Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, neįprasti vardai-nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Irėja
QUOTE(meidluka @ 2008 03 15, 02:33)
Pagailek savo vaikiuko,kaip jam mazam reikes savo varda pasakyti,kai jo paklaus  rolleyes.gif
*

QUOTE(Semile @ 2008 03 15, 14:28)
Bonaventūras man tai cia nevardas schmoll.gif as nusisauciau budama tokiu vardu  mega_shok.gif  mega_shok.gif
*

negi galvojat, kad čia iš tikro vadinčiau vaiką taip lotuliukas.gif

dar vienas atradimas - Vardininkas (čia vardas tokis) smile.gif jau seniai ne vaikas.
Semile
QUOTE(Irėja @ 2008 03 16, 20:14)

*

nu ir nugazdinai tongue.gif
tasha
QUOTE(Irėja @ 2008 03 16, 20:14)

dar vienas atradimas - Vardininkas (čia vardas tokis)  smile.gif  jau seniai ne vaikas.
*

blink.gif blink.gif blink.gif
memori
Sveikutes smile.gif as vis dar nestuke.gif birzeli laukiam gandru rolleyes.gif pasak gydytoju turetu but dukryte. tai dabar vargstam varduka rinkdami verysad.gif gyvenam anglijoj, tad norim tokio, kuris vienodai skambetu ir rasytusi abiejose salyse. kaip jums NIKITA arba MARTINA? gal galit koki kita pasiulyt ax.gif
*weita*
kaip jums vardas Olivija?
muminukas
QUOTE(WEITA @ 2008 03 17, 04:33)
*

drinks_cheers.gif prisidedu prie šio siūlymo smile.gif
*GAILĖ*
QUOTE(memori @ 2008 03 17, 00:28)
Sveikutes smile.gif as vis dar  nestuke.gif  birzeli laukiam gandru rolleyes.gif pasak gydytoju turetu but dukryte. tai dabar vargstam varduka rinkdami verysad.gif gyvenam anglijoj, tad norim tokio, kuris vienodai skambetu ir rasytusi abiejose salyse. kaip jums NIKITA arba MARTINA? gal galit koki kita pasiulyt ax.gif
*

Nikita yra vyriškas vardas lotuliukas.gif . negi jūs tikrai norit jį duoti mergaitei?????????? blink.gif
Ramunita
QUOTE(ingalp @ 2008 03 17, 10:28)
Nikita yra vyriškas vardas  lotuliukas.gif . negi jūs tikrai norit jį duoti mergaitei??????????  blink.gif
*

http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nikita
g.gif
http://www.yeahbaby.com/baby-name.php?name=Nikita
g.gif
http://www.babynamesworld.com/meaning_of_Nikita.html
g.gif
tasha
Sveikutes smile.gif as vis dar  nestuke.gif  birzeli laukiam gandru rolleyes.gif pasak gydytoju turetu but dukryte. tai dabar vargstam varduka rinkdami verysad.gif gyvenam anglijoj, tad norim tokio, kuris vienodai skambetu ir rasytusi abiejose salyse. kaip jums NIKITA arba MARTINA? gal galit koki kita pasiulyt ax.gif
*

Man tai Nikita negrazus visiskai schmoll.gif schmoll.gif Elena arba Adele, Ema, Joana-vienodai rasysis ir UK ir LT,na tarisis siek tiek skirtingai, bet nemanau,kad bus del to problemu 4u.gif

*

Tada reiktu siulyti Olivia, nes su "j" raide viduryje bus problemu UK rolleyes.gif O be "j" ne kaip LT skamba ax.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Ramunita @ 2008 03 17, 11:56)

nu joo, pagal šiuos šaltinius vardas yra "unisex" biggrin.gif . bet na lietuviai tai visi iki 1 pagalvos kad tai berniukas išgirdę tokį vardą. rusai irgi. tai kam tos dviprasmybės? ar ne geriau duoti vardą, kuris nekeltų tokių durnų klausimų?
Semile
*

o man grazus Nikita thumbup.gif

*

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
rytoj
Šiandien radau - Hendrikas ir Ringaudas mastau.gif
*GAILĖ*
QUOTE(rytoj @ 2008 03 17, 18:12)
Šiandien radau - Hendrikas ir Ringaudas mastau.gif
*

klasioką Ringaudą turėjau rolleyes.gif . jis aukščiausiojo teismo pirmininko Greičiaus sūnus cool.gif
HappyAngel
Važiuodama iš Lietuvos vežiausi vaistų, tad pasiėmiau recepto kopiją. Ant kopijos vaistininkė uždėjo antspaudą, tai dabar va paskaičiau, kad vaistininkės vardas yra Fidutė unsure.gif Dar niekad neteko tokio girdėt.
*weita*
savo mergytei daviau varda Vanessa .uk rasosi su dviem s.o lt pasake kad gali buti tik viena s....o Olivija tai uk labai poluliarus vardas tarp lenku smile.gif NORS MAN JIS VISAI NIEKO!!GERIAU NEI DZESIKA smile.gif
Semile
QUOTE(HappyAngel @ 2008 03 17, 19:11)
Važiuodama iš Lietuvos vežiausi vaistų, tad pasiėmiau recepto kopiją. Ant kopijos vaistininkė uždėjo antspaudą, tai dabar va paskaičiau, kad vaistininkės vardas yra Fidutė  unsure.gif Dar niekad neteko tokio girdėt.
*

ir as tokio negirdejau listen.gif
medison
Fryda. unsure.gif
memori
Mano tevelia jau pusamzi nugyvene ir ne vienas nepagalvojo, kad NIKITA berniukiskas vardas... UK kieno bepaklausiu, visiem labai grazus. Is pasisakymu matau, kad LT jis nelimpa... Ech, sakoma, kad pagimdyt lengviau, nei varda isrinkt biggrin.gif
Indrutia
Fidute lotuliukas.gif ir kur tevai buvo toki varda duodami? doh.gif
Gyata
QUOTE(memori @ 2008 03 17, 22:08)
Mano tevelia jau pusamzi nugyvene ir ne vienas nepagalvojo, kad NIKITA berniukiskas vardas...
*

rolleyes.gif
http://www_mamochka_kz/names.php?name_id=225
Semile
QUOTE(memori @ 2008 03 17, 21:08)
Ech, sakoma, kad pagimdyt lengviau, nei varda isrinkt biggrin.gif
*

geras lotuliukas.gif noreciau ir as taip galvoti rolleyes.gif
Tuana
Aidenas wink.gif gal tevams be smileysex.gif vaidenos biggrin.gif
carinja
Eurama keistas ir retas vardas,kai isgirdau man jis labai patiko 4u.gif tik aisku savo dukrytei tokio neduociau nes vyras butu pries smile.gif
*GAILĖ*
QUOTE(carinja @ 2008 03 18, 13:18)
Eurama keistas ir retas vardas,kai isgirdau man jis labai patiko  4u.gif tik aisku savo dukrytei tokio neduociau nes vyras butu pries smile.gif
*

čia turbūt įstojimo į ES proga šitas vardas vaikui suteiktas buvo rolleyes.gif lotuliukas.gif
*GAILĖ*
sm radau - Nija. dar 1 iš mijų majų tijų tajų serijos unsure.gif
rytoj
QUOTE(carinja @ 2008 03 18, 14:18)
Eurama keistas ir retas vardas,kai isgirdau man jis labai patiko  4u.gif tik aisku savo dukrytei tokio neduociau nes vyras butu pries smile.gif
*

Sakyčiau, kad vaiko tėvų vardai Eugenijus, Eugenija, Eurelijus, Eurelija, Ramunė, Raimonda, Raminta, Ramūnas, Raimondas, ar tt ar pan biggrin.gif
Elmiko
Mano pacijantė Vijana mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(rytoj @ 2008 03 18, 19:08)
Sakyčiau, kad vaiko tėvų vardai Eugenijus, Eugenija, Eurelijus, Eurelija, Ramunė, Raimonda, Raminta, Ramūnas, Raimondas, ar tt ar pan biggrin.gif
*

gerai čia vardus sudėjai lotuliukas.gif
Nieko sau
QUOTE(Elmiko @ 2008 03 18, 22:04)
*

O kas ta pacijantė? mastau.gif Gal pacientė? g.gif

tasha
QUOTE(ingalp @ 2008 03 18, 16:46)
sm radau - Nija. dar 1 iš mijų majų tijų tajų serijos unsure.gif
*

Nu ir nesamone unsure.gif
slyvadt
QUOTE(rritukas @ 2008 03 17, 23:04)
Fryda. unsure.gif
*

as svede su tokiu vardu pazinojau. cia skandinaviskas. o tsria jie H vietoj R. tai gaunasi Fhyda.

O Nija tai tikriausiai Nijolės trumpinys smile.gif
Semile
QUOTE(Elmiko @ 2008 03 18, 22:04)
*

Vijana g.gif negrazus schmoll.gif
muminukas
citata iš delfi:

Naujagimė Halle Berry dukra pavadinta Nahla Ariela Aubry. biggrin.gif
insi
skaičiau jau. ariela pusė velnio, nors arielle būtų geriau, bet tas nahla blink.gif turbūt tėvai 'liūto karaliaus; ir 'undinėlės' prisižiūrėjo rolleyes.gif
tasha
QUOTE(insi @ 2008 03 20, 06:35)
skaičiau jau. ariela pusė velnio, nors arielle būtų geriau, bet tas nahla blink.gif turbūt tėvai 'liūto karaliaus; ir 'undinėlės' prisižiūrėjo rolleyes.gif
*

hihihi.gif hihihi.gif
muminukas
QUOTE(,2008 03 20, 10:42)
ESMILĖ
*

vienos forumietės dukrytė... schmoll.gif kilmės variantai? g.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2008 03 20, 21:28)
vienos forumietės dukrytė...  schmoll.gif kilmės variantai?  g.gif
*

Papimpinta Emilė? mastau.gif
Indrutia
Papimpinta
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rytoj
QUOTE(Indrutia @ 2008 03 20, 22:13)
Papimpinta
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

a jūs ka? MTV Lietuva nežiūrit? nail.gif laugh.gif
Elmiko
QUOTE(gritte @ 2008 03 19, 17:15)
O kas ta pacijantė?  mastau.gif  Gal pacientė?  g.gif
*

Nereik kabinėtis klaidą padariau,Persiprašau.
Semile
QUOTE(rytoj @ 2008 03 20, 20:57)
*

blink.gif oi oi koks derinukas lotuliukas.gif
Altaira
QUOTE(rytoj @ 2008 03 20, 21:57)
*

Na, čia jau žiauroka unsure.gif Įsijautėt per daug doh.gif
insi
papimpinta angliškai reiškia pagerinta, o jei kam pal jų sugedimo lygį kažkokios asociacijos kyla, čia jau jų bėdos tongue.gif
Nieko sau
QUOTE(rytoj @ 2008 03 20, 20:57)
*

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Elmiko @ 2008 03 20, 21:36)
Nereik kabinėtis klaidą padariau,Persiprašau.
*

Dovanoju 4u.gif
Jeigu rimtai, aš pati darau klaidų ir būčiau patenkinta, jeigu man jas parodytų mirksiukas.gif
rytoj
QUOTE(insi @ 2008 03 21, 08:26)
papimpinta angliškai reiškia pagerinta, o jei kam pal jų sugedimo lygį kažkokios asociacijos kyla, čia jau jų bėdos tongue.gif
*

Va būtent mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Taks, šiandien Lietuvos aukštuomenės kronikoje "Stilius" užmačiau merginą, vardu Agnia. Kituose šaltiniuose - Ivilė, Irmanta, Ildefonsas ir Aira cool.gif
Nolle
man Shantal grazus vardas mergaitei,bet kazin ar lietuvoj kas suprastu smile.gif
Semile
QUOTE(rytoj @ 2008 03 21, 19:26)
Va būtent mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Taks, šiandien Lietuvos aukštuomenės kronikoje "Stilius" užmačiau merginą, vardu Agnia. Kituose šaltiniuose - Ivilė, Irmanta, Ildefonsas ir Aira cool.gif
*

Ildefonsas nu geras cia vardas rolleyes.gif vos ne Alfonsas lotuliukas.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Nolle @ 2008 03 21, 21:47)
man Shantal grazus vardas mergaitei,bet kazin ar lietuvoj kas suprastu  smile.gif
*

lietuvoj kad žmonės suprastų užrašymas turi būt Šantalė tongue.gif
moodring
QUOTE(Nolle @ 2008 03 21, 21:47)
man Shantal grazus vardas mergaitei,bet kazin ar lietuvoj kas suprastu  smile.gif
*

Idomu kodel blush2.gif biggrin.gif
rytoj
QUOTE(Nolle @ 2008 03 21, 22:47)
*

Tai jau taip, Lietuva toks kaimas, kad toookių vardų niekas nesupranta laugh.gif

Šiandien viename Lryto straipsyje radau - Helmutas cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.