Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Triratukai - bendra tema
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
SuperBaba
Noriu maziui nupirkti stumiama rankena triratuka. Koki geriau pirkti ir kur? Kiek maciau, tai visi tokie plastmasiniai doh.gif Noreciau kokybisko daikto smile.gif Patarkit ax.gif
sviecia
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 29, 23:55)
Noriu maziui nupirkti stumiama rankena triratuka. Koki geriau pirkti ir kur? Kiek maciau, tai visi tokie plastmasiniai doh.gif  Noreciau kokybisko daikto smile.gif  Patarkit ax.gif
*

As maciau vaiku miestelyje (ta pati turi Kotryna) toki daikta... Tik va del kokybes nieko negaliu pasakyt g.gif Juokios patirties neturiu. O ar labai patogus toks triratukas? Man kazkaip atrodo kad ji galima stumdyti tik tuo atveju jeigu danga labai lygi... O tokia danga nebent namie.. kur daugiau g.gif
Na gi, patarkit kas turit smile.gif
Daisy
maniske turejo
pirmiausia tai pirkdama ziurejau, kad butu apsaugos, kad neisvirstu, nes metinis sedetojas ner pas tvirciauisias, siap dukrai labai patiko, ji dairesi i sonus, visai kitas matomumas nei vezime
mes vaziuodavom praktiskai vien zvyrkeliais, tai normaliai visur tikrai pravaziuodavom
dar demesio i rankena kuria stumsi, nes keik zinau jos megsta luzt. Laimei musiske atlaike visa vasara
dar ziurek, kad butu kur kojas padet, va cia prireike tetcio sumanumo, nes originalus padeklas krestelejus per duobike atsikabindavo ir vienas sonas vilkadvosi
zodziu ji vyras kazkaip uztvirtino
o pirkom mes paprasta is Gariunu ir mokejau kazkur apie 70-80
nepamenu
Taurė
o apie kokias apsaugas jūs šnekate ?
daine
Mums padovanojo toki triratuka seneliai, tikrai juo labai dziaugiausi, kol vakar man sekundei nusisukus "apsivoze" su visu triraciu......................mergaites, nesvarbu, kad yra apsaugos nepalikit maziu vienu triratuke nei sekundei, cia as is savo vakarykstes patirties.
SuperBaba
QUOTE(TauRe @ 2005 04 01, 09:49)
*

cia tipo toks kaip buomas vezimuke-kad neuiskristu smile.gif
vikix
QUOTE(TauRe @ 2005 04 01, 06:49)
*

Ta apsauga būna prie sėdynės pritvirtintas lankas ir į jį įsodini vaiką, kad nuo sėdynės nenugriūtų unsure.gif ir dar būna tokie padėkliukai kojytėms, jei vaikas pats nemina.
SuperBaba
vikiux, va tavo triratukas superinis-matosi, kad tvirtas thumbup.gif kaip ir mynejau, mums netina sad.gif tikrai toki nupirkciau. Kazin ar yra tokiu su apsaugom g.gif
Kur jus ji pirkote?
vikix
Mums parvežė iš Vokietijos, bet jis toks ir buvo, jokių apsaugų. Man dar nieko buvo Čipoline su apsaugom, bet jų kaina apie 140, tai kaip ir brangu o Gariūnuose tai pasirodė labai jau barškantys ir nepatvarūs schmoll.gif , nors aišku ir kaina nedidelė.
sviecia
Maciau tokius triratukus Maximoj! Prie dviraciu. Visokiu yra ir be apsaugu ir su apsaugom. As savo nevaikstanti dar maziuka pasodinau i viena, pavazinejom po parduotuve, ir jau istraukt be asaru nesugebejau blink.gif .Kaina apie 100 Lt. kojytems padeti patogus laiptelis, apsauga ir t.t. Smagiai vaikas ten jauciasi smile.gif))
Varėnė
Mes turim triratuką, močiutė Augustui dovanojo gimtadienio proga, prieį tai apžiūrėjus buvau pas drauge - tai buvo kriterijai kad kuo mažiau plastiko, geriau aliuminis rėmas, būtinai guminiai ratukai, aišku apsaugosm mažytė bagažinė. Ta ištraukiama rankena- metalinėm tikiuosi nesulūš smile.gif Yra tokie kaip maži pedalai kojytėm pasidėt (tikrų pedalų dar nepasiekia). Kol kas tik po kambarį su juo važinėjam, tai negaliu sakyt, kaip tarnaus, bet kai nutirps visur sniegas, bus švariau ir šilčiau tai būtinai eisim su juo į kiemą, ir nereiks mums skėtuko biggrin.gif
Kainavo apie 150 Lt, mama sakė čia buvo brangiausias variantas Maksimos Bazėj, tikiuosi kad ir kokybė bus ne tokia, kaip tų už 60 Lt...
vanesiux
sveikos
mes tai irgi ieskojome geriausio varijanto triratuko tad isieskojome visur kadangi mum tik 1metukai tai butinai reikejo su apsaugom. o pati tinkamiausia radome Cipoline, nes jame maziausiai plastiko. vaikas jame patenkintas ir laimingas blush2.gif
rokute
Mes gavom dovanų triratuką, nežinau dar kaip jis tiks važinėtis lauke, bet namie tai thumbup.gif yra kur kojytėms pasidėti, užsideda tokia kaip ir apsauga kad neiškristų, ir dar pasidaro, kaip ir supamas arkliukas. Žodžiu fainas dalykėlis ax.gif
Va čia yra nuotraukytė
Loreli
Mes neseniai isigijom uz 69Lt Sanifine, buvo kazkokia akcija. Na jis turi ir apsaugas ir viska, bet nera turbut is paciu kokybiskiausiu, tiesa sakant tie po 130Lt irgi neypatingai kuo skiriasi. Mano mažei labai patinka, jau važinėjom lauke, tai net nenori iš jo lipti thumbup.gif
SuperBaba
Maciau kaip viena pana stume triratuka, ji mazo ugio, o dar ir stume susilenkus-kaip supratau labai svarbu triratuko rankenos ilgis smile.gif
a79
Mes vakar blūdijom po visą Kauną triratuko su rankena ir apsaugom ieškodami, kai pagaliau pasirodė, kad radom - sutikom ten pat mamyte, kuri jau atnešė tokį grąžint blush2.gif Tai ir nenupirkom, sakė, kad sėdynė labai žemai ir jos neina pakelt, tad vaikutis labai susirietęs sėdi... Įsisodinau savo žmogiuką ir tikrai, jis kažkaip susuktas sėdi.. Tai net nežinau ką daryt ... Ne ką lengviau nei vežimą išsirinkt...

Vanesiux, gal gali savo triračio foto įmest, nes kaip tik ten nebebuvo dviratukų, tai nežinia ar laukt kol vėl užveš... ar ten tokie pat kaip maximiniai
Linaiva
user posted image

Čia mūsų motociklas tongue.gif bent jau po namus važiuoja super, o lauke dar neteko išbandyt...orai ne kokie... Mokėjom 100 Lt, vaikas prisisega diržu.
Taurė
Mūsų toks

user posted image
Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų smile.gif Labai puikiai pati "važiuoja" (eina kojytėm laugh.gif ) Kai aš stumiu niekur negriūna, sėdi gražiai sudėjus kojytes ant pedalų rolleyes.gif Pats jis nesunkus, be to susilanksto. Važiuoja tyliai ir nedarda.
Nors mūsų triratukas ir ne kettler, bet aš esu kettler fanė 4u.gif
SuperBaba
QUOTE(Linaiva @ 2005 04 08, 01:28)
user posted image

Čia mūsų motociklas tongue.gif bent jau po namus važiuoja super, o lauke dar neteko išbandyt...orai ne kokie... Mokėjom 100 Lt, vaikas prisisega diržu.
*

vava, man atrodo lygiai toks kaip jusu man labai patiko thumbup.gif tada taves paklausiu, tie dirzai prie sedynes, ar jie nulaikys mano dar nevaikstanti vaika? Tiksliau beveik vakstanti biggrin.gif ar fainas motociklas? Jis siaip brangesnis nei 100Lt biggrin.gif Ai dar klausymas, as neisbandziau rankenos ilgumo. Ar tu esi auksta, ar nereikia jo stumti susilenkus?
QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 05:16)
Mūsų toks

user posted image
Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų  smile.gif  Labai puikiai pati "važiuoja" (eina kojytėm laugh.gif ) Kai aš stumiu niekur negriūna, sėdi gražiai sudėjus kojytes ant pedalų  rolleyes.gif Pats jis nesunkus, be to susilanksto. Važiuoja tyliai ir nedarda.

*

Taure, tavo irgi labai labai thumbup.gif tik mums dar netiks :)Matau jusu rankena ilga ane?
a79
Kur tokį motociklą Kaune galima būtų rast? Kiek iškojom nieko panašaus nepastebėjom.
SuperBaba
QUOTE(a79 @ 2005 04 08, 16:42)
Kur tokį motociklą Kaune galima būtų rast? Kiek iškojom nieko panašaus nepastebėjom.
*

"VAIKUTIS" prekes kudykiams smile.gif Kaunas, URMO BAZE 10san. 861650410
Manau jei Vilniuje yra, tai ir ten bus biggrin.gif
Taurė
Sbaba, rankena ilga, lenktis stumiant nereikia smile.gif Be to, rankena susilanksto prireikus smile.gif
SuperBaba
QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 17:20)
Sbaba, rankena ilga, lenktis stumiant nereikia  smile.gif  Be to, rankena susilanksto prireikus  smile.gif
*

Taviskio matosi, kad rankena labai gera, bet va mane domina kaip su tuo motociklu g.gif
a79
Ačiū, Superbaba, urmo bazės paskutinis taškas, kuriam patingėjom klaidžiot 4u.gif
SuperBaba
QUOTE(a79 @ 2005 04 08, 17:34)
Ačiū, Superbaba, urmo bazės paskutinis taškas, kuriam patingėjom klaidžiot  4u.gif
*

Na stai patyngejot mirksiukas.gif daba turesit vaziuot 4u.gif
Linaiva
Aš, matai neaukšta, tai man pasilenkt nereikia, o kiek išsitempia lazda gi gali parduotuvėj pasižiūrėt wink.gif Manasis, bent jau po namus, važinėja visai be prisegimo
SuperBaba
QUOTE(Linaiva @ 2005 04 08, 21:20)
Aš, matai neaukšta, tai man pasilenkt nereikia, o kiek išsitempia lazda gi gali parduotuvėj pasižiūrėt wink.gif Manasis, bent jau po namus, važinėja visai be prisegimo
*

Tai vat as kvaisa pardeje gi maciau, bet, kad atkreipt demesi kaip ten reikalai su ranke-pamirsau doh.gif
SuperBaba
QUOTE(ramjok @ 2005 04 13, 20:43)
Turim triratuka, pirkom vaiku prekese Riki. Mazylei jis labai patiko, nuo vieneriu metu ji tik juo vaziuodavo, o ne vezimu. JI jautesi tarsi "pati" mintu triratuku. Yrapaildoma kede,kojoms paildomi laipteliai. Rankenos ilgis reguliuojasi.
Jau pardavinejam, nes ieskom jau dviratuko ax.gif
*

Ikelk nuotraukyte-gal kuri is musu nupirks biggrin.gif
linelė
Ruošiuosi pirkti 1,6 m mergaitei stumdomą triratuką su rankena. Gal kas gali ką patarti. Ar reikia tokio amžiaus vaikui apsaugų? rolleyes.gif
Bishojo
va va aš irgi prie tų, perkančių triratukus biggrin.gif Tai jei kas turit nenaudojamus, traukit juos į dienos šviesą smile.gif Čia paklausa didžiulė ax.gif
Turiu tokį pastebėjimą. Kažkas rašė, kad geriau būtų aliumininė rankena. g.gif Nežinau, ar būna tokių, bet geriausia būtų plieninė rankena. smile.gif Aliuminis, kaip metalas yra minkštas, jis greitai deformuojasi, t.y. lūžta sad.gif
NERA
Mes turėjom 2 triratukus.Vieną berchet berods, o kitą jei neklystu kinietišką.Tai tas berchet nepatiko.Mežei nebuvo kur pasidėti kojyčių, nes kai vyras nupirko dar maža buvo ir minti nemokėjo.Be to valdymas- kaip vežimo.Sėdynė tikrai nėra labai patogi ir vaikas malasi joje.O va kinietiškas labai patiko, o ypač jo valdymas, nes valdo mama su rankena, o vaikui tarodo, kad čia jis vairuoja thumbup.gif Ir rankenos ilgis reguliuojasi smile.gif
patri
nezinau kokie geri,bet man sake tu kur Maximome po 89lt nepirkt,nes luzta greit g.gif
SuperBaba
QUOTE(patri @ 2005 06 09, 01:39)
nezinau kokie geri,bet man sake tu kur Maximome po 89lt nepirkt,nes luzta greit g.gif
*

Ne tik maximiniai luzta. Luzta ir cipoline esantis triratukai,vos tik prisilieti, dalys krenta biggrin.gif
agatha
Sveikos mamytės!!!
Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti mirksiukas.gif 4u.gif
agatha
QUOTE(agatha @ 2005 06 13, 17:18)
Sveikos mamytės!!!
Vat ir mane labai domina ši prekė. Bandau internete rasti kokią info ir va ką radau: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=2&id=5014.1.1, ten yra ne vienas triratukas ir su rankenom, ir be. Gaila, kad tik kainos nerašo. Gal kam bus idomu pasižiūrėti  mirksiukas.gif  4u.gif
*

Cituoju pati save ax.gif , dabar galite pasižiūrėti 4u.gif
triratukai
agatha
Va čia dar keletas triratukų... Dar triratukai
Bet kažkokie jie nelabai patvarūs atrodo g.gif
Linaiva
O, sakykit, ar yra dabar kur nors dar pirkt tų senovinių, na mūsų vaikystės, tipo triratukų, kur pedalai ne ant priekinio rato?
agatha
QUOTE(Linaiva @ 2005 06 14, 10:48)
O, sakykit, ar yra dabar kur nors dar pirkt tų senovinių, na mūsų vaikystės, tipo triratukų, kur pedalai ne ant priekinio  rato?
*

Net nežinau, gal turguje reiktų pasižiūrėti (baltarusiškame) g.gif . O kur tekdavo parduotuvėse lankytis, visur tie naujoviški. Va dar puslapiuką radau, bet čia triratukai be stumdamos rankenos: Triračiai be rankenos 4u.gif Man patinka, kad kaina parašyta biggrin.gif
Ledo karalienė
O, sakykit, ar yra dabar kur nors dar pirkt tų senovinių, na mūsų vaikystės, tipo triratukų, kur pedalai ne ant priekinio  rato?
*

Va va , as irgi tokiu ieskau, bet niekur taip ir nemaciau sad.gif
agatha
QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 04:16)
Mūsų toks

user posted image
Pirkau jį kai mažei buvo 14-15 mėn. Nuo tada jai nereikėjo jokių apsaugų  smile.gif  Labai puikiai pati "važiuoja" (eina kojytėm laugh.gif ) Kai aš stumiu niekur negriūna, sėdi gražiai sudėjus kojytes ant pedalų  rolleyes.gif Pats jis nesunkus, be to susilanksto. Važiuoja tyliai ir nedarda.
*

Sveikutė TauRe!!!
O kur jūs tokį pirkote? Labai jau jis fainas thumbup.gif , labaaaai tokio norėčiau savo mažylei 4u.gif
Tynka
user posted image

o musu toks - kol kas patenkinti 4u.gif
agatha
QUOTE(Tynka @ 2005 06 15, 16:04)
user posted image

o musu toks - kol kas patenkinti  4u.gif
*

Tai o kur pirkote, kiek mokėjote? Irgi labai fainulka thumbup.gif tongue.gif
Tynka
QUOTE(agatha @ 2005 06 15, 14:23)
Tai o kur pirkote, kiek mokėjote? Irgi labai fainulka  thumbup.gif  tongue.gif
*

Jonelio kieme Kaune. 165 Lt, jis devetas truputi, bet mums tinka
Rinute
*

Kaune tai yra, bazese smile.gif
LINCE
Rinute,labukas smile.gif
agatha
QUOTE(Tynka @ 2005 06 15, 16:29)
Jonelio kieme Kaune. 165 Lt, jis devetas truputi, bet mums tinka
*

Kažin ar Vilniuje tokį galima būtų rasti g.gif
Rinute
QUOTE(Rinute @ 2005 06 15, 16:36)
Kaune tai yra, bazese smile.gif
*

vakar ieskojau bazese, bet nepavyko rasti:( O sake buna
QUOTE(LINCE @ 2005 06 15, 16:42)
Rinute,labukas smile.gif
*

Lince, labukas:)
mutantė
O mums tai poadovanojo tokį triratuką tik stumimo rankena pamesta cry.gif , galk kas žino kur galima ją nusipirkt
Gudri lape
Pirksim savo bambyzui stumiama su rankena triratuka-pasiulykit mamytes tongue.gif
Arnika
Noriu nupirkt mažylei triratuką su rankena, bet nieko gero Kaune nerandu sad.gif . Apėjau visas žinomas parduotuves (Kotryna, Riki, Cipolino), nė vienas labai nepatiko, o ir Jonelio kieme dabar nieko gero nėra. Senukuose patiko už 177 lt, bet šiek tiek griozdiškas, bijau, kad bus sunku nešioti iš 5 aukšto. O ir bute vietos ne per daugiausia.

Nežinau, ar verta nuvažiuoti į bazę, ar dar kokią gerą vietą žinot mirksiukas.gif ?

Taip pat įdomu iki kokio amžiaus reikalingos apsaugėlės iš šonų ir pasidėjimas kojytėms?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.