Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: sunelis greitas...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ingata
buvo grazi ,silta birzelio diena.po termino gimdyt buvo praeje jau 7 dienos.labai nenorejau'planimio gimdymo',bet ta diena po biski artejo verysad.gif po pietu su draugais nuvaziavom prie vandens.drauges vyras vis juokavo-sia sav.turi pagimdyt,nes jis isvaziuos porai sav.tai nebus mano vyrui su kuo leliuko laistyt lotuliukas.gif vakare dar filmus kazkokius ilgai ziurejom...namie karsta,uzmigt sunku...rodos tik uzsnaudziau ir...prabudau-nubego vandenys!is dziaugsmo sokau is lovos vyra prisikeliau,zvilgt i laikrodi 2.50 ruosiames i ligonine.tasyte sukrauta,bet dar dantis issivalyt sumasciau ir jau seku laikrody...saremiai greit daznejo.jau kas 4 min.vyrui sakau kad jau paskubetume.lekiam i ligonine-o stai ir policija stabdo,nes greiti virsijom.bet policininkai pasitaike supratingi ir musu neuzlaike-tik sekmes palinkejo.jau 3.40mes jau lig.prisizadinom priimamojo sesute.ji neskubedama pildo dok.o saremiai man jau kas 2 min.ji pamate kad neber laiko,greit padejo man persirenkt ir i gimdykla.o man jau stenet norisi.atveze aparata tonusam matuoti,bet priimamojo ses.gimdykloj vis dar pildydama mano korta pasiule pirma mane apziuret.tik girdziu gyd.-greit ruosiames,kvieskit is naujagimiu sesutes!!man liepe per saremi nestumti,nes seseles nespejo dar pasiruosti...vienas saremis-nestumiu,giliai kvepuoju.antras-jau galiu stumt.galvyte jau matosi,sesutes juokiasi kad labai plaukuota biggrin.gif dar vienas saremis ir-4.10 pasauli isvydo musu sunelis 3826kg 55cm!!!gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!!
Li
QUOTE(ingata @ 2008 01 25, 15:01)
gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!!
*

thumbup.gif , super. jaučiu ir visos gimdyvės norėtų, kad toks gimdymas būtų ax.gif
Keiti
Fantastika wub.gif
pasaka1
Nu fainai 4u.gif
linkiu ir sekanciu tokiu graziu ir lengvu gimdymu biggrin.gif thumbup.gif
(Emili)
bigsmile.gif linkiu kad toks gimdymas visoms.......................
Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jurginux
smagu,kad visom taip biggrin.gif aukit stiprus ir sveiki smile.gif
*sony*
na tikrai super greitas gimdymas thumbup.gif
geras vaikiukas,per daug mamytės neiškankino biggrin.gif
aukit dideli ir sveiki 4u.gif
RedMa
Super thumbup.gif Kiekvienai toki gimdyma thumbup.gif
ReNcYtEa
Atrodo,kad savo gimdymų istoriją skaitau blush2.gif ,tik su pirmąja gimdyklon nespėjom,o va su antruoju,perspėjau,kaip buvo,tai akušerė nerizikavo-pasakė,kad dokumentus ir vėliau galima užpildyt lotuliukas.gif
viduciux
skaitau ir laikau kumscius, kad ir mano gimdymas panasus butu hihihi.gif
sekmes augant 4u.gif
Šalta
nu iš greičiai thumbup.gif
Sadika
Oho, sportininkai thumbup.gif Gerai, kai viskas taip greitai, lengvai ir sekmingai smile.gif
Zona
Oho thumbup.gif Nu,tikrai kad sportinikai :superSveikinimai!!!!!!!!!!
ingata
QUOTE(ingata @ 2008 01 25, 16:01)
buvo grazi ,silta birzelio diena.po termino gimdyt buvo praeje jau 7 dienos.labai nenorejau'planimio gimdymo',bet ta diena po biski artejo  verysad.gif                    po pietu su draugais nuvaziavom prie vandens.drauges vyras vis juokavo-sia sav.turi pagimdyt,nes jis isvaziuos porai sav.tai nebus mano vyrui su kuo leliuko laistyt  lotuliukas.gif vakare dar filmus kazkokius ilgai ziurejom...namie karsta,uzmigt sunku...rodos tik uzsnaudziau ir...prabudau-nubego vandenys!is dziaugsmo sokau is lovos vyra prisikeliau,zvilgt i laikrodi 2.50 ruosiames i ligonine.tasyte sukrauta,bet dar dantis issivalyt sumasciau ir jau seku laikrody...saremiai greit daznejo.jau kas 4 min.vyrui sakau kad jau paskubetume.lekiam i ligonine-o stai ir policija stabdo,nes greiti virsijom.bet policininkai pasitaike supratingi ir musu neuzlaike-tik sekmes palinkejo.jau 3.40mes jau lig.prisizadinom priimamojo sesute.ji neskubedama pildo dok.o saremiai man jau kas 2 min.ji pamate kad neber laiko,greit padejo man persirenkt ir i gimdykla.o man jau stenet norisi.atveze aparata tonusam matuoti,bet priimamojo ses.gimdykloj vis dar pildydama mano korta pasiule pirma mane apziuret.tik girdziu gyd.-greit ruosiames,kvieskit is naujagimiu sesutes!!man liepe per saremi nestumti,nes seseles nespejo dar pasiruosti...vienas saremis-nestumiu,giliai kvepuoju.antras-jau galiu stumt.galvyte jau matosi,sesutes juokiasi kad labai plaukuota  biggrin.gif  dar vienas saremis ir-4.10 pasauli isvydo musu sunelis 3826kg 55cm!!!gyd.noretu kad visos tokios gimdyves butu!!!!
*

gerai butu,kad per gimdyma mamos nekankines,dabar baigtu kankint verysad.gif jau bevei 8 men.o nei vienos nakteles ramios verysad.gif
Magdute
Sveika, skaičiau kaip apie save. Panašiai gimdžiau, sako, kad tokioms tik gimdyt ir gimdyt... biggrin.gif
Kai paskaitau kitas istorijas ("baisias"), tai pati sau pavydžiu tongue.gif
O ramios naktys kada nors vistiek ateis, maniškis irgi nuo gimimo naktį valgo kas 2 val. O kitą nakties pusę, kas valandą doh.gif
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif
idea fix
Reaktyvinis gimdymas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Norėčiau ir aš taip mirksiukas.gif
Elenele Raganele
biggrin.gif sauniai
saturno_sesely
super!!! smagu. thumbup.gif
Linusikas
Aukit sveikučiai ir dideli, sveikinimai taip turbo pagimdžius, nerealu tiesiog. 4u.gif
daluzenik
Nieko sau! thumbup.gif
Be zodziu, kada viskas spejo ivykti? g.gif juk uztruko tik 1 valanda bigsmile.gif
Svajoniu gimdymas drinks_cheers.gif
deivydukomama
saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ŽuvelėNEauksinė
tikrai kad saunuole thumbup.gif 4u.gif
ingata
dekui dekui.o greicio cia turbut dievulis nepagailejo biggrin.gif
Raistė
4u.gif
Gutia
Koks greitas ir lengvas gimdymas, kad visoms taip rolleyes.gif rolleyes.gif Laimingai jums 4u.gif
Vai2x
Koks greituolis sūnelis thumbup.gif Nekankino ilgai mamytės thumbup.gif
Jolete
Mano istorija analogiška, gimdymas su sąrėmiais užtruko apie valandą thumbup.gif
Nieko sau
Iš fantastikos srities, šaunuolės 4u.gif
thumbup.gif
CRCgirl
nu super,labai pasiseke jums thumbup.gif 4u.gif
evilish
wub.gif
Soffyyy
Man, bailiukei, tikras išganymas toks gimdymas būtų biggrin.gif
brigitiki
oho,kaip viskas greitai ivyko bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.