kaip jūs atliekat šias procedūras?pa smus kitaip nesigauna,neleidžia nieko daryt,žirklių šiaip nebijo,bet kirpt neleidžia,o jau gegužę bus 2 metai.ar ilgai taip dar bus?
Mano vaikai abu ateina patys ir laukia kol jiems kirpsiu
žinoma situacija
nors mano vaikui jau 12metu, bet gerai prisimenu kiek prisikankinau su naguciais
Na su maniškiu kol kas jokių problemų nėra, leidžiasi nagus apkirpti be jokių staugimų ar rėkimų
Nagus apkerpu daugmaž ramiai
Kol buvo keli mėnesiukai, tai net nesuprasdavo ką ten mamytė daro su tom žirklutėm. Bet va dabar 9 mėnesiukai, tai oi kankinamės
Mes iki 3,5 metu kirpom mieganciam, aisku paskutinis kirpimas musu buvo labai nevykes, vaikis gavosi kaip apipesiotas
Rugseji vyrai mano susisnabzdejo ir isleke vieni kazkur, gryzo abu aspsikirpe, matyt maziukui laikas jau atejo suvokti, kad nieko baisaus tas kirpimas QUOTE(Tafi @ 2008 02 25, 13:57) Mes iki 3,5 metu kirpom mieganciam, aisku paskutinis kirpimas musu buvo labai nevykes, vaikis gavosi kaip apipesiotas Rugseji vyrai mano susisnabzdejo ir isleke vieni kazkur, gryzo abu aspsikirpe, matyt maziukui laikas jau atejo suvokti, kad nieko baisaus tas kirpimas Kerpu pati, kol vaikis maudosi
Su kirpimu tiek plauku, tiek nagu niekada neturejome
as savajam kerpu per prievarta
ir aš esu iš tų, kurios kerpa miegančiam
Naudoju tokią techniką: užmiega, po 5min. prasideda vadinamas "gilus miegas", pasiimu žirklutes ir be jokių riksmų, ašarų, varomų vaikams baimių, streso nukerpu nagučius. Ir taip iki 3metukų
QUOTE(goya @ 2008 02 29, 14:56) Naudoju tokią techniką: užmiega, po 5min. prasideda vadinamas "gilus miegas", pasiimu žirklutes ir be jokių riksmų, ašarų, varomų vaikams baimių, streso nukerpu nagučius. Ir taip iki 3metukų Pritariu visom keturiom.
skaitau ir prisimenu kad man paciam taip darydavo
Nu sunkiai ir mums su tais nagelių kirpimais,rankų dabar jau prisiprašau,nu bet kojų dar ir dabar neduoda,tad tenka su ašarom.
Turim mes tokią manikiųrinio dėžutė labai gražią, blizgančią. Tada tariuosi , kad jei aš mažiui duosiu tą dėžutę, tai jis man duos vieną rankytę nagučius apkarpyt. Duoda. Tada keičiam kitą rankytę. Su viena rankele jam niekaip nepavyksta atidaryti tos dėžutės...
man tai keista klausytis, kai vaikuciai nenori kirpti naguciu. pas mus be problemu. sedi ir ziuri, kaip kerpu
Aš abiems savo mažiams kerpu nagučius gražiai juos pasisodinusi sau ant kelių. Mažyliui 4,5 mėn., tai nelabai ten dar ir pasakysi, kad pasėdim dabar gražiai, bet ir bėdos nėra. Vyresnėliui beveik du metai, tai jam iš viso be problemų šios procedūros. Plaukus važiuojam kirptis į spec. vaikų kirpyklą, tai paskui jo iš kėdės- mašinėlės iškrapstyti be ašarų neįmanoma
QUOTE(JUSTITIA @ 2008 02 25, 13:51) Kol buvo keli mėnesiukai, tai net nesuprasdavo ką ten mamytė daro su tom žirklutėm. Bet va dabar 9 mėnesiukai, tai oi kankinamės ir mums tas pats
naguciu karpyme problemu kyla del zirkluciu-ju sunui labai reikia
as irgi kerpu nagucius labai sunkiai,dazniausiai is vieno karto nepavyksta,viena ranka ryte,kita vakare.
QUOTE(<kristukas> @ 2008 03 20, 16:01) Aš abiems savo mažiams kerpu nagučius gražiai juos pasisodinusi sau ant kelių. Mažyliui 4,5 mėn., tai nelabai ten dar ir pasakysi, kad pasėdim dabar gražiai, bet ir bėdos nėra. Vyresnėliui beveik du metai, tai jam iš viso be problemų šios procedūros. Plaukus važiuojam kirptis į spec. vaikų kirpyklą, tai paskui jo iš kėdės- mašinėlės iškrapstyti be ašarų neįmanoma o kur tokia kirpykla yra?
o mano meilute leidzia man kirpti nagucius ir kojyciu ir rankyciu
Plaukučius dar šiaip taip nukerpu, rankų nagučius irgi leidžiasi, bet kojų nagelių - be šansų
Labai panasi situacija, naguciuskerpu tik mieganciam kitaip niekaip neleidzia
kai maziukas buvo tai nagucius kirpdavau mieganciui
kol maziukas buvo kirpau nagucius mieganciam. o dabar ijungiu teletabius pasisodinu ant keliu ir greitai nukerpu. leidziasi kerpamas ir plaukus
Anksciau nagus kirpdavau mieganciam, dabar jau duoda ir siaip nukirpt, tiek ranku tiek koju
nagus niekada neteko karpyt mieganciam, nes paprasciausiai jis jautriai miega ir iskart pabustu..kerpu pasisodinus ant keliu, nelabai patinka jam, bet zino, kad reikia ir neilgai uztruksiu tai nera jam kitos iseities
Plaukučius kirpykloje, o nagučius iki ketverių metukų tik miegant.
Mes kerpame nagus irgi tik miegant...
Tereikia viska paversti zaidimu, mano aukletinine, tik ir teleukia sekmadienio ryto (apsikirpimo procedurai)
matyt, cia nuo vaiko priklauso. as anksciau mieganciam vaikui karpiau, dabar jau ir susitariam. pabandykit zaismingai - kiekvienam nagui skirtinga garsa sugalvot ir pan. dar galima demesi nukreipt i tv, pvz
Arteja ir man ta diena, kai reikes pirma karta kirpti plaukucius
O as nagucius karpau tiesiog kai buna ramiai nusiteikusi, nes miegancia baisu pazadint
As nutaikau momenta, kai buna ramiai, tada ir kerpu. Plaukucius irgi ramiam pakirpau - nors mums dar tik 6.5men, bet jau seveliura ohoho
o mums jau beveik 2metukai, o plaukuciu dar nekirpom, nes tik pukucius turim
as plaukiukus kirpau jau gal 3 kartus kai neleisdavo suristi tai jokiu problemu nebuvo leidosi, dabar nebekerpam auginam kasas. Del nagiuku tai nera jokiu problemu pasisodinu ant keliu ir nukerpu paskui nudildom taip gaunasi kaip pramoga
plaukus pasikerpam kirpykloj, o nagus po maudynių. rimtai susėdam, susikaupiam ir nusikarpom.
nagucius karpyt pradejau visada tik mieganciam, tik apie 1,5-2 metukus pradejo pats duot, bet ne visada. O plaukucius irgi tik mieganciam visada kirpdavau, bet po to kai versdavau ant kito soniuko pradejo prabusdinet ir likdavo neissimiegojes ir zirzlus, o siaip nesiduodavo. Bet jam ziauriai patinka maudytis, tai isodinus i vonia ir pridejus jam zaislu galedavau kirpt ir lygint kiek sirdis geidzia
Mes su nagiukais neturime jokiu problemu, anksciau paguldydavau, i viena ranka duodavau koki idomesni daikta (pultas, snurelis...), o nuo kitos karpiau nagus. Dabar jau kerpu stovinciai, labai stebi visa procedura, ka ir kaip darau, dar labai patinka dildinti nagus
Nagus ilga laika kirpdavau mieganciai, kitaip neleisdavo
neįsivaizduoju kaip nukirpti plaukučius miegančiam. Nagučius kirpom miegantiems gal porą mėnesių. Paskui nebuvo jokių problemų. O ir su plaukučiais.
aciu Dievui kad pas mane mergaite....plaukucius kirpsiu kai uzaugs...
o nagucius irgi karpau mieganciai.......
Plaukų nekerpam, nes nėra ką kirpti kolkas, o nagučius kerpam be problemų, darom čik čik ir mažė nesipriešina
|