Frederica, Tavo grožiai verti Nacionalinės Premijos!
O aš atnaujinau savo basutes, kurias jau planavau išmesti...
Todėl sugadinti nebuvo ko.
Nepaisant to, rezultatas išėjo visai neblogas!
Buvo:

Yra:

Čia galima geresnių fotkių iš arčiau pamatyti
Labai puiki tema, bravo autorei ir visoms, kurios dalinasi idėjomis ir patarimais!
Frederica, Tavo grožiai verti Nacionalinės Premijos! O aš atnaujinau savo basutes, kurias jau planavau išmesti... Todėl sugadinti nebuvo ko. Nepaisant to, rezultatas išėjo visai neblogas! Buvo: ![]() Yra: ![]() Čia galima geresnių fotkių iš arčiau pamatyti
Sveikos, merginos
nu jūs ir šaunuolės Turiu klausimuką Turiu žieminius batus. Juodi, odiniai ir natūralus kailis viduje. Žodžiu, labai geri batai, bet modelis man jų nepatinka. Gaila išmesti, tai galvoju gal būtų galima juos kaip nors atnaujinti
frederika,perziurejau tavo darbelius noreciau tave labai pagirti tiesiog aukstos klases darbeliai
[quote=mikaf,2008 09 10, 22:06]
Labai puiki tema, bravo autorei ir visoms, kurios dalinasi idėjomis ir patarimais! Frederica, Tavo grožiai verti Nacionalinės Premijos! O aš atnaujinau savo basutes, kurias jau planavau išmesti... Todėl sugadinti nebuvo ko. Nepaisant to, rezultatas išėjo visai neblogas! Buvo: ![]() Yra: ![]() super -čia piešta? [quote=linuke_,2008 09 23, 10:32] Sveikos, merginos nu jūs ir šaunuolės o aš norėčiau iš jų pagaminti bukanosius [/quote] na čia be batsiuvio manau neišsiversi, o ir batsiuvys nemanau,kad kuo pagelbės...,bet vizualiai tą smailumą tikrai galima sumažinti...gaila nematau tavo batukų- iškart pasakyčiau ką užlipdyt, kad atrodytų bukesni [quote=myliuvasara,2008 09 23, 23:13] frederika,perziurejau tavo darbelius noreciau tave labai pagirti tiesiog aukstos klases darbeliai [/quote] ačiū už pagyras- visoms ačiū QUOTE(frederica @ 2008 10 07, 11:36) super - rezultatas stulbinantis -čia piešta? Ne, čia dekupažo technika ogo kiek isradingumo a gal kuri zino kaip ten tie dazai odai atrodo as noreciau biski tiesiog uzsaplvinti netycia nuspardytus batus taip kad nesimatytu, taprasme paspalvinti tik tas vienas tokia pat kaip batu spalva idomu kur tokiu dazu ieskot QUOTE(mikaf @ 2008 10 07, 11:40) įspūdinga QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 07, 13:42) ogo kiek isradingumo a gal kuri zino kaip ten tie dazai odai atrodo as noreciau biski tiesiog uzsaplvinti netycia nuspardytus batus taip kad nesimatytu, taprasme paspalvinti tik tas vienas tokia pat kaip batu spalva idomu kur tokiu dazu ieskot aš perku tekstilinius,dailininkų pard., kaina apie 10 lt QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 07, 13:59) nugi nenusiplauna
mergaitės, o kur perkat mažiesiems batukus?- ta prasme kokybiškus- normaliom kainom?
aš perku "bartek" firmos batukus - jie odiniai, lengvi, patogūs....na vaikas patenkintas. O prekiauja vaikų parduotuvės,...tik nepamenu kokia, gal RIKIS ar kažkas pan.
Marginos, patarkit, kokiais dazais galima dazyti batus, kad laikytu? Kur ju rasti?
Radau interneto platybėse, gal bus kam naudinga mintis, kaip savo batukus atnaujinti
eikit sau kokiu grozybiu prisiziurejau
![]() labai praktiški
nukritau kaip grazu
rimulia 12, dėkui
Sauni tema
gal patarsit, kur rasti pirkti baltų dažų odai? senukuose, mačiau tik rudi ir juodi. noriu užmaskuoti vaiko batų nosis nutrintas...
Nu, su tom slepetem tai vau, net negalvojau kad 'plezenkes' taip gali atrodyt
QUOTE(puzzle @ 2008 02 20, 13:23) idedu nuotrauku, ne mano darbai, bet manau gal kam idomu tiesiog paziureti ] [ ![]() Papildyta: Papildyta: [quote=linuke_,2008 11 14, 15:13] dar šiek tiek minčių ![]() ]quote] Papildyta: QUOTE(Swan @ 2009 04 16, 14:07) superiski QUOTE(Swan @ 2009 04 16, 14:07) gausiai smagiai ispaisyti batai. vis "audziu minti" kazka ir paciai nusipiest: fantastika. pažiūrėjau ir tą puslapį. Originalumo tikrai nestinga.
gražūs juodi batukai, šaunuolės
Sveikos,
gal kas esat bandę dažyti batus akriliniais dažais? Ar laikosi? Rankinių temoje skaičiau, kad akriliniais išpaišo odą, taipogi daugelyje dailininkų prekių kai klausiau, kas odiniams batams tiktų, siūlė akrilinius dažus. Šią temą perskaičiau visą, mačiau, kad naudojat ir tekstilinius dažus, bet mano batukai iš paprastos lygios odos, ne zomšiniai, tai neįsigertų manau tekstiliniai dažai, bet gal klystu? Radau ir specialių dažų odai, tinkamų batams, bet jie labai brangūs -100ml. buteliukas 56 litai, o man reikia nedaug, bet kelių skirtingų spalvų Situacija tokia -turiu nerealiai patogius ir mielus batukus, baltus, su žalsvom ir žydrom odos aplikacijom ant viršaus. Balta dalis jau labai apsispardė, nebeatsiplauna, o ant viršaus buvo užmesta nuorūka, ir liko kelios nudegintos dėmės. Norėčiau bato pagrindą dažyti juodai, o aplikacijas išpiešti spalvotai. o, radau straipsniuką apie batų ištapymą akriliniais, bet ten parašyta, kad patartina bato paviršių visą pašiaušti su smulkiu švitriniu. Tai taip padarius, turėtų ir tekstiliniai dažai kibti, o jie atsparesni lankstymui, neskilinėtų gal ir nenubyrėtų
ohoho, kokios tapkytes
Atsitiktinai rusiškame tinklapyje užmačiau fredericos batelius
http://spicami.ru/archives/2134 aišku iš kur paimtos nuotraukos neužsiminta
Mano batai buvo du, nusitrynė - negražu.
Sveikos, batuotosios Turiu odinius batukus, labai graži formelė, bet labai negražiai nusitrynė ir nuvalyt nebeišeina. Jau mesti ruošiausi, bet pamaniau o kodėl gi nepabandžius atnaujint. Jau prisiskaičiau, kad dažymui geriausiai tinka tekstilės dažai. O akriliniai labai netinka? (Kaip tik turiu norimos spalvos - būtų proga sunaudoti). Taip pat, ar įmanoma batus dekupažinti? Radau postą, kad sendinti neišeis, nes lakas ties lenkimais įskilinės. O yra koks lakas (ne sendinantis, paprastas), kuris neskilinėtų ir tiktų batams? Noriu atnaujintus dar panešiot truputį... Dėkui už išsamius atsakymus
Kaip tik nesenai skaičiau apie rankų darbo batus, tik internete
Kažko apmirusi tėmelė
O man čia toks atradimas Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:) Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą: ![]() ![]() ![]() O paskui iki beveik tokio "datraukti": ![]() Bet su mano mezgimu, tai, ko gero tik šleivūzus kokius suregzčiau O tokią kojinę ant bato maunamą būtinai megsiu, kaip tik turiu batus, kurių viršutinė dalis man nepatinka, per trumpa mano ilgom kojom
Norejau paklausti visu darbstuoliu,gal zinote kur gauti skysto latekso,kad butu galima nertas tapkutes patepti,kad neslystu..gal yra kokia internetine parduotuve??? nes kazkaip niekur nerandu,arbu tik nemoku ieskoti
O as cia tiek prisiziurejau grozybiu,kad net galva svaigsta..kokios jus visos isradingos
Latekso čia yra pirkti Vilnos fabrikas
QUOTE(gb78 @ 2009 10 15, 20:57) Kažko apmirusi tėmelė O man čia toks atradimas Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:) Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą: Truputį atgaivinsiu Ruošiausi mažosios krikštynoms, aišku kaip visada( man) neradau to ko norėjau.Gavau batukus mažei, siuntė draugė iš Londono, jei atrodė, kad balti, man gi jie baltumu net nekvepėjo... todėl buvo greitai perdaryti į tinkamus Sau radau patinkantį modeliuką, bet va spalva ir vėl ne tiko...taigi ...rodausi Prieš... ![]() PO... ![]() ![]()
|