Balsavau uz suni. Nors... jei salygos leistu, tai pas mane namuose visas zoo butu. Noreciau dar isigyti vezli, iguana, papugas (gal nimfas), sinsila, juros kiaulyte, degu voveriuka ir dar daug daug ka. Gaila, kad isidarbint zoologijos sode negaliu
noriu suniuko
visa laika auginau sunis,as su jais uzaugau,o neseniai netekau 11 metu "drauges" manau tik naujas augintinis uzpildys ta tustuma
Turiu katiną, noriu katino, dar katino ir dar vieno katino
Turėjau katiną, bet kai gimė mažylis jis išėjo ir jau mėnuo kaip nebegrįžta
Noriu šuns, katino, didesnio akvariumo ir kokių nors paukštukų
Noriu suns-Kaukazo, Siamo kates, iguanos ir didelio akvariumo
Visai pamiršau
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 19:59) Erszebeth, pas mus kaimynų vaikai keliskart per metus pasibeldžia kačiukus priglausti siūlydami. Gal juos pas tave nukreipt? O mes turim jūrų kiaulytę, dar noriu žuvyčių, katino, triušiuko (geriau visko bent po du), gyvalazdžių, paukščiukų ir t.t.
noreciau arklio
Simpatizuoju paukštėdai vorui, bei žalčiui. Namuose šiuo metu auga šuo, labaratorinė žiurkė, Banguotos papūgėlės, vėžlys ir žuvytės.
as tai noriu suns
Norėčiau auginti šinšilą bet abejoju, kad gerai su katinu mano sutartų...
Čika-mačiau laidą apie šeima, kuri augina pora kačių ir kokias 3 šinšilas, tai sakė, jog katės ir šinšilos puikiai sutaria, nes katinai nežiūri į jas kaip į grobį kažkodėl, ir labai gražiai rodė, katinai prie narvelio braukosi, su tom šinšilom uostosi, jos per juos laipo, palaidos-labai gražu
Norėčiau dar vieno šuns, kad galėtu abudu žaisti kol dirbu ir šiaip, kad vienas būtų vyro, kitas mano - nes dabar nepasidalinam niekaip
Noriu antro ciauciaus ir vaiko
O siaip, jei salygos leistu, tai noreciau auginti tigra QUOTE(zay @ 2005 04 01, 19:06) Čika-mačiau laidą apie šeima, kuri augina pora kačių ir kokias 3 šinšilas, tai sakė, jog katės ir šinšilos puikiai sutaria, nes katinai nežiūri į jas kaip į grobį kažkodėl, ir labai gražiai rodė, katinai prie narvelio braukosi, su tom šinšilom uostosi, jos per juos laipo, palaidos-labai gražu Mano katytė su smiltpele gražiai sutardavo... anksčiau. Katytė atsinešiau, kai peliukas jau gyveno pas mus, tai iš pradžių, kai išleisdavau abu, tai nepatikėsit, bet smiltpelė gaudydavo ir lakstydavo paskui katytę
Turiu pažystamą, kuri gyvena giliai Sibire-Surgute, jos vyras kažkoks super naujasis rusas, ji kolekcionuoja šunis, kurie yra kažkur kažką laimėję, prie šuns derina mašiną ir t.t.-naujausias jos pirkinys-liūtė
Laikau pasiputusi,riebu katina.Noreciau suns,kad mano katuciui pasiputima ir nereikalingus kilogramus isvarytu
na jei apie tigrus liutus kalba pasisuko tai as noreciau panteros tada
Rela, as turejau pauksteda, zinok
as turiu kraba ir vezli, dar labai noreciau papugos - zako arba kakadu
noriu triusiuko ir lialiaus
Aš turiu 2 vorus paukštėdas, tai bent jau Vilniuje problemų su maitinimu nėra-visada galima nusipirkti svirplių, zoofobų ar tarakonų, o iš bėdos jiems tinka naujagymiai peliukai.
As kaip mazylis visada norejau ir turbut noresiu suniuko
Labai labai noriu Šarpėjų veislės šuniuko
Myliu visus gyvunus
Mielai mini zoo uzsiveisciau tik siuo metu ner tam galymibes
o as noreciau dar nors dvieju sunu
balsavau uz sunu,nes jo jau noriu n metu...
Noreciau balto pukuoto katino ar katytes
Mes abi su dukra svajojam apie katina
Mes tai norėtume šuns, bet kad dar jam nepribrendom
noriu ciucio nors turiu viena noriu antro !!!
Mes turim katyte,dar norim ziurkeno ir papugeliu......
Noriu dar vieno vėžlio ir didesnio akvariumo
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 31, 20:55) noriu suniuko visa laika auginau sunis,as su jais uzaugau,o neseniai netekau 11 metu "drauges" manau tik naujas augintinis uzpildys ta tustuma Pritariu, kad tik naujas gyvūnas gali užpildyti tą tuštumą namie ir širdėlje. Galite išgelbėti gyvybę šuneliui ar katinėliui. Užsukite į www.pifas.lt ir išsirinkite ištikimą draugą visam gyvenimui! Jie visi laukia mylinčių šeimininkų
Labai norėčiau katytės
Šuniuko-šauniuko
kaciuko
Noriu Žaltuko
O aš laaaabai norėčiau šuniuko
paskutiniu metu dazniau pagalvoju apie zuvytes. na, toki super mini akvariumuka
ciuciuko triusiuko ...
Labiausiai aš norėčiau šuniuko, bet kolkas tai tik svajonė.
Labai myliu katinėlius... Pagaliau visai nesenai mūsų namuose apsigyveno juodčkis
žuvyčių... interjerui papuošti, nes šunį jau turiu
Sinsiliuko,nes nedaug jam reikia prieziuros ir nesmirda.O ir labai mielas ir meilus!!!
laaaaaabai laaaabai noriu kašiuko, tokio mažiuko mažiuliuko....
as labiausiai norecia katino
|