QUOTE(e.guodele @ 2010 06 07, 08:40)
Sveiki. Aš pirkau iš lavinantys.lt. Tik truputį anksčiau, kai buvo akcija
QUOTE(e.guodele @ 2010 06 07, 08:40) Sveiki. Aš pirkau iš lavinantys.lt. Tik truputį anksčiau, kai buvo akcija QUOTE(makse* @ 2010 05 16, 23:01) Pasidalinsiu savo ispudziais isigijus triratuka Boby. ![]() Jis analogas Hauck arba X-lander. Isvaizda viens prie vieno. Kokybe manau tikrai gera, neskaitant kad jis lenku gamybos. Kaina atitinkamai mazesne nei Hauck ir X lander. Ratai minksti, vaziuojant nebarska. Vaikas sedi patogiai ir patenkintas. Pedalai uzsifiksuoja kad nesisuktu, Vairas uzsiblokuoja, kad galima butu valdyt tik ilgaja rankena. Zodziu tikrai patenkinti. Ir galiu parekomenduot kas iesko ne splavotu plastmasiniu galvu, o hauck ir pan perbrangus ar tiesiog neranda ju. tikiuosi kazkam mano sis aprasymas pagelbes sekmes visiems maziesiems triratuku vairuotojams Man patiko sis Jusu pasiulytas variantas ir del kainos ir del dizaino QUOTE(CYRENE @ 2010 06 09, 01:00) Man patiko sis Jusu pasiulytas variantas ir del kainos ir del dizaino na as is pradziu ieskojau kad butu byutinai su oakoju bet mums sitas variantas pilnaitinkamas nesratai uzsifiksuoja, bet vat del metinuko nezinau jei esant is vilniaus arba kauno pasimatuoti nuvaziuokit,arba gal jeigu netiks atgal preke pastu priimtu, pvz mazylio ratuose tai galima netikusia preke grazinti kad ir pastu bet man atrodo metinukui dar nelabai tinkamas sis triratukas,nes raso lyg kad nuo 18 ar 15 men
Labai įdomu, reiks užsukt į Čipoliną pasižvalgyt
apziurejau ir Kettler (FUNTRIKE), SMART TRIKE ir man asmeniskai nepatiko. KETTLER nepatiko sedyne butent sio modelio, galejo isviso uzdeti kaip tikro dviratininko sedyne
SMART TRIKE sakyciau gal kiek geriau, gal per daug tos plastmases, toks barskalas pasirode ir manau, kad jis nedickam vaikuiciui gal iki 3 ir tiktu. mums netinka. dar teko paziureti ir MOBY, ir HAUCK. man pasirode rimciausiai, nors siame forume apie juos ir nekokie atsiliepimai. tik kaip suprantu, vienas is esminiu skirtumum, kad MOBY stumimo rankena gali kontroliuoti vairo sukima, o stai su HAUCK to daryti jau nera galimybe. kas turit siuos triratukus, gaal dar parasykit atsiliepimus del rankenu. jos tokios tiesios, nes iprastai rankenos buna siek tiek lenktos i vaikucio puse. ar savarankiskai minanciam vaikui tokios rankenos patogios? ir siaip kas geriau HAUCK ar MOBY
Maniskis turejo is tugraus pirkta triratuka, bet man jis nepatiko, nes jis buvo lengvas ir tik vaikui palinkus i sona jis apsivesdavo. Todel po keliu tokiu pasivazinejimu isigijom KETTLER firmos triratuka. Tai ir uzaugo su juo kartu. Sito tritatuko ratai platesni guminiai, daug tvirtesnis jis, taip nei karto ir neapsiverte. Maniskiui jisai labai patiko.
QUOTE(Mur mur @ 2010 06 12, 16:28) apziurejau ir Kettler (FUNTRIKE), SMART TRIKE ir man asmeniskai nepatiko. KETTLER nepatiko sedyne butent sio modelio, galejo isviso uzdeti kaip tikro dviratininko sedyne SMART TRIKE sakyciau gal kiek geriau, gal per daug tos plastmases, toks barskalas pasirode ir manau, kad jis nedickam vaikuiciui gal iki 3 ir tiktu. mums netinka. dar teko paziureti ir MOBY, ir HAUCK. man pasirode rimciausiai, nors siame forume apie juos ir nekokie atsiliepimai. tik kaip suprantu, vienas is esminiu skirtumum, kad MOBY stumimo rankena gali kontroliuoti vairo sukima, o stai su HAUCK to daryti jau nera galimybe. kas turit siuos triratukus, gaal dar parasykit atsiliepimus del rankenu. jos tokios tiesios, nes iprastai rankenos buna siek tiek lenktos i vaikucio puse. ar savarankiskai minanciam vaikui tokios rankenos patogios? ir siaip kas geriau HAUCK ar MOBY o jus apie MOBY ar apie BOBY snekat? nes moby maximoj ziurejau nera ka lyginti su haucku QUOTE(Cikita_G @ 2010 06 15, 08:28) o jus apie MOBY ar apie BOBY snekat? nes moby maximoj ziurejau nera ka lyginti su haucku kalbu tikrai apie MOBY, stai toki: http://www.vaikams.eu/index.php/page/kitos...mas/modelis/105, kiek internete ziurejau, tai BOBY tokiu nemaciau http://www.perkuvaikui.lt/special/triratuk...-oranzinis.html tik nematau skirtumu tarp ju, man jie identiski QUOTE(Mur mur @ 2010 06 15, 09:23) kalbu tikrai apie MOBY, stai toki: http://www.vaikams.eu/index.php/page/kitos...mas/modelis/105, kiek internete ziurejau, tai BOBY tokiu nemaciau http://www.perkuvaikui.lt/special/triratuk...-oranzinis.html tik nematau skirtumu tarp ju, man jie identiski nu man jie irgi analogiski as galvojau apie kitoki moby is pradziu o siaip sitie visi modeliukai yra orginalu padielkos kaip mano vyras sako nu vat dar koks pliusas boby triratuko kad metams garantija duodama visoms detalem tai cia jau nevisur taip rasi QUOTE(Cikita_G @ 2010 06 15, 11:38) nu vat dar koks pliusas boby triratuko kad metams garantija duodama visoms detalem tai cia jau nevisur taip rasi isbandysim vis tik Hauck'a ir tada parasysiu savo ispudzius o metams kalendoriniams ar sezoniniams QUOTE(Mur mur @ 2010 06 15, 12:20) isbandysim vis tik Hauck'a ir tada parasysiu savo ispudzius o metams kalendoriniams ar sezoniniams kalendoriniams QUOTE(Cikita_G @ 2010 06 15, 12:28) rimtai, tik 14 dienu uz triratuka istiesu lb idomu, kiek kam teko kreiptis del gedimu garantijos metu ir ar pakeite, pataise ir pan. QUOTE(Mur mur @ 2010 06 15, 12:36) rimtai, tik 14 dienu uz triratuka istiesu lb idomu, kiek kam teko kreiptis del gedimu garantijos metu ir ar pakeite, pataise ir pan. na vaikutyje tai visoms prekems net vezimams kurie kainuoja 1000litu duoda tik 14 dienu garantija
Nuo kokio savo lialiams pirkote triratukus? Musu pupai 10 men. ir vienu metu norejau pirkti stumiama triratuka, tik galvoju, kaip ilgai jame gales vazinetis, nes greit isaugs gal, o iskart didesni triratuka pirkti irgi negerai, nes "paskes" dar jame. Pasidalinkite patirtimi
QUOTE(Miolanda @ 2010 06 27, 16:43) Nuo kokio savo lialiams pirkote triratukus? Musu pupai 10 men. ir vienu metu norejau pirkti stumiama triratuka, tik galvoju, kaip ilgai jame gales vazinetis, nes greit isaugs gal, o iskart didesni triratuka pirkti irgi negerai, nes "paskes" dar jame. Pasidalinkite patirtimi na taip pas mus buvo 2 dviratukai, vienas kol mazas ir dar nemina su stumema rankena, o kai paauga biski pats kazkiek ji mindavo , o kitais metais pirkom didesni su papildomais ratukais QUOTE(Mur mur @ 2010 06 15, 12:20) isbandysim vis tik Hauck'a ir tada parasysiu savo ispudzius tai va as irgi ziuriu, kad kaina 10 lt skiriasi, bet jei mamytes raso kad boby manevringesnis, tai gal ji ir pirksim, o ne x-landeri QUOTE(maidala @ 2010 06 27, 23:24) tai va as irgi ziuriu, kad kaina 10 lt skiriasi, bet jei mamytes raso kad boby manevringesnis, tai gal ji ir pirksim, o ne x-landeri apziurekit pirmiausia tiek Hauck'a, tiek tuos lenkiskus. paciupinekit, pasodinkit vaikuti...kadangi taip ir nenusipirkom Hauck, nuvaziavau lenkisko apziureti laikas spaude, todel palikau sio modelio triratukus ir nupirkau Italtrike. kol kas esu patenkinta. labai lengvai minasi, begalo tvirtas QUOTE(Mur mur @ 2010 06 27, 23:49) apziurekit pirmiausia tiek Hauck'a, tiek tuos lenkiskus. paciupinekit, pasodinkit vaikuti...kadangi taip ir nenusipirkom Hauck, nuvaziavau lenkisko apziureti laikas spaude, todel palikau sio modelio triratukus ir nupirkau Italtrike. kol kas esu patenkinta. labai lengvai minasi, begalo tvirtas neklaidinkit zmoniu tiek hauckai tiek x-landeriai tiek moby visi gaminti kinieciuose QUOTE(Cikita_G @ 2010 06 28, 08:40) neklaidinkit zmoniu tiek hauckai tiek x-landeriai tiek moby visi gaminti kinieciuose nesvarbu kur, svarbu kam yra renkama pas kiniecius. ka tik pati pripazinot, kad turit kazko nedaryti kad vaikas nebutu pasmukes, gulscioje padety. HAUCK taip nera, kai sedyne nustumiama i gala. skiriasi ir gumu kokybe ant vairo, ant ratuku. as nieko neklaidinu, o tik issakau savo nuomone, kas man uzkliuvo QUOTE(Mur mur @ 2010 06 28, 09:28) nesvarbu kur, svarbu kam yra renkama pas kiniecius. ka tik pati pripazinot, kad turit kazko nedaryti kad vaikas nebutu pasmukes, gulscioje padety. HAUCK taip nera, kai sedyne nustumiama i gala. skiriasi ir gumu kokybe ant vairo, ant ratuku. as nieko neklaidinu, o tik issakau savo nuomone, kas man uzkliuvo
Sveikos,
nusipirkom ir mes triratuka,nes atsibodo vezima nesiot,o ir kleckiui idomiau ![]() musu toks,kaip nuotraukoj.is karto galiu pasakyti,kad jeigu kas planuoja pirkt,tai NEPIRKIT.jeigu galit skirti truputeli daugiau pinigeliu,tai pirkit geresni. Minusai: 1.labai nepatogu vaikui kojas susidet ant to pakojuko,nes jeigu nori,kad keliukai netaip smarkiai butu sulenkti,tai pakojukas remiasi i priekini rata 2.stumimo rankena - kosmaras. man labai nepatogi,be to nera jokios skylutes vazdelyje,kai priverzi su varztu,tai ji sukiojasi.galvoju,kad reiks ieskot kas gali skyles padaryt. 3.maniskis kleckis sveria ~11kg,bet jau ratai pradejo kreivai suktis (nors vazinejomes kokius 4kartus).kai grizom namo,tai paskaitem [rideta instrukcija,kurioje rasoma,kad sis triratukas nera skirtas vazinetis kiemuose ir gatvese 4.nera stabdziu Pliusai: 1.Su rankena reguliuojasi priekis,t.y. nereikia kelti priekio,kai nori pasukti triratuka. 2.Yra bagazine ir guminiai ratai (tiek nedarda,kai vaziuoji musu "lygiaisiais" keliukais). Kai apziurinejom ir vaika buvom ideje,tai atrode,kad puse velnio,bet dabar
SVEIKUTĖS
skaitau skaitau ir niekaip nenusprendžiu kokį dvimetinukui geriau pirkti Boby ar Italtrike QUOTE(akrima @ 2010 07 04, 23:20) SVEIKUTĖS skaitau skaitau ir niekaip nenusprendžiu kokį dvimetinukui geriau pirkti Boby ar Italtrike pagal konsturkcijas ir medziagas Italtrike yra stipresnis ir rimtesnis. net jei vaikui nesiseka issyk uzlipti, lipa keberiojas, Italtrike triratukas nevirsta ant sono. vientisas metalinis remas. lengvai minasi. mano akimis, labai paprastas, primenantis senobinius. jo uzteks tikrai ilgam... po savaitgalio galesiu sukelti realias foto triratuko is arti vienas momentas, kad rankena nesivaldo vairas, pedalai nesifiksuoja, o priekinis ratas neuzsirakina. reik realiai ivertinti, ar jusu dvimetis tikrai nores buti stumiamas, kur norite jus ir ar tai tikrai lb didelis trukumas Boby/Moby nepirkau nes pasirode mazumele barskalas, ir kt. trukumai anksciau isvardinti ir toks, kurio iki 3 metu gali neuztekti. tad paaukojau rankena valdoma priekini rata...juolab, kad mano vaikas ir nesiduoda taip vezamas, iskart soka... cia tik mano nuomone, ir mano kriterijai
Sveikos mamytes,
pasidalinsiu savo ispudziais apie turima SMART TRIKE triratuka ir as. Turiu patirties ir su kitokios kokybes triratuku (tipo kur su galvom, motociklais, peliukais etc. Mums po 2 metu naudojimo suluzo remas). Apie SMART TRIKE Plus . Mano maziui metukai ir septyni men, sveria jis jau nuo metu apie 14,5-15 kg, ugis 86 cm dabar, zodziu "rimtas" vyras. Anksciau skaiciau kazkuriame poste, kad drutiems vaikuciams sis triratukas per mazas, tipo kojytes nepatogiai ir t.t., nepacituosiu konkreciai, nes tingiu ieskoti Visiska nesamone, maniskis puikiausiai sedi, beja, buomelio jau nebenaudojam, dirzu taip pat nesegam, nes negali pakesti bet kokio laisves suvarzimo isvaizda - stilingas, patikimas, tvirtas.... zodziu - man sis triratukas labai zodziu 9 balai is 10 QUOTE(Mur mur @ 2010 07 05, 13:39) pagal konsturkcijas ir medziagas Italtrike yra stipresnis ir rimtesnis. net jei vaikui nesiseka issyk uzlipti, lipa keberiojas, Italtrike triratukas nevirsta ant sono. vientisas metalinis remas. lengvai minasi. mano akimis, labai paprastas, primenantis senobinius. jo uzteks tikrai ilgam... po savaitgalio galesiu sukelti realias foto triratuko is arti vienas momentas, kad rankena nesivaldo vairas, pedalai nesifiksuoja, o priekinis ratas neuzsirakina. reik realiai ivertinti, ar jusu dvimetis tikrai nores buti stumiamas, kur norite jus ir ar tai tikrai lb didelis trukumas cia tik mano nuomone, ir mano kriterijai o kur Italtrike pirkote? Ar yra kokia internetinė parduotuvė prekiaujanti jais? Nes pas save mieste bau tokį rasiu.
Musu vaikuciui 10 menesiu katik suejo. Pas pusesere ismeginom stumdoma triratuka su buomeliu ir muzikelem pypsiukais ant vairo - na jam labai jau patiko vazinetis
Puseseres triratukui jau kokie 3 metai ir tokio panasaus nemtau pirkti, jis toks tvirtai padarytas, o tuos kuriuos as matau dabar parduotuvese kazkokie nepatikimi skystai suresti... QUOTE(akrima @ 2010 07 13, 00:00) o kur Italtrike pirkote? Ar yra kokia internetinė parduotuvė prekiaujanti jais? Nes pas save mieste bau tokį rasiu. Pirkau Ermitaze Vilniuje. dar prekiauja CIA Papildyta: QUOTE(Contessa @ 2010 07 13, 10:02) kaip suprantu cia daugumos giriamas Italtrike yra be muzikeliu ? Kur ju yra pirkti - mes Klaipedoj... gal cia tik as ji giriu
labas mamytes
noreciau pasiteirauti apie st triratuka gal kas turi butu idomu jusu nuomone pliusiukai ir menusiukai mano dukrytei tuoj sukaks 2 metukai lausiu jusu nuomoniu aciu
Sveikos,
Pasidalinsiu ir as savo nuomone. Pirkome triratuka "Transporter Passenger" https://www.e-muge.lt/107963?filtras=6. lengvai susidejo, tvirtas ir labai kokybiskas su rankena, kuria galima nuimti. Esu patenkinta tai ne tas zodis!!! QUOTE(Angelina12 @ 2010 07 27, 14:51) Sveikos, Pasidalinsiu ir as savo nuomone. Pirkome triratuka "Transporter Passenger" https://www.e-muge.lt/107963?filtras=6. lengvai susidejo, tvirtas ir labai kokybiskas su rankena, kuria galima nuimti. Esu patenkinta tai ne tas zodis!!! aga, cias tas pats ITALTRIKE QUOTE(*Kristinute* @ 2010 07 01, 18:42) Sveikos, nusipirkom ir mes triratuka,nes atsibodo vezima nesiot,o ir kleckiui idomiau ![]() musu toks,kaip nuotraukoj.is karto galiu pasakyti,kad jeigu kas planuoja pirkt,tai NEPIRKIT.jeigu galit skirti truputeli daugiau pinigeliu,tai pirkit geresni. Nu nieko sau O mano vyras ziema uzmate "Smatr trike" su didelia nuolaida ir ilgai negalvojes nupirko ![]() Nu po kambari stumdyt tai gerai buvo, bet kai i lauka issistumem....
Turim ale smart trike, bet kazkoki kitoki siek tiek. gamina ji lyg ir argus ar kas.../. pirkom nete, tinka nuo 10 men, yra apsauginis lankas ir kiti bairiai
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 07 28, 20:55) Turim ale smart trike, bet kazkoki kitoki siek tiek. gamina ji lyg ir argus ar kas.../. pirkom nete, tinka nuo 10 men, yra apsauginis lankas ir kiti bairiai mes ir turim Smart Trike Plus QUOTE(-DolceVita- @ 2010 07 12, 22:24) Apie SMART TRIKE Plus . labai patiko, kad uzsifiksuoja pedalai ir nesisuka, kol maziukas nemoka ju sukti pats, todel nedauzo kokyciu O kaip tai padaryti? Vakar isigijom Smart Trike delux, ir taip ziurejau ir anaip, na niekaip nerandu, kaip tai padaryti
Merginos, pagal musu Civilini kodeksa, garantija del kokybes yra 2 metai. 14 dienu garantija skirta tam, kad pirkejas persigalvojes ir nepanaudojes daikto, galetu ji grazinti. Bet jei kazkas suluzo ar pan. tai garantija del kokybes 2 metai. Nemaisykit siu dvieju terminu
Sveikos,
o gal kurios esate isstudijavusios kuom tie Smart trike Plius skiriasi nuo Deluxe, arba ZOO? QUOTE(volkiene @ 2010 08 02, 13:00) Merginos, pagal musu Civilini kodeksa, garantija del kokybes yra 2 metai. 14 dienu garantija skirta tam, kad pirkejas persigalvojes ir nepanaudojes daikto, galetu ji grazinti. Bet jei kazkas suluzo ar pan. tai garantija del kokybes 2 metai. Nemaisykit siu dvieju terminu Siaip zaislams netaikomas 14 d. grazinimas kiek zinau. O triratukas yra zaislas? QUOTE(volkiene @ 2010 08 02, 12:00) Merginos, pagal musu Civilini kodeksa, garantija del kokybes yra 2 metai. 14 dienu garantija skirta tam, kad pirkejas persigalvojes ir nepanaudojes daikto, galetu ji grazinti. Bet jei kazkas suluzo ar pan. tai garantija del kokybes 2 metai. Nemaisykit siu dvieju terminu 14 dienu, tai ne garantija, o laikotarpis, per kuri pirkejas gali persigalvoti, ir grazinti daikta, jei nepazeista pakuote, daiktas nebuvo naudotas, ir yra pirkimo dokumentas. Bet yra isimciu: zaislai, apatinis trikotazas, kudikiu prekes, ir dar kelios pozicijos.
Italtrike triračiai superiniai!
Mes ieskom triratuko kuris tiktu nuo metuku ir butu su tuo lanku apsauginiu. Idomu, ar yra tokiu, kuriu pedalai ne ant rato, o kaip seniau - apacioj ir su lenciugu?
Papildyta: QUOTE(*Kristinute* @ 2010 07 01, 19:42) nu musu kaimynai toki turi - antras bernas jau ant jo auga, jie ji kaip paspirtuka daabr naudoja - atsiseda ir spiriasi, nes pamint tai nepatogus, bet ka galiu pasakyt - dizaino nulis, grozio taip pat, bet uztat PESTYNES kieme visada del jo budavo! O musiske turejo ta hauko oranzini - nu zodziu du kartus isvaziavom uz vartu ir daugiau nevaziavom, prastovejo ziema lauke ir amen jam. ismetem. ratai stori, pavaziuot neina... kas is to kad grazus ir stilingas, bet ziauriai neprktiskas.... tai mano patarimas renaktis- ziurekit i ratus o ne i grozi ir dizaina - juo siauresni ir didesni, tuo vaikui bus patogiau ir jums lengviau stumti
o būdavo seniau triratukų su grandine?
gal kas turite Radio Flyer tritratuką? [
Turejome Smart Trike du triratukus,viskas butu gerai,modeliukai idealus,tik vat su priekiniu ratuku ten jiems ne kas ,ta guma kur ant priekinio ratuko krisdavo,vyras tvarke abiems ratukus,po to viskas liux.
Dabar jau norime tik su guminiais ratukais,geriau jau modeliukas nebus toks aki traukiantis,bet vaziuos puikiai. QUOTE(setute @ 2010 09 29, 11:40) Turejome Smart Trike du triratukus,viskas butu gerai,modeliukai idealus,tik vat su priekiniu ratuku ten jiems ne kas ,ta guma kur ant priekinio ratuko krisdavo,vyras tvarke abiems ratukus,po to viskas liux. Dabar jau norime tik su guminiais ratukais,geriau jau modeliukas nebus toks aki traukiantis,bet vaziuos puikiai. O tai Smart su guminiais ratukais, bet negeri buvo? O kokius modelius turejot? Nes as irgi galvoju pirkt, tik dar nerandu kur
Parekomenduokite kur galima nusipirkti SMART TRIKE PLUS triratuka.
Radau tik viena parduotuve zaislu-karalyste. Gal kur pigiau parsisiunciate? Aciu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|