Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltupiai: Gintarėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lamur
Saunuoles tos mamytes drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man ta direktore schmoll.gif , bet man tai jokio didelio skirtumo kokia ji, bet tai, kad vaikai sovietmecio laiku uzsilikusia amunicija naudojosi doh.gif , ir jokiu pakeitimu nebuvo, o juk norisi, kad tavo vaikas butu bent kiek imanoma geresnemis salygomis ten butu, mes nuolat saziningai abu su vyru pervesdavome 2 %... ir kiti teveliai, o sie kazkur dingdavo. Ir kai direktore dalyvavo pirmame musu lopselinuku susirinkime ir kalbejo tokius dalykus apie programas, ko mokomi vaikai, tai mane tik lotuliukas.gif eme, nes esu kazkiek susipazinus su programelemis.
Dziaugiuosi, kad pagaliau yla islindo is maiso thumbup.gif
siguze
QUOTE(pyyp @ 2009 04 08, 21:12)
Labux, man atrodo i astunta einate.... butent ten ciuzinukai buvo pakeisti ( ziurek zinute auksciau) unsure.gif  tai nors tiek...

Kiek zinau Nataliukes sunus toj grupej, jos reiketu uzklausti, bet kaip ziuriu seniai nesirode ji cia. kiek prisimenu seimininkute Aliona(berods) labai sauni, o aukletojos schmoll.gif
*

Akurat - siandien pasitikslinau - mes 8 grupeje. Kaip suprantu cia karingu mamyciu grupe - saunuoles, kad pasieke vadoves atsistatydinimo, dabar belieka laukti "naujos sluotos naujo slavimo" biggrin.gif
Mums pirma diena, tiklsliau dvi pirmos dienos valandos praejo puikiai - palikau ja zaidziancia, o po to radau visa patenkinta, laiminga...............ech kad, taip ir toliau klotusi ax.gif Na pratinsimes toliau.
NEKE
QUOTE(irmusia @ 2009 04 07, 12:41)
Na mes vedam i si darzeli nuo lopselio.
Pasiseke vien todel, kkad kai buvome lopselyje dirbo labai gera auklyte Antanina, bet kai perejome jau i darzeline grupe si rudeni, girdejau, kad lopsiuke nikeo gero....Auklytes vos ne praktikantes, jaunos. Karta uzejau kazkokiu dar likusiu vaiko daiktu pasiimti, tai ryte ieinu, muzika kazkokia garsiausiai paleista, vienas vaikutis zaidzia ant zemes, o "aukletoja" na gal seimininkute po kokios 1 min tik sugebejo is kazkur galva iskisti ir pasiziureti kas atejo.  blink.gif

*

labas visoms mamytems:)
pirma noriu pasveikinti, del direktores atleidimo-pernai metais ir as skambinau i svietimo ministerija, del savo dukrytes-nenorejo priimti i darzeli-nors priklause-tai praejau kryziaus kelius....kol galu gale jai nieko nebeliko daryt...
o antra-noriu pasakyti del lopselinuku grupes aukletoju-jos kad ir jaunos bet tikrai labai uziima su avikuciais-esu ne karta atejusi anksciau saviske parsivesti-tai vaikai arba zaidimus zaidzia-arba visi soka-arba pasaku klauso....
man jos labai patinka... ir joms didelis aciu, kad taip vaikais rupinasi...
dominyka3
blink.gif blink.gif blink.gif
Šaunuolės mamos 4u.gif , tikrai, gal atsiras žmogus rimtai žiūrintis į savo darbą, ir padėtis darželyje pagerės rolleyes.gif
O dėl maisto tai niekaip nesuprantu , kaip galima vaikus maitinti vos ne kiekvieną dieną kotletais blink.gif doh.gif
irmusia
QUOTE(NEKE @ 2009 04 10, 08:14)
labas visoms mamytems:)
pirma noriu pasveikinti, del direktores atleidimo-pernai metais ir as skambinau i svietimo ministerija, del savo dukrytes-nenorejo priimti i darzeli-nors priklause-tai praejau kryziaus kelius....kol galu gale jai nieko nebeliko daryt...
o antra-noriu pasakyti del lopselinuku grupes aukletoju-jos kad ir jaunos bet tikrai labai uziima su avikuciais-esu ne karta atejusi anksciau saviske parsivesti-tai vaikai arba zaidimus zaidzia-arba visi soka-arba pasaku klauso....
man jos labai patinka... ir joms didelis aciu, kad taip vaikais rupinasi...
*

Laba dziugu, kad tai tik mano blogas pirmas susipazinima sus lopseliu grupes auklytemis blush2.gif Tikiuosi, kad ir toliau viskas eisis kaip is pypkes ir vaikuciai noriai eis i darzeli biggrin.gif

Gal yra mamyciu is spinduliuku grupes???

P.S. Siandien maciau musu eks-vedeja einant i darba, kiek zinau jau paskutine diena thumbup.gif . Nelabai patenkinta atrode.... ax.gif
Žalia Rūta
clap.gif clap.gif clap.gif
Saunuoles mamos drinks_cheers.gif As is tu karingu zmoniu, todel jei mano vaikas eis i si, tai sieksime irgi kuo didesnes pazangos mirksiukas.gif
O musu prasyma prieme, kai nunesem sutarties kopija. Reikes pasidometi veliau, ar is tiesu mus ten uzregistravo. Neturetu duoti kokio popieriaus? g.gif Kai ne as, o vyras ejo, tai man daug klaustuku.
dominyka3
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 04 15, 11:19)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
Saunuoles mamos  drinks_cheers.gif As is tu karingu zmoniu, todel jei mano vaikas eis i si, tai sieksime irgi kuo didesnes pazangos  mirksiukas.gif
O musu prasyma prieme, kai nunesem sutarties kopija. Reikes pasidometi veliau, ar is tiesu mus ten uzregistravo. Neturetu duoti kokio popieriaus?  g.gif Kai ne as, o vyras ejo, tai man daug klaustuku.
*

kokią sutarties kopiją g.gif , vyras irgi sako, kad reiks turbūt patikrinti ar tikrai esame įtraukti, nes ta galėjo prieš išeidama iš darbo visko pridirbti, nors ir prie mano akių į tokią knygą įrašė vaiko duomenis ax.gif
o ar yra čia mamyčių, kurių vaikučiai lanko paruošiamas grupes ax.gif , idomu ar čia būna kokios išleistuvės g.gif
dominyka3
Keliam temą į viršų 4u.gif
Gal man, ne visai suprantančiai, galit paaiškinti, kodėl vienose grupėse yra pinigų skirta tualetiniui popieriui, langų, tualetų ir kitoms valymo priemonėms, o kitose nėr ir reikia viską nešti tėveliams g.gif
Reina
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 22, 16:36)
Keliam temą į viršų 4u.gif
Gal man, ne visai suprantančiai, galit paaiškinti, kodėl vienose grupėse yra pinigų skirta tualetiniui popieriui, langų, tualetų ir kitoms valymo priemonėms, o kitose nėr ir reikia viską nešti tėveliams g.gif
*

Čia man irgi įdomus klausimas. Kol sūnus lankė 10 grupę, tai nešėm priemones gal tik vieną kartą ir nereikėjo nei indų savų nei patalynės (kas norėjo, turėjo savo, bet nebuvo privaloma), o kai į paruošiamąją atėjom, tai reikia pastoviai nešti, patalynės taip pat nebuvo.

Dėl išleistuvių, tai mūsų auklėtoja sakė, kad ruošis kažką su vaikais.
lamur
Siuos ir kitus klausimus galesite issiaiskinti balandzio 28d. antradieni, 17 val. viesame visu grupiu teveliu susirinkime. mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad darzelis atsigaus.... g.gif
dominyka3
QUOTE(lamur @ 2009 04 22, 19:22)
Siuos ir kitus klausimus galesite issiaiskinti balandzio 28d. antradieni, 17 val. viesame visu grupiu teveliu susirinkime. mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad darzelis atsigaus.... g.gif
*

4u.gif
O kartais tavo berniuko vardas ne iš D g.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Reina @ 2009 04 22, 16:07)
Čia man irgi įdomus klausimas. Kol sūnus lankė 10 grupę, tai nešėm priemones gal tik vieną kartą ir nereikėjo nei indų savų nei patalynės (kas norėjo, turėjo savo, bet nebuvo privaloma), o kai į paruošiamąją atėjom, tai reikia pastoviai nešti, patalynės taip pat nebuvo.

Dėl išleistuvių, tai mūsų auklėtoja sakė, kad ruošis kažką su vaikais.
*

O mes , kai lankėm ir dar prieš paruošiamą gr. tai reikėjo ir patalynės, ir indų, daugiau nieko blink.gif
mama_2
biggrin.gif clap.gif thumbup.gif supermama.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
Sveikinimai visoms karingoms mamoms. Kadangi vedeja buvo mano pazystamu pazystama, ir mano vaikai tik su kysiais buvo priimti i darzeli, tai net buvo nedrasu ka nors bloga pasakyti vedejos atzvilgiu. Mamos saunuoles. biggrin.gif smile.gif
Turiu klausima, girdejau kad kitose grupese siaute roto virusas?!Gal zinote kokiose?! Mano vaikas vakar gryzes veme?! Siandien jau geriau!Bet vis neduoda ramybes, ar cia siaip ko uzvalgius, ar visgi virusiukas
dominyka3
QUOTE(mama_2 @ 2009 04 23, 10:16)
biggrin.gif  clap.gif  thumbup.gif  supermama.gif  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif
Sveikinimai visoms karingoms mamoms. Kadangi vedeja buvo mano pazystamu pazystama, ir mano vaikai tik su kysiais buvo priimti i darzeli, tai net buvo nedrasu ka nors bloga pasakyti vedejos atzvilgiu. Mamos saunuoles. biggrin.gif  smile.gif
Turiu klausima, girdejau kad kitose grupese siaute roto virusas?!Gal zinote kokiose?! Mano vaikas vakar gryzes veme?! Siandien jau geriau!Bet vis neduoda ramybes, ar cia siaip ko uzvalgius, ar visgi virusiukas
*

na, mums irgi auklėtoja užsiminė , kad siaučia virusas kažkoks, bet ne grupėj, visam daržely, mes esam vieni iš užsikrėtusiųjų verysad.gif , bet sirgom kažkur nuo kovo20d. ir jau pasveikom rolleyes.gif
mama_2
[quote=dominyka3,2009 04 23, 13:57]
na, mums irgi auklėtoja užsiminė , kad siaučia virusas kažkoks, bet ne grupėj, visam daržely, mes esam vieni iš užsikrėtusiųjų verysad.gif , bet sirgom kažkur nuo kovo20d. ir jau pasveikom rolleyes.gif

Bet aukletojos juk gali ispeti kad siaucia virusas, ir juk zaislus galima isdezinfekuoti, ir gal rasti galimybe vaiku nevesti i darzeli!!!!! doh.gif
lamur
[quote=dominyka3,2009 04 23, 10:33]
4u.gif

Taip is D... biggrin.gif

blink.gif rotas siaucia, musu aukletoja nieko neminejo, itariu, kad rytoj mazojo neleisiu i darzeli g.gif
liini
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
dominyka3
[quote=lamur,2009 04 23, 17:51]
[quote=dominyka3,2009 04 23, 10:33]
4u.gif

Taip is D... biggrin.gif
blink.gif rotas siaucia, musu aukletoja nieko neminejo, itariu, kad rytoj mazojo neleisiu i darzeli g.gif
*

[/quote]
Na va , atsekiau lotuliukas.gif
Nežinau , ar jis tebesiaučia g.gif , svarbiausia, kad visi plautu rankas, ir nekištu jų į burną, bet gi nesužiūrėsi tiek vaikų doh.gif , bet kažkaip galėtų pvz.per išeigines viską išdezinfekuoti, išsivalyti ax.gif
Papildyta:
[quote=liini,2009 04 23, 18:47]Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
*

[/quote]Skamba kaip iš fantastikos srities rolleyes.gif , jūs greičiausiai esate direktorės draugė rolleyes.gif
liini
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 23, 20:30)
Skamba kaip iš fantastikos srities  rolleyes.gif    , jūs greičiausiai esate direktorės draugė rolleyes.gif
*

Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes lotuliukas.gif
mama_2
Virusas siaucia darzelyje nuo kovo menesio, tik kazkodel aukletojos nelabai nori tai sakyti. Vakar paklausiau, tai akis ispute, ir "durnium prisimetusi" tipo nieko nezino. Pazystama sake, kad lopselyje net zaislai buvo visi isnesti ir isdezinfekuoti.
Mums rado ne roto o kazkoki panasu virusa. Vaikas viena diena paveme ir paviduriavo. Nestipriai, bet bet iskarto supratau kad tai virusas, nes pries metus su roto buvom net ligonineje. dabar turim imuniteta tai gal todel lengviau viskas ir praejo
Gilute
QUOTE(mama_2 @ 2009 04 24, 08:14)
Virusas siaucia darzelyje nuo kovo menesio, tik kazkodel aukletojos nelabai nori tai sakyti. Vakar paklausiau, tai akis ispute, ir "durnium prisimetusi" tipo nieko nezino. Pazystama sake, kad lopselyje net zaislai buvo visi isnesti ir isdezinfekuoti.
Mums rado ne roto o kazkoki panasu virusa. Vaikas viena diena paveme ir paviduriavo. Nestipriai, bet bet iskarto supratau kad tai virusas, nes pries metus su roto buvom net ligonineje. dabar turim imuniteta tai gal todel lengviau viskas ir praejo
*

O ar butu galima suzinoti kokiose grupese tas virusas siaucia, nes ir mums aukletoja nieko apie tai nesake, o grupeje, kodel tai, labai maziai vaiku pastaruoju metu...
lamur
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 20:47)
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
*

Na ir suskelet cia posma doh.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=dominyka3,2009 04 23, 21:30]
Na va , atsekiau lotuliukas.gif

Tikrai, kad atsekei, juk ir mano ir tavo is D... 4u.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 21:36)
Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes  lotuliukas.gif
*

tai kur jau cia suprasi, kai blondines esam lotuliukas.gif
dominyka3
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 19:36)
Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes  lotuliukas.gif
*

O ko čia nesuprasti g.gif viskas labai aiškiai parašyta
dirol.gif
lamur
Labukas 4u.gif

Pirma karta esu dalyvavusi darzelyje, mamyciu sventeje, nors jau lankom darzeli antrus metus. Svente visai grazi buvo. Vaikucio padovanotas darbelis sujaudino wub.gif
Gero savaitgalio visoms mamytems 4u.gif
remin
Sveikos mamytes, vedancios mszulius i si darzeli.
buvau siandien mamyciu sventeje - tikrai patiko, bet pernai svente buvo tik grupes - saleje - man dar labiau patiko, net susigraudinusi buvau.
Maniske lanko si darzeli jau trecius metus, pries tai lankem kita, tai galiu pasakyti, kad sis darzelis mums labiau patinka nei Spragtukas zirmunuose, kuri lankem vienus metus.
apie vedeja negaliu nieko blogo pasakyti, mazai kontaktavau su ja, bet bendravo tiek su manim, tiek su vyru labai maloniai.
kas del gupes, tai aukletojos mums labai patinka, patinka kuo vaikai uzsiima, patinka, kad nori eiti i darzeli, pasiilgsata auklyciu. Tik viena didele beda - santechnika grupeje.
Bet visur yra savi pliusai ir savi minusai. Savo mazaji irgi vesiu tik i si darzeli.
cia kiekviena turim savo nuomones, be to, nuo aukletoju daugiausia priklauso 4u.gif
HenriLuk
Sveikos mamytes noriu informacijos,ar liepos menesi darzelyje buna kasnors is valdzios? Buvome balandi atvyke,bet taip sakant pritrukom poperiu,tai patare veliau atvykt,o kadangi mes siuo metu gyvename Dubline ir grysime tik liepos menesi,tai galvoju ar bus kasnors is valdzios darzelyje,kad galetumem popierius priduoti?
toys
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 19:47)
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
*

na cia skamba tik "apsileidusios" mamos monologas, o jus lankydama darzeli tuos metus ar pasiteiravot ka jusu vaikas valgo, kiek valgo, kokio senumo lovose guli? kad pagalves ir ciuziniai 30 metu senumo, ar kad pirmos grupes miegamajame grybelis isimetes lubose ir sienose. Jum cia tik atrodo patikimas ar ne direktores, kad ji ime kysius ir kitaip sau naudos ieskojo tai cia visiskai nesvarbu, svarbiausia vaiku sveikata,kuria pasirupinti turi ir darzelis, juk tai istaiga kuri turi buti svari ir tvarkinga. pagal jusu pasisakyma atrodo kad ir ne ka geresnese salygose pati gyvenate, jei taip snekate. g.gif ir jei nieko aplink blogo nematote.
Papildyta:
QUOTE(HenriLuk @ 2009 05 22, 12:48)
Sveikos mamytes noriu informacijos,ar liepos menesi darzelyje buna kasnors is valdzios? Buvome balandi atvyke,bet taip sakant pritrukom poperiu,tai patare veliau atvykt,o kadangi mes siuo metu gyvename Dubline ir grysime tik liepos menesi,tai galvoju ar bus kasnors is valdzios darzelyje,kad galetumem popierius priduoti?
*

na siuo metu siame darzelyje "bardakas" ir nemanau ar ka rasit liepos menesi, kad dabar neimanoma pavaduojancios vedejos rasti, o nauja jei kitais metais pasirodys bus labai thumbup.gif .
mama_2
Naujaja vedeja galima rasti treciadieniais lankymo valandomis.
Pati radau. Buvo maloni. Nezinau kas ji per zmogus ar kad per vedeja bet labai normaliai su manim bendrauja.
Aisku visis grybeliai tai padariniai po buvusios vedejos, bet ar mielos mamos pastebejote, kad pagaliau nupjove ta sena raketa, kad padangas iskase is zemes. Kad einat darzelyje kolidoriumi geliu pastatyta. Kad prie vienos grupes duru net darzelis isravetas.
Kaip viena mama sake, kad darzelyje bardakas, mes bent jau galetumeme pasidziaugti kad kazkas nors vyksta. O kai ejau pro lopselio langus girdejau kad remontas ten vyksta. Zinant dabartine ekonomine situacija darzelis dideliu remonto darbu bent jau penkmeti nematys, o mes dziaukimes kad pagaliau kas nors vyks. clap.gif clap.gif 4u.gif
Žydraakė
laba 4u.gif
Sakykit, ar yra kam tokia situacija: vaiką užrašė į darželį pas seną vedėją, o dabar tenka eit pas naują vedėją? Mums senoji nedavė jokių popierių unsure.gif o naujoji liepia laukti iki liepos mėn. unsure.gif bet tai man darbas jau nuo rugpjūčio, norėtųsi aiškesnės situacijos g.gif
dijanute
QUOTE(Žydraakė @ 2009 06 10, 15:39)
laba 4u.gif
Sakykit, ar yra kam tokia situacija: vaiką užrašė į darželį pas seną vedėją, o dabar tenka eit pas naują vedėją? Mums senoji nedavė jokių popierių unsure.gif o naujoji liepia laukti iki liepos mėn. unsure.gif bet tai man darbas jau nuo rugpjūčio, norėtųsi aiškesnės situacijos g.gif
*

kaip tik siame darzelyje siandien buvau,labai nustebau pamacius vaizda unsure.gif ,niekas nepasikeite nuo tarybiniu laiku
galiu tik tiek pasakyti kad labai didelis bardakas,
snekejau su viena darzelio darbuotoja ,tai pasake kad tik viena yra lopselinuku grupe ir i ja pretenduoja net 200vaiku doh.gif o i grupe patenka tik 15 g.gif
siulyciau nueiti su dokumentais ir issiaiskinti tiksliai ar patenkate
nes man vakar pasake ateikit atsineskit dokumentus o sian jau nebepriima,nepriklauso mums sis darzelis doh.gif g.gif
sekmes 4u.gif
Gilute
Na, tvarka darzelyje ir as buvau lengvai sokiruota, kai pirma karta grupe pamaciau, ypac kai pasake, kad patalyne ir indelius savo reikia atsinesti... Kiek mano pazystamu veda savo vaikus i darzelius, su tokiais dalykais nesusidure. Vedeja tikrai naudos sau ieskotoja, todel ir nestebina tokia netvarka. Reikia tiketis, kad naujoji bus daug geresne. Bet siaip tai as darzeliu patenkinta, vaikas is pat pirmos dienos noriai eina, niekada nebuvo jokiu asareliu, sako, kad aukletojas myli... O ir aukletojos tikrai malonios, kiekviena diena papasakoja kaip sekesi.
Manau, kad daugumoje valstybiniu darzeliu panasi netvarka, tik vienur didesne, kitur mazesne. Kai ieskojom darzelio, buvome i viena privatu uzeje. Labai patiko- tikras svajoniu darzelis (kalbu apie aplinka, viesai issakyta programa, dienotvarke, kaip ten is tikro - nezinau), bet kai pasake kaina doh.gif . Mes tuo metu auklei keliais simtais maziau mokejom...
Valstybiniai darzeliai mazai finansuojami, o dar kai vedejai i kisene dalis nubyra... Nereikia stebuklu tiketis.
irmusia
uff kaip cia senai kas buvo ax.gif Turbut atostogauja dauguma.
Man tai kolkas vasaros metu kazkoks chaosas ir nenormalybe darosi musu darzelyje.
Ypac nepatinka grupiu suformavimas kur jau dideli 7-eciai su pypliukas sugrupuoti. unsure.gif
Ir dar.... Aisku buvau susirinkime ir zinai kokia prasta sio darzelio pinigine puse, bet kai pamatai kituose darzeliuose nors jau siek tiek atnaujintas karstykles, ciuozyklas ar supynes, tai net graudu kokios yra pas mus verysad.gif Surudijusios ir baisios 2 ciuozyklos ir kelios karstykles atsilupinejusiais dazais doh.gif Kolkas vienintelis normalus dalykas tai smelio deze su jau atveztu smeliu (nors neaisku kiek ten kaciuku ar suniuku apvaiksciotas jis). Nezinau net kaip padeti pagerinti situacija jame.....gal kokia teveliu talka rinkti??? Juk vyrai sumeistrautu ka nors idomaus..... blush2.gif
toys
vacation1.gif oho tikra vasara cia. Gan tylu. Vakar pastebejau darzelyje naujus grupiu sarasus, na ir tvarka padare pagaliau, vaiku po 19-20, o lopselinuku tik 15, kaip pernai buvo 24. Bet ir sutinku piktu teveliu iseinanciu is darzelio, kurie lauke eilei ir neprieme, tikriausiai ex direktores jau buvo vel "su kaupu" prirasyta,kisiu prikista, o priims tik kelis...
Kaip jum vasarynis vaiku priziurejimas? Baisu, nieko nedaro, tipo vaikai vasara nei dainuot, nei piest nenori ??? devil.gif aukletoja sau sedi,ir tiek, o jus veikit ka norit. O dar blogaiu kad pastoviai vis jos keitinejas, 2 dienos viena, 3 kita,paskui seimininke kita, jau iejus i grupe nesuprantu cia aukletoja ar kieno mama. blink.gif
Na gal sulauksim rudeni geresniu laiku.... g.gif
Patrika
QUOTE(toys @ 2009 08 07, 12:15)
Kaip jum vasarynis vaiku priziurejimas? Baisu, nieko nedaro, tipo vaikai vasara nei dainuot, nei piest nenori ??? devil.gif aukletoja sau sedi,ir tiek, o jus veikit ka norit. O dar blogaiu kad pastoviai vis jos keitinejas, 2 dienos viena, 3 kita,paskui seimininke kita, jau iejus i grupe nesuprantu cia aukletoja ar kieno mama. blink.gif
Na gal sulauksim rudeni geresniu laiku.... g.gif
*

Kad zinokit visur tas pats vasara. Toks metas. doh.gif Idealu,kai turi kur vaika nuvezt atostogu - pas mociute ir pan. O jei tenka lankyt,tai taip, kaita ir aukletoju ir grupiu ir nieko jie ten neveikia... schmoll.gif
lamur
Labukas visoms.
Tikrai forumas atostogomis kvepia smile.gif .
Mamytes, gal zinote ar jau paskirta nuolatine direktore? ax.gif
SUNmom
o kur grupiu sarsai yra ? gal pakabinti ?
nebus siurprizo rugsejo 1 diena atejus, kad vaikai i kitas grupes sukelti ?

siaip tai nesazinga, kad vasara jokios veiklos jie neturi. turetu buti irgi visa programa kaip ir "mokykliniams metams"
agza
negazdinkit kad gali perkelt i kitas grupes, mes tris savaites neinam tai nieko nezinom kas vyksta...
lamur
QUOTE(agza @ 2009 08 07, 21:57)
negazdinkit kad gali perkelt i kitas grupes, mes tris savaites neinam tai nieko nezinom kas vyksta...
*

Ir man pasidare neramu, nes mes atostogaujam nuo birzelio 1 d. g.gif
jur
QUOTE(lamur @ 2009 08 07, 15:08)
Labukas visoms.
Tikrai forumas atostogomis kvepia smile.gif .
Mamytes, gal zinote ar jau paskirta nuolatine direktore?  ax.gif
*

Girdejau gandu, kad bus senoji vedeja smile.gif
lamur
QUOTE(jur @ 2009 08 10, 19:59)
Girdejau gandu, kad bus senoji vedeja smile.gif
*

Kaip suprasti senoji vedeja g.gif , tai Jus kalbate apie ta pacia vedeja, kuria ismete pavasari doh.gif
jur
Gal yra mamyčių, kurių vaikai eis nuo rugsejo į pirmą ,,Viščiukų'' grupę? smile.gif
NEKE
QUOTE(jur @ 2009 08 19, 15:14)
Gal yra mamyčių, kurių vaikai eis nuo rugsejo į pirmą ,,Viščiukų'' grupę? smile.gif
*

mes dabar lankom visciuku grupe, bet nuo rugsejo eisim i 2 grupe-zinau, kad bus viena aukletoja tamsi- thumbup.gif , o kokia dar bus tai nezinau, dabar yra pavaduojanti...
jur
QUOTE(NEKE @ 2009 08 19, 21:39)
mes dabar lankom visciuku grupe, bet nuo rugsejo eisim i 2 grupe-zinau, kad bus viena aukletoja tamsi- thumbup.gif , o kokia dar bus tai nezinau, dabar yra pavaduojanti...
*

Man ta tamsi kur po pietu buna visai nepatinka, vaikas prisidares pilna pampersa puse dienos vaiksto, nekeicia, ateinu paimti tai vis nepatenkinta vaiksto, nezinau netinka ji man su tokiais mazais. Dabar viena musu tokia maza ir pamperso nepakeicia, tai kai nuo rugsejo bus tokiu 17 g.gif
lamur
QUOTE(jur @ 2009 08 20, 10:40)
Man ta tamsi kur po pietu buna visai nepatinka, vaikas prisidares pilna pampersa puse dienos vaiksto, nekeicia, ateinu paimti tai vis nepatenkinta vaiksto, nezinau netinka ji man su tokiais mazais. Dabar viena musu tokia maza ir pamperso nepakeicia, tai kai nuo rugsejo bus tokiu 17 g.gif
*

doh.gif

Neke, mes ir lankom 2 grupe. Ten aukletoja Sigita. Visai nebloga, jauna moteris.
NEKE
QUOTE(lamur @ 2009 08 20, 16:18)
doh.gif

Neke, mes ir lankom 2 grupe. Ten aukletoja Sigita. Visai nebloga, jauna moteris.
*

tai gerai, kad nebloga, o tai galvojau kazin kaip cia bus:)
o man tai ta tamsi superine, mergyte ir sutvarkyta ir supintais plaukuciais-kada beateisi visad kazka moko vaikus-tikrai uziima:) su jais thumbup.gif

jur
QUOTE(NEKE @ 2009 08 20, 19:56)
tai gerai, kad nebloga, o tai galvojau kazin kaip cia bus:)
o man tai ta tamsi superine, mergyte ir sutvarkyta ir supintais plaukuciais-kada beateisi visad kazka moko vaikus-tikrai uziima:) su jais thumbup.gif
*

nesu maciusi, kad ji kazko mokytu, gal ne apie ta pacia snekam g.gif
NEKE
QUOTE(jur @ 2009 08 21, 11:14)
nesu maciusi, kad ji kazko mokytu, gal ne apie ta pacia snekam g.gif
*

nu nezinau,as kai vaika pasiimu apie 4 valanda, tai ji visada sedi ant kilimuko ir su knygutem kazka pasakoja ir moko vaikus...ir daznai skaito pasakaites...
nezinau apie kokia jus kalbat...vbet tamsios auklytes vardas yra Aliona..., man ji super...
mama_2
Naujoji vedeja jau yra. nemaciau bet girdejau.
O kur tie sarasai iskabinti, gal zinote kur vaikai isekiaus i lopselinuku grupes?! Gal visi kartu bus vienoje grupeje, ar vel ismetys po visas?!
Papildyta:
O aukletoja Alio man patina. pati maciau kaip ir pasakas skaito ir piesia su vaikas smile.gif
Lung
QUOTE(jur @ 2009 08 19, 14:14)
*

Sveiki 4u.gif

Mes nuo rugsėjo pradedam lankyti Gintarėlį ir eisim į Viščiukų grupę drinks_cheers.gif

Sakė, auklėtoja bus Sabina. Gal žinot atsilpiepimų apie ją?

Ir aplamai, apie šitą darželį labai daug neigiamos informacijos, neramu darosi unsure.gif Bet gal ne taip jau viskas baisu, arba gal situacija keičiasi į gerą biggrin.gif Nuraminkit, prašau, nes bijau darželio labiau nei vaikas ax.gif biggrin.gif
Lijanuska
Sveikos, mamos,

Mano vyresnėlis lanko šį darželį, nuo rugsėjo ir mažiuką vesiu į Viščiukų grupę smile.gif Nieko blogo negaliu pasakyti apie darželį, auklėtojos (kurias pažįstu) tikrai geros, tikiuosi, kad ir lopšely bus tokios pat šaunios. Beje lankiausi pas naująją darželio direktorę, atrodo, kad bus šauni. Tikėkimės, kad pasirūpins aplinka ir nebereiks visko pirkti pradedant popierium ir baigiant patalyne..
jur
QUOTE(Lung @ 2009 08 25, 10:26)
Sveiki  4u.gif

Mes nuo rugsėjo pradedam lankyti Gintarėlį ir eisim į Viščiukų grupę  drinks_cheers.gif

Sakė, auklėtoja bus Sabina. Gal žinot atsilpiepimų apie ją?

Ir aplamai, apie šitą darželį labai daug neigiamos informacijos, neramu darosi  unsure.gif Bet gal ne taip jau viskas baisu, arba gal situacija keičiasi į gerą  biggrin.gif Nuraminkit, prašau, nes bijau darželio labiau nei vaikas ax.gif  biggrin.gif
*

Mes jau šią grupę lankome nuo birzelio men.(pratinames) Taip auklėtoja Sabina, o po pietų Aliona. Abi jaunos, kai 17 tokiu maziuku bus tai nezinau kaip tvarkysis ax.gif seimininkute gera, tai padeda joms smile.gif
Musų tai labai verkė, kai pradėjo eiti, nors visai ne mamyčiukas. Dabar jau verkiam tik rytais, bet kas men. keiciasi aukletoja gal del to. Nors nuo vaiko viskas priklauso, bet neisivaizduoju kaip nuraminti 17 tokiu mazu, verkianciu vienai aukletojai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lijanuska @ 2009 08 25, 17:12)
Sveikos, mamos,

Mano vyresnėlis lanko šį darželį, nuo rugsėjo ir mažiuką vesiu į Viščiukų grupę smile.gif Nieko blogo negaliu pasakyti apie darželį, auklėtojos (kurias pažįstu) tikrai geros, tikiuosi, kad ir lopšely bus tokios pat šaunios. Beje lankiausi pas naująją darželio direktorę, atrodo, kad bus šauni. Tikėkimės, kad pasirūpins aplinka ir nebereiks visko pirkti pradedant popierium ir baigiant patalyne..
*

Direktorė, gal ir šauni, tik jokios patirties neturi šiame darbe, ko paklausi to negausi smile.gif (iš savivaldybes atejusi), buvau nuejusi, tai pati greičiau išsprendžiau savo klausimą negu iš jos pagalbos kokios sulaukiau(nezino net uz kokius men saskaita uz darzeli israsoma)
O langas tai maciau visciuku grupej isduzes, jeigu netvarkys reiks patiems imtis iniciatyvos, nes ziema arteja, vedinimo nebelabai reikes smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.