Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokio gyvūno labiausiai nori?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3
Funga
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Alexandra.R.
Balsavau uz suni. Nors... jei salygos leistu, tai pas mane namuose visas zoo butu. Noreciau dar isigyti vezli, iguana, papugas (gal nimfas), sinsila, juros kiaulyte, degu voveriuka ir dar daug daug ka. Gaila, kad isidarbint zoologijos sode negaliu 4u.gif
Paradoksualė
noriu suniuko unsure.gif wub.gif
visa laika auginau sunis,as su jais uzaugau,o neseniai netekau 11 metu "drauges" verysad.gif
manau tik naujas augintinis uzpildys ta tustuma
Erszebeth
Turiu katiną, noriu katino, dar katino ir dar vieno katino clap.gif clap.gif
Denisa
Turėjau katiną, bet kai gimė mažylis jis išėjo ir jau mėnuo kaip nebegrįžta cry.gif .Norėčiau vėl laikyti katiną, bet dabar visi labai užsimetėm kad labai norim šeško tongue.gif
Sinuhe
Noriu šuns, katino, didesnio akvariumo ir kokių nors paukštukų biggrin.gif
Shalimar
Noriu suns-Kaukazo, Siamo kates, iguanos ir didelio akvariumo wub.gif wub.gif wub.gif
Erszebeth
Visai pamiršau doh.gif Taigi dar papūgos beprotiškai noriu cry.gif Negaliu praeiti Akropolyje nepakalbinus, visuomet užsimezga "kontaktas". Esu turėjusi mažytę - banguotąją, įspūdžiai nemirtingi, nors seniai tai buvo... Tik pati papūgėlė užsimušė naktį skrisdama užsisapnavusi, pataikė į liustrą cry.gif cry.gif Dabar žinočiau, kad nakčiai būtina įkišti į narvą - o ana buvo įpratusi gyvent laisva. Ir norėčiau didelės papūgos. Neabejoju, kad sutarčiau. Tik mano katinas - garantuotai ne schmoll.gif
Kutuliukas
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 19:59)
Turiu katiną, noriu katino, dar katino ir dar vieno katino  clap.gif  clap.gif
*

Erszebeth, pas mus kaimynų vaikai keliskart per metus pasibeldžia kačiukus priglausti siūlydami. Gal juos pas tave nukreipt? g.gif
O mes turim jūrų kiaulytę, dar noriu žuvyčių, katino, triušiuko (geriau visko bent po du), gyvalazdžių, paukščiukų ir t.t. biggrin.gif
user posted image
Erszebeth
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 31, 23:27)
Erszebeth, pas mus kaimynų vaikai keliskart per metus pasibeldžia kačiukus priglausti siūlydami. Gal juos pas tave nukreipt? g.gif
*

Vat jeigu "noriu" sutaptų su "galiu", tada aš juos jau turėčiau rolleyes.gif
zay
noreciau arklio wub.gif
Rela
Simpatizuoju paukštėdai vorui, bei žalčiui. Namuose šiuo metu auga šuo, labaratorinė žiurkė, Banguotos papūgėlės, vėžlys ir žuvytės.
zuikutė
as tai noriu suns 4u.gif wub.gif
Čika
Norėčiau auginti šinšilą bet abejoju, kad gerai su katinu mano sutartų... g.gif Dabar auginu smiltpelę, katytę ir tris banguotas papūgėles biggrin.gif
zay
Čika-mačiau laidą apie šeima, kuri augina pora kačių ir kokias 3 šinšilas, tai sakė, jog katės ir šinšilos puikiai sutaria, nes katinai nežiūri į jas kaip į grobį kažkodėl, ir labai gražiai rodė, katinai prie narvelio braukosi, su tom šinšilom uostosi, jos per juos laipo, palaidos-labai gražu wub.gif
Lexusia
Norėčiau dar vieno šuns, kad galėtu abudu žaisti kol dirbu ir šiaip, kad vienas būtų vyro, kitas mano - nes dabar nepasidalinam niekaip doh.gif doh.gif
hereja
Noriu antro ciauciaus ir vaiko tongue.gif biggrin.gif

O siaip, jei salygos leistu, tai noreciau auginti tigra wub.gif
Čika
QUOTE(zay @ 2005 04 01, 19:06)
Čika-mačiau laidą apie šeima, kuri augina pora kačių ir kokias 3 šinšilas, tai sakė, jog katės ir šinšilos puikiai sutaria, nes katinai nežiūri į jas kaip į grobį kažkodėl, ir labai gražiai rodė, katinai prie narvelio braukosi, su tom šinšilom uostosi, jos per juos laipo, palaidos-labai gražu wub.gif
*

Mano katytė su smiltpele gražiai sutardavo... anksčiau. Katytė atsinešiau, kai peliukas jau gyveno pas mus, tai iš pradžių, kai išleisdavau abu, tai nepatikėsit, bet smiltpelė gaudydavo ir lakstydavo paskui katytę biggrin.gif , o ši mažojo labiausiai bijojo biggrin.gif Gražu būdavo žiūrėt- kaip Tomas ir Džeris biggrin.gif Kartą peliukas katytei net į koją iki kraujo įkando... blink.gif Bet dabar viskas vyksta kaip ir priklauso: katė gaudo pelę, tai labai saugom, kad neužkrimstų g.gif
zay
Turiu pažystamą, kuri gyvena giliai Sibire-Surgute, jos vyras kažkoks super naujasis rusas, ji kolekcionuoja šunis, kurie yra kažkur kažką laimėję, prie šuns derina mašiną ir t.t.-naujausias jos pirkinys-liūtė biggrin.gif
kleo
Laikau pasiputusi,riebu katina.Noreciau suns,kad mano katuciui pasiputima ir nereikalingus kilogramus isvarytu biggrin.gif O jei salygos leistu tai dar ir ponio noreciau,o vyras apie dideli akvariuma svajoja.
Paradoksualė
na jei apie tigrus liutus kalba pasisuko tai as noreciau panteros tada rolleyes.gif namu duris jauciu atviras galetume laikyt istisa para laugh.gif
Rucelie
Rela, as turejau pauksteda, zinok thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik maistelio sunku jam gauti budavo, net muses teko gaudyt doh.gif GYVAS doh.gif
as turiu kraba ir vezli, dar labai noreciau papugos - zako arba kakadu wub.gif wub.gif wub.gif kakadu man priekvailes tokios atrode, kol nepamaciau karteli pirkti tokio Romkos vienoje parduotuveje wub.gif wub.gif tik jis 6000 kainavo... cry.gif tad nemanau, kad sitai mano svajonei lemta issipildyt, o ir vyras i tokius mano svaiciojimus laaabai atsargiai ir itariai ziuri g.gif
shipsenyte
noriu triusiuko ir lialiaus mirksiukas.gif
zay
Aš turiu 2 vorus paukštėdas, tai bent jau Vilniuje problemų su maitinimu nėra-visada galima nusipirkti svirplių, zoofobų ar tarakonų, o iš bėdos jiems tinka naujagymiai peliukai.
zuikutė
QUOTE(zay @ 2005 04 12, 15:33)
Aš turiu 2 vorus paukštėdas, tai bent jau Vilniuje problemų su maitinimu nėra-visada galima nusipirkti svirplių, zoofobų ar tarakonų, o iš bėdos jiems tinka naujagymiai peliukai.
*

naujagymiai peliukai? cry.gif kaip tau ju negaila? cry.gif
aurakaj
As kaip mazylis visada norejau ir turbut noresiu suniuko biggrin.gif tokio didelio ir protingo vilko biggrin.gif
Vaikutis
Labai labai noriu Šarpėjų veislės šuniuko tongue.gif.
Chanel5
Myliu visus gyvunus 4u.gif
Mielai mini zoo uzsiveisciau tik siuo metu ner tam galymibes schmoll.gif
Aziza
o as noreciau dar nors dvieju sunu bigsmile.gif svajoju apie bobteila, bet kad su tokiu meskinu nelabai kur isvaziuosi g.gif noreciau didelio akvariumo wub.gif dar noreciau sfinksu kates, gal dar vieno sesko g.gif gal zako papugos, nu noreciau labai daug ko, bet kolkas tam salygu nera lotuliukas.gif
ewwe
balsavau uz sunu,nes jo jau noriu n metu... verysad.gif labiausiai noreciau biglio veisles,man jies thumbup.gif tik deja aplinkybes dabar tam nepalankios, todel dabar dar labai noriu didziulio akvariumo ir tikiuosi greit sitas mano noras issipildys ax.gif
Lala
Noreciau balto pukuoto katino ar katytes wub.gif
Wolke
Mes abi su dukra svajojam apie katina wub.gif (tik ne pukuota biggrin.gif )
klarista
Mes tai norėtume šuns, bet kad dar jam nepribrendom smile.gif
French kiss
noriu ciucio nors turiu viena noriu antro !!! wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
violeta26
Mes turim katyte,dar norim ziurkeno ir papugeliu...... wub.gif
kriziukė
Noriu dar vieno vėžlio ir didesnio akvariumo ax.gif
Indraa-
QUOTE(Afroditte @ 2005 03 31, 20:55)
noriu suniuko unsure.gif  wub.gif
visa laika auginau sunis,as su jais uzaugau,o neseniai netekau 11 metu "drauges" verysad.gif
manau tik naujas augintinis uzpildys ta tustuma
*

Pritariu, kad tik naujas gyvūnas gali užpildyti tą tuštumą namie ir širdėlje.

Galite išgelbėti gyvybę šuneliui ar katinėliui. Užsukite į www.pifas.lt ir išsirinkite ištikimą draugą visam gyvenimui! Jie visi laukia mylinčių šeimininkų wub.gif
Incė
Labai norėčiau katytės wub.gif
tik drugelis
Šuniuko-šauniuko thumbup.gif wub.gif
*Vilte*
kaciuko wub.gif
Suoka
Noriu Žaltuko smile.gif
Samanta
O aš laaaabai norėčiau šuniuko cray.gif
Mrs Freken Bok
paskutiniu metu dazniau pagalvoju apie zuvytes. na, toki super mini akvariumuka ax.gif taip gan mielai atrodo... ax.gif biggrin.gif
norute
tongue.gif Noreciau:
ciuciuko cool.gif
triusiuko mirksiukas.gif
... blush2.gif ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Ramaškė
Labiausiai aš norėčiau šuniuko, bet kolkas tai tik svajonė.
Šatrija
Labai myliu katinėlius... Pagaliau visai nesenai mūsų namuose apsigyveno juodčkis wub.gif
LoJoo
žuvyčių... interjerui papuošti, nes šunį jau turiu wub.gif
barra
Sinsiliuko,nes nedaug jam reikia prieziuros ir nesmirda.O ir labai mielas ir meilus!!! 4u.gif
balla
laaaaaabai laaaabai noriu kašiuko, tokio mažiuko mažiuliuko.... wub.gif wub.gif wub.gif
Debesiena
as labiausiai norecia katino wub.gif turiu deguti vardu Ozzy bet kai ji pirkau tai norejau pirkt katina biggrin.gif bet nesigailiu kad nusipirkau deguti smile.gif jis labai mielas ir as ji myliu blush2.gif tik ir katino noretusi nes as megstu didesnius gyvunus biggrin.gif tik kad musu seimos kates nera megstami gyvunai todel kates pirkti negalu unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.