buvo grazi ,silta birzelio diena.po termino gimdyt buvo praeje jau 7 dienos.labai nenorejau'planimio gimdymo',bet ta diena po biski artejo  po pietu su draugais nuvaziavom prie vandens.drauges vyras vis juokavo-sia sav.turi pagimdyt,nes jis isvaziuos porai sav.tai nebus mano vyrui su kuo leliuko laistyt  vakare dar filmus kazkokius ilgai ziurejom...namie karsta,uzmigt sunku...rodos tik uzsnaudziau ir...prabudau-nubego vandenys!is dziaugsmo sokau is lovos vyra prisikeliau,zvilgt i laikrodi 2.50 ruosiames i ligonine.tasyte sukrauta,bet dar dantis issivalyt sumasciau ir jau seku laikrody...saremiai greit daznejo.jau kas 4 min.vyrui sakau kad jau paskubetume.lekiam i ligonine-o stai ir policija stabdo,nes greiti virsijom.bet policininkai pasitaike supratingi ir musu neuzlaike-tik sekmes palinkejo.jau 3.40mes jau lig.prisizadinom priimamojo sesute.ji neskubedama pildo dok.o saremiai man jau kas 2 min.ji pamate kad neber laiko,greit padejo man persirenkt ir i gimdykla.o man jau stenet norisi.atveze aparata tonusam matuoti,bet priimamojo ses.gimdykloj vis dar pildydama mano korta pasiule pirma mane apziuret.tik girdziu gyd.-greit ruosiames,kvieskit is naujagimiu sesutes!!man liepe per saremi nestumti,nes seseles nespejo dar pasiruosti...vienas saremis-nestumiu,giliai kvepuoju.antras-jau galiu stumt.galvyte jau matosi,sesutes juokiasi kad labai plaukuota  dar vienas saremis ir-4.10 pasauli isvydo musu sunelis 3826kg 55cm!!!gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!!
QUOTE(ingata @ 2008 01 25, 15:01) gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!!  , super. jaučiu ir visos gimdyvės norėtų, kad toks gimdymas būtų
Fantastika
pasaka1
2008 01 25, 15:36
Nu fainai linkiu ir sekanciu tokiu graziu ir lengvu gimdymu
(Emili)
2008 01 25, 15:50
jurginux
2008 01 25, 15:51
smagu,kad visom taip  aukit stiprus ir sveiki
na tikrai super greitas gimdymas geras vaikiukas,per daug mamytės neiškankino aukit dideli ir sveiki
Super  Kiekvienai toki gimdyma
ReNcYtEa
2008 01 25, 18:28
Atrodo,kad savo gimdymų istoriją skaitau  ,tik su pirmąja gimdyklon nespėjom,o va su antruoju,perspėjau,kaip buvo,tai akušerė nerizikavo-pasakė,kad dokumentus ir vėliau galima užpildyt
viduciux
2008 01 25, 18:53
skaitau ir laikau kumscius, kad ir mano gimdymas panasus butu  sekmes augant
nu iš greičiai
Oho, sportininkai  Gerai, kai viskas taip greitai, lengvai ir sekmingai
Oho  Nu,tikrai kad sportinikai :superSveikinimai!!!!!!!!!!
QUOTE(ingata @ 2008 01 25, 16:01) buvo grazi ,silta birzelio diena.po termino gimdyt buvo praeje jau 7 dienos.labai nenorejau'planimio gimdymo',bet ta diena po biski artejo  po pietu su draugais nuvaziavom prie vandens.drauges vyras vis juokavo-sia sav.turi pagimdyt,nes jis isvaziuos porai sav.tai nebus mano vyrui su kuo leliuko laistyt  vakare dar filmus kazkokius ilgai ziurejom...namie karsta,uzmigt sunku...rodos tik uzsnaudziau ir...prabudau-nubego vandenys!is dziaugsmo sokau is lovos vyra prisikeliau,zvilgt i laikrodi 2.50 ruosiames i ligonine.tasyte sukrauta,bet dar dantis issivalyt sumasciau ir jau seku laikrody...saremiai greit daznejo.jau kas 4 min.vyrui sakau kad jau paskubetume.lekiam i ligonine-o stai ir policija stabdo,nes greiti virsijom.bet policininkai pasitaike supratingi ir musu neuzlaike-tik sekmes palinkejo.jau 3.40mes jau lig.prisizadinom priimamojo sesute.ji neskubedama pildo dok.o saremiai man jau kas 2 min.ji pamate kad neber laiko,greit padejo man persirenkt ir i gimdykla.o man jau stenet norisi.atveze aparata tonusam matuoti,bet priimamojo ses.gimdykloj vis dar pildydama mano korta pasiule pirma mane apziuret.tik girdziu gyd.-greit ruosiames,kvieskit is naujagimiu sesutes!!man liepe per saremi nestumti,nes seseles nespejo dar pasiruosti...vienas saremis-nestumiu,giliai kvepuoju.antras-jau galiu stumt.galvyte jau matosi,sesutes juokiasi kad labai plaukuota  dar vienas saremis ir-4.10 pasauli isvydo musu sunelis 3826kg 55cm!!!gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!! gerai butu,kad per gimdyma mamos nekankines,dabar baigtu kankint  jau bevei 8 men.o nei vienos nakteles ramios
Magdute
2008 01 26, 12:46
Sveika, skaičiau kaip apie save. Panašiai gimdžiau, sako, kad tokioms tik gimdyt ir gimdyt... Kai paskaitau kitas istorijas ("baisias"), tai pati sau pavydžiu O ramios naktys kada nors vistiek ateis, maniškis irgi nuo gimimo naktį valgo kas 2 val. O kitą nakties pusę, kas valandą Sėkmės ir kantrybės
idea fix
2008 01 27, 01:25
Elenele Raganele
2008 01 27, 11:30
 sauniai
saturno_sesely
2008 01 28, 16:12
super!!! smagu.
Linusikas
2008 01 28, 17:32
Aukit sveikučiai ir dideli, sveikinimai taip turbo pagimdžius, nerealu tiesiog.
daluzenik
2008 01 29, 12:31
Nieko sau! Be zodziu, kada viskas spejo ivykti?  juk uztruko tik 1 valanda Svajoniu gimdymas
deivydukomama
2008 01 29, 12:41
ŽuvelėNEauksinė
2008 01 29, 13:24
tikrai kad saunuole
dekui dekui.o greicio cia turbut dievulis nepagailejo
Koks greitas ir lengvas gimdymas, kad visoms taip  Laimingai jums
Koks greituolis sūnelis  Nekankino ilgai mamytės
Mano istorija analogiška, gimdymas su sąrėmiais užtruko apie valandą
Nieko sau
2008 03 30, 09:01
Iš fantastikos srities, šaunuolės