Noriu maziui nupirkti stumiama rankena triratuka. Koki geriau pirkti ir kur? Kiek maciau, tai visi tokie plastmasiniai
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 29, 23:55) Noriu maziui nupirkti stumiama rankena triratuka. Koki geriau pirkti ir kur? Kiek maciau, tai visi tokie plastmasiniai As maciau vaiku miestelyje (ta pati turi Kotryna) toki daikta... Tik va del kokybes nieko negaliu pasakyt Na gi, patarkit kas turit
maniske turejo
pirmiausia tai pirkdama ziurejau, kad butu apsaugos, kad neisvirstu, nes metinis sedetojas ner pas tvirciauisias, siap dukrai labai patiko, ji dairesi i sonus, visai kitas matomumas nei vezime mes vaziuodavom praktiskai vien zvyrkeliais, tai normaliai visur tikrai pravaziuodavom dar demesio i rankena kuria stumsi, nes keik zinau jos megsta luzt. Laimei musiske atlaike visa vasara dar ziurek, kad butu kur kojas padet, va cia prireike tetcio sumanumo, nes originalus padeklas krestelejus per duobike atsikabindavo ir vienas sonas vilkadvosi zodziu ji vyras kazkaip uztvirtino o pirkom mes paprasta is Gariunu ir mokejau kazkur apie 70-80 nepamenu
o apie kokias apsaugas jūs šnekate ?
Mums padovanojo toki triratuka seneliai, tikrai juo labai dziaugiausi, kol vakar man sekundei nusisukus "apsivoze" su visu triraciu......................mergaites, nesvarbu, kad yra apsaugos nepalikit maziu vienu triratuke nei sekundei, cia as is savo vakarykstes patirties.
vikiux, va tavo triratukas superinis-matosi, kad tvirtas
Kur jus ji pirkote?
Mums parvežė iš Vokietijos, bet jis toks ir buvo, jokių apsaugų. Man dar nieko buvo Čipoline su apsaugom, bet jų kaina apie 140, tai kaip ir brangu o Gariūnuose tai pasirodė labai jau barškantys ir nepatvarūs
Maciau tokius triratukus Maximoj! Prie dviraciu. Visokiu yra ir be apsaugu ir su apsaugom. As savo nevaikstanti dar maziuka pasodinau i viena, pavazinejom po parduotuve, ir jau istraukt be asaru nesugebejau
Mes turim triratuką, močiutė Augustui dovanojo gimtadienio proga, prieį tai apžiūrėjus buvau pas drauge - tai buvo kriterijai kad kuo mažiau plastiko, geriau aliuminis rėmas, būtinai guminiai ratukai, aišku apsaugosm mažytė bagažinė. Ta ištraukiama rankena- metalinėm tikiuosi nesulūš
Kainavo apie 150 Lt, mama sakė čia buvo brangiausias variantas Maksimos Bazėj, tikiuosi kad ir kokybė bus ne tokia, kaip tų už 60 Lt...
sveikos
mes tai irgi ieskojome geriausio varijanto triratuko tad isieskojome visur kadangi mum tik 1metukai tai butinai reikejo su apsaugom. o pati tinkamiausia radome Cipoline, nes jame maziausiai plastiko. vaikas jame patenkintas ir laimingas
Mes gavom dovanų triratuką, nežinau dar kaip jis tiks važinėtis lauke, bet namie tai
Va čia yra nuotraukytė
Mes neseniai isigijom uz 69Lt Sanifine, buvo kazkokia akcija. Na jis turi ir apsaugas ir viska, bet nera turbut is paciu kokybiskiausiu, tiesa sakant tie po 130Lt irgi neypatingai kuo skiriasi. Mano mažei labai patinka, jau važinėjom lauke, tai net nenori iš jo lipti
Maciau kaip viena pana stume triratuka, ji mazo ugio, o dar ir stume susilenkus-kaip supratau labai svarbu triratuko rankenos ilgis
Mes vakar blūdijom po visą Kauną triratuko su rankena ir apsaugom ieškodami, kai pagaliau pasirodė, kad radom - sutikom ten pat mamyte, kuri jau atnešė tokį grąžint
Vanesiux, gal gali savo triračio foto įmest, nes kaip tik ten nebebuvo dviratukų, tai nežinia ar laukt kol vėl užveš... ar ten tokie pat kaip maximiniai ![]() Čia mūsų motociklas
Mūsų toks
Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų Nors mūsų triratukas ir ne kettler, bet aš esu kettler fanė QUOTE(Linaiva @ 2005 04 08, 01:28) ![]() Čia mūsų motociklas vava, man atrodo lygiai toks kaip jusu man labai patiko QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 05:16) Mūsų toks Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų Nors mūsų triratukas ir ne kettler, bet aš esu kettler fanė Taure, tavo irgi labai labai
Kur tokį motociklą Kaune galima būtų rast? Kiek iškojom nieko panašaus nepastebėjom.
Sbaba, rankena ilga, lenktis stumiant nereikia
Ačiū, Superbaba, urmo bazės paskutinis taškas, kuriam patingėjom klaidžiot
Aš, matai neaukšta, tai man pasilenkt nereikia, o kiek išsitempia lazda gi gali parduotuvėj pasižiūrėt
QUOTE(ramjok @ 2005 04 13, 20:43) Turim triratuka, pirkom vaiku prekese Riki. Mazylei jis labai patiko, nuo vieneriu metu ji tik juo vaziuodavo, o ne vezimu. JI jautesi tarsi "pati" mintu triratuku. Yrapaildoma kede,kojoms paildomi laipteliai. Rankenos ilgis reguliuojasi. Jau pardavinejam, nes ieskom jau dviratuko Ikelk nuotraukyte-gal kuri is musu nupirks
Ruošiuosi pirkti 1,6 m mergaitei stumdomą triratuką su rankena. Gal kas gali ką patarti. Ar reikia tokio amžiaus vaikui apsaugų?
va va aš irgi prie tų, perkančių triratukus
Turiu tokį pastebėjimą. Kažkas rašė, kad geriau būtų aliumininė rankena.
Mes turėjom 2 triratukus.Vieną berchet berods, o kitą jei neklystu kinietišką.Tai tas berchet nepatiko.Mežei nebuvo kur pasidėti kojyčių, nes kai vyras nupirko dar maža buvo ir minti nemokėjo.Be to valdymas- kaip vežimo.Sėdynė tikrai nėra labai patogi ir vaikas malasi joje.O va kinietiškas labai patiko, o ypač jo valdymas, nes valdo mama su rankena, o vaikui tarodo, kad čia jis vairuoja
nezinau kokie geri,bet man sake tu kur Maximome po 89lt nepirkt,nes luzta greit
Sveikos mamytės!!!
Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti QUOTE(agatha @ 2005 06 13, 17:18) Sveikos mamytės!!! Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti Cituoju pati save triratukai
O, sakykit, ar yra dabar kur nors dar pirkt tų senovinių, na mūsų vaikystės, tipo triratukų, kur pedalai ne ant priekinio rato?
QUOTE(Linaiva @ 2005 06 14, 10:48) O, sakykit, ar yra dabar kur nors dar pirkt tų senovinių, na mūsų vaikystės, tipo triratukų, kur pedalai ne ant priekinio rato? Net nežinau, gal turguje reiktų pasižiūrėti (baltarusiškame) QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 04:16) Mūsų toks Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų Nors mūsų triratukas ir ne kettler, bet aš esu kettler fanė Sveikutė TauRe!!! O kur jūs tokį pirkote? Labai jau jis fainas ![]() o musu toks - kol kas patenkinti
Rinute,labukas
O mums tai poadovanojo tokį triratuką tik stumimo rankena pamesta
Pirksim savo bambyzui stumiama su rankena triratuka-pasiulykit mamytes
Noriu nupirkt mažylei triratuką su rankena, bet nieko gero Kaune nerandu
Nežinau, ar verta nuvažiuoti į bazę, ar dar kokią gerą vietą žinot Taip pat įdomu iki kokio amžiaus reikalingos apsaugėlės iš šonų ir pasidėjimas kojytėms? |