Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Batai,bateliai II
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4
mikaf
Labai puiki tema, bravo autorei ir visoms, kurios dalinasi idėjomis ir patarimais!
Frederica, Tavo grožiai verti Nacionalinės Premijos!

O aš atnaujinau savo basutes, kurias jau planavau išmesti...
Todėl sugadinti nebuvo ko.
Nepaisant to, rezultatas išėjo visai neblogas!
Buvo:
user posted image
Yra:
user posted image

Čia galima geresnių fotkių iš arčiau pamatyti
Nuk
Sveikos, merginos biggrin.gif
nu jūs ir šaunuolės bigsmile.gif tiesiog žodžių neturiu blink.gif Super darbeliai thumbup.gif

Turiu klausimuką 4u.gif
Turiu žieminius batus. Juodi, odiniai ir natūralus kailis viduje. Žodžiu, labai geri batai, bet modelis man jų nepatinka. Gaila išmesti, tai galvoju gal būtų galima juos kaip nors atnaujinti g.gif O rekonstruoti norėčiau batų nosis - jie smailianosiai, o aš norėčiau iš jų pagaminti bukanosius rolleyes.gif ką manot, įmanoma blush2.gif kaip nors tą priekį batų patrumpinti?
myliuvasara
frederika,perziurejau tavo darbelius noreciau tave labai pagirti tiesiog aukstos klases darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man cia taip profesionalu,turi gera dievo dovana thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
frederica
[quote=mikaf,2008 09 10, 22:06]
Labai puiki tema, bravo autorei ir visoms, kurios dalinasi idėjomis ir patarimais!
Frederica, Tavo grožiai verti Nacionalinės Premijos!

O aš atnaujinau savo basutes, kurias jau planavau išmesti...
Todėl sugadinti nebuvo ko.
Nepaisant to, rezultatas išėjo visai neblogas!
Buvo:
user posted image
Yra:
user posted image
super thumbup.gif - rezultatas stulbinantis thumbup.gif
-čia piešta?

[quote=linuke_,2008 09 23, 10:32]
Sveikos, merginos biggrin.gif
nu jūs ir šaunuolės bigsmile.gif tiesiog žodžių neturiu blink.gif Super darbeliai thumbup.gif

o aš norėčiau iš jų pagaminti bukanosius rolleyes.gif ką manot, įmanoma blush2.gif kaip nors tą priekį batų patrumpinti?
*

[/quote]
na čia be batsiuvio manau neišsiversi, o ir batsiuvys nemanau,kad kuo pagelbės...,bet vizualiai tą smailumą tikrai galima sumažinti...gaila nematau tavo batukų- iškart pasakyčiau ką užlipdyt, kad atrodytų bukesni lotuliukas.gif

[quote=myliuvasara,2008 09 23, 23:13]
frederika,perziurejau tavo darbelius noreciau tave labai pagirti tiesiog aukstos klases darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man cia taip profesionalu,turi gera dievo dovana thumbup.gif
[/quote]
ačiū už pagyras- visoms ačiū blush2.gif nors visai dabar neturiu laiko batams, bet tai įkvepia- manau greitu laiku išvysit kokią naujieną, na jei ne sau tai mažąjai tikrai ką sukurpsiu- įdėju jau yra lotuliukas.gif
mikaf
QUOTE(frederica @ 2008 10 07, 11:36)
super  - rezultatas stulbinantis 
-čia piešta?

Ne, čia dekupažo technika smile.gif
mama_gulbe
bigsmile.gif
ogo kiek isradingumo thumbup.gif

a gal kuri zino kaip ten tie dazai odai atrodo
as noreciau biski tiesiog uzsaplvinti netycia nuspardytus batus
taip kad nesimatytu, taprasme paspalvinti tik tas vienas tokia pat kaip batu spalva
idomu kur tokiu dazu ieskot g.gif
frederica
QUOTE(mikaf @ 2008 10 07, 11:40)
Ne, čia dekupažo technika smile.gif
*

įspūdinga blink.gif
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 07, 13:42)
bigsmile.gif
ogo kiek isradingumo  thumbup.gif

a gal kuri zino kaip ten tie dazai odai atrodo
as noreciau biski tiesiog uzsaplvinti netycia nuspardytus batus
taip kad nesimatytu, taprasme paspalvinti tik tas vienas tokia pat kaip batu spalva
idomu kur tokiu dazu ieskot  g.gif
*

aš perku tekstilinius,dailininkų pard., kaina apie 10 lt
mama_gulbe
QUOTE(frederica @ 2008 10 07, 13:46)
įspūdinga blink.gif

aš perku tekstilinius,dailininkų pard., kaina apie 10 lt
*

bigsmile.gif
a jie tai nenusiplauna ane g.gif lotuliukas.gif
aisku durnas klausimas doh.gif doh.gif doh.gif
na reiks prie progos paieskot mirksiukas.gif
frederica
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 07, 13:59)
bigsmile.gif
a jie tai nenusiplauna ane  g.gif  lotuliukas.gif
aisku durnas klausimas doh.gif  doh.gif  doh.gif
na reiks prie progos paieskot  mirksiukas.gif
*

nugi nenusiplauna g.gif , tik aš prieš tai gerai išvalau tą vietą spiritu, leidžiu išdžiūti, po to dar fenu pakaitinu.( tiesa bandžiau ant zomšos ir pažeistų odinių batų, blizgios odos nedažiau- tai negaliu nieko pasakyt)
frederica
mergaitės, o kur perkat mažiesiems batukus?- ta prasme kokybiškus- normaliom kainom?
Anakondaaz
QUOTE(frederica @ 2008 10 23, 11:38)
mergaitės, o kur perkat mažiesiems batukus?- ta prasme kokybiškus- normaliom kainom?
*

aš visada perku gariūnuose, pas vieną vyruką, jis tik avalyne vaikams prekiauja, 5 paviljonų eilė 41vieta. Rudeninių batukų pora 95 Lt kainavo, žieminiai brangesni.
brytva
aš perku "bartek" firmos batukus - jie odiniai, lengvi, patogūs....na vaikas patenkintas. O prekiauja vaikų parduotuvės,...tik nepamenu kokia, gal RIKIS ar kažkas pan.
taibent1
Marginos, patarkit, kokiais dazais galima dazyti batus, kad laikytu? Kur ju rasti?
INGRIDŽIUKS
QUOTE(taibent1 @ 2008 11 09, 15:05)
Marginos, patarkit, kokiais dazais galima dazyti batus, kad laikytu? Kur ju rasti?
*

va va va ir aš norėčiau sužinoti su kokiais ir dar su kokiais klijais būtų galima klijuoti ,kai apsimauni , pasitempia oda ir neplyšta g.gif
Nuk
Radau interneto platybėse, gal bus kam naudinga mintis, kaip savo batukus atnaujinti
user posted image
Nuk
dar šiek tiek minčių 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
uups
QUOTE(taibent1 @ 2008 11 09, 13:05)
*

o gal nepatingek ir atsiversk lapa- kita atgal? g.gif jei tikrai idomu rolleyes.gif
gaga*
eikit sau kokiu grozybiu prisiziurejau bigsmile.gif ko tik tos moterys neprimasto
pudra
batukai
driftas
user posted image
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai praktiški lotuliukas.gif pvz. keliaujant lėktuvu netirpsta kojos, dar patartina nešioti saugantis venų išsiplėtimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
brytva
lotuliukas.gif neblogi...su miniaku galima derint...
irmulia

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
*TikTau*
nukritau kaip grazu bigsmile.gif o uzsakymus kas priima? praneskit i az mirksiukas.gif
rimulia12
user posted image
zurnalas

user posted image
Zurnalas

user posted image
Zurnalas
frederica
thumbup.gif , kaip paprastai, bet orginaliai galima persitvarkyti, paprasčiausias šlepkes.
rimulia 12, dėkui mirksiukas.gif
Swan
gausiai smagiai ispaisyti batai. vis "audziu minti" kazka ir paciai nusipiest:

portfolio nuoroda

user posted image

Jūros akmenėlis
Sauni tema thumbup.gif Jau galvoje kruva ideju, kaip pavargusiais, bet labai patogias basutes padailinti vasarai ir dar sezona jomis aveti rolleyes.gif
rimulia12
user posted image
My Webpage
grin
gal patarsit, kur rasti pirkti baltų dažų odai? senukuose, mačiau tik rudi ir juodi. noriu užmaskuoti vaiko batų nosis nutrintas...
jari
Nu, su tom slepetem tai vau, net negalvojau kad 'plezenkes' taip gali atrodyt thumbup.gif jau turiu ideju vasarai, tai laiko reiks atrasti 4u.gif
rimulia12
user posted image
Darbo eiga
rimulia12
user posted image
Darbo aprasymas (RUSU KALBA)
Mamukas Indriukas
QUOTE(puzzle @ 2008 02 20, 13:23)
idedu nuotrauku, ne mano darbai, bet manau gal kam idomu tiesiog paziureti
]
[
user posted image
Papildyta:

Papildyta:
[quote=linuke_,2008 11 14, 15:13]
dar šiek tiek minčių 4u.gif

user posted image

]quote]

Papildyta:
QUOTE(Swan @ 2009 04 16, 14:07)

portfolio nuoroda

user posted image
*

superiski thumbup.gif noretai tokiu thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Oksyte
QUOTE(rimulia12 @ 2009 05 04, 20:33)

rimulia12, cia tai ko as ieskojau thumbup.gif Aciu 4u.gif
D*K
QUOTE(Swan @ 2009 04 16, 14:07)

fantastika. pažiūrėjau ir tą puslapį. Originalumo tikrai nestinga.
fiauks
gražūs juodi batukai, šaunuolės smile.gif
kusachius
Sveikos,

gal kas esat bandę dažyti batus akriliniais dažais? Ar laikosi? Rankinių temoje skaičiau, kad akriliniais išpaišo odą, taipogi daugelyje dailininkų prekių kai klausiau, kas odiniams batams tiktų, siūlė akrilinius dažus. Šią temą perskaičiau visą, mačiau, kad naudojat ir tekstilinius dažus, bet mano batukai iš paprastos lygios odos, ne zomšiniai, tai neįsigertų manau tekstiliniai dažai, bet gal klystu?
Radau ir specialių dažų odai, tinkamų batams, bet jie labai brangūs -100ml. buteliukas 56 litai, o man reikia nedaug, bet kelių skirtingų spalvų doh.gif Nebent gal atsirastų norinčių koperuotis g.gif
Situacija tokia -turiu nerealiai patogius ir mielus batukus, baltus, su žalsvom ir žydrom odos aplikacijom ant viršaus. Balta dalis jau labai apsispardė, nebeatsiplauna, o ant viršaus buvo užmesta nuorūka, ir liko kelios nudegintos dėmės. Norėčiau bato pagrindą dažyti juodai, o aplikacijas išpiešti spalvotai.

o, radau straipsniuką apie batų ištapymą akriliniais, bet ten parašyta, kad patartina bato paviršių visą pašiaušti su smulkiu švitriniu. Tai taip padarius, turėtų ir tekstiliniai dažai kibti, o jie atsparesni lankstymui, neskilinėtų gal ir nenubyrėtų g.gif
meganija
Sveikutes smile.gif
Gal kas turite siu tapkyciu schema,kaip jas reik daryti g.gif
user posted image
Kai suprantu tai is medziagos susuktos virvutes,bet kaip jos laikosi ar reikia suklijuoti?
hm,kazkur foto dingo blush2.gif
Keliu dar karta ax.gif
user posted image
O,dabar jau abi matosi rolleyes.gif
dėja
QUOTE(meganija @ 2009 07 23, 10:45)
Sveikutes  smile.gif
Gal kas turite siu tapkyciu schema,kaip jas reik daryti  g.gif
user posted image
Kai suprantu tai is medziagos susuktos virvutes,bet kaip jos laikosi ar reikia suklijuoti?
hm,kazkur foto dingo  blush2.gif
Keliu dar karta ax.gif
user posted image
O,dabar jau abi matosi  rolleyes.gif
*

nesimato foto g.gif
meganija
QUOTE(dėja @ 2009 07 23, 21:34)
nesimato foto g.gif
*

Niu dabar turetu matytis smile.gif
user posted image
Auksaranke7
ohoho, kokios tapkytes thumbup.gif
Dangviva
Atsitiktinai rusiškame tinklapyje užmačiau fredericos batelius
http://spicami.ru/archives/2134
aišku iš kur paimtos nuotraukos neužsiminta schmoll.gif
venita
Mano batai buvo du, nusitrynė - negražu.

Sveikos, batuotosios wink.gif

Turiu odinius batukus, labai graži formelė, bet labai negražiai nusitrynė ir nuvalyt nebeišeina. Jau mesti ruošiausi, bet pamaniau o kodėl gi nepabandžius atnaujint. Jau prisiskaičiau, kad dažymui geriausiai tinka tekstilės dažai. O akriliniai labai netinka? (Kaip tik turiu norimos spalvos - būtų proga sunaudoti). Taip pat, ar įmanoma batus dekupažinti? Radau postą, kad sendinti neišeis, nes lakas ties lenkimais įskilinės. O yra koks lakas (ne sendinantis, paprastas), kuris neskilinėtų ir tiktų batams? Noriu atnaujintus dar panešiot truputį... Dėkui už išsamius atsakymus smile.gif

Greta29
Kaip tik nesenai skaičiau apie rankų darbo batus, tik internete smile.gif - Kurpaite.lt
*Pavasarė*
Kažko apmirusi tėmelė g.gif
O man čia toks atradimas drinks_cheers.gif
Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:)
Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms 4u.gif
Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą:

user posted image

user posted image

user posted image

O paskui iki beveik tokio "datraukti":
user posted image

Bet su mano mezgimu, tai, ko gero tik šleivūzus kokius suregzčiau doh.gif
O tokią kojinę ant bato maunamą būtinai megsiu, kaip tik turiu batus, kurių viršutinė dalis man nepatinka, per trumpa mano ilgom kojom blush2.gif Reik tik siūlų atitinkamos spalvos susirasti smile.gif
vivian07
Norejau paklausti visu darbstuoliu,gal zinote kur gauti skysto latekso,kad butu galima nertas tapkutes patepti,kad neslystu..gal yra kokia internetine parduotuve??? nes kazkaip niekur nerandu,arbu tik nemoku ieskoti ax.gif ...
O as cia tiek prisiziurejau grozybiu,kad net galva svaigsta..kokios jus visos isradingos thumbup.gif ....
Nuk
Latekso čia yra pirkti Vilnos fabrikas
frederica
QUOTE(gb78 @ 2009 10 15, 20:57)
Kažko apmirusi tėmelė  g.gif
O man čia toks atradimas  drinks_cheers.gif
Fantasika kažkokia, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokių grožių galima pasidaryti ( aišku sugebančioms:)
Nuoširdžiausi komplimentai Fredericai ir kitoms auksarankėms  4u.gif
Aš tai labai norėčiau nusimegzti a la Ugg'sus. Kaip suprantu čia galima būtų panaudoti pvz. kambarinių šlepečių padą:

Truputį atgaivinsiu mirksiukas.gif , na čia nieko tokio įspūdingo, tiesiog paskatinimui, kad galima bandyti ir gauti rezultatą, tokį kokio norisi.
Ruošiausi mažosios krikštynoms, aišku kaip visada( man) neradau to ko norėjau.Gavau batukus mažei, siuntė draugė iš Londono, jei atrodė, kad balti, man gi jie baltumu net nekvepėjo... todėl buvo greitai perdaryti į tinkamus lotuliukas.gif
Sau radau patinkantį modeliuką, bet va spalva ir vėl ne tiko...taigi ...rodausi mirksiukas.gif
Prieš...
user posted image
PO...

user posted image

user posted image

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.