Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetai ir nėščiųjų diržai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
megee
aš irgi nešiojau diržą- korsetą po gimdymo-padėjo bet nepatogus buvo, dabar galvoju apie kelnaites-korsetą, gal patogesnės bus
Papildyta:
4u.gif
inge77
Aš nešioju diržą3. Norėjau paklausti, ar ir jį galima po gimdymo nešioti kaip sutraukiantį pilvą, ten kaip ir nėra storosios dalies
rivera
QUOTE(inge77 @ 2008 04 09, 10:17)
Aš nešioju diržą3. Norėjau paklausti, ar ir jį galima po gimdymo nešioti kaip sutraukiantį pilvą, ten kaip ir nėra storosios dalies
*

Na, is dalies galima g.gif . Bet jis yra per siauras, kad padetu susitraukti pilvui.
Po gimdymo dar labai tinka nesioti gaminius is neopreno. Tai sortai, juostos. Jie puikiai prilaiko, ir padeda atsikratyti priaugusiu lasinuku, lygina celiulito vietas. Tinka sportuojant, tai lyg pirties efektas gaunasi smile.gif
*Bounty*
o as nusipirkai kelnaites po gimdymo RelaxSan, dar nescia tai nieko kol kas neparasysiu, bet dabar galvoju kad tikriusiai nepatogu bus nes reikes kiekviena karta WC jas numauti o po to vel grustis i jas doh.gif

Is dirzu nescioms pacioj pradzioj turejau irgi kelnaiciu tipo irgi RelaxSan, bet kai zymiai paaugo pilvukas jau nebelaike jis man. Norejau pirkt is ortopedijos irgi kelnaiciu tipo, bet vis mano dydzio nebudavo (dar buvau pakraupus kai man ten pardaveja soliariumine tokia wacko.gif , paziurejo i mane kaip i invalide ir pasiule didesni, nors ant pakuotes aiskiai parasyta kad turi buti parinktas pagal lentele, nes kitaip efekto nebus)
Tai tiesiog jau negalejau vaiksciuoti su tokiu pilvuzu nestuke.gif ir nusipirkau vaistinej dirza (standartini kaip eurovaistinese buna) tai likau patenkinta, nors kartais ir pavargdavaunuo jo, tekdavo nusiimt, bet gerai buvo kad i tulika eit jokiu problemu nebuvo rolleyes.gif
Raganaa999
O ar nusipirkus ta dirza jis tinka visa nestuma? Ta prasme ar nebuna po to jis per mazas ir nereikia pirkti naujo, didesnio?

Ir kaip su juo vasara? Man gimdyt tik rugpjuti, tai paskutinius menesius vaiksciosiu per pacius karscius, ar nebus per karsta su tuo dirzu?
*Bounty*
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 04 17, 13:43)
O ar nusipirkus ta dirza jis tinka visa nestuma? Ta prasme ar nebuna po to jis per mazas ir nereikia pirkti naujo, didesnio?

Ir kaip su juo vasara? Man gimdyt tik rugpjuti, tai paskutinius menesius vaiksciosiu per pacius karscius, ar nebus per karsta su tuo dirzu?
*

Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis biggrin.gif
Papildyta:
kazin ar netrukdo tie dirzai vaiko galvutei isistatyti? g.gif nes man 37 savaite tai jau nebeturiu kur oro ikvept, laukiu kol vaikiukas nusileis, o jis vis nenusileidzia...
rivera
QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 17, 14:51)
Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis  biggrin.gif
Papildyta:
kazin ar netrukdo tie dirzai vaiko galvutei isistatyti?  g.gif nes man 37 savaite tai jau nebeturiu kur oro ikvept, laukiu kol vaikiukas nusileis, o jis vis nenusileidzia...
*

Tikrai ne smile.gif , tai ne priklauso nuo dirzo. Tai lemia visai kiti fiziologiniai veiksniai. Ateis laikas ir vaikiukas nusileis, nepergyvenkite smile.gif . Juk ir gimdyt ne visos isvaziuojam nustatyta data mirksiukas.gif , buna savaite ar dvi dar tenka pavaiksciot, palaukt. Arba atvirksciai, leliukas paskuba ir ateina anksciau.
Raganaa999
QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 17, 16:51)
Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis  biggrin.gif
*

Gera mintis, tikrai reikes ziureti kad vesesnis butu lotuliukas.gif
tany
Gal kas turite atsiliepimu apie si http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38436/
dirza?
Gabe
QUOTE(tany @ 2008 04 25, 16:19)
Gal kas turite atsiliepimu apie si http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38436/
dirza?
*

va sita ir devejau per abu pirmus nestumus ax.gif na man jis patogus buvo.. ypac kai priaugau 20kg, tai nors paplatint buvo is ko blush2.gif uzteko pilnai iki pat gimdymo vieno. Atsiliepimus jau rasiau 4u.gif
man toks vaizdelis, kad vel keliausiu toki pat pirkti ax.gif
vilikaa
okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu blush2.gif
rivera
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 09:05)
okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu blush2.gif
*

Tada, kai atsiranda poreikis paciai prilaikyti pilva, arba nugara skaudet pradeda, pilvo tempimas i apacia, priaugtas didelis svoris, stryju atsiradimas. Kiekvienai moteriai skirtingai prireikia dirzo, ir modeliai skirtingi tinka, kitoms ir nereikia dirzu nesioti. Jos jeuciasi puikiai, pilvukai mazi ir pagalbos neprireikia.
doris
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 10:05)
*

kai pradėsi jaust, kad pilvelis sveria, nugarą skauda ir sunku vaikščiot. aš pati ortopedinį nuspirkau gal prieš 2 savaites. pamatavo kelis, bet ėmiau didesnį, nes dar tikrai pilvas augs, o jei perkant tik tik tinka, tai bus greit per mažas.
jį nešiot reikia, tik tada, kai daug vaikštai. sėdint darbe nereikia. be to, užsidėt jį reikia gulint, kad vaikiuko nespaustų.

kelnaičių kaip diržo nepirkau, nes man spaudžia pilvą. buvau elemetarias nėštukines kojines nusipirkus, tai vieną dieną iškentėjau - labai pilvą spaudė. schmoll.gif
adiavvv
as su dirzu jau nuo 18 sva, bet ne del pilvuku, o del nugaros skausmu, jau nebegalejau apsikest. pilvo nera o nugara kas vakara taip skauda kad is lovos neina pakilt.
gydytoja rekomendavo dirza, sako jis geriau prilaiko nugarele, aisku sumazejo skausmas, bet...visiskai nedingo.
pirkau ortopediniam centre, iskart aprinko tinkama, o siaip jis man jau gerokai prasitampe, nesioju jau 8 sav.
D. mama
sakykit o kiek tas dirzas kainuoja. Mat planuoju ur as nusipirkti, nes kai tik daugiau pavaukstau, tai labai pilva tempia.
doris
QUOTE(D. mama @ 2008 04 29, 07:53)
sakykit o kiek tas dirzas kainuoja. Mat planuoju ur as nusipirkti, nes kai tik daugiau pavaukstau, tai labai pilva tempia.
*

aš mokėjau 43 lt
Gabe
http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38436/ sio itvaro kaina 83Lt doh.gif na, bet man jis geriausias variantas, tad tu pinigeliu tikrai negaila del komforto vaikstant 4u.gif
SILVIA
cia kaip kuri jauciasi...
man 20savaite buvo smarkiai "sugriebe" nugara, tai dirzas tikrai padejo.
paskui nenesiojau, nes tikrai gerai jauciausi.
bet kai 27 savaite gydytojai pasake, kad gresia prieslaikinis gimdymas, tai nesioju kasdien. lankiausi pas keleta daktaru ir visi akcentavo-DIRZAS!!!!
jis prilaiko pilvo raumenis, tai reikalinga stovint vaikstant. sedeti ar guleti - jis nenaudojamas- ir bent man- nepatogu.
dabar kai iki leliuko atejimo liko 3 savaites, vis dar uzsidedu ji, pagal poreiki.

jis rekomenduojamas pilvo raumenims prilaikyti-kad sumazintu ju kruvi.
del svorio...nezinau, nemanau...nes pv. as iki astunto menesio buvau tik 9 kg priaugusi...kai tik 9.5kg sudaro isnesioto vaiko svori.
Jureka
As prie stambesniu nestukiu, tai man Karoliniskese, ortopediniam, dirza 3 rekomendavo, labai norejau tu kelnyciu reguliuojamu bet sake kad negamina (?) didesniu dydziu, tai nusipirkau ta dirza kuri siule, deduosi einant is namu, nezinau ar jis duoda kazkokia nauda, nugaros man neskaudejo, pilvo netempe, o rekomendavo gydytojos gal kad pilvuzas nemazas toks pas mane, nu zodziu, bet kokybe jo tai tragiska, as daznai ji nusimaunu uzsimaunu tai visos tos gumelkos baigia saibom iseiti.. doh.gif na tikiuosi dar menesiukui uzteks, bet siaip tai galetu ir kokybiskesnius gaminti, o mokejau kazkiek virs 40 lt.
Monrutė
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 10:05)
*

šiaip man patarė ginekologė, kada jau dėtis, nes ir pačiai lengviau ilgiau vaikščioti, ir ne taip pavargsti, ir raumenų netampai
žinau mamų, kurios iš viso nieko nenešiojo, ir nieko

o vat tas po gimdymo, tai žinokit užsidėjau kartą doh.gif kol buvau ligoninėj, tikrai ten jo nereikėjo, pilvas dar toks subliuškęs ir mažėjo ne dienom, o valandom
o ir gydytojas gerai pasakė- tai, kas užaugo papildomai gimdai plėstis, jokiu korsetu nesumažės...ir iš tikro, padėti gali ir mankšta ir sportas, nes mankštinti reikia tą išsitempusį pilvą
aš smulki, tai man ir beveik nieko nereikia mankštinti, nes kažkaip viskas gražiai sugrįžo į savo vietas mirksiukas.gif
dontstop
Gal kas žino, ar visom reikalingas korsetas po gimdymo? 4u.gif
rivera
QUOTE(dontstop @ 2008 05 29, 12:08)
Gal kas žino, ar visom reikalingas korsetas po gimdymo? 4u.gif
*

Manu kad ne visoms, juk kiekviena yra individuali. Kitoms uztenka sporto arba net ir be jo tiesiog akyse "dziusta" tai kam tokiai korsetas tongue.gif . Bet jei matote jog yra problema, labai laisvi pilvo raumenys reiktu korseto + sporto raumenukams pastiprinti. 4u.gif
Neila+69
na as nestumo pradzioje nusipirkau dirza nesciosiom,bet uzsidejau gal kokius 3-4kartus,nes nemaciau reikalo,nei skaudejo nugara nei dar kas... va ir dabar jau savaite beliko iki gimdymo ir nereikia man to dirzo... thumbup.gif
todel siulau mamytem pirkt tik tada ,kai jau pasireiskia poreikis... mirksiukas.gif smile.gif
eglytelyte
As pirkau nes nugara labai skaudejo gal kokioj 25 savaitej, bet nelabai padejo tai nelabai ir nesiojau. O dabar kadangi pilvuzas didelis tai jauciasi toks tempimas zemyn tai vel ishsitraukiau ir padeda thumbup.gif
vilikaa
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 21, 14:59)
Keli diržų pavyzdėliai nėščiosioms.
dirzas
dirzas2
kelnaites dirzas
dirzas3
kelnaites dirzas2
*

kokia ju kaina? kuris patogesnis?
dontstop
Mamytės, vis neapsisprendžiu, ar pirkti man tą korsetą ar ne g.gif
Mano situacija tokia:
nugaros neskauda
pilvo netempia
vaikštau mažai, pagrinde sėdžiu, guliu
nešioju tik aptemptus drabužius

Ko gero, man to korseto nereikia? g.gif
rivera
QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 06:58)
Mamytės, vis neapsisprendžiu, ar pirkti man tą korsetą ar ne  g.gif
Mano situacija tokia:
nugaros neskauda
pilvo netempia
vaikštau mažai, pagrinde sėdžiu, guliu
nešioju tik aptemptus drabužius

Ko gero, man to korseto nereikia? g.gif
*

Jei jautiesi gerai, nepriaugai daug svorio, nieks niekur netempia- NEPIRK.
Jei pradesi jaust tempima, nusipirk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vilikaa @ 2008 05 31, 17:10)
kokia ju kaina? kuris patogesnis?
*

Asmeniskai as nesiojau pati pirma dirza (pirma nuotraukyte). Man jis buvo thumbup.gif . Ortopedijos dirzai yra siauresni ir ju gumytes labai issitampo, o sitas man atlaike ir dar kitam kartui liko smile.gif . Tik reikia dirza taisiklingai uzsideti, nes kitaip jausit nepatoguma.
vilikaa
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 02, 11:29)
Jei jautiesi gerai, nepriaugai daug svorio, nieks niekur netempia- NEPIRK.
Jei pradesi jaust tempima, nusipirk 4u.gif
Papildyta:

Asmeniskai as nesiojau pati pirma dirza (pirma nuotraukyte). Man jis buvo  thumbup.gif . Ortopedijos dirzai yra siauresni ir ju gumytes labai issitampo, o sitas man atlaike ir dar kitam kartui liko smile.gif . Tik reikia dirza taisiklingai uzsideti, nes kitaip jausit nepatoguma.
*

o kokia jo kaina? man labai skauda nugara
rivera
QUOTE(vilikaa @ 2008 06 02, 10:07)
o kokia jo kaina? man labai skauda nugara
*

Tiksliai pasakyti dabar negaliu, bet tikrai iki 50lt.
Izolda
Sveikos. Na pas mus dar tik 11-a savaitėlė, pilvuko dar nematyti, svorio nepriaugau, bet jau dauguma kelnių ir kelnaičių atsisėdus veržia pilvo apačią. Tai galvoju gal reikia jau pasidairyti kelnių nėštukėms ir kelnaites nėščiosioms su tuo diržu nusipirkt? Kur jų yra pirkti (kelnaičių), kokios kainos, pagal ką pasirinkti geriau?
rivera
QUOTE(Izolda @ 2008 06 03, 09:24)
Sveikos. Na pas mus dar tik 11-a savaitėlė, pilvuko dar nematyti, svorio nepriaugau, bet jau dauguma kelnių ir kelnaičių atsisėdus veržia pilvo apačią. Tai galvoju gal reikia jau pasidairyti kelnių nėštukėms ir kelnaites nėščiosioms su tuo diržu nusipirkt? Kur jų yra pirkti (kelnaičių), kokios kainos, pagal ką pasirinkti geriau?
*

smile.gif Na kelnaiciu su dirzu nepatarciau dar pirkti, tiesiog jei nera dar pilvuko tai ta guma bus atvepus, jokio efekto o koks tada tikslas? Yra specialiai kelnaites nescioms medvilnines po pilvu ir ant pilvo. Arba yra specialios nesciosioms kelnaites (ne medvilnines) taip isaustos kad pilvuka truputi prilaikytu, bet jos be dirzo. Tokiu galit paieskot vaistinese, parduotuvese nescioms.
Ggggreta
Aš turiu nusipirkusi kelnaites diržą (stringus) pirkau ortopediniame, mokėjau 56lt. ir esu begalo patenkinta, naudoju tada kada daug vaikštau, ir net pastebėjau, kad su juo mažiau noriu i wc blush2.gif
Dinariukas
Sveikutes!!! As zurnale Mamos radau www.pilvojuosta.lt man patiko viena juosta,nutariau uzsisakyti,bet man parase internetu,kad persiusciau 75lt i banko saskaita tada atsius.man kazko keista g.gif juk ispradziu preke,poto pinigai. smile.gif kaip manote??? gal kas pirko ???
deimaaaaa
po gimdymo nesiojau dirza tikrai padejo tuo labiau jai spotuoji smile.gif o nestumo metu nieko nenesiojau smile.gif
rivera
QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 06, 13:09)
Sveikutes!!! As zurnale Mamos radau www.pilvojuosta.lt man patiko viena juosta,nutariau uzsisakyti,bet man parase internetu,kad persiusciau 75lt i banko saskaita tada atsius.man kazko keista  g.gif  juk ispradziu preke,poto pinigai.  smile.gif  kaip manote??? gal kas pirko ???
*

smile.gif Visos internetines prekybos vyksta atvirkstiniu budu, pirma pinigai o po to preke. Prekes galite gauti nuo 3 iki7 dienu o kartais ir ilgiau. Kai kurie dar leidzia atsiskaityti grynais kai kurjeris atveza prekes i namus, taciau visos atsiskaitymo taisykles turi buti nurodytos is anksto.
skystar
Nešioju (jau trečia diena ax.gif ) kelnaites su diržu. Sunku prprasti, varžo, pripratusi buvau grįžusi po darbo visus apatinius nusidraskyt, o dabar taip nebeišeina g.gif . Sakykit, ar korsetus, diržus, spec. kelnaites dėvit ir namie būdamos, o gal darot kokias pertraukėles ? Jau vien į tualetą nueit problema tampa - kol nusiimi visus sluoksnius - kelnės, kelnaitės su diržu, apatinės kelnitės su įklotu, taip ir prisisisiot galima verysad.gif
rivera
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 12:40)
Nešioju (jau trečia diena  ax.gif ) kelnaites su diržu. Sunku prprasti, varžo, pripratusi buvau grįžusi po darbo visus apatinius nusidraskyt, o dabar taip nebeišeina  g.gif . Sakykit, ar korsetus, diržus, spec. kelnaites dėvit ir namie būdamos, o gal darot kokias pertraukėles ? Jau vien į tualetą nueit problema tampa - kol nusiimi visus sluoksnius - kelnės, kelnaitės su diržu, apatinės kelnitės su įklotu, taip ir prisisisiot galima  verysad.gif
*

Nesupyk, bet su tiek sluoksniu, ten tau viskas suvirs doh.gif , o sveikatai manau tikrai ne i nauda. Jei kelnaites su dirzu yra medvinines, kam dar detis i apacia savas kelnaites? Nesiok jas vienas, jos tam ir skirtos, na tik zinoma dazniau skalbt reiks.
O ar nesioji namie ar ne cia kiekvienai individualiai. Ziurint kiek tu namie judi, ar jauti kazkoki nepatoguma be dirzo ir t.t.. Jei gryzti ir visa laik guli, tai kam tas dirzas?
Dinariukas
Aciu, Tusiukas, uz atsakyma thumbup.gif
bastinga
Po cezario operacijos, trečią dieną man labai padėjo korsetas
http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38586/ padėjo tuo, kad lengviau galėjau iš lovos atsikelti, suspausdavo siūlę ir nebaisu buvo vaikščioti. bet ilgai jo nenešiojau, maždaug 2savaites po keletą valandų per dieną.
skystar
Ačiū tūsiukui už atsakymą blush2.gif
rivera
Ner uz ka mamytes smile.gif . Malonu pasitarnauti 4u.gif .
Nuostabu, kad rupinates savimi 4u.gif . Malonaus Jums stebukliuku laikimo wub.gif
Izaa
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 08, 22:37)
smile.gif Visos internetines prekybos vyksta atvirkstiniu budu, pirma pinigai o po to preke. Prekes galite gauti nuo 3 iki7 dienu o kartais ir ilgiau. Kai kurie dar leidzia atsiskaityti grynais kai kurjeris atveza prekes i namus, taciau visos atsiskaitymo taisykles turi buti nurodytos is anksto.
*

as siaip pirkau is ten ir nenesioju blush2.gif tad galiu pigiau parduoti uz koki 50 lt (ji supakuota visaij nauja)pas mane juoda su is kristaliuku pedutem
Dinariukas
As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark nestuke.gif
Izaa
QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 11, 12:11)
As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark  nestuke.gif
*

nzn net siaip o kokybe matosi tikrai gera... as tiesiog neturiu kur jo uzsideti... blush2.gif
jei nori sakyk, gal pastu atsiusciau (nors kaip ir ka siusti nzn nesinaudoju pastu visaij doh.gif ), nes as pirkau buten is to internetinio psl. ir gavau pastu
Vitora
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 23, 23:51)
Siaip geriausiai po gimdymo, kad ir gryztant namo is ligonines, ar kita diena. Parduotuvese galima pasimatuoti, o ir manau pardavejos patars. Vaistinese pasimatuoti nera kur, o pagal istatymus nupirkto ir netikusio apatinio trikotazo grazinti negalima. Tad visko gali but, jog Jusu prekes nepriims atgal.
Geriausiai matuotis, nes nestumo metu tik pagal klubu ismatavimus galit bandyt prktis, o ar tiks po gimdymo g.gif  nieks nepasakys.
*

As norejau del shio dalyko pasisakyti... As vat greitai pagimdysiu jau, bet kelnaites "po gimdymo" jau nusipirkusi turiu. Nezinau kaip kitas, bet issirinkti nebuvo sunku, nes mano pasirinktoji "M" (RelaxMaterenity) tinka merginoms ugiu 150-170cm ir svorio 48-66kg. Tik papraschiausiai esu girdejusi kad ne visoms po gimdymo ju prireikia.

Be to, manau grizus po gimdymo namo, kita diena nelabai kas palaikys minti begti i parduotuves kelnaichiu ieshkoti... nepasirodys taip jau aktualu, manau. Dar tas kraujavimas... g.gif
Mirka
........nuo pusės neštumo nešioju neščiosios diržą ir tokiu būdų man padedanti nešioti pilvuką tongue.gif
Nežinau, ką daryčiau be diržo schmoll.gif Pilvukas augo.. tempe raiščius ir aš jau nebegalėdavau sau leisti ilgai pavaiščioti, keliauti.. Diržas - man pagelbėjo wub.gif ir dar iki dabar be jo neišeinu iš namų thumbup.gif thumbup.gif

Tas pats diržas skirtas ir po gimdymo.. Susiveržti pilvukui ax.gif
Ech..gerai, kad jis yra 4u.gif
Grazhke
man daktarė liepė nusipirkti diržą, nes mano lelius labai žemai. Bet, kad sėdint jis veržia... Ar aš jį blogai užsidedu, ar jį reikia visą laiką sėdantis nusiimt? ax.gif
mdeive
Ir man gydytoja liepe dirza pirkt. Nes kai reikia greiciau paeit - labai pilva suskausta. Bet va galvoju ka reiks darbe daryt, jei su juo sedet nepatogu, o man darbe ir vaiksciot, ir pasedet tenka... Juk neturesiu laiko kas pusvalandi jo segiotis doh.gif
Mamyyte
O va cia jau beda g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
Tai gal pabandykite kelnaites su dirzu nusipirkti,o gal kas patarti gali rimciau? cool.gif cool.gif
Pjaf
tai kuris diržas geriausias? g.gif kaip suprantu dauguma perka iš ortopedija.lt
aš noriu kelnaičių tipo, pilvas nedidelis, svoris irgi, bet vaikštau nemažai, šonus pradėjo skaudėti
norėtųsi, kad ir sėdėtint ir vaikščiojant būtų patogu blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.