Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukus kerpu miegančiam
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2
alexxxx
kaip jūs atliekat šias procedūras?pa smus kitaip nesigauna,neleidžia nieko daryt,žirklių šiaip nebijo,bet kirpt neleidžia,o jau gegužę bus 2 metai.ar ilgai taip dar bus?
Stebukle
Mano vaikai abu ateina patys ir laukia kol jiems kirpsiu smile.gif (as cia apie nagus). Nes jiems sakau, kad ten vabaliukai gyvena... tai jie bijo smile.gif blush2.gif
žemuogienė
žinoma situacija biggrin.gif mūsų merginai jau du su puse, tai va tik prieš mėnesį pabandžiau nuvesti pas kirpėją, nes miegančiai labai jau kreivai kirpčiukus nukirpdavau - ir mano didžiausiai nuostabai, sėdėjo pas kirpėją puikiausiai smile.gif nagus irgi tik nesenai pradėjo leisti kirpti, kirpdavau miegančiai smile.gif dabar kokį filmuką žiūrint nukerpu smile.gif
lulida
nors mano vaikui jau 12metu, bet gerai prisimenu kiek prisikankinau su naguciais doh.gif is pradziu kirpdavau ne mieganciam tai jis taip kaukdavo lotuliukas.gif kad geda nuo kaimynu budavo, o paskui isigudrinau ir kirpdavau mieganciam tai thumbup.gif atradimas, o iki kiek kirpau taip tai neprisimenu blush2.gif , bet iki kokiu 3 metu tai tikrai, o del plaukuciu tai kirpdavau pati, tai buvo siaubinga irgi kaukdavo lotuliukas.gif , o kirpykloje sededavo kaip ponas lotuliukas.gif , net nesusiraukdavo doh.gif smile.gif
ingakyca
Na su maniškiu kol kas jokių problemų nėra, leidžiasi nagus apkirpti be jokių staugimų ar rėkimų mirksiukas.gif
Eclair
Nagus apkerpu daugmaž ramiai smile.gif . Į kirpyklą pirmą kartą dukrytė kai nuėjo irgi ramiai kaip įkasta sėdėjo tongue.gif , bet po to karto nieko neišeina schmoll.gif malasi trinasi rolleyes.gif . O vakar kaip tik vyruką apkirpinėjom namie savarankiškai lotuliukas.gif tai čia bėda buvo doh.gif reikia pamatyti blink.gif .
JUSTITIA
Kol buvo keli mėnesiukai, tai net nesuprasdavo ką ten mamytė daro su tom žirklutėm. Bet va dabar 9 mėnesiukai, tai oi kankinamės doh.gif Taip maždaug du nagus per dieną sugebu nukirpt doh.gif
Tafi
Mes iki 3,5 metu kirpom mieganciam, aisku paskutinis kirpimas musu buvo labai nevykes, vaikis gavosi kaip apipesiotas biggrin.gif , vel vedem i kirpykla ir vel tas pats, asaros asaros.
Rugseji vyrai mano susisnabzdejo ir isleke vieni kazkur, gryzo abu aspsikirpe, matyt maziukui laikas jau atejo suvokti, kad nieko baisaus tas kirpimas biggrin.gif
Astyte
QUOTE(Tafi @ 2008 02 25, 13:57)
Mes iki 3,5 metu kirpom mieganciam, aisku paskutinis kirpimas musu buvo labai nevykes, vaikis gavosi kaip apipesiotas biggrin.gif , vel vedem i kirpykla ir vel tas pats, asaros asaros.
Rugseji vyrai mano susisnabzdejo ir isleke vieni kazkur, gryzo abu aspsikirpe, matyt maziukui laikas jau atejo suvokti, kad nieko baisaus tas kirpimas biggrin.gif
*

Kerpu pati, kol vaikis maudosi 4u.gif kadangi garbanius, tai nieko nesimato, jei ir blogai nukerpu smile.gif
skruzdelyte
Su kirpimu tiek plauku, tiek nagu niekada neturejome rolleyes.gif visada namuose galiukus vis pakerpu, o i kirpykla nueinam tada, kai reikia jau visa galvyte apkirpti rolleyes.gif
erikiuxxx
as savajam kerpu per prievarta lotuliukas.gif nagus tai po biski, nenori vyras,bet stipriai laikau ir kerpu, o plaukus va neseniai pabandziau kirpau su skutimo masinele o paliginau su zirklem,ir ka mazius ziurejo teletabisu net nekrutejo lotuliukas.gif visiems atrodo kad vaikas bvuo kirpykloi lotuliukas.gif
Chanson
ir aš esu iš tų, kurios kerpa miegančiam doh.gif Manau aš čia viena tokia fool.gif, tai niekam net ir nepasakojau. Jau du su puse metų kai nagučiai pradingsta bemiegant. Kai buvo visai mažiukas, ir plaukučius porą kartų kirpau miegančiam (ir dar plaukai vešlūs kaip tyčia) su žirklėm, vėliau nupirkom kirpimo mašinėlę ir kerpu dabar, o vyras laiko. Truputį ašarų būna, bet... O štai kiek laiko miegančiam nagus karpysiu - nežinau unsure.gif
goya
Naudoju tokią techniką: užmiega, po 5min. prasideda vadinamas "gilus miegas", pasiimu žirklutes ir be jokių riksmų, ašarų, varomų vaikams baimių, streso nukerpu nagučius. Ir taip iki 3metukų smile.gif
N-e-r-i-n-g-a
QUOTE(goya @ 2008 02 29, 14:56)
Naudoju tokią techniką: užmiega, po 5min. prasideda vadinamas "gilus miegas", pasiimu žirklutes ir be jokių riksmų, ašarų, varomų vaikams baimių, streso nukerpu nagučius. Ir taip iki 3metukų  smile.gif
*

Pritariu visom keturiom. drinks_cheers.gif Iki poros metų taip kirpau ir plaukučius.Užtat dabar su malonumu atliekame šias procedūras. thumbup.gif
Kolekcionierė
QUOTE(alexxxx @ 2008 01 27, 01:51)
kaip jūs atliekat šias procedūras?pa smus kitaip nesigauna,neleidžia nieko daryt,žirklių šiaip nebijo,bet kirpt neleidžia,o jau gegužę bus 2 metai.ar ilgai taip dar bus?
*

kazkaip neisivaizduoju kaip jis ant tiek priestarauja kad nebutu imanoma nukirpt
nera kas
skaitau ir prisimenu kad man paciam taip darydavo smile.gif dar pats klausdavau ar atbegs sianakt pelyte naguciu thumbup.gif
gabvidas
Nu sunkiai ir mums su tais nagelių kirpimais,rankų dabar jau prisiprašau,nu bet kojų dar ir dabar neduoda,tad tenka su ašarom. doh.gif
juliux
Turim mes tokią manikiųrinio dėžutė labai gražią, blizgančią. Tada tariuosi , kad jei aš mažiui duosiu tą dėžutę, tai jis man duos vieną rankytę nagučius apkarpyt. Duoda. Tada keičiam kitą rankytę. Su viena rankele jam niekaip nepavyksta atidaryti tos dėžutės... mirksiukas.gif
svajokle8
man tai keista klausytis, kai vaikuciai nenori kirpti naguciu. pas mus be problemu. sedi ir ziuri, kaip kerpu thumbup.gif
<kristukas>
Aš abiems savo mažiams kerpu nagučius gražiai juos pasisodinusi sau ant kelių. Mažyliui 4,5 mėn., tai nelabai ten dar ir pasakysi, kad pasėdim dabar gražiai, bet ir bėdos nėra. Vyresnėliui beveik du metai, tai jam iš viso be problemų šios procedūros. Plaukus važiuojam kirptis į spec. vaikų kirpyklą, tai paskui jo iš kėdės- mašinėlės iškrapstyti be ašarų neįmanoma bigsmile.gif
linxmutee
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 25, 13:51)
Kol buvo keli mėnesiukai, tai net nesuprasdavo ką ten mamytė daro su tom žirklutėm. Bet va dabar 9 mėnesiukai, tai oi kankinamės  doh.gif Taip maždaug du nagus per dieną sugebu nukirpt  doh.gif
*

ir mums tas pats smile.gif kol buvo mazesne nebuvo jokiu problemu, o va dabar kai jau 7men. vargstam truputi...
nanainis
naguciu karpyme problemu kyla del zirkluciu-ju sunui labai reikia biggrin.gif bet kolkas sutariam....plauku nekerpam, nuskuto kai buvo metuku, o toliau auginsim kaip pas teti ir mama kasas biggrin.gif jei lys i akis, tai juostele plaukam naudosim, o ugtelejes jei nores pats 'nusires' mirksiukas.gif
zzuzza
as irgi kerpu nagucius labai sunkiai,dazniausiai is vieno karto nepavyksta,viena ranka ryte,kita vakare. doh.gif o kai pagalvoju apie plauku kirpima,tai isvis doh.gif .nezinau,gal is anksto blogai nusistatyti,gal patiks?
aseret
QUOTE(<kristukas> @ 2008 03 20, 16:01)
Aš abiems savo mažiams kerpu nagučius gražiai juos pasisodinusi sau ant kelių. Mažyliui 4,5 mėn., tai nelabai ten dar ir pasakysi, kad pasėdim dabar gražiai, bet ir bėdos nėra. Vyresnėliui beveik du metai, tai jam iš viso be problemų šios procedūros. Plaukus važiuojam kirptis į spec. vaikų kirpyklą, tai paskui jo iš kėdės- mašinėlės iškrapstyti be ašarų neįmanoma  bigsmile.gif
*

o kur tokia kirpykla yra? blush2.gif
auduse
o mano meilute leidzia man kirpti nagucius ir kojyciu ir rankyciu thumbup.gif stebi labai klusniai ir ramiai visa procesa smile.gif
<kristukas>
QUOTE(aseret @ 2008 03 25, 22:37)
o kur tokia kirpykla yra? blush2.gif
*

Kaune 4u.gif
aseret
QUOTE(<kristukas> @ 2008 03 27, 08:29)
Kaune  4u.gif
*

gaila, mes vilniuj doh.gif
apie tokią net negirdėjau, gal kur ir yra? g.gif
Do_do_do
Plaukučius dar šiaip taip nukerpu, rankų nagučius irgi leidžiasi, bet kojų nagelių - be šansų doh.gif . Vienintelis variantas - užmigus.
alinata
Labai panasi situacija, naguciuskerpu tik mieganciam kitaip niekaip neleidzia doh.gif o plaukuciu dar neteko, nes kiek ten ju pas mus teyra 4u.gif
^Braškytė^
kai maziukas buvo tai nagucius kirpdavau mieganciui bigsmile.gif ,o dabar jau duoda nukirpti ,nereikia laukti kol uzmigs smile.gif
neiruke
kol maziukas buvo kirpau nagucius mieganciam. o dabar ijungiu teletabius pasisodinu ant keliu ir greitai nukerpu. leidziasi kerpamas ir plaukus
Daugiaziede
QUOTE(neiruke @ 2009 03 27, 11:12)
kol maziukas buvo kirpau nagucius mieganciam. o dabar ijungiu teletabius pasisodinu ant keliu ir greitai nukerpu. leidziasi kerpamas ir plaukus
*

Lygiai tas pats biggrin.gif
virgutte
Anksciau nagus kirpdavau mieganciam, dabar jau duoda ir siaip nukirpt, tiek ranku tiek koju thumbup.gif
*AJR*
nagus niekada neteko karpyt mieganciam, nes paprasciausiai jis jautriai miega ir iskart pabustu..kerpu pasisodinus ant keliu, nelabai patinka jam, bet zino, kad reikia ir neilgai uztruksiu tai nera jam kitos iseities biggrin.gif o plaukucius kirpom dar tik viena karta kirpykloj, ir kuo ramiausiai ten issedejo thumbup.gif bijojau vest, galvojau reks, bet ar kad svetimas zmogus ar kas sedejo tylus ramus kaip angelelis ir ne cypt smile.gif
goya
Plaukučius kirpykloje, o nagučius iki ketverių metukų tik miegant. smile.gif
skaičiukai
Mes kerpame nagus irgi tik miegant...
**Superblondine**
Tereikia viska paversti zaidimu, mano aukletinine, tik ir teleukia sekmadienio ryto (apsikirpimo procedurai) doh.gif
fabute
matyt, cia nuo vaiko priklauso. as anksciau mieganciam vaikui karpiau, dabar jau ir susitariam. pabandykit zaismingai - kiekvienam nagui skirtinga garsa sugalvot ir pan. dar galima demesi nukreipt i tv, pvz blush2.gif
kaskada
Arteja ir man ta diena, kai reikes pirma karta kirpti plaukucius blink.gif itariu ir man reikes kirpti mieganciam, nes nagucius irgi karpau kai uzmiega....
Fairyland
O as nagucius karpau tiesiog kai buna ramiai nusiteikusi, nes miegancia baisu pazadint smile.gif
Ziezula
As nutaikau momenta, kai buna ramiai, tada ir kerpu. Plaukucius irgi ramiam pakirpau - nors mums dar tik 6.5men, bet jau seveliura ohoho doh.gif Kai nagucius kerpu, tai padainuoju, visokius garsus leidziu - ir kazkaip sekasi smile.gif Mieganciam negaleciau - prizadinciau iskart, nes jautriai miega.
jutela
o mums jau beveik 2metukai, o plaukuciu dar nekirpom, nes tik pukucius turim smile.gif
lelllyte
as plaukiukus kirpau jau gal 3 kartus kai neleisdavo suristi tai jokiu problemu nebuvo leidosi, dabar nebekerpam auginam kasas. Del nagiuku tai nera jokiu problemu pasisodinu ant keliu ir nukerpu paskui nudildom taip gaunasi kaip pramoga
Cukraus pudra
plaukus pasikerpam kirpykloj, o nagus po maudynių. rimtai susėdam, susikaupiam ir nusikarpom.
manse*
nagucius karpyt pradejau visada tik mieganciam, tik apie 1,5-2 metukus pradejo pats duot, bet ne visada. O plaukucius irgi tik mieganciam visada kirpdavau, bet po to kai versdavau ant kito soniuko pradejo prabusdinet ir likdavo neissimiegojes ir zirzlus, o siaip nesiduodavo. Bet jam ziauriai patinka maudytis, tai isodinus i vonia ir pridejus jam zaislu galedavau kirpt ir lygint kiek sirdis geidzia smile.gif bet irgi iki tam tikro laiko, paskui jau ir vonioj nebeleisdavo normaliai iki galo apkirpt, tai 2,5 metu iskomandiravau su tevu abu i kirpykla, nes jei buciau ir as tai tikrai nesiduotu. Tetis pasisodino ant keliu, apkirpo teti, kirpeja dave ir mazyliui palaikyt masinele ir pakirpt teti, po to leidosi ir jam truputi apkirpt soniukus ir gale, kad neisgasdintu taip ir paliko nes jis daugiau nebenorejo. Sekanti karta vel ejo nedrasiai, vel teti kirpo, bet po to jau leidosi kad visa normaliai apkirptu ir db jau nebeturim bedu biggrin.gif
Beautiful Life
Mes su nagiukais neturime jokiu problemu, anksciau paguldydavau, i viena ranka duodavau koki idomesni daikta (pultas, snurelis...), o nuo kitos karpiau nagus. Dabar jau kerpu stovinciai, labai stebi visa procedura, ka ir kaip darau, dar labai patinka dildinti nagus bigsmile.gif . Plaukus irgi jau bandziau kirpti, nelabai gavosi doh.gif , galva sukasi i visas puses, nei puses min. negali istverti, bet neisivaizduoju, kaip reiketu mieganciaja kirpti g.gif
inguliukas24
Nagus ilga laika kirpdavau mieganciai, kitaip neleisdavo 4u.gif
D*K
neįsivaizduoju kaip nukirpti plaukučius miegančiam. Nagučius kirpom miegantiems gal porą mėnesių. Paskui nebuvo jokių problemų. O ir su plaukučiais.
vaiva-pamaiva
aciu Dievui kad pas mane mergaite....plaukucius kirpsiu kai uzaugs... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o nagucius irgi karpau mieganciai....... lotuliukas.gif
Lantaja
Plaukų nekerpam, nes nėra ką kirpti kolkas, o nagučius kerpam be problemų, darom čik čik ir mažė nesipriešina smile.gif miega labai jautriai, todėl miegančiai karpyt nagus ir plaukus net nepagalvojau unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.