Mano dukryte pradejo lankyti darzeli, ir kazkodel prasidejo problemos su pilvu.
parasykite prasau i AZ, kaip Jusu vaikuciai priprato prie darzelio maisto ir ar gali buti kad cia nuo to maisto? ar gal kokia kita priezastis?
Mano dukryte pradejo lankyti darzeli, ir kazkodel prasidejo problemos su pilvu.
parasykite prasau i AZ, kaip Jusu vaikuciai priprato prie darzelio maisto ir ar gali buti kad cia nuo to maisto? ar gal kokia kita priezastis?
Na žinoma iš pradžių visko buvo
Bet po trupučiuką ,priprato ir viskas buvo kuo puikiausiai Jokių problemų su virškinimu,o be to ir skanu jam būdavo
na o mums tai kaip tik atvirksciai, darzelyje tai ji gerai valgo net ir pusrycius, o namie su valgymu turim problema (mazokai valgo). na tikriausiai darzelyje su kompanija smagiau valgosi
ir mano dukryte darzelyje labai skaniai pavalgo, bet kazkodel jai po to ir pilva pucia ir kakoja nelabai...
nesuprantu del ko cia taip mum atsitiko...
Darželyje sūnus gerai valgo, auklėtoja giria, kad pats valgo ir neleidžia padėti. Nors namie dar neretai tenka pagelbėti. Problemų su pilvuku neturėjo.
Na o jūsų vaikas gal tiesiog jaudinasi , vis tiek daug pasikeitimų - nauji žmonės, naujas maistas... Mažiukams juk dažnai skrandukas sustreikuoja nuo streso.
o mano sunus darzeli isvis nevalgo.. prabuna visa diena nieko burnoj neturejes..
Sveikos
Maniškiui darželio maistas iš karto patiko
Ir dabar jam darželyje daug skaniau negu namie [tik zrazų bei cepelinų nenori] Namie žuvies neįkiši, o darželyje - skanu Tik nesotu, nes grįžęs pirmiausia į šaldytuvą lenda
Dukryte si rugseji pradejo lankyti darzeli, ir pirmus3 men jame nevalgydavo
QUOTE((ieva) @ 2008 01 31, 13:45) Tai kuo jis gyvas? QUOTE(dira @ 2008 02 04, 18:27) Darzelio maistas problemu nekelia
,,prikeliam" temukę. Dukra darželyje valgo, tai ką ir valgo namie
Maisto kokybe darzelyje tikrai gera, nes meniu sudarineja seseles! Del maisto darzelyje tikrai negali streikuoti vaikuciui virskinimas
Dazniausiai tik pradeje lankyti darzeli vaikai nevalgo del streso (nauja vieta,nauji nepazistami zmones, nera mamos ir pan.) bet ilgainiui viskas susitvarko QUOTE(lyra82 @ 2009 05 21, 14:42) Maisto kokybe darzelyje tikrai gera, nes meniu sudarineja seseles! Del maisto darzelyje tikrai negali streikuoti vaikuciui virskinimas Dazniausiai tik pradeje lankyti darzeli vaikai nevalgo del streso (nauja vieta,nauji nepazistami zmones, nera mamos ir pan.) bet ilgainiui viskas susitvarko tai, kad sesutės sudarinėja meniu nieko dar nereiškia, pati pirmą savaitę dienas leidau su dukra darželi, mačiau ką valgo, o ir sesute darželio pazistu. tarkim vartoja daug vaisiu, daržoviu, bet iš kur pirkti, nieks neima i galvą...tarkim ispanija....mes namuose neperkam tokių produktų...o darželiuose žiūri, kad tik pigiau QUOTE(-simona- @ 2009 05 24, 00:11) tai, kad sesutės sudarinėja meniu nieko dar nereiškia, pati pirmą savaitę dienas leidau su dukra darželi, mačiau ką valgo, o ir sesute darželio pazistu. tarkim vartoja daug vaisiu, daržoviu, bet iš kur pirkti, nieks neima i galvą...tarkim ispanija....mes namuose neperkam tokių produktų...o darželiuose žiūri, kad tik pigiau istikruju tai tiesa mano dukra viena karta vakarienei gavo surugusi piena ir supuvusi banana
Mes lankom darželį nuo rugsėjo, tai kokį mėnesį dukra visai nieko darželyje nevalgydavo. Susitarėm taip: paragausi, ką duoda darželyje valgyt ir pasakysi, ar skanu. Ji pradėjo ragauti. Po trupučiuką, po šaukštelį, po šaukštą, po pusę patiekalo... Dabar suragauja beveik viską
mes jau daugiau nei metai lankom darzeli, bet su valgymu jokiu problemu neturejom
|