moko eilerasciu radeliu seka pasakas nu tiesiog gera aukletoja tikra pedagoge, bet kas liecia vedeja tai kazkoks kosmaras praitais metasi mes supyke nuejome pas ja po susirinkimo visi uzsipuoleme tai jinai nezinojo kur detis ir mikciojo ir savo paiste bet taip ir likome be nieko tik kad pas vaikus atsirado labai greitai visos priemones, o seip mano antro sunelio nenorejo is pradziu priimti nes as buvau viena is pagrindiniu kurios reke ten ant jos bet jinai vargsele ne ant tos uzsoko, nes pagal istatyma jei eina vienas vaikas tai antram yra pirmenybe i ta darzeli , tai tai nabagei nebuvo kur dingti, ir prieme, tik kad mano maziukas labai sirgo ir nusprendziau dar namie palaikyti tai va nuo balandzio eisime pas sigute i antra grupe nes taip issireikalavome, o seip megsta ta bobike kysius duok 50 litu ir kita diena tavo vaikui atsiras vietos, o darzelis na skurdus labai, bet nezinau kaip kituose grupese musu sestoje labai gerai aukletojos geros vaikai ruosiami mokyklai na kitais metais nezinau kaip bus nes eis i paruosiama keisis aukletoja taip kad tada ziursime. o toliau net nezinau na visi mes isaugome darzuose ir buvo ju ivairiu vieni geri kiti prasti visais laikais tai priklause nuo vedejos, o musu vedeja zbala tai taip ir gaunasi, o toliau sitame darze viskas gerai tik dar yra keli trukumai nueme visus burelius paliko tik petreikio sokiai net anglu nueme. o lpgopede kazkodel palikta dirbti tik keturias valandas taip kad jai uztenka pilnai vaiku is paruosiamos grupes o jau kalbeti apie kitas grupes be prosvaisciu pas ja pakliuti nebent asmeniskai derinti kazka su ja. o seip ten yra taip kad vedeja per aukletojas reikalauja tvarkyti remontuoti grupes ten visos aukletojos nabageles nes verciamos prasyti pinigeliu is teveliu nes taip liepia vedeja ir kiek pasnekei su aukletojom tai jos visos turbut noretu pabegti is to darzelio. tai nezinau nes per si susirinkima mes teveliai galvojame rasyti koki straipsni i savivaldybe kad lauk ta vedeja nes yra daug teveliu kurie tikrai nera pesti tai jei mums kas pavyks tai tikrai pranesiu cia. tik labai nesinori kad nukentetu aukletojos
Arwena
[per si susirinkima mes teveliai galvojame rasyti koki straipsni i savivaldybe kad lauk ta vedeja] puiku! bigsmile.gif thumbup.gif Taip ir reikia daryti, nes ši vedėja vilioja iš tėvelių pinigus, o kažin kur deda darželio? Pabandykite savivaldybėje dar pasiteirauti kokį finansavimą gauna "Gintarėlis" ir per susirinkimą paprašyti vedėjos ataskaitos apie pinigėlių panaudojimą. ax.gif Ji vagilka, ir iki tokio žemumo, kad nuvogė vieną "partiją" Chupa Chups saldainių, kuriuos ši kompaniją dovanojo darželinukams vienos akcijos metu. doh.gif Vieną partiją sau, kitą vaikams. Kuo greičiau ją lauk! Pamatysit ir vaikai miegodami pietų miego nebekris iš lovų, nes jos sulūžta. Puvėkai carinski ten. Ir paragaukite "maistelio" netikėtai atėję anksčiau pasiimti vaikučio. Turėtumėte būti nustebinti. doh.gif
*Svajone*
Na mamytės ir aš buvau šiame darželyje praeitą savaitę užrašiau savo mažiausią kuriam dabar yra metai ir penki mėn.na įspudis apie vedėją susidarė tikrai nekoks schmoll.gif sėdi senučiukė jai jau man atrodo jau seniai į pensiją laikas blink.gif o apie tvarką tai jos nėra schmoll.gif kur jau bus jai pažiūrėjusi į vedėją kuri sėdi tokioje garbingoje vietoje su purvina bliuskute bigsmile.gif nustebau šitokio nešvaraus žmogaus esant darbo vietoje dar nemačiau schmoll.gif parašiau prašymą kad vaiką priimtų nuo dvejų metukų,ji atrėžė kad priima tik nuo trejų turi tik vieną grupę kur priima nuo dvejų tik taiko išskirtinėms šeimoms tai yra daugiavaikėms vienišoms ir t/t g.gif ot pataikiau atrėžiau kad mes ir esame daugiavaikė liezuvis.gif tada priimsime nuo dvejų tik aš niekaip nesuprantu kodėl mano vaiko nenori priimti ant vasaros mums dveji sueina gegužės 31 tai jau taip planavau išeiti į darbą ant vasarėlės o ji pasakė kad tik nuo rudens tai yra nuo rugsėjo pirmos atrėžė kad vasarai vaikų nepriima schmoll.gif tai juk galėtų priimti porai mėnesėlių anksčiau kokį kovo 1 ar nuo balandžio1,o gal kokia duoklė šiai murzilkai duoti kad priimtų anksčiau/ norėjau paklausti mielų mamyčių nuo kada jųsų vaikučius priemė ar prieme kai dar nebuvo dvejų g.gif nežinau kaip pasielgt kaip vyras sako kad reikia duoti ir priims o aš abejoju g.gif vedėja tai matosi kad mėgsta kyšelius santa2.gif nes kai išeininėjau pro duris pasakė man palaukite o kur pati tamsta dirbi ir kuo ir aišku kur dirba vyras ar gerai uždirba ir kiek t.t bigsmile.gif tai aš išsisukau iš šio klausimo tik pasakiau kad aišku kad dirba ir kad užtenka išėjau ir uždariau duris liezuvis.gif tai išėjus kažkaip pagalvojau na koks jos reikalas ir kokią teisę ji turi šitaip klausti ogal nuo specialybės ir kiek uždirbi kainą pasako bigsmile.gif na mamytės klokit nuo kada priemė jūsiškius ar verta su kokia dovanėle eiti šiaip mes žinome kad ir be kyšelio mus turi priimti be eilės nes esame daugiavaikė tik su viena sąlyga nuo rudens unsure.gif o norim ant vasarėlės rolleyes.gif
Arwena
na mamytės klokit nuo kada priemė jūsiškius ar verta su kokia dovanėle eiti šiaip mes žinome kad ir be kyšelio mus turi priimti be eilės nes esame daugiavaikė tik su viena sąlyga nuo rudens unsure.gif o norim ant vasarėlės rolleyes.gif
50Lt nuo vaiko, ir tikrai priims ir paims. plius miltelių jai dar duokit. doh.gif biggrin.gif thumbup.gif
*Svajone*
QUOTE(Siguliukas @ 2006 11 21, 23:12)
na mamytės klokit nuo kada priemė jūsiškius ar verta su kokia dovanėle eiti šiaip mes žinome kad ir be kyšelio mus turi priimti be eilės nes esame daugiavaikė tik su viena sąlyga  nuo rudens  unsure.gif o norim ant vasarėlės  rolleyes.gif
50Lt nuo vaiko, ir tikrai priims ir paims. plius miltelių jai dar duokit. doh.gif  biggrin.gif  thumbup.gif
*

turbūt taip ir reiks daryti kad priimtų blush2.gif na dėl miltelių tai liuks kaip parašei thumbup.gif juokas ėmė pusė dienos hihihi.gif bet jau tokia jau ta tiesa kad reiks ir miltelių duoti lotuliukas.gif
Arwena
Beje šiame darželyje auklėtojoms nebelieka ką "neštis" namo, visą perteklių "susirenka" vedėja... Kai atveža maisto produktus ji pmikliai įsisuka į baltą chalatą ir apsimeta valgyklos darbuotoja...
Kad ji kur nusprogtų, su vogimu iš vaikų. gun_bandana.gif box.gif protest.gif
*Svajone*
QUOTE(Siguliukas @ 2006 11 22, 22:39)
Beje šiame darželyje auklėtojoms nebelieka ką "neštis" namo, visą perteklių "susirenka" vedėja... Kai atveža maisto produktus ji pmikliai įsisuka į baltą chalatą ir apsimeta valgyklos darbuotoja...
Kad ji kur nusprogtų, su vogimu iš vaikų. gun_bandana.gif  box.gif  protest.gif
*

Niekaip nesuprantu kaip tokios vedėjos niekas nepašalina iš darbo vietos g.gif žinau kad daug kas bėga iš šio darželio bet čia turbūt priklauso nuo to kokia auklėtoja yra nes vaikas juk būna visą dieną su auklėtoja rolleyes.gif bet kam tada tokia vedėja kai jokios tvarkos nėra schmoll.gif lauk ją ir kaip nesiskundžia patys darželio darbuotojai g.gif o gal ji prisakius kas ją paskųs tai atleis iš darbo nes jei nugriebia vaikų maistą tai biednikai tie vaikai alkani grįžta doh.gif o dėl straipsnio rašymo į savivaldybę jei dar neparašėte ir išmanote kaip rašyti būtinai parašykit mes būsim už drinks_cheers.gif nors dar nepradėjom lankyti gal tada savivaldybė iš arčiau pasidomės apie šį darželį,matosi kad darželis nepasiekia jokių finansų iš savivaldybės nes turbūt kažkas juos vagia o juk savivaldybė kažkokią sumą tai skiria kasmet unsure.gif va pvz. mano ketverių metų vaikas lanko karoliniškėse logopedinį darželį tai ten kokia puiki tvarka tai nepalyginsi su Gintarėliu ir vedėja per susirinkimą visą sumą net pasakė kiek jiems skyrė savivaldybė tai darželis už tuos pinigėlius sudėjo visur plastikinius langus thumbup.gif thumbup.gif o ir maitinimas koks puikus thumb_yello.gif vesčiau ir mažiausią ten bet jis taip toli kad noriu su mažiausiu ties Gintarėliu apsistoti ax.gif na bus matyt jei jau vaikas nepritaps tada jau reikės keisti darželį,o gal jau kaip pradėsim lankyti jau bus kita vedėja tai linkiu stiprybės ir drąsumo jau lankantiems šį darželį rašant straipsnį clap_1.gif nes jai tėvai nesiskųs tai kas tada g.gif
epzilone
Sveiki. Gal galetume parasyti kuo viskas pasibaige? Labai idomu, kokia sitame darzelyje dabar situzcija. Nes mums jau laikas uzrasyti savo dukryte i darzeli, o mes priklausome sitam darzeliui, bet paskaicius komentarus apie ji visai nesinori ten eiti. O ir nuo 2 metuku norime leisti, bet kaip supratau tai tikriausiai neimanoma. Lauksiu ziniu. Aciu.
SUNmom
Nuejau i darzeli vasario men , uzrasiau savo mergyte 2,5 metuku
eisim nuo balandzio.
nieko nemokejau. nezinau kaip ten bus
pabandysim eit i si darzelis. pararysiu ispudzius veliau.
violla
QUOTE(SUNmom @ 2007 03 27, 16:21)
Nuejau i darzeli vasario men , uzrasiau savo mergyte 2,5 metuku
eisim nuo balandzio.
nieko nemokejau. nezinau kaip ten bus
pabandysim eit i si darzelis. pararysiu ispudzius veliau.
*

Sunku isivaizduot ,kad kalbam apie ta pati darzeli blink.gif Beje i kokia grupe prieme, nejau i lopseline???
Siandien buvau nuejusi,kad uzrasyti vaika nuo rugsejo men. Rugseji vaikui bus 2m ir 8men, tai is kart pareiske, kad i lopseline grupe nepriima, nes ten uzraso tik vaikus is socialiai remtinu seimu. I darzeli priima tik nuo 3 metu ir priemimas vyksta tik nuo rugsejo men. Numyke, kad gal but butu galima vaika priimt i grupe nuo 3 metu, bet neaisku,ar vaikas pritaptu vyresneje grupeje, ir jei priimtu tai supratau, kad ne uz aciu. Nu sunervijo mane nerealiai, tokia slyksti moteriske...
SUNmom
nu nezinau man visai kitaip buvo
beje as is karto paprasiau deklacijos formos
kad galeciau 2 proc mokesciu skirti darzeliui

kadangi vis tiek pajamas deklaruoju ir neturiu kam tu pinigu konkreciai skirti-

tai gal sitas suveike. nes ten pinigeliai tai tikrai nemazi.

maniske lanko nuo balandzio 2 d. ( pratinimosi periodas prasidejo)
ne lopseline grupe. o didesniu ji ten maziausia 2,5 metuku.
yra iki 4m vaikuciai. sarase 22 vaikai.
dirba viena aukletoja ir seiminike.
sia savaite daugiau kaip 6 vaiku grupei nebuvo.

o gal suveike kad dar mazaja ( puses metu) ant ranku turejau.
violla
QUOTE(SUNmom @ 2007 04 05, 12:50)
nu nezinau man visai kitaip buvo
beje as is karto paprasiau deklacijos formos
kad galeciau 2 proc mokesciu skirti darzeliui

kadangi vis tiek pajamas deklaruoju ir neturiu kam tu pinigu konkreciai skirti-

tai gal sitas suveike. nes ten pinigeliai tai tikrai nemazi.

maniske lanko nuo balandzio 2 d. ( pratinimosi periodas prasidejo)
ne lopseline grupe. o didesniu  ji ten maziausia 2,5 metuku.
yra iki 4m vaikuciai. sarase 22 vaikai.
dirba viena aukletoja ir seiminike.
sia savaite daugiau kaip 6 vaiku grupei nebuvo.

o gal suveike kad dar mazaja ( puses metu) ant ranku turejau.
*

Na at tai neturiu ka deklaruot, nes nedirbu. Nu gal bandysiu as tada i vyresniaja grupe uzrasyt. As tai esu vaiak uzrasius dar Pasilaiciuose i "Vejeli", bet nelabai supratau ar priims g.gif
*Svajone*
Bet man atrodo kad turėtų priimti vaikučius ir nebutinai tik turinčius trejus metus g.gif juk darželis ir vadinasi lopšelis-darželis o jei yra užrašas lopšelis reiškia vaikai priimami nuo dvejų metukų blush2.gif čia man atrodo kad vedėja nori pasipelnyti iš žmonių bash.gif na mes tai žingsniuosim į šį darželį nuo rugsėjo 1-os mums dveji sukanka gegužės 31-ą tai ant vasarėlės ji pasakė kad vaikų nepriima schmoll.gif ir ypač kai dar nėra dvejų tai teks keliauti nuo rudenėlio rolleyes.gif berots ir ji mums pasakė kad priima į lopšelinę grupę tik daugiavaikes vienišas ir t.t tai aš gal ir pataikiau nes pas mane trys vaikai bigsmile.gif jei duočiau tai gal ir ant vasarėlės priimtų kai sukaktų dveji bet ai jau taip apsisprendžiau kad dar šią vasarą paatostogausiu ir nuo rudenėlio aš į darbelį vaikiukas į lopšelį tikiuosi kyšio nereiks nes jau toks naglas žmogus sėdi kad nesinori ir duoti schmoll.gif kai geros dušios žmogelis tai kažkaip nebūtų gaila atsidėkoti kažkuom o dabar tikrai bjauri moteriškė vėdejauja doh.gif mums liepė ji paskambinti vasaros viduryje na vienu žodžiu kada sueis du metukai tai taip ir darysime rolleyes.gif tik tegul pabando nepriimti tai tuoj pat apskųsiu ją gun_bandana.gif na toliau žiūrėsim kaip ten bus mirksiukas.gif
Nataliuke
Buvom uzsirase i si darza pries astuonis menesius, norejau, kad nuo rudens vaikis eitu i darzeli ( rugpjuti bus du metukai); paskaiciau jusu atsiliepimus ir vakar nusiunciau vyra suzinot "abstanovkes" ax.gif
Direktore maloniai paaskino ( vyras sako, kad tikrai moloniai smile.gif ), kad vargu ar bus vietos. Nes lopselinuku yra tik viena grupe 15 vaikuciu, o pirmenybe teikiama
soc. remtimems seimoms, daugiavaikem, vienosom mamom unsure.gif I darzelio grupe nuo triju metu, pasake, galetu eit iskart, nors po dvieju dienu...
Patare uzsirasyti i kitus darzelius, kur yra daugiau lopseliniu grupiu. Buvo paminetas "Vaidilutes" darzelis Rinktines gatvej, kur lopselio yra 4 grupes cool.gif
Tai tokie takeliai...
Kuria diena vaziuosim i aplinkiniu rajonu darzus rasytis, gal kur praslisim ax.gif
irmusia
Na mes nuo 08.01 pradesim vesti savo mazaja, ziuresim kaip cia bus, daugaiusia gi tu ligu bijau, kad pritaps prie vaiku tai kazkaip netaip baisu unsure.gif
irmusia
negi nesilanko jokia mamyte is sio darzelio, cia????? g.gif pasidalinkit patirtimi prasau........
*Svajone*
QUOTE(irmusia @ 2007 07 24, 13:52)
Na mes nuo 08.01 pradesim vesti savo mazaja, ziuresim kaip cia bus, daugaiusia gi tu ligu bijau, kad pritaps prie vaiku tai kazkaip netaip baisu  unsure.gif
*

O kaip jus priėmė g.gif mes šią žiemą parašę esam pareiškimą kad priimtų nuo rugsėjo pirmos tai mum dveji suėjo gegužės 31-ą tai šiandien paskambinu vedėjai kažko žiūriu kad labai išsisukinėja tipo paskambinkit per pietus, o kai paskambinau per pietus tai ji neturi laiko tipo paskambinkit rytoj unsure.gif tai gal galvoju kad reikia duoti kažką nežinau nors mes esam daugiavaikė tai žinom kad ir taip darželis mums būtų be eilės o jūs ką nors davėte kad priėmė tokią mažytę tiesiog labai smalsu kaip man čia reiktų pasielgti g.gif blush2.gif kas žino gal maniškis bus toj pačioj grupėj kaip jūsiškė juk lopšelio grupė tai viena thumbup.gif o be to jus jau rašėt kad pradedat lankyti darželį nuo rugpjūčio pirmos ir kaip mažajai praėjo pirma diena lopšelį kokį įspūdį paliko auklėtojos kokia grupės aplinka g.gif
*Svajone*
Kaip keista dingo visos mamos atrodo kad jų vaikai nelankytų šio darželio g.gif aš labai norėčiau sužinoti koks yra vardas ir pavardė šio darželio vedėjos būkit geros parašykit jei ne čia,tai į a/ž blush2.gif
irmusia
na va me sjau siandien pradejom lankyti darzeli. Buvome visa valanda, bet kai gryzau mazoji buvo apsiverkusi ir su soske, nors jau 2 sav atpratinome ir niekada nepasigesdavo tik naktimis dar reikejo unsure.gif Ten juk niekas turbut nesicackina, kai vaikas verkia geriau uzkimsti soske nei pabandyti graziai kazka pasiulyti pazaisti, nors gal ir siule, bet nepadejo.... tik va keista, kad aukletoja pasake, jog berods lopselinuku grupeje abi aukletojos isejo is darbo ir po atostogu rugsejo men nebegrys schmoll.gif O kai pasakiau, jog man vedeja sake, kad jos atostogauja, tai tik numete sypsenele ir dave suprasti, kad vedeja daug ka daug kam sako. g.gif Tai taip ir nesupratau ar grys senosios auklytes, ar ateis naujos, kas mane labai baugina verysad.gif
Tai va tokie musu pirmi ispudziai.
Nataliuke
Sveikos! smile.gif
Keliausim ir mes i ta darza nuo rugsejo men. ax.gif Siandien paskambinau, tai atsidusdama, sake priims... Sturmu emem... mirksiukas.gif Kiekviena savaite skambinau, ar su vaiku besivaiksciuodama uzeidavome paklausti ar yra ziniu, ar priims cool.gif Kaip ne budu geda blush2.gif , bet ir pinigu siulem... nepaeme rolleyes.gif Sake jokiu sansu, grupes ne gumynes...
Kiek zinau, daug kur darzeliuose uz pasiteiravima "deda pliusiuka", ir pirmiausia priima tuos, kam labiau reikia, o tai parodo uzklausimu skaicius... Tai tokia politika rolleyes.gif
Tai va tokie musu pirmi ispudziai.

Prasom papasokoti ne tik pirmus ispudzius 4u.gif
Kaip jums dabar sekasi? Kaip ten su aukletojom? Kaip dukrytes adaptacija... EH,..sunku jauciu...
*Svajone*
QUOTE(Nataliuke @ 2007 08 13, 22:41)
Sveikos! smile.gif
Keliausim ir mes i ta darza nuo rugsejo men. ax.gif Siandien paskambinau, tai atsidusdama, sake priims... Sturmu emem... mirksiukas.gif  Kiekviena savaite skambinau, ar su vaiku besivaiksciuodama uzeidavome paklausti ar yra ziniu, ar priims cool.gif Kaip ne budu geda blush2.gif , bet ir pinigu siulem... nepaeme rolleyes.gif Sake jokiu sansu, grupes ne gumynes...
Kiek zinau, daug kur darzeliuose uz pasiteiravima "deda pliusiuka", ir pirmiausia priima tuos, kam labiau reikia, o tai parodo uzklausimu skaicius... Tai tokia politika rolleyes.gif
*

O nuo kada jūs buvot parašę pareiškimą blush2.gif nes mes parašėm kažkur gruodį tai nelabai nori priimti schmoll.gif irgi skambinu tai sako pažiūrėsiu ir jeigu ką pranešiu bet kažkaip abejoju kad ji mums paskambins g.gif nors esame daugiavaikė ir darželis mums yra be eilės , tik tegul pabando nepriimti gun_bandana.gif
irmusia
QUOTE(Nataliuke @ 2007 08 13, 22:41)

Prasom papasokoti ne tik pirmus ispudzius 4u.gif
Kaip jums dabar sekasi? Kaip ten su aukletojom? Kaip dukrytes adaptacija... EH,..sunku jauciu...
*

na va me sjau antra savaitele keliaujame tenais kas ryta ax.gif kaip rasiau pirmoji diena buvo nekokia, taciau atejusi antra diena buvo kita aukletoja, nes tipo ta susirgo (ir dabar ji iki siol yra ir bus iki rugsejo men) tai su nauja aukletoja nereikejo nei soskes, nebuvo jokiu asaru, iseidavau be jokiu problemu atsisveikinus, tik va po savaitgalio vel buvo nekas, nepaleido manes nors tu ka, kai isejau ne istisai, bet sake verke verysad.gif , siandien sunkiai paleido, bet kai atvariau paimti valge ir visai neblogai buvo, nes jau kelinta diena palieku su pietuciais. Kita savaite sake bandysim ir su miegeliu. 4u.gif Dabartines aukletojos man labai patiko (kiek teko bendrauti), o kas ateis nuo rugsejo tai nezino, nes nuolatine aukletoja isejo is darbo, tik va seimininkute sake lopsiuku grupes labai faina moteryte, tai ziuresim kaip is tikruju... rolleyes.gif
na ka dar papasakoti, i lauka eina kiekviena diena, tik va jau per sias dienas antras nubrozdinimas nemazas yra unsure.gif , bet ir prie musu melyniu pilna buna. doh.gif
Nataliuke
O nuo kada jūs buvot parašę pareiškimą  nes mes parašėm kažkur gruodį tai nelabai nori priimti  irgi skambinu tai sako pažiūrėsiu ir jeigu ką pranešiu bet kažkaip abejoju kad ji mums paskambins  nors esame daugiavaikė ir darželis mums yra be eilės , tik tegul pabando nepriimti

Pries metus mazdaug padavem pareiskima ax.gif

Irmusia, tai visai neblogai jums sekasi thumbup.gif Paziurejau parase : "17men. ugis 89cm" , labai auksta mergyte tavo, cia nesuklydai? ax.gif O kaip vadinasi jusu grupe? Gal i viena savo vaikius vesim... Ar siam darze tik viena lopselinuku grupe?...
Gal gali nupasakoti tvarkarasti... reikia jau kazkaip pratintis prie naujo ritmo
mariuska
Sveiki mano dukryte lanko sita darzeli jau virs dvieju metu, iskart mus perkele i vyresne grupe ty. ne i lopseli, mazej buvo 2 su puse metuku, pasakius kad vaikas su vyresniais greiciau visko ismoks. Mano nuomone tai pasitvirtino. Del aukletojos dideliu nusiskundimu neturiu, vardu alina, siaip kas dirba sitam darzeli sake kad cia viena is geriausiu aukletoju. Beto turejome nuostabia seimyninkele Asta, kuria vaikas tikrai labai mylejo, kiek zinau ji dabar jau aukletoja uzsiema su paciais maziausiais. Baisiausias dalykas yra vasara kai sujungia grupes tada tikrai negali zinoti pas kokia aukletoja gali pakliuti tavo vaikas.
irmusia
QUOTE(Nataliuke @ 2007 08 17, 23:30)
Pries metus mazdaug padavem pareiskima ax.gif

Irmusia, tai visai neblogai jums sekasi thumbup.gif Paziurejau parase : "17men. ugis 89cm" , labai auksta mergyte tavo, cia nesuklydai?  ax.gif O kaip vadinasi jusu grupe? Gal i viena savo vaikius vesim... Ar siam darze tik viena lopselinuku grupe?...
Gal gali nupasakoti tvarkarasti... reikia jau kazkaip pratintis prie naujo ritmo
*

Ne nesuklydau, mergina ruosiasi turbut buti manekene, nes smulki ir auksta biggrin.gif Kaip tik menuo praeina taip ir +2 cm, nezinau kada nustos "tysti", nes nelabai noreciau, kad butu 1.90 m doh.gif
Musu yra 1 grupe, nes lopseline tik viena yra.
O kada jus pradesit eiti? ax.gif
O tvarkarastis toks mazdaug: dirba nuo 7 val, pusryciai apie 8, nelabai pamenu, ne smes kolkas dar ateinam tik 9 val, jau po pusryciu namuose. Tada jei oras palankus 10 val eina i lauka iki mazdaug 11.30, poto po lauko ruosiasi pietums ir apie 12 jau valgo, po pietuciu 12.30 kazkur prasideda miegelio laikas ir iki 15 val, o apie 15.15-15.30 vakariene, tada vel laukas jei oras geras arba zaidimai grupeje ir darzelis dirba iki 17.45. mirksiukas.gif
mes jau siandien bandysim miegoti, sake jei bus labai blogai paskambins ir ateisiu pasiimti 4u.gif Bet tikiuosi nereikes tongue.gif

QUOTE(mariuska @ 2007 08 19, 20:59)
Sveiki mano dukryte lanko sita darzeli jau virs dvieju metu, iskart mus perkele i vyresne grupe ty. ne i lopseli, mazej buvo 2 su puse metuku, pasakius kad vaikas su vyresniais greiciau visko ismoks. Mano nuomone tai pasitvirtino. Del aukletojos dideliu nusiskundimu neturiu, vardu alina, siaip kas dirba sitam darzeli sake kad cia viena is geriausiu aukletoju. Beto turejome nuostabia seimyninkele Asta, kuria vaikas tikrai labai mylejo, kiek zinau ji dabar jau aukletoja uzsiema su paciais maziausiais. Baisiausias dalykas yra vasara kai sujungia grupes tada tikrai negali zinoti pas kokia aukletoja gali pakliuti tavo vaikas.
*

Kas del aukletoju, tai jos vasara taip pat keiciasi, eina atostogauti, ateina laikinos. Dabar taip yra lopselio grupeje, todel abai nerimstu, kai mazoji jau bus daug maz apsipratusi, o rugseji ateis nauja aukletoja ir vel bus nekas. g.gif Siaip dabar laikinos auklytes neblogos, ypac faina senesne (vis pamirstu paklausti kurioje grupeje ji siaip dirba doh.gif ), bet ji man sake, kad labai faina ir nuolatine seimininkute lopseliu grupes, del aukletojos niekas neaisku.... unsure.gif
Zodziu lauksim rudens ir ziuresim.
Nataliuke
Irmusia Tai kaip jums su mieguciu sekesi?
Mes siand einam pas gydytoja pazymos, rytoj nunesim... tai ir pasakys kada jau mums pasirodyti Neuzilgo mirksiukas.gif Tik va dabar galvoju, gal paprasyt nuo rudens eit, kai aukletoja jau bus pastovi g.gif Vis vaikui lengviau priprast iskart prie vieno zmogaus...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.