Labai šauni to "senukinio" triračio apsaugėlė, tik tiek kad jos mums reikėjo labai trumpai, nuėmėm, kai pilietis buvo gal kokių 1 ir 3 mėn.
Mes turim tą iš Senukų. Valdymas jo, tai eina jis.... gal nesakysiu kur
Labai šauni to "senukinio" triračio apsaugėlė, tik tiek kad jos mums reikėjo labai trumpai, nuėmėm, kai pilietis buvo gal kokių 1 ir 3 mėn.
Bet ziu tie senukiniai be padekliuko kojytems
Mano pilietei tik 8 men, bet jau issedejom visu kaimynu triratukus
mamos, reikia patarimo
kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 10:33) mamos, reikia patarimo kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką vienerių metų pyplys tikrai sėdės dviratyje. QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 11:33) mamos, reikia patarimo kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką Savo mažyliui irgi pirkom dviratuką su rankena 1 metukų proga. Sėdėjo labai gerai, netgi geriau negu vežime, viską mato dairosi, mygtukus kurie prie vairo, spaudinėja kad grotų, na tikrai patenkino pilnai mano lūkesčius
Bet reikia ir sketuko. Juk ir vejuota ir salciau buna, triratuke salta. O pas gydytoja su triratuku irgi kazkaip ne taip
Nusipirkom triratuka Gariunuose uz 115 Lt, laiminga mergele, nors daba didesnis noras eiti, o ne sedeti. Bet eme kazko priekinis ratas ir siek tiek skersuot pradejo Va kokios musu vezecios ![]() bet is tu gariunietisku kiek ziurejom, tai sitas pasirode patikimiausias. Bet teks rata remontuot QUOTE(saule111 @ 2005 10 20, 11:33) mamos, reikia patarimo kitą birželį mano guzikui bus metai. tai svarstau, ar pirkti skėtuką, ar pasilikti sportiniką ir pirkti tokį dviratuką Mes turim triratuką ir kuo puikiausiai važinėjam nuo kokių 11 mėnesių. Yra apsaugėlė, tai nebaisu, kad vaikas gali iškristi. Tikras kaifas vaikui važinėt su triratuku Mes turim, tą iš Senių. Man labai patinka, gan stabilus triratukas, o valdymas, tai irgi puikus, galima kuo puikiausiai viena ranka stumti.
Gal yra kokių naujienų triratukų pasaulyjeeeeee?
Ketinam savo mažiui nupirkti- bet dabar dilema kokį, jau norisi rimtesnio ne visai leliukiško.
Va tokia problema iškilo. Norim nupirkti vaikučiui triratuką tik nežinau kaip išrinkti kad būtų kokybiškas ilgai ir patogiai tarnautų. Tai labai labai prašau mamyčių kurios juos turi kad pasidalintų, į ką reikia atkreipti dėmesį renkantis. teko girdėti kad per tam tikras vietas jie linkę sulūžti.Būtų labai gerai žinoti kokių firmų ir modelių jie silpniausi o kokių tvirčiausi .
dar vienas niuansas, ant jų būna toks lankas kuris saugo kad vaikutis neiškristų. mano galva jis privalumas, bet kaip su vaikučio įsodinimu ar patogu žodžiu įdomu visos pastabos, nuomonės ir patarimai Didelis AČIŪ visom kurios nepatingės surašyti visus + ir -
Jei susiruošet pirkti dabar, siūlau lukterti iki pavasario, žiemą jis juk bus nenaudojamas, mes iškart pirkom dviratuką su dviem papildomais ratais.
Visi kinietiški triračiai su stumiama rankena ir ratas kad neiškristų, tarnauja nesaugiai, vaikai kiek pasikrutinę virsta į šoną, triratis lengvas ir greitai virsta, stipresnis vaikas be jokio vargo gali net triratį praardyt. Dabar klausimas, kam jis reikalingas, vaikui sėdėti kai stumia tėvai, ar vaikui važiuoti. Nes mažiukas iki 2 metų dar sunkiai mina, kai sugebės minti, vaikui triratis bus mažas, klius kojytės minant už vadinamo vairo. Jei norima pirkti gerą triratį, siūlau važiuoti į specializuotas parduotuves, jei tik tam, kad jis iš vis būtų, tada saugumas, tvirtumas jokio vaidmens nevaidina.
mes du vaikus turim
tai vienas vaikas jau mintų pedalus turbut nes du su trupučiu metuku yra o kitam dar būtinas tas lankas kad neišvirstų ir pedalu dar tikrai nemins tik bus stumiamas va radau kad senukai tokiu prekiauja triratukas gal kas turėjot ar turit? kokie atsiliepimai? man jis toks tvirtas atrodo. aišku kaina irgi atitinkama, bet jei kokybiškas manau verta investuoti
maniskis beveik 2,5 m., tad tik dabar išmoko normaliai minti, o su mažiuku juk galima dar ir palukėti, na bet rinktis tevams, svarbiausia ziureti i tvirtuma, kuo sunkesnis dviratis/triratis tuo sunkiau vaikiukas is jo isvirs
o jūsiškis čia toki kur su žvėreliais prieky 2,5 m. išmoko minti. kažkaip man atrodo kad kuo sunkesnis dviratukas tuo sunkiau jį išjudinti iš vietos, na ta prasme kad jėgos reikia daugiau
vakar buvau senukuose tai gyvai tas triratukas
dar klausimas nuo kokio amžiaus jūs pradėjos mažiukams naudoti tuos triratukus kaip vietoj vežimo stumi ir tiek o vaikas tik kojytes pasidėjęs ir nemina? nes ant triratukų skirtingai rašo vieni nuo metų kiti nuo 1,5 dar kiti tik nuo 2 metų ir su lanku
as dar net negalvojau apie dvirati savajai bet mama pamate labai grazu ir paprase suzinoti kainas lietuvoje
pradejau ziurineti ir as tai ieskau kad ir kojytem butu pasideti kur nes vistiek ji dar nepamins pati,ir kad buomelis butu kuris ja prilaikytu tai va pas mus pasirinkimas nekoks ir kainos labai dideles
vakar dar akropoly žiurėjau triračius, visi tie patys variantai
dar ką atkreipiau dėmesi kad pas kai kuriuos ratai plasmasiniai
Jei vaikas nemoka minti, tai nemins nei lengvo , nei sunkesnio dviracio. Mūsu dviratis galima sakyti visas metalo konstrukcijos, todėl jis sunkus, be jokiu meskuciu ar kitų pav. Jei rasiu foto, ikelsiu
Mes pirmagimį į stumdomą triratuką (su lanku ir netgi tokiais "trusikėliais") įsodinome 11 mėn. Kai tos apsaugos pradėjo kelti problemas įsodinant (maždaug po 4 mėnesių), jas nuėmėme. Triratuką (tą su žvėreliais) naudojome kaip sportinį vežimuką ir tik lauke. Vaikas savarankiškai pedalus minti pradėjo būdamas trejų ir tą pačią dieną jam nupirkome dviratį su papildomais ratukais. Pirmagimio triratuką šiandien minti išmoko 2m. 7mėn. vidurinėlis. Pernai (bei visą šią vasarą taip pat) ir jam triratukas atstojo sportinį vežimėlį, tik apsaugų nereikėjo, nes tinkami pasivažinėjimams orai prasidėjo, kai vyrutis jau buvo gerokai virš metukų. Kas nuostabiausia, taip nepatikimai atrodęs kinietiškas triratukas be didesnių remontų (kelis kartus perveržėme visus varžtelius ir teko keisti sulūžusią stūmimo rankeną) atlaikė 4 vasaras kasdieninių netrumpų pasivaikščiojimų tarnaudamas kaip sportinis vežimukas ir padėjo dviems mažyliams pajusti savarankiško minimo džiaugsmą. Optimistiškai tikiuosi, kad ir jaunėlis bent vasarėlę dar tuo pačiu triračiu pasivažinės.
QUOTE(Baltike @ 2006 08 30, 16:57) Kas nuostabiausia, taip nepatikimai atrodęs kinietiškas triratukas be didesnių remontų (kelis kartus perveržėme visus varžtelius ir teko keisti sulūžusią stūmimo rankeną) atlaikė 4 vasaras kasdieninių netrumpų pasivaikščiojimų tarnaudamas kaip sportinis vežimukas būtų labai fana pamatyti foto kurio būtent modelio pas jus triratukas toks patvarus gal turit ir galit įdėti arba gal žinot internetinę nuorodą kur būtų galima pažiūrėti kaip jis atrodo
kada ir koki pirkti pirmaji triratuka?
Mes pirkome kai mazajai sukako metukai.Triratukas pas mus su gale pritaisyta rankena,tai isodinam ir panele patenkinta vazinejas
As savo didckei pirkau tik dabar.
Iki to laiko bandem vaziuot su draugu, bet jai buvo idomiau stumdyt, nei paciai sedet. O dabar stengiasi ir pati vairuot ir pedalus minti Siaip manau, kad ziema tau jo neprireiks, o pavasari bus kaip tik. Aisku, gali dabar nusipirkti, nes juos dabar isparduoda, o naudoti jau kai tavo kleckas pauges.
as manau pirksiu metuku kai sulauks vaikas, su rankena ir koki tvirtesni, gal kettler
![]() jei is pigesniu rinksimes, tai hauck firmos:
mes palauksim vasaros. Kur žiemą jį dėt reikės? Po kambarius neprivažinės, o dar vieną griozdą namie laikyt aš jau nebenoriu. Pirksim rogutes Kalėdom - naudos bus daugiau. Triratukas bus vasarą
beje, hauk;as nuo 1.5 metuku tik, tai triratuko teks laukti ilgiau
kalėdų senelis triratuko mums nepadovanojo, tai turbūt lauksim vasaros
Mes triratuka gavome dovanu vos poros menesiu
Triratuką gavo dovanų 2o gimtadienio proga, tai sėkmingai jis mums atitarnavo
mano dukrytė triratuką gavo krikštynų proga,tai vasarą sėkmingai naudojom
nuo pirmo gimtadienio turi
pirkom kai buvo metuku,hauch trirati,ir esam juo labai jau nusivyle...Pirkom nauja per skelbiu lt.,taciau,vis nesa i viena puse,kol vaikas pats nemina,tai neina padaryt kad pedalai nesimintu
Mes pirkom nuo metuku.
Ir mes pirkom triratuka pirmojo gimtadienio proga. Tai dabar kartais slepiam, nes kai tik pamato, is karto rodo, kad veziotum ja. Gyvename name, tai vazinejames po kambarius, vietos uztenka. Dukrytei labai patinka, kai pamato triratuka, apie kitus zaislus pamirsta
Mes antrojo gimtadienio proga irgi planuojam pirkti hauck firmos triratuką. Bet čia perskaičiau vienos mamos komentarą, kad prastas jis pasitaikė
QUOTE(juratike13 @ 2007 01 09, 18:15) pirkom kai buvo metuku,hauch trirati,ir esam juo labai jau nusivyle...Pirkom nauja per skelbiu lt.,taciau,vis nesa i viena puse,kol vaikas pats nemina,tai neina padaryt kad pedalai nesimintu
Mes ruošiames pirkti metukų proga
Mes gavom krikstynu proga. kai buvo pusantru metuku. Bet be rankenos. Tai vazinejo tik po namus, ir pati labai greitai ismoko minti. siaip jis paprastas pigiakas is maximos, bet tarnauja jau metai tuoj bus 2. si pavasari pirksim jau didesni.
Sunui nupirkom,kai buvo 2 metų...iš maximos. 2.2 jau važinejo pats labai greitai.
Mes tai dabar planuojam pirkti, kad vasara jau galetu lauke vazinet. As irgi planavau pirkti houka, bet po to komentaro reiks ieskotis ir ziurineti ir kitus. O gal kas nors dar atsiliepimu apie juos galetu parasyt
nors numirus tema, bet gal atsilieps kas
o be to kokiais kriterijais remiantis reikia pirkti toki daikta? kazkaip visai nenutuokiu dar? kiek temoj pastebejau, tai i rankena demesi atkreipti, o dar i ka?
Mes irgi ruošiamės pirkt triratuką pirmojo gimtadienio proga. Kaži,ar patiks važinėtis.
Nu va ir mes užsikabinom už triratuko Senukuose, ramiai nepraėjom, tai dabar ir skaitinėju mamų patarimus. Deja, Senukuose (Draugystės g., Kaune) turi tik vienintelį, toks jis aptrintas ekspozicinis, kaina 149 lt. Bet labai kokybiškai pagamintas, ratukai guminiai, yra apsaugėlė vaikui - nuimama, pedalai pasidėt kojom irgi nusiima, sėdynė paminkštinta - neturėtų greit paskausti užpakalio, rankena ilga, daug maigymo veiklos mažyliui ant vairo ir apsaugėlės. Pats triratis stabilus, atrodo patikimai, tik, kad nelabai šviežias. Konsultantas sakė, kad šitas vienintelis, daugiau tokių šiemet nebeveš
Mes gavom pirmojo gimtadienio proga
Kiek žiūrinėjau, rimčiausias man pasirodė Hauk, atrodo tvirtas, o ir ratai guminiai. Kita savaite jau turėtumėm gaut, tai išbandysim, įspūdžiais pasidalinsim...
QUOTE(maxiule @ 2007 03 19, 00:06) nors numirus tema, bet gal atsilieps kas o be to kokiais kriterijais remiantis reikia pirkti toki daikta? kazkaip visai nenutuokiu dar? kiek temoj pastebejau, tai i rankena demesi atkreipti, o dar i ka? Siulau atkreipti demesi i tokius dalykus: 1) ar galima rankena, skirta mamai, vairuoti; 2)Ar yra atskirai pedaliukai ar padekliukas kojoms pasideti; 3) Svarbi yra ir apsaugele, kad vaikas neisvirstu (jei yra dirzai, tai geriau, kad butu ne tik per juosmeni, bet ir per pecius); 4) Ar ratai guminiai; 5) Ar patogi sedyne (kad vaikas neslystu i prieki zemyn nuo jos) 6) plastmases tvirtumas 7) Pabandyti pasukioti vaira - ar nera polinkio nuvirsti; 8) Ar tvirtai isikisa ir laikosi mamos rankena (mums vaziuojant nuo bardiuro, issitrauke) 9) Ar pedaluose nera dideliu tarpu (gali ikisti pirstukus...) Zodziu ieskant pagal mano kriterijus kazin ar Lietuvoje rasi Papildyta: QUOTE(risa @ 2007 03 28, 18:30) Kiek žiūrinėjau, rimčiausias man pasirodė Hauk, atrodo tvirtas, o ir ratai guminiai. Kita savaite jau turėtumėm gaut, tai išbandysim, įspūdžiais pasidalinsim... Ir man taip pasirode... kol neisbandem... Visu pirma, tai tikrai grazus ir ne toks cacka-pacacka kaip musu parduotuvese siulomi triratukai Bet... 1) Mama savo rankena vairuoti negali. Taip, galima vaira uzfiksuoti, kad jis vaziuotu tiesiai ir tada teoriskai viskas issisprendzia (juk jei nori pasukti, tiesiog pakeli priekini rata). Taciau praktiskai vairas vistiek kazkiek pasisuka i sonus, o tada jau nekas... Tik vaikas truputi vaira pajudina, tai ir eini vis kilodama ta priekini rata, nes uznesa i viena ar kita puse 2) Pedalai, nors ir pasidaro, kad nesisuktu vaziuojant - visvien karts nuo karto pasisuka, jei vaikas ant ju neuzdejes koju (o tada duodasi per batus) 3) Rankena mamai stumti vaziuojant nuo bardiuro issitrauke (visa, su tuo oranziniu apacioj). Zinoma, gal tai butent musu triratuko beda, bet itariu, kad pavazinejus ilgiau ta beda gali uzklupti kiekviena (ir neduokdie, kad tai atsitiktu judrioj gatvej 4) Didesniam vaikui su striuke gali pritrukti dirzu P.S. Va mamos rankena, tai labai patogi Zodziu nusivylem ir ieskom kitokio Beje, drauge minejo, kad jos Hauckó varstai pradejo byret... ir plastmases... Smulkmenu nezinau, bet...
aciu kristik uz patarimus, bet dabar bus dar sunkiau issirinkti
QUOTE(maxiule @ 2007 03 31, 12:40) aciu kristik uz patarimus, bet dabar bus dar sunkiau issirinkti Na, pas mus pasiūla nekokia
o kas tie apvalus issikise rutuliukai?
"Vaikučio" parduotuvės triratukų asortimentas.
http://www.vaikutis.lt/vaikstynes.php |