Tesla lietiniams yra visoms zinoma.Ji susideda is miltu.pieno ,vandens,kiausinio,cukraus, druskos.
Idarui reikia svieziutarkuotu obuoliu,cukraus,cinamono.
Iskepti lietinius.
Tarkuotus obuolius pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Susukti liertiniu vamzdelius.
Dar galima pavolioti kiausinio plakinyje ir apkepti svieste.
QUOTE(regna @ 2008 09 06, 13:58)
Tesla lietiniams yra visoms zinoma.Ji susideda is miltu.pieno ,vandens,kiausinio,cukraus, druskos.
Idarui reikia svieziutarkuotu obuoliu,cukraus,cinamono.
Iskepti lietinius.
Tarkuotus obuolius pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Susukti liertiniu vamzdelius.
Dar galima pavolioti kiausinio plakinyje ir apkepti svieste.
Idarui reikia svieziutarkuotu obuoliu,cukraus,cinamono.
Iskepti lietinius.
Tarkuotus obuolius pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
Susukti liertiniu vamzdelius.
Dar galima pavolioti kiausinio plakinyje ir apkepti svieste.
mmmm kaip skanu
Dukrytės mėgstamiausi lietiniai su varške ir razinomis:
varške sumaišyti su kiaušiniu šiek tiek druskytės, vanilinio cukraus ir razinų. Viską susukam į blyną ir apkepam.
O mums su vyru skaniausia su vištienos arba sūrio įdaru
varške sumaišyti su kiaušiniu šiek tiek druskytės, vanilinio cukraus ir razinų. Viską susukam į blyną ir apkepam.
O mums su vyru skaniausia su vištienos arba sūrio įdaru
Man skaniausi su varske ir bananais.... Dar kartais ir braskiu ipjaustau arba saldzios uogienes saukstuka idedu.
QUOTE(Auksesmama @ 2008 01 23, 14:44)
O kas galit pasakyti kaip tiksliai gaminat pacia tesla,girdejau,kad reikia pilti gazuoto mineralinio vandens kaip jus darot?
netycia pabandziau- ir labai patiko. kiausini isplaku su trupuciu kefyro (kokia puse stiklines), druska, po to pilu piena, jei mazai jo turiu, dar ir vandens, slakelis aliejaus, miltai. gaunasi tokie minkstesni,puresni, netrukineja
Išbandžiau lietinius su grybų įdaru, nu skonis fantastiškas. Grybukus virtus sumalu, pakepinu svieste kartu su svogūniuku pjaustytu, druskos , pipiriuko ir psio.
QUOTE(GREK @ 2008 09 22, 13:51)
Išbandžiau lietinius su grybų įdaru, nu skonis fantastiškas. Grybukus virtus sumalu, pakepinu svieste kartu su svogūniuku pjaustytu, druskos , pipiriuko ir psio.
Man irgi jie patinka, mano mama irgi tokius gamina
Lietinių įdaras:
400g virtos žuvies filė,
3šaukštai grietinės,
50g krienų,
petražolių,
30g razinų,
druskos,
pipirų,cukraus,
3saukštai pomidorų tyrės,
aliejaus kepimui.
Virtą žuvies filę sumalti,sumaišyyti su grietine,krienais susmulkintomis petražolėmis,nuplautomis razinomis ir prieskoniais.Į lietinius dėti įdarą,susukti vamzdeliu ar sulankstyti skarele .Sudėti ikarščiui atsparų indą užpilti pomidorų tyre apkepti orkaitėje.
Prie lietinių galima patiekti mėgstamų daržovių salotų.
400g virtos žuvies filė,
3šaukštai grietinės,
50g krienų,
petražolių,
30g razinų,
druskos,
pipirų,cukraus,
3saukštai pomidorų tyrės,
aliejaus kepimui.
Virtą žuvies filę sumalti,sumaišyyti su grietine,krienais susmulkintomis petražolėmis,nuplautomis razinomis ir prieskoniais.Į lietinius dėti įdarą,susukti vamzdeliu ar sulankstyti skarele .Sudėti ikarščiui atsparų indą užpilti pomidorų tyre apkepti orkaitėje.
Prie lietinių galima patiekti mėgstamų daržovių salotų.
Man tai patys skaniausi lietiniai su suriu ir kumpiu pati isada tokiu darau...
O mano lietiniai su dešrelėmis. Padažas - grietinė su pomidoru padažu bei priekoniais (aš nedėjau, nes vaikai nelabai mėgsta).
QUOTE(katane @ 2008 03 07, 17:11)
Dar labai skanu su fermentiniu suriu. Patiekiama su pievagrybiu padazu (padazas: bebaigiant kepti pievagrybiams uzdedu grietines, galima siek tiek jogurto ar vandens, druskos, pipiru). Laaaaabai skanu
mmm...kaip skanu ,eisiu gaminti