Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Korsetai ir nėščiųjų diržai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
maumė
QUOTE(Butvilė @ 2011 05 30, 22:17)
Draugės prinešė įv. juostų ir diržų. Turiu ne vieną. Bet kazkaip vis nematau poreikio jo nesioti. Pirma priežastis kodel man neina su jais buti - spaudzia puslę. Kad ir auksciau ar zemiau bandziau - vistiek rodos spaudzia ir viskas.  Visa nėstumą vargstu del tos pūslės. O kai uzsidedu juosta - visai paeiti neina - rodos tuoj.... Pilvo tempimo nejauciu. Tad galvoju kad gal ir nesukti galvos del tu juostu. O gal nemoku uzsideti.
*

man tas pats buna nuo paprasto dirzo. Dabar laukiu antro jau tuoj septintas men.Turiu savo nuomone apie tuos diržus,manau tai gamintoju išmislas kad ju butinai reikia, bet paziurekit visur raso:nenesioti daugiau 3 val is eiles, na mes mokemes kad per diena apskritai ne daugiau 2-3 val nes nusilpsta raumenys ir paskui be dirzo jau visai ne kas, tai va o as per abu nestumus vidutiniskai vaikstau, ant koju per diena visa nestoviu, tai manau man visai ju nereik ir nei tu po gimdymo kelnaiciu nenaudojau, tai pilvas galiu pasakyt labai greit grizo i savo vieta irgi manau del mano jau minetu priezasciu.beje dare cezari.
ir dar idomiausia kad antras nestumas o pilvas taip pat aukstai kaip su pirmu, ko tikrai nesitikejau - vadinasi viskas kol kas savo vietoj mirksiukas.gif
ayla
Šiek tiek iš mano praktikos apie diržus nėščiosioms ir panašius dalykėlius. Jau antrą trimestrą pradėjo labai skaudėti nugarą, o vakarais iš darbo "šliauždavau" susikūprinusi kaip šimtametė senutė. Tai draugė pasiūlė diržą, kurį ir pati naudojo. Pirkau "Ortopedijos Technika", Savanoriu pr. , Kaune. http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/55620/. Pliusai: praėjo nugaros skausmas, netempia pilvo žemyn, itin patogus vaikščiojant (savaitę Graikijoje be jo būčiau prapuolus), sėdint irgi visai nieko (nuvažiuoju mašina Kaunas - Vilnius normaliai), neprakaituoja, susimažina/pasididina pagal pilvuko apimtį. Minusai - truputį didoka kaina, bet tikrai verta. smile.gif
Ir dar vienas dalykėlis kuris man labai pravertė - elastinės kelnaitės su įtvaru. http://www.ortopedija.lt/index.php/lt/38415/. Tik pas mane šortukai. Tai dar ir storėjančias šlaunis aptempia. smile.gif Ir sportuot su jom super! smile.gif
kristute*
As be dirzo per pirmaji nestuma taip pat niekur neidavau, net vasara saziningai nesiojau, manau jie ir nuo striju apsago nes nera tokio stipraus pilvelio tempimo.... Dabar laukiuosi dvynuku, tai jau tuoj ji vel nesiosiu saziningai....
Agė
Kažkada esu maciusi toki dirzeli nestumo pradziai kuris segasi ant neuzsiseganciu kelniu sagos.
gal kuri nors matete ir zinote kur isigyti?
dekui
blush2.gif
Monet
Sveikutės, pasidalinsiu aš irgi savo atradimais 4u.gif

Pas mane jau ne pirmas nėštumas ir mano atradimas visais nėštumais, tai kelnaitės su įtvaru.

Kiek aš bandžiau matuotis diržų, man jie visi buvo nepatogus... Paprastai jie yra platus ir jei uzsidedu taip kaip reikia, tai nepatogu su tokiu sedeti, nes dirzo krastukas užeina ir ant kiršnies. Be to jie labai stori, todėl savo džinsiukus uzsidėjusi jaučiausi nepatogiai, o vasara per karščius kažkaip iš vis neįsivaizduoju jų pastovaus nešiojimo.

Šiuo metu aš nešioju šitas kelnaites ir man jos labai patinka ax.gif

Kelnaites

Su šiomis kelnaitėmis aš varinėju kaip tankas, pilvelį atstačiusi lotuliukas.gif
Sissta
Man butinai reikejo dirzo.. visi gyd, sake ir pati geriau su juo jauciausi.. tik va karsta daznai buvo sad.gif
melynas dangus
oi, man tai nepatogu tas dirzas.. nusipirkau, ir vien del to, kad pinigus mokejau tai pora dienu pakentejau su juo, bet nebenesioju. nuo nugaros skausmo jis man nepadejo (per dvi dienas gal ir neturetu padeti) biggrin.gif bet atradau puiku dalyka nuo nugaros skausmo- sedint nekelti kojos ant kojos thumbup.gif
Austejos*Mamyte
Sveikos mamytes
smile.gif
man jau 33-ia savaite, korsetuka saziningai nesiojau iki 28 sav, dabar vaikstau be jo, kazkaip pradejo alergizuot,dayrtis nepatogu su juo .. tepu sviestmedzio aliejum odele nuo striju, rezultata matysiu po gimdymo, bet mano drauge laukesi dvynuku taip pat negalejo nesiot tu dirzu ir korsetu tai tepe odele sviestmedziu,dabar po dvieju metu ja sutikus negaliu patiket: ne vienos strijos.aisku pasportavo ,laikesi dietos, figura atsistate thumbup.gif na gal cia ir nuo odos ar genu priklauso... g.gif
Miglinė
QUOTE(diamond13 @ 2011 07 05, 12:00)
na gal cia ir nuo odos ar genu priklauso... g.gif
*

drįsčiau teigti, kad 80 proc. nuo odos priklauso, jei jūsų oda elastingesnė ir strijų nebus man 34 savaitė dar nei vienos strijos neturiu ir niekuo nesitelpioju, pažystu moterį, kurios nėštumas mažesnis nei mano, bet strijų turi nors ir tepasi kremu nuo strijų, čia žinokit kaip kam pasiseka su oda
♥SL♥
Vakar nusipirkau nestuke.gif diržą ir tikrai lengviau pilvūzikui mirksiukas.gif
suntea7
Maždaug nuo kokios 28sav pradėjau jausti, kad reikia ir man kažkokio pilvuko palaikymo, nes darėsi sunkoka vaikščioti.
Taigi draugė paskolino ortopedinį diržą "Gerda", jei neklystu, tai man jis visiškai nepatiko, o dar blogiau jaučiausi su juo, visiškai nepatogiai ir nejaučiau jokio "palaikymo"... schmoll.gif
O vat paskui atradau superinį dalyką: ortopedinį įtvarą-kelnaites, tai negaliu atsidžiaugti thumbup.gif Kažkaip buvau nusistačius prieš tas prilaikančias kelnaites, bet kai pabandžiau tai nuostabus tikrai daiktas! Kadangi nugaros skausmais nesiskundžiu, man reikia tik pilvo prilaikymui priemonės, tai tas įtvaras-kelnaitės puikiai tai atlieka thumbup.gif Žymiai lengviau vaikščioti, nebereikia pačiai rankomis iš apačios pilvuko prilaikyti smile.gif
Kucka
Mergaitės, gal turite kuri parduoti diržą nėštukei? Manyčiau, kad L dydis tiktų man blush2.gif Labai lauksiu pasiūlymų A.Ž. blush2.gif

Ačiū smile.gif
Jovani
QUOTE(Miglinė @ 2011 07 05, 13:36)
drįsčiau teigti, kad 80 proc. nuo odos priklauso, jei jūsų oda elastingesnė ir strijų nebus man 34 savaitė dar nei vienos strijos neturiu ir niekuo nesitelpioju, pažystu moterį, kurios nėštumas mažesnis nei mano, bet strijų turi nors ir tepasi kremu nuo strijų, čia žinokit kaip kam pasiseka su oda
*

na anksti džiaugtis nereikėtų, nes pavyzdžiui aš su pirmagime nė vienos strijos neturėjau nėštumo metu, bet va po gimdymo jau ir atsirado visas tas "grožis". Dėkui Dievui, kad oda pas mane tokia gan elastinga, tai kažkaip viskas grįžo į vietą ir tų strijų tik porą tesimato dabar. Kažin kaip bus su antruoju...

o kai pilvukas bus didesnis ir sunkesnis, tuomet įsigysiu kažkurios mamytės užrodytas kelnaites, nes, manau, jog tikrai patogiai turėtų jaustis nėščioji su jomis 4u.gif
juridine_kontora
QUOTE(Miglinė @ 2011 07 05, 14:36)
*

34 savaites, tai dar ne 40.
SIulyciau vis delto panaudoti papildomu priemoniu, nes jau kai atsiras strija, tai bus per velu gailetis del to, ko nepadarei.
Nivea
Aš irgi tyliai džiaugiau ko gero iki 36 sav ar dar ilgiau, o per paskutines kelias savietėles ir pasirodė tas gėris. Betkokiu atveju diržą nešiojau ir namie ir kažkur eidama, nes be jo bučiau nepanešus pilvuko biggrin.gif
Pirkau jį Kaune ortopedijos klinikoj, Savanorių prospekte. Tai ne tik atlaikė mano nėštumą, bet ir jau dviejų mano draugių ir neabejoju, kad dar kelis pilvukus atlaikys neišsitampęs ir nesubliuškęs thumbup.gif
egllute
Mano pilvelis dabar jau daugmaz grazus (striju nera), tiesa bambute tai siaip sau... Nu ir aisku randas po CP.
Nestumo pabaigoje dirza daznai nesiojau, nes su juo buvo daug smagiau, o kadangi buvo ruduo tai ir karsta nebuvo, nors turbut vasara irgi butu geriau nesioti nei nenesioti. Tuo pirkiniu labai dizaugiausi.
Po nestumo turejau korseta, bet gydytoja sake, kad jo nereikia nes greiciau atsistato pilvo raumenys, tai ir nenesiojau.
juridine_kontora
QUOTE(Monet @ 2011 06 09, 10:45)
Sveikutės, pasidalinsiu aš irgi savo atradimais 4u.gif

Pas mane jau ne pirmas nėštumas ir mano atradimas visais nėštumais, tai kelnaitės su įtvaru.

*

Man irgi jos zymiai patogiau negu durzas.
Damla
O kaip jus renkates kelnaiciu dydi? Mano dabar 30 sav ir ziuriu, kad svoris pradejo augti po 1 kg i savaite. Jei dabar pirksiu tinkama dydi, paskui reikes naujas kelnaites pirkt, ar jos pakankamai tampios?
RIMGAILĖ
Dirza pilvukui prilaikyti buvau nusipirkusi, kai laukiausi pirma kart ir iki gimdimo buvo like pora men, jis man pasiteisino, nes mano pilvukas kuo arciau gimdymo tuo zemiau leidosi, panest nebegalejau doh.gif nugara skaudejo doh.gif Buvau tikra, kad man tokiu nesamoniu neprireiks ir cia tik lepuneliu mada ir siaip reklama pinigeliams is busimu mamyciu traukti doh.gif Bet pasirodo, kad ne ir kad padeda. Kad karsta buvo su tuo dirzu, tai taip, bet buvo kur kas lengviau gyventi thumbup.gif Apie kelnaites tik dabar prisiskaiciau tiek gero, tai ko gero bandysiu, net negalvojau, kad jos gali prilaikyt g.gif
Toffifee
Man 22 sav., taip suprantu, kad mano vaikelis zemiau yra (placentos lokalizacija zemai ir dar gimdos kaklelis sutrumpejes). Taigi del to ir nugaros bei pilvo skausmeliu nusipirkau dirza. Dirzo apatine dalis toookia plati, kad bijau ji dėtis. Toks jausmas, kad tik lasinius palaiko, o vaikeli spaudzia (nes tas dirzas tiesiai apacioj). Ar as cia prisigalvoju tik (del to vaikelio spaudimo) ?smile.gif
Monet
Jei atrodo, kad diržas spaudžia, tai geriau nenešioti...Tiesa sakant aš dėl to ir pasirinkau kelnaites, o ne diržą, nes arba diržas eina ant kirkšnies ir nepatogu sėdėti arba man atrodė, kad spaudžia vaikelį... Mano pilvukas irgi žemiau.

Savo kelnaites aš pirkau ortopedijos technikoj. Ten yra ir diržų, ir kelnaičių. Man ten patiko, kad buvo pasimatavimui kabina, niekas už nugaros nestovėjo ir nereikėjo skubėti. Todėl buvau pasiėmusi beveik viską ką šiam reikalui turėjo ir išsimatavau biggrin.gif Be to ten buvo ir kėdė, tai pasimatavus bandžiau ir sėdėti, ir pritupti, ir ant viršaus džinsus užsidėti...

Taigi, jei su diržu nepatogu, geriau nueiti kur daug visko yra ir neskubant išsimatuoti su kuo patogiausia 4u.gif
Zivile123
Parduodu nesciosios dirza "Lauma" 1 dydis (apimtis 88-100cm)
30lt
bresk5
kaip taisiklingai užsidet dirza,ar galima detis ant mainutes
Austejos*Mamyte
QUOTE(bresk5 @ 2011 10 04, 16:39)
kaip taisiklingai užsidet dirza,ar galima detis ant mainutes
*

kiek zinau reikia ji detis atsigulus,pilvukas geriau isistato.kiek bandziau atsistojus tai ne tas:) as asmeniskai nesiojau tiki ant nuogo kuno,teko girdeti kad kitoms patogiau ant maikutes
HappyAngel

! 
Nedarykite iš šio skyrelio temų skelbimų lentos!
bresk5
kada reike pirkti dirza po gimdymo,ar kai jau pagimdai ar pries gimdyma,
kristute*
QUOTE(bresk5 @ 2011 10 21, 16:40)
kada reike pirkti dirza po gimdymo,ar kai jau pagimdai ar pries gimdyma,
*

as nusipirkau pries gimdyma... nes po CP daktare jau sake butu gerai su dirzu is lovos islipti ax.gif
rircik
man butinai reikejo ir pries gimdyma nesioti ir po.
vilmoske
Turiu korsetą nestuke.gif Per Naujus sugalvojau pabandyt, nes draugė labai išgyrė, kad jai labai gerai buvo.. Iškentėjau su juo tik apie vakandą lotuliukas.gif

Manau, kad jei blogai jauties be nieko, tada ir reikia kažko.. Bet kai aš nejaučiu nei nugaros skausmų siaubingų, nei pilvo netempia.. tai dėtis vien tam, kad dėtis.. nematau reikalo smile.gif

O va korsetą ar diržą po gimdymo būtinai nešiosiu.. tik dabar pradėjau dairytis, tai tiek jų visokiausių, kad jau pasimečiau.. kokį rinktis? g.gif

Juk paskirtis jų visų tikriausiai ta pati - atstatyti pilvuką į vietą po gimdymo... ar ne?
`delfine`
SVeikos, paskaiciau jusu atsiliepimus, susidariau nuomone kad kelnaites su itvarais tikrai visoms patogios, o dirzai kaip kam...
siuo metu man 23sva, nugaros skausmu nejauciu, bet gin parekomendavo jau pasidairyti kazkokios priemones
man tik tiek kad kartais jauciu pilvuko tempima. O dar labai megstu eiti pasivaikscioti ilgai
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza g.gif
dar rekomendacija buvau gavus kad dirza reikia butinai pirkti su platesne dalimi nugarai....
gal kas galit ka patarti?
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas doh.gif
Dun2lis2
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 10, 08:18)
SVeikos, paskaiciau jusu atsiliepimus, susidariau nuomone kad kelnaites su itvarais tikrai visoms patogios, o dirzai kaip kam...
siuo metu man 23sva, nugaros skausmu nejauciu, bet gin parekomendavo jau pasidairyti kazkokios priemones
man tik tiek kad kartais jauciu pilvuko tempima. O dar labai megstu eiti pasivaikscioti ilgai
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza  g.gif
dar rekomendacija buvau gavus kad dirza reikia butinai pirkti su platesne dalimi nugarai....
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas  doh.gif
*

Paieskokite skelbimu lentoje,daugelis mamyciu parduoda, taip pat per Manodrabuziai galima rasti nebrangiu ir nenudevetu dirzeliu mirksiukas.gif
dzuka
QUOTE(`delfine` @ 2012 02 10, 08:18)
tai svarstau kuri daikta man cia isigyti - ar tas kelnaites ar dirza  g.gif
ir gal zinot kur pigiau isigyti tokiu prekiu? nes taip nesinori metytis pinigeliais, tuo labiau jog neznai ar dar tiks tas dirzas  doh.gif
*

va kur susekiau tave hihihi.gif
as kaip tik sestadieni nusipirkau dirza ir kelnaites (nes buvo akcija tai pasiemiau abu). Nors pilvas dar netempia i apacia, bet galvoju, kad geriau prilaikyt nuo anksciau. Kelnaiciu dar nebandziau.
ten kur zaliosios varlytes
Aš turiu ir kelnaites ir nėščiosios diržą. Iš pradžių pradėjau nešioti diržą, bet mano pilvukas buvo aukštai tai nieko jis man nelaikė. Vos paeiti galėjau, nes raiščiai neatlaikė pilvo svorio verysad.gif
Tada ginekologė rekomendavo kelnaites nėščiosioms. Tai be jų jau nuo kokios 22 savaitės neišsiverčiu thumbup.gif
Man jos patogiau nei diržas, nereikia kas 3-4val nusiiminėti. Jei užsimanau į tualetą būdama ne namie, ypač kas labai aktualu dabar, nėštumo pabaigoje, nereikia sukti galvos, kaip išėjus iš tualeto tą diržą vėl užsidėti (nes jį reikia dėtis atsigulus, o man labai nemalonu jį nešioti ant nuogo pilvo, tai aš dėdavausi ant kelnių).
Dabar daugiau pavaikščiojus tai ir kelnaites ir diržą užsidedu smile.gif
Dreamm
Pirma nestuma turejau dirza, nepatiko jis man. Is pradziu, kol ismokau uzsideti, is vis ziauriai nepatogus buvo. Dabar noriu isbandyti kelnaites.
Kas galit patarti kur ju nusipirkti, kokios firmos? Noriu normaliu - kokybisku, kad paskui nereiketu moketi 2 kartus smile.gif
Viltiux
Sveikutės mamytės!
Draugė rekomendavo latvišką Laumos firmos diržą nėščiąjai. Gal kurios bandėte? Ar tikrai jis geras, patogus? g.gif
twins mummy
Nešiojau diržą, nes laukiausi dvynukų. Pilvukas nebuvo didelis, bet diržas labai padėjo jį prilaikyti. Skaičiau, kad diržas būtinai reikalingas dirbančioms sėdimą darbą. Siūlyčiau klausti savo ginekologės, patars smile.gif pati pirkau per emama.lt
vai2te0528
QUOTE(migle/arentas @ 2012 03 06, 19:17)
Nešiojau diržą, nes laukiausi dvynukų. Pilvukas nebuvo didelis, bet diržas labai padėjo jį prilaikyti. Skaičiau, kad diržas būtinai reikalingas dirbančioms sėdimą darbą. Siūlyčiau klausti savo ginekologės, patars smile.gif pati pirkau per emama.lt
*

O prie ko cia sedimas darbas? g.gif
Cansado
QUOTE(Dreamm @ 2012 02 23, 11:21)
Pirma nestuma turejau dirza, nepatiko jis man. Is pradziu, kol ismokau uzsideti, is vis ziauriai nepatogus buvo. Dabar noriu isbandyti kelnaites.
Kas galit patarti kur ju nusipirkti, kokios firmos? Noriu normaliu - kokybisku, kad paskui nereiketu moketi 2 kartus  smile.gif
*

Aš irgi diržo negalėjau pakęst, nepatogu, visada jį jausdavau nemaloniai.. schmoll.gif tai pirkau šitas kelnaites, geros, patogios.. ax.gif dėdavausi, kai reikėdavo kur ilgiau pavaikščioti..tik paskutinę savaitę nešiojau pastoviai, nes reikėjo šiek tiek prilaikyti pilvo šonus, kad vaikas vėl neatsisėstų pilve..
puma
As kelnaites iskart su dirzu nesioju labai patogu ir kazkaip ramu paciai (o pirkau turguj, spec nesciosioms, ne karve kainavo, pabandymui pirkau, maza neprigytu) 4u.gif
Sunny Day
QUOTE(puma @ 2012 03 13, 14:09)
As kelnaites iskart su dirzu nesioju labai patogu ir kazkaip ramu paciai (o pirkau turguj, spec nesciosioms, ne karve kainavo, pabandymui pirkau, maza neprigytu) 4u.gif
*

Kokiame turguje ir kurioje vietoje? 4u.gif
puma
QUOTE(Sunny Day @ 2012 03 13, 19:29)
Kokiame turguje ir kurioje vietoje? 4u.gif
*

Vilniuje, Kalvariju turguj, rudeni dar kazkaip netycia uztaikiau, kur prekiauja apatiniu trikotazu 4u.gif
vai2te0528
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 25, 14:41)
Ne tik rekomenduojama, o ir privaloma, nes kitaip jis neneš jokios naudos, o tik spaus vaisių.
*

Kazkokia nesamone.. O tai jei esi dirbanti, kur gultis tarkim PC, ant WC grindu? unsure.gif blink.gif
prettiness
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 21, 17:13)
Kazkokia nesamone.. O tai jei esi dirbanti, kur gultis tarkim PC, ant WC grindu?  unsure.gif  blink.gif
*

Taip, idealu dirza uzsideti ryte atsikelus, dar neislipus is lovos. As asmeniskai pirmiausia pirkau kelnaites su dirzu, tai man jos del sios priezasties yra nelabai reikalingos. Ir dar jos ne taip gerai pakelia pilvuka kaip dirzas. Bet kadangi rytais visada einu i dusa, tenka vel atsigulti kokiom 5 minutems, tada dedu dirza.
d'ville
Sveikos, nėštukės, nusipirkau ir aš Laumos diržą, nes tempia pilvuką ir nugarą skauda. Bet man baisus diskomfortas tą pilvo apačią suspaudus vaikščiot - atrodo, ir skauda, ir lelius kažkaip keistai muistosi. O jei atlaisvinu - jokios naudos iš to diržo unsure.gif Kai suspaudžiu, eiti lengviau, ir pilvo svorio nesijaučia, na bet tas spaudimas.. O vienintelis patarimas iš konsultantų - kad man būtų patogu doh.gif Kaip nuspręsti, kas yra tas "patogu"? Ar išvis toks daiktas gali būti patogus? Taip nesinori išlaidauti dar ir ant kelnaičių.. Ir užsidėjimas atsigulus man visiškas nesusipratimas - nei įtempsi jo normaliai, vis tiek atsistojus perdedu iš naujo. Gal neaiškiai aš čia, bet jei pasidalinsit patirtimi, būsiu dėkinga 4u.gif
Jureka
pritariu, kad kažko trūksta tiems diržams, turejau su pirmąja ir kankinausi, dabar su antru vėl man kankynė tas diržas. Matyt vis dėlto reikėtų diržą-kelnaites įsigyti. doh.gif
Jureka
QUOTE(puma @ 2012 03 14, 11:31)
Vilniuje, Kalvariju turguj, rudeni dar kazkaip netycia uztaikiau, kur prekiauja apatiniu trikotazu 4u.gif
*

o kiek turguje kainuoja? nes SM g.gif padevetas Tonus elast uz 20-35 lt parduoda mamos
puma
QUOTE(Jureka @ 2012 05 02, 14:45)
o kiek turguje kainuoja? nes SM g.gif  padevetas Tonus elast uz 20-35 lt parduoda mamos
*

Nelabai atsimenu kazkas gal apie 20lt, rusu gamybos 4u.gif bet gine sake geras, ir tinkamas... 4u.gif
Rasskee
Laba diena,
Atejau pas Jus patarimo. Man jau 7 men ir gyd. pastebejo, kad skiriais pilvo raumenys ir butinai reikai deti korseta, o ne dirza. Gal esat su tuo susidurusios, kaip jie atrodo? Nes paprastu dirzu tai randu, bet korsetu... Man reikia, akd butu per visa pilva nuo apacios iki krutines, bet juk vis mastau, kaip leliukui augti, kai jis bus kasdien uzspaustas? doh.gif
Jureka
QUOTE(puma @ 2012 05 02, 15:26)
Nelabai atsimenu kazkas gal apie 20lt, rusu gamybos  4u.gif bet gine sake geras, ir tinkamas... 4u.gif
*

o kaip jis atrodo? ax.gif gal foto imestumet? ax.gif ir kurioj ten vietoj ieskoti? as pas kelias klausiau tai net negirdejo apie toki isvis
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.