paskaiciau tikrai idomiu istoriju ir nusprendziau parasyti ir as

siaip pastojau gana lengvai truko tik trys menesiai ir jau manyje gyveno nauja gyvybe
Pirmuosius tris menesius labai vemiau tai buvo kosmaras

dirbau tokiame darbe kur visokiausiu kvapu tai budavo ir lekiu vis i tualeta. Pradzioje pasirode kraujavimas tai gulejau ligonineje, bet viskas susitvarke

Daugiau lyg ir viskas gerai buvo

Tik daznai eidavau pas gydytoja nes kraujospudis sokinedavo
na atpuskejau

beveik iki pabaigos ir stai man siaubingai skauda galva, nueinu pas gydytoja, o ta ir sako tau greitaja iskviesti ar yra kas nuveza, zinoma buvo vyras tai as atsisakiau. taip atsiduriau patologiniame skyriuje ir pragulejau savaite. Gydytoja vis pareiksdavo na jau gali gimdyti tai ryt duosime skatinamuju. As laukiu rytojaus o gydytoja nei mur mur, tik po to pareiskia kad gausi rytoj mat jau ir terminas uz triju dienu, bet nelemtas tas kraujospudis.
Sulaukiu kito ryto gaunu tablete ir su nerimu laukiu kas bus toliau. Nieko 10 val gaunu gydytoja sugruda kita tablete, jau lyg ir jauciu kad kazkas vyksta ir siaubingai norejau miego visa diena isvaikstau vakare gydytojui sakau kad skauda, o tas klausia tai gal iki ryto isbusi. pareiske kad duos vaistu kad galeciau pamiegoti, bet as ju nebesulaukiau ir uzmigau bet labai trumpam. O akusere atejusi nustebo tipo kaip ji miega jei skauda, na tai man pasake palatos drauges. Pabudusi raitausi o sesele pareiske lauk 5 val. gydytojas paziures. Matuoja tonusus ir saremiu nieko nerodo kai suprantu is seseles ji manimi netiki, kad skauda, o man

mintys. Atsistoju ir jauciu kad man kazkas bega, supratau kad vandenys nubego sesele atnese rubus, persirengiau palatos drauge sudejo daiktus. Nuejau i gimdykla skambinu vyrui ir sakau jau vaziuok, o jis ka dabar

ir laukiu kol atvaziuos o kai atvaziavo nuejau atsigulti ir uzmigau net pamaina pasikeite o as miegojau, bet atejo labai faini moteris kuri pasake kad dabar draugausim

as ir sukurine vonia gavau ir kamuoli bet man daresi 1 cm per 1,5val. As vis laukiau kad viskas greiciau pasibaigtu nes jauciau kaip jegos senka o as taip noriu miego. Man ir nugara masazavo ir bandziau vaikscioti bet nesekmingai nes kojos linko kaip miego norejau. Galu gale gydytoja pareiskia kad jau greitai. As vis laukiu ir net nepamaciau kaip is lovos viena dalis dingo ir jau stovi tarpkojyji ir spokso. Mane moko kaip turiu stumti, bet man silpneja saremiai leidzia vaistus tai venu neberanda o as vis stengiuosi. Pati pasakydavau kad man skauda nes aparatas nerodydavo tai liepdavo stumti. Na kai prakirpo tada labai greitai pajutau silta pliukstelejima

jau norejau klausti kodel neverkia ir pasigirdo labai garsus eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ji si pasauli isvydo 16.15val
Apeme didziulis dziaugsmas ir palaima kad gime dukryte ir kad viskas galu gale baigesi

mes su vyru vis vienas i kita vis i dukryte

Laiminga buvau kai pagulde ant krutynes dukryte, bet tas siuvimas tai blyn galvojau ka negali ne taip skaudziai siuti bet ir sis nemalonumas baigesi.
Mes dabar labai laimingi o ir augame greitai

bet man tas laikas kazkaip labai ilgai ejo, noreciau kad kai bus kitas vaikelis nereiktu skatinamuju ir galeciau isvaziuoti is namu, man kazkaip atrodo kad gal lengviau butu nei buvo bet viltis na ..... motina