Papildyta:
aš irgi nešiojau diržą- korsetą po gimdymo-padėjo bet nepatogus buvo, dabar galvoju apie kelnaites-korsetą, gal patogesnės bus
Papildyta:
Aš nešioju diržą3. Norėjau paklausti, ar ir jį galima po gimdymo nešioti kaip sutraukiantį pilvą, ten kaip ir nėra storosios dalies
QUOTE(inge77 @ 2008 04 09, 10:17) Aš nešioju diržą3. Norėjau paklausti, ar ir jį galima po gimdymo nešioti kaip sutraukiantį pilvą, ten kaip ir nėra storosios dalies Na, is dalies galima Po gimdymo dar labai tinka nesioti gaminius is neopreno. Tai sortai, juostos. Jie puikiai prilaiko, ir padeda atsikratyti priaugusiu lasinuku, lygina celiulito vietas. Tinka sportuojant, tai lyg pirties efektas gaunasi
o as nusipirkai kelnaites po gimdymo RelaxSan, dar nescia tai nieko kol kas neparasysiu, bet dabar galvoju kad tikriusiai nepatogu bus nes reikes kiekviena karta WC jas numauti o po to vel grustis i jas
Is dirzu nescioms pacioj pradzioj turejau irgi kelnaiciu tipo irgi RelaxSan, bet kai zymiai paaugo pilvukas jau nebelaike jis man. Norejau pirkt is ortopedijos irgi kelnaiciu tipo, bet vis mano dydzio nebudavo (dar buvau pakraupus kai man ten pardaveja soliariumine tokia Tai tiesiog jau negalejau vaiksciuoti su tokiu pilvuzu
O ar nusipirkus ta dirza jis tinka visa nestuma? Ta prasme ar nebuna po to jis per mazas ir nereikia pirkti naujo, didesnio?
Ir kaip su juo vasara? Man gimdyt tik rugpjuti, tai paskutinius menesius vaiksciosiu per pacius karscius, ar nebus per karsta su tuo dirzu? QUOTE(Raganaa999 @ 2008 04 17, 13:43) O ar nusipirkus ta dirza jis tinka visa nestuma? Ta prasme ar nebuna po to jis per mazas ir nereikia pirkti naujo, didesnio? Ir kaip su juo vasara? Man gimdyt tik rugpjuti, tai paskutinius menesius vaiksciosiu per pacius karscius, ar nebus per karsta su tuo dirzu? Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis Papildyta: kazin ar netrukdo tie dirzai vaiko galvutei isistatyti? QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 17, 14:51) Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis Papildyta: kazin ar netrukdo tie dirzai vaiko galvutei isistatyti? Tikrai ne QUOTE(*Bounty* @ 2008 04 17, 16:51) Ne, per mazas tikrai neturetu buti. Ten turi apimti po pilvu issimatuoti, o ten nesikeicia beveik nieko. O del vasaros tai sunku pasakyti bus silciau kazkiek ir ne prie visu drabuziu priderinsi nes jei kokia trikotazine suknele tai gali matytis. Tai tada pirkdama paziurek kad nebutu koks vilnonis Gera mintis, tikrai reikes ziureti kad vesesnis butu
Gal kas turite atsiliepimu apie si http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38436/
dirza? QUOTE(tany @ 2008 04 25, 16:19) va sita ir devejau per abu pirmus nestumus man toks vaizdelis, kad vel keliausiu toki pat pirkti
okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 09:05) okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu Tada, kai atsiranda poreikis paciai prilaikyti pilva, arba nugara skaudet pradeda, pilvo tempimas i apacia, priaugtas didelis svoris, stryju atsiradimas. Kiekvienai moteriai skirtingai prireikia dirzo, ir modeliai skirtingi tinka, kitoms ir nereikia dirzu nesioti. Jos jeuciasi puikiai, pilvukai mazi ir pagalbos neprireikia. QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 10:05) okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu kai pradėsi jaust, kad pilvelis sveria, nugarą skauda ir sunku vaikščiot. aš pati ortopedinį nuspirkau gal prieš 2 savaites. pamatavo kelis, bet ėmiau didesnį, nes dar tikrai pilvas augs, o jei perkant tik tik tinka, tai bus greit per mažas. jį nešiot reikia, tik tada, kai daug vaikštai. sėdint darbe nereikia. be to, užsidėt jį reikia gulint, kad vaikiuko nespaustų. kelnaičių kaip diržo nepirkau, nes man spaudžia pilvą. buvau elemetarias nėštukines kojines nusipirkus, tai vieną dieną iškentėjau - labai pilvą spaudė.
as su dirzu jau nuo 18 sva, bet ne del pilvuku, o del nugaros skausmu, jau nebegalejau apsikest. pilvo nera o nugara kas vakara taip skauda kad is lovos neina pakilt.
gydytoja rekomendavo dirza, sako jis geriau prilaiko nugarele, aisku sumazejo skausmas, bet...visiskai nedingo. pirkau ortopediniam centre, iskart aprinko tinkama, o siaip jis man jau gerokai prasitampe, nesioju jau 8 sav.
sakykit o kiek tas dirzas kainuoja. Mat planuoju ur as nusipirkti, nes kai tik daugiau pavaukstau, tai labai pilva tempia.
http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38436/ sio itvaro kaina 83Lt
cia kaip kuri jauciasi...
man 20savaite buvo smarkiai "sugriebe" nugara, tai dirzas tikrai padejo. paskui nenesiojau, nes tikrai gerai jauciausi. bet kai 27 savaite gydytojai pasake, kad gresia prieslaikinis gimdymas, tai nesioju kasdien. lankiausi pas keleta daktaru ir visi akcentavo-DIRZAS!!!! jis prilaiko pilvo raumenis, tai reikalinga stovint vaikstant. sedeti ar guleti - jis nenaudojamas- ir bent man- nepatogu. dabar kai iki leliuko atejimo liko 3 savaites, vis dar uzsidedu ji, pagal poreiki. jis rekomenduojamas pilvo raumenims prilaikyti-kad sumazintu ju kruvi. del svorio...nezinau, nemanau...nes pv. as iki astunto menesio buvau tik 9 kg priaugusi...kai tik 9.5kg sudaro isnesioto vaiko svori.
As prie stambesniu nestukiu, tai man Karoliniskese, ortopediniam, dirza 3 rekomendavo, labai norejau tu kelnyciu reguliuojamu bet sake kad negamina (?) didesniu dydziu, tai nusipirkau ta dirza kuri siule, deduosi einant is namu, nezinau ar jis duoda kazkokia nauda, nugaros man neskaudejo, pilvo netempe, o rekomendavo gydytojos gal kad pilvuzas nemazas toks pas mane, nu zodziu, bet kokybe jo tai tragiska, as daznai ji nusimaunu uzsimaunu tai visos tos gumelkos baigia saibom iseiti..
QUOTE(vilikaa @ 2008 04 27, 10:05) okada eik pradetnesioti tuos nestumo korsetus?dirzus ar kaip ten jie vadinasi?sory kad nieko apie tai nesuprantu šiaip man patarė ginekologė, kada jau dėtis, nes ir pačiai lengviau ilgiau vaikščioti, ir ne taip pavargsti, ir raumenų netampai žinau mamų, kurios iš viso nieko nenešiojo, ir nieko o vat tas po gimdymo, tai žinokit užsidėjau kartą o ir gydytojas gerai pasakė- tai, kas užaugo papildomai gimdai plėstis, jokiu korsetu nesumažės...ir iš tikro, padėti gali ir mankšta ir sportas, nes mankštinti reikia tą išsitempusį pilvą aš smulki, tai man ir beveik nieko nereikia mankštinti, nes kažkaip viskas gražiai sugrįžo į savo vietas
Gal kas žino, ar visom reikalingas korsetas po gimdymo?
QUOTE(dontstop @ 2008 05 29, 12:08) Manu kad ne visoms, juk kiekviena yra individuali. Kitoms uztenka sporto arba net ir be jo tiesiog akyse "dziusta" tai kam tokiai korsetas
na as nestumo pradzioje nusipirkau dirza nesciosiom,bet uzsidejau gal kokius 3-4kartus,nes nemaciau reikalo,nei skaudejo nugara nei dar kas... va ir dabar jau savaite beliko iki gimdymo ir nereikia man to dirzo...
todel siulau mamytem pirkt tik tada ,kai jau pasireiskia poreikis...
As pirkau nes nugara labai skaudejo gal kokioj 25 savaitej, bet nelabai padejo tai nelabai ir nesiojau. O dabar kadangi pilvuzas didelis tai jauciasi toks tempimas zemyn tai vel ishsitraukiau ir padeda
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 21, 14:59) kokia ju kaina? kuris patogesnis?
Mamytės, vis neapsisprendžiu, ar pirkti man tą korsetą ar ne
Mano situacija tokia: nugaros neskauda pilvo netempia vaikštau mažai, pagrinde sėdžiu, guliu nešioju tik aptemptus drabužius Ko gero, man to korseto nereikia? QUOTE(dontstop @ 2008 06 01, 06:58) Mamytės, vis neapsisprendžiu, ar pirkti man tą korsetą ar ne Mano situacija tokia: nugaros neskauda pilvo netempia vaikštau mažai, pagrinde sėdžiu, guliu nešioju tik aptemptus drabužius Ko gero, man to korseto nereikia? Jei jautiesi gerai, nepriaugai daug svorio, nieks niekur netempia- NEPIRK. Jei pradesi jaust tempima, nusipirk Papildyta: QUOTE(vilikaa @ 2008 05 31, 17:10) Asmeniskai as nesiojau pati pirma dirza (pirma nuotraukyte). Man jis buvo QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 02, 11:29) Jei jautiesi gerai, nepriaugai daug svorio, nieks niekur netempia- NEPIRK. Jei pradesi jaust tempima, nusipirk Papildyta: Asmeniskai as nesiojau pati pirma dirza (pirma nuotraukyte). Man jis buvo o kokia jo kaina? man labai skauda nugara
Sveikos. Na pas mus dar tik 11-a savaitėlė, pilvuko dar nematyti, svorio nepriaugau, bet jau dauguma kelnių ir kelnaičių atsisėdus veržia pilvo apačią. Tai galvoju gal reikia jau pasidairyti kelnių nėštukėms ir kelnaites nėščiosioms su tuo diržu nusipirkt? Kur jų yra pirkti (kelnaičių), kokios kainos, pagal ką pasirinkti geriau?
QUOTE(Izolda @ 2008 06 03, 09:24) Sveikos. Na pas mus dar tik 11-a savaitėlė, pilvuko dar nematyti, svorio nepriaugau, bet jau dauguma kelnių ir kelnaičių atsisėdus veržia pilvo apačią. Tai galvoju gal reikia jau pasidairyti kelnių nėštukėms ir kelnaites nėščiosioms su tuo diržu nusipirkt? Kur jų yra pirkti (kelnaičių), kokios kainos, pagal ką pasirinkti geriau?
Aš turiu nusipirkusi kelnaites diržą (stringus) pirkau ortopediniame, mokėjau 56lt. ir esu begalo patenkinta, naudoju tada kada daug vaikštau, ir net pastebėjau, kad su juo mažiau noriu i wc
Sveikutes!!! As zurnale Mamos radau www.pilvojuosta.lt man patiko viena juosta,nutariau uzsisakyti,bet man parase internetu,kad persiusciau 75lt i banko saskaita tada atsius.man kazko keista
po gimdymo nesiojau dirza tikrai padejo tuo labiau jai spotuoji
QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 06, 13:09) Sveikutes!!! As zurnale Mamos radau www.pilvojuosta.lt man patiko viena juosta,nutariau uzsisakyti,bet man parase internetu,kad persiusciau 75lt i banko saskaita tada atsius.man kazko keista
Nešioju (jau trečia diena
QUOTE(skystar @ 2008 06 09, 12:40) Nešioju (jau trečia diena Nesupyk, bet su tiek sluoksniu, ten tau viskas suvirs O ar nesioji namie ar ne cia kiekvienai individualiai. Ziurint kiek tu namie judi, ar jauti kazkoki nepatoguma be dirzo ir t.t.. Jei gryzti ir visa laik guli, tai kam tas dirzas?
Aciu, Tusiukas, uz atsakyma
Po cezario operacijos, trečią dieną man labai padėjo korsetas
http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38586/ padėjo tuo, kad lengviau galėjau iš lovos atsikelti, suspausdavo siūlę ir nebaisu buvo vaikščioti. bet ilgai jo nenešiojau, maždaug 2savaites po keletą valandų per dieną.
Ačiū tūsiukui už atsakymą
Ner uz ka mamytes
Nuostabu, kad rupinates savimi QUOTE(tusiukas8 @ 2008 06 08, 22:37) as siaip pirkau is ten ir nenesioju
As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark
QUOTE(Dinariukas @ 2008 06 11, 12:11) As butent tokios ir noriu,bet as is Klaipedos.o tau nepatiko??? kodel nenesiojai? gal nesamone? patark nzn net siaip o kokybe matosi tikrai gera... as tiesiog neturiu kur jo uzsideti... jei nori sakyk, gal pastu atsiusciau (nors kaip ir ka siusti nzn nesinaudoju pastu visaij QUOTE(tusiukas8 @ 2008 01 23, 23:51) Siaip geriausiai po gimdymo, kad ir gryztant namo is ligonines, ar kita diena. Parduotuvese galima pasimatuoti, o ir manau pardavejos patars. Vaistinese pasimatuoti nera kur, o pagal istatymus nupirkto ir netikusio apatinio trikotazo grazinti negalima. Tad visko gali but, jog Jusu prekes nepriims atgal. Geriausiai matuotis, nes nestumo metu tik pagal klubu ismatavimus galit bandyt prktis, o ar tiks po gimdymo As norejau del shio dalyko pasisakyti... As vat greitai pagimdysiu jau, bet kelnaites "po gimdymo" jau nusipirkusi turiu. Nezinau kaip kitas, bet issirinkti nebuvo sunku, nes mano pasirinktoji "M" (RelaxMaterenity) tinka merginoms ugiu 150-170cm ir svorio 48-66kg. Tik papraschiausiai esu girdejusi kad ne visoms po gimdymo ju prireikia. Be to, manau grizus po gimdymo namo, kita diena nelabai kas palaikys minti begti i parduotuves kelnaichiu ieshkoti... nepasirodys taip jau aktualu, manau. Dar tas kraujavimas...
........nuo pusės neštumo nešioju neščiosios diržą ir tokiu būdų man padedanti nešioti pilvuką
Nežinau, ką daryčiau be diržo Tas pats diržas skirtas ir po gimdymo.. Susiveržti pilvukui Ech..gerai, kad jis yra
man daktarė liepė nusipirkti diržą, nes mano lelius labai žemai. Bet, kad sėdint jis veržia... Ar aš jį blogai užsidedu, ar jį reikia visą laiką sėdantis nusiimt?
Ir man gydytoja liepe dirza pirkt. Nes kai reikia greiciau paeit - labai pilva suskausta. Bet va galvoju ka reiks darbe daryt, jei su juo sedet nepatogu, o man darbe ir vaiksciot, ir pasedet tenka... Juk neturesiu laiko kas pusvalandi jo segiotis
O va cia jau beda
Papildyta: Tai gal pabandykite kelnaites su dirzu nusipirkti,o gal kas patarti gali rimciau?
tai kuris diržas geriausias?
aš noriu kelnaičių tipo, pilvas nedidelis, svoris irgi, bet vaikštau nemažai, šonus pradėjo skaudėti norėtųsi, kad ir sėdėtint ir vaikščiojant būtų patogu |