Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Justiniškės: Justinukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Bekasė
apie justinuka tai tiesa, bet kadangi as vaika tik gimusi uzrasiau ir + jisai man pagal gyvenama vieta priklauso, tai vedeja nelabai galejo ka padaryti - paprasciausiai jau i svietimo skyriu buciau skambinusi. O tvarka - na tikrai noreciau geresnes - pvz kad vaiku vienu grupeje nepaliktu... + uzknisa visokios rinkliavos...

Dar yra Pelene - rusu darzelis, bet nuo triju metu yra rusiskos grupes + priima metinukus + mazesnes grupes nei Justinuke. Bet prastesne isorine aplinka - grupes normaliai sutarkytos, zaislu pakankamai, yra ir nauju
Iva
Silvute wink.gif kelintoje temoje apie Justinuka rasom ir visur tu rasai kad apie kysius ir betvarke tiesa o as sakau kad ne rolleyes.gif

tai va buvo taip, atejom ir prieme be nieko, nieko nepaprase ir nereikalavo, be jokiu eiliu, tiesa mano merginai buvo 4 metai, taigi ne i lopseli. ir kadangi mes daug kraustemes ir keitem darzelius tai galiu patikinti kad Justinukas vienas geriausiu darzeliu kaip prieziura taip ir tvarka jame. Labiausiai patiko kad fizini veda ne aukletojos, kurios nieko apie tai neismano o treneres is sporto mokyklos, labai patiko kad yra koju manksta, grudinimas baseinuke, begiojimas per akmenukus visokiu dydziu thumbup.gif O rinkliavos kaip visur, net mazesnei nei kai kur buna, kiek atsimenu rinko po 10 Lt per menesi ( grupes reikmem) ir 50Lt per metus kai vasara dare valgyklos remonta - tai sakyciau labai mazai, palyginus kaip kitur renka.

Buvom ir tam rusu darzelyje, nes kai atsikraustem i Vilniu tas visai kieme buvo, justinuko is kiemo nesimate, mes ir nuejom i artimiausia. va ten tai nesusipratimas kazkoks tai, mesem mieles po nepilno menesio i Justinuka, vienas stresas ir man ir vaikui, aukletojos kaip cia pasakius, ejom i lietuviu grupe kaip sake vedeja kaip pasirode naturoj ta grupe buso rusu vaiku tik aukletojos kartais kalbejo lietuviskai su ziauriu akcentu ir klaidom, taip kad mano mergina nusprende kad keisti tie vaikai ten ( mokosi kur yra burna ir nosis- 4m vaikai) ir nervavosi kad nieko nesupranta ka jie sneka sad.gif net aukletojos nevisada suprasdavo ka ji sneka blink.gif
siaip viskas aisku jiems reikia ismokti kalbeti lietuviskai, nieko tame blogo nematau, bet nereikia mulkinti zmoniu kad cia lietuviu grupe.
arnauta
kai visokiu nuomoniu prisiskaitau, tai ir pasimetu.nu jau ant galo nebezinau,ar isvis i darzeli bevesiu vaiki unsure.gif
o kaip suprasti darzelis priklauso pagal gyvenama vieta?Gal Justinukas ir man riklauso, mes gyvenam taikos 98, Justinukas kitoj pusej gatves.
Bekasė
Justinikas tau gal ir priklauso pagal gyvenamaja vieta, bet ten priima vaikus tik nuo 2 metu amziaus.

Iva, ziuresiu kaip bus. Greiciausiai nuo rugsejo maniskiai prades keliauti i kita darzeli. Bent jau darzelio apziura ir kalbos apie priemima bei visas kitas temas man tikrai patiko.
Velaura
As irgi is Justiniskiu. Pasiskambinau siandien i "Justinuka" tiesiog pasiteirauti kas ir kaip del uzrasymo. Pasakiau kad dukrytei 7 menesiai, eitu i lopseli nuo 2 metuku. Pakviete ateiti su gimimo liudijimu ir uzpildyti prasyma, sake daug vaiku todel reiketu jau uzrasyti. Daugiau kol kas nieko negaliu pasakyti, kai nueisiu bus matyt kas ir kaip biggrin.gif
Karambola
QUOTE(dianna @ 2005 01 27, 13:17)
ir mes is justiniskiu,irgi tas pats rupestis-kur vaika atiduot?Arciausiai butu zilvinelis,bet irgi girdejau kad aukles labai daznai keiciasi.gaila mazylio 2.gif
*

Tokį traktatą parašiau... Nulūžo ***

Dėl Justinuko, pritariu Ivai, ten thumbup.gif Susitiktum su Žilvinėlio direktore, pati kelt kojos į tą darželį nenorėtum. Todėl ir auklėtojos bėga. Pasakaitės direktorė mus atvirai reketavo, norėjau net pareiškimą STT parašyt, klausė, kur dirbam, pasakė, kad mums pagal teritoriją nepriklauso, bet viskas priklauso nuo mūsų.
Justinuko direktorė thumbup.gif patiko labai. Užrašė be problemų, nors pagal teritoriją nepriklauso. Bandžiau užsimint apie babkes (tipo tikrinau dėl kyšio), bet ji iškart užkirto kalbą ir pasakė, kiek oficialiai reikia mokėti.
Stirnaitė
pritariu visoms, kurios uz Justinuka. thumbup.gif
abu vaikai ten ejo ar eina.
grazu, tvarkinga, priziureta.
net mano vyresnis skeptikas-nihilistas nesiskunde maistu.
ir prieme be jokiu laukimu eilese, nors pgl.adresa priklause Zilvinelis (Justinskese buvome "nauji", tai su vezimu apvaziavome-atradome Pasakaite, po to Justinuka)
Beje, apie Pasakaite: kai uzejau (tikra stirnele-zioplele) pasiteirauti, tai, galima sakyti, ne nesikalbejo- "atsifutbolino" is karto. Tik veliau suzinojau, kad cia patekti be protekcijos ir be paremimo (pvz. padovanokite darzeliui printeri ir kilima) neimanoma...
Tiesa pasakius, musu apylikes tuometine med.sesele ir patare eiti i Justinuka.
Ir ka?- ir liux biggrin.gif
smulkute
user posted image
Suzinojau, kad mums pagal gyv. Vieta priklauso Justinukas. Savo dukryte (jei istosiu mokytis) planuoju leist nuo spalio men. Tada jai bus 1.2 m. Negi jos nepriims? blink.gif
Beje, man dar idomu, ar galima vaika pavedu i lopseli 1-2 men. jos nebevest ir vel toliau eit? Jei studijuoju, tai po sesijos turiu 2 men. atostogu, ar tuo laiku galesiu nemoket uz darzeli? Ir dar vienas klausimelis, jei vaikas eina i lopseli tik puse dienos, pvz., iki 14 val., ar sumazinas mokestis? 4u.gif
Busiu labai dekinga uz atsakymus ar siaip pasisakymus apie Justinuko lopseli. wub.gif
user posted image
smulkute
Uzrasiau dukryte i Justinuko darzeli, bet ten vaikucius priima tik nuo 2 m. Taip pat ketinu uzrasyti ir i Pelene, nes ten priima jau nuo 1 m. dukryte planuoju isleist, kai jai sukaks 1.4 m. Gal kas lanke abu siuos darzelius. Kuris geresnis?
idida
Mes pradesim lankyti Justinuka nuo rugsejo 1 d. tada ir komentaru galesim pazert mirksiukas.gif
smulkute
QUOTE(idida @ 2005 06 20, 14:16)
Mes pradesim lankyti Justinuka nuo rugsejo 1 d. tada ir komentaru galesim pazert mirksiukas.gif
*

As irgi uzrasiau i Justinuka nuo rugsejo 1d., bet 2006 m. rolleyes.gif . Nors itariu, kad vesiu i Pelene, nes ten priima vaikuciu nuo metuku.
P.s. labai lauksiu komentaru apie Justinuka 4u.gif
Velaura
QUOTE(smulkute @ 2005 06 20, 14:37)
As irgi uzrasiau i Justinuka  nuo rugsejo 1d., bet 2006 m. rolleyes.gif . Nors itariu, kad vesiu i Pelene, nes ten priima vaikuciu nuo metuku.
P.s. labai lauksiu komentaru apie Justinuka 4u.gif
*

Ir aš užrašiau nuo 2006m. rugsėjo 1d smile.gif Tai bus gal mūsiškės grupiokės smile.gif
O Pelenė kiek supratau yra rusų darželis, tik tokių mažiuku mišrios grupės. Paskui vistiek tektų leisti į lietuvišką.
Justinuko direktorė, kai užrašinėjau, sakė kad pas juos grupės formuojamos nuo rudens, o jaunesnių kaip 2 metai nepriima. Maniškei bus 2,7 2006m. rudenį, bet maloniai pasiūlė kreiptis į juos jei sukakus dviems metukams neturėsim kas ją prižiūrės, tai tada jie ieškotų gretimuose darželiuose vietos kas galėtų ją priimti laikinai. Bet kažkaip manau bandysim tempti iki to laiko kol priims į Justinuka, kažkaip nesinori mažylės tampyti po įvairius darželius g.gif
Migele
Mes irgi užsirašėm nuo 2006 rugsejo 1d. eisim i lopselinuku grupe 4u.gif
bletila
Justinukas superdarželis. Manoji jau į trečią klasę eis, bet su džiaugasmu jį prisimena, o ypač virtuvę. Auklėtojos irgi labai geros. Nemanau, kad kas nors gali pasigailėti ten nuvedęs vaiką.
smulkute
QUOTE(bletila @ 2005 08 22, 18:12)
Justinukas superdarželis. Manoji jau į trečią klasę eis, bet su džiaugasmu jį prisimena, o ypač virtuvę. Auklėtojos irgi labai geros. Nemanau, kad kas nors gali pasigailėti ten nuvedęs vaiką.
*

Tik sake, kad grupes labai dideles. Didesnes nei reglamentuoja istatymai sad.gif
Naujoke25
mano viena draugė nuo rugsėjo 15 d. veda mergytę į justinuką, tai labai patenkinta, jai nepriklauso pagal gyvenamą vietą tai sakė vos priėmė.
geluta
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 11:19)
mano viena draugė nuo rugsėjo 15 d. veda mergytę į justinuką, tai labai patenkinta, jai nepriklauso pagal gyvenamą vietą tai sakė vos priėmė.
*

Labai įdomu kaip ją priėmė blink.gif nes sakė, kad reikia gyvenamosios vietos deklaravimo pažymos. Labai neseniai ten buvau, tai sakė be šansų, gan griežtai g.gif
LUNARIA
QUOTE(geluta @ 2005 09 30, 13:05)
Labai įdomu kaip ją priėmė  blink.gif nes sakė, kad reikia gyvenamosios vietos deklaravimo pažymos. Labai neseniai ten buvau, tai sakė be šansų, gan griežtai  g.gif
*

pilnai sutinku.Mes 4 kartus buvom pas vedeja.Irgi nepriklausem pagal gyv.vieta.Tai planavom vaika pas mociute prirasyt, kuri salia gyvena.Bet sitai pofig..tipo eiles..eiles...gal tikrai lauke kol jai idesim ne viena simta...Bet po to kazkaip pataikem i Justiniskiu"Nykstuka"...nors ir ne toks prasmatnus, bet uzuot ir vedeja draugiskesne ir prieme be problemu,nei pazymu reikalavo,nei prie vietos kabinejosi..Vyras jokauja dabar,kad dar sita antra reikia jau dabar uzrasyt norint ir pas mociute prirasyt,kad nuo 2m. galietu be problemu eit..durnizmas korocie doh.gif
Naujoke25
sakė abu su vyru buvo ir ilgai prašė, o ar kyšį nešė nzn, gal ir nešė, jie pinigų turi, jie patys gyvena prie žaliųjų ežerų..
LUNARIA
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:29)
sakė abu su vyru buvo ir ilgai prašė, o ar kyšį nešė nzn, gal ir nešė, jie pinigų turi, jie patys gyvena prie žaliųjų ežerų..
*

geriau jau nesakytum...mes ir tai daug arciau gyvenam doh.gif vat ir teisybe!
Naujoke25
QUOTE(oksancik @ 2005 09 30, 12:30)
*

bet jie užsirašė dar pavasarį
geluta
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:29)
*

Aš ir su vyru buvau, buvom užsiminę apie kyšį, bet ji griežtai pasakė, kad negali, kad bijo, o jei kuri pasiskųs,kuriai priklauso pagal gyvenamąją vietą, o priėmė ne iš šio rajono. Kaip paaiškysiu????
Va taip va sad.gif
Naujoke25
taigi nueikit į švietimo ministeriją, ir ten juos perkratys kas iš kur ax.gif
LUNARIA
QUOTE(Naujoke25 @ 2005 09 30, 13:39)
bet jie užsirašė dar pavasarį
*

mes nuo balandzio men.eileje stovejome ir nieko..spiga sad.gif
Bekasė
QUOTE(oksancik @ 2005 09 30, 13:30)
*

o tai isivaizduok, kaip yra kai per tokius negali patekti vaikai, kuriems darzelis priklauso pagal gyvenamaja vieta. Apie nepatogumus kurie iskiltu del atstumo vedant i kita darzeli net nekalbu, nes visu pirma kiltu problema uzsirasyti i kita darzeli.
Pliusa justinuko matau tik viena - su vaikais dirba kineziterapeutai ( jie veda bendras mankstas) plius yra atskiros spec manksteles del ploksciapedystes.
Minusu deja teko patirti gerokai daugiau
Velaura
QUOTE(Silvute @ 2005 09 30, 14:50)

Minusu deja teko patirti gerokai daugiau
*

O kas per minusai, Silvute ? g.gif
As irgi dukryte i si darzeli uzrasius, mums priklauso pagal gyvenamaja vieta, bet tai jeigu ten kazkoki minusai tai reiktu zinot apie tai.. Siaip aplinka tai ten man nepasirode kazkuo ypatinga, greiciau skurdi g.gif
veriru
Mums irgi pagal gyvenamaja vieta priklauso sis darzelis, bet kolkas nesurandam laiko nueit uzsirasyt, bet kai bus silciau reiks nulekti... mirksiukas.gif
Dirbanti mama
Justinukas normalus darželis ir vesti ten vaiką tikrai galima. Mes prieš 2 metus žiemą atsikraustėme į Justiniškes, apėjau kelis darželius šalia, o priėmė tik į Justinuką, nors jam ir nepriklausėme.Jokių kyšių, jokių pakišų. Rinkliavos kaip ir visur - 10 lt. per mėnesį, prašo pervesti 2 % FAPM.Jei valstybė vaikams net tualetiniam popieriui neišskiria, tai negi auklėtojos turi tuo rūpintis? Šiaip tai su vaikais elgiasi pakankamai pagarbiai, be stresų: jei nenori valgyti kokio produkto- neverčia, jei nenori miegoti- gali ramiai pagulėti. Kinezioteraupetus Zuokas atšaukė - neskiria pinigų tam etatui.
dovy
Vedu į šį darželį savo vaikus ir esu visai patenkinta.Tikrai labai neblogos auklėtojos,graži aplinka,ačiū už tai direktorei.O ir direktorė labai žmoniška.Kiek ateidavau tai visada išklausydavo,daugėlio vaikų net vardus prisimena.Labai gera .Ir su priėmimu niekada nebuvo jokios problemos.
Limcamca
Na, mamkos pasakokit, kaip sekasi į šį darželį pakliūti?
Migele
Mes i Justinuka uzsiraem praeita vasara, sis darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta ir si rudeneli keliausim i Gudruciu grupe.
Velaura
QUOTE(Migele @ 2006 08 28, 08:11)
Mes i Justinuka uzsiraem praeita vasara, sis darzelis mums priklauso pagal gyvenama vieta ir si rudeneli keliausim i Gudruciu grupe.
*

Mes uzsirasem pries 2 metus, tada jis mums priklause pagal gyvenama vieta, dabar jau nebe sad.gif Bet taip pat nuo rudens keliausim i Gudruciu grupe smile.gif
Kada pradedat lankyti, MIgele?
Migele
Velaura, uzrasiau rugsejo 18 dienai, iki tol dar turesim aukle. siek tiek nerimauju kaip reiks priprasti prie naujo rezimo, o ir ligu bijau. o jus nuo kada pradesit?
Velaura
QUOTE(Migele @ 2006 08 28, 13:12)
Velaura, uzrasiau rugsejo 18 dienai, iki tol dar turesim aukle. siek tiek nerimauju kaip reiks priprasti prie naujo rezimo, o ir ligu bijau. o jus nuo kada pradesit?
*

Mes pradesim nuo rugsejo 6. Is pradziu bandysim po pusdieni pirmaja savaite, o veliau jau visai dienai. Neisivaizduoju kaip seksis, nes nera dar lankiusi darzelio, siaip tai nori labai ir laukia, tikiuosi bus gerai thumbup.gif O del ligu ir as bijau, dar sese maza turim, tai butu ne kas g.gif
Mavija
QUOTE(Velaura @ 2006 08 28, 21:52)
Mes pradesim nuo rugsejo 6. Is pradziu bandysim po pusdieni pirmaja savaite, o veliau jau visai dienai. Neisivaizduoju kaip seksis, nes nera dar lankiusi darzelio, siaip tai nori labai ir laukia, tikiuosi bus gerai  thumbup.gif  O del ligu ir as bijau, dar sese maza turim, tai butu ne kas  g.gif
*

ir mes i si darzeli einam nuo rugsejo septintos 4u.gif tik ne zinau i kuria grupia blush2.gif pagal jusu vaiku amziu sprendziu, kad irgi i Gudruciu,
noretusi kuo daugiau nuomoniu apie ji isgirsti ax.gif
Aidar
Mes irgi lankom si darzeli. Buvom Gudruciuose, dabar jau kitoj.
Labai patenkinta esu ir darzeliu ir aukletojom. Gudruciuose yra aukletoja Milda. Ji thumbup.gif Labai uzsiima su vaikais ir, svarbiausia, vaikai ja myli thumbup.gif
Migele
Sakai Milda faina, o mums pasirode kad Julija malonesne. Gaila negalima nors akies krasteliu pamatyti ka istiesu vaikai per visa diena daro ir kaip su jais uzsiimama biggrin.gif
madmuazele
QUOTE(Migele @ 2006 09 28, 15:45)
Sakai Milda faina, o mums pasirode kad Julija malonesne. Gaila negalima nors akies krasteliu pamatyti ka istiesu vaikai per visa diena daro ir kaip su jais uzsiimama biggrin.gif
*

pasirodo į tą pačią grupę "vaikštom".... iš viso vaikučių nesu mačiusi: tik Velauros Moniką ir Pijų...
Man abi auklėtojos fainos thumbup.gif abi skirtingos... maniškis su malonumu pas jas eina... Labiausiai Mildą prisimena smile.gif
Migele
Madmuazele, o susirinkime buvot? Musu gal nematet, nes jau antra savaite neinam i darzeli, buvom akiu uzdegima pasigave.
Maniskis turbut jautresnis, tai jam Julija labiau ir patinka ji ramesne tokia. siaip istiesu tai manau dar tas patinka-nepatinka keisis, manau abi tos aukletojos saunios.
madmuazele
O geras... maniškio akytės ir puliuoti buvo pradėję... o jums slogos nebuvo irgi tokios ale pūlingos?
Susirinkime aš nebuvau, o mano vyras pavėlavo smile.gif
Migele
Buvo ir sloga nerealia-zalia, svaitgali prasidejo tai augiau ir neleidom i darzeli. O
madmuazele
QUOTE(Migele @ 2006 10 10, 08:19)
Buvo ir sloga nerealia-zalia, svaitgali prasidejo tai augiau ir neleidom i darzeli. O
*

pas mus tas pats prieš gerą savaitę prasidėjo... akytės jau nebepuliuoja, dar slogytė pasibaiginėja... sunkiai pasiduoda šitas virusas... kuo jūs gydėt?
Migele
Gydemes sloga ir kosuli Actifedo sirupu, Sinupret geriamais lasiukais, protargolio lasiukais i nosi ir levomicetini (atrodo) lasiukais i akytes..
Dabar kai pradesim eit i darzeli tai bijau ir pagalvot, juk jau salta bus, vejas stipresnis pus. Rugsejis pakankamai siltas buvo o kleckai sugebejo susalt ir pasigaut virusa blink.gif
madmuazele
Gal nesušąlo... Jau kai virusas koks pripuola-tai viskas... nebent laaabai būtų stiprus imunitetas smile.gif
Migele
Tai tame ir esme, kai vaikas susala tada ir virusai lengvai kimba rolleyes.gif
Aidar
QUOTE(Migele @ 2006 09 28, 13:45)
*

Akiai, tai taip, Julia malonesne, bet su vaikais žymiai daugiau dirba ir vosokių dalykų prigalvoja Milda.
madmuazele
QUOTE(Aidar @ 2006 10 10, 14:56)
Akiai, tai taip, Julia malonesne, bet su vaikais žymiai daugiau dirba ir vosokių dalykų prigalvoja Milda.
*

Tai gal ir tavo vaikutis eina į tą pačią grupę? ax.gif
Alaja
O kaip atsiliepimai apie aukletojas Vida ir Gitana?
madmuazele
QUOTE(Alaja @ 2006 10 11, 08:25)
O kaip atsiliepimai apie aukletojas Vida ir Gitana?
*

Aš tokių nežinau...Mes naujokai dar šiame darželyje ax.gif
Alaja
QUOTE(madmuazele @ 2006 10 11, 10:34)
Aš tokių nežinau...Mes naujokai dar šiame darželyje  ax.gif
*

Mes ir naujokai,mes ,,Vyturiukuose'' 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.