Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senamiestis: Rasa
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
murzinyte
Na juk tikrai kas nors cia leidzia savo mazius g.gif
Papasakokit, netingekit wink.gif
Vegas
Manasis lanko darželį Rasa Daukšos gatvėje, na ką galiu pasakyti mes ten einame jau antri metai visai nieko darželis ir lavinimo programa pas juos gera ir renginių dauk būna, auklėtojos vienos fainos kitos nelabai na kaip ir visur, na aišku vienas minusas kad tai labai senas darželis, kai buvau maža mane tėvai ten vesdavo net mano viena auklėtoja dar vis dirba tame darželyje, aš tą darželį baigiau kai man buvo beveik 7 metai na tai buvo prieš 20 m. į tą darželį aš vaikščiojau nuo 3 m. na bet tai ne esmė esmė tame kad kai po tiek metų aš užėjau į darželį tai apstulbau nieko nepasikeite viskas taspats kas prieš 20 m. ir grupėse tie patys seni stalai tos pačios senos spintelės net medinės kaladėlės ir tos tospačios, turbūt todėl aš nepykstu kai auklėtojos paprašo kad atneštume kokių kanceliarinių priemonių ar kad susimetume ir nupirtume kokį kilimą. Oi nu aš čia ir išsiplėčiau trumpai tarian darželis tikrai neblogas maniškis į jį eina visada su noru, tiktai kad jis labai senas ten net langai seni na ta prasme ne plastikiniai.
Miledi.N
Aš irgi abu vaikus vedžioji į šitą darželį 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Vienas jau eis į ikimokyklinę grupę. tongue.gif Nežinau baisoka unsure.gif Musų auklėtojos Zita labai faina 4u.gif , Kitoje grupėje Daina irgi labai gera 4u.gif . Nenoriu minėti negerų bet vieną grupę mums teko keisti dėl auklėtojos sad.gif Jei kas norės sužinoti tegu rašo į ASMENINĮ PAŠTĄ.
Miledi.N
O kad darželyje baldai ir visa kita dar Sovietinių laikų, tai nežinau ar yra senų darželių su naujais baldais? Nebent patys tėveliai perka. Arba kalta darželio vadovybė.
backute
QUOTE(gerlenda @ 2005 05 10, 12:56)
O kad darželyje baldai ir visa kita dar Sovietinių laikų, tai nežinau ar yra senų darželių su naujais baldais? Nebent patys tėveliai perka. Arba kalta darželio vadovybė.
*

Klausykit,bet vaikai isvedami pakvepuoti ismetamom dujom-prie pat gatves?!...
Miledi.N
Taip, bet užeikite įdarželio teritoriją, ten daug medžių ir krumų.
maka
Sveikutes, nuvedziau ir as savo lepuna siandien pirma diena i darzeli. Ir apziurejus teritorija baisokoka pasidare schmoll.gif Tvora visa skyleta, o ka jei vaikas i gatve sugalvos iseit "pasivaiksciot"? Mamkos, gal darom kokius zygius, kad tvora sutvarkytu, a? Ir kur reiktu kreiptis ir kaip?
Miledi.N
Sveika Maka, direktorė nori tvorą statyti aukšta murinę, tik va babkių nėra, o į kokią grupę einat?
maka
QUOTE(gerlenda @ 2005 06 02, 16:03)
Sveika Maka, direktorė nori tvorą statyti aukšta murinę, tik va babkių nėra, o į kokią grupę einat?
*

I peledziuku smile.gif
rpusevic
Dirbau tame darželyje 4 metus auklėtojos padejėja, pagimdžiau baigiau mokslus, man ten patiko, dabar esu auklėtoja norėčiau ten vėl sugrįžti bet dėja nėra vietos. O dėl auklėtojų manau kad visos visai nieko, tiesa senas galėtų jau į pensiją išleisti, tuo labiau dirba ir tokia kuri jokio pedagoginio išsilavinimo neturi, tai ta pati "Zita" ir dar viena yra pensininkė tiesa ta yra kažką baigusi. Va dėl tokių mums jaunoms pedagogėms su aukštaisiais išsil. neduoda dirbti. schmoll.gif

Miledi.N
QUOTE(rpusevic @ 2006 03 04, 21:12)
dirba ir tokia kuri jokio pedagoginio išsilavinimo neturi, tai ta pati "Zita" ir dar viena yra pensininkė tiesa ta yra kažką baigusi. Va dėl tokių mums jaunoms pedagogėms  su aukštaisiais išsil. neduoda dirbti. schmoll.gif
*

Gal tu puki auklėtoja 4u.gif 4u.gif
Mano vaikas ZITĄ laaabai mylėjo wub.gif
Ir aš jai už tai esu labai dėkinga wub.gif wub.gif wub.gif
Nežinau ar ji turi išsilavinimą ar ne, bet ją vaikai myli ir ji moka vaikus išmokinti dainelių, eilėraščių ir jų paruošti spektakliai tiesiog superiniai
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kitoms auklėtojom toli gražu taip nepavyksta cool.gif
ruchiukas
Sveikutes,
Uzrasiau savo lepuka i sita darzeli eisim i peledziuku grupe nuo rugsejo, gal kas eina i sia grupe dabar? kaip sekasi?
virguteus
sveikos,
mes savo sunu ruosiames vesti i si darzeli sia savaitre, bet dar net nezinau i kokia grupe ir kokia aukletoja bus(jam 1m 9 men). gal galite ka patarti, pasidalinti patirtimi?
Miledi.N
QUOTE(virguteus @ 2006 07 10, 11:23)
sveikos,
mes savo sunu ruosiames vesti i si darzeli sia savaitre, bet dar net nezinau i kokia grupe ir kokia aukletoja bus(jam 1m 9 men). gal galite ka patarti, pasidalinti patirtimi?
*

Atostogų metu visos grupės sujungtos, yra iš viso 3 grupės, ir auklėtojos pastoviai keičiasi. Paklausk į kokią grupę eisit nuo rugsėjo ir žinosi savo auklėtoją, nes dabar gal būt ji atostogauja ir kol kas bus kita auklėtoja.
Nežinau ar aiškiai parašiau, jei ką klausk blush2.gif
inko
QUOTE(virguteus @ 2006 07 10, 11:23)
sveikos,
*

Papildyta:
QUOTE(inko @ 2006 07 25, 18:07)

*

jusu vaikas eis i drugeliu grupe , siaip ten aukletojos geros nuo rudens dirbs aukletoja Inesa ir Zita. vasaros metu lopsiai nesujungemi. Laimingai lankyti sita darzeli ir be asaru.
zave
sveikos, ketinu nuo kito rudens ir as savo lepuneli leist i sita darzeli, nes prie musu namu esanciame jau nebera vietu. gal galit suteikt informacijos daugiau: kiek ten grupiu, po kiek vaiku grupese, kiek mokat uz menesi, kaip maitinimas, lavinamieji dalykai ir t.t.
aciu is anksto
inko
QUOTE(zave @ 2006 08 15, 21:34)
sveikos, ketinu nuo kito rudens ir as savo lepuneli leist i sita darzeli, nes prie musu namu esanciame jau nebera vietu. gal galit suteikt informacijos daugiau: kiek ten grupiu, po kiek vaiku grupese, kiek mokat uz menesi, kaip maitinimas, lavinamieji dalykai  ir t.t.
aciu is anksto
*

labas, ten 12 grupiu iš jų 2 grupės lopšelinės, viena nuo 1metuku iki 2m., o kita nuo 2iki3m. Vaiku grupesė būna įvairiai nuo 12 iki 18, Už visa lankyta menėsi reikės moketi kažkur apie 130lt. Maitina 3 kartus per diena, vaikams maistas patinka. Vyksta tetro festivaliai , ten vaikučiai vaidina. Na nežinau dar čia ka parašyti, šiaip vaikams čia patinka ir auklėtojos fainos.
zave
nuteikia optimistiskai, aciu
ievukas
As irgi saviski vedu i sita darzeli. Tai jo pirmas darzelis, einam nuo 2.5metu. Eina i Zuikuciu grupe ir yra labai patenkintas.
as sakyciau, nesvarbu, ar ten kaladeles medines, ar spinteles 20-ties metu senumo - juk vaikai savo zaislu atsinesa. o vat aukletojos ten tikrai geros - ir daug su vaikais uzsiima, ir vaikai jas myli. taip kad - minusu as ten kol kas neradau smile.gif
*rutuliukas*
Sveiki as ir uzrasiau i si darzeli savo padukeli, kiek suprantu su ievukas i 1 grupe gali patekti, nes vos keliais men maniskis vyresnis .Dar konkreciai i kokia grupe eis nezinau, nes direktore labai skubejo , tad kai parasysiu prasyma manau suzinosiu
Papildyta:
doh.gif nepaziurejau metu ievuko vaikucio, pasirodo 2006 , na maniskis 2004 , tai tikrai nepateksim i ta pacia grupe, pirmas vaikutis vyresnis gerokai biggrin.gif
ievukas
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 04, 17:06)
doh.gif  nepaziurejau metu ievuko vaikucio, pasirodo 2006 , na maniskis 2004 , tai tikrai nepateksim i ta pacia grupe, pirmas vaikutis vyresnis gerokai biggrin.gif
*

nieko nieko smile.gif manau, kad visos grupes ten neblogos smile.gif na, mano vyresnelis tau jau paskutiniai metai sitam darzely, kitais i mokykla keliaus. o mazaja tik nuo balandzio planuoju i darzeli vest, bet ne i sita...
Miledi.N
QUOTE(ievukas @ 2006 10 06, 14:05)
nieko nieko smile.gif manau, kad visos grupes ten neblogos smile.gif na, mano vyresnelis tau jau paskutiniai metai sitam darzely, kitais i mokykla keliaus. o mazaja tik nuo balandzio planuoju i darzeli vest, bet ne i sita...
*

O kodėl taviškis neparuošiamojoj grupėj, jei kitais metais ruošies leisti vaiką į mokyklą?
*rutuliukas*
gal kieno vaikutis eina i grupe kur vaikams apie tris metukus, pamirsau grupes pavadinima doh.gif direktore sake, bet... antram aukste ta grupe
dauga
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 20, 23:17)
gal kieno vaikutis eina i grupe kur vaikams apie tris metukus, pamirsau grupes pavadinima  doh.gif  direktore sake, bet... antram aukste ta grupe
*

Labas 4u.gif Mano mažių irgi priėmė į šį daželį thumbup.gif Net nesitikėjau, nes nebuvom užsirašę, o anksčiau kur ėjau, tai "vietų nebuvo". O šitam gal dėl skurdžios aplinkos vietų yra g.gif
Mano vaikui trys metai, tai gal kartu bus 4u.gif
*rutuliukas*
thumbup.gif smagu visai butu, o nuo kada ir i kokia grupe jus eisit?
mes tai tik apie gruodi pasirodysim 4u.gif
As ir labai buvau nustebusi ir laiminga , kad taip be problemu prieme thumbup.gif ir direktore labai maloniai snekejo thumbup.gif
dauga
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 24, 21:46)
thumbup.gif smagu visai butu, o nuo kada ir i kokia grupe jus eisit?
mes tai tik apie gruodi pasirodysim 4u.gif
As ir labai buvau nustebusi ir laiminga , kad taip be problemu prieme thumbup.gif  ir direktore labai maloniai snekejo thumbup.gif
*

Mes pradėsim lapkričio 13 d., o į kokią grupę nežinau doh.gif O į kokią Jūs? Gal žinai auklėtojų vardus?
*rutuliukas*
doh.gif sake direktore grupes pavadinima, bet pamirsau, zinau, kad antram aukste, gal meskiukai,pagrandukai doh.gif doh.gif na niekaip neprisimenu, tik zinau, kad ta grupe tokia, kur vaikai tures 3 metukus, at tik sueje jie
Tai parasyk kai pradesit eit, i kuria grupe, gal jei toj pacioj, tai prisiminsiu pavadinima , kai pasakysi 4u.gif
dauga
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 10 25, 18:44)
doh.gif  sake direktore grupes pavadinima, bet pamirsau, zinau, kad antram aukste, gal meskiukai,pagrandukai doh.gif  doh.gif  na niekaip neprisimenu, tik zinau, kad ta grupe tokia, kur vaikai tures 3 metukus, at tik sueje jie
Tai parasyk kai pradesit eit, i kuria grupe, gal jei toj pacioj, tai prisiminsiu pavadinima , kai pasakysi 4u.gif
*

Gerai drinks_cheers.gif
*rutuliukas*
thumbup.gif lauksim naujienu
Buziaka
Sakykit, ar šitam darželyje darželinukų grupės atskirai mergaičių ir berniukų ????? Ar aš kažką maišau g.gif
dauga
QUOTE(Buziaka @ 2006 11 10, 15:31)
Sakykit, ar šitam darželyje darželinukų grupės atskirai mergaičių ir berniukų ????? Ar aš kažką maišau  g.gif
*

Nu tokio finto tai dar negirdėjau blink.gif Manau, kad kartu ir berniukai, ir mergaitės g.gif
Vidara
QUOTE(dauga @ 2006 11 10, 17:56)
Nu tokio finto tai dar negirdėjau blink.gif  Manau, kad kartu ir berniukai, ir mergaitės g.gif
*

Yra viena grupe, kurioje tik mergaites - Sirdeliu grupe. Visos kitos - misrios. 4u.gif
*rutuliukas*
bigsmile.gif bigsmile.gif o geras, dar to negirdejau blink.gif
Vidara
QUOTE(dauga @ 2006 10 25, 09:43)
Mes pradėsim lapkričio 13 d., o į kokią grupę nežinau doh.gif O į kokią Jūs? Gal žinai auklėtojų vardus?
*

4u.gif Sveiki, ar buvote 13 d. darzelyje? I kokia grupe eina jusu mazylis?
maman
Mano mazius lanko "Anciuku" grupe. olkaas esam patenkinti darzeliu. Svarbiausia, kad maziui patinka be galo, be krasto rolleyes.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Vidara @ 2006 11 13, 19:55)
4u.gif Sveiki, ar buvote 13 d. darzelyje? I kokia grupe eina jusu mazylis?
*

Kiek zinau, daugos vaikinukas dar neina i darzeli mirksiukas.gif
O pacios i kuria grupe eis 4u.gif
zave
na va, uzsirasem ir mes i si darzeli nuo balandzio. tada maziui bus 1m 8men. Eisim i anciuku grupe. kas zino kokia ten aukletoja, ar maloni ar patinka vaikams?
maman
QUOTE(zave @ 2006 11 17, 18:23)
na va, uzsirasem ir mes i si darzeli nuo balandzio. tada maziui bus 1m 8men. Eisim i anciuku grupe. kas zino kokia ten aukletoja, ar maloni ar patinka vaikams?
*

Neseniai rasiau, kad mano lialius i sita grupe eina mirksiukas.gif Nepilnus du menesius lanko, taciau dideliu nusiskundimu neturime. Viena aukletoja - puiki, kita (Zita; nezinau ar ta pati, kuria cia kelios mamytes minejo kaip gera) - nelabai kas. Visu pirma del to, kad neturi pedagoginio pasirengimo ir kai kuriu dalyku teisingai ir tinkamai traktuoti nesugeba. Bet padeti visada pataiso "toji - geroji" biggrin.gif Jei ne ji, galbut prasyciausi i kita grupe... Beje, ka as cia. Geriausias kokybes indikatorius - mano vaikas. Jis be galo myli darzeli, graziai draugauja su likimo kolegomis, kiekviena ryta inirtingai maksi galva paklaustas, ar eis darzelin tongue.gif Pastaruoju metu "Anciukai" aktyviai lankosi saleje - ruosiasi "Kaledu Rytmecio" sventei. Reikia pamatyt, kaip aukletoja bando juos ratelin sustatyti lotuliukas.gif Galiausiai buvo nuspresta, kad ratelio nebus - maziai improvizuos. Tai gerai drinks_cheers.gif
Taigi, Svarbiausia - kad vaikuciui patiktu ax.gif

Beje, zave, atleisk uz smalsuma, bet kodel tik nuo balandzio leisite? Kiek zinau, vietos ir dabar yra g.gif Pvz. as savo pypliu nuo 1 m. 5 men. leidau blush2.gif
zave
QUOTE(maman @ 2006 11 18, 18:09)
Neseniai rasiau, kad mano lialius i sita grupe eina mirksiukas.gif Nepilnus du menesius lanko, taciau dideliu nusiskundimu neturime. Viena aukletoja - puiki, kita (Zita; nezinau ar ta pati, kuria cia kelios mamytes minejo kaip gera) - nelabai kas. Visu pirma del to, kad neturi pedagoginio pasirengimo ir kai kuriu dalyku teisingai ir tinkamai traktuoti nesugeba. Bet padeti visada pataiso "toji - geroji" biggrin.gif Jei ne ji, galbut prasyciausi i kita grupe... Beje, ka as cia. Geriausias kokybes indikatorius - mano vaikas. Jis be galo myli darzeli, graziai draugauja su likimo kolegomis, kiekviena ryta inirtingai maksi galva paklaustas, ar eis darzelin tongue.gif Pastaruoju metu "Anciukai" aktyviai lankosi saleje - ruosiasi "Kaledu Rytmecio" sventei. Reikia pamatyt, kaip aukletoja bando juos ratelin sustatyti  lotuliukas.gif Galiausiai buvo nuspresta, kad ratelio nebus - maziai improvizuos. Tai gerai  drinks_cheers.gif
Taigi, Svarbiausia - kad vaikuciui patiktu  ax.gif

Beje, zave, atleisk uz smalsuma, bet kodel tik nuo balandzio leisite? Kiek zinau, vietos ir dabar yra  g.gif Pvz. as savo pypliu nuo 1 m. 5 men. leidau  blush2.gif
*

oi, aciu uz issamu paaiskinima. o taip kaip cia gaunasi, kad maniskis bus jauniausias toje grupeje?
o anksciau neleidziu, nes man atrodo dar per mazas. nei ant puodziuko dar nedaro, nei valgyt pats moka. kas juo tokiu mazu pasirupins, nepribegios gi aukletoja paskui kiekviena. liks nevalges, apsikakojes. nu nezinau, gal per baisiai as cia isivaizduoju. man dabar taip ramu, kai po mamos sparneliu visciukas mano sedi ax.gif Be to, darbelyje niekas manes nelaukia... teks ieskotis naujo. o zinau kiek tos paieskos uztrunka, tai ir neskubu labai.
Vidara
QUOTE(zave @ 2006 11 18, 19:40)
oi, aciu uz issamu paaiskinima. o taip kaip cia gaunasi, kad maniskis bus jauniausias toje grupeje?
o anksciau neleidziu, nes man atrodo dar per mazas. nei ant puodziuko dar nedaro, nei valgyt pats moka. kas juo tokiu mazu pasirupins, nepribegios gi aukletoja paskui kiekviena. liks nevalges, apsikakojes.  nu nezinau, gal per baisiai as cia isivaizduoju. man dabar taip ramu, kai po mamos sparneliu visciukas mano sedi  ax.gif Be to, darbelyje niekas manes nelaukia... teks ieskotis naujo. o zinau kiek tos paieskos uztrunka, tai ir neskubu labai.
*

Saunuole mamyte! Jei nera neisvengiamos butinybes (butina grizti i darba ar kitu rimtu priezasciu), vaikuciui geriau negu su mamyte niekur negali buti! Nors neliktu jis "nevalges ar apsikakojes", kaip jus rasote. Sekmes jums augti sveikiems ir linksmiems!
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 17, 09:34)
Kiek zinau, daugos vaikinukas dar neina i darzeli mirksiukas.gif
O pacios i kuria grupe eis 4u.gif
*

Manoji jau priesmokyklinuke! biggrin.gif
maman
QUOTE(zave @ 2006 11 18, 19:40)
o anksciau neleidziu, nes man atrodo dar per mazas. nei ant puodziuko dar nedaro, nei valgyt pats moka. kas juo tokiu mazu pasirupins, nepribegios gi aukletoja paskui kiekviena. liks nevalges, apsikakojes.  nu nezinau, gal per baisiai as cia isivaizduoju. man dabar taip ramu, kai po mamos sparneliu visciukas mano sedi  ax.gif Be to, darbelyje niekas manes nelaukia... teks ieskotis naujo. o zinau kiek tos paieskos uztrunka, tai ir neskubu labai.
*

Nebus jauniausias schmoll.gif siuo metu grupe lanko viena 1m. ir 2 men. mergyte. Taigi, bus bendraamze kolege mirksiukas.gif
Beje, mano vaikas nemokejo nei tobulai valgyti, nei ant puodo sedeti, nei tvarkingai uzmigti (vis taikydavosi man ant ranku smile.gif ). Darzelis maziu labai disciplinavo (geraja prasme). Be abejo, tureciau ir prie ko prisikabinti. Bet visumoje esu patenkinta - uztenka pamatyt, kaip mazgio akys "uzsikuria" vaikus pamacius - iskart "atia" mostaguotis mano pusen pradeda biggrin.gif
Daluke
thumbup.gif Jei nieko nepasikeis,tai aukletojos bus kompetetingos,nuosirdzios,mylincios vaikucius.Sekmes.Atmosfera ten silta.Sekmes. 4u.gif
*rutuliukas*
Siandien buvom uzsuke i darzeli ir nukelem savo lankymo laika 4u.gif Buvau zedejus atvesti gruodi, bet dabar tik po nauju eis. Tad tik ateisim i kaledine svente thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad direktore leido ateiti i grupes svente.
Tiesa, gal kieno vaikas lanko voveriuku grupe bigsmile.gif
Miledi.N
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 11 30, 19:22)
Siandien buvom uzsuke i darzeli ir nukelem savo  lankymo laika 4u.gif Buvau zedejus atvesti gruodi, bet dabar tik po nauju eis. Tad tik ateisim i kaledine svente thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad direktore leido ateiti i grupes svente.
Tiesa, gal kieno vaikas lanko voveriuku grupe bigsmile.gif
*

Ką reiškia direktorė leido ateiti? blink.gif
Tai tu nueik į grupę pakalbėk su auklėtoja, paklausk kiek mokėt už Kalėdų senį? Dovanas kiekvienas atskirai atneša savo vaikui ar Tėvų komitetas visiems vienodus žaislus perka? Ar bus vaišių stalas? Kiekvienas atneša po truputį ar susimeta ir kažkas viską superka...
Ir blogai kad ateisit tik į šventę, nes kiti vaikai jau kažką mokės padainuot gal kiek pašokti...
*rutuliukas*
Man direktore, sake dovana reiks aukletojai nunest
g.gif nesupratau, kodel tokia pasipiktinusi jus, kad taip parasiau bigsmile.gif

Kadangi jis dar darzo nelanko, tai ir nedalyvaus vaidinime, o Kaledu senio ateisim paziuret
Miledi.N
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 01, 14:16)
Man direktore, sake dovana reiks aukletojai nunest
g.gif nesupratau, kodel tokia pasipiktinusi jus, kad taip parasiau bigsmile.gif
*

Nenorėjau piktai blush2.gif
Tiesiog bandaug išaiškint kas ir kaip..
Sakykim mūsų grupė už Kalėdų senį moka 150 Lt už valandą. Tai susijungėm su kita grupe kad mažiau mokėt reiktų... nes vaikų mažai gal apie 8.
Dovanas perka patys tėveliai, o vaišes sutarėm, kad kiekvienas atneš ir sumesim ant bendro stalo.
Tai tau nepiktai sakau, o patariu.. kad į tave kiti tėvai kreivai nežiūrėtų... 4u.gif
*rutuliukas*
As nieko pries ir prie senio mokejimo prisidet, mirksiukas.gif
Tik kai direktore man taip pasake tai va taip ir pasakiau
Tai pasakykit, su kuria grupe jungiates? gal su voveriukais?
Miledi.N
QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 01, 15:18)
As nieko pries ir prie senio mokejimo prisidet,  mirksiukas.gif
Tik kai direktore man taip pasake tai va taip ir pasakiau
Tai pasakykit, su kuria grupe jungiates? gal su voveriukais?
*

Ne, su mergaičių grupe "Širdelėmis"
*rutuliukas*
Kita sav jau tureciau daugiau zinot apie si reikaliuka,apsilankius darzelyje mirksiukas.gif
dauga
Labas mamytės 4u.gif Mano mažius jau trečią dieną šiandien nuėjo į darželį. Patinko jam ten thumbup.gif Nors pagal jį sunku spręst, jis visur lengvai prisitaiko, visur jam patinka biggrin.gif Lanko VOVERIUKŲ grupę. Pirmą dieną norėjau kartu pabūti, o jis man sako eik, ATE lotuliukas.gif
Dėl šventės, tai mūsų grupėj bus šią savaitę susirinkimas, galėsiu parašyt tau, KRISTUPUK, ką sutarėm 4u.gif .
Kas man keista šitam darželyje, kad jame nedaug vaikų, mūsų grupėj būna po kokius 5, o sąraše yra 11. Tuo tarpu, kai kituose darželiuose nėra vietų g.gif Ir dar kažkaip užkliuvo, kai auklėtoja pasakė, kad vaikai labai keičiasi, va ir dabar neseniai dvi mergaitės išėjo į kitą grupę blink.gif Nes mūsų senąjam darže, tai tikrai kaitos praktiškai nebuvo, kaip susirinko visi nuo mažiukų, taip beveik visi ir baigė tie patys (čia aš apie dičkį savo).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.