Esu dar jaunas, bet neretai pagalvoju apie ateitį, ir šiandien iškilo toks klausimas: o ką daryti jei liksiu vienišas? Nesakau, kad tikrai liksiu vienišas, bet neatmetu ir tokio varianto. Tikrai nesu toks vyras, kuris yra kažkoks netinkamas rimtam, šeimyniniam gyvenimui, daugelis mane gerai pažįstančių draugių mane neretai pavadina idealiu vyru. Tai va, o ką reiks daryti, jei likčiau vienišas? Kažką tai reiks daryti. Gyventi aišku. Toliau žvelgiant į ateitį: jei pakankamai gerai gyvenčiau, ta prasme, jei turėčiau galimybę suteikti vaikui gerą gyvenimą, t.y. juo tinkamai rupintis, labai norėčiau, net gi budamas vienišas, isivaikinti arba mergaitę arba berniuką (neteikiu nei vienai lyčiai pirmumo). Tik problema: nežinau ar Lietuvoje yra įmanoma įsivaikinti esant vienišam (vienam, be žmonos)? Ir man labai būtų įdomu sužinoti ar jums teko girdėti apie tokius tėčius, o gal net gi ir tokiu būti? Ką apie tai manote? Ar vaikui yra būtina turėti abu tėvus? Pagalvojau ar deramai užauginčiau vaiką. Apsvarstęs daugelį atvejų galėčiau teigti, kad taip. Savyje turiu labai daug tėviško potencialo. Būsiu dėkingas jei išsamiai ir sąžiningai atsakysite, patarsite, pakritikuosite.
jūs homoseksualus? Tiesiog klausimas, pasitikslinimui.
O tiesiogiai atsakant į jūsų klausimą, tai pateiksiu Civilinio Kodekso ištrauką. Ir trumpą išvadą, kad jūs turite nedaug šansų. 3.210 straipsnis. Asmenys, turintys teisę įvaikinti 1. Įvaikintojais gali būti pilnamečiai abiejų lyčių asmenys iki penkiasdešimties metų, tinkamai pasirengę įvaikinti. Išimtiniais atvejais teismas gali leisti įvaikinti ir vyresnio amžiaus asmenims. 2. Teisę įvaikinti turi sutuoktiniai. Išimtiniais atvejais leidžiama įvaikinti nesusituokusiam asmeniui ar vienam iš sutuoktinių. 3. Nesusituokę asmenys to paties vaiko įvaikinti negali. 4. Įvaikintojai negali būti asmenys, teismo pripažinti neveiksniais arba ribotai veiksniais, asmenys, kuriems yra ar buvo apribota tėvų valdžia, buvę vaiko globėjai (rūpintojai), jei globa (rūpyba) panaikinta dėl jų kaltės. 5. Asmenys, norintys įsivaikinti vaiką (išskyrus vaiko motinos (tėvo) sutuoktinį ir giminaičius), turi būti įtraukti į asmenų, norinčių įsivaikinti vaiką, apskaitą, kurią tvarko valstybinė įvaikinimo institucija. 6. Jeigu tą patį vaiką nori įvaikinti keli įvaikintojai, pirmenybė, atsižvelgiant į vaiko interesus, teikiama: 1) giminaičiams; 2) sutuoktiniams; 3) asmenims, įvaikinantiems seseris ir brolius kartu; 4) Lietuvos Respublikos piliečiams; 5) asmenims, įvaikinantiems savo sutuoktinio vaikus ir įvaikius; 6) asmenims, kurių šeimoje auklėjamas ir išlaikomas vaikas, kurį norima įvaikinti. 3.211 straipsnis. Amžiaus skirtumas tarp įvaikintojo ir įvaikinamo vaiko 1. Amžiaus skirtumas tarp įvaikintojo ir įvaikinamo vaiko turi būti ne mažesnis kaip aštuoniolika metų. 2. Įvaikinant savo sutuoktinio vaikus arba įvaikius, amžiaus skirtumas, nustatytas šio straipsnio 1 dalyje, teismo gali būti sumažintas iki penkiolikos metų. QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 17:54) jūs homoseksualus? Tiesiog klausimas, pasitikslinimui. Mane netgi labai traukia moterys ir tik moterys. Aš tik svarstau tokią galimybę ir tiek.
Aš nesu nei nusivylęs, nei nepatenkintas jomis, aš tiesiog svarstau tokį variantą.
Homoseksualus,žmogus su negalia,impotentas galėtų uždavinėt sau panašius klausimus...bet ne sveikas,jaunas vyras...kažkur čia kablys paslėptas...
QUOTE(GalBut @ 2008 01 22, 14:29) Homoseksualus,žmogus su negalia,impotentas galėtų uždavinėt sau panašius klausimus...bet ne sveikas,jaunas vyras...kažkur čia kablys paslėptas... Nebūtinai... kartais tiesiog šauna kokia mintis ir norisi išsiaiškinti galimybes. Pamenu, kad būdamas jaunas sugalvojau, kad niekada negersiu alkoholio. Ir vaikščiojau po narkologinius dispanserius, aiškindamasis ar man galima "įsisiūti ampulę".
Vaje, kaip Jus uzpuole...
As nemanau, kad teviskas vyras turi buti homoseksualus ar dar koks nors "kitoks". O jeigu ir homoseksualus? Geriau buciau uzauginta tevisko ir gero homoseksualaus zmogaus, nei vaiku namuose. Man grazu, kad zmogus masto apie ateiti, nori save realizuoti kaip tevas. QUOTE(feusini @ 2008 01 20, 17:47) Esu dar jaunas, bet neretai pagalvoju apie ateitį, ir šiandien iškilo toks klausimas: o ką daryti jei liksiu vienišas? Nesakau, kad tikrai liksiu vienišas, bet neatmetu ir tokio varianto. Tikrai nesu toks vyras, kuris yra kažkoks netinkamas rimtam, šeimyniniam gyvenimui, daugelis mane gerai pažįstančių draugių mane neretai pavadina idealiu vyru. Tai va, o ką reiks daryti, jei likčiau vienišas? Kažką tai reiks daryti. Gyventi aišku. Toliau žvelgiant į ateitį: jei pakankamai gerai gyvenčiau, ta prasme, jei turėčiau galimybę suteikti vaikui gerą gyvenimą, t.y. juo tinkamai rupintis, labai norėčiau, net gi budamas vienišas, isivaikinti arba mergaitę arba berniuką (neteikiu nei vienai lyčiai pirmumo). Tik problema: nežinau ar Lietuvoje yra įmanoma įsivaikinti esant vienišam (vienam, be žmonos)? Ir man labai būtų įdomu sužinoti ar jums teko girdėti apie tokius tėčius, o gal net gi ir tokiu būti? Ką apie tai manote? Ar vaikui yra būtina turėti abu tėvus? Pagalvojau ar deramai užauginčiau vaiką. Apsvarstęs daugelį atvejų galėčiau teigti, kad taip. Savyje turiu labai daug tėviško potencialo. Būsiu dėkingas jei išsamiai ir sąžiningai atsakysite, patarsite, pakritikuosite. Šią savaitę Strasbūras pasisakė panašia tema. Teismo sprendimu homoseksualios poros gali įvaikinti vaikus. Galime nebent pamodeliuoti ar būtumėte geras " tėtis ". Panaši situacija gali įvykti skiriantis sutuoktiniams. Mūsų visuomenė dar nepribrendo suprasti , kad tėtis gali įnešti svarų indėlį į vaikų ugdymą. Neretai jis būna šiek tiek stipresnis visuomenės narys nei mama , taigi vaikui(ams) galėtų atsiverti didesnės galimybės išreikšti asmenybę - kas ir yra viena svarbiausių tėvų pareigų. Pasisakant dėl Strasbūro sprendimo ribočiau įvaikinamų vaikų amžių. Pritarčiau krikščionybė yra neatsiejama dalelė Europos.
Kam svarstyti jaunam vyrui apie galimybe isivaikinimo...pagal mane pirmas variantas -homoseksualas,antras-nevaisingumas...bet tokie jaunuoliai ir nesvarsto galimybes isivaikinti,kol neturi antros puses..
QUOTE(Madam x @ 2008 01 27, 14:15) Kam svarstyti jaunam vyrui apie galimybe isivaikinimo...pagal mane pirmas variantas -homoseksualas,antras-nevaisingumas...bet tokie jaunuoliai ir nesvarsto galimybes isivaikinti,kol neturi antros puses.. kažkodėl taip nemąstau. Kai buvau jauna, taip pat pagalvodavau, kas būtų jeigu likčiau taip sakant senmerge. Tai visada galvodavau, kas vistiek vaiką savo, ar ne - norėčiau užauginti. Na aišku, aš moteris, tai galiu netyčia nuo konors pasidaryti P.S. Ir suprantama esu ir buvau normalių pažiūrų, normali moteris. QUOTE(feusini @ 2008 01 20, 17:47) Esu dar jaunas, bet neretai pagalvoju apie ateitį, ir šiandien iškilo toks klausimas: o ką daryti jei liksiu vienišas? Nesakau, kad tikrai liksiu vienišas, bet neatmetu ir tokio varianto. Tikrai nesu toks vyras, kuris yra kažkoks netinkamas rimtam, šeimyniniam gyvenimui, daugelis mane gerai pažįstančių draugių mane neretai pavadina idealiu vyru. Tai va, o ką reiks daryti, jei likčiau vienišas? Kažką tai reiks daryti. Gyventi aišku. Toliau žvelgiant į ateitį: jei pakankamai gerai gyvenčiau, ta prasme, jei turėčiau galimybę suteikti vaikui gerą gyvenimą, t.y. juo tinkamai rupintis, labai norėčiau, net gi budamas vienišas, isivaikinti arba mergaitę arba berniuką (neteikiu nei vienai lyčiai pirmumo). Tik problema: nežinau ar Lietuvoje yra įmanoma įsivaikinti esant vienišam (vienam, be žmonos)? Ir man labai būtų įdomu sužinoti ar jums teko girdėti apie tokius tėčius, o gal net gi ir tokiu būti? Ką apie tai manote? Ar vaikui yra būtina turėti abu tėvus? Pagalvojau ar deramai užauginčiau vaiką. Apsvarstęs daugelį atvejų galėčiau teigti, kad taip. Savyje turiu labai daug tėviško potencialo. Būsiu dėkingas jei išsamiai ir sąžiningai atsakysite, patarsite, pakritikuosite. :) Kiek žinau, vienišos moterys Lietuvoje turi galimybę įsivaikinti, tai manau, kad ir vieniši vyrai turi tai galėti. QUOTE(Lordas1 @ 2008 01 29, 00:29) bet neteko dar gideti,kad vienisas vyras noretu isivaikinti vaika...taip ,senmerges nori ir vaikinasi vaikus ir ne todel,kad butu kitos orentacijos...kad vyrai pasiima globa vaiku,tai zinau...bet ir tai artimu giminaiciu..bet jei atvirai,kad gejus isivaikintu vaikus,man tai keltu nerima,,,vaikas ,kuris galetu uzaugti normalios mastysenos,orentacijos,butu priverstinai adaptuojamas i kita pasauleziura.. QUOTE(Madam x @ 2008 01 29, 08:00) taip ,senmerges nori ir vaikinasi vaikus Kokiu teisiniu pagrindu jos tai daro?
Kodel is karto lipinamos etiketes?
Homoseksualus... nevaisingas... bla bla bla Temos autorius svarsto apie savo teviska potenciala, kuris mano nuomone nuo orientacijos nepriklauso. Kalbame apie vyro nora auginti vaikus, kuris yra toks pats normalus ir sveikintinas, kaip ir moters. QUOTE(Medinis @ 2008 01 29, 09:52) kokiu pagrindu nezinau,bet viena zinoma senmerge is vaiku namu pasieme auginti mergyte.... Papildyta: QUOTE(Arven @ 2008 01 29, 14:30) Temos autorius svarsto apie savo teviska potenciala, kuris mano nuomone nuo orientacijos nepriklauso. kazkaip abejoju ar jaunas vyriskis ,neturintis jokiu problemu,mastys apie isivaikinimo dilema? kad ir ne jaunas,bet vienisas...tikrai abejoju...
Aš irgi jauna būdama galvodavau-jei liksiu senmergė-vistiek turėsiu vaiką....Normalus pamąstymas, tsakant škia...
QUOTE(Sommer @ 2008 01 29, 20:57) Aš irgi jauna būdama galvodavau-jei liksiu senmergė-vistiek turėsiu vaiką....Normalus pamąstymas, tsakant škia... Jei jaunas žmogus nepagalvotu , kad gali likti vienas tai jau mažų mažiausiai būtų keista. Ypatingai tai priskirtina vyrukams dėl iškreiptų rinkos santykių iki kokių dvivešimt aštuonerių. Įdomi Jūsų pozicija jei ir liksiu senmerge tai vistiek vaiką turėsiu. Štai vaikinas nėra toks tikras. Madam X, galvojau kad tik sutuoktiniai gali įsivaikinti. QUOTE(lambda @ 2008 01 29, 21:14) Madam X, galvojau kad tik sutuoktiniai gali įsivaikinti. Gal reikėtų truputi išsiaiškinti sąvokas... Įsivaikinti - tai tapti tėvu (motina) su visomis iš to išplaukiančiomis teisėmis ir pareigomis. Įvaikinti pagal CK gali sutuoktiniai, arba išskirtiniais atvejais - nesusituokę asmenys. Išskirtiniai atvejai - kai įvaikinami giminių vaikai. Tai pirma. Antra, apie ką turbūt kalbama - tai ne įvaikinimas, bet taip vadinama "globa". Galima laikinai "pasiskolinti" vaikus iš vaikų namų - auginti, žaisti, o atsibodus - gražinti atgal. Tikriausiai ir kalbame apie tokią "globą". Ji neiššaukia teisinių pasekmių, paveldėjimo ir tt. QUOTE(Medinis @ 2008 01 29, 22:11) Gal reikėtų truputi išsiaiškinti sąvokas... Įsivaikinti - tai tapti tėvu (motina) su visomis iš to išplaukiančiomis teisėmis ir pareigomis. Įvaikinti pagal CK gali sutuoktiniai, arba išskirtiniais atvejais - nesusituokę asmenys. Išskirtiniai atvejai - kai įvaikinami giminių vaikai. Tai pirma. Antra, apie ką turbūt kalbama - tai ne įvaikinimas, bet taip vadinama "globa". Galima laikinai "pasiskolinti" vaikus iš vaikų namų - auginti, žaisti, o atsibodus - gražinti atgal. Tikriausiai ir kalbame apie tokią "globą". Ji neiššaukia teisinių pasekmių, paveldėjimo ir tt. Medini, galima ir isivaikinti vienisam asmeniui, taciau pirmenybe teikiama susituokusioms poroms tai paprastai gaunasi, kad isivaikina beveik tik susituokusios poros, nes vaiku su sutvarkytais dokumentais ikimokyklinio amziaus ne marios, o visi dauguma nori isivaikinti mazesnius. QUOTE(ooo @ 2008 01 30, 09:52) Medini, galima ir isivaikinti vienisam asmeniui, taciau pirmenybe teikiama susituokusioms poroms Galima ir vienam, bet "išskirtiniais atvejais". Aišku didelis noras įsivaikinti gali būti laikomas išskirtiniu atveju, bet man atrodo nelabai loginis teisinis sprendimas. QUOTE(Madam x @ 2008 01 30, 13:54) O kodel? nelabai loginis? Na šiaip QUOTE(Madam x @ 2008 01 30, 14:12) Visa kita,kas atlieka nuo isskirtiniu Na gal... jei kreipčiausi su prašymu įsivaikinti vaiką ir nurodyčiau, kad noriu jį "išrinkti organų donorystei" gal tai nebūtų priskirta prie "išskirtinių" atvejų, o prie "įprastinių" ir man būtų neleista... QUOTE(Madam x @ 2008 01 30, 14:32) Na cia jau tu per daug perlenki... Nesugalvojau kam daugiau vaiko gali prireikti... Na galiu parašyt, kad noriu kokius 5 įsivaikint, kad bulves ravėtų. Bet tokius ir "globai" galima paimti, neverta su popieriais tampytis... Nežinau, nebeturiu fantazijos. QUOTE(Medinis @ 2008 01 30, 15:39) Nesugalvojau kam daugiau vaiko gali prireikti... Na galiu parašyt, kad noriu kokius 5 įsivaikint, kad bulves ravėtų. Bet tokius ir "globai" galima paimti, neverta su popieriais tampytis... Nežinau, nebeturiu fantazijos. pala pala nepagaunu kampo...tai tu aplamai manai ,kad vaiku vaikinimas tik su kazkokia nauda sau? QUOTE(Madam x @ 2008 01 30, 15:54) pala pala nepagaunu kampo...tai tu aplamai manai ,kad vaiku vaikinimas tik su kazkokia nauda sau? Tai ne. Kiekvienas atliekamas ar neatliekamas veiksmas yra daromas tik su nauda sau. Tai elementaru ir yra visuotinis dėsnis. QUOTE(Medinis @ 2008 01 30, 19:23) Tai ne. Kiekvienas atliekamas ar neatliekamas veiksmas yra daromas tik su nauda sau. Tai elementaru ir yra visuotinis dėsnis. Galbut Jus ir teisus, bet ta nauda ne visada turi buti tokia tiesiogine - bulves ravet ir t.t. Zmones gali turet ivairiu motyvu - vienas nores, kad senatveje juo pasirupintu, kitas tiesiog nori taip save iprasminti, trecias nori taip pasigerinti savo ivaizdi, gal kuriam auginti vaikus - idomi veikla, kurioje save realizuoja. Zodziu, nereikia suabsoliutinti. QUOTE(Arven @ 2008 02 01, 12:37) Galbut Jus ir teisus, bet ta nauda ne visada turi buti tokia tiesiogine - bulves ravet ir t.t. O kur aš sakiau, kad tik tiesioginė? Tuos pavyzdžiuspaminėjau kaip labiausiai krentančius į akis.
Vakar bobutę per kelią pervedžiau...dzin ta bobutė ir tas kelias dzin...bet užtat kaip jaučiuosi...geras aš...nauda akivaizdi...
QUOTE(GalBut @ 2008 02 01, 15:28) Vakar bobutę per kelią pervedžiau...dzin ta bobutė ir tas kelias dzin...bet užtat kaip jaučiuosi...geras aš...nauda akivaizdi... Aš dažniausiai du kartus pervedu - pirmyn ir atgal. Vis tiek juk man per kelią dažniausiai eit nereikia, o malonumas dvigubas.
Oho...atsitiktinė mintis sukėlė šiokią tokią diskusiją
PS. Medini, gal tu esi koks nihilistas?Kaip didžiai gerbiamas F. Nyčė, kurs man protą su**** ir p*** toliau (atsiprašau už tokius žodžius) QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 00:30) PS. Medini, gal tu esi koks nihilistas?Kaip didžiai gerbiamas F. Nyčė, kurs man protą su**** ir p*** toliau (atsiprašau už tokius žodžius) Na tikrai nesergu kuklumu, bet lyginti save su Nyče... Ne, negalėčiau. Aš tiesiog žiūriu į statistiką, stebiu žmones ir geriu daug alkoholio. Statistika sako, kad trečdalis vaikų dabar gimsta nesusituokusiom motinom. Pusė susituokusių šeimų - skiriasi ir tose besiskiriančiose dviejuose trečdaliuose yra nepilnamečių vaikų. Taigi galite suprasti kiek vaikų Lietuvoje neturi tos jūsų siekiamos pilnos komplektacijos šeimos. Tikimybė jums tokią sukurti ir išlaikyti iki vaikų pilnametystės - menka. Išvada? Skaitykite kokią nors literatūrą, kad psichologiškai tam save paruotumėt... Čia apie statistiką buvo. Žmonių stebijimui šis forumas - nuostabus. Priklausau prie tų progresyvių vyrų dalies, kurie sutinka, kad moteris - taip pat žmogus. Apie alkoholį... Kol yra pinigų - reikėtų gerti gerą alkoholį su teisinga užkanda. Ne todėl, kad tai būtų labai skanu. Tiesiog, kad nebūtų apmaudu tuomet, kai nebegalėsite sau to leisti.
Aš sulyginau tavo ir nyčės požiūrio kryptį, neturejau omeny paties nyčės ir tavęs. Statistika geras dalykas, jei nori susinervuoti ir šiek tiek patrumpinti sau gyvenimą arba sulįsti į "rėmelius", kuriuos tavoji statistika nubrėžia. Literatūros reikia skaityti tik tiek kiek reikia pačiam norint tobulėti. Alkoholis tikrai nepadeda stebėti žmonių, juolab kad tada protas netaip veikia kaip reik. Alkoholis, manau, skirtas atsipalaidavimui.
QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 01:20) Statistika geras dalykas, jei nori susinervuoti ir šiek tiek patrumpinti sau gyvenimą arba sulįsti į "rėmelius", kuriuos tavoji statistika nubrėžia. Mmmmm jūs humanitaras? O gal tenka studijuoti tą prakeiktą statistiką? Žinot, jei savyje sulieji statistiką su žmonių stebėjimu, tai gaunasi laabai įdomus laisvalaikio praleidimo būdas. Alkoholis šiaip viskam tinka. Nuostabus išradimas. Į jūsų sveikata QUOTE(Medinis @ 2008 02 02, 02:47) Mmmmm jūs humanitaras? O gal tenka studijuoti tą prakeiktą statistiką? Žinot, jei savyje sulieji statistiką su žmonių stebėjimu, tai gaunasi laabai įdomus laisvalaikio praleidimo būdas. Alkoholis šiaip viskam tinka. Nuostabus išradimas. Į jūsų sveikata Kreiptis į mane "Jūs" gan pergerai, užteks ir "tu". Ačiū. Studijuoju statybos inžinerija, deja. Bet labai "pasinešęs" esu i filosofiją, psichologiją, ir panasias nesąmones. Statistika man labai ne prie širdies, kartasi įdomu paskaitinėti, pasidomėti ir jos teikiamais faktais(statistiniais), bet nelaikau jų svariais argumentais. Jej kalbat apie alų, tai nemanykit, kad tai alkoholinis gėrimas, taip jį vadina tik jo ar neragavę ar nemėgstantys jo. Maloniai galiu ir aš bonkutę kaukštelt į ekrana jūsų sveikaton QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 01:57) Kreiptis į mane "Jūs" gan pergerai, užteks ir "tu". Ačiū. Studijuoju statybos inžinerija, deja. Bet labai "pasinešęs" esu i filosofiją, psichologiją, ir panasias nesąmones. Statistika man labai ne prie širdies, kartasi įdomu paskaitinėti, pasidomėti ir jos teikiamais faktais(statistiniais), bet nelaikau jų svariais argumentais. Jej kalbat apie alų, tai nemanykit, kad tai alkoholinis gėrimas, taip jį vadina tik jo ar neragavę ar nemėgstantys jo. Maloniai galiu ir aš bonkutę kaukštelt į ekrana jūsų sveikaton Jei leisite, tai liksiu prie "jūs"... Studijuojate dabar paklausioje specialybėje. Tik darbelis... Na bet viskas nuo jūsų priklausys. Filosofiją, psichologiją ir panašų brudą visi esame perėję, tam ir jaunystė. Alus gerti sveika. Bet tik iki tam tikro amžiaus. Deja mano inkstai (tai toks organas Jūs šaunuolis šiaip... Tik nenusižudykit, kai bus nelaiminga meilė. Man būtų gaila... QUOTE(Medinis @ 2008 02 02, 03:02) Jei leisite, tai liksiu prie "jūs"... Studijuojate dabar paklausioje specialybėje. Tik darbelis... Na bet viskas nuo jūsų priklausys. Filosofiją, psichologiją ir panašų brudą visi esame perėję, tam ir jaunystė. Alus gerti sveika. Bet tik iki tam tikro amžiaus. Deja mano inkstai (tai toks organas Jūs šaunuolis šiaip... Tik nenusižudykit, kai bus nelaiminga meilė. Man būtų gaila... Na, Jums spręsti prie ko likti QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 02:12) Tai vat, dėl hormonų sąmyšio tikrai neketinu žudytis ir visiškai pasisakau prieš savižudybes. Drąsu... Ar yra tekę patirti šį hormonų samyšį be sąmyšio kaltininkės atsako?
Savaime aišku, kad taip. Su atsaku teko tik vieną kart. Pirma meilė truputi užtrumpino, bet tai buvo juk tik pirmoji meilė
QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 02:27) Savaime aišku, kad taip. Su atsaku teko tik vieną kart. Pirma meilė truputi užtrumpino, bet tai buvo juk tik pirmoji meilė Į jūsų sveikatą... QUOTE(Medinis @ 2008 02 02, 03:30) Į jūsų sveikatą... Na, manęs pirmoji meilė išmokė lygiai to paties ir dar keletos naudingų dalykėlių. Kaip sako: grūdintis galima tik po šaltu dušu QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 02:33) Na, manęs pirmoji meilė išmokė lygiai to paties ir dar keletos naudingų dalykėlių. Kaip sako: grūdintis galima tik po šaltu dušu tikriausiai tik po šaltu. Bet aš kai bandžiau grūdintis, tai susirgau. Nuo to laiko man laiau patinka karšta vonia. Čia tiesiogine prasme. Dažnai pagalvoju, jei ta pirmoji meilė mane pašauktų atgal... ką aš nuspręsčiau... Įdomu analizuoti save, jei nepatenki į minčių ratą. QUOTE(Medinis @ 2008 02 02, 03:37) tikriausiai tik po šaltu. Bet aš kai bandžiau grūdintis, tai susirgau. Nuo to laiko man laiau patinka karšta vonia. Čia tiesiogine prasme. Dažnai pagalvoju, jei ta pirmoji meilė mane pašauktų atgal... ką aš nuspręsčiau... Įdomu analizuoti save, jei nepatenki į minčių ratą. Kad analizuot save įdomu tai faktas kai blynas, ir dar faktas: nepatekti į tą "minčių ratą" neįmanoma(kas baisiausia :/) Na ką dar ir bepridurti: vienu šūvių du faktus pažėrėte QUOTE(feusini @ 2008 02 02, 02:44) Kad analizuot save įdomu tai faktas kai blynas, ir dar faktas: nepatekti į tą "minčių ratą" neįmanoma(kas baisiausia :/) Na ką dar ir bepridurti: vienu šūvių du faktus pažėrėte Įmanoma nepatekti į minčių ratą... Įmanoma. Vat būtent tuomet savianalizė ir tampa malonumu. Gero vakaro. Man jau pirštai pinasi... |