Neradau, kur prilipinti šią temą, tad įsiterpsiu čia Visą laiką draudėme savo automobilį draudimo bendrovėje LINDRA (dabar kažkoks PZU ar pan.), jokių įvykių (tfu tfu tfu) nebuvo, tačiau tai iš vienų, tai iš kitų tenka išgirsti neigiamus atsiliepimus, neva, delsia išmokėti draudimą, geriau moka advokatams, o ne nukentėjusiajam ir pan. Šiuo metu pats draudimų bumas. Na, mums dar iki jo toli, nes draudėmės vėliau, tačiau informaciją rinkt, manau, pats laikas. Vienos bendrovės vilioja klientus nuolaidomis paslaugoms, kitos mažomis kainomis, trečios, stengdamosi išlaikyti esamus klientus, nuolaidomis jiems ir t. t., ir pan. Kur draudžiatės jūs ar jūsų antrosios pusės? Jei kam buvo įvykių (na, juk visko pasitaiko, tai tu, tai į tave), tai pasidalinkit džiugia ar skausminga patirtimi apie draudimo bendroves. Pirmyn - vairuotojos
Draudžiausi visada ERGO,nes kažkaip pirmą kartą apdraudžiau o paskui reikėdavo tik pratęsti,beto aš ten ir gyvybės ir sveikatos draudimu apsidraudusi.Kainos visur beveik vienodos,kitą savaitę kaip tik baigiasi mano draudimas ir man ši tema aktuali, todėl šiandien keliose palyginau kainas ir nusprendžiau drausti ten pat.Visa laimė kad per 8metus neteko tikrinti draudikų darbo (tfu..tfu..tfu ir tuk tuk tuk),todėl iš savo patirties neturiu ką papasakoti bet esu girdėjusi apie sunkumus po draudiminio įvykio,o ERgO man atrodo gana rimta ir stabili įmonė taigi tikiuosi problemų nebūtų.
Na, del kainos truputi nesutiksiu... pigiausia, man atrodo, if draudimas, dar ir pinigeli i IKI kortele perveda, ir kaina nuo stazo priklauso (tik kazkaip nelabai aiski firma...), Lietuvos draudimas irgi siuo metu akcija vykdo, uz 159 Lt draudzia... PZU, nors ir sako, kad akcija, bet brangiau: atseit duoda nuolaidas padangoms, ratlankiams po 100 Lt A1 paruotuvese ir jums darudimas nekainuos nieko, bet kad ten A1 kainos ohoho...
Aquamarine
2005 03 30, 20:49
O mes draudziames ten, kur mus apdraudzia musu brokere. Ji visada parenka geriausius variantus ir avariju atveju greitai ir veiksmingai iskrapsto is draudimo bendroviu pinigelius. Viso turejom dvi avarijas ir viena vagyste. Tai vagystes atveju, nors ir nebuvo galimybiu atgauti pinigus uz grotuva, bet buvo padengtos stiklo idejimo islaidos, isdauzto stiklo kaina ir pakeista priekine panele (vagys ja subraize atsuktuvu).
mamulia
2005 03 30, 20:51
mane tai sunervino... Visa laiką draudžiaus ERGO, o štai šiandien man parėjo info, kad šiems metams man draudimas kainuos 228lt, nors jau pernai mokejau kaip lojali kliente, be avarijų - 178lt. Paskambinus perklausiau ar agentė yra tikra tuo ką sako.. Deja. Matyt teks ieskotis kitos... Ne todėl,kad gaila moket 50lt daugiau, bet kad jokio siekio išlaikyt klientą, jokios lojalumo programos.....
Aquamarine
2005 03 30, 21:06
Siaip brokeris nieko nekainuoja. Jis gauna nuo 5 iki 15 procentu nuo sandorio kainos. Bet nuo to tavo mokama suma nedideja, tai draudimo bendroves is savo dalies atiduoda uz klientu pritraukima. Su brokeriais buna ivairiai - svarbu rasti nepescia.
matroskinas
2005 03 30, 23:47
Šiaip anksčiau drausdavausi LŽŪB draudime (dabar tas pats PZU). Bent jau Kaune į PZU perėjo daug iš LŽŪB. Atsiprašau, bet kai prisimenu... Kai reikėjo atgauti išmoką, su draudimu koliojausi 7 mėnesius (nors, pasak žinančių, privalėjo per dvi savaites atiduoti viską, nes ten tokių niuansų visokių buvo, kad išmokos suma neginčijama - už automobilio transportavimą) - o ir tuos pačius 400 Lt atgavau tada, kai parašiau du skundus Draudimo priežiūros komisijai.
Violeta*
2005 03 31, 10:57
O as dar nesu labai sena vairuotoja, ir dar tik 24 m..Tai isigijusi automobili, apdraudziau ji pusmeciui baltikums draudime, kainavo 129 Lt..Bet po pusmečio auto aš jau apdraudžiau kazkur uz 50 Lt 6 mėn..Niu, tuoj sukaks 25, tada dar kainele kris zemyn..Tai turbut vienintelis amziaus privalumas..  Cia yra tas draudimas gostauto gatvej, dirba ten sena nukvakus moterele, bet taiko labai lankscias nuolaidas, visad primena apie besibaigianti draudima..Zodziu, ramu. O del ismoku atsitikus draudiminiam ivykiui visad reikes pasiplesyt ir prigadint nervu..Kiekvienai bendrovei pelningiau geriau moket savo juristui, nei klientui, kuris gali nugrybaut i sali..O kasko draudimas isvis neapsimoka..
Laura_k
2005 03 31, 13:03
QUOTE(AIRRA @ 2005 03 30, 21:17) Draudžiausi visada ERGO,nes kažkaip pirmą kartą apdraudžiau o paskui reikėdavo tik pratęsti,beto aš ten ir gyvybės ir sveikatos draudimu apsidraudusi.Kainos visur beveik vienodos,kitą savaitę kaip tik baigiasi mano draudimas ir man ši tema aktuali, todėl šiandien keliose palyginau kainas ir nusprendžiau drausti ten pat.Visa laimė kad per 8metus neteko tikrinti draudikų darbo (tfu..tfu..tfu ir tuk tuk tuk),todėl iš savo patirties neturiu ką papasakoti bet esu girdėjusi apie sunkumus po draudiminio įvykio,o ERgO man atrodo gana rimta ir stabili įmonė taigi tikiuosi problemų nebūtų. ERGO labai nusivyliau nors tikrai laikiau viena is geriausiu, visada stewngiasi ismoketi kuo maziau kai pradedi aiskintis tada jau sako atleiskit suklydom jums tikrai priklauso daugiau  ir pinigus kol atsiimi tenka kariauti nemazai, tikrai ne tokia draudimo kompanija turetu but jei nori tureti daug klientu o jei neduok dieve kas atsitinka ne Lt tada isvis
QUOTE(AŠA @ 2005 03 30, 20:36) Na, del kainos truputi nesutiksiu... pigiausia, man atrodo, if draudimas, dar ir pinigeli i IKI kortele perveda, ir kaina nuo stazo priklauso (tik kazkaip nelabai aiski firma...), Lietuvos draudimas irgi siuo metu akcija vykdo, uz 159 Lt draudzia... PZU, nors ir sako, kad akcija, bet brangiau: atseit duoda nuolaidas padangoms, ratlankiams po 100 Lt A1 paruotuvese ir jums darudimas nekainuos nieko, bet kad ten A1 kainos ohoho... IF draudimas perveda 20 ar 30Lt.bet aš retai apsipirkinėju IKI todėl man neapsimoka.O Lietuvos draudime pas mus 199Lt.(įdomu kodėl pas jus taip pigiai?)Visokių nuolaidų padangoms ir t.t.man nereikia nes ten dažniausiai būna kosminės kainos.
matroskinas
2005 03 31, 20:12
mano tėvas draudėsi toje pačioje PZU Lietuvoje. taigi nepaisant to, kad draudžiasi nuo 1997 metų (ar nuo kada? bet nuo seniai, dar neprivalomas tas draudimas buvo, o jau draudėsi), ir vis tiek mokėjo 225 Lt. bijau teigti, bet man atrodo, kad viskas susiję su padidėjusia draudėju rizika. juk anksčiau kompensuojama buvo 30 000 + 30 000 Lt, o dabar 100 000 + 500 000 EUR. ar kažkaip panašiai. nepomniu
QUOTE(AIRRA @ 2005 03 31, 19:38) IF draudimas perveda 20 ar 30Lt.bet aš retai apsipirkinėju IKI todėl man neapsimoka.O Lietuvos draudime pas mus 199Lt.(įdomu kodėl pas jus taip pigiai?)Visokių nuolaidų padangoms ir t.t.man nereikia nes ten dažniausiai būna kosminės kainos. na nezinau, specialiai neklausiau, bet dabar Lietuvos draudime akcija turetu but visur, parasyta 199 ir perbraukta, perrasyta 159, o kitoj lankstinuko pusej visokiu Maximu ir Sauluciu bei Norfu sarasas ivairiuose miestuose, kur yra ju atstovai... Tiesa, dar Lukoilas kazkoki pigu draudima siulo
Plunksnė
2005 03 31, 20:54
QUOTE(AŠA @ 2005 03 30, 21:36) Na, del kainos truputi nesutiksiu... pigiausia, man atrodo, if draudimas, dar ir pinigeli i IKI kortele perveda, ir kaina nuo stazo priklauso (tik kazkaip nelabai aiski firma...), Lietuvos draudimas irgi siuo metu akcija vykdo, uz 159 Lt draudzia... PZU, nors ir sako, kad akcija, bet brangiau: atseit duoda nuolaidas padangoms, ratlankiams po 100 Lt A1 paruotuvese ir jums darudimas nekainuos nieko, bet kad ten A1 kainos ohoho... Draudžiausi If kelis metus iš eilės. Turėjau vieną įvykį, bet jokių problemų nebuvo dėl pinigėlių  Rekomenduoju
PZU turiu pilna draudima, turejau avarija, tai sutvarke masina, bet tie kurie remontavo sake, kad si kompanija nelabai kokia, labai jau kainas musa ir labai su ismokom neskuba. Civilinis mano ERGO, kol kas nusiskundimu neturiu.
Violeta*
2005 04 01, 13:44
O as tai baltikums draudima rekomenduoju..Nebrangu tikrai..
QUOTE(mamulia @ 2005 03 30, 21:51) mane tai sunervino... Visa laiką draudžiaus ERGO, o štai šiandien man parėjo info, kad šiems metams man draudimas kainuos 228lt, nors jau pernai mokejau kaip lojali kliente, be avarijų - 178lt. Paskambinus perklausiau ar agentė yra tikra tuo ką sako.. Deja. Matyt teks ieskotis kitos... Ne todėl,kad gaila moket 50lt daugiau, bet kad jokio siekio išlaikyt klientą, jokios lojalumo programos.....  o mes visą laiką Lietuvos draudime draudžiamės tai mums ir nuolaidas pritaiko ir man jis patikimiausias atrodo Labai nekaip būna kai kaltininkas buna apsidraudęs nepatikimoj draudimo bendrovėj pvz.tokioj kaip Baltic Polis.Mes turėjom su jais reikalų, tai niekam nelinkėčiau
Gerbera
2005 04 01, 20:43
QUOTE(mamulia @ 2005 03 30, 20:51) mane tai sunervino... Visa laiką draudžiaus ERGO, o štai šiandien man parėjo info, kad šiems metams man draudimas kainuos 228lt, nors jau pernai mokejau kaip lojali kliente, be avarijų - 178lt. Paskambinus perklausiau ar agentė yra tikra tuo ką sako.. Deja. Matyt teks ieskotis kitos... Ne todėl,kad gaila moket 50lt daugiau, bet kad jokio siekio išlaikyt klientą, jokios lojalumo programos.....  pernai buvo iš tikro kita sistema. manau kad tu pernai draudeisi iki gegužės pirmos dienos- o nuo gegužės prasidėjo europinis draudimas. kuris aišku brangesnis, o pernai kas draudės iki gegužės tam buvo taikomos didelės nuolaidos jei neėmė žalios kortelės. todel tau atrodo kad šiemet brangu. bet tai yra europinio draudimo kaina, kuri galioja jau nuo gegužės. o ERGO draudimo kaina nuo rytojaus mažėja o šiaip kitais metais tu mokėsi mažiau, nei tie kurie šiemet pirmą kartą drausis pvz. nusipirkę mašiną. tik draudikas būtinai turi pažymėti polise nuostolingumą D1. Tai būtinai atkreipkit dėmesį. o rinkdamosi draudimo bendrovę neapsirikit- rinkitės stabilią ir patikimą ir didelę, ne kaina viska parodo, nes avarijos metu bus daug problemų.
Gold Man
2005 04 01, 23:40
QUOTE(Plunksnė @ 2005 03 31, 20:54) Draudžiausi If kelis metus iš eilės. Turėjau vieną įvykį, bet jokių problemų nebuvo dėl pinigėlių  Rekomenduoju  Del to If draudimo. pasirodo, jeigu jusu mašima yra senesne, negu 10 metų, If draudimas neapmoka naujų detalių. Mano daraugas keliatą dienų važinėjo ir pats ieškojo naudotų detalių po avarijos ir spjaudėsi .  Tad siulau paklausti, apsidraudžiant, kad neiskiltu panašių problėmų.
QUOTE(Denisa @ 2005 04 01, 15:00) o mes visą laiką Lietuvos draudime draudžiamės tai mums ir nuolaidas pritaiko ir man jis patikimiausias atrodo domejausi Lietuvos draudimu, tai jie netaiko jokiu nuolaidu uz tvarkinga vairavima - lygiai ta pati suma yra draudziant masina pirma karta ir draudziant masina po 3 metu be avariju. QUOTE(Gold Man @ 2005 04 02, 00:40) Del to If draudimo. pasirodo, jeigu jusu mašima yra senesne, negu 10 metų, If draudimas neapmoka naujų detalių. Mano daraugas keliatą dienų važinėjo ir pats ieškojo naudotų detalių po avarijos ir spjaudėsi .  Tad siulau paklausti, apsidraudžiant, kad neiskiltu panašių problėmų. cia jau man is to tai jokio skirtumo - per avarija padaryta zala turi apmoketi kaltininko draudimo bendrove, todel nera visai jokio skirtumo, kokioje draudimo bendroveje drausies, nebent imi ne civilini, o pilna draudima.
Draudžiantis civiliniu draudimu siūlau draustis kur pigiausia juk vistiek atsitikus auto įvikiui jums bus aktualu kur apsidraudęs kaltininkas juk su jo bendrove turesit reikalu  Sėkmės
taip, ZAIZA teisi, jums jokio skirtumo kurioje draudimo bendrovėje drausitis privalomuoju draudimu, nes juk ne save draudžiate, o nukentejusį, jei įvyktų autoįvikis jam išmoką turėtų išmokėt, o jums aktualu, kur apsidraudęs kaltininkas, nes ta draudimo kompanija turės išmokėti, kurioje jis apsdraudęs.O dėl vėluojančių išmokų ne visada bendrovė kalta būna, nes daug priklauso nuo policijos darbo, o jei vyksta teismas, tai iš vis nusitęsia...
kle0patra
2005 04 02, 21:26
QUOTE(Zaiza @ 2005 04 02, 15:52) Draudžiantis civiliniu draudimu siūlau draustis kur pigiausia juk vistiek atsitikus auto įvikiui jums bus aktualu kur apsidraudęs kaltininkas juk su jo bendrove turesit reikalu  Sėkmės  Pritariu as draudziuosi kur papuola  pries du men apdraudziau savo masiniuka baltic garant, uz 6men draudima mokejau 155lt, draudziantis visiems metams butu pigiau. dabar kiek girdejau pabrange gerokai draudimai. be to suma priklauso nuo automobilio amziaus, variklio kubaturos...
fukuotukaf
2005 04 02, 22:06
Per kažkokią TV laidą aiškino, kad: jeigu draudimo bendrovė, kurioje jūs esate apsidraudę, neatlygina nuostolių, kai jūs esate avarijos kaltininkas, tai nukentėjusysis gali kreiptis į teismą ir tada kompensaciją gali priteisti jau iš jūsų, plius dar turėsit teismo išlaidas susimokėti  Pačiai susidurti neteko, todėl nežinau kiek tame teisybės, bet toje laidoje patarė draustis didelėse, gerai žinomose draudimo įmonėse
fukuotukaf
2005 04 02, 22:10
QUOTE(kle0patra @ 2005 04 02, 22:26) be to suma priklauso nuo automobilio amziaus, variklio kubaturos... Dar ir nuo besidraudžiančio registracijos vietos: registruoti didžiuosiuose miestuose moka daugiau, negu registruoti kaimuose ir mažuose miesteliuose
Rasvyte
2005 04 05, 14:58
QUOTE(Violeta* @ 2005 04 01, 13:44) O as tai baltikums draudima rekomenduoju..Nebrangu tikrai.. Aš ir draudžiausi baltikume ir mokėjau 240 lt.Bet užtai kai norėjau sustabdyti draudimą 2mėn. tai reikėjo į Vilnių važiuot..Tai taip ir nuplaukė 2mėnesiukai. QUOTE(Violeta* @ 2005 03 31, 10:57) O kasko draudimas isvis neapsimoka.. O kiek jis kainuoja gal žinai?
Daivulka
2005 04 05, 15:39
O kiek jis kainuoja gal žinai?
Apie 9 procentai nuo automobilio vertės:) Jie turi ten tokias lenteles pagal kurias pasižiūri tavo mašiniuko vertę.
niklide
2005 04 06, 09:10
 Vakar apsidraudžiau Baltikume , metams kainavo 200 Lt. Jei mašina būtų įregistruota rajone draudimas tokiomis pat sąlygomis kainuotų 20 lt. mažiau.
QUOTE(_raske_ @ 2005 04 06, 14:22) Zodziu jei kyla klausimu tai klauskit Tai aš klausimą turiu  Mes visą laiką, kai yra tas privalomas draudimas, draudėmės ERGO, mašinos kubatūra didelė, vyrui neseniai suėjo 25 metai. tai kur patartumėt geriausia draustis. tiesa, mašina registruota Šiauliuose.o draudimas baigiasi jau po 10 dienų.Teisa, avarijų, kur vyras kaltas nebuvo per visą jo vairavimo stažą - 7 metus.
pirmiausia, tai nežinau, ar čia pataikiau su savo klausimu bet - ateina metas drausti automobilius. Ash visad maniau, kad visose draudimo bendrovese salygos tos pacios, o vyras sako, kad gal tose "maziau zinomose" bendrovese pigiau? mes draudziames kasmet Ergo. Ivykiu nepadarem (tfu tfu tfu, kolkas). Bet kai mums ivaziavo kazkokie kaimieciai, tai jie buvo apsidraude kazkokioj visai nezinomoj bendrovej (bent jau man) - ir nieko - nuostolius vis tiek atlygino. Man gi ish tikruju vis tiek kur draustis, svarbu, kad pigiau Gal kas daugiau zinot ta tema, ar ishtyret rinka? butu fainai gauti daugiau informacijos.
_raske_
2005 04 07, 08:15
QUOTE(Mally @ 2005 04 06, 16:27) Tai aš klausimą turiu  Mes visą laiką, kai yra tas privalomas draudimas, draudėmės ERGO, mašinos kubatūra didelė, vyrui neseniai suėjo 25 metai. tai kur patartumėt geriausia draustis. tiesa, mašina registruota Šiauliuose.o draudimas baigiasi jau po 10 dienų.Teisa, avarijų, kur vyras kaltas nebuvo per visą jo vairavimo stažą - 7 metus. Lietuvos draudimas (kainos iki 04.09): variklis -nuo 1801-2000 -178 Lt 2001 - 2500 - 187 Lt virs 2500 - 204 Lt Baltikums draudimas - 190 Lt Ergo - iki 2500 - 199 Lt virs 2500 - 251 Lt IF draudimas - 199 Lt Reso Europa - 198 Lt Baltik garant - 179 Lt Rinkis.
jolantabal
2005 04 07, 09:21
Kovo pabaigoj perskambinau visas draudimo bendroves, nes mano draudimas kaip tik tada baigesi, ir suzinojau, kad tuo metu Ergo buvo pigiausia, jei gerai atsimenu 228 Lt, kai beveik visose kitose buvo 239 Lt.
jolantabal
2005 04 07, 09:45
Nu as visai supykau  Kovo pabaigoj apsiskambinau visas draudimo kompanijas, tai maziau kaip 228 Lt (Ergo) Vilniuj nebuvo, o dabar cia zmones draudziasi uz 200 Lt. Taip suprantu, kad kainos krenta po draudimu bumo (balandzio 1 d.)? Gal tada apsimoka nukelti draudimo pabaigos data?!
špokutis
2005 04 07, 10:01
jau antri metai draudžiamės BTA draudime.Mano kai kubatūra didesnė, tai daugiau, bet metam nepilnai 200 litų.
Mes pirmadienį privalomu apsidraudėm pas brokerius už 178 Lt. Pernai turėjom įvykį, kurio kaltininkas buvo vyras. Tačiau kaip supratau, "užmerkė akis" į jį. Kiek žinau, Vilniuj brangiau, bet aš registruota kitur Mūsų atveju kitos draudimo bendrovės siūlė: Lietuvos draudimas -356 Lt IF - 284 Lt ERGO -239 Lt BTA E-polisas 269 Lt Dar poros įmonių vyras užklausė, tai apie 300 Lt buvo Pirmadienį dar nebuvo kainų mažėjimo ir tų akcijų, kurios vyksta dabar - tikrai, kainos kasdien keičiasi Brokeriai mus apdraude Baltic Polis draudimu.
o gal kas galit pasakyti, jei mašina apdrausta KASKO draudimu, ar vis tiek reikia drausti ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu?
QUOTE(dolile @ 2005 04 11, 13:53) o gal kas galit pasakyti, jei mašina apdrausta KASKO draudimu, ar vis tiek reikia drausti ir privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu?  Tikrai būtinai reikia
matroskinas
2005 04 11, 17:51
QUOTE(Varėnė @ 2005 04 08, 09:57) Pernai turėjom įvykį, kurio kaltininkas buvo vyras. Tačiau kaip supratau, "užmerkė akis" į jį. Kiek žinau, Vilniuj brangiau, bet aš registruota kitur Varėne, šaunuolė, kad taupai. Tik... Ar nepersitaupysi? Brokeriai tikriausiai tavęs neinformavo dėl vieno dalyko. Jeigu įvyks kitas autoįvykis, o tu apsidraudusi lengvatiniu draudimu (t. y. nebuvo priskaičiuota priemoka), vadinasi esant reikalui bus išmokėta ir "lengvatinė" išmoka. Pabandysiu pateikti skaičiavimus. Tarkim, su tu apsidraudei už 150 Lt, o su privalomom priemokom turėjai apsidrausti už 200 Lt. Įvyksta autoįvykis. Tu arba tavo vyras esat kalti. Vadinasi: kadangi jūs būsit sumokėję tik 75% reikiamos sumos (150/200 * 100%), tai ir išmoka sieks tik 75%. Likusius 25% privalėsite dengti iš savo kišenės. Kaip tau tokios perspektyvos?
Aquamarine
2005 04 11, 18:50
QUOTE(matroskinas @ 2005 04 11, 17:51) Brokeriai tikriausiai tavęs neinformavo dėl vieno dalyko. Jeigu įvyks kitas autoįvykis, o tu apsidraudusi lengvatiniu draudimu (t. y. nebuvo priskaičiuota priemoka), vadinasi esant reikalui bus išmokėta ir "lengvatinė" išmoka. Kokią priemoką turi galvoj, matroskinai?
matroskinas
2005 04 11, 19:13
Ogi tokią priemoką. Paprastai yra nustatomas bazinis draudimo įmokos dydis. Jeigu važinėji be avarijų, gali gauti tam tikrą nuolaidą (bet ir galimų nuolaidų dydžiai yra reglamentuojami). O jeigu padarai avariją, kitais metais drausdamasis privalai mokėti ar ne 15% priemoką. Tokios tad tokelės.
Aquamarine
2005 04 11, 19:51
Gal zinai kokia maksimali nuolaida taikoma KASKO draudimui? (Rasai, kad nuolaidu dydziai reglamentuojami)
QUOTE(_raske_ @ 2005 04 07, 08:15) Lietuvos draudimas (kainos iki 04.09): variklis -nuo 1801-2000 -178 Lt 2001 - 2500 - 187 Lt virs 2500 - 204 Lt Baltikums draudimas - 190 Lt Ergo - iki 2500 - 199 Lt virs 2500 - 251 Lt IF draudimas - 199 Lt Reso Europa - 198 Lt Baltik garant - 179 Lt Rinkis. Vakar teiravausi Lietuvos draudime, tai jie paklausę tik amžiaus ir kubatūros, pasakė, kad mums kainuos 254 lt
ballando
2005 04 27, 10:31
Lietuvos draudimas, manau, jau nuolaidu nebetaiko. O mes su vyru dar leksim i IF, nes, pvz. jo stazas virs 10m. - imoka 179, mano -9m. imoka 199 ir dar 20 Lt i IKI kortele. If draudime imoka nuo variklio kubaturos nepriklauso.
QUOTE(AŠA @ 2005 06 07, 21:22) o gal yra dar dabar besidraudžiančių? mums kaip tik artėja laikas... kubatūra 2,6, stažas virš 10 metų, amžius virš 25, be avarijų, "kaimas" - kažin, kur čia pigiau ir patikimiau, na, kad sumokėtų pinigėlius nukentėjusiajam jei ką... sumokės tai jos visos, tik klausmas, anksciau ar veliau:) nors, po paskutiniu draudimo prieziuros nubaudimu turetu nustoti taip tempti laika. kiek girdejau, pries kelias savaites LD taike nuolaidas neblogas, bet taip pat visi kalbejo, kad draudimo bendroves ivertino rizika ir sumas didins. as laikausi tokios pozicijos - civiline atsakomybe - kur pigiua, kasko - kur patikimiau!
Ir dar klausimas: gal kas susidūrėt su IF draudimu ir ką galit pasakyt, nes šiuo metu jis draudžia palankiausia kaina
gal kas draudetes automobili siomis dienomis,kur palankiausis salygos ir kaina normali kad butu.
šiuo metu nežinau, bet prieš mėnesį tai IF geriausia buvo, ypač jei stažas didelis ir variklio tūris nemažas...
agnieka:)
2005 08 07, 10:20
na jei parašytum kokio amžiaus esi, koks variklio tūris, ir ar esi įvykių turėjus, parašyčiau kiek kompanijoje kur aš dirbu kainuotų.
studente
2005 08 11, 08:40
Na stai Baltic garant bankrutuoja. Va jums ir kur pigiau draustis
agnieka:)
2005 08 11, 17:04
čia tai tikrai. kaip tik šiandien žmogų iš bankrutuojančios įmonės draudžiau, tai jis tik prieš tris mėnesius ten apsidraudė. tai žmogui 1400Lt skolingi liko. o čia jau tikrai pinigėliai. o atgaus tai neaišku kada
sakė, kad dar kažkokios trys bendrovės irgi rizikingos, kažin, kurios?
|
|