Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Per platūs dantukai (nevienodo dydžio)
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Buba
Mano sūnui 1,4m. pirmi išdygo 2 apatiniai, bet vienas dvigubai platesnis už kitą. dabar jau turime 4 viršuje, 2 centrinius apačioj ir šalia to siauresnio dar vieną. Jau pradeda dygti krūminiai, o šalia to plataus jokių dygimo požymių. ar esate sutikę tokių atvejų?
Odontologė
Reikėtų dar truputį palaukti. Paprastai pieniniai dantukai visada "randa" sau vietelę išdygti. smile.gif
Tasira
Kad dantukai dygsta nevienodo dydzio(turiu omenyje ploti),pastebejau tik jiems prasikalus.Vienas kampuotesnis ir platesnis,kitas siauresnis ir apvalesnis ax.gif Labai tas i akis nekrenta,bet man neramu.Ar ir ne pieniniai dantukai bus tokie sad.gif ?
jei taip,tai ar imanoma kazka pakeisti?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Odontologė
QUOTE(Rasitux @ 2005 03 30, 20:19)
Kad dantukai dygsta nevienodo dydzio(turiu omenyje ploti),pastebejau tik jiems prasikalus.Vienas kampuotesnis ir platesnis,kitas siauresnis ir apvalesnis ax.gif Labai tas i akis nekrenta,bet man neramu.Ar ir ne pieniniai dantukai bus tokie sad.gif ?
jei taip,tai ar imanoma kazka pakeisti?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
*

Pieninių dantukų forma niekaip nesusijusi su nuolatinių. O jei ir nuolatiniai formuojasi nevienodo dydžio, deja to iš anksto pakeisti jau niekaip neįmanoma. Čia tas pats kaip ir su kitomis nevienodomis mūsų kūno dalimis smile.gif
jurate_h
sveiki,
mano suneliui 8 men.pirmas apatinis(nuo vidurio kairen) isdygo 6 men.po to antras salia(desinen) kalesi gal 2 menesius,galiausiai dabar abu gerokai isauge.bet va tas antrasis labai mane jaudina,jis platesnis uz pirmaji,ir gerokai platesnis,tai pat turi lyg ir toki skyrima is virsaus i apacia iki puses.is pradziu maniau,kad tai du suauge dantys,taip nenormaliai atrodo..ar normalu,kad jis toks ryskiai platesnis?
Odontologė
QUOTE(jurate_h @ 2005 10 21, 19:50)
sveiki,
mano suneliui 8 men.pirmas apatinis(nuo vidurio kairen) isdygo 6 men.po to antras salia(desinen) kalesi gal 2 menesius,galiausiai dabar abu gerokai isauge.bet va tas antrasis labai mane jaudina,jis platesnis uz pirmaji,ir gerokai platesnis,tai pat turi lyg ir toki skyrima is virsaus i apacia iki puses.is pradziu maniau,kad tai du suauge dantys,taip nenormaliai atrodo..ar normalu,kad jis toks ryskiai platesnis?
*

Sunku dabar tiksliai pasakyti. Bet kuriuo atveju reikėtų palaukti kitų dantukų. Gal būt tai dvi suaugusios dantukų užuomazgėlės. Bet tikrai nenoriu gąsdinti, nes tokie dalykai pasitaiko retokai. Tiesiog patariu dar kantriai palaukti ir išdygus kitiems dantukams, bei pilnai išaugus pirmiesiems viskas paaiškės. Beje, nepamirškit parašyti, kaip jums sekasi. Ir man bus įdomu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.