Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batai,bateliai II
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
frederica
Sveikinuosi jau antroje temelėje, tikiuosi ji bus reikalinga ir čia išvysime naujų batukų wub.gif .I- OJI TEMA
Keletas iš mano kolekcijos
user posted imageuser posted image
user posted image
-----------------------------------------------------------------------------------------------

o čia mūsųsupermama.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Koshka21
wub.gif Sužavėta pirmomis nuotraukomis!! wub.gif
g00te
veltinio batukai
user posted image

user posted image
Lachesė
kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka smile.gif kaina 170 lt. Jie tokie tik suvelti ,sakė rankų darbo smile.gif ir be padų na kaip tapkutės veltos rolleyes.gif
irmulia
clap.gif clap.gif clap.gif jau antroji tema

frederica, Tu šaunuolė 4u.gif vakar kaip tik su drauge diskutavome apie tavuosius batukus, niu grožis thumbup.gif išrodžiau viską , tai užsimanė vestuvėms tokių apnertų kurpaičių biggrin.gif
dėja
mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą blush2.gif
frederica
QUOTE(Lachesė @ 2008 02 02, 19:22)
kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka smile.gif kaina 170 lt. Jie tokie tik suvelti ,sakė rankų darbo smile.gif ir be padų na kaip tapkutės veltos  rolleyes.gif
*

Dar kart man blondinei g.gif radai batus ar tapkes g.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 02 03, 11:42)
clap.gif clap.gif clap.gif jau antroji tema

frederica, Tu šaunuolė  4u.gif  vakar kaip tik su drauge diskutavome apie tavuosius batukus, niu grožis  thumbup.gif  išrodžiau viską , tai užsimanė vestuvėms tokių apnertų kurpaičių  biggrin.gif
*

ačiū irmuliauž palaikymą wub.gif
QUOTE(dėja @ 2008 02 11, 14:44)
mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo  blush2.gif

user posted image

Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą blush2.gif
*

thumbup.gif kapinukas thumbup.gif
Tingėti negabinga, tingėti negražu lotuliukas.gif , būtinai pasirodyk cool.gif
frederica
QUOTE(frederica @ 2008 02 11, 21:15)
thumbup.gif kapinukas thumbup.gif
*

doh.gif nu ir parašiau blush2.gif blink.gif doh.gif doh.gif - atsiprašau- kaspinukas mirksiukas.gif
dėja
QUOTE(frederica @ 2008 02 12, 11:49)
doh.gif nu ir parašiau blush2.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif - atsiprašau- kaspinukas mirksiukas.gif
*

vat ir galvoju,ką čia galėtų reikšti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Lachesė
Batus,tokius ilgus ,man iki kelių būtų smile.gif
Koshka21
Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina verysad.gif
Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti...
frederica
QUOTE(Lachesė @ 2008 02 15, 11:46)
Batus,tokius ilgus ,man iki kelių būtų smile.gif
*

thumbup.gif ,labai Tau ačiū, Lachesiuk mirksiukas.gif

QUOTE(Koshka21 @ 2008 02 15, 17:48)
Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina verysad.gif
Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti...
*

Storina ne tiek kaspinas kiek jo blizgumas, pasirinkus matinį taip neatrodytų mirksiukas.gif
dėja
QUOTE(frederica @ 2008 02 16, 12:14)

Storina ne tiek kaspinas kiek jo blizgumas, pasirinkus matinį taip neatrodytų mirksiukas.gif
*

net nepagalvojau apie tai g.gif
balbetka
sveika 4u.gif labai jau grazus Jusu darbeliai, ir tikrai turit thumbup.gif fantazija wub.gif cia kitoj SM temelej uzmaciau tokius batus, gal pasinaudosit ideja mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
biggrin.gif
dėja
Gal jau buvo tokie blush2.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir čia radau vienam forume,gal pravers. wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
frederica
thumbup.gif man tie rožiniai su žalsvu - megzti wub.gif
dėja, manau,kad et kokia info thumbup.gif ...bent jau man- visad kyla naujų minčių cool.gif
puzzle
idedu nuotrauku, ne mano darbai, bet manau gal kam idomu tiesiog paziureti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Spygliuotė
tie balti botukai - super wink.gif
balbetka
o kaip jums tokie vire-shoes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
zuzula
jai biski dideli biggrin.gif
balbetka
sakyciau netgi ne biski lotuliukas.gif
frederica
aš visad sakau,- kai nuotaika š....., kankina depresija, gyvenimas nemielas...- apsiauk pora dydžių maženiais batais ir pvaikščiok dienelę..., ka nusiausi...suprasi-gyventi gera. Šie batukai labai tinkami depresūchai gydyti lotuliukas.gif
zuzula
Cia labai grazi ideja...tik labai atsiprasau uz kokybe- isplesiau is laikrascio blush2.gif

user posted image

Atsiprasu, matosi nuortauka?
dėja
QUOTE(zuzula @ 2008 03 03, 18:49)
Cia labai grazi ideja...tik labai atsiprasau uz kokybe- isplesiau is laikrascio  blush2.gif
user posted image
Atsiprasu, matosi nuortauka?
*

nea g.gif nesimato
zuzula
kitaip nemoku ikelti nuotraukos verysad.gif paspauskit cia
dėja
user posted image
irmulia
Vasara artėja, o sandalai šauni avalynė thumbup.gif gal kas susigundys pasigaminti savo rankomis mirksiukas.gif

user posted image
Šaltinis

frederica
oi, net nemačiauzuzula,irmulia... ax.gif
user posted image
INGRIDŽIUKS
radau pas rusaites
user posted image
Aistiene
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu g.gif
eMAr
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 15:50)
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu  g.gif
*

Ir drąsa žinoma smile.gif
Man tokie batai nebūtų patogūs. Juolab, kad ir mašinos neturiu, Lietuvos orais toli su tokiais nepavaikščiočiau.
frederica
QUOTE(Aistiene @ 2008 04 07, 16:50)
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu  g.gif
*

ir kuo gi jos mus čia taip aplenkė g.gif
gugile
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
frederica
QUOTE(gugile @ 2008 04 12, 00:35)
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
*

dėl pasirinkimo tai jau pati spręsk mirksiukas.gif
aš neriu taip:
nuneriu pynutę, ja ''apeinu''apie batą- taip pasimatuoju kokio reikės nėrinio.
antrą eilutę neriu žemu stulpeliu, prismaigstau adatėlėm prie bato ir jau tada ''pasižymiu'' kur ko reiks- kulnui didesnis apnėrimas, priekiui jei smailas iš vis nieko, apnerimai prasideda jau tik šonuose...žodžiu čia jau planuoju pagal bato formą .
Klijuoti manau paprasčiau, tinka plona oda, dermantinas, gatavi nėriniai, kailiukas .
Tik jei nori, kad batai būtų vienodi- neužmiršk detales pasidaryti veidrodiniu principu mirksiukas.gif ( neriant,mezgant taip pat)
P.S pabalimą gali uždažyti tekstiliniais dažais mirksiukas.gif
gugile
aciu
wink.gif
chica
sveikutes,

seniai buvau atradusi jusu temele-pasiziurejau, seiles pavarvinau ir viskas smile.gif o dabar prireike jusu pagalbos help.gif
Turiu klumpaites: odinukes, labai patogios, tik beda su jomis atsitiko:
Ant klumpiu yra medziaga ir ant tos medziagos prisiuti juodos odos gabaliukai. Tai as isploviau batus... : gal per karstu vandeniu ir nuo tos odos pajuodo medziaga (ir tik vienam batui!!).
Nusipirkau tokios juosteles-ejau pas batsiuvius kad pakeistu ta medziaga, bet atsisako: sako neimanoma... pasiule nusipirkti dazu tekstilei ir nudazyti..
Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti?
Aciu labai labai uz pagalba!

Va cia foto
dėja
QUOTE(chica @ 2008 05 14, 16:51)
sveikutes,

Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti?
Aciu labai labai uz pagalba!

Va cia foto
*

manau tikrai galima nudažyti,arba išsikirpti iš kažkokios panašios medžiagos juostelępagal tą formą,ją gražiai apdailinti(apsiūti)ir priklijuoti.Visai manau tiktų veltinio kažokios detalės.Gal nerti moki,taip pat būtų galima ką nors sugalvoti.Na čia aš taip galvoju,bet frederica,manau geriau patartų mirksiukas.gif
brytva
nu klumpaitės prajuokino...ale nusidažyk tu taip doh.gif lotuliukas.gif
Dangviva
Jo nepasisekė su klupaitėmis doh.gif . Galima būtų mėginti siuvinėti, o gal dar vertėtų pamėginti su kokia priemone tas vietas pavalyti.
chica
sveikutes,
QUOTE(dėja @ 2008 05 14, 18:30)
manau tikrai galima nudažyti,arba išsikirpti iš kažkokios panašios medžiagos juostelępagal tą formą,ją gražiai apdailinti(apsiūti)ir priklijuoti.Visai manau tiktų veltinio kažokios detalės.Gal nerti moki,taip pat būtų galima ką nors sugalvoti.Na čia aš taip galvoju,bet frederica,manau geriau patartų mirksiukas.gif
*

apie siuvima-tai nepatinka man.. nemoku as normaliai prisiuti-va priklijuoti ar nudazyti gal ir sugebeciau.
Moku nerti ir megzti, bet neisivaizduoju kaip tai pritaisyti prie batu...
gaila klumpaiciu sad.gif

QUOTE(brytva @ 2008 05 15, 07:46)
nu klumpaitės prajuokino...ale nusidažyk tu taip  doh.gif  lotuliukas.gif
*

tongue.gif

QUOTE(Dangviva @ 2008 05 15, 13:14)
Jo nepasisekė su klupaitėmis doh.gif . Galima būtų mėginti siuvinėti, o gal dar vertėtų pamėginti su kokia priemone tas vietas pavalyti.
*

valiau-balinau (su ace net!!!!) nepadejo.. reiketu klijuoti arba dazyti..
labai lauksiu dar pasiulymu..
Dangviva
Na dar kartą aš čia jas apžiūrėjau, turbūt geriausia su tekstiliniais juodais dažais dažyti (bet kaip prikaitinti, kad po pirmo lietaus nenubėgtų) g.gif , nes bijau, kad per kitą spalvą vis tiek tos dėmės persišvies. Dar ant abiejų klumpaičių būtų galima nusipirkus iš odos atraižų parduotuvės kokios nors kontrastingos spalvos odos prisiūti, sakyčiau zomšas būtų idealu. Būtų kitokio stiliaus, būtų galima karoliukais visą tą plotelį išsiuvinėti, bet tai jau būtų kruvinas darbas ir nežinau ar finansiškai apsimokėtų. Nu ir priblevyzgojau aš čia blush2.gif .
dėja
QUOTE(chica @ 2008 05 15, 17:00)
sveikutes,
apie siuvima-tai nepatinka man.. nemoku as normaliai prisiuti-va priklijuoti ar nudazyti gal ir sugebeciau.
Moku nerti ir megzti, bet neisivaizduoju kaip tai pritaisyti prie batu...
gaila klumpaiciu sad.gif
tongue.gif
valiau-balinau (su ace net!!!!) nepadejo.. reiketu klijuoti arba dazyti..
labai lauksiu dar pasiulymu..
*

klijuoti ir gali ,tuos nėrinukus(frederica,kiek minėjo visada apklijuoja savo batukus nėriniais,juk matei jos darbelius),arba prikabinti kampučius su siūlu,na žiūrint ką tu ten nunertum.
frederica
chica, aš dažyčiau- lengva, greitai ir manau šiuo atveju idealu.
dažai tekstiliniai, perku dailės reikmenų parduotuvėje, kaina ~10lt, būtų gražu dvi spalvos, juoda ir ryža( reiktų pamarginti ir tą rutulį)
kad per lietų nenuplauktų ir nedažytų kojų būtinai reikia dažus užtvirtinti, tam tiks plaukų džiovintuvas arba garais iš lygintuvo.
sekmės 4u.gif
Almantaitė
frederika swoon.gif tavo postus matau daug kur bet sitie su batu nuotraukom tikrai pritrenke mane wub.gif klausyk, o kaip tu iskarpas pasidarai kai apneri batus? gal turi kokius lekalus ar is akies?
sii
sveikutes, tiek visokiu groziu prisiziurejau, nutariau ir as isgrazinti savo senus batukus, bet reikia jusu patarimo. gal zinot kaip medziaga apklijuoti visa batuka. g.gif
Glamour
QUOTE(almantė_k @ 2008 06 22, 20:18)
frederika swoon.gif tavo postus matau daug kur bet sitie su batu nuotraukom tikrai pritrenke mane wub.gif klausyk, o kaip tu iskarpas pasidarai kai apneri batus? gal turi kokius lekalus ar is akies?
*

paskaityk puslpai atgal - viskas parasyta 4u.gif
liuxiuke
sveikos isradingosios damos 4u.gif mane kartais uzpuola toks nesuprantamas jausmas kazka sukurti,nupiesti.... blush2.gif

as ir sumasciau savo batus padailinti,norisi isskirtinumo doh.gif turiu tokius baltus batelius,tokie lyg sportiniai,odiniai,ispaisyt tai thumbup.gif as juos rastais pamarginsiu sakiau,bet esme kad bijau sugadinti,kad pvz pirmam lietui dazai neliktu baloj unsure.gif
bukite mielos pasakykite kaip reiktu oda paruosti,kaip uzdazius tvirtnti daza?
ir dar smalsu,ar galeciau ant tokiu batu daryt sendinima? rolleyes.gif ir kaip jei zinote?
liuxiuke
labas dar karteli,pasiskaiciau apie dekupazus visokius,niekaip nesuprantu kas geriau,koks lakas,koks dazas,kas pigiau doh.gif kosmaras! jei kas man pagelbesit del batuku,kaip juos ten dazyt blush2.gif noreciau kad surasytumet jei nesunku ko man reikes,nes istiesu pasimetutiek visko perskaicius doh.gif koks turetu buti rinkinukas?
liuxiuke
g.gif
frederica
sveika, manau,kad dekupažas ne pati geriausia priemonė sendinti batukus...ypač jei ruošies lakstyti per balas smile.gif ,per lenkimo vietas tau tiesiog nubyrės lakas, nebent sendintum tik kai kurias vietas, pvz.; auliuką.
man trūksta šiek tiek informacijos kad galėčiau ką nors konkrečiau patarti...t.y ar batukai grynos odos, kokio tipo- laiveliai ar aukštesni?
sendinti dekupažo priemonėm nesiryžčiau schmoll.gif , gal bandyčiau ''pažeisti'' odą, t.yjei oda gryna, pradraskyti, nuimti ar išpjaustyti viršutinį sluoksnį ir tuos ''pažeidimus'' įtrinti akriliniais ar tekstiliniais dažais.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.