o del sventes,tai su nekantrumu lauksiu ziniu
Labai jau noriu atvest vaika i svente, kaledu seneli , kad pamatytu
o del sventes,tai su nekantrumu lauksiu ziniu Labai jau noriu atvest vaika i svente, kaledu seneli , kad pamatytu
O gal žinot dar ką nors apie tą daržiuką? Mums dar beveik metai iki jo, bet vietų kaip suprantu yra? Dar nebuvom, ketinom kitur, bet paaiškėjo, jog mum pagal gyvenamą ietą (mano nuomone tai tolokai kaip tik...). Kaip ten direktorė, kiek auklėtojų, ar tikrai visos geros/
Sveika, mano vaikas po naujuju eis i voveriuku grupe, bet mes buvom kaledineje sventeje
susipazinom su abiem aukletojom ir seimininkele, visos Tai antrosios sutiktos tokios puikios aukletojos direktore ir labai maloni moteris grupe didele, bet man vienas ir labai didelis privalumas sio darzelio, kad mazai grupeje vaiku QUOTE(kristupukas2004 @ 2006 12 23, 10:46) Sveika, mano vaikas po naujuju eis i voveriuku grupe, bet mes buvom kaledineje sventeje susipazinom su abiem aukletojom ir seimininkele, visos Tai antrosios sutiktos tokios puikios aukletojos direktore ir labai maloni moteris grupe didele, bet man vienas ir labai didelis privalumas sio darzelio, kad mazai grupeje vaiku Sveiki... Mes jau du pusdienius praleidome siame darzelyje
Sveiki, mes ir jau siame darzelyje pradeidom du pusdienius, lanko voveriuku grupe.
Maniskis sake,kad jam patiko ir kita karta dar ateis Tad laukiam pirmadienio ir keliaus vel pas draugus
O mes labai laukiam balandzio su nerimu. Nezinau ar lengvai mazius adaptuosis, siaip naujoviu jis nebijo, jam netgi patinka sakyciau naujose vietose, gali ir teveliu nebut
Noriu paklausti dar mamyciu, koks ten rezimas darzelyje: kada pietus, vakariene, pogulis. Galvoju reikia pradet bent jau prie darzelio rezimo pratint, kad kai reikes lengviau butu. Tad ir labai noriu kad lankytu darzeli ir taptu paklusnesnis vaikas Kelinta val pusryciai nezinau, nes kol kas jis namie papusryciauja, kol dar nedirbu , bunu namie, o pietus buna12 val, ir miegot eina pavalge, tad iki 13 jie atsigula QUOTE(zave @ 2007 01 14, 03:11) O mes labai laukiam balandzio su nerimu. Nezinau ar lengvai mazius adaptuosis, siaip naujoviu jis nebijo, jam netgi patinka sakyciau naujose vietose, gali ir teveliu nebut Noriu paklausti dar mamyciu, koks ten rezimas darzelyje: kada pietus, vakariene, pogulis. Galvoju reikia pradet bent jau prie darzelio rezimo pratint, kad kai reikes lengviau butu. Pritariu, kad reikia po truputi pratintis prie busimos dienotvarkes! Po to vaikuciui bus tik lengviau adaptuotis lopselyje. O pusryciai buna apie 8val.45min., pietus lopselyje 11val. 30 min, o vakariene apie 15val. 45 min. QUOTE nepergyvenkit, jusu vaikas ne vienintelis toks padukes ir nenorintis klausyt maniskis lygiai toks pats Tad ir labai noriu kad lankytu darzeli ir taptu paklusnesnis vaikas Tai taviskis ziuriu vyresnis, bent jau susisneket turbut imanoma, o mano mazas vepliukas tai dar nieko nesupranta- sneki sneki, aiskini ka nors, klapsi akytem ir toliau varo savo zbitkas krest QUOTE(zave @ 2007 01 14, 22:00) Tai taviskis ziuriu vyresnis, bent jau susisneket turbut imanoma, o mano mazas vepliukas tai dar nieko nesupranta- sneki sneki, aiskini ka nors, klapsi akytem ir toliau varo savo zbitkas krest Atrodo mūsų jaunuoliai kartu lankys darželį, tik aš žadu vasaros vidury pradėt leist. Zave nepergyvenk. Dėl susišnekėjimo su jaunaja karta, tikriausiai visoms nelengva. Mes savo mažajį mikliosiomis rankelėmis praminėm, tik spėk nusisukt jau maigo ten kur tikrai nėra reikalo...toks jų pažinimas.
Taip,mano jau vyresnis, triju metuku beveik jau
Zonoma ,jis viska supranta, tik buna ,apsimeta ,kad nieko negirdi QUOTE(zave @ 2007 01 14, 03:11) O mes labai laukiam balandzio su nerimu. Nezinau ar lengvai mazius adaptuosis, siaip naujoviu jis nebijo, jam netgi patinka sakyciau naujose vietose, gali ir teveliu nebut Noriu paklausti dar mamyciu, koks ten rezimas darzelyje: kada pietus, vakariene, pogulis. Galvoju reikia pradet bent jau prie darzelio rezimo pratint, kad kai reikes lengviau butu. Koks pazistamas jaudulys Lauksime jusu balandi
Tavo postas maman, mane ikvepia ir nuramina.
Arteja musu darzelin ejimo terminas ir nerimas dideja. O sakykit kaip jus daret, pirmosiomis dienomis, kad vaikas lengviau adaptuotusi ir priprastu? Ar pilnai dienai palikdavot, o gal kartu kazkiek pabudavot. Ar leidzia sitam darzely ir mamai kartu su vaiku kazkiek pabuti?
QUOTE(zave @ 2007 02 16, 21:21) Arteja musu darzelin ejimo terminas ir nerimas dideja. O sakykit kaip jus daret, pirmosiomis dienomis, kad vaikas lengviau adaptuotusi ir priprastu? Ar pilnai dienai palikdavot, o gal kartu kazkiek pabudavot. Ar leidzia sitam darzely ir mamai kartu su vaiku kazkiek pabuti? Leidzia leidzia- mes jau antras menuo ir jau pamirsom pirmas dienas
mes irgi pas anciukus.
Sveikos, nu va, pradejom lankyt darzeli ir mes. pabuvom pirma pusdieni visi kartu ir su teciu
Tik atejus, tai buvo viskas saunu- daug vaiku, zaislu, maziui vos spejau batukus peraut- ir isdume pas vaikus Bet siaip man atrodo viskas saunu. Visi maziukai fainai bendrauja, tik viena turbut vyriausia mergaite kitus paskriaudzia... Labai idomu stebet vaikucius- visi tokie skirtingi, vieni labai bendraujantys- iskart mus uzpuole, pradejo nest zaislus, viska rodyt, kazka tai sneket, kiti ramiai sau sedejo. berniukai mano vyra apsedo, pradejo masinytes rodyt, o sitas juos pamete i ora, tai vaiku eile issirikiavo, iskele rankytes i virsu. labai juokinga buvo Tai sakom su vyru, gal einam auklem dirbt i darzeli. Bet siaip tai grazu paziuret- pries pietus visi graziai prie staliuku susodinti, seilinukus patys segasi, po to miegucio patys eina. mums tik pasvajot apie toki rezima QUOTE(zave @ 2007 03 05, 15:37) Sveikos, nu va, pradejom lankyt darzeli ir mes. pabuvom pirma pusdieni visi kartu ir su teciu Tik atejus, tai buvo viskas saunu- daug vaiku, zaislu, maziui vos spejau batukus peraut- ir isdume pas vaikus Bet siaip man atrodo viskas saunu. Visi maziukai fainai bendrauja, tik viena turbut vyriausia mergaite kitus paskriaudzia... Labai idomu stebet vaikucius- visi tokie skirtingi, vieni labai bendraujantys- iskart mus uzpuole, pradejo nest zaislus, viska rodyt, kazka tai sneket, kiti ramiai sau sedejo. berniukai mano vyra apsedo, pradejo masinytes rodyt, o sitas juos pamete i ora, tai vaiku eile issirikiavo, iskele rankytes i virsu. labai juokinga buvo Tai sakom su vyru, gal einam auklem dirbt i darzeli. Bet siaip tai grazu paziuret- pries pietus visi graziai prie staliuku susodinti, seilinukus patys segasi, po to miegucio patys eina. mums tik pasvajot apie toki rezima Sveikinam atvykus! QUOTE(zave @ 2007 03 09, 00:42) Taip mes sloguojame ir kosuliuojame Jei ka tai sekmes.... Puiku bus susitikti.... QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 01 15, 09:38) Taip,mano jau vyresnis, triju metuku beveik jau Norejau paklausti... kaip pripratinote savo vaikinuka gyventi be sauskelniu? QUOTE(cizikas @ 2007 03 14, 16:11) Norejau paklausti... kaip pripratinote savo vaikinuka gyventi be sauskelniu? Tai ir yra atsakymas: "jei mama pasodina -tai viska padarom ".Is patirties zinau, kad atpratinimas - atsakingas ir kartais nelengvas tevu darbas. Palaipsniui vaikas pats ipras, bet pradzioje reikia paciai padirbeti. Linkiu sekmes!
Sveikos, gal zinote is kur Anciuku grupej piktas zverukas atsirado? Jau antra karta Timuka parsivedam is darzelio ...sukandziota. Pirma karta pastebejom tik kita diena, maudydami, o siandie atejom atsiimti i prailginta- visas vaiko skruostas sukandziotas
QUOTE(cizikas @ 2007 03 29, 23:19) Sveikos, gal zinote is kur Anciuku grupej piktas zverukas atsirado? Jau antra karta Timuka parsivedam is darzelio ...sukandziota. Pirma karta pastebejom tik kita diena, maudydami, o siandie atejom atsiimti i prailginta- visas vaiko skruostas sukandziotas Rimtai? oho, bijosiu dabar vest vaika... parasyk kai suzinosi kuris ten taip kandziojasi. O mes sergam antra savaite - jau ir ligoninej spejom pagulet, ir dar dviem savaitem i sanatorija siuncia. Dabar man toks klausimas iskilo, jeigu mes visa menesi prasirgsim ir nebusim darzelyje, tai uz ji reikia moket? ir ar reikia pristatyt kazkokias pazymas is ligonines apie liga?
[quote=cizikas,2007 03 30, 00:19]
Vaikai kaip vaikai, bet kur aukletoja ziuri? Cia ne momentiskai nagais kepstelta ar kuo, o aiskiai matos, kad sukasta ir palaikyta...o taip dziaugemes darzeliu... Nepulciau kaltinti aukletoju, kad jau nebeziuri! QUOTE(zave @ 2007 03 30, 14:33) Rimtai? oho, bijosiu dabar vest vaika... parasyk kai suzinosi kuris ten taip kandziojasi. O mes sergam antra savaite - jau ir ligoninej spejom pagulet, ir dar dviem savaitem i sanatorija siuncia. Dabar man toks klausimas iskilo, jeigu mes visa menesi prasirgsim ir nebusim darzelyje, tai uz ji reikia moket? ir ar reikia pristatyt kazkokias pazymas is ligonines apie liga? Labai gaila kad sergate is tevu dirba nepastoviu grafiku, tai irgi uz nelankimo dienas moketi nereikia... Labai jusu lauksime darzelyje, sveikite. P.S. balandzio 3 d. 17.30 bus tevu susirinkimas, del lauko aiksteles ir einamu klausimu. Jei negalesite dalyvauti,gal turite klausimu, galime paatstovauti
Mamos help!!!!!!!!
mūsų joks kitas lopšelis nebepriėmė tai vaikštom dabar į Drugelių grupę
Tiesa, dar ne daug spėjom, nes vis sergam QUOTE(cizikas @ 2007 03 30, 00:19) Sveikos, gal zinote is kur Anciuku grupej piktas zverukas atsirado? Jau antra karta Timuka parsivedam is darzelio ...sukandziota. Pirma karta pastebejom tik kita diena, maudydami, o siandie atejom atsiimti i prailginta- visas vaiko skruostas sukandziotas Tas "piktas zveriukas" - tai mano Vilius, matyt. bet matau - sita zinute seniai rasyta ir Viliui kandziojimosi metas praejes. oi, kaip kele rupesti tas jo kandziojimasis
Sveikos mamos,
pagaliau uzrasiau savo berniuka i darzeli "Rasa". Pradesim lankyti nuo rugsejo 1d(jei nesirgsim)
Tema visai apmirus..
gal kas papasakos, kokie atsipliepimai apie si darzeli, kaip aukletojos lopselio grupej? QUOTE(Pirania @ 2008 06 03, 18:59) Nezinau, kas dabar lopselyje Galiu pasakyti, kad atsilaisvino nuostabi aukletoja
Sveiki. Planuojam leist 3 su biski dukra (dabar jai 3) i si darzeli. Gal kas papasakotu, kaip ten su tualetiniais reikalais? Ar dar kas nors tokio amziaus vaikus sutvarko?
QUOTE(Agnus Dei @ 2008 06 06, 14:51) Sveiki. Planuojam leist 3 su biski dukra (dabar jai 3) i si darzeli. Gal kas papasakotu, kaip ten su tualetiniais reikalais? Ar dar kas nors tokio amziaus vaikus sutvarko? Ten yra mažiukai tualetai (klozetai) QUOTE(Agnus Dei @ 2008 06 06, 16:32) dekui o va idomu, ar vaikams kas nors padeda nusivalyt? nes skaiciau tokiu atsiliepimu vienoj temoj, kad nuo 3 m. vaikas neva pats turi moket susitvarkyt. Man tai sunkiai tiketina, kad 3 m. vaikas kokybiskai galetu tai padaryt Na jau pats laikas vaika ismokinti, tikrai paskui kiekviena vaika uzpakaliuko nevaikscios valyti. Tai aukletojai gai visa dienabuti uzimta vien tik tokiu darbu . Lopsel tai ks ita. Nepykit uz toki komentara.
Mes jau pradejom lankyt si darzeli, tai galiu pasakyt, kad labai geros aukletojos drugeliu grupej
o mano mazius, po savaites lankymo, susirinko visas bacilas, kurias imanoma - ir snargliuojasi, temperatura auksta, vemia ir dar per kitur iseina QUOTE(Pirania @ 2008 06 07, 21:30) Mes jau pradejom lankyt si darzeli, tai galiu pasakyt, kad labai geros aukletojos drugeliu grupej o mano mazius, po savaites lankymo, susirinko visas bacilas, kurias imanoma - ir snargliuojasi, temperatura auksta, vemia ir dar per kitur iseina Tikrai reikia tiketis , kad bus viskas gerai mano vaikai irgi praejo toki pat etapa. QUOTE(Miledi.N @ 2008 06 03, 18:59) Nezinau, kas dabar lopselyje Galiu pasakyti, kad atsilaisvino nuostabi aukletoja mano vaikas ir karts nuo karto lanko, tai va gal sia sav vel keliaus i darzeli, musu aukletoja atostogauja, tai va ka tik suzinojau ,kad musu grupe sujungta su zuikiu grupe
Sveikos mamytes, mes nuo rugsejo pirmos pedinsime i sita darzeli i Anciuku grupe, kiek supratau, gal yra musu mazu kolegu mamyziu cia? Mums bus 1.8 men., o Jums?
Laukime pasisakymu!
Sveika
mano mazius lanko drugeliu grupe, bet dabar drugeliai su anciukais sujungti |