Mes irgi savo sūnelį užrašėm 2011m. rugsejui, bet kaip suprantu jokių galimybių ten patekti... nebesuprantu tokios tvarkos... ką daryti tėvams? juk užrašom vaikus, kai tik gimsta, o vietų vis tiek nėra... be to dar laukia vaikai, kurie nepateko 2010 rugseji... kas iš vis į tuos darželius eina?
[quote=lakshmi,2010 07 26, 17:37]
uzrasiau mergaite, kai jai buvo 2 men 2011 rugsejui, "malonioji" direktore pasake iskarto, kad neturim sansu Labai taikliai pasakyta"malonioji" Direktore.Manau, kas bent karta susidure, zino apie ka kalbu.
Sveiki,
daugelis, kas gyvena Santariskese, Jeruzaleje ar aplinkiniuose rajonuose ir turi vaiku, susidure su darzeliu problema Baltupiu ir kiti miesto darzeliai taip pat priskirti pagal gyvenamaja vieta ir Santariskese gyvenantiems vaikams, nes nei Santariskese nei Jeruzaleje nera ne vieno darzelio Siulau prisijungti prie FB puslapio ir kartu padeti skatinti atsakingas istaigas bei savivaldybe statyti nauja darzeli Santariskese bei Jeruzales, Bajoru kalvu, Zaliuju ezeru ir aplinkiniuose rajonuose. http://www.facebook.com/pages/Reikia-darze...25795255?v=wall
Sveikos, gal žinot ar nepaskelbė gripo epidemijos daržely
Jeruzaleje su darzeliais tragedija
QUOTE(menasijus @ 2011 03 15, 10:40) Jeruzaleje su darzeliais tragedija Mes irgi prie geriausių norų pakliuvome tik nuo 3 metų, todėl vedėme metus į privatų
Sveikos, nors matau, kad retai kas pasisako sioje temoje, bet gal kas gales patarti. Dukra nuo rugsejo prades lankyti Sermuksnele Siaudinuku grupe. Keistokai pasirode, kad visi vaikai 6-meciai, o tik 5, tame tarpe ir dukra, 4-meciai. Nezinau ar reikia pasirodyti grupeje iki rugsejo 1-osios, kada isaiskina taisykles, nezinau net ar reikia pizamu, su kuo apsirenge vaikai sportuoja? Zodziu zalia sioje srityje
QUOTE(gdr31 @ 2011 07 12, 15:29) Sveikos, nors matau, kad retai kas pasisako sioje temoje, bet gal kas gales patarti. Dukra nuo rugsejo prades lankyti Sermuksnele Siaudinuku grupe. Keistokai pasirode, kad visi vaikai 6-meciai, o tik 5, tame tarpe ir dukra, 4-meciai. Nezinau ar reikia pasirodyti grupeje iki rugsejo 1-osios, kada isaiskina taisykles, nezinau net ar reikia pizamu, su kuo apsirenge vaikai sportuoja? Zodziu zalia sioje srityje Tai gal reiktu pasiskambinti ar uzsukti i darzeli arba pas direktore, o ne SM ieskoti atsakymu Mes irgi kai pradejome vesti dukryte nuo 2 metuku apsilankeme pas aukletoja ir aptareme kas ir kaip. QUOTE(gdr31 @ 2011 07 12, 14:29) Sveikos, nors matau, kad retai kas pasisako sioje temoje, bet gal kas gales patarti. Dukra nuo rugsejo prades lankyti Sermuksnele Siaudinuku grupe. Keistokai pasirode, kad visi vaikai 6-meciai, o tik 5, tame tarpe ir dukra, 4-meciai. Nezinau ar reikia pasirodyti grupeje iki rugsejo 1-osios, kada isaiskina taisykles, nezinau net ar reikia pizamu, su kuo apsirenge vaikai sportuoja? Zodziu zalia sioje srityje Jus tiesiog pakliuvot turbut i misraus amziaus grupe, tai ne naujiena daug kur taip yra.O del tvarkos tai paprasciausia uzeit ir paklaust bet kuri aukletoja papasakos apie bendra tvarka. QUOTE(pramune1 @ 2010 03 09, 13:48) sveika,na mano mazyli ir uzrase 2011m rugseji,tai jam jau bus 2,8men...nes eile begaline,na bet idomu kaip tasdarzelis,nes nalabai ka pati girdejus,o i kokia grupe tavo maziu uzrase? Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur QUOTE(Li @ 2011 09 08, 12:32) šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur Normalus tas darzelis..mes vedam dukryte jau antrus metus ir visai patenkinti QUOTE(Li @ 2011 09 08, 11:32) Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur O kur radot, jei ne paslaptis? Mes nepatekom nei pernai, nei šiemet ir jau turbūt nebepateksim niekada QUOTE(Li @ 2011 09 08, 13:39) O nee, mes irgi buvom rade Naujininkuose, kur kazkaip dauguma papuola ir be vaiko uzrasymo is anksto..bent jau pries gerus metus taip buvo...bet kai as pamaciau pati ta darzeli, tai vos neapsiverkiau... QUOTE(Li @ 2011 09 08, 11:32) Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur nu Tu visiskai neteisi ir painioji socialiai remtinus ir su lengvatom, taip vadinamus lengvatinius, tai pvz. jeigu vienas vaikas is seimos jau lanko si darzeli, tai antras turi pirmuma, mes tai taip pakliuvom.tai juk ne tas pats kas socialiai remtinas. QUOTE(skyeyes @ 2011 09 08, 13:16) O nee, mes irgi buvom rade Naujininkuose, kur kazkaip dauguma papuola ir be vaiko uzrasymo is anksto..bent jau pries gerus metus taip buvo...bet kai as pamaciau pati ta darzeli, tai vos neapsiverkiau... "Snekutis" ne Naujininkuose,o Vytenio g. Naujamiesti,bet kad baisus tai jau tikrai.
Perkėlėme savo viduriniuką nuo balandžio į Šermukšnėlę, o nuo rugsėjo prisijungs ir mūsų mažylis.
girdejau apie si, tikrai labai geras darzelis
Nors mūsų sūnus labai sunkiai pratinosi prie darželio, kai teko perkelti iš kito, bet bent jau Kriauklelių auklėtojos yra labai šaunios.
|