Kas veda savo vaikučius į šią pradinę mokyklą, pasidalinkite kaip ten kas
nuo kelių metų priima, kada uzsiregistruoti
Sveikos
Kas veda savo vaikučius į šią pradinę mokyklą, pasidalinkite kaip ten kas nuo kelių metų priima, kada uzsiregistruoti
O kokiame jinai rajone?
Mano dukra šiemet baigė šią mokyklą. Mokykla kaip mokykla, žiūrint pas kokią mokytoją paklius. Aš blogų atsiliepimų neturiu.
Aš tik niekaip nesuprantu, kodėl šios mokyklos mokytojai nuteikinėja būsimuosius pnktokus prieš Barboros Radvilaitės pagrindinę mokyklą.
Čia juk taip negražu
Aš irgi girdėjau, kad atžalyniečiams barborkėj ne vieta.
QUOTE(zalias3 @ 2008 06 01, 19:44) Aš irgi girdėjau, kad atžalyniečiams barborkėj ne vieta. Na, bet tikrai - kas gi jus taip nustatinėja prieš Barborą. Juk normali mokykla ir laukia Atžalyno. Aš pati vaiką vesiu į pirmą klasę Barboroj, bet jokių blogų atsiliepimų. Gal galima sužinoti ko ta Barbora taip baido............... Direktorė gera, mokytojai irgi............... visi vaikai vienodi...
Žmonės kalba, kad Barborkėj Atžalyniečiams ne kas. Jei pasitaiko galimybė, tai į jų klasę visuomet ateina antrametis, arba šiaip koks mažasis nusikaltėlis. O Barborkės klasės nuo tokių gelbėjamos. Tai gal neverta rizikuot. O tie, kurie mokosi Barborkėj nuo 1 klasės, tai jiems bėdų mažiau
Papildyta: Mes Atžalyne atsimokėm, bet kol kas priekaištų neturim. Tik labai jau ta mokykla biednai atrodo, lyginant su Barborke. QUOTE(zalias3 @ 2008 06 04, 23:55) Žmonės kalba, kad Barborkėj Atžalyniečiams ne kas. Jei pasitaiko galimybė, tai į jų klasę visuomet ateina antrametis, arba šiaip koks mažasis nusikaltėlis. O Barborkės klasės nuo tokių gelbėjamos. Tai gal neverta rizikuot. O tie, kurie mokosi Barborkėj nuo 1 klasės, tai jiems bėdų mažiau Papildyta: Mes Atžalyne atsimokėm, bet kol kas priekaištų neturim. Tik labai jau ta mokykla biednai atrodo, lyginant su Barborke. Papildyta: Sveiki, buvau uzsukusi i Atzalyno pradine mokykla ne per seniausiai, sutinku aplinka skurdoka, bet nulinuku mokytoja pasirode nebloga. Gal kas zino mokytoja Irma??? Kaip jinai desto ir kaip jauciasi vaikai klaseje??? Dar norejau teveliu patarimo kaip geriau ar atiduoti vaika i Barboros Radvilaites mokykla nuo 1-os klases ar baigus Atzalyno pradine nuo 4-os klases??? Patarkite kas susidure
Patariu iš karto į Barborą - kiek pastebėjau šios mokyklos mokiniai visada būna geresni ir geriau mokosi.
Jie pripratę prie didesnės mokyklos ir tvarkos joje QUOTE(IrinaSte @ 2009 11 06, 21:28) Papildyta: Sveiki, buvau uzsukusi i Atzalyno pradine mokykla ne per seniausiai, sutinku aplinka skurdoka, bet nulinuku mokytoja pasirode nebloga. Gal kas zino mokytoja Irma??? Kaip jinai desto ir kaip jauciasi vaikai klaseje??? Dar norejau teveliu patarimo kaip geriau ar atiduoti vaika i Barboros Radvilaites mokykla nuo 1-os klases ar baigus Atzalyno pradine nuo 4-os klases??? Patarkite kas susidure Mokytoja Irma tiesiog nuostabi.Labai taktiška, švelni, atrodytų tokia nesusitvarkytų su neklaužadomis, bet anaiptol- puikiai randa bendrą kalbą su bet kokiu mokinuku, sugeba sudominti ir t.t.Tik šilčiausi atsiliepimai O dėl atidavimo į Barborą po nulinės ar ketvirtos, tai jums ta nuline klasė Atžalyne viską ir parodys.Aš asmeniškai palikau Atžalyne ir nė kiek dėl to nesigailiu (na gal tik finansine prasme būtų geriau Barbora). Kiek pažystu Neciunskienę , kaip Barboros direktorę, tai visiškai nebijau, kad į mano sūnų kas nors drystų žiūrėti kreivai vien dėl to, kad jis atėjo iš Atžalyno pradinės . QUOTE(dira @ 2009 11 07, 10:31) Patariu iš karto į Barborą - kiek pastebėjau šios mokyklos mokiniai visada būna geresni ir geriau mokosi. Jie pripratę prie didesnės mokyklos ir tvarkos joje kaip gali buti mokiniai geresni?hiperaktyvaus vaiko,ar socialiai apleisto,ar elgesio problemu turincio vaiko manau niekas negali pakeist.jis toks jau yra.nebent prisirisi prie saves ir laikysi. taip pat ir mokymosi gabumai.juk ne visiems dievas duoda laime puikiai mokytis.kas mokosi, tai mokosi ir atzalyne, ir barboros mokykloje, ir licejuje ir tt. o siaip kiek zinau, vaikai pabaige atzalyno mokykla vazineja mokytis i miesta ir puikiai adaptuojasi.geram mokiniui visur gerai. sutinku isore atzalyno mokyklos skurdoka,bet reikia paziureti kas viduje.juk dovanos ipakavimas irgi gali buti ne koks,bet ispakavus rasti galima tikrai labai vertinga dovana. mano dukra lanko priesmokykline grupe pas mokytoja Irma.miela,svelni,puiki mokytoja.dukra noriai eina i mokykla,o tai man svarbiausia,o ne mokyklos sienos.
Mano sūnus baigė Atžalyno mokykla(dabar jau 6 kl.), o dukra tik pirmokė
[quote=Andromeda1,2010 04 08, 11:17]
mano dukra lanko priesmokykline grupe pas mokytoja Irma.miela,svelni,puiki mokytoja.dukra noriai eina i mokykla,o tai man svarbiausia,o ne mokyklos sienos. [/quote] ar galit papasakot daugiau apie ta priesmokykline grupe? nuo keliu metu? ko ten moko? ar vaikui, nelankiusiam darzelio ne butu per sunku? [/quote] priima nuo 6metu,bet mes ejome anksciau,tai turejome is psichologines tarnybos pazyma paimti,kad brandi mokyklai.priesmokykline ir yra skirta vaikams nelankiusiems darzelio,kad priprastu prie kolektyvo, tvarkos ir tt. pries 1klase.moko spalvoti,siek tiek skaityti,rasyti,bendrauti ir tt. turi vaikai pratybas ir dirba jose.kas kiek speja tiek. pamokeles buna 4 po 35min. nemanau, kad vaikui butu sunku mokytis nebent pradzioje adaptuotis,bet poto neturesite problemu pirmoje klaseje
Sveikos,
Norejau paklausti, kas leidziate savo vaikus i sia mokykla, ar dideles sukomplektuotos klases? Dar idomu butu suzinoti, rajonas visgi daugiau rusakalbis,o kaip klasese,ar daug vaiku is rusakalbiu seimu? QUOTE(coco @ 2010 05 06, 09:28) Sveikos, Norejau paklausti, kas leidziate savo vaikus i sia mokykla, ar dideles sukomplektuotos klases? Dar idomu butu suzinoti, rajonas visgi daugiau rusakalbis,o kaip klasese,ar daug vaiku is rusakalbiu seimu? kaip jau minejau mano dukra lanko priesmokykline grupe.klases kiek zinau nedideles po 21 vaika. pailginta dienos grupe yra,popamokines veiklos bureliu irgi yra. QUOTE(ingredb @ 2010 05 08, 11:31) kaip jau minejau mano dukra lanko priesmokykline grupe.klases kiek zinau nedideles po 21 vaika. pailginta dienos grupe yra,popamokines veiklos bureliu irgi yra. Ne tik jusu dukra ten lanko priesmokykline grupe bet ir jus ten dirbate mokytoja ir dabar ketvirtokus mokot tai todel ir giret ta mokykla bet as tai gailiuosi kad leidau vaika i ta mokykla ir dabar ieskau jam kitos mokyklos arba i barbora perkelsiu jeigu priims o jeigu ne tai ieskosim mieste. Nieko nesakau yra ir geru mokytoju bet jau musu tai apsileidusi visai, moko vaikus tik tuos kurie ir taip gerai mokinasi o tie kurie prasciau tai su tai visai neuzsiima, elgesi taip kad ju klasej nebutu o per susirinkimus poto dejuoja oj kokia bloga klase net 70% vaiku blogai mokinasi tai ar taip buna kad tiek vaiku blogai mokintusi vienoj klasei? cia tik mokytoja apsileidusi nes nebuna blogumokyniu buna tik nemokancios savo darbo mokytojos. Tevai juk negali savo vaika mokinti nuo ryto iki vakaro nes gal ir i darba reiktu nueiti, tevai gali tik padeti o mokytoja ismokinti, tam ir leidziam savo vaikus i mokykla o poto tokios mokytojos tik mokyklos reputacija gadina. QUOTE(*Jūros žvaigždė* @ 2010 05 11, 14:30) Ne tik jusu dukra ten lanko priesmokykline grupe bet ir jus ten dirbate mokytoja ir dabar ketvirtokus mokot tai todel ir giret ta mokykla bet as tai gailiuosi kad leidau vaika i ta mokykla ir dabar ieskau jam kitos mokyklos arba i barbora perkelsiu jeigu priims o jeigu ne tai ieskosim mieste. Nieko nesakau yra ir geru mokytoju bet jau musu tai apsileidusi visai, moko vaikus tik tuos kurie ir taip gerai mokinasi o tie kurie prasciau tai su tai visai neuzsiima, elgesi taip kad ju klasej nebutu o per susirinkimus poto dejuoja oj kokia bloga klase net 70% vaiku blogai mokinasi tai ar taip buna kad tiek vaiku blogai mokintusi vienoj klasei? cia tik mokytoja apsileidusi nes nebuna blogumokyniu buna tik nemokancios savo darbo mokytojos. Tevai juk negali savo vaika mokinti nuo ryto iki vakaro nes gal ir i darba reiktu nueiti, tevai gali tik padeti o mokytoja ismokinti, tam ir leidziam savo vaikus i mokykla o poto tokios mokytojos tik mokyklos reputacija gadina. Barbora tikrai priims
zinoma kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu. juk jusu valia rinktis mokykla ir mokytoja. sekmes jums. tikiuosi rasite tinkama sprendima vaikui ir sau.
laba diena,
domina dabartinių ketvirtokų mokytojos. ką galit pasakyti? Iki kelių būna prailginta grupė? Ačiū iš anksto |