Keletas iš mano kolekcijos

-----------------------------------------------------------------------------------------------
o čia mūsų

Papildyta:

Sveikinuosi jau antroje temelėje, tikiuosi ji bus reikalinga ir čia išvysime naujų batukų
Keletas iš mano kolekcijos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- o čia mūsų ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papildyta: ![]() ![]() ![]()
veltinio batukai
![]()
kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka
frederica, Tu šaunuolė
mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo
![]() ![]() ![]() Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą QUOTE(Lachesė @ 2008 02 02, 19:22) kas ten ieškojo veilokų? radau kalvarijų turguje yra trijų spalvų ,juoda balzgana ir pilka Dar kart man blondinei QUOTE(irmulia @ 2008 02 03, 11:42) frederica, Tu šaunuolė ačiū irmuliauž palaikymą QUOTE(dėja @ 2008 02 11, 14:44) mano darbelis jūsų teismui,nauji su kaspinu.Tik koja storesnė atrodo ![]() Dar vieni bateliai pradėti,bet niekaip neužsibaigia darbai,čia per mano tingėjimą Tingėti negabinga, tingėti negražu
Batus,tokius ilgus ,man iki kelių būtų
Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina
Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti... QUOTE(Lachesė @ 2008 02 15, 11:46) QUOTE(Koshka21 @ 2008 02 15, 17:48) Tokie kaspinai labai gražiai atrodo, bet koją tikrai storina Aš irgi tokias kojinaites su užrišamais kaspinais nešioju, tai kai nufotografavo mane, tai ir gėdijuosi nuotrauka rodyti... Storina ne tiek kaspinas kiek jo blizgumas, pasirinkus matinį taip neatrodytų
Gal jau buvo tokie
![]() ![]() Papildyta: ir čia radau vienam forume,gal pravers. ![]() ![]() ![]()
dėja, manau,kad et kokia info
idedu nuotrauku, ne mano darbai, bet manau gal kam idomu tiesiog paziureti
![]() Papildyta: Papildyta: ![]() Papildyta:
tie balti botukai - super
jai biski dideli
sakyciau netgi ne biski
aš visad sakau,- kai nuotaika š....., kankina depresija, gyvenimas nemielas...- apsiauk pora dydžių maženiais batais ir pvaikščiok dienelę..., ka nusiausi...suprasi-gyventi gera. Šie batukai labai tinkami depresūchai gydyti
Cia labai grazi ideja...tik labai atsiprasau uz kokybe- isplesiau is laikrascio
Atsiprasu, matosi nuortauka?
kitaip nemoku ikelti nuotraukos
oi, net nemačiauzuzula,irmulia...
radau pas rusaites
Rusaites visame kame mus lenkia savo isradingumu
frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo?
QUOTE(gugile @ 2008 04 12, 00:35) frederica noriu patarimo, turiu juodus žomšinius aulinius batus, jie man tokie patogus bet ir viršus jau ne kaip atrodo ir kulno vidinis kampas vis nubala... ar man geriau naudoti ir klijuoti elementus iš odos ar nerti? ir jeigu nerti tai kaip pritaikyti pagal bato forma? naudoti iškarpas ar kaip? nu tikuosi kanors suparatai is mano paklausimo? dėl pasirinkimo tai jau pati spręsk aš neriu taip: nuneriu pynutę, ja ''apeinu''apie batą- taip pasimatuoju kokio reikės nėrinio. antrą eilutę neriu žemu stulpeliu, prismaigstau adatėlėm prie bato ir jau tada ''pasižymiu'' kur ko reiks- kulnui didesnis apnėrimas, priekiui jei smailas iš vis nieko, apnerimai prasideda jau tik šonuose...žodžiu čia jau planuoju pagal bato formą . Klijuoti manau paprasčiau, tinka plona oda, dermantinas, gatavi nėriniai, kailiukas . Tik jei nori, kad batai būtų vienodi- neužmiršk detales pasidaryti veidrodiniu principu P.S pabalimą gali uždažyti tekstiliniais dažais
aciu
sveikutes,
seniai buvau atradusi jusu temele-pasiziurejau, seiles pavarvinau ir viskas Turiu klumpaites: odinukes, labai patogios, tik beda su jomis atsitiko: Ant klumpiu yra medziaga ir ant tos medziagos prisiuti juodos odos gabaliukai. Tai as isploviau batus... : gal per karstu vandeniu ir nuo tos odos pajuodo medziaga (ir tik vienam batui!!). Nusipirkau tokios juosteles-ejau pas batsiuvius kad pakeistu ta medziaga, bet atsisako: sako neimanoma... pasiule nusipirkti dazu tekstilei ir nudazyti.. Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti? Aciu labai labai uz pagalba! Va cia foto QUOTE(chica @ 2008 05 14, 16:51) sveikutes, Gal us turite ideju kaip paciai pasitavrkyti? ir kokius ir kur dazus pirkti? Aciu labai labai uz pagalba! Va cia foto manau tikrai galima nudažyti,arba išsikirpti iš kažkokios panašios medžiagos juostelępagal tą formą,ją gražiai apdailinti(apsiūti)ir priklijuoti.Visai manau tiktų veltinio kažokios detalės.Gal nerti moki,taip pat būtų galima ką nors sugalvoti.Na čia aš taip galvoju,bet frederica,manau geriau patartų
nu klumpaitės prajuokino...ale nusidažyk tu taip
Jo nepasisekė su klupaitėmis
sveikutes,
QUOTE(dėja @ 2008 05 14, 18:30) manau tikrai galima nudažyti,arba išsikirpti iš kažkokios panašios medžiagos juostelępagal tą formą,ją gražiai apdailinti(apsiūti)ir priklijuoti.Visai manau tiktų veltinio kažokios detalės.Gal nerti moki,taip pat būtų galima ką nors sugalvoti.Na čia aš taip galvoju,bet frederica,manau geriau patartų apie siuvima-tai nepatinka man.. nemoku as normaliai prisiuti-va priklijuoti ar nudazyti gal ir sugebeciau. Moku nerti ir megzti, bet neisivaizduoju kaip tai pritaisyti prie batu... gaila klumpaiciu QUOTE(brytva @ 2008 05 15, 07:46) QUOTE(Dangviva @ 2008 05 15, 13:14) Jo nepasisekė su klupaitėmis valiau-balinau (su ace net!!!!) nepadejo.. reiketu klijuoti arba dazyti.. labai lauksiu dar pasiulymu..
Na dar kartą aš čia jas apžiūrėjau, turbūt geriausia su tekstiliniais juodais dažais dažyti (bet kaip prikaitinti, kad po pirmo lietaus nenubėgtų)
QUOTE(chica @ 2008 05 15, 17:00) sveikutes, apie siuvima-tai nepatinka man.. nemoku as normaliai prisiuti-va priklijuoti ar nudazyti gal ir sugebeciau. Moku nerti ir megzti, bet neisivaizduoju kaip tai pritaisyti prie batu... gaila klumpaiciu valiau-balinau (su ace net!!!!) nepadejo.. reiketu klijuoti arba dazyti.. labai lauksiu dar pasiulymu.. klijuoti ir gali ,tuos nėrinukus(frederica,kiek minėjo visada apklijuoja savo batukus nėriniais,juk matei jos darbelius),arba prikabinti kampučius su siūlu,na žiūrint ką tu ten nunertum.
chica, aš dažyčiau- lengva, greitai ir manau šiuo atveju idealu.
dažai tekstiliniai, perku dailės reikmenų parduotuvėje, kaina ~10lt, būtų gražu dvi spalvos, juoda ir ryža( reiktų pamarginti ir tą rutulį) kad per lietų nenuplauktų ir nedažytų kojų būtinai reikia dažus užtvirtinti, tam tiks plaukų džiovintuvas arba garais iš lygintuvo. sekmės
frederika
sveikutes, tiek visokiu groziu prisiziurejau, nutariau ir as isgrazinti savo senus batukus, bet reikia jusu patarimo. gal zinot kaip medziaga apklijuoti visa batuka.
sveikos isradingosios damos
as ir sumasciau savo batus padailinti,norisi isskirtinumo bukite mielos pasakykite kaip reiktu oda paruosti,kaip uzdazius tvirtnti daza? ir dar smalsu,ar galeciau ant tokiu batu daryt sendinima?
labas dar karteli,pasiskaiciau apie dekupazus visokius,niekaip nesuprantu kas geriau,koks lakas,koks dazas,kas pigiau
sveika, manau,kad dekupažas ne pati geriausia priemonė sendinti batukus...ypač jei ruošies lakstyti per balas
man trūksta šiek tiek informacijos kad galėčiau ką nors konkrečiau patarti...t.y ar batukai grynos odos, kokio tipo- laiveliai ar aukštesni? sendinti dekupažo priemonėm nesiryžčiau |